itamarrose כתב:
דווקא הפעם אני ממש לא מבין את פרוויס (והרבה יוצא לי להסכים עם הדברים עצמם, בטח שלא עם הטון ההיסטרי).
המשחק היה בשליטה שלנו מההתחלה ועד החמש דקות האחרונות,
וזה בעצם המשחק "הלוזרי" הראשון שלנו העונה, שהזכיר במשהו את העונה שעברה,
שבה שלטנו בהרבה משחקים והפסדנו.
אתמול אברהמי היה בשליטה מוחלטת, אימן עם הרבה ביטחון והשתמש טוב בשחקנים.
בהתקפה אנחנו מזהים מהר מאוד מיסמצ'ים והולכים אליהם (אתמול כמה פעמים עם טאקר),
ואתמול גם שמרנו טוב כל המשחק. יש שיפור גדול בשבועות האחרונים כולל אתמול.
היו כמה רגעים של שאננות (3 החטאות לשלוש רצופות כשפתחנו פער ברבע השני כולל אחת של הוואל),
אבל גם כמה רגעים של חוסר מזל (שתי החטאות השלוש של בנקס בסוף).
הטענה המהותית היחידה לאברהמי היא בעיני הספסול הממושך מדי של דארל, והוא בהמשך לכך שדארל
הוא כנראה אנדרייטד אצל אברהמי. מבחינת תפוקה לדקות הוא בטופ של הליגה של בנקודות וגם בריבאונדים (ואני סקרן לראות מה יהיו הנתונים שלו ב-30 דקות משחק, אם לא יכנס לבעיית עבירות)
אני משער שאם יתנו לו יותר דקות, הוא ילך פחות עם הראש בקיר (כמו שקורה לו מדי פעם, וקרה לו אתמול במחצית השנייה, אחרי שעלה מספסול ארוך)
חוץ מזה יש ימים כאלה, שבהם אתה שולט ויותר טוב ובכל זאת מפסיד. כנראה שעוד אין לנו את התחושה הזאת שצריך כדי להפוך לגדולים, תחושת דחיפות לנצח גם אחרי שני נצחונות.
ודבר נוסף וחשוב - אי אפשר להתעלם ממה שקרה אתמול בכדורגל, וצריך לזכור שעם כל הכבוד לעונה טובה יותר או טובה פחות,
אנחנו חייבים להרגיע ולזכור שעדיף להתקדם צעד צעד ולא בהיסטריה. חייבים לזכור שהרעב להישגים מידיים, מבלי שיש לכך גיבוי כלכלי, הוא שהוביל אותנו לסכנת קיום ממשית ולכך שהתסריט שנעלם מהמפה הופך לריאלי.
בגלל זה, אני בעצמי (ומקווה שגם כולנו) לא אבוא יותר בדרישות להעמקת הגירעון, גם אם פירוש הדבר שהמאמן יהיה אברהמי ולא פרנקו, או בדרישה לגארד זר תותח במאה אלף דולר. אלה אותם קולות (בקנה מידה של הכדורסל) שהביאו את שכטר במגבית, והשאלה לחצי עונה של אלמוג כהן, ועוד אינספור הרפתקאות מאניות של אנשים שאיבדו קשר עם המציאות.
הסיפור של הכדורגל צריך להזכיר לנו שזה לא מובן מאליו שאנחנו קיימים, ושנס החזרה לחיים בכדורסל, הוא גדול יותר ממקום שני או חמישי, או אפילו מאליפות חסרת משמעות במבנה הקיים.
כל מילה.
סה״כ משחק שהיה בשליטה מוחלטת שלנו והפסדנו במפגן לוזריות מרשים, אבל ראשון מסוגו העונה.
בכל דבר אפשר למצוא למה המאמן אשם ולמה המאמן לא בסדר.
ההתייחסות הכללית פה לאברהמי היא כאילו הוא עם המאזן של קרית גת ואשדוד בתחתית ולא כאילו הוא עם המאזן של ירושלים וראשל״צ בצמרת. הקבוצה בסה״כ רצה טוב, בטח ביחס לנסיבות. קטש ואדלשטיין ״המנוסים ועתירי ההישגים״ כפי שהגדיר פרביס היו כנראה יורדים ליגה במחזור 20 עם פציעה כזאת (ויכולת כזאת) של רביב.
הלחץ האדיר בנושא אברהמי (ולא רק פה בפורום) הוא באמת לא פרופורציונלי לכלום ובטח לא ליכולת ולתוצאות של הפועל העונה. אנחנו במחזוריות אינסופית עם כל נושא המאמן והאובססיה בעניין הזה שלא מובילה לשום מקום.
בלי להביע דעה על האם לדעתי אברהמי צריך להשאר או לא, הקטע הזה שדני פרנקו מנסה לקדם את עצמו למשרת המאמן אצלנו ע"י הכפשה סדרתית של שרון מתחילת העונה היא דוחה בכל רמה אפשרית, ואני מקווה שהזבל הזחוח הזה ששכח כנראה איך הוא סיים בירושלים לא ידרוך אצלנו בחיים, לא העונה ולא עוד עשור.