תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:45

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
לאומי lol

Sent from my SM-G903F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 12:20 
לאומי גארד, דאוסון פורווארד. לא כל כך אמור לפגוע לו בדקות משחק. זה התחליף שלהם למשעור ככה שאני לא רואה איך זה משפיע עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 12:38 
א.ב כתב:
לאומי גארד, דאוסון פורווארד. לא כל כך אמור לפגוע לו בדקות משחק. זה התחליף שלהם למשעור ככה שאני לא רואה איך זה משפיע עליו.

ישראלים מקבלים בממוצע כ-85 דקות במשחק, דוסון אמור לקבל 30-33 דקות, זה על חשבון שאר הישראלים, מה גם שהרצליה תשחק עם 5 זרים מתוכם לפחות 2גארדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
גם לאומי וגם דוסון בעמדות 2-3. משעור שיחק הרבה דקות כ 4 מה ששניהם לא יכולים לעשות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 12:51 
סמל אישי של המשתמש
יותר מאשמח אם מישהו יסביר לי מה הסטטוס המשפטי של לאומי.
שייך לנו? להרצליה? מה משמעות החוזה איתנו ומה משמעות החוזה איתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 13:41 
את זה העו"ד שלנו והעו"ד שלהם יצטרכו להסביר לדיין. מרשי רוצה לתת חומר לכתב ההגנה של הרצליה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 15:25 
URIKA כתב:
את זה העו"ד שלנו והעו"ד שלהם יצטרכו להסביר לדיין.

ומתי זה אמור לקרות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 19:55 
URIKA כתב:
את זה העו"ד שלנו והעו"ד שלהם יצטרכו להסביר לדיין. מרשי רוצה לתת חומר לכתב ההגנה של הרצליה?

לבורר. לא לדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 18 יולי 2017, 20:15 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
URIKA כתב:

לבורר. לא לדיין.

ומתי זה אמור לקרות?

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 19 יולי 2017, 00:45 
beny כתב:
א.ב כתב:

ישראלים מקבלים בממוצע כ-85 דקות במשחק, דוסון אמור לקבל 30-33 דקות, זה על חשבון שאר הישראלים, מה גם שהרצליה תשחק עם 5 זרים מתוכם לפחות 2גארדים.

ישראלים מקבלים בממוצע 85 דקות למשחק אבל הדקות של דוסון הן במקום הדקות של משעור שעזב. היה ברור שהרצליה תצטרך להביא ישראלי במקומו, זה לא באמת פגיעה בדקות של לאומי. מה חשבתם, שהם ישארו בלי ישראלים?

אחד האדומים כתב:
גם לאומי וגם דוסון בעמדות 2-3. משעור שיחק הרבה דקות כ 4 מה ששניהם לא יכולים לעשות

לאומי יותר גארד מאשר 3, ודוסון בליגה שלנו הוא 3 עם נטיה ל4.
מסכים שיכולה להיות ברמה העקרונית קצת חפיפה ביניהם על עמדה 3, אבל לדעתי זה לא הולך לקרות והדקות של לאומי, בטח לאור היכולת שהציג בעונה שעברה, לא ממש הולכות להיפגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יולי 2017, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
חולון ממשיכה לבנות אחלה סגל לעונה הבאה, המשיכה חוזה עם טו הולוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 20:34 
שתי החתמות היום.
גליל מחתימה את זאק לידיי מוירג'יניה טק. שחקן עם אחלה פוטנציאל אבל כמובן שזה תמיד טריקי עם יוצאי קולג'ים.
הרצליה מחתימה את זבייר (אקסבייר?) ת'יימס. שחקן נחמד מאוד.
יש מצב שאנחנו היחידים שעוד לא החתמנו זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 20:38 
סמל אישי של המשתמש
נראה כך. אולי תוצאה של תקציב זרים מצומצם והמתנה לירידת המחירים בסוף הקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 20:41 
או, אם מתחברים שוב לדברים שיובל כתב, תסמונת ארז אדלשטיין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 20:50 
סמל אישי של המשתמש
לא זכור לי שדובר בעבר על כך שפרנקו בעייתי בבחירת זרים. שווה בדיקה, אבל נשמע לי פחות הגיוני.

עריכה - עשיתי מדגם קטן בגיגול זריז. ראיתי בעיקר החתמות בחצי הראשון של אוגוסט. החתמה אחת בסוף יוני. לא מזכיר עדיין את אדלשטיין שמחתים בספטמבר יום לפני פתיחת הליגה. עדיין נראה לי מתאים יותר לסוגית הכסף שהזכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 21:23 
לא רואה שום בעיה עם החתמה באוגוסט. אמנם אני מת לחדשות, אבל לא רואה עם זה בעיה.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 21:45 
חיכו לסגור את הסגל הישראלי כדי להחתים זרים, וזה נכון. ההחתמה של מנקו מן הסתם משפיעה על תקציב הזרים, ולא לטובה, והופכת את העניין ליותר מורכב (מתקשה להאמין שהעונה יהיו 4 זרים יקרים, כמו בעונה שעברה - וזו אחת הסיבות שאני חושב שעסקת מנקו, למרות שמדובר בשחקן טוב, היא בעייתית).
בכל מקרה, אני לא מאמין שהפועל תגיע לרגע האחרון כשמצבת הזרים לא סגורה. לא נראה לי שזה יקרה ואני מאמין שבקרוב דברים יזוזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:08 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
חיכו לסגור את הסגל הישראלי כדי להחתים זרים, וזה נכון. ההחתמה של מנקו מן הסתם משפיעה על תקציב הזרים, ולא לטובה, והופכת את העניין ליותר מורכב (מתקשה להאמין שהעונה יהיו 4 זרים יקרים, כמו בעונה שעברה - וזו אחת הסיבות שאני חושב שעסקת מנקו, למרות שמדובר בשחקן טוב, היא בעייתית).
בכל מקרה, אני לא מאמין שהפועל תגיע לרגע האחרון כשמצבת הזרים לא סגורה. לא נראה לי שזה יקרה ואני מאמין שבקרוב דברים יזוזו.

ההחתמה של מנקו עד כדי כך משפיעה על התקציב?? כמה הוא מרוויח כבר יותר ממה שנאור+בלאט הרוויחו?
ורק כאנקדוטה, ברור לי שבקרוב מאוד נשמע כבר על החתמות, אבל בשיטוט קצר בפורום אז אפשר לראות שפחות או יותר בתאריך הזה שנה שעברה הוחתמו כבר לאומי,גינת,טאקר,דארל וויליאמס,בריון אלן וריצארד הוואל (ולא שההחתמות האלה עוד ביולי הביאו אותנו למשהו בעונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
הם הביאו לנו סגל זרים מדהים.
זה שדפקו את זה אח"כ זה עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:18 
Keisar88 כתב:
purvis short כתב:

ההחתמה של מנקו עד כדי כך משפיעה על התקציב?? כמה הוא מרוויח כבר יותר ממה שנאור+בלאט הרוויחו?
ורק כאנקדוטה, ברור לי שבקרוב מאוד נשמע כבר על החתמות, אבל בשיטוט קצר בפורום אז אפשר לראות שפחות או יותר בתאריך הזה שנה שעברה הוחתמו כבר לאומי,גינת,טאקר,דארל וויליאמס,בריון אלן וריצארד הוואל (ולא שההחתמות האלה עוד ביולי הביאו אותנו למשהו בעונה).

בוודאי שמשפיעה. מאוד. זו גם הסיבה שכתבתי מה שכתבתי באשכול על מנקו (למרות שאני חושב שהוא שחקן טוב, לדעתי העסקה יקרה מדיי משמעותית). תסתכל על זה ככה: כיוון שאצל זרים עד 110 אלף דולר אין מס, ואצל ישראלים יש מס זה אומר, פלוס מינוס, שכל עשרת אלפים דולר נוספים שהושקעו בעסקת מנקו גורעים 20 אלף דולר מתקציב הזרים (בהנחה שהתקציב סגור ואין איזו תרומה שהגיעה השבוע). אם במקום מנקו היה חותם שחקן יותר זול שלא היו צריכים לשלם עליו ביי אאוט - זה היה מגדיל מאוד את תקציב הזרים.
להחתמת מנקו יש השפעה מהותית על תקציב הזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:20 
KingAlpaca כתב:
הם הביאו לנו סגל זרים מדהים.
זה שדפקו את זה אח"כ זה עניין אחר.

מדהים? נבנתה קבוצה עם שני גבוהים שהם בתכל'ס אותו שחקן (שניהם שחקנים טובים מאוד. על זה אין ויכוח) והחתימו את בנקס על תקן קומבו גארד (מה שהוא לא), והלכו לעונה עם שני שחקנים בעמדה 1: רביב ובלאט.
לא ממש מדהים (אבל זה לאשכול סיכום העונה שעברה, אני מניח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:20 
סמל אישי של המשתמש
ומן הסתם זה שהמשכורות של נאור ובלאט (עם משכורת החייל הנמוכה שלו) ירדו זה לא הדבר היחיד שהשתנה בתקציב השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:22 
הפועל כתב:
ומן הסתם זה שהמשכורות של נאור ובלאט (עם משכורת החייל הנמוכה שלו) ירדו זה לא הדבר היחיד שהשתנה בתקציב השנה

המשכורות ירדו, גם בלאט שילם פיצוי עבור החוזה. מניח שגם מלאומי יקבלו משהו. אבל אתה כמובן צודק. זה יותר מורכב מזה (במיוחד שהתקציב הכללי גם הוא אמור לרדת).
בשורה התחתונה: זה יפה שרוצים את מנקו, אבל בתקציב כמו של הפועל, וכשאין איזה גביר שיכניס את היד לכיס ויסגור עניינים - זה בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:25 
סמל אישי של המשתמש
ולהערכתי ברמות התקציב שאנחנו מסתכלים עליהם תקציב זרים של אפילו 50 אלף דולר לפה או לשם זה יותר חשוב ממה שנדמה להרבה אנשים. ההבדל בין זרים של 80 אלף דולר לכאלו של 100 אלף דולר יחסית משמעותי (יותר מאשר נגיד 130 אלף דולר לעומת 150 אלף דולר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:27 
הפועל כתב:
ולהערכתי ברמות התקציב שאנחנו מסתכלים עליהם תקציב זרים של אפילו 50 אלף דולר לפה או לשם זה יותר חשוב ממה שנדמה להרבה אנשים. ההבדל בין זרים של 80 אלף דולר לכאלו של 100 אלף דולר יחסית משמעותי (יותר מאשר נגיד 130 אלף דולר לעומת 150 אלף דולר).

צודק בכל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2017, 22:32 
הפועל כתב:
לא זכור לי שדובר בעבר על כך שפרנקו בעייתי בבחירת זרים. שווה בדיקה, אבל נשמע לי פחות הגיוני.

עריכה - עשיתי מדגם קטן בגיגול זריז. ראיתי בעיקר החתמות בחצי הראשון של אוגוסט. החתמה אחת בסוף יוני. לא מזכיר עדיין את אדלשטיין שמחתים בספטמבר יום לפני פתיחת הליגה. עדיין נראה לי מתאים יותר לסוגית הכסף שהזכרתי.

אני יותר כתבתי את זה בהקשר למה שכתב יובל. למען האמת, לאור הדברים ששמעתי את פרנקו אומר בשידור בעונה האחרונה זה גם לא יפתיע אותי מאוד.

לגבי הסוגייה הזו, בוודאי שזה לא חיובי להתעכב עם החתמת זרים. אין שוק אינסופי לזרים והרבה זרים שרציתי לראות בהפועל כבר מזמן חתומים בקבוצות אחרות.
אני ממש לא חושב שצריך לחכות עד שסוגרים את הסגל הישראלי בשביל להחתים זרים. ההחתמה של מנקו אולי שינתה את תקציב הזרים אבל ככה או ככה זה היה די ברור לצורך העניין שצריך רכז דומיננטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 12:10 
בעניין הרכז אתה אולי צודק, אבל כל שאר בניית הקבוצה והזרים מושפעת מהישראלים שיש לך. עד שלא תדע באיזה עמדות יש לך ישראלים ואיך בערך הולכת להתחלק חלוקת הדקות על כל עמדה, או איזה חולשות בולטות יש לך, אתה לא יכול לבחור את הזרים. ובגלל ששוק הזרים הוא אמנם לא אינסופי אבל משמעותית יותר גדול (ממש הרבה יותר גדול) משוק הישראלים אז אתה צריך לסגור קודם את הישראלים ולהתאים את הזרים שאתה בוחר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2017, 12:38 
הוא אכן צודק בעניין הרכז. אבל כיוון שזו העמדה הכי חשובה בבניית הקבוצה אני יכול להבין את זה שלוקחים טיפה את הזמן. ייתכן גם שמכוונים למישהו ספציפי וממתינים לו עוד קצת (למשל, שלא יהיו לו הצעות מקבוצות יותר עשירות ואז יהיה אפשר להחתים אותו). שאר העמדות כן תלויות בהחתמה של מנקו. ואגב, יכול להיות שגם ההחתמה הרכז תשפיע על השחקנים האחרים (למשל אם הוא יהיה טיפה יותר יקר זה יוריד מהסכומים של שאר השחקנים).
אני מסכים שזה לא אידיאלי שהפועל עדיין לא החתימה זר. אבל אני לא חושב שהקבוצה תתחיל את האימונים בלי ארבעה זרים. לא נראה לי שיש מה לחשוש בקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 10:30 
ג'בריל טראוויק בחולון. מת על השחקן הזה.
שחקן נהדר שכל כולו קשיחות ואגרסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2017, 10:34 
מאיפה לחולון יש כ"כ הרבה כסף?
האוהדים שלה שדדו בנק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 159, 160, 161, 162, 163, 164, 165 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: