Fez כתב:
אין שום דבר ״שכונתי״ ב-3.5 שלשות למשחק. זה נתון סביר לגמרי. קרלון בראון זורק 4.5 שלשות למשחק (אמנם באחוזים יותר גבוהים אבל גם אצלו זה לא הצד החזק).
האחוזים שלו משם לא גבוהים כי הוא קלעי בינוני מאוד מהטווח הזה, וגם ספציפית היתה לו חצי עונה חלשה מבחוץ. שנה שעברה באיטליה זרק יותר וקלע 37%. אגב, גודס בחצי עונה לפני שבא להפועל עמד על 25% משלוש אם אני זוכר נכון. אפשר לחשוב.
חוץ מזה, במצב שלנו כרגע עם כל הפציעות לא יזיק לנו שחקן קצת ״שכונתי״ (סקורר).
הסיפור עם המשמעת זה קשקוש גדול לדעתי.
ומה זה ״לא צריכים״? השאלה היא אם הוא יותר טוב ממה שקיים ומחלופות אחרות. הוא יותר טוב ממה שקיים לאין שיעור, וחלופות אחרות לא נמצאו כבר חמישה חודשים.
ברור שהכל בתיאוריה, וברור שיש שחקנים יותר טובים מטרנס רודריק ובטח שהיו אופציות טובות יותר לאורך החודשים האחרונים. אבל האם הוא ישפר את הקבוצה כרגע, במיוחד כשמתן פצוע לתקופה ארוכה? אני חושב שזה ברור שכן, ומשמעותית.
לא סתם הוא היה שחקן השנה בליגה השניה באיטליה שנה שעברה. פצצה של כישרון ואתלטיות, שמאמן טוב יכול להוציא ממנו המון.
קצת ויכוח מיותר אבל משחקן שקולע באחוז מזעזע של 20% אין שום סיבה לראות 3.5 זריקות למשחק ואפילו לא קרוב לזה (במיוחד שהוא לא נמצא בקבוצה קליעה מוגבלת אלא רחוק מכך).
אני חושב שדווקא במצב הקשה שבו אנחנו נמצאים צריך שחקן יותר אחראי ומניה בטוחה ולא מישהו שהוא פוטנציאל לבעיות נוספות.
לא צריכים שחקן כמוהו בהשוואה לאלטרנטיבות שקיימות בשוק שאתה מכיר אותן הרבה יותר טוב ממני. ברור שזה יותר טוב מהקיים, כל דבר יותר טוב מהקיים, זה לא מדד. וזה לא שחלופות אחרות לא נמצאו, הם נמצאו ונפסלו בדיוק באותה מידה שגם זאת תיפסל. בוא נגיד ככה, אם היה לנו גארד זר טוב שנפצע אתמול ומחר רודריק היה מוחתם, לא הייתי מתלהב. הפארסה שמתחרשת עם הזרים הורידה את הציפיות וזה מובן לחלוטין.