תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:51

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 15 מרץ 2016, 11:55 
החתמת ג׳ף רוזן קלאסית. שחקן של סוכן הבית שכבר שנים מפלרטט עם חיפה במסעות NBA שלהם וכאלה, ומגיע אחרי שמיצה את הליגות בדרום אמריקה מכל כיוון אפשרי.
קצת קשה להאמין שבגיל 34 אחרי תקופה ארוכה בלי לשחק הוא יעשה איזשהו אימפקט, מזכיר מאוד את ההחתמה של אדריאן הנינג בעונה שעברה. מצד שני רנה רוז׳ו כל כך חלש העונה (ועל המענק מהמנהלת הם כבר ויתרו בהקשר של 5 זרים) כך שאולי אין להם הרבה מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 15 מרץ 2016, 12:18 
Fez כתב:
החתמת ג׳ף רוזן קלאסית. שחקן של סוכן הבית שכבר שנים מפלרטט עם חיפה במסעות NBA שלהם וכאלה, ומגיע אחרי שמיצה את הליגות בדרום אמריקה מכל כיוון אפשרי.
קצת קשה להאמין שבגיל 34 אחרי תקופה ארוכה בלי לשחק הוא יעשה איזשהו אימפקט, מזכיר מאוד את ההחתמה של אדריאן הנינג בעונה שעברה. מצד שני רנה רוז׳ו כל כך חלש העונה (ועל המענק מהמנהלת הם כבר ויתרו בהקשר של 5 זרים) כך שאולי אין להם הרבה מה להפסיד.

במקום סלסטין שמתחרה עם ג'אדג על תואר הזר החלש של העונה, אין הרבה מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2016, 14:55 
לגבי המשחק אתמול - בניגוד להרצליה שפרגנתי להם כי יש להם כמות גדולה של כלים התקפיים, נהריה היא הפתעה עצומה כי באמת מדובר בקבוצה מוגבלת. הקו האחורי שלהם מאוד חלש, נטול קליעה מלבד אומה (ברקוביץ', אסנטי ופישר זה נגרים מדופלמים) וגם אין שם יוצרים גדולים עם הכדור. הקו הקדמי שלהם קצר מאוד עם האוול (המצוין) שיוצא כל משחק שני ב-5 עבירות וחוץ ממנו אין להם אף שחקן לגיטימי שיכול לשחק 5 בליגה. קלארק ובראון פורוורדים נחמדים (במיוחד קלארק שנותן עונה טובה) אבל די דורכים אחד על השני מבחינת סגנון ומוגבלים במשחק עומד (קטלניים במשחק המעבר). כל הישראלים שלהם זה שחקנים משלימים מאוד מוגבלים, כולל ברקוביץ' שבאמת יחסית טוב השנה. הם ניצחו הרבה משחקים צמודים השנה כולל אתמול אבל המיקום שלהם קצת משקר, זה מתבטא גם בהפרש סלים של מינוס 30 (שהוא אחד החלשים בליגה). אני מאמין שהם יאבדו קצת גובה עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 07:32 
סקוטי ריינולדס חתם בחולון לפי דובי פיק.
טריקו ווייט על סף סיכום בנס ציונה לפי גלדסטון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 12:40 
קודם כל, טריקו ווייט בנס ציונה זו החתמה גדולה. אחד השחקנים האהובים עלי בליגה בשנים האחרונות (למרות שהדיח אותנו בפלייאוף), שחקן אדיר שכל עונה אני מפנטז שנביא. יחד עם וואט שעוד ישתפר הם יתנו פייט רציני מאוד נגד הירידה. מה שכן, הבנתי שהוא מגיע רק כשהדי ליג נגמרת כלומר עוד שבועיים בערך.

לגבי חולון זה סיפור אחר. קודם כל, ריינולדס ממה שאני יודע יותר יקר מנייט רובינסון מבחינת שכר והם עוד הוסיפו עליו איזה 10,000 דולר בייאאוט, סכומים מטורפים איתו פשוט. הוא בהחלט שחקן טוב אבל אני בספק אם הוא שווה את זה, למרות שבואו נניח שבשביל חודשיים בסוף העונה במאבק נגד הירידה הכסף הוא לא שיקול.
אבל העניין הוא שחולון בעצם קיבלו החלטה לשחרר את בראדלי ולהשאר עם שלושה זרים, שאחד מהם (ראדנוביץ׳) הוא פלופ מהדהד שאפילו לא ברמה של ישראלי בכיר, ובלי גבוהים לחלוטין. כל מה שיש להם בצבע זה רוזפלט בעונה בינונית, ראדנוביץ׳ העלוב ופאקינג ביר כץ - קו קדמי מחריד. עם כל זה שקו אחורי מנצח משחקים, ושאני במקומם כבר מתחילת העונה הייתי מעביר את קלייבורן ל-4 ומשחק סמול בול (רק מאז הם התחילו לנצח) וגם אמרתי את זה כמה פעמים, הם בהחלט מותחים פה את הגבול. גם בעמדות 1-3 אין להם סייז בהנחה שקלייבורן ישחק בעיקר 4, אדם אריאל זה בעצם ה-3 הפותח שלהם כנראה מעכשיו (עם פזילה אפילו ל-4 בדקות מסוימות) וגוני את הרוש הגמדים ישחקו בעיקר 2 ליד ריינולדס (פלוס שולמן).
נכון שיש לנו תחושה תמיד כאילו חולון ישרדו איכשהו עם הקהל והביתיות, אבל לשחק עם שניים וחצי זרים עד סוף העונה ועם קו קדמי כזה זה הימור שאצל כל קבוצה אחרת הייתי אומר שיגמר בירידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 12:54 
סמל אישי של המשתמש
אני מניח שהחודש האחרון נותן להם תחושה שהם יכולים לעשות את זה גם ככה, ושהם עוד רק השתדרגו עם ריינולדס במקום בראדלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 13:00 
Fez כתב:
קודם כל, טריקו ווייט בנס ציונה זו החתמה גדולה. אחד השחקנים האהובים עלי בליגה בשנים האחרונות (למרות שהדיח אותנו בפלייאוף), שחקן אדיר שכל עונה אני מפנטז שנביא. יחד עם וואט שעוד ישתפר הם יתנו פייט רציני מאוד נגד הירידה. מה שכן, הבנתי שהוא מגיע רק כשהדי ליג נגמרת כלומר עוד שבועיים בערך.

לגבי חולון זה סיפור אחר. קודם כל, ריינולדס ממה שאני יודע יותר יקר מנייט רובינסון מבחינת שכר והם עוד הוסיפו עליו איזה 10,000 דולר בייאאוט, סכומים מטורפים איתו פשוט. הוא בהחלט שחקן טוב אבל אני בספק אם הוא שווה את זה, למרות שבואו נניח שבשביל חודשיים בסוף העונה במאבק נגד הירידה הכסף הוא לא שיקול.
אבל העניין הוא שחולון בעצם קיבלו החלטה לשחרר את בראדלי ולהשאר עם שלושה זרים, שאחד מהם (ראדנוביץ׳) הוא פלופ מהדהד שאפילו לא ברמה של ישראלי בכיר, ובלי גבוהים לחלוטין. כל מה שיש להם בצבע זה רוזפלט בעונה בינונית, ראדנוביץ׳ העלוב ופאקינג ביר כץ - קו קדמי מחריד. עם כל זה שקו אחורי מנצח משחקים, ושאני במקומם כבר מתחילת העונה הייתי מעביר את קלייבורן ל-4 ומשחק סמול בול (רק מאז הם התחילו לנצח) וגם אמרתי את זה כמה פעמים, הם בהחלט מותחים פה את הגבול. גם בעמדות 1-3 אין להם סייז בהנחה שקלייבורן ישחק בעיקר 4, אדם אריאל זה בעצם ה-3 הפותח שלהם כנראה מעכשיו (עם פזילה אפילו ל-4 בדקות מסוימות) וגוני את הרוש הגמדים ישחקו בעיקר 2 ליד ריינולדס (פלוס שולמן).
נכון שיש לנו תחושה תמיד כאילו חולון ישרדו איכשהו עם הקהל והביתיות, אבל לשחק עם שניים וחצי זרים עד סוף העונה ועם קו קדמי כזה זה הימור שאצל כל קבוצה אחרת הייתי אומר שיגמר בירידה.

אני חושב שחולון היו צריכים להביא פוורוורד ולא עוד גארד
באיזשהו מקום ריינולדס יושב על המשבצת של קלייבורן.... אני מקווה לא לאכול את הכובע עם קו המחשבה שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 13:12 
סמל אישי של המשתמש
אגב שאלה גדולה גם במקום מי יבוא טריקו בנס ציונה. המועמד הטבעי זה אסקה, אבל אז יש להם 3 גארדים שצריכים את הכדור אצלהם ביד כל הזמן, ויש פה פוטנציאל לבלגן. בכל מקרה כמה שיותר מאוחר שיגיע יותר טוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 13:13 
הפועל כתב:
אני מניח שהחודש האחרון נותן להם תחושה שהם יכולים לעשות את זה גם ככה, ושהם עוד רק השתדרגו עם ריינולדס במקום בראדלי

צריך לזכור שהם קיבלו מקלייבורן את החודש הכי טוב בקריירה ואחד הגדולים של שחקן בישראל (ממוצע של 30 נק' ב-4 משחקים אחרונים, איפה יש דברים כאלה) ושהם ניצחו 3 משחקים צמודים בשיניים של השיניים, כשהם היו פחות טובים מהיריבה. גם בניצחון הקודם שלהם לפני הרצף הזה שהיה על חיפה, הם בעצם קיבלו אותם בלי שני זרים (באקנר וגרייבס) וזה עוד היה כשחולון היו עם 4 זרים. לכל אורך התקופה הזאת היה להם יותר מזל משכל. אני בכל זאת מאמין שאם קלייבורן ימשיך ביכולת הזאת אז ליד ריינולדס ועם הקהל והביתיות הם ישארו, אבל הם במצב מאוד עדין וכל דבר שישתבש יכול לסבך אותם מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 13:18 
הפועל כתב:
אגב שאלה גדולה גם במקום מי יבוא טריקו בנס ציונה. המועמד הטבעי זה אסקה, אבל אז יש להם 3 גארדים שצריכים את הכדור אצלהם ביד כל הזמן, ויש פה פוטנציאל לבלגן. בכל מקרה כמה שיותר מאוחר שיגיע יותר טוב :)

מאמין שהם ישארו עם 5 זרים בסגל, הם במצב כמונו שזו החתמה של זר שמיני והם לא יקחו את הסיכון. אבל מבחינת רישום למשחקים אני במקומם הייתי מוותר על אסקה בלי לחשוב פעמיים, בניגוד לחולון יש להם מספיק סייז גם בלעדיו (וואט, נסטרנקו שמשתפר מאוד, טלדן, אדווין וגם טריקו יכול לשמור פה על הרבה מספרי 4). טריקו העונה בדי ליג שיחק בעיקר אוף דה בול, גם אם יהיה שם קצת בלאגן זה בלאגן חיובי בשבילם עם הרבה אופציות בקו האחורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 20:14 
פז הסגל של חולון די נורא זה נכון, אבל ההצלחה שלהם בתקופה האחרונה היא לא פחות בזכות דן שמיר מאשר בזכות הכושר של קלייברן.
יש להם את המאמן הכי טוב ביי פאר מבין כל קבוצות התחתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 21:45 
אכן. וזה מדהים איך אשכרה הרוש וגוני מנצחים להם משחקים כל פעם מחדש. מה שקורה במשחקי הבית של חולון זה מעולם המיסטיקה, פשוט לא יאמן איך הם לוקחים את המשחקים הצמודים האלה בשיניים מול קבוצות הרבה יותר איכותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 מרץ 2016, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
הגיע הזמן שגם אצלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 11:04 
Fez כתב:
ריינולדס ממה שאני יודע יותר יקר מנייט רובינסון מבחינת שכר והם עוד הוסיפו עליו איזה 10,000 דולר בייאאוט

לפי גלדסטון, 11 אלף בייאאוט ו40 אלף שכר עד סוף העונה, יוצא יותר זול מרובינסון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 11:21 
לא חושב שהדיווח הזה מדויק, אבל גם אם הוא מדויק הוא יותר יקר מרובינסון מבחינת עלות. מה גם שמדובר על בערך שבוע פחות (ומשחק פחות) עד שהוא יגיע, שזה סיפור של עוד 10-15% אם משכללים את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 11:32 
אם אלה הסכומים שחולון משלמים הוא ירד בערך בחצי מהדרישות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
לפי וואלה מכבי חיפה בדרך למפעל של פיב"א, שמסתמן בסופו של דבר כיורוצאלנג חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
http://sports.walla.co.il/item/2945181

ציטוט:
התבוסה המרה של ליגת האלופות: כך נותרה פיב"א עם יורופקאפ משופר

חרף ההבטחות למהפך ביבשת, 80 אחוזים מהקבוצות הבכירות יישארו ביול"ב. המפעל החדש, שחלם על ריאל, צסק"א ומכבי תל אביב, יסתפק באלופות איסלנד, רומניה ובלגיה. בצרפת ובאיטליה פרץ מרד, בטורקיה מופעלים לחצים פוליטיים והפועל ירושלים עשויה להישאר ביורוקאפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 18:12 
כאילו שזה לא היה ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 20:56 
סמל אישי של המשתמש
סעמעמק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2016, 23:48 
בנק יהב :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 01:04 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
מה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 01:53 
שאלת השאלות - בעד מי אנחנו מחר? אשדוד או קרית גת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 02:30 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
שאלת השאלות - בעד מי אנחנו מחר? אשדוד או קרית גת?

אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 02:32 
בעד קריית גת קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 02:35 
סמל אישי של המשתמש
ארדיטי כתב:
בעד קריית גת קל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 02:36 
ItaiH6 כתב:
ארדיטי כתב:
בעד קריית גת קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 03:33 
ItaiH6 כתב:
zink כתב:
zink כתב:
בנק יהב :
LAGUH!:

זה דופק אותנו הרבה יותר מאותם למקרה שיום אחד נרצה לנסות להיות קבוצה הישגית שמעוניינת להלחם על תארים ולהתחרות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 21:30 
אילת מנצחת 71-78 את נהריה.
קריית גת מנצחת 87-86 באשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 114, 115, 116, 117, 118, 119, 120 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: