תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 01:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 443 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: צסק
הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 06:36 
KingAlpaca כתב:
טכנית לארז כתב:
מדהים לראות כמה הקבוצה הזו כללית.
אנשים שאפילו לא מתעניינים בספורט פתאום נוסעים לכיכר רבין.
קבוצה של ההמונים, של העדר.
אפס תוכן, אפס משמעות. ברירת מחדל.
ובכדורסל זה הרבה יותר המוני מבכדורגל, וזה קשה.
עם כמה שהם כביכול אימפריה, הם מועדון חלול, ריק.
בגלל זה למעט מאוד אנשים באמת איכפת מהם, הרוב פשוט הולכים עם העדר. כמו לראות מסטר שף. זה מה שהם.

זה היה קורה גם אם הפועל היו לוקחים.

אני לא חושב
כשהפועל ירושלים זכו ביול״ב לא היה פה כמעט כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: צסק"א מוסקבה
הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 07:17 
רוב האנשים לא יודעים שירושלים זכו בכלל. אז זה לא היה כןתרת ראשית בוואינט ולא פתח כל מהדורת חדשות.
בא לי להקיא. זה לא ישנה מי יהיה הקפטן, וכמה אמריקאים יהיו שם. אנשים עדיין יקפצו לבריכה. מדהים. תופעה לא מוסברת, כנראה פרי של 50 שנה של תעמולה וגניבות דעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
את הצופה הממוצע לא מעניין כמה שחקנים ישראלים יש.
מעניין אותם שמכבי מניפים דגל ישראל.

ויולבקאפ זה לא יורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
לא יאומן איך יש אוהדי הפועל ומפרגנים / שמחים מהצלחה של מכבי אתמול, אמן שהמטוס יתרסק וכל האוהדי הצלחות שפתאום התחילו לאהוד מכבי בכדורסל ימחקו מכדור הארץ.. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 08:29 
אסור שהמטוס יתרסק. זה יהפוך אותם לגיבורים נצחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
IdanTheLittle כתב:

ויולבקאפ זה לא יורוליג.

אני חושב שגם דגל ישראל לא מעניין אותו כמו שמכבי עצמה לא מעניינת אותו. מעניינת אותו ההצלחה עצמה, ההרגשה של ניצחתי, של אני הכי טוב.
זה בעיקר נובע מהיעדר הצלחות בספורט לאורך ההיסטוריה, מה שמביא את מרבית "צופי הספורט" בארץ לא להיקשר לשום קבוצה בצורה רצינית, רגשית ואמיתית. אז מכבי זה הנורמאל וכששהצלחה מגיעה לאף אחד לא מפריע להגיד שהוא אוהד מכבי.

אני חושב שבשורה התחתונה לרובנו מפריע שאנחנו משוייכים מאוד לקבוצה מסויימת, ורואים בספורט לא רק שעשוע אלא מלחמה אמיתית וקרב בלתי נגמר שאסור למצמץ בו. קשה לנו לקבל את העובדה שאצל הרבה אנשים זה רק פאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 08:48 
IdanTheLittle כתב:

ויולבקאפ זה לא יורוליג.

90 אחוז ממי שחגג אתמול לא יודע שבקבוצת כדורסל יש 5 שחקנים אז בטח שהוא לא יודע מה זה יולבקאפ ומה זה יורוליג.
מכבי מתיימרת להחליף את הנבחרת ולייצג את כל המדינה ולכן גם אם תזכה בגביע הקוראץ׳ שלא קיים יותר היא תוציא את כל המדינה לרחובות. לא רואה את זה קורה בקבוצה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:01 
זאת שאלה טובה מה מכבי מתיימרת להיות.
כי יהיה לה קשה לשמור על הקונצנזוס לאורך זמן אם האמריקניזציה שלה תימשך.
יש שם כרגע בעלים אמריקאי (בין היתר), מנהל מקצועי אירופאי, מאמן אמריקאי ואין סוף זרים אמריקאים.
הישראלים הבכירים מעיזים לא ללכת אליה ויש שם אין סוף חילוקי דעות בהנהלה.
כרגע, ובמיוחד היום, מצחיק להגיד שהמותג שלהם קרוב להיפגע, אבל לאורך זמן אני לא בטוח אם הם הולכים לכיוון טוב להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:10 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו, אחרי שהתאוששתי ממפגן האנטי -כדורסל של ריאל מדריד, כמה מסקנות: 1. פאבלו לאסו זה לא מאמן , זה בדיחה. 2. מכל הקבוצות שעלו לפיינל פור זה היה נראה כאילו מכבי היחידה שבאה עם רצח בעיניים, השאר כאילו שיחקו על קרוז קונטרול כזה. 3. ריאל העיפו כ"כ הרבה שלשות רק ברבע הראשון שזה היה פשוט מביך. בורוסיס(!!!) זרק שתי שלשות בפאקינג רבע הראשון. למעשה אם אני לא טועה , שלושת הזריקות הראשונות של ריאל היו לשלוש.זה גמר!! לא מנצחים גמר מלהעיף כ"כ הרבה שלשות. 4. כאילו ריאל עוד לא הבינה שטיוס מתאבד על ריבאונד התקפה?!?! 5. לאסו הזה בדיחה. רצח את מירוטיץ עם הייבושים שלו. מדהים היחס בין התקציב הענק של ריאל לבין חוסר הסקאוטינג הבסיסי שהם עשו על פאקינג מכבי, קבוצה שהם שיחקו איתה כבר פעמיים העונה. 6. אם גיא פניני מרים גביע אין דבר כזה קארמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:16 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו חיים במדינת עדר של מפגרים, כל הניסיונות להסביר בהגיון למה זה לא יימשך לא תקפים כאן
נכון שזה לא אותו דבר כמו לפני 30 שנה ש(כמעט) כל בית בישראל היה יושב וצופה בהם בימי חמישי אבל,
גם היום הם ימשיכו להגיע לגמר אחת לכמה שנים ועדר המפגרים ימשיך ללכת אחריהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:17 
סמל אישי של המשתמש
ריאל נראתה כמו אוסף שחקנים מקרי, לא מאומן שאם ההפגזה משלוש לא מצליחה לא יודעים מה לעשות בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:31 
פשוט מדהים שריאל נראתה ככה. הכל מקרי, הכל חסר אונים, ועם נסיון של גמר שנה שעברה. מירוטיץ' ויול זה בכלל משת"פים של מכבי.
המאמן שלהם הוא בדיחה לא מצחיקה. כל מאמן ממוצע בארץ עושה מול מכבי עבודה יותר טובה.

הבעיה שעשר שנים הם לא לקחו את גביע היורופח, ועדיין מאות אלפים יוצאים לרחובות. זה לא משנה מה קורה באמצע, כמות אמריקאים, נאצים, סרטן.
אנחנו צריכים להמשיך בקו שלנו, ולפרק את ההגמוניה שלהם לפחות בארץ. במינהלת,באיגוד, בחוקים שלטובתם כמו גבר גביע וכו'.
לאט לאט, אבל אנחנו נחצוב בסלע בכיוון ההפוך,כמו שהם חצבו 50 שנה.
מועדון מטונף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:45 
יהלום אדום כתב:
אנחנו חיים במדינת עדר של מפגרים, כל הניסיונות להסביר בהגיון למה זה לא יימשך לא תקפים כאן
נכון שזה לא אותו דבר כמו לפני 30 שנה ש(כמעט) כל בית בישראל היה יושב וצופה בהם בימי חמישי אבל,

אני חושב שאתם לוקחים את זה קשה מדי..
ברור שעבר על כוחותינו לילה קשה,אבל בכללי העדר הוא אבק.זה לא באמת מעניין אותם מוני,פניני,כן נאצי לא נאצי,כן קילל את סופו או לא קילל..מהסביבה שלי,אם היה גמר בין מכבי להפועל לרובם לא היה באמת אכפת מי תזכה.תוך יומיים הכל נעלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:45 
פאבלו לאסו זה לא מאמן. מגיע מהבית עם חילופים קבועים ולא מעניין אותו מה קורה על המגרש.
הקבוצה פותחת גרוע? הוא יכניס את רודריגז רק בסיום הרבע הראשון.
יול לא פוגע? עדיין יקבל את ה-25 דקות שלו.
קארול נכנס טוב למשחק? לא יראה דקה במחצית השניה
רייס טוחן את הגבוהים של מכבי ומירוטיץ' לא פוגע? עדיין מירוטיץ' יהיה על המגרש בדקות הסיום.
דארדן לא תורם כלום בהגנה ובהתקפה? עדיין הוא יהיה על המגרש בדקות החשובות.
ואני לא מדבר על ההחלטה האידיוטית להתחיל את ההארכה כשרודריגז על הספסל.
לא ייאמן איך קבוצה כמו ריאל משקיעה בשחקנים ולא משקיעה במאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:47 
gibu כתב:
לא יאומן איך יש אוהדי הפועל ומפרגנים / שמחים מהצלחה של מכבי אתמול, אמן שהמטוס יתרסק וכל האוהדי הצלחות שפתאום התחילו לאהוד מכבי בכדורסל ימחקו מכדור הארץ.. :PUKE:

תחשוב על זה כמו על המטריקס..הם עדיין לא לקחו את הגלולה האדומה :D
האמת שהייתי בטוח שבעולם הרשתות החברתיות זה יהיה פחות חזק מלפני עשור והאופוזיציה תגדל.התבדתי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: צסק"א מוסקבה
הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:47 
צור ש. כתב:
זאת שאלה טובה מה מכבי מתיימרת להיות.
כי יהיה לה קשה לשמור על הקונצנזוס לאורך זמן אם האמריקניזציה שלה תימשך.
יש שם כרגע בעלים אמריקאי (בין היתר), מנהל מקצועי אירופאי, מאמן אמריקאי ואין סוף זרים אמריקאים.
הישראלים הבכירים מעיזים לא ללכת אליה ויש שם אין סוף חילוקי דעות בהנהלה.
כרגע, ובמיוחד היום, מצחיק להגיד שהמותג שלהם קרוב להיפגע, אבל לאורך זמן אני לא בטוח אם הם הולכים לכיוון טוב להם.

בשנים האחרונות של הכישלון דיברו על זה, שאין ציביון ישראלי ושטויות כאלה ואחרות.
כשנכשלים לתירוצים אין סוף.
כשמצליחים פתאום כל אמריקאי הוא אחד משלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 09:55 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
פאבלו לאסו זה לא מאמן. מגיע מהבית עם חילופים קבועים ולא מעניין אותו מה קורה על המגרש.
הקבוצה פותחת גרוע? הוא יכניס את רודריגז רק בסיום הרבע הראשון.
יול לא פוגע? עדיין יקבל את ה-25 דקות שלו.
קארול נכנס טוב למשחק? לא יראה דקה במחצית השניה
רייס טוחן את הגבוהים של מכבי ומירוטיץ' לא פוגע? עדיין מירוטיץ' יהיה על המגרש בדקות הסיום.
דארדן לא תורם כלום בהגנה ובהתקפה? עדיין הוא יהיה על המגרש בדקות החשובות.
ואני לא מדבר על ההחלטה האידיוטית להתחיל את ההארכה כשרודריגז על הספסל.
לא ייאמן איך קבוצה כמו ריאל משקיעה בשחקנים ולא משקיעה במאמן.

זה היה נראה כאילו פליפה רייס היחיד שהבין את גודל המעמד וחיפש לשחק אגרסיבי וללכת לסל ולתת קצת האסל. פשוט לא יאומן איך הם עלו למשחק הזה, כאילו הם במשחק אימון, אני לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי. 11/34 לשלוש!! במשחק גמר! שערורייה פשוט. איך בכדורגל כל יומיים הם מעיפים מאמן והלאסו המביך הזה עדיין שם, איך?!? :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 10:19 
סמל אישי של המשתמש
JR12 כתב:
יהלום אדום כתב:

אני חושב שאתם לוקחים את זה קשה מדי..
ברור שעבר על כוחותינו לילה קשה,אבל בכללי העדר הוא אבק.זה לא באמת מעניין אותם מוני,פניני,כן נאצי לא נאצי,כן קילל את סופו או לא קילל..מהסביבה שלי,אם היה גמר בין מכבי להפועל לרובם לא היה באמת אכפת מי תזכה.תוך יומיים הכל נעלם.

אני ממש לא לוקח את זה קשה, זה עבר לידי ולא שמתי לב (כנראה בגלל שאני מנותק גאוגרפית מעיר העדר)
כל מה שטענתי הוא שהאפקט הזה לטעמי לא ייגמר כי במדינה הזו יש הרבה אנשים שאוהבים להיות חלק מעדר כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 10:20 
אין לי בעיה עם זריקות לשלוש. השאלה איזה זריקות אתה לוקח.
רבאק, אם אני לאסו אני מעמיד בתחילת המחצית השניה חמישייה כזאת: רודריגז, קארול, רודי, רייס ובורוסיס.
חמישייה שגם נותנת יתרון פיזי עצום בעמדה 4, וגם לא מאפשרת להביא עזרה מבחוץ, כי יש לך שלושה קלעים מטורפים. אבל לא. הוא יעלה עם יול שלא פוגע, ועם דרדן הבינוני, כי זה מה שכתוב בספר שלו.
מאמן בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 10:25 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שזה באמת היה משנה. מסינה זה הכי טוב שיש לאירופה להתיע וגם הקבוצה שלו קרסה.
בסופו של דבר מכבי באה במומנטום מטורף, עם מאמן טוב, ועם קהל שהפך את המשחקים לביתיים והכניס לקבוצה שלו מוטבציה שפשוט לא קיימת בשאר הקבוצות.
דברים אלו יכולים לפעמים להספיק כדי לסגור פערי תקציב כמו שבין מכבי לריאל/צסקא. וזה עבד הפעם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 10:35 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
רבאק, אם אני לאסו אני מעמיד בתחילת המחצית השניה חמישייה כזאת: רודריגז, קארול, רודי, רייס ובורוסיס.
חמישייה שגם נותנת יתרון פיזי עצום בעמדה 4, וגם לא מאפשרת להביא עזרה מבחוץ, כי יש לך שלושה קלעים מטורפים. אבל לא. הוא יעלה עם יול שלא פוגע, ועם דרדן הבינוני, כי זה מה שכתוב בספר שלו.
מאמן בדיחה.

זה רק עושה אותי עצבני לחשוב על המשחק אתמול. איזה משחק מביך של ריאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 10:56 
מסינה (שאני מעריך אותו מאוד וחושב שהוא מגדולי המאמנים שהיו באירופה), כבר לא מעט שנים, לא בשיאו. הוא נכשל בענק בריאל מדריד ובשנתיים האחרונות בצסקא. כישלונות שהם בלעדיים שלו.
ההפסד של צסקא למכבי הוא ועוד איך כישלון של מסינה. אבל לא כישלון במשחק הספציפי, אלא בעונה שלמה שבא הוא מסרס את שחקני החוץ הכישרוניים שלו. בעיקר את פארגו. צסקא שמרה מספיק טוב נגד מכבי כדי לנצח בדו ספרתי בקלות. אבל המשחק האיטי שכופה מסינה, על שחקנים שלא מתאימים לשחק אותו (ווימס, פארגו, תאודוסיץ') גורם לכך שגם כשההגנה שלו עובדת - היריבה נשארת בטווח נגיעה.
וזה גם מה שקרה נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
מאמן בדיחה.

יש זריקות לשלוש כשאתה פנוי ובקצב של המשחק ושהחברים שלך מוכנים לרדת להגנה, ויש להשתולל כמו במשחק בשכונה, וככה ריאל נראו אתמול. ראבאק לכו פנימה , השמן היה מלא בפאולים, כנ"ל טיוס, אבל לא הם ימשיכו להרים שלשות...בדיחה פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
עכשיו, אחרי שהתאוששתי ממפגן האנטי -כדורסל של ריאל מדריד, כמה מסקנות: 1. פאבלו לאסו זה לא מאמן , זה בדיחה. 2. מכל הקבוצות שעלו לפיינל פור זה היה נראה כאילו מכבי היחידה שבאה עם רצח בעיניים, השאר כאילו שיחקו על קרוז קונטרול כזה. 3. ריאל שהעיפו כ"כ הרבה שלשות רק ברבע הראשון שזה היה פשוט מביך. בורוסיס(!!!) זרק שתי שלשות בפאקינג רבע הראשון. למעשה אם אני לא טועה , שלושת הזריקות הראשונות של ריאל היו לשלוש.זה גמר!! לא מנצחים גמר מלהעיף כ"כ הרבה שלשות. 4. כאילו ריאל עוד לא הבינה שטיוס מתאבד על ריבאונד התקפה?!?! 5. לאסו הזה בדיחה. רצח את מירוטיץ עם הייבושים שלו. מדהים היחס בין התקציב הענק של ריאל לבין חוסר הסקאוטינג הבסיסי שהם עשו על פאקינג מכבי, קבוצה שהם שיחקו איתה כבר פעמיים העונה. 6. אם גיא פניני מרים גביע אין דבר כזה קארמה.

משהי שאלה אותי מה איכפת לי מזה שפיני בלילי הניף גביע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 11:48 
סמל אישי של המשתמש
אחד אדום כתב:
מיק ג'ונס כתב:
עכשיו, אחרי שהתאוששתי ממפגן האנטי -כדורסל של ריאל מדריד, כמה מסקנות: 1. פאבלו לאסו זה לא מאמן , זה בדיחה. 2. מכל הקבוצות שעלו לפיינל פור זה היה נראה כאילו מכבי היחידה שבאה עם רצח בעיניים, השאר כאילו שיחקו על קרוז קונטרול כזה. 3. ריאל שהעיפו כ"כ הרבה שלשות רק ברבע הראשון שזה היה פשוט מביך. בורוסיס(!!!) זרק שתי שלשות בפאקינג רבע הראשון. למעשה אם אני לא טועה , שלושת הזריקות הראשונות של ריאל היו לשלוש.זה גמר!! לא מנצחים גמר מלהעיף כ"כ הרבה שלשות. 4. כאילו ריאל עוד לא הבינה שטיוס מתאבד על ריבאונד התקפה?!?! 5. לאסו הזה בדיחה. רצח את מירוטיץ עם הייבושים שלו. מדהים היחס בין התקציב הענק של ריאל לבין חוסר הסקאוטינג הבסיסי שהם עשו על פאקינג מכבי, קבוצה שהם שיחקו איתה כבר פעמיים העונה. 6. אם גיא פניני מרים גביע אין דבר כזה קארמה.

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
מיק ג'ונס כתב:
אחד אדום כתב:
מיק ג'ונס כתב:

:LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 11:57 
אני הייתי בל"ג בעומר, אחד מאלה ששמח שאל אותי "מי זה שימון מזרחי, זה המאמן?"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 12:02 
סמל אישי של המשתמש
חייב לציין שהיום הזה עובר יחסית טוב, כר פורה להפריח את הדעות שלי לכל מיני חסרי מושג שחוגגים על כלום
והדרישות לפירגון לא כאלה גדולות, מודעים לזה שאני דפוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 12:06 
אלי לעבודה הגיע אדם חובש כיפה,
כשראה שאני עם חולצה של הפועל הוא שאל אותי כמה נגמר המשחק. כשעניתי שהם ניצחו הוא אמר "וואלה, נרדמתי באמצע. לא נורא גבר"
רגע לפני שהוא הלך הוא זרק "הייתי ליד אוסישקין ביום שהחולדאי הרס לכם אותו. ראיתי איך הנערים בכו שם, כאב לי הלב. סתם הוא הרס, הוא יעשה הכל בשביל הנדל"ניסטים העשירים",
ציינתי בפניו שזה קרה בעשירי באב, יום אחרי הצום על בית המקדש. הוא אמר "זה בית המקדש של הפועל, שיהיה לכם בהצלחה"

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מאי 2014, 12:20 
סמל אישי של המשתמש
הפוסט של הפועל בפייסבוק :HEART2:
והכי חשוב שדיברו עלינו בחדשות של 13:00,שניה אחרי שדיברו על המחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 443 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: