Fez כתב:
קודם כל, טריקו ווייט בנס ציונה זו החתמה גדולה. אחד השחקנים האהובים עלי בליגה בשנים האחרונות (למרות שהדיח אותנו בפלייאוף), שחקן אדיר שכל עונה אני מפנטז שנביא. יחד עם וואט שעוד ישתפר הם יתנו פייט רציני מאוד נגד הירידה. מה שכן, הבנתי שהוא מגיע רק כשהדי ליג נגמרת כלומר עוד שבועיים בערך.
לגבי חולון זה סיפור אחר. קודם כל, ריינולדס ממה שאני יודע יותר יקר מנייט רובינסון מבחינת שכר והם עוד הוסיפו עליו איזה 10,000 דולר בייאאוט, סכומים מטורפים איתו פשוט. הוא בהחלט שחקן טוב אבל אני בספק אם הוא שווה את זה, למרות שבואו נניח שבשביל חודשיים בסוף העונה במאבק נגד הירידה הכסף הוא לא שיקול.
אבל העניין הוא שחולון בעצם קיבלו החלטה לשחרר את בראדלי ולהשאר עם שלושה זרים, שאחד מהם (ראדנוביץ׳) הוא פלופ מהדהד שאפילו לא ברמה של ישראלי בכיר, ובלי גבוהים לחלוטין. כל מה שיש להם בצבע זה רוזפלט בעונה בינונית, ראדנוביץ׳ העלוב ופאקינג ביר כץ - קו קדמי מחריד. עם כל זה שקו אחורי מנצח משחקים, ושאני במקומם כבר מתחילת העונה הייתי מעביר את קלייבורן ל-4 ומשחק סמול בול (רק מאז הם התחילו לנצח) וגם אמרתי את זה כמה פעמים, הם בהחלט מותחים פה את הגבול. גם בעמדות 1-3 אין להם סייז בהנחה שקלייבורן ישחק בעיקר 4, אדם אריאל זה בעצם ה-3 הפותח שלהם כנראה מעכשיו (עם פזילה אפילו ל-4 בדקות מסוימות) וגוני את הרוש הגמדים ישחקו בעיקר 2 ליד ריינולדס (פלוס שולמן).
נכון שיש לנו תחושה תמיד כאילו חולון ישרדו איכשהו עם הקהל והביתיות, אבל לשחק עם שניים וחצי זרים עד סוף העונה ועם קו קדמי כזה זה הימור שאצל כל קבוצה אחרת הייתי אומר שיגמר בירידה.
אני חושב שחולון היו צריכים להביא פוורוורד ולא עוד גארד
באיזשהו מקום ריינולדס יושב על המשבצת של קלייבורן.... אני מקווה לא לאכול את הכובע עם קו המחשבה שלי