תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
כל קבוצה שהיא לא הבדיחה של הליגה היתה נותנת לחולון בלי דלייני 20 הפרשhttp://cloud.tapatalk.com/s/584655c9e34fe/Screenshot_2016-12-06-08-07-01.png?
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אברהמי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:28 
purvis short כתב:
גם אם הפועל איכשהו הייתה מגרדת ניצחון זה היה בושה וחרפה. שיחקה נגד חולון ביום רע. ובלי דילייני. אם חולון משחקת ככה נגד גלבוע גליל בחוץ היא חוטפת 20 הפרש. אבל אפשר לסמוך על הפועל והנהלתה הכה מקצוענית שתמיד תיתן מתנות לכל הליגה, ותמיד תהיה הקבוצה המגוחכת של הליגה עונה אחרי עונה. תמיד תהיה הקבוצה הזו שאתה מסתכל עליה ולא מבין מה היא עושה. אבל יודע שהיא תלך עo הטעויות שלה עד שהעונה תלך פייפן. אז פעם זה עם זרים מביכים, והעונה עם מאמן שבאמת מעניין איזה קבוצה אחרת בליגה הייתה מחתימה. זה כל העניין. ומשחק אחרי משחק רואים כמה הקבוצה הזו חסרת אונים. איך היא מאבדת בקלילות הפרשים גדולים, מתמוטטת כמו מגדל קלפים (וזה קורה מסיבה פשוטה: כי אין פה שיטה, וסדר. וכמעט הכול זה משחק של בידודים ואחד על אחד. ואין שום ניהול משחק שמתאים לרמות האלה), אבל במקום להודות בטעות, הפועל ממשיכה כמו בכל שנה במסע שאמור להראות שהיא מבינה יותר מכל הקבוצות האחרות. אז כשכולן מחתימות זרים ב100 אלף דולר הפועל לא. וכשהקבוצות בליגה הזו שרוצות להגיע למשהו מחתימות את דן שמיר הפועל מחתימה את אברהמי. ותסמכו על ההנהלה של הפועל שאם יבוא שינוי זה כבר יהיה שהמצב אבוד לגמרי. כמו בעונה שעברה (שלמרות נייט רובינסון - הייתה עונה ביזיונית). כי אז מה אם יש להפועל 2500 מנויים. הם מעניינים רק כשיש מכירת מנויים. עכשיו, כשהמכירה הסתיימה, אפשר להפיל עליהם את שרון אברהמי, ולהתבזות עוד ועוד. וגם כשרואים כמה הקבוצה הזו משחקת נורא ואיום - הוא יישאר. האוהדים יראו קבוצה שמשחקת כדורסל מגוחך, ובשבוע הבא שוב יקבלו את אברהמי. למה? כי זה הניהול של הפועל תל אביב בכדורסל.
זה כל הסיפור. זה הניהול של הפועל תל אביב. ובגלל זה עונה אחרי עונה נזרקת לפח. וגם העונה הזו תיזרק לפח. אם אתה מפסיד בסיבוב הראשון לקריית גת, אילת וחולון בבית ועומד לסיים עם מאזן שלילי אז אתה זורק עונה לפח.
ועוד משפט לגבי רביב: כמה זה עצוב וסמלי שאת העונות הכי טובות של רביב בקריירה הפועל זרקה על ניהול מביש שהצליח לגבש מסביבו זרים מביכים כמו קאונסיל, באטל וולי ג'אדג'. עד שיש זרים טובים, באיחוד של 3 שנים, אז רביב נפצע. ויש מאמן שלא מתאים לרמה הזאת.

כן אה.
הפועל תל אביב, זאת עם התקציב השישי בליגה שמדורגת כרגע מקום 5 בליגה למרות פציעה של השחקן הכי חשוב שלה, היא הקבוצה המגוחכת של הליגה. הבדיחה של הליגה שמתבזה ממשחק למשחק, וכל הליגה רק יושבת ומסתכלת על השטויות שהיא עושה. או שאולי זה פשוט בראש המעוות שלך שכבר הוכיח שהוא תמיד רואה את המציאות ככה בלי קשר לנסיבות שמשתנות ב-180 מעלות, ושאי אפשר להתייחס אליו ברצינות.
המניפסטים האלה אחרי כל הפסד (ביחד עם ההעלמות הרגילה אחרי כל ניצחון) הם אלה המגוחכים כאן, והם נהיים חסרי מודעות עצמית מפעם לפעם. לא מאמין שיש עוד מישהו שטורח להתייחס לזה ברצינות מינימלית כולל אתה בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:35 
סמל אישי של המשתמש
הוא לפחות לא מדבר לגופו של אדם.
(ולא שאני מסכים איתו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:36 
Fez כתב:
purvis short כתב:
גם אם הפועל איכשהו הייתה מגרדת ניצחון זה היה בושה וחרפה. שיחקה נגד חולון ביום רע. ובלי דילייני. אם חולון משחקת ככה נגד גלבוע גליל בחוץ היא חוטפת 20 הפרש. אבל אפשר לסמוך על הפועל והנהלתה הכה מקצוענית שתמיד תיתן מתנות לכל הליגה, ותמיד תהיה הקבוצה המגוחכת של הליגה עונה אחרי עונה. תמיד תהיה הקבוצה הזו שאתה מסתכל עליה ולא מבין מה היא עושה. אבל יודע שהיא תלך עo הטעויות שלה עד שהעונה תלך פייפן. אז פעם זה עם זרים מביכים, והעונה עם מאמן שבאמת מעניין איזה קבוצה אחרת בליגה הייתה מחתימה. זה כל העניין. ומשחק אחרי משחק רואים כמה הקבוצה הזו חסרת אונים. איך היא מאבדת בקלילות הפרשים גדולים, מתמוטטת כמו מגדל קלפים (וזה קורה מסיבה פשוטה: כי אין פה שיטה, וסדר. וכמעט הכול זה משחק של בידודים ואחד על אחד. ואין שום ניהול משחק שמתאים לרמות האלה), אבל במקום להודות בטעות, הפועל ממשיכה כמו בכל שנה במסע שאמור להראות שהיא מבינה יותר מכל הקבוצות האחרות. אז כשכולן מחתימות זרים ב100 אלף דולר הפועל לא. וכשהקבוצות בליגה הזו שרוצות להגיע למשהו מחתימות את דן שמיר הפועל מחתימה את אברהמי. ותסמכו על ההנהלה של הפועל שאם יבוא שינוי זה כבר יהיה שהמצב אבוד לגמרי. כמו בעונה שעברה (שלמרות נייט רובינסון - הייתה עונה ביזיונית). כי אז מה אם יש להפועל 2500 מנויים. הם מעניינים רק כשיש מכירת מנויים. עכשיו, כשהמכירה הסתיימה, אפשר להפיל עליהם את שרון אברהמי, ולהתבזות עוד ועוד. וגם כשרואים כמה הקבוצה הזו משחקת נורא ואיום - הוא יישאר. האוהדים יראו קבוצה שמשחקת כדורסל מגוחך, ובשבוע הבא שוב יקבלו את אברהמי. למה? כי זה הניהול של הפועל תל אביב בכדורסל.
זה כל הסיפור. זה הניהול של הפועל תל אביב. ובגלל זה עונה אחרי עונה נזרקת לפח. וגם העונה הזו תיזרק לפח. אם אתה מפסיד בסיבוב הראשון לקריית גת, אילת וחולון בבית ועומד לסיים עם מאזן שלילי אז אתה זורק עונה לפח.
ועוד משפט לגבי רביב: כמה זה עצוב וסמלי שאת העונות הכי טובות של רביב בקריירה הפועל זרקה על ניהול מביש שהצליח לגבש מסביבו זרים מביכים כמו קאונסיל, באטל וולי ג'אדג'. עד שיש זרים טובים, באיחוד של 3 שנים, אז רביב נפצע. ויש מאמן שלא מתאים לרמה הזאת.

כן אה.
הפועל תל אביב, זאת עם התקציב השישי בליגה שמדורגת מקום 5 בליגה למרות פציעה של השחקן הכי חשוב שלה, היא הקבוצה המגוחכת של הליגה. הבדיחה של הליגה, שכל הליגה רק יושבת ומסתכלת על השטויות שהיא עושה. או שאולי זה פשוט בראש המעוות שלך שכבר הוכיח שהוא תמיד רואה את המציאות ככה בלי קשר לנסיבות שמשתנות ב-180 מעלות, ושאי אפשר להתייחס אליו ברצינות.
המניפסטים האלה אחרי כל הפסד (ביחד עם ההעלמות הרגילה אחרי כל ניצחון) הם אלה המגוחכים כאן, והם נהיים חסרי מודעות עצמית מפעם לפעם. לא מאמין שיש עוד מישהו שטורח להתייחס לזה ברצינות מינימלית כולל אתה בעצמך.

הבעיה היא שהפסדת לשתי קבוצות חלשות ממך, תוסיף לזה את אתמול שזה היה ביד שלך והיה מאסט, רק חסר הפסד בשבת להשלים את הפאזל
הקבוצה לא נראת טוב למרות שמאזן של הפלוס אחד נצחונות ולמרות המיקום בטבלה
המשחק ההתקפי מתבסס על יכולות אישיות בלי תרגיל אחד נורמלי
על משחק ההגנה כבר התעייפנו לדבר
רק נשאר לדבר על ההרכבים ההזויים שהמאמן הזה שם ועל זה שהוא לא נותן מנוחה לשחקנים שצריכים את זה (הוא גמר אתמול את בלאט הוואל וטאקר)

תתעורר, כי כמו שאתה כרגע למעלה במקום 5
תוך שני משחקים אתה יכול לצנוח ל9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:40 
כן, תוך שני משחקים אתה יכול לרדת למקום 9. או לעלות למקום 2. או סתם להשאר באזור מקום 5.
ברוך הבא לליגה. שכל המשחקים בה במחזור הזה היו צמודים לקראת הסוף חוץ מהמשחק של ירושלים, שקבוצות לא מנצחות כל משחק ב-20 הפרש כמו שיש אנשים פה שחושבים שזה הסטנדרט, שהרמה היא דומה וכל משחק הוא צומת דרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 08:45 
סמל אישי של המשתמש
וקבוצה שתתנהל פה בצורה נסבלת תקח אליפות/תפרק את הליגה,
כי הרמה פה מתחת לכל ביקורת.
ואתה יודע את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:06 
הראש המעוות שלי גם ידע להחמיא לאברהמי בעונה שעברה על ההתמודדות עם נייט רובינסון, כשלא מעט פרשנים מהוללים קטלו אותו כי הוא "לא מעמיד את רובינסון במקום". הראש המעוות שלי גם מפרגן לאברהמי על העונה שהוא נתן בהפועל בלאומית (בניגוד לאחרים שטוענים שבגללו לא עלינו) אבל הראש המעוות שלי לא מבין את אי פתיחת העיניים ואת אי ההסתכלות המקצועית על המצב כמו שהוא.
ואין לי בעיה לפרגן לאברהמי על ניצחונות. אתה מוזמן לראות מה כתבתי אחרי המשחקים נגד ראשון לציון ומכבי חיפה. אין לי שום דבר נגד אברהמי. הייתי מאוד שמח שיצליח. אני גם לא בא בטענות להפסדים כמו הדרבי בבית. מבחינתי זה בסדר גמור. בשורה התחתונה אתה מסיים סיבוב שבו הפסדת לקריית גת החלשה בחוץ, במשחק שהיה כבר בשליטה שלך. הפסדת לחולון בבית, שקיבלת אותה במצב מעולה לנצח. בלי דילייני ובכושר רע (אתמול חולון שיחקה די רע). אז מצטער שאני לא מסתכל על המאזן ואומר, נו, טוב, 4:5. אלא מסתכל על מה היה אפשר להשיג. ומה היה חובה להשיג. והפועל הייתה חייבת להיות היום עם לפחות 6 ניצחונות. אפילו 7. ומה לעשות שמה שאני רואה זה קבוצה שההתקפה שלה חסרת אונים ומתבססת על בידודים כששאר השחקנים עומדים ומסתכלים. ומה שאני רואה זה ניהול משחק שמשאיר את הגארד היוצר הכי טוב בקבוצה על הספסל בהתקפה האחרונה במצב של שוויון, ושוכח את וויליאמס על הספסל אחרי מחצית מעולה. ומה שאני רואה זה קבוצה שאחרי 3 התקפות יפות סביב בנקס, שהעלו אותה ל13 הפרש חוזרת לבידודים המזעזעים האלה. ומה לעשות שמה שאני רואה זו קבוצה שמארבע דקות לסיום מה שהיא עושה זה אחד על אחד ומקווה לטוב. ומה שאני רואה זו קבוצה שמשחק אחרי משחק מאבדת הפרשים גדולים ומתוטטת כמו מגדל קלפים (למרבה המזל נהריה הייתה מספיק חלשה כדי לא להפוך את המשחק נגד הפועל. אם דגלאס קולע שלשה פנויה במינוס 6 אני לא בטוח שאנחנו מנצחים)
אני לא חושב שכרגע אברהמי הוכיח שהוא מספיק טוב לרמת שהפועל שואפת אליה (ואגב, בניגוד לאחרים, המטרה שאני הצבתי לקבוצה היא מקום 6. חושב שזו מטרה מאוד ריאלית). ולא שאני חושב שדני פרנקו הוא איזה מאור הגולה ומאמן אדיר. לא ממעריציו. אבל אני חושב שרוב הקבוצות בליגה, בהתלבטות בין פרנקו לאברהמי, היו בוחרות בפרנקו.
וכן, מה לעשות שבשנים שהפועל בליגה העל, בכל עונה קבוצה עם תקציבים דומים עשתה דברים שאנחנו יכולים לחלום עליהם. ואנחנו חולמים עליהם רק בגלל טעויות שברורות עוד מהפגרה (זרים, אברהמי, ההשארה של קטש לעונה נוספת וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:14 
ויודע מה, מבחינתי מאוד פשוט: מה שאברהמי צריך לעשות כדי לקבל קרדיט זה לסיים את הסיבוב עם לפחות 6 ניצחונות. ולנצח את ירושלים בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:20 
הכל לגיטימי, חוץ מהחלקים האלה על הקבוצה המגוחכת של הליגה שכל הליגה עומדת ומסתכלת וצוחקת (קבוצה שממוקמת מעל התקציב שלה בלי השחקן הכי חשוב שלה כן?), ושגלבוע היתה נותנת לחולון 20 הפרש (באיזה משחק בדיוק גלבוע ניצחו 20 הפרש? ובאיזה משחק חולון הפסידו 20 הפרש? מציע לך לבדוק את זה). בלי דילייני עם דילייני, אתה יודע שדילייני פצוע מהאימון הראשון של העונה בערך כמו רביב ושיש להם זר במקומו כרגע.
כל הרטוריקה הזאת היא הכל חוץ מרצינית ועניינית. אפילו לא ברמה הסגנונית אלא ברמה העובדתית זה לא מחובר למציאות, באמת שלא הייתי מתעכב אפילו על העניין הסגנוני.

אגב, לי ברור שהיינו צריכים לנצח את חולון בבית וגם את אילת וקרית גת בחוץ. אבל יש גם הפסדים בליגה הזאת. ככה זה ולא משנה מי המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:22 
למה מקום 6 אמור לספק מישהו?
איזה 5 קבוצות יש פה, שבמכלול של סגל (ישראלי וזרים), מגרש ביתי וקהל - הן יותר טובות מאיתנו?
אין,פשוט אין. מקום 6 לא מספק אותי. מצטער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:24 
Fez כתב:
הכל לגיטימי, חוץ מהחלקים האלה על הקבוצה המגוחכת של הליגה שכל הליגה עומדת ומסתכלת וצוחקת (קבוצה שממוקמת מעל התקציב שלה בלי השחקן הכי חשוב שלה כן?), ושגלבוע היתה נותנת לחולון 20 הפרש (באיזה משחק בדיוק גלבוע ניצחו 20 הפרש? ובאיזה משחק חולון הפסידו 20 הפרש? מציע לך לבדוק את זה). בלי דילייני עם דילייני, אתה יודע שדילייני פצוע מהאימון הראשון של העונה בערך כמו רביב ושיש להם זר במקומו כרגע.
כל הרטוריקה הזאת היא הכל חוץ מרצינית ועניינית. אפילו לא ברמה הסגנונית אלא ברמה העובדתית זה לא מחובר למציאות, באמת שלא הייתי מתעכב אפילו על העניין הסגנוני.

אגב, לי ברור שהיינו צריכים לנצח את חולון בבית וגם את אילת וקרית גת בחוץ. אבל יש גם הפסדים בליגה הזאת. ככה זה ולא משנה מי המאמן.

יש הפסדים בליגה הזאת. אבל ההפסדים נגד קריית גת וחולון בבית הם לא מחוייבי המציאות.
אתה מסכים איתי שאם הפועל חלילה מסיימת סיבוב עם 5 ניצחונות זה כישלון גדול? אתה מסכים איתי ש-7 ניצחונות היה יעד ריאלי? אתה מסכים איתי שהמינימום שצריך להשיג בסיבוב הזה הוא 6 ניצחונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:24 
ranjef כתב:
איזה 5 קבוצות יש פה, שבמכלול של סגל (ישראלי וזרים), מגרש ביתי וקהל - הן יותר טובות מאיתנו?

אני מציב יעדים שנראים לי ריאליים. זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
כי המיקום בתום העונה הסדירה לא ממש מעניין.
הסיפוק יבוא כאשר נביא שני תכשיטים חדשים לארון שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:28 
purvis short כתב:
Fez כתב:

יש הפסדים בליגה הזאת. אבל ההפסדים נגד קריית גת וחולון בבית הם לא מחוייבי המציאות.
אתה מסכים איתי שאם הפועל חלילה מסיימת סיבוב עם 5 ניצחונות זה כישלון גדול? אתה מסכים איתי ש-7 ניצחונות היה יעד ריאלי? אתה מסכים איתי שהמינימום שצריך להשיג בסיבוב הזה הוא 6 ניצחונות?

כן. צריך להשיג לפחות 6 ניצחונות ולסיים במאזן חיובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:30 
סמל אישי של המשתמש
The hell?!

בסופו של דבר אתם מסכימים ועדיין הצלחתם לריב כל כך הרבה?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:32 
ranjef כתב:

ההבדל בין מקום 3 ל-6 הוא לא גדול. ראשון לקחו אליפות ממקום 6. יותר חשוב איך אתה מגיע לסוף העונה מאשר אם זה במקום 3-6.
מקומות 7-8 לעומת זאת זה כישלון כי זה שוב להגיע לסדרת פלייאוף חסרת סיכוי כמו ב-3 מ-4 השנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
יש פה 4 אנשים שחושבים שאם הפסדנו זזה בגלל המאמן ואם ניצחנו זה בגלל השחקנים.
אתמול הפסדנו כי היינו שידלצקי.השחקנים הפסידו את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 10:55 
סמל אישי של המשתמש
מה עשינו מהקו ב-5 דק' האחרונות של הרבע? מישהו יודע להגיד? אני זוכר שחוץ מבנקס היינו איזה 1 מ-6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:01 
דובראש כתב:

נו, באמת. זה משחק שבכלל לא היה צריך להגיע לסיום צמוד. וברגע שהגיע לסיום צמוד בגלל ניהול משחק גרוע מאוד של אברהמי - אז הוא יכול היה ללכת לפה ולפה. בדיוק כמו הניצחון של הפועל בחיפה. זה היה משחק שהיה צריך להיות מוכרע הרבה לפני כן. ובלי בעיות מיוחדות. אגב, נגד נהריה גם היה דבר דומה. משחק שהיה צריך להיגמר לחלוטין ברבע השלישי והפועל גרמה לו להיות פתוח כמעט עד הסיום. זה לא מקרי בעיני. ראו את זה גם בעונה שעברה. הקבוצה התמוטטה לעתים כמו מגדל קלפים. מצטער, אני חושב שיש להפועל תל אביב מאמן לא מספיק טוב לרמות שאליהן היא שואפת.
זה שמשחק כזה הגיע לסיום צמוד זה כישלון מהדהד של אברהמי.
ולא, אני לא חושב שכשמפסידים זה בגלל המאמן וכשמנצחים זה בגלל השחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:15 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין בכדורסל
אבל למה הפועל יוצאת מטיים אאוט בלי מושג מה עושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:48 
דובראש כתב:

כי ברוב המקרים זה בדיוק המצב. כי למאמן העלוב הזה יש כמעט אפס השפעה על מה שקורה במגרש
לטוב ולרע. יש לנו קבוצה מוכשרת מאד. אבל יש לה חסרונות גדולים בדיוק כמו שיש לה יתרונות גדולים. רמת האימון היא זו שגורמת לקבוצה הזו להראות כל כך עלוב ברוב הזמן ולהיות תלויה בריבאונד ההתקפה שלנו, או ביום של טאקר בכל הבידודים שלו, עו בידיים של מתן והאפשרות שלו לשמור עבירות כי בלעדיו ההגנה שלנו לא מתפקדת.
ואם היית מבין מה שקרה על המגרש ולא מתעסק רק בדמגוגיה ועקיצות,אולי היית רואה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 11:55 
ושוב, רק נותר לרחם על מאמן כה מנוסה ועתיר הישגים כמו שרון אברהמי, שאחרי כל האליפויות, הגביעים, והעונות המוצלחות שלו בליגת העל, נאלץ לאמן חבורה של שחקנים בינוניים כמו אלאנדו טאקר, אדריאן בנקס, ריצ'ארד האוול, דארל וויליאמס, מתן נאור ותמיר בלאט.
צודק דובראש, מה כבר מאמן אדיר כמו אברהמי יכול לעשות עם חבורה כל כך לא מוצלחת. תודה לאל שהוא הצליח, בזכות יכולות האימון המופלאות שלו, לגרד חמישה ניצחונות עם החבר'ה האלה, ואפילו הצליח להגיע למשחקים צמודים נגד אימפריות כמו קריית גת וחולון. אנחנו צריכים להודות יום יום שאברהמי בכלל מסכים לאמן קבוצה שקטנה למידותיו כמו הפועל תל אביב. הרי אם נשחרר אותו הפועל ירושלים ומכבי תל אביב יקפצו עליו.
תודה לאל שאברהמי הסכים לאמן פה. אחרת מי יודע מה היה קורה להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:12 
לא מעניין אותי התוצאות, ואיזה מקום אנחנו. זה נראה רע. שרון אברהמי על הקווים שלנו נראה רע.
ואגב, זה נראה רע מאז ומתמיד (למעט חודשיים שהיה לו פה אולטרה מגה סופרדופרסטאר).
זה נראה רע בלאומית, זה נראה רע עונה שעברה, זה נראה רע העונה.
ואין ספק שהוא השתפר אבל זה עדיין לא זה. הוא מאמן הרבה יותר טוב מאשר היום לפני שנה אבל יש דברים שלא משתנים
ואין מה לעשות. הוא חסר ביטחון בצורה נוראית, הוא לא מרוכז, הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מפוזר, אחד המאמנים
הכי לא מסודרים שראיתי. הכל אצלו באלגן. ההתנהגות שלו נראית כמו באלגן, ההגנה שלו, החילופים שלו, ניהול המשחק שלו, ההתקפה שלו, והסגל שלו. הבן אדם חסר חוש סדר בכל מה שנוגע לכדורסל, ואנחנו משלמים על חוסר הסדר שלו וחוסר הריכוז שלו בהמון נקודות קריטיות ובמיוחד בברייק פוינט.
אתמול מתן מקבל עבירה חמישית. דריל קם מהספסל ושרון מסתכל עליו מתחלף עם מתן כאילו הוא לא מכיר את החוק הרוסי.
המזל היה, שבנקס פשוט ירד מהפרקט איך שהוא ראה שדריל נכנס, ואז שרון לא הבין מה קורה, קלט שבנקס הגיע לספסל באופן
עצמאי ללא כל הוראה, ושלף את תומר גינת (עזבו שהיה צריך לשלוף את צוף במצב הזה ובעוד מצבים במשחק מול קבוצה שמשחקת גבוה וחזק בעמדות 2-3 בעיקר.). פשוט ליצן.
זו רק דוגמא אחת מתוך אלף למאמן שלא נתן וכנראה גם לא יתן לי להסתכל עליו ולהאמין שהכל בשליטה.
יאללה חמוד, הביתה. אנחנו הפועל תל אביב ומגיע לנו מאמן יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:28 
purvis short כתב:
ושוב, רק נותר לרחם על מאמן כה מנוסה ועתיר הישגים כמו שרון אברהמי, שאחרי כל האליפויות, הגביעים, והעונות המוצלחות שלו בליגת העל, נאלץ לאמן חבורה של שחקנים בינוניים כמו אלאנדו טאקר, אדריאן בנקס, ריצ'ארד האוול, דארל וויליאמס, מתן נאור ותמיר בלאט.
צודק דובראש, מה כבר מאמן אדיר כמו אברהמי יכול לעשות עם חבורה כל כך לא מוצלחת. תודה לאל שהוא הצליח, בזכות יכולות האימון המופלאות שלו, לגרד חמישה ניצחונות עם החבר'ה האלה, ואפילו הצליח להגיע למשחקים צמודים נגד אימפריות כמו קריית גת וחולון. אנחנו צריכים להודות יום יום שאברהמי בכלל מסכים לאמן קבוצה שקטנה למידותיו כמו הפועל תל אביב. הרי אם נשחרר אותו הפועל ירושלים ומכבי תל אביב יקפצו עליו.
תודה לאל שאברהמי הסכים לאמן פה. אחרת מי יודע מה היה קורה להפועל.

צודק, בוא נחליף אותו בפיאנג'יני.
בעצם, לא. גם הוא הצליח לגרד רק 5 נצחונות והפסיד לאימפריות מגליל ואשדוד (שלא לדבר על תבוסה לחולון)
טוב, אז בוא נחליף אותו בשיבק.
בעצם, לא. גם הוא הצליח לגרד רק 5 נצחונות והפסיד לפאקינג שרון אברהמי
טוב, אז בוא נחליף אותו בקטש.
בעצם, לא. כבר ניסינו והוא אפילו 5 נצחונות לא הצליח לגרד
שאמשיך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 12:30 
דווקא הפעם אני ממש לא מבין את פרוויס (והרבה יוצא לי להסכים עם הדברים עצמם, בטח שלא עם הטון ההיסטרי).
המשחק היה בשליטה שלנו מההתחלה ועד החמש דקות האחרונות,
וזה בעצם המשחק "הלוזרי" הראשון שלנו העונה, שהזכיר במשהו את העונה שעברה,
שבה שלטנו בהרבה משחקים והפסדנו.

אתמול אברהמי היה בשליטה מוחלטת, אימן עם הרבה ביטחון והשתמש טוב בשחקנים.
בהתקפה אנחנו מזהים מהר מאוד מיסמצ'ים והולכים אליהם (אתמול כמה פעמים עם טאקר),
ואתמול גם שמרנו טוב כל המשחק. יש שיפור גדול בשבועות האחרונים כולל אתמול.

היו כמה רגעים של שאננות (3 החטאות לשלוש רצופות כשפתחנו פער ברבע השני כולל אחת של הוואל),
אבל גם כמה רגעים של חוסר מזל (שתי החטאות השלוש של בנקס בסוף).

הטענה המהותית היחידה לאברהמי היא בעיני הספסול הממושך מדי של דארל, והוא בהמשך לכך שדארל
הוא כנראה אנדרייטד אצל אברהמי. מבחינת תפוקה לדקות הוא בטופ של הליגה של בנקודות וגם בריבאונדים (ואני סקרן לראות מה יהיו הנתונים שלו ב-30 דקות משחק, אם לא יכנס לבעיית עבירות)
אני משער שאם יתנו לו יותר דקות, הוא ילך פחות עם הראש בקיר (כמו שקורה לו מדי פעם, וקרה לו אתמול במחצית השנייה, אחרי שעלה מספסול ארוך)

חוץ מזה יש ימים כאלה, שבהם אתה שולט ויותר טוב ובכל זאת מפסיד. כנראה שעוד אין לנו את התחושה הזאת שצריך כדי להפוך לגדולים, תחושת דחיפות לנצח גם אחרי שני נצחונות.

ודבר נוסף וחשוב - אי אפשר להתעלם ממה שקרה אתמול בכדורגל, וצריך לזכור שעם כל הכבוד לעונה טובה יותר או טובה פחות,
אנחנו חייבים להרגיע ולזכור שעדיף להתקדם צעד צעד ולא בהיסטריה. חייבים לזכור שהרעב להישגים מידיים, מבלי שיש לכך גיבוי כלכלי, הוא שהוביל אותנו לסכנת קיום ממשית ולכך שהתסריט שנעלם מהמפה הופך לריאלי.

בגלל זה, אני בעצמי (ומקווה שגם כולנו) לא אבוא יותר בדרישות להעמקת הגירעון, גם אם פירוש הדבר שהמאמן יהיה אברהמי ולא פרנקו, או בדרישה לגארד זר תותח במאה אלף דולר. אלה אותם קולות (בקנה מידה של הכדורסל) שהביאו את שכטר במגבית, והשאלה לחצי עונה של אלמוג כהן, ועוד אינספור הרפתקאות מאניות של אנשים שאיבדו קשר עם המציאות.

הסיפור של הכדורגל צריך להזכיר לנו שזה לא מובן מאליו שאנחנו קיימים, ושנס החזרה לחיים בכדורסל, הוא גדול יותר ממקום שני או חמישי, או אפילו מאליפות חסרת משמעות במבנה הקיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אברהמי
הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:07 
השליטה והביטחון הם בדיוק העניין. כשמובילים 10 שרון עוד יחסית בסדר. כשמוחקים מולנו יתרון של 13 והוא הופך ל-3, ברבע הרביעי, אז עולה חוסר האונים. בשפת הגוף, בפסקי הזמן, בחילופי החוק הרוסי. והדבר הזה משפיע על השחקנים בכל הכוח. מספיק לראות את שפת הגוף והביטחון של דן שמיר, בהפרש של סל דקה לסוף כשיורדים לטיימאאוט, ואת אלו של שרון. בכלל הטקטיקה שלנו במשחקים האחרונים ברגעי הקלאץ׳ היא: תנו לטאקר את הכדור ותעמדו. זה לפחות מה שקורה בפועל. וזה לא יילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:32 
hapoel15 כתב:
לא מעניין אותי התוצאות, ואיזה מקום אנחנו. זה נראה רע. שרון אברהמי על הקווים שלנו נראה רע.
ואגב, זה נראה רע מאז ומתמיד (למעט חודשיים שהיה לו פה אולטרה מגה סופרדופרסטאר).
זה נראה רע בלאומית, זה נראה רע עונה שעברה, זה נראה רע העונה.
ואין ספק שהוא השתפר אבל זה עדיין לא זה. הוא מאמן הרבה יותר טוב מאשר היום לפני שנה אבל יש דברים שלא משתנים
ואין מה לעשות. הוא חסר ביטחון בצורה נוראית, הוא לא מרוכז, הוא מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מפוזר, אחד המאמנים
הכי לא מסודרים שראיתי. הכל אצלו באלגן. ההתנהגות שלו נראית כמו באלגן, ההגנה שלו, החילופים שלו, ניהול המשחק שלו, ההתקפה שלו, והסגל שלו. הבן אדם חסר חוש סדר בכל מה שנוגע לכדורסל, ואנחנו משלמים על חוסר הסדר שלו וחוסר הריכוז שלו בהמון נקודות קריטיות ובמיוחד בברייק פוינט.
אתמול מתן מקבל עבירה חמישית. דריל קם מהספסל ושרון מסתכל עליו מתחלף עם מתן כאילו הוא לא מכיר את החוק הרוסי.
המזל היה, שבנקס פשוט ירד מהפרקט איך שהוא ראה שדריל נכנס, ואז שרון לא הבין מה קורה, קלט שבנקס הגיע לספסל באופן
עצמאי ללא כל הוראה, ושלף את תומר גינת (עזבו שהיה צריך לשלוף את צוף במצב הזה ובעוד מצבים במשחק מול קבוצה שמשחקת גבוה וחזק בעמדות 2-3 בעיקר.). פשוט ליצן.
זו רק דוגמא אחת מתוך אלף למאמן שלא נתן וכנראה גם לא יתן לי להסתכל עליו ולהאמין שהכל בשליטה.
יאללה חמוד, הביתה. אנחנו הפועל תל אביב ומגיע לנו מאמן יותר טוב.

זה היה תמיר בלאט שצעק אליו והפנה את תשומת ליבו לזה שחסר ישראלי. לולא הוא אנחנו עולים עם 4 זרים וחוטפים טכנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:47 
itamarrose כתב:
דווקא הפעם אני ממש לא מבין את פרוויס (והרבה יוצא לי להסכים עם הדברים עצמם, בטח שלא עם הטון ההיסטרי).

היו כמה רגעים של שאננות (3 החטאות לשלוש רצופות כשפתחנו פער ברבע השני כולל אחת של הוואל),

הטענה המהותית היחידה לאברהמי היא בעיני הספסול הממושך מדי של דארל, והוא בהמשך לכך שדארל
הוא כנראה אנדרייטד אצל אברהמי. מבחינת תפוקה לדקות הוא בטופ של הליגה של בנקודות וגם בריבאונדים (ואני סקרן לראות מה יהיו הנתונים שלו ב-30 דקות משחק, אם לא יכנס לבעיית עבירות)
אני משער שאם יתנו לו יותר דקות, הוא ילך פחות עם הראש בקיר (כמו שקורה לו מדי פעם, וקרה לו אתמול במחצית השנייה, אחרי שעלה מספסול ארוך)

חוץ מזה יש ימים כאלה, שבהם אתה שולט ויותר טוב ובכל זאת מפסיד. כנראה שעוד אין לנו את התחושה הזאת שצריך כדי להפוך לגדולים, תחושת דחיפות לנצח גם אחרי שני נצחונות.

ודבר נוסף וחשוב - אי אפשר להתעלם ממה שקרה אתמול בכדורגל, וצריך לזכור שעם כל הכבוד לעונה טובה יותר או טובה פחות,
אנחנו חייבים להרגיע ולזכור שעדיף להתקדם צעד צעד ולא בהיסטריה. חייבים לזכור שהרעב להישגים מידיים, מבלי שיש לכך גיבוי כלכלי, הוא שהוביל אותנו לסכנת קיום ממשית ולכך שהתסריט שנעלם מהמפה הופך לריאלי.

בגלל זה, אני בעצמי (ומקווה שגם כולנו) לא אבוא יותר בדרישות להעמקת הגירעון, גם אם פירוש הדבר שהמאמן יהיה אברהמי ולא פרנקו, או בדרישה לגארד זר תותח במאה אלף דולר. אלה אותם קולות (בקנה מידה של הכדורסל) שהביאו את שכטר במגבית, והשאלה לחצי עונה של אלמוג כהן, ועוד אינספור הרפתקאות מאניות של אנשים שאיבדו קשר עם המציאות.

הסיפור של הכדורגל צריך להזכיר לנו שזה לא מובן מאליו שאנחנו קיימים, ושנס החזרה לחיים בכדורסל, הוא גדול יותר ממקום שני או חמישי, או אפילו מאליפות חסרת משמעות במבנה הקיים.

כל מילה.
סה״כ משחק שהיה בשליטה מוחלטת שלנו והפסדנו במפגן לוזריות מרשים, אבל ראשון מסוגו העונה.
בכל דבר אפשר למצוא למה המאמן אשם ולמה המאמן לא בסדר.
ההתייחסות הכללית פה לאברהמי היא כאילו הוא עם המאזן של קרית גת ואשדוד בתחתית ולא כאילו הוא עם המאזן של ירושלים וראשל״צ בצמרת. הקבוצה בסה״כ רצה טוב, בטח ביחס לנסיבות. קטש ואדלשטיין ״המנוסים ועתירי ההישגים״ כפי שהגדיר פרביס היו כנראה יורדים ליגה במחזור 20 עם פציעה כזאת (ויכולת כזאת) של רביב. הלחץ האדיר בנושא אברהמי (ולא רק פה בפורום) הוא באמת לא פרופורציונלי לכלום ובטח לא ליכולת ולתוצאות של הפועל העונה. אנחנו במחזוריות אינסופית עם כל נושא המאמן והאובססיה בעניין הזה שלא מובילה לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
itamarrose כתב:

כל מילה.
סה״כ משחק שהיה בשליטה מוחלטת שלנו והפסדנו במפגן לוזריות מרשים, אבל ראשון מסוגו העונה.
בכל דבר אפשר למצוא למה המאמן אשם ולמה המאמן לא בסדר.
ההתייחסות הכללית פה לאברהמי היא כאילו הוא עם המאזן של קרית גת ואשדוד בתחתית ולא כאילו הוא עם המאזן של ירושלים וראשל״צ בצמרת. הקבוצה בסה״כ רצה טוב, בטח ביחס לנסיבות. קטש ואדלשטיין ״המנוסים ועתירי ההישגים״ כפי שהגדיר פרביס היו כנראה יורדים ליגה במחזור 20 עם פציעה כזאת (ויכולת כזאת) של רביב. הלחץ האדיר בנושא אברהמי (ולא רק פה בפורום) הוא באמת לא פרופורציונלי לכלום ובטח לא ליכולת ולתוצאות של הפועל העונה. אנחנו במחזוריות אינסופית עם כל נושא המאמן והאובססיה בעניין הזה שלא מובילה לשום מקום.

בלי להביע דעה על האם לדעתי אברהמי צריך להשאר או לא, הקטע הזה שדני פרנקו מנסה לקדם את עצמו למשרת המאמן אצלנו ע"י הכפשה סדרתית של שרון מתחילת העונה היא דוחה בכל רמה אפשרית, ואני מקווה שהזבל הזחוח הזה ששכח כנראה איך הוא סיים בירושלים לא ידרוך אצלנו בחיים, לא העונה ולא עוד עשור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 דצמבר 2016, 14:10 
fez, אני מבין את מה שאתה כותב בנוגע ללחץ בסוגיית אברהמי. אבל אני חושב שהוא נובע ממשהו אחר. שרון אברהמי כרגע לא עשה שום דבר בקריירה שלו שיצדיק את מינויו למאמן הפועל תל אביב (אגב, הדברים נכונים גם לרחימי במכבי חיפה). וזו הסיבה שיש את הלחץ הזה ואת הדיבורים מסביב עוד מהפגרה. מה לעשות, כשיושבים בחוץ דני פרנקו, שרון דרוקר, צביקה שרף (ואני מדגיש כבר כעת: את שני האחרונים ממש לא הייתי מביא להפועל) אז לאנשים זה נראה מוזר ששרון אברהמי מאמן את הפועל תל אביב. ובצדק נראה להם מוזר. מה לעשות.
אם מכבי חיפה תמנה מחר למאמן שלה את ניסן יחזקאל זה גם ייראה לאנשים מוזר. ויחזקאל יצטרך להוכיח יום יום, שבוע שבוע, שהוא מתאים לקבוצה שהוא מאמן. ומה לעשות, זו המציאות.
אם אברהמי ינצח את אשדוד, ידיח את ירושלים מהגביע, ואחר כך ינצח את מכבי חיפה בבית בליגה - אתה תראה שהדיבורים יתמעטו מאוד. כרגע - הדיבורים האלה, גם אם בווליום מוגזם - הם מוצדקים. הפועל לא משחקת טוב, מפסידה משחקים שאסור להפסיד. יש סגל לא רע בכלל. ומוזר למסתכל מהצד ששרון אברהמי, דווקא הוא, מאמן את הפועל תל אביב.
ובצדק זה מוזר.
אברהמי צריך להוכיח שהוא מתאים להפועל תל אביב. עד כה הוא ממש לא מוכיח את זה. וסדרת פלייאוף נגד ירושלים, יפה, מכובדת וכו' (שהסתיימה אני מזכיר, באיבוד של 20 הפרש במשחק החמישי), היא לא הוכחה מספקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 725 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: