תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 22:02

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 25 ספטמבר 2016, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
הישראלים של מכבי + לנסברג, הגישו תביעה לבית דין לעבודה נגד חוק הצעירים, בבקשה לבטלו.

תביעה מגוכחת, בהנחה שהאיגוד יעמוד מאחורי החלטתו ולא ישתפן מול שלוחיו של הדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 16:41 
גלבוע נראים פשוט מצוין בכל משחקי ההכנה עד עכשיו. ניצחו את אשדוד 92-69 עכשיו במשחק שהיה כבר סביב ה-40 הפרש עד שהם הורידו רגל מהגז.
צריך לסייג את זה ביכולת חלשה מאוד של אשדוד לכל אורך ההכנה וגם זר אחד שחסר שם עדיין.
באופן כללי זה היה משחק שכונתי עם הרבה איבודים ובכזה משחק מבולגן לגלבוע יש יתרון גדול עם האתלטיות שלהם. קטלניים במגרש הפתוח.

עדיין רואים את החסרונות של גלבוע במשחק העומד, אבל נראה כרגע שהם די שיחקו אותה עם הזרים ושבסגנון הזה של לחץ וריצה הם יכולים לנצח לא מעט משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 19:24 
במשחק של ראשל"צ-חיפה (79-68 לראשלצ) כמה דברים מעניינים.
קודם כל נמרוד לוי פותח בחמישיה ומשחק די הרבה למרות משחק חלש, שיבק מנסה לתת לו קרדיט די בכוח אבל אני לא ממש רואה את זה הולך לאורך זמן - בטח לא עם כל העומס שהולך להיות שם כששון דאוסן יחזור. שיבק משתמש בלוי רק כשלוש וזו עמדה שכבר יש בה שני זרים ובקרוב גם את דאוסן.
מהצד השני וורקמן גם היום וגם לאורך כל ההכנה נראה כמו הפייבוריט של עופר רחימי בחיפה וכשחקן שישחק די הרבה, זה דוקא דבר שכן יכול להחזיק והוא יכול לתת אחלה עונה.
חוץ מזה כל עשרת הזרים היקרים ששיחקו בשני הצדדים נראו לא חדים (למעט אולי מקריי שבאמת היה מאוד אגרסיבי), במיוחד טוני מיצ'ל שהיה אאוט לגמרי. זה די שם דברים בפרופורציות לגבי השלב הזה של העונה ותרומה של זרים.

פרס הרכז המקסיקני של חיפה הראה לא מעט flair ובהחלט יש לו כדורסל אבל הוא פשוט נראה כמו סוג של אבי בן שימול או בר טימור, משהו בסגנון הזה. גארד נחמד אבל לא בטוח שיש לו ערך מוסף על ישראלי ברמת ביניים, למרות שחיפה לפעמים מביאים הפתעות בז'אנר הזה. באופן כללי בחיפה יש הרבה רול פליירס טובים אבל הם עוד צריכים למצוא את הכוכב שיסחוב אותם למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 20:06 
לכל אורך השידור של ראשל"צ-חיפה צוות השידור התבכיין ארוכות על זה שאיך לעזאזל חיפה שחררו את באקנר שהוא אחלה זר לליגה (?). חזרו על זה סך פעמים, גם השדר וגם הפרשן.
בערך שעה לאחר מכן במשחק של נהריה-אילת לקח רבע אחד של כדורסל עד שצוות השידור הצהיר שבאקנר הוא לא זר לליגת העל ושהם לא מבינים איך אילת הביאו אותו.
Go figure.

דיברנו פה אחרי משחק האימון מול נהריה על מרקיז טיג ובעיית הקליעה שלו, בינתיים זה נראה שיהיה לו מאוד קשה להסתגל למשחק פה. כאן זה לא הדי ליג, המשחק הרבה יותר טקטי והרבה פחות מהיר וגארד כל כך מוגבל בקליעה זו בעיה קשה. כבר במשחקי ההכנה מרמים עליו, הולכים עליו אנדר בחסימות, לוקחים עליו לא מטר אלא שני מטר באחד על אחד, מביאים ממנו עזרות, זה פשוט תוקע את כל ההתקפה. במחצית הראשונה הוא עם פלוס מינוס שלילי למרות שנהריה מובילים בשבע. זה גם מכניס את השחקן לכדור שלג של חוסר ביטחון ויש הרבה שחקנים שקשה להם להתמודד עם זה מנטלית.
העובדה שהרכז הנוסף זה ברקוביץ' שגם לו אין קליעה (למרות שתפר בינתיים שתי שלשות יפות) ושיש שם עוד כמה קלעים חשודים בקו האחורי (אסנטי ובראון) לא תקל עליו כשיתחילו לחשוב את מי מחליפים. מאוד מוקדם וטיג באמת שחקן מוכשר אבל נראה איך הוא יתמודד עם העניין הזה שלפחות כרגע נראה בעייתי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 21:06 
אני חושב שבשלב הזה התוצאות קצת משקרות. אם אני לא טועה זה היה בערך בשלב הזה בעונה שעברה שירושלים חטפו 20 הפרש מנהריה. מה קרה בסוף כולנו יודעים.
העניין הוא שהליגה הזאת מתחת לשתי הגדולות (ולגבי ירושלים יש לי עוד ספקות גדולים אבל נניח) היא מאוד מאוד שוויונית. זרים בקבוצות שיורדות ליגה הרבה פעמים יכולים בכיף לשחק בקבוצת צמרת וזה יוצר מצב שכשהקבוצות עוד לא מאופסות, כולן מנצחות את כולן.
גליל בינתיים מפגיזים אבל אני לא רואה אותם מגיעים לפלייאוף. למען האמת, הישארות תהיה יופי של הישג בשבילם.
חיפה ואילת די פח בשלב הזה אבל לדעתי שתיהן יסיימו בפלייאוף העליון.
מה שכן אפשר להתרשם זה קצת לגבי רמת הזרים. זה שלסיגרס אין בעיה לשחק ברמת ליגת העל זה לא ממש מפתיע, אבל קוואלס בינתיים מפגיז וזה דווקא כן. גם גריפין עמוס סימני השאלה (למרות שאני אישית מחזיק ממנו) בינתיים נראה נהדר.
מתחבר למה שפז אמר לגבי טיג. זה שחקן שאני אוהב בסך הכל והיו לא מעט רכזים עם קליעה חשודה שהצליחו פה (וארגס סטייל), אבל הם תמיד היוו איום מסוים מבחוץ. טיג כרגע נראה כמו רונדו שהשומרים שלו עומדים על העונשין בערך.
לדעתי הרצליה נמצאים בבעיה די קשה כרגע, בטח עד שזליקוביץ' יחזור. אלדד אקוניס ראה נפילות הזויות כמו פסאליץ' וראדנוביץ' ומסיבה לא ברורה החליט שהוא גם רוצה כזה. ג'ף אדריאן שחקן אדיר אבל גורם לג'ף אלן להיראות כמו ניצן חנוכי בכל הנוגע ליציבות נפשית. טוריאן גרין שחקן מעצבן שאני לא אוהב בכלל. בקיצור, המצב שם לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ספטמבר 2016, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
מרקיז טיג אחד הנגרים הגדולים שדרכו פה, הוא נגר ברמות קאונסליות. אני לא רואה אותו מצליח.
לאילת אין כלום כרגע. הנרי ורוס פצועים, שני כגארדים היחידים שיש להם הם קולמן וניסים (וגם בסגל מלא הם קבוצה לא מרשימה על הנייר).
גלבוע נראים טוב עם כל הזרים שנותנים תפוקה כולל קוואלס המפתיע.
אשדוד נראית כמו הקבוצה הכי חלשה בליגה. שלושה זרים בינוניים (זר רביעי אפילו אין להם) לישראלים חלשים (נגיד ג'ייק כהן סקורר סביר, אבל חוץ מזה כלום). כל הישראלים הם "כשרונות" שבונים על הפריצה שלהם. אין להם מניות בטוחות, מנהיגים, לא בזרים ולא בישראלים.
חיפה גם קבוצה עם חומר שחקנים בינוני, כמו שנה שעברה פשוט אז היה להם את רמי הדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 13:37 
הסגל ישראלי של אשדוד לא כזה גרוע, הוא הרבה יותר טוב משל גליל.
לאשדוד יש את ג'ייק כהן שהוא עוגן התקפי שאין לגליל בגזרת הישראלים, בנוסף יש להם מספר ישראלים סולידים שנתנו תרומה יפה בשנה שעברה כמו טישמן ויפתח זיו.
יש להם גם את אדם אריאל ובן אלטיט לסגל הישראלי הרחב.

ברור שזה לא סגל לרוץ איתו למעלה (למרות שגם הסגל הישראלי שלהם שנה שעברה היה פחות טוב אפשר להגיד והם פלירטטו עם פלייאוף) אבל זה הרבה יותר טוב לעומת סגל ישראלי של ביר כץ, סקוורר ושוכמן כמובילים.

ברור שהזרים שלהם הם העקב אכילס שלהם לעומת שנה שעברה, ובטח שהם קיבלו את המאמן הכי לא מנוסה בארץ במקום המאמן הכי מנוסה בארץ - אבל העסק הזה נזיל ועם החלפה של 2-3 זרים (ואם צריך גם מאמן) הם ידברו אחרת.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:14 
הדבר שהכי בלט לי בסטטיסטיקה של שלושת המשחקים הוא מספר האיבודים. כמה קבוצות עם כ-30 איבודים.
מקווה שזה רק חוסר מיומנות של תחילת העונה.
נראה מה יקרה אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:29 
סמל אישי של המשתמש
rona כתב:
הדבר שהכי בלט לי בסטטיסטיקה של שלושת המשחקים הוא מספר האיבודים. כמה קבוצות עם כ-30 איבודים.
מקווה שזה רק חוסר מיומנות של תחילת העונה.
נראה מה יקרה אצלנו.

זו הייתה טעות סטטיסטיקה, כל איבוד נרשם גם לשחקן מסוים וגם כאיבוד קבוצתי ולכן מספר האיבודים הוכפל.
הטעות תוקנה כבר, אפשר לראות את הסטטיסטיקה המתוקנת באתר המנהלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ספטמבר 2016, 15:33 
מספר האיבודים הוא טעות. מסתבר שמשום מה הם ספרו איבודים פעמיים. צריך לחלק בשתיים בשביל לקבל את המספר האמיתי.
לגבי אשדוד, לא הייתי ממהר להספיד אותם. סגל ישראלי חלש? שתי רמות מעל זה של גליל. זרים בינוניים? יואינג שחקן טוב מאוד עבורם, את סיימון ראיתי בעונה שעברה והוא רחוק מלהיות פראייר וגם אד דניאל סבבה. הם צריכים עוד גבוה נורמלי וכנראה שעוד יהיו שם חילופים אבל מצבם לא כזה גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ספטמבר 2016, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
הסגל ישראלי של אשדוד לא כזה גרוע, הוא הרבה יותר טוב משל גליל.
לאשדוד יש את ג'ייק כהן שהוא עוגן התקפי שאין לגליל בגזרת הישראלים, בנוסף יש להם מספר ישראלים סולידים שנתנו תרומה יפה בשנה שעברה כמו טישמן ויפתח זיו.
טישמן בחוץ עד פברואר לפחות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:11 
פרצוף ט' באב בראש השנה :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2016, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
עוד קבוצה של אדלשטיין מפסידה בצורה משכנעת במשחק elimination. כבר איבדתי ספירה כמה פעמים זה קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 07:25 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
עוד קבוצה של אדלשטיין מפסידה בצורה משכנעת במשחק elimination. כבר איבדתי ספירה כמה פעמים זה קרה.

ארז היה ויישאר צ'וקר

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוקטובר 2016, 11:25 
ירושלים שיחקה נפלא. בעיקר בהגנה. והעניקה שיעור למשל למאמן כמו אברהמי, שאפשר לשמור מצויין גם אם יש חסרונות מובנים בסגל השחקנים. ירושלים בחלקים של המשחק נתנה הגנה אדירה כשבחמישייה שלה היו כמעט תמיד שני שומרים אישיים חלשים (שניים מבין הלפרין, אליהו וסטודמאייר). אבל עשתה רוטציות מהירות ונכונות. שברה חסימות (בניגוד להגנת החילופים העצלה של הפועל או של ירושלים בעונה שעברה), עזרה מהשחקן הנכון, הביאה עזרות בדיוק בזמן. בית ספר להגנה. כיסתה את המגרש באופן מושלם וחיסלה את משחק התנועה של מכבי ומה שנותר ממנו זה אחד על אחד שהתפרק התקפה אחרי התקפה.
זה מסר לכל מיני מאמנים שמעדיפים כל מיני גימיקים בהגנה (הגנות חילופים, אזוריות עצלניות, הגנות מתחלפות) על פני אימונים סיזיפיים ודרישה מהשחקנים שישמרו (ומי שלא שומר שיעוף לספסל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 אוקטובר 2016, 21:03 
מנחש שאדריאן לא ישרוד פה עד סוף העונה.
ברור לי שלצד משחקים כמו היום יהיו לו גם משחקים שהוא יהיה רמה מעל הליגה,
אבל מנחש שבאיזשהו שלב זה יספיק לאנשי הרצליה.

הרצליה נראו רע היום - חוסר סדר ואפס משחק קבוצתי.
מצד שני, תענוג לראות את בר טימור. שחקן ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
אחלה קבוצה יש לנהריה, פאוסט נראה שחקן שחקן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:19 
אין לנהריה שום משחק פנים. כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אין לנהריה שום משחק פנים. כלום.

ולמכב* יש שני סנטרים אימתניים שנראים כמו כלום.
גייטס ושולדי רכים אבל עושים יופי של עבודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:48 
סמל אישי של המשתמש
מי שמכין גיף מהחצי דקה קלוז אפ שהיה עכשיו על שמעון.
יזכה לחיי נצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:49 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
יזכה לחיי נצח

שקט בקהל, שום דבר לא נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:50 
סמל אישי של המשתמש
עומרי קנדה כתב:
סומך כתב:
יזכה לחיי נצח

שקט בקהל, שום דבר לא נגמר.

לא קשור בכלל
זה פשוט היה יפיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
1. נהריה מטומטמים
2. עבירה ברורה של מקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מכבי חזרו להיות רוצחים. קבוצה שגם ב10 הפרש דקה לסוף לא ניצחת אותם.
איזה פלשבקים קיבלתי עכשיו לתחילת שנות ה2000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:05 
איזה שחקן שנוא זה גייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:09 
איך נהריה הצליחו לאבד את זה?
איך הוא לא עשה פאול בשלשה של גאודלוק??
נתנו להם את המשחק. חבורה של טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:10 
תמותו כולכם, ארז ופיני היו ככה קרובים לרצח התאבדות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:12 
סמל אישי של המשתמש
שולדי, גייטס, לאבד הפרש גדול רגע לפני שנגמר... נהריה הוסיפו במקרה הפועל לשם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:19 
סמל אישי של המשתמש
טוב מאוד שהפסידו. כל קבוצה שיכולה לאיים על המקום שלנו בפליאוף שתפסיד לירושלים ומכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 אוקטובר 2016, 22:19 
נהריה פראיירים, אבל בסוף השופטים היו "שופטים של מכבי"- פניני עבירה ברורה לפני השלשה של השוויון, עבירה ברורה על סטו דאגלס בסוף ההארכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: