תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 17:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פאקינג נייט רובינסון חתם בהפועל!!!
הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 11:51 
ranjef כתב:
ראצ'ו כתב:
ranjef כתב:
מה זה הסכים לקבל?
מי לא היה מסכים לקבל כשהוא לפני ירידת ליגה??
ומי ידע איזה רמת מופרעות תקבל ממנו? אף אחד. וכל השאר זה קלישאות.
אברהמי בעונת טירון לא יודע (אולי בעתיד יידע) להתנהג אחרת. הזרים עשו מה שבא להם, בלי קשר לנייט.
ומתוך ה-15 משחקים שהפסדנו לאחר יתרון משמעותי (כולל בסדרה), טענות על שיפוט מגוחכות, ואני הראשון שיוצא על שופטים. איבודי יתרון כאלה בדרך להפסד, של 5 דקות אחרונות שרק עומדים ומסתכלים ולא מסוגלים לקנות סל - זאת קבוצה לא מאומנת. כי מבחינת סגל הוא לא היה כזה גרוע גם לפני נייט

אין כמעט אף מאמן שהיה מסכים לקבל את נייט וגם מי שכן היה מוכן כנראה היה מתייאש ממנו אחרי שבוע. רוב ״הפרשנים״ וה״מומחים״ לגלגלו על ההחתמה כולל מאמנים כמו מולי קצורים ושות׳ שאמרו שהם לא היו לוקחים אותו.

מולי קצורין לא דיבר בזמן אמת כשהוא נאבק על הירידה. מבין היריבות שלנו לתחתית בזמן שנייט הגיע (למעט אולי שרף שהוא מבחינתי מאמן גמור ולא חכם), כל שאר המאמנים היו מתנפלים על אופציה כזאת.

לא נכון. במצב שהפועל הייתה האופציה הנכונה (שאני עצמי תמכתי בה) הייתה להחתים שחקן כמו סקוטי ריינולדס, ולא להיכנס להרפתקאה הזו. ואני מעריך שכמעט כל המאמנים בליגה היו נמנעים מלהחתים את רובינסון (גם אני כתבתי שהייתי מעדיף את ריינולדס). כך שההחלטה שהפועל ואברהמי לקחו היא ממש לא המובנת מאליה. אם כבר אז ההפך הוא הנכון. לקחו פה הימור - שאני לא הייתי לוקח - ושיחקו אותה. והשיחוק הוא הרבה בזכות ההתנהלות של אברהמי בסוגייה. התנהלות שהלוואי והרבה מאמנים ילמדו ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פאקינג נייט רובינסון חתם בהפועל!!!
הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:09 
בסדר פרביס, זאת דעתך וזה בסדר. לעולם לא נדע מה היה מחליט מאמן אחר מהיריבות לתחתית. נסכים שלא להסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:09 
purvis short כתב:
ranjef כתב:
ראצ'ו כתב:
ranjef כתב:
מה זה הסכים לקבל?
מי לא היה מסכים לקבל כשהוא לפני ירידת ליגה??
ומי ידע איזה רמת מופרעות תקבל ממנו? אף אחד. וכל השאר זה קלישאות.
אברהמי בעונת טירון לא יודע (אולי בעתיד יידע) להתנהג אחרת. הזרים עשו מה שבא להם, בלי קשר לנייט.
ומתוך ה-15 משחקים שהפסדנו לאחר יתרון משמעותי (כולל בסדרה), טענות על שיפוט מגוחכות, ואני הראשון שיוצא על שופטים. איבודי יתרון כאלה בדרך להפסד, של 5 דקות אחרונות שרק עומדים ומסתכלים ולא מסוגלים לקנות סל - זאת קבוצה לא מאומנת. כי מבחינת סגל הוא לא היה כזה גרוע גם לפני נייט

אין כמעט אף מאמן שהיה מסכים לקבל את נייט וגם מי שכן היה מוכן כנראה היה מתייאש ממנו אחרי שבוע. רוב ״הפרשנים״ וה״מומחים״ לגלגלו על ההחתמה כולל מאמנים כמו מולי קצורים ושות׳ שאמרו שהם לא היו לוקחים אותו.

מולי קצורין לא דיבר בזמן אמת כשהוא נאבק על הירידה. מבין היריבות שלנו לתחתית בזמן שנייט הגיע (למעט אולי שרף שהוא מבחינתי מאמן גמור ולא חכם), כל שאר המאמנים היו מתנפלים על אופציה כזאת.

לא נכון. במצב שהפועל הייתה האופציה הנכונה (שאני עצמי תמכתי בה) הייתה להחתים שחקן כמו סקוטי ריינולדס, ולא להיכנס להרפתקאה הזו. ואני מעריך שכמעט כל המאמנים בליגה היו נמנעים מלהחתים את רובינסון (גם אני כתבתי שהייתי מעדיף את ריינולדס). כך שההחלטה שהפועל ואברהמי לקחו היא ממש לא המובנת מאליה. אם כבר אז ההפך הוא הנכון. לקחו פה הימור - שאני לא הייתי לוקח - ושיחקו אותה. והשיחוק הוא הרבה בזכות ההתנהלות של אברהמי בסוגייה. התנהלות שהלוואי והרבה מאמנים ילמדו ממנה.

מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:18 
ואני אומר יותר מזה,ככל שעבר הזמן נייט יותר ויות כיבד את אברהמי ושיתף איתו פעולה והקשיב לו

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:32 
ranjef כתב:
בסדר פרביס, זאת דעתך וזה בסדר. לעולם לא נדע מה היה מחליט מאמן אחר מהיריבות לתחתית. נסכים שלא להסכים.

מה לעשות שזה לא נכון וזה לא עניין של דיעה. יש עובדות בשטח. כל השחקנים שמאמנים אחרים בתחתית הביאו לקראת סוף העונה בשלבים האלה זה שחקנים שכבר שיחקו והצליחו בארץ ושהיו בכושר משחק (מיצ׳ל וואט, טריקו ווייט, סקוטי ריינולדס, דשון סימס). נייט לא זה ולא זה. מאמנים פה הם פחדנים ושמרניים מאוד ובטח כשנאבקים בתחתית. גם כל המאמנים פרשנים שהגיבו בנושא אמרו את דעתם והיא היתה כזאת - אין סיבה להניח שאם הם היו נאבקים בתחתית היא היתה אחרת אלא להפך (הם היו רק יותר שמרנים ופחדנים במצב של מאבק נגד ירידה). כלומר העובדות לצדו של פרביס במקרה הזה ולא לצדך. אין פה סימטריה מבחינת דיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:43 
האם נייט לא ממשיך כי הוא לא רוצה? כי הוא רוצה הרבה כסף שאין לנו? או שמישהו במערכת החליט שלא רוצים אותו בגלל "התנהלות"? מישהו יודע להגיד במדויק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:55 
סמל אישי של המשתמש
פז, אין מאמן בארץ שהיה אומר לא לנייט רובינסון. ההאוזמנים, האמסלמים והאלי סרוסים יכולים לקשקש מהיום עד מחרתיים, הם כולם חכמים בדיעבד והכי קל בתור פרשן זה לשחק אותה אבו עלי ולצעוק "להעיף את נייט לספסל ולתת לילד מהנוער" אחרי עוד פעולה לא חכמה שלו. ככה נראית התקשורת בארץ. כלבים נובחים כמו רון קופמן ומשה פרימו.

שורה תחתונה אתה צודק שאף מאמן לא הביא שחקן שהוא לא "באנקר" בליגה שלנו, אבל מצד שני לאף מאמן לא הייתה אופציה להביא מישהו בקליבר של נייט, אפילו לא מישהו שבאיזור חיוג שלו.

יש לך דוגמא על שחקן בסדר גודל שלו שקיבל "ברקס" ממאמן בארץ? אין, כי אין אופציות כאלה בשוק שהוא לא מכבי תל אביב. וגם מכבי הלכו כמו כלבלבים עם הלשון בחוץ כשהיתה להם רבע אופציה להחתים את פארמר למרות שהיה ברור לכולם שהוא לא מתאים מקצועית ליד רוצ'סטי והם גם אמרו את זה בעצמם אחרי שפארמר עזב.
שום מאמן לא אומר לא לנייט, גם לא איטודיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 12:58 
שמוליקיפוד כתב:
פז, אין מאמן בארץ שהיה אומר לא לנייט רובינסון. ההאוזמנים, האמסלמים והאלי סרוסים יכולים לקשקש מהיום עד מחרתיים, הם כולם חכמים בדיעבד והכי קל בתור פרשן זה לשחק אותה אבו עלי ולצעוק "להעיף את נייט לספסל ולתת לילד מהנוער" אחרי עוד פעולה לא חכמה שלו. ככה נראית התקשורת בארץ. כלבים נובחים כמו רון קופמן ומשה פרימו.

שורה תחתונה אתה צודק שאף מאמן לא הביא שחקן שהוא לא "באנקר" בליגה שלנו, אבל מצד שני לאף מאמן לא הייתה אופציה להביא מישהו בקליבר של נייט, אפילו לא מישהו שבאיזור חיוג שלו.

יש לך דוגמא על שחקן בסדר גודל שלו שקיבל "ברקס" ממאמן בארץ? אין, כי אין אופציות כאלה בשוק שהוא לא מכבי תל אביב. וגם מכבי הלכו כמו כלבלבים עם הלשון בחוץ כשהיתה להם רבע אופציה להחתים את פארמר למרות שהיה ברור לכולם שהוא לא מתאים מקצועית ליד רוצ'סטי והם גם אמרו את זה בעצמם אחרי שפארמר עזב.

לא רוצה להיות בוטה אבל אתה ממש לא קשור למציאות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:05 
שמוליקיפוד כתב:

אני יכול להגיד לך בודאות מוחלטת שזה מאוד רחוק מהמציאות. מדהים באיזה ביטחון אנשים פה כותבים דברים כל כך לא נכונים. יש המוני כוכבים מעל גיל 30 שלא שיחקו תקופה ארוכה והם אחרי פציעות שאף אחד לא יגע בהם, זה קורה כל הזמן. גם נייט עצמו הוצע ללא מעט קבוצות באירופה, אתה חושב שהוא ישב וחיכה להפועל? הרי הוא כמעט חתם בסין לפני שהגיע. אלק איטודיס נו באמת. בחיאת אנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:35 
סמל אישי של המשתמש
אתם מוזמנים להקשיב לאבי אשכנזי.
עוד אחד שאומר שהוא לא היה נוגע בשחקן כמו נייט.
מ-13:44

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:41 
וזה עוד בלי כל האנשים מאחורי הקלעים בקהילת הכדורסל בארץ והתגובות שלהם. מאמנים הנהלות וכו'. מאוד בעייתי לנהל דיון רציני עם אנשים שנותנים להם עובדות לגבי מה מאמנים אחרים אמרו באופן מפורש ומה מאמנים אחרים בתחתית גם עושים בפועל כבר שנים (מחתימים אך ורק שחקנים מוכרים עם low risk מדי שנה בתקופה הזאת בסיטואציה הזאת) והם זורקים לך ססמאות שאין להם ביסוס בתגובה. אם אנחנו לא יכולים לסמוך על מה שמאמנים אומרים ועושים וצריכים להסתמך על זה שרק אנשים כאן בפורום יודעים לקרוא את המחשבות האמיתיות שלהם, אז אין שום ערך לדיון.

אגב, אני מחזיק מאבי אשכנזי. הוא אחד ממביני העניין בכדורסל שלנו. במקרה הזה הוא טעה יחד עם הרבה אחרים. קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:45 
נקווה שיגיע ל-NFL העונה נגמרת בינואר ויוכל להצטרף אלינו שוב במרץ.

אני מניחה שיש לנייט הפרעת קשב קשה - זה לא רק אגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:48 
ומעבר לזה - גם אם היו מאמנים שהיו מביאים את נייט כנראה היו מתפוצצים איתו אחרי שבוע-שבועיים (בגלל זה אגב הוא לא חתם בסין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
שוב, איזה שחקן בקליבר של נייט היה על המדף בהקשר של קבוצה ישראלית והמאמן דחה אותו על הסף.
היחידי שהשם שלו עולה לי מהתקופה האחרונה זה דלונטה ווסט שהזכירו את השם שלו אחרי שנייט חתם ואמרו שהיה מועמד.
לא יודע עד כמה זה היה רציני והוא גם לא בקליבר של נייט, הוא הפסיק לשחק ברמות הגבוהות בערך ב2012 והוא שחקן מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2016, 14:06 
ברור שאתה לא יודע על שחקנים שלא חותמים. זה בגלל שהם לא חתמו. אני מבין שיש לך גישה לכל רשימת השחקנים שסוכנים מציעים למאמני קבוצות בארץ מדי שנה, או שאתה חושב שמתפרסמים בתקשורת כל השמות שמאמנים דוחים על הסף או לא על הסף? הדבר ההגיוני הוא להתייחס לשחקנים שכן חותמים בסיטואציות כאלה (שחקנים low risk) ומזה להסיק מי לא חותם (שחקנים high risk), אתה איכשהו לקחת את זה לכיוון של ספקולציה הפוכה. לא ברור לי איך. נייט הוא שחקן high risk מכל בחינה אפשרית (משמעתית, תקופה ארוכה בלי לשחק, סיפור של פציעה, סיפור של מבחנים בסין וכו') ולהתעלם מזה עם דיבורים על "קליבר" זה בכלל לא להתחיל להבין את תהליך קבלת ההחלטות של מאמנים בסיטואציות האלה. "קליבר" זה ממש לא האישו, יש פה עניין של סיכון מול תועלת ומה שרוב המאמנים מחפשים בסיטואציה הספציפית הזאת זה מניה כמה שיותר בטוחה.

די נו, עצם הדיון מגוחך. אמרתי, אם אנחנו לא יכולים לסמוך על מה שמאמנים אומרים ועושים וצריכים להסתמך על זה שרק אנשים כאן בפורום יודעים לקרוא את המחשבות האמיתיות שלהם, אז אין שום ערך לדיון. עובדתית, וזה באמת עובדתית, חלק גדול מאוד (אני לא מפחד להגיד רוב) מהמאמנים וההנהלות בארץ לא היו לוקחים את הסיכון הזה (בטח בקבוצות תחתית, בטח לחודשיים ובטח אחרי שלא שיחק כדורסל העונה), וזה היה הדבר הכי רחוק מקונצנזוס שיכול להיות בקהילת הכדורסל. עובדתית, גם הרבה קבוצות באירופה לא נגעו בנייט, והוא הוצע בסכומים סבירים ללא מעט קבוצות (שוב - הוא הרי הלך למבחנים בסין ורצה מאוד לחזור לשחק, לא ישב וחיכה בבית לטרה סימונס). להתייחס לזה כהחלטה שהיא ברורה מאליה ושכל אחד היה מקבל (כולל איטודיס!) זה באמת לא עולה בקנה אחד עם המציאות, פשוט אין עוד דרך אחרת להתייחס לזה. זהו, סיימתי עם החפירות בנושא הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 585 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: