דובראש כתב:
eldad כתב:
deep red כתב:
eldad כתב:
הבעיה עם אספסוף היא שכל יומיים הוא משנה את דעתו.
לפני חודשיים הוא שר שתהיה שואה למכבי הכי חזק אי פעם ועכשיו הוא שורק בוז "כי זה שיר דוחה".
מעניין מה יהיה בעתיד כשיהיה דרבי בנוקיה.
יש לי בשבילך חדשות טובות וחדשות רעות - טמטום הוא לא מחלה טרמינלית אבל הוא בהחלט חשוך מרפא.
כתבו פה באשכול במיליון דרכים וצורות שפרט לזה שהשירים האלה פוגעים בחלק מהאוהדים הם פוגעים בקבוצה ובעמותה.
אתה צריך ציור?
אנאלפאבית.
וגם גאוות היחידה המטופשת של "סיירת שירי השואה" בפורום מגכיחה רק אתכם. התגובה הארסית שלכם באשכול הזה רק מוכיחה כמה כאב לגלות שאתם קומץ.
בוא נדבר על טמטום אחרי הדרבי הבא.
הרי אחרי שאוהדי מכבי ישירו "אוסישקין חניה" כל המתנגדים לשירי השואה באמתלה שהם פוגעים בעמותה יצטרפו לקריאות "שתהיה שואה למכבי".
הלוואי ואתבדה, ככה נדע שיש לנו קהל עם אופי שלא משנה את דעותיו לפי הטורים במדורי הספורט.
אתה יודע מה מדהים אותי?יש אנשים שאומרים שאסור לשיר אוסישקין חניה ועל זה הם מוכנים ללכת מכות אבל שירי שואה זה נראה להם מוצדק
זאת לא היתה הכוונה. לא ציפיתי שתיצור תמונה שאני סוג של פאנט.
אני לא מתרגש ששרים לי שירים על אוסישקין, בטח שאני לא מאלה שירימו יד על דברים כאלה.
מצד שני, אני לא מאלה שעושה סיפור גדול משירי שואה.
בכל אופן, הנקודה העיקרית שרציתי להעביר כאן היא שכל אלה ששורקים בוז לשירי שואה בגלל שזה פוגע בעמותה משנים עמדה כל חודש. בהתחלה זה היה כי זה פגע באנשים, עכשיו זה פוגע במועדון .
שנה הבאה יגידו שאם נשיר שירים על שמעון מזרחי יפסיקו את המשחק, כשזה יקרה תפסיקו לשיר עליו?
לי זכור שהיינו בליגה ב נגד קבוצת החירשים שהשופטים עצרו את המשחק בגלל דבר כזה, מישהו הפסיק לשיר אז כי זה פגע בעמותה?
ורד טורו, אני לא כתבתי את מה שייחסת לי.