תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 00:53

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 03 פברואר 2014, 20:44 
ארדיטי כתב:
רדנקו כתב:
ארדיטי כתב:
יובל כתב:
ארדיטי כתב:
אגב סתם ככה כי אנשים נוטים לא להעריך נכון הסתברויות, אם הסיכוי שלנו לנצח דרבי בחוץ הוא 10%, הסיכוי לנצח במלחה הוא 20% והסיכוי לנצח בחיפה הוא 25% (אני לדעתי לקחתי את הצד הנמוך, סביר שכולם יותר גבוהים מזה).

אז הסיכוי שננצח לפחות אחד מהמשחקים האלה הוא 50%.

מדהים, גם פה טעית.

46%, אתה מרוצה עכשיו טמבל?

טמבל - הגיע הזמן שתחזור לחור שממנו זחלת.

חבל שאתה לא קרעת את הצולבת אדיוט.

אולי תבוא לנסות לקרוע לי אותה, חתיכת טינופת?

יאללה תחזיר את הלשון לתחת של ראצ'ו. למקום הרגיל שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
טוב לאור הפציעה, מסתמן שנאור תכלס יחזור לעניינים רק עם תום הליגה הסדירה.
זה די אומר שהסיכוי שנפתיע בדרבי/מלחה/רוממה הפך נמוך משמעותית. חייבים לקחת את שני המשחקים ה"קלים" של אשדוד/נתניה בבית, ולקוות למעידה של נס ציונה כדי להגיע לפלייאוף עליון.
למרות שלאור כל הפציעות אני כבר לא בטוח שאנחנו רוצים להגיע לשם. זה יהיה מאד שוחק לשחק 6 משחקים מול חיפה, ירושלים ומכבי, אולי עדיף לנו סדרת משחקים פחות לחוצה ואינטנסניבית לפני הפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
אולי עכשיו יקרה הנס ונביא חיזוק.
או סלא. :mad:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה די אומר שהסיכוי שנפתיע בדרבי/מלחה/רוממה הפך נמוך משמעותית. חייבים לקחת את שני המשחקים ה"קלים" של אשדוד/נתניה בבית, ולקוות למעידה של נס ציונה כדי להגיע לפלייאוף עליון.
למרות שלאור כל הפציעות אני כבר לא בטוח שאנחנו רוצים להגיע לשם. זה יהיה מאד שוחק לשחק 6 משחקים מול חיפה, ירושלים ומכבי, אולי עדיף לנו סדרת משחקים פחות לחוצה ואינטנסניבית לפני הפלייאוף

שטויות. להשתחל לבית העליון מבטיח מקום 4 בפלייאוף ומצידי להתבזות במשך חודש וחצי ולקבל 20 הפרש כל משחק. אם נופלים לבית התחתון, יש עוד 7 משחקים שבמצב הנוכחי שלנו יכולים לדרדר אותנו לתחתית הפלייאוף ואולי אפילו מחוצה לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:06 
הפועל כתב:

פלייאוף תחתון יהיה הרבה יותר אינטנסיבי, כי כל משחק שם הוא מאבק מיקום חשוב.
פלייאוף עליון מבחינתנו זה די גארבג' טיים אחד גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
ופלייאוף עליון לא יהיה מאבקי מיקום חשובים? באבוהה יהיה. רק מול יריבות הרבה יותר חזקות ומסיביות עם קהל רציני ובמרבית המשחקים עם מטען של יריבות מחוץ לפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
איזה מאבק מיקום יהיה לך שם?
רק לא לסיים במקום שמביא דרבי בחצי גמר, שזה אם מגדל ממשיכים בכושר הנוכחי אומר פשוט להפסיד את כל המשחקים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:51 
העיקר שעלי אמרו שאני לוזר...
רצף הודעות מהיותר ״לוזרי״ שנתקלתי בו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2014, 20:52 
ItaiH6 כתב:
רק לא לסיים במקום שמביא דרבי בחצי גמר, שזה אם מגדל ממשיכים בכושר הנוכחי אומר פשוט להפסיד את כל המשחקים.

עדיף דרבי על מגדל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 11:49 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

לך אולי לא יהיה. לכולם שם יהיה מאד חשוב לסיים כמה שיותר גבוה כדי לקבל ביתיות לאורך עוד שלבים בפלייאוף. ואנחנו לא נבוא ונקבל 40 הפרש בסבבה כל משחק, ונשמור את השחקנים לפלייאוף. זה לא מכובד, ואין שום מצב גם שארז יעשה דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 12:27 
תחליף את קאונסיל ולא תחטוף 40 כל משחק.
והמהדרין יוסיפו: תביא גבוה ותוכל להתמודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2014, 17:33 
סמל אישי של המשתמש
לא כתבתי שצריך להפסיד בכוונה אלא שגם אם נפסיד את כל המשחקים בבית העליון זה עדיין ישרת את המטרות שלנו לפלייאוף.
מלחה עדיף בהרבה על לחזור לאולם המשוקץ הזה עם סדרני הSS ודלתות היציאה שמובילות לפינות עישון בלי אפשרות לברוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 16:24 
ItaiH6 כתב:
לא כתבתי שצריך להפסיד בכוונה אלא שגם אם נפסיד את כל המשחקים בבית העליון זה עדיין ישרת את המטרות שלנו לפלייאוף.
מלחה עדיף בהרבה על לחזור לאולם המשוקץ הזה עם סדרני הSS ודלתות היציאה שמובילות לפינות עישון בלי אפשרות לברוח.

צודק.השתתפות בפלייאוף העליון אולי יביא לנו משחקים סופר קשים אבל זה יבטיח לנו יתרון ביתיות,ולא להיפגש עם אחת מהגדולות בסדרות
וחוץ מזה דרבי,מלחה ..קצת ריגושים! מה עדיף? עוד פעם הקריה והיובל

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 19:46 
לפי וואלה, יוני ניר עזב את אשדוד מסיבות אישיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 06 פברואר 2014, 21:05 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
לפי וואלה, יוני ניר עזב את אשדוד מסיבות אישיות

אז הוא בעצם בלי קבוצה עד סוף העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 09:45 
לפי וואן, באילת שוקלים לשחרר את רודריק עקב בילוי עד מאוחר ביום שלישי בלילה (ואני בכלל חשבתי שהיה לו חום גבוה באותו יום).
מישהו יודע (r200) כמה זה אמיתי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
לפי וואן, באילת שוקלים לשחרר את רודריק עקב בילוי עד מאוחר ביום שלישי בלילה (ואני בכלל חשבתי שהיה לו חום גבוה באותו יום).
מישהו יודע (r200) כמה זה אמיתי?

לא דיברתי עם איש היום אבל אפשר לבדוק את העניין
כמו שכתבתי קודם עד לפני שבועיים היה רצון לחתוך אותו ואת גייטס יחד עם 2 ישראלים כי היה חוסר שביעות רצון
מאז ניצחו את אשדוד החלשה ואותנו ולכן כנראה גייטס ישאר ואולי מחפשים תירץ להיפטר מרודריק

מדובר בקבוצה דוחה עם אוהדים עוד יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:16 
רודריק אכן שוחרר סופית מאילת לאחר עבירת משמעת שביצע.
כתוב גם שגלבוע וחיפה בודקים את האופציה לגביו. לא שברור לי האם הוא חשקן כזה טוב בשבילנו
אבל מדהים שאנחנו אפילו לא מוזכרים כמישהו שיכול לקחת אותו.
יותר גרוע מקאונסיל הוא בטוח לא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:17 
סמל אישי של המשתמש
אם מדובר בעבריין משמעת רציני, ואם אני מבין נכון אז זאת הסיבה שהוא שוחרר, אז די הגיוני שלא ירצו ספציפית אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:25 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אם מדובר בעבריין משמעת רציני, ואם אני מבין נכון אז זאת הסיבה שהוא שוחרר, אז די הגיוני שלא ירצו ספציפית אותו.

כל הזרים של אילת ושחקנים מבלים המון יחסית לספורטאים
אם הוא באמת הגיע רק בבוקר זה חמור
אבל בכל מקרה היה נחתך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 18:35 
אחלה שחקן ובהחלט יספק המון מהצרכים שלנו עם הפציעות של מתן ורביב
כמובן לא יגיע וכו׳

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שאנחנו צריכים שחקן שכונתי כמוהו שזורק שלוש שלשות וחצי למשחק ב-20% ובטח לא אחד כזה עם בעיות משמעת.
בכל מקרה החיזוק היחידי שאפשר לבנות עליו זה אם הרצליה ואילת יביאו זרים וינצחו את נס ציונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 19:53 
אין שום דבר ״שכונתי״ ב-3.5 שלשות למשחק. זה נתון סביר לגמרי. קרלון בראון זורק 4.5 שלשות למשחק (אמנם באחוזים יותר גבוהים אבל גם אצלו זה לא הצד החזק).
האחוזים שלו משם לא גבוהים כי הוא קלעי בינוני מאוד מהטווח הזה, וגם ספציפית היתה לו חצי עונה חלשה מבחוץ. שנה שעברה באיטליה זרק יותר וקלע 37%. אגב, גודס בחצי עונה לפני שבא להפועל עמד על 25% משלוש אם אני זוכר נכון. אפשר לחשוב.

חוץ מזה, במצב שלנו כרגע עם כל הפציעות לא יזיק לנו שחקן קצת ״שכונתי״ (סקורר).
הסיפור עם המשמעת זה קשקוש גדול לדעתי.

ומה זה ״לא צריכים״? השאלה היא אם הוא יותר טוב ממה שקיים ומחלופות אחרות. הוא יותר טוב ממה שקיים לאין שיעור, וחלופות אחרות לא נמצאו כבר חמישה חודשים.

ברור שהכל בתיאוריה, וברור שיש שחקנים יותר טובים מטרנס רודריק ובטח שהיו אופציות טובות יותר לאורך החודשים האחרונים. אבל האם הוא ישפר את הקבוצה כרגע, במיוחד כשמתן פצוע לתקופה ארוכה? אני חושב שזה ברור שכן, ומשמעותית.
לא סתם הוא היה שחקן השנה בליגה השניה באיטליה שנה שעברה. פצצה של כישרון ואתלטיות, שמאמן טוב יכול להוציא ממנו המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 20:20 
Fez כתב:
אין שום דבר ״שכונתי״ ב-3.5 שלשות למשחק. זה נתון סביר לגמרי. קרלון בראון זורק 4.5 שלשות למשחק (אמנם באחוזים יותר גבוהים אבל גם אצלו זה לא הצד החזק).
האחוזים שלו משם לא גבוהים כי הוא קלעי בינוני מאוד מהטווח הזה, וגם ספציפית היתה לו חצי עונה חלשה מבחוץ. שנה שעברה באיטליה זרק יותר וקלע 37%. אגב, גודס בחצי עונה לפני שבא להפועל עמד על 25% משלוש אם אני זוכר נכון. אפשר לחשוב.

ומה זה ״לא צריכים״? השאלה היא אם הוא יותר טוב ממה שקיים ומחלופות אחרות. הוא יותר טוב ממה שקיים לאין שיעור, וחלופות אחרות לא נמצאו כבר חמישה חודשים.

ברור שהכל בתיאוריה, וברור שיש שחקנים יותר טובים מטרנס רודריק ובטח שהיו אופציות טובות יותר לאורך החודשים האחרונים. אבל האם הוא ישפר את הקבוצה כרגע, במיוחד כשמתן פצוע לתקופה ארוכה? אני חושב שזה ברור שכן, ומשמעותית.
לא סתם הוא היה שחקן השנה בליגה השניה באיטליה שנה שעברה. פצצה של כישרון ואתלטיות, שמאמן טוב יכול להוציא ממנו המון.

אז אתה אומר- להביא
משמע- לא יגיע בחיים.... :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:22 
יש בעיה עם הדברים האלה וזה שהזמן רק משחק לרעתנו. רציונלית היית אומר שאדם הגיוני היה אמור להבין שהשחקן המושלם לא ימצא ועכשיו כבר הגיע הזמן להתפשר. הבעיה היא שבפועל קורה דבר הפוך (לא רק אצל ארז אלא בכלל). ככל שעבר יותר זמן וויתרת על יותר שחקנים טובים (כנו גודס) תרגיש יותר מטומטם להתפשר בסופו של דבר. כך שאני מניח שהסיכוי שעכשיו פתאום ארז יתפשר על שחקן שהוא לא ״רכז טהור״ הוא נמוך. אז שוב, הכל בתיאוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:44 
מצד שני הצרכים שלך השתנו. עד לפני חודש היית צריך חיזוק נקודתי יחסית לקבוצה שרצה ועבדה. היום אתה צריך מישהו שמסוגל לעשות נקודות וזה לפני הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 21:59 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:

קצת ויכוח מיותר אבל משחקן שקולע באחוז מזעזע של 20% אין שום סיבה לראות 3.5 זריקות למשחק ואפילו לא קרוב לזה (במיוחד שהוא לא נמצא בקבוצה קליעה מוגבלת אלא רחוק מכך).
אני חושב שדווקא במצב הקשה שבו אנחנו נמצאים צריך שחקן יותר אחראי ומניה בטוחה ולא מישהו שהוא פוטנציאל לבעיות נוספות.
לא צריכים שחקן כמוהו בהשוואה לאלטרנטיבות שקיימות בשוק שאתה מכיר אותן הרבה יותר טוב ממני. ברור שזה יותר טוב מהקיים, כל דבר יותר טוב מהקיים, זה לא מדד. וזה לא שחלופות אחרות לא נמצאו, הם נמצאו ונפסלו בדיוק באותה מידה שגם זאת תיפסל. בוא נגיד ככה, אם היה לנו גארד זר טוב שנפצע אתמול ומחר רודריק היה מוחתם, לא הייתי מתלהב. הפארסה שמתחרשת עם הזרים הורידה את הציפיות וזה מובן לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 פברואר 2014, 23:45 
כל שחקן (במיוחד טוב) הוא ״פוטנציאל לבעיות נוספות״. בדיוק הגישה הפחדנית הזאת של לחפש בציציות עם הגננת שלו היא זו שהביאה אותנו למצב הבעייתי שאנחנו בו עכשיו. איזה מניה יותר ״בטוחה״ מרודריק אתה חושב שתביא? שחקנים באמצע עונה נחתכים מסיבה מסוימת, ככה זה. תמיד יהיה סיפור לספר למה הם נחתכו. ואני גם בכלל לא מסכים עם המסקנה שלך כאן. אם כבר במצב שלנו עכשיו צריך שחקן יותר כישרוני מקודם ולא יותר ״אחראי״ מקודם (מאז שרביב נפצע היכולת ההתקפית שלך בקאנטים והשיא מול אילת).
התיאוריות שבנית סביב הנתון של הזריקות שלו לשלוש הן מרשימות אבל באמת לא אומרות כלום למעט זה שהוא לא ממש פוגע מחוץ לקשת בחצי עונה הזאת. אני לא שותף להתרגשות שלך מהנתון הזה, אני זוכר גם שנורא התרגשת שאיבי לוקח איזה ניסיון זריקה לשלוש פעם בשני משחקים ולא הבנתי על מה המהומה. אז שוב, גם גודס בחצי עונה לפני שהגיע קלע ב-24% וניסה איזה 3.5 ניסיונות למשחק, זה אומר שהיה אסור להביא אותו והוא ״שכונה״? באמת אובר אנלייזינג לאיזה נתון נקודתי. 3.5 ניסיונות לשלוש זה סביר לחלוטין לגארד ובטח לשחקן שקלע מעל 37% מחוץ לקשת עונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 00:46 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4485856,00.html
ציטוט:
מסתבר כי ביום שלישי בלילה, רודריק נעלם לראשי המועדון בשעות הלילה מהמלון בתל אביב. ביום רביעי בבוקר, אחרי שחיפשו את השחקן בחדר ולא מצאו אותו, התקשר רודריק למנהל הקבוצה כי הוא מגיע במונית למלון ושאין לו כסף לשלם עליה.

מאמן הקבוצה עודד קטש חיכה לשחקן בלובי המלון לשיחה, וכשהגיע, טרנס רודריק נראה לא טוב ובמצב של שיכרות.

נשמע מתכון להצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 פברואר 2014, 01:04 
הפועל כתב:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4485856,00.html
ציטוט:
מסתבר כי ביום שלישי בלילה, רודריק נעלם לראשי המועדון בשעות הלילה מהמלון בתל אביב. ביום רביעי בבוקר, אחרי שחיפשו את השחקן בחדר ולא מצאו אותו, התקשר רודריק למנהל הקבוצה כי הוא מגיע במונית למלון ושאין לו כסף לשלם עליה.

מאמן הקבוצה עודד קטש חיכה לשחקן בלובי המלון לשיחה, וכשהגיע, טרנס רודריק נראה לא טוב ובמצב של שיכרות.

נשמע מתכון להצלחה

מזכיר מקרה עבר של שחקן ענק בשם ד. תרדקיל שעלה למשחק אליפות עם עיינים אדומות ולא מחוסר שינה... לימים רלף קליין יספר שזה מה שהפסיד לנו
את האליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: