תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:15 
מה שבטוח זה שצריכים להיות עכשיו חכמים, צריך לשקול טוב טוב כל צעד, הסיפור הזה בקלות יכול להפוך לכדור שלג שרק אנחנו ניפגע ממנו וצריך לדעת לעצור את זה.

קצת מפריע לי שאנחנו מצטיירים מזה כ"צדיקים" שנלחמים על חופש הביטוי לקלל כאהבת נפשנו, הייתי מעדיף להילחם על דברים יותר חיוביים מאשר חופש הקילול.

אנחנו נמצאים בתחילת הדרך לקראת תהליך "אזרחי" שיבדוק את הנושא, אני תוהה האם צריך לנסות להנמיך פרופיל ולראות לאן הכיוון הזה יוביל אותנו? לא יודע אם זה יעזור, כי לצד השני יש אינטרס להעלות לנו את הפרופיל בדיוק לקראת הדיונים האלה...

ועוד דבר אחד, שאולי לא כולם יאהבו לשמוע אבל כל תגובה בנושא חייבת להיפתח ב"גינוי של כל מעשה אלימות ו/או קללות מכל סוג שהוא והלוואי והתופעה תיעלם לחלוטין ממגרשי הכדורסל" , גינוי כזה ישר מנטרל חצי מהביקורת שהמשך השיח יעביר כנגדנו וייאפשר להתרכז בנושא שאותנו מעניין וזה האכיפה הסלקטיבית סביב שיר אחד וקבוצה אחת.

עוד נושא, שבכלל לא נידון כאן בסוגיה הזאת, זה נושא העונשים הקולקטיביים, הם לא מועילים בכלום (סביר להניח שרק ייצרו אפקט של דוקא) ופוגעים יותר באנשים שבכלל לא עשו כלום מאשר באנשים שבאמת "עברו עבירה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:32 
אמנם ה"אמרתי לכם" באמת אינו עוזר אבל אני באמת אמרתי, וחזרתי ואמרתי, כולל במיילים ליועץ המשפטי של האיגוד עם עותק להנהלה (ראו פוסט שלי בנושא זה באחד העמודים הקודמים), רק שאף אחד לא רצה לשמוע. הטענה היחידה שהיתה צריכה להיות מועלית על ידינו מלכתחילה הינה טענת האכיפה הבררנית על שני פניה [החוקתי (היינו שלא יתכן שרק הקללה כנגד מזרחי נאסרה) והפרקטי (שרק אותנו מעמידים לדין, שלמשקיפים שמיעה סלקטיבית, שהמשקיפים מונחים לשמוע רק את "שירת מזרחי" שלנו וכו')].
כל יתר הטענות שהועלו על ידנו (שמדובר ב"קומץ", שמדובר בחופש הביטוי, שהדין הפלילי אינו אוסר לקלל, שההנהלה "עושה מאמצים" ושרק צריך לתת לה זמן ו"הדברים יסתדרו") היו מלכתחילה לא לעניין ואני מאד משתומם על ההתנהלות ועל היעוץ המשפטי שניתן להנהלה בעניין. גם הגשתה של "תכנית חינוכית" כזו או אחרת בטעות יסודה.
אילו היינו מתנהלים מלכתחילה בחוכמה, היינו עכשיו במקום אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:38 
אני לא מבין.
בסופו של דבר ההנהלה שלנו אומרת ש"זה לא תפקידה להסגיר קהלים אחרים"?
למה לא? אם יתר הקבוצות מפנות לנו גב בנושא הזה, למה אנחנו לא מוכיחים להן שזו בעיה של כולם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:45 
קרספו - זה תמיד הכי נוח להיות בעמדת ה"כל העולם נגדנו" אבל אני לא מסכים איתה. אמרו את זה גם על האולם ואמרו את זה על עוד דברים שעובדה שלא היו ככה. אני גם לא חושב שזה רק בגלל שאנחנו הפועל אלא גם לא מעט כי אנחנו מחזיקים בתפיסת עולם הפוכה לגמרי ממה שרוב אלו שאנחנו נלחמים בהם מחזיקים וברור שהם ירצו לפגוע בנו.
אני גם לא חושב שאם היינו מציקים למשקיפים לפני שנתיים היינו במקום אחר היום, אני גם לא חושב שיכולנו לעשות את המלחמות ההן בתקופה ההיא כשהמועדון נלחם בשיניים לשלם משכורות ולשרוד כלכלית. אני חושב שצריך להבין שאנחנו נלחמים על משהו שאי אפשר להצדיק אותו ציבורית ותקשורתית, שהוא יוצר אנטי אצל כל ספונסר פוטנציאלי ושם אותנו בצד של הקיצוניים. להגיד שזה בסדר לקלל ושמותר לקרוא לאדם להתאבד זה לא משהו שיכול לעבור בחברה הישראלית הצבועה. אני חושב גם שלצערי אנחנו כקהל הכשלנו את עצמנו לאורך הדרך ונתנו פתח לאלו שרצו לפגוע בנו והקשנו על עצמנו להתרכז במלחמות הצודקות ולהגיע למצב שאנחנו יכולים לתקוף ולא מעמדת מגננה תמידית (ולא - אני לא אומר שאנחנו אשמים במצב, אבל אני כן חושב שעשינו דברים בדרך שהכשילו אותנו).

אבא של קידר - את הנושא של האכיפה הבררנית העלנו מהיום הראשון בוועדות המשמעת. בשנה הראשונה בליגת העל הכנו סרטונים, מצגות, חוברות שכולם הגיעו לבית הדין אבל הוא אמר לנו שזה פשוט לא מעניין אותו.

בשורה התחתונה אני מסכים שההנהלה (שאני הייתי חלק ממנה) כשלה בנושא הזה כי במבחן התוצאה אנחנו נמצאים כאן היום. הבעיה שאני לא מצליח לחשוב על צעד אחר שבאמת יכול לגרום לנו לנצח בסיפור הזה. להגיד "לפרוש מהליגה" או לאיים בלא להופיע וכו' זה הפתרון הקל אבל אנחנו נפגע בעיקר בעצמנו וזה דיי חוסר אחריות. יש פה הרבה שיקולים שצריך לחשוב עליהם ולראות איך לא פוגעים במועדון עוד יותר כי כמו שאמרו פה זה יכול להפוך לכדור שלג שאנחנו נהיה אלו שנפגע ממנו.

לגבי הקואליציה במנהלת - נכון, ירושלים יצאו אפסים ובגדו בברית שנוצרה (ומי שמכיר את גיא הראל דווקא צריך להיות מופתע מצעד כזה) אבל בינתיים הצלחנו להגיע למצב שמנחיתות ברורה אנחנו כרגע בעמדת כוח במנהלת ועדיין חזקים יותר מהטריו המסריח שיצרו מכבי, ירושלים וחיפה שחייבת לעשות כל מה שפדרמן יגיד לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 10:45 
סמל אישי של המשתמש
יובל זה בטווח הקצר זה יכול למוטט את הקבוצה.
בטווח הארוך זה יכול לגרום למפגרים אצלינו לבצע דברים שיהווה גזר דין מוות לאגודה.
זה בדיוק לשחק לידיים של הדון, הוא ימות על זה שיחכו לדיין מתחת לבית.... ערוץ הספורט ואופירה יחגגו על זה התקשורת תרמוס אותנו ושום דבר טוב לא יצא מזה.

בגדול כל אוהדי הספורט, כולל הצהובים שבהם נגד החוק הזה. יש נגדו קונצנזוס ציבורי צריך להשתמש בזה. להעיזר באירגון היציע או איך שלא קוראים להם להמשיך להאבק במישור המשפט האזרחי ולשקול לערב את פיבא.

בארץ צריכים להתחיל להקליט כל משחק שמשודר, לשלוח משקיף מטעמנו שיבצע עבודה מקבילה לזאת של המשקיפים של המנהלת, ובסוף כל מחזור לערוך מסיבת עיתונאים שתכלל את הממצאים מהמחזור שעבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 11:29 
אל דודריניו, בתיאוריה כל אוהד ספורט נגד החוק הזה, בפועל הם ישימו על זה זין כי זה חוק שמיושם רק על קבוצה אחת וכבר הבנו לכמה סולידריות אפשר לצפות מירושלים וחיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 11:43 
ראצ'ו ידידי, אני לא אמרתי שטענת האכיפה הבררנית לא הועלתה על ידי ההנהלה (אבל אני בספק אם היא הועלתה באופן שהצגתי קודם); מה שאמרתי הינו שהיינו צריכים להעלות רק את הטענה הזו. כשטענת האכיפה הבררנית הועלתה יחד עם טענות נוספות (ולא רלבנטיות) היא התמוססה. אם יש טענה אחת טובה וצודקת, לא צריך לעטוף אותה בים טענות שאינן לעניין.
דבר נוסף, זה שאנו מנסים להראות לדיינים שגם קהלים אחרים שרים את אותו השיר ממש, ללא שום תגובה מצד המשקיפים, זה לא על מנת שיעמידו לדין גם קבוצות אחרות אלא על מנת שאותנו יזכו ("מן הצדק").

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 12:18 
אבא של קידר כתב:
ראצ'ו ידידי, אני לא אמרתי שטענת האכיפה הבררנית לא הועלתה על ידי ההנהלה (אבל אני בספק אם היא הועלתה באופן שהצגתי קודם); מה שאמרתי הינו שהיינו צריכים להעלות רק את הטענה הזו. כשטענת האכיפה הבררנית הועלתה יחד עם טענות נוספות (ולא רלבנטיות) היא התמוססה. אם יש טענה אחת טובה וצודקת, לא צריך לעטוף אותה בים טענות שאינן לעניין.
דבר נוסף, זה שאנו מנסים להראות לדיינים שגם קהלים אחרים שרים את אותו השיר ממש, ללא שום תגובה מצד המשקיפים, זה לא על מנת שיעמידו לדין גם קבוצות אחרות אלא על מנת שאותנו יזכו ("מן הצדק").

שוב - הטענה הזו הועלתה בעבר, והועלתה באופן הרציני ביותר. הכנו חוברות מיוחדות עם פסקי דין להראות שהענישה הייתה שונה כלפי קהלים אחרים במקרים שכן נענשו, הכנו סרטונים שהראו מקרים משחק אחר משחק ועליהם קבוצות לא עמדו לדין. בית הדין אמר לנו בפירוש: "זה לא התפקיד שלנו להתעסק במה קורה במקרים שבהם התובע לא מחליט להעמיד לדין, אלא רק במקרים העומדים בפנינו".

גם לגבי הקהלים האחרים והשיר הנוכחי - זה מה שהמועדון עשה בדיון הנוכחי כולל להראות סרטוני וידאו של קהלים אחרים וכולל דרישה לחקור את המשקיפים. עורך הדין השישי (אאל"ט) שייצג אותנו מתחילת הדיונים היה עו"ד יצחקי שהוא מאוד תקיף וחד והציג את העובדות בצורה ברורה לפי מה שהבנתי וזה עדיין לא השפיע. בית הדין רצה לראות שההנהלה אומרת שהיא תלחם בזה - כל דבר אחר לא עניין אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 13:08 
המאבק הוא לא למען הזכות לקלל.מאבק כזה אבוד מראש.
המאבק הוא למען אחידות בשיפוט.
אם לכולם יהיה אסור לקלל וכולם יענשו על זה נצטרך להתיישר לפי זה.
כרגע זה ממש לא המצב ובזה צריך להתמקד.
השאלה היא לא תתאבד כן או לא.השאלה היא למה אנחנו כן וכל השאר לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן להפנים את מה שבנט אמר בנוגע לרצח רבין, להבין שבמדינת היטלר צדק מבינים רק כוח ולהתחיל ליישם את זה.
כל אחד ואחת שיגיעו למשחק ביתי של הפועל באיינשטיין/לזר/דרייב אין (ולא יתקיימו משחקים ביתיים של הפועל באולם אחר עד שבית משפט אזרחי יחליט אחרת) עם הזמנה של איגוד/מנהלת יעבור בידוק קפדני כולל בדיקות פולשניות הגובלות בתקיפה מינית (לא זכור לי שלמישהו שם הייתה בעיה עם זה שאוהדות שלנו עברו בדיקות שגובלות בתקיפה מינית בדרבי הראשון בהיכל הרשע).
כל איש שקשור לאיגוד/מנהלת שאינו אוהד הפועל וייכנס למשחק ביתי של הפועל עם כרטיס שקנה בקופות יעבור בידוק קפדני כולל בדיקות פולשניות הגובלות בתקיפה מינית.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 13:41 
ראצ'ו, אנחנו לא מדברים על אותו דבר. אני מציע לך לקרוא את הפוסט שלי בנושא זה בע' 9 לעיל .

מה שאני מתכוון לומר הינו -

1. או שכל הקללות אסורות או שכל הקללות מותרות
2. בגין הקללה הספציפית ש.מ.ת.כ, רק אותנו מעמידים לדין.

ההנהלה התרכזה משום מה רק בפריט 2 לעיל, ואני שם את הדגש על פריט 1 לעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה כתב:
המאבק הוא לא למען הזכות לקלל.מאבק כזה אבוד מראש.
המאבק הוא למען אחידות בשיפוט.
אם לכולם יהיה אסור לקלל וכולם יענשו על זה נצטרך להתיישר לפי זה.
כרגע זה ממש לא המצב ובזה צריך להתמקד.
השאלה היא לא תתאבד כן או לא.השאלה היא למה אנחנו כן וכל השאר לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 16:45 
רוני דניאל בחדשות 2 יוצא בחריפות נגד האיגוד. כל הכבוד!

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 17:50 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו כתב:
ותשמעו את הדיון ברדיו שהיה היום:
http://103fm.maariv.co.il/programs/Medi ... 1t4nzVQ=KH

אחד הדיונים היותר פרו הפועל ששמעתי בזמן האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 17:59 
ברגר כתב:
רוני דניאל בחדשות 2 יוצא בחריפות נגד האיגוד. כל הכבוד!

:ROSE:

https://www.facebook.com/video.php?v=10152805274322523

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 18:48 
סמל אישי של המשתמש
ראשית , אני מעולם לא תמכתי וגם לא אתמוך בשירים שהם מבוססי שינאה.
קללות מפריעות לי פחות. שירי שינאה מגעילים אותי.

שנית סחתין על רוני דניאל.

שלישית
הפועל כתב:
לא מסכים עם כל מילה ופרט של יובל, אבל בהחלט עם רוח הדברים

רבעית,
חייבים לייצר מחאה משמעותית אגרסיבית ובוטה בהתנהלות מול מוסגדות ההתאחדות והמנהלת , כמובן ללא אלימות ורצוי גם ללא קללות כזו שהתקשורת לא תוכל להתעלם ממנה .
גם מתראיינים בשם הפועל צריכים למשל ללבוש את "חולצות המחאה של לפני המשחק" בזמן הראיון בטלויזייה. זה כולל שחקנים מאמן ומנהלים.
הספסל כולו צריך ללבוש חולצות " מחאה" כאלה במבלך המשחק. לא להיסתפק בלפני המשחק כמו שכתב יובל. לא לשחק חלילה לעורך שיוכל להתעלם מהחימום לדוגמא.

כן כן , הטרנינגים של השחקנים צריכים לכלול בכיתוב גדול את המשפט " שימעון מזרחי תתאבד כבר".
רמי , קטש , חייבים להתראיין כשהם לבושים בגופיות "רמי תתאבד כבר ".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 19:00 
dr.avi כתב:
ראצ'ו כתב:

דיון פרו הפועל, אבל אם אנחנו נמשיך להתמקד בכך שקבוצות כמו ירושלים וחיפה שרות את השיר הזה ולא נענשות, אנחנו אמנם מצליחים בטווח הקצר לשכנע אנשים בטענותינו (כמו במקרה הזה), אך יורים לעצמנו ברגל בטווח הארוך.
ירושלים סמרטוטים ובשלב מסוים יפסיקו לשיר (כבר ראיתם שאותם מעניין היורולויג ולא חוסר הצדק בכדורסל הישראלי) וחיפה יכולים מחר לא להגיע למשחקים וגם אם הם יענשו, זה פחות מעניין.
הטענות שלנו צריכות להתמקד בשני דברים:
1) השיר הזה הוא לגיטימי. לא יפה, מגעיל, חוקי.
2) אם זו עילה להעמדה לדין, א גם "סמי בכר/גיא פניני מת", גם "שופט אתה הולך למות היום", גם "היום נשחט את הפועל", גם "היום המוות הפועל" וכו'. כאן כבר כנראה יהיה חומר ראייתי לאכיפה סלקטיבית כל שבוע. אם נתמקד בשיר אחד ספציפי, רק אנחנו נדפק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל תל אביב תעמוד לדין בגין קריאות לדון (One(
הודעהפורסם: 05 מרץ 2015, 19:58 
villa crespo כתב:
dr.avi כתב:
ראצ'ו כתב:

דיון פרו הפועל, אבל אם אנחנו נמשיך להתמקד בכך שקבוצות כמו ירושלים וחיפה שרות את השיר הזה ולא נענשות, אנחנו אמנם מצליחים בטווח הקצר לשכנע אנשים בטענותינו (כמו במקרה הזה), אך יורים לעצמנו ברגל בטווח הארוך.
ירושלים סמרטוטים ובשלב מסוים יפסיקו לשיר (כבר ראיתם שאותם מעניין היורולויג ולא חוסר הצדק בכדורסל הישראלי) וחיפה יכולים מחר לא להגיע למשחקים וגם אם הם יענשו, זה פחות מעניין.
הטענות שלנו צריכות להתמקד בשני דברים:
1) השיר הזה הוא לגיטימי. לא יפה, מגעיל, חוקי.
2) אם זו עילה להעמדה לדין, א גם "סמי בכר/גיא פניני מת", גם "שופט אתה הולך למות היום", גם "היום נשחט את הפועל", גם "היום המוות הפועל" וכו'. כאן כבר כנראה יהיה חומר ראייתי לאכיפה סלקטיבית כל שבוע. אם נתמקד בשיר אחד ספציפי, רק אנחנו נדפק.

מסכים.
ראשון לציון קיבלו היום אזהרה על השיר הזה, אם הם יעמדו לדין ואפילו אם הם יוענשו זה לא יעזור לנו בכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2836279
בהפועל ת"א שוקלים לתבוע אישית משקיפים, קבוצות בליגה מגבות אותה
האדומים ערערו על עונש הרדיוס בגין השיר "שמעון מזרחי תתאבד כבר", ובמקביל חושבים על החרפת המאבק.
קבוצות רבות בליגת העל תומכות במאבקם: "לא מדובר בשירי שואה או גזענות, איגוד הכדורסל חייב להפסיק את זה"

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 09 מרץ 2015, 12:32, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
הכתבה לא קיימת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 12:29 
http://sports.walla.co.il/item/2836279

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2015, 12:32 
סמל אישי של המשתמש
הם שינו את הלינק אחרי ששמתי אותו, תיקנתי
אני תמיד בודק שהלינק ששמתי עובד בתצוגה מקדימה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 14:16 
סמל אישי של המשתמש
לא אמרו שהדיון על הערעור יתקיים היום ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 18:19 
אל באנדי כתב:
לא אמרו שהדיון על הערעור יתקיים היום ?

היה. הרדיוס בוטל והומר בקנס של 30,000 ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 18:27 
זה לא רשום באף מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 18:29 
יצאה הודעה רשמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 18:51 
חרא חרא חרא
אני מעדיף רדיוס שכתוצאה ממנו יבוא מהלך שיוביל לביטול של החוק המטומטמם הזה מאשר קנס שנשלם
ונעמוד שוב לדין עוד חודש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 19:01 
מה עשינו בזה הראה השיר הזה לא ייגמר.(ובצדק) כל עוד לא יצאנו זכאים וקיבלנו קנס לא עשינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
YNET:
עונש הרדיוס של הפועל בוטל והומר בקנס בלבד
המשחק מול חיפה ייערך בדרייב אין, האדומים רק ישלמו קנס 30 אלף ש"ח

ONE:
בית הדין ביטל את עונש הרדיוס של הפועל ת"א
עונשם של האדומים, שנפסק בגין הקריאות לשמעון מזרחי, הומר בקנס של 30 אלף ש"ח ע"י ביה"ד של איגוד הכדורסל. תקופת התנאי להפחתת נקודות הוכפלה

ספורט 5 בתפקיד ישראל היום:
עונש הרדיוס של הפועל בוטל והומר בקנס בלבד
המשחק מול חיפה ייערך בדרייב אין, האדומים רק ישלמו קנס 30 אלף ש"ח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2015, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
ran1982 כתב:
מה עשינו בזה הראה השיר הזה לא ייגמר.(ובצדק) כל עוד לא יצאנו זכאים וקיבלנו קנס לא עשינו כלום.

קנסות אפשר לבטל בבית דין אזרחי. רדיוסים לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 670 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: