תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 21:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 מרץ 2016, 22:39 
Fez כתב:
עזוב, אין סיכוי לדעתי. נס ציונה עם טריקו ווייט תהיה קבוצה לא רעה בכלל .

נבחר לשחקן השבוע בדי-ליג, לא מחכה לחוזה של 10 ימים בקבוצת NBA ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 01:24 
אם כבר, מה שלא ברור לי זה איך ירושלים לא קפצה עליו מזמן. הוא בדיוק מה שהם צריכים, גארד מוביל כדור עם קליעה, אתלטיות וסייז שגם יכול לשחק בעמדה 3 כמחליף של דונטה (ולהוריד את הדקות של מנקו שמקבל כמות דקות מוגזמת לאחרונה). היה פשוט משדרג אותם יחד עם הולמן בדרך לאליפות קלילה.

הדיבור עכשיו זה שראשל"צ מנסים לעשות מחטף אבל קשה לי להאמין שהוא יבריז לנס ציונה, מסתכן בתביעה ובלאגנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 מרץ 2016, 03:17 
Fez כתב:
אם כבר, מה שלא ברור לי זה איך ירושלים לא קפצה עליו מזמן. הוא בדיוק מה שהם צריכים, גארד מוביל כדור עם קליעה, אתלטיות וסייז שגם יכול לשחק בעמדה 3 כמחליף של דונטה (ולהוריד את הדקות של מנקו שמקבל כמות דקות מוגזמת לאחרונה). היה פשוט משדרג אותם יחד עם הולמן בדרך לאליפות קלילה.

הדיבור עכשיו זה שראשל"צ מנסים לעשות מחטף אבל קשה לי להאמין שהוא יבריז לנס ציונה, מסתכן בתביעה ובלאגנים.

הסוכן שלו זה הסוכן של דאוסן, אולי חושב שיכול לשדרג את דאוסן לקראת בדראפט הקרוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 09:24 
על פי אור שקדי מוואלה - ‏סקוטי ריינולדס חתם עד לסיום העונה בהפועל חולון. עם ההתעוררות של יזרעאלי והרוש בתקופה האחרונה, אולי רק יוציא אותם מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 מרץ 2016, 12:12 
דיאור פישר עוזב את הפועל ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 12:16 
על פי דובי פיק מוואן, ג'וש קרטר אקס אשדוד לפני סגירה עם מכבי ראשל"צ. נראה כמו חיזוק רציני לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 12:37 
אם זה קורה מדובר בהחתמה גדולה.
שחקן נהדר שישדרג אותם מאוד איפה שהם חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 20:49 
ראשל״צ מפציצים עם שלשות ברבע הראשון (מזכיר משהו?), אבל לחולון אין את הכלים לחזור, והעסק נגמר ב 23 הפרש. רגשות מעורבים משהו, משום שראשון כביכול בהישג יד במאבק על הפלייאוף, אבל לדעתי לא באמת, הם טובים מדי. לראות את חולון חוטפת תמיד נחמד, וגם טוב שהם ממשיכים להיות ממוקמים מתחתינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
לא סביר שהיינו עוברים את ראשון בכל מקרה. להשאיר את חולון מאחורינו זה נחמד, ואם ננצח בשלישי אפשר יהיה להגדיל את הפער לשני משחקים+הפרש סלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:11 
סמל אישי של המשתמש
מה עוזר לנו להיות מעל חולון? אפילו מבחינת הפרנויות של ירידת ליגה, אנחנו רק צריכים להיות מעל נס ציונה. אם אנחנו מעל נס ציונה אז חולון לא רלוונטיים ואם נהיה כל כך גרועים שנס ציונה תעבור אותנו (מפיגור של שלושה משחקים בטבלה) אז בטח ובטח שחולון תעקוף אותנו עוד הרבה קודם.

וכמובן שראשל"צ עדיין רלוונטית, יש לנו שני הפסדים יותר וניצחון ביתי שלהם על חולון לא משנה את התמונה יותר מדי.

לגבי המשחק היום, לא שאני מחדש משהו, אבל מונרו שחקן פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:46 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
לא סביר שהיינו עוברים את ראשון בכל מקרה. להשאיר את חולון מאחורינו זה נחמד, ואם ננצח בשלישי אפשר יהיה להגדיל את הפער לשני משחקים+הפרש סלים

הפרש הסלים הוא שובר השיוויון האחרון, לדעתי (אם בכלל). לפני זה יש את כל עניין ניצחונות החוץ במהלך העונה, אח"כ בבית, ורק אז הפרש סלים (אבל יש שלושה סיבובים, אז בכל מקרה זה יהיה מספר אי-זוגי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 21:54 
בין כל צמד קבוצות יש מספר אי זוגי של משחקים. לא משנה לא הפרש סלים ולא נעליים (רק במקרה סופר דופר נדיר שבו שלוש ומעלה קבוצות עם אותו מאזן פנימי ואותו הפרש פנימי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 23:07 
הסיכוי שלנו לעבור את ראשל"צ לפני המשחק שלהם היום היה נמוך ואחרי המשחק היום הוא למעשה לא קיים. גם אם ננצח מחרתיים אנחנו עדיין הפרש של שניים וחצי משחקים מהם עם 8 משחקים לסיום העונה, כלומר נצטרך לנצח מחרתיים ואז שלושה משחקים יותר מהם ב-8 מחזורים כשעוד יש לנו את מכבי, ירושלים וחיפה.
אני די בטוח שהשבוע הם יודחו מהיורופקאפ ויתרכזו בליגה, הפצועים לאט לאט יחזרו וג'וש קרטר כנראה יצטרף, אנחנו צריכים שהם והרצליה ינצחו כל משחק עד סוף העונה כי את שתי הקבוצות האלה אין סיכוי כבר לעבור.

הקבוצה היחידה שיש עדיין סיכוי לעבור ב1-6 זו נהריה אם ננצח אותם מחרתיים, אם לא ננצח אז גם הסיכוי הזה נסגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2016, 23:25 
וחולון כמו שאמרתי, מדהים כמה חומר השחקנים שם חלש. יש גבול כמה קלייבורן יכול לסחוב אותם על הגב ולהיות התקפה של איש אחד, בטח מול הגנות מותאמות (אזורית היום ובוקס אנד וואן שבוע שעבר) שלא מאפשרות לו לנצל את היתרונות שלו באחד על אחד ומכריחות אותו לזריקות קשות.
ראדנוביץ' כמו שהיה ברור מהרגע הראשון זה שחקן בדיחה שלא מתאים לליגה בשום צורה, זה עופר פליישר עם קצת טאץ' ותו לא. מדובר על שחקן שזלמנסון עושה לו בית ספר בשני צדי המגרש. עם כמה שהליגה הזאת היא ליגה של סמול בול, קשה מאוד לראות איך חולון רצים עד סוף העונה איתו ועם רוזפלט (שהוא גם לא סטאר גדול) בתור שני הגבוהים היחידים ועם קלייבורן בתור הפורוורד היחיד (יש את אדם אריאל שנראה רע העונה והוא בכלל בסייז של גארד). יש להם 3 שחקנים ברוטציה שהם מעל 1.92 ויש להם שני זרים מתפקדים (עם ריינולדס) שכל ההתקפה הולכת לסוב סביבם, כלומר זה כדורסל של ליגה לאומית במהות שלו. אם חולון אפילו מצליחים להשאר בליגה בסגל הזה זה עלבון לליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 05:49 
Fez כתב:
וחולון כמו שאמרתי, מדהים כמה חומר השחקנים שם חלש. יש גבול כמה קלייבורן יכול לסחוב אותם על הגב ולהיות התקפה של איש אחד, בטח מול הגנות מותאמות (אזורית היום ובוקס אנד וואן שבוע שעבר) שלא מאפשרות לו לנצל את היתרונות שלו באחד על אחד ומכריחות אותו לזריקות קשות.
ראדנוביץ' כמו שהיה ברור מהרגע הראשון זה שחקן בדיחה שלא מתאים לליגה בשום צורה, זה עופר פליישר עם קצת טאץ' ותו לא. מדובר על שחקן שזלמנסון עושה לו בית ספר בשני צדי המגרש. עם כמה שהליגה הזאת היא ליגה של סמול בול, קשה מאוד לראות איך חולון רצים עד סוף העונה איתו ועם רוזפלט (שהוא גם לא סטאר גדול) בתור שני הגבוהים היחידים ועם קלייבורן בתור הפורוורד היחיד (יש את אדם אריאל שנראה רע העונה והוא בכלל בסייז של גארד). יש להם 3 שחקנים ברוטציה שהם מעל 1.92 ויש להם שני זרים מתפקדים (עם ריינולדס) שכל ההתקפה הולכת לסוב סביבם, כלומר זה כדורסל של ליגה לאומית במהות שלו. אם חולון אפילו מצליחים להשאר בליגה בסגל הזה זה עלבון לליגה.

הם יישארו כי יש להם משהו שלנו אין, שיפוט ביתי בעזרת הלחץ מהקהל.
ככה הם מנצחים בבית וזה יספיק להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 09:47 
אין ספק שהסיבה היחידה שחולון בעמדה יחסית טובה להשאר זה הביתיות. הם עשו את כל הטעויות האפשריות העונה (יותר מאיתנו) ומכל בחינה מקצועית מגיע להם לרדת.
הם עם 8 ניצחונות בית לעומת ניצחון אחד בחוץ (והם עוד שיחקו משחק חוץ אחד יותר), יחס הכי מטורף בליגה.
עדיין, אם הם בטעות יפסידו לנס ציונה בבית (ונס ציונה כבר ניצחה אותם פעמיים העונה) הם בסכנת ירידה רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 13:35 
שאלה לגבי השיטה

הליגה מסתיימת בתום הסיבוב השלישי, 8 הראשונות עולות לפליאוף ואילו האחרות מסיימות את משחקיהם לשנת 2015/16, משמע 2 היורדות נקבעות במחזור הסיום של הסיבוב השלישי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 13:39 
alchemist כתב:
שאלה לגבי השיטה

הליגה מסתיימת בתום הסיבוב השלישי, 8 הראשונות עולות לפליאוף ואילו האחרות מסיימות את משחקיהם לשנת 2015/16, משמע 2 היורדות נקבעות במחזור הסיום של הסיבוב השלישי?

רק יורדת אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 15:23 
alchemist כתב:
שאלה לגבי השיטה

תודה רבה.

וכל השאר מדויק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 15:46 
כן.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 20:26 
אין חוק כזה בכדורסל שהקבוצה הביתית צריכה לשחק בסט מדים הבהיר שלה כדי שיהיה קל להבדיל בין שחקני הקבוצות בטלויזיה?
חיפה בירוק כהה וירושלים בשחור כבר שלחו אותי לבדוק אם יש לי בעיה חדשה של עיוורון צבעים/גוונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2016, 22:01 
מקווה שרוברט רואה את צ'וברביץ' הערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
אין חוק כזה בכדורסל שהקבוצה הביתית צריכה לשחק בסט מדים הבהיר שלה כדי שיהיה קל להבדיל בין שחקני הקבוצות בטלויזיה?
חיפה בירוק כהה וירושלים בשחור כבר שלחו אותי לבדוק אם יש לי בעיה חדשה של עיוורון צבעים/גוונים

עד כמה שאני זוכר יש הנחיה כזו.

לא שזה מעניין את "ההם" שמשחקים עם הצבע המכוער שלהם בכל מקום אלא אם אין ברירה...
ורק אני מתעצבן שאנחנו משחקים בבית עם לבן בכל מקרה גם אם אין שום קשר בין האדום לבין היריבה (וגם על זה שאנחנו "תוקפים הפוך" בכל משחק)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 07:53 
אז מקום 1-2-3 די סגור.
אם יקרה הנס ונשתחל לפלייאוף מי עדיף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 07:57 
סמל אישי של המשתמש
את מכבי צריך לעבור קל,
את חיפה צריך לעבור קשה,
את ירושלים צריך לעבור עם נס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 08:09 
את ירושלים לא רואה סיכוי לעבור.
את חיפה בהחלט אפשר לעבור למרות שהמגרש שם מנחוס.
אבל קודם כל שננצח בנהריה, כי אם לא, שוב חוזרים להריח את התחתית מקרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 11:12 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
את מכבי צריך לעבור קל,
את חיפה צריך לעבור קשה,
את ירושלים צריך לעבור עם נס.

את מכבי אפשר לעבור רק בפיינל פור, במשחק אחד.
בסדרה בלתי אפשרי, שימון לא ייתן להם להפסיד לנו 3 פעמים.
אולי, אולי יהיה אפשר להוציא 2 ניצחונות אבל קשה לי להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 11:32 
סמל אישי של המשתמש
האמת שיש לי חלום, ותסלח לי אלת הנאחס, שאנחנו מתברגים במקום 7 ועוברים את מכבי בסדרה.
אם הכוכבים יסתדרו השנה במקומם זה נראה לי בהחלט אפשרי.
מכבי השנה מאוד פגיעים, מאוד לא יציבים, ומאוד 'פריכים' מנטלית
את ירושלים לא נראה לי שיש סיכוי לאף קבוצה השנה לעבור בסדרה (היחידות שיכולות לעשות לה קצת קשיים אלו חיפה וראשל"צ אבל גם הן לא עוברות אותה בסדרה לדעתי)
נראה מה יהיה נגד נהריה, במיוחד בלי ווילאמסון, ונראה אם ההופעה של נייט היתה חד פעמית או לא. בכל זאת, משחק אחד בשבוע זה משהו שהוא לא רגיל אליו, ננקווה שהוא ישמור פה על רמת דריכות וכשירות גבוהה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 21:24 
אילת עשו הפועל ברבע הרביעי מול קריית גת. איבדו יתרון דו ספרתי וגם פסלו להם סל ניצחון חוקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2016, 21:32 
סמל אישי של המשתמש
לא הפועל,
קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 116, 117, 118, 119, 120, 121, 122 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: