תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 23:56

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 08:58 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי, זה יכול להיות אדיר.
נבוא לדרבי ומקסימום הקללות שיהיו שם זה "יא בן זונה", "יא מכביסט מסריח", "שמעון מזרחי יא מאפיונר מושחת" וכדומה.
התקשורת שבאה לחפש דם תהיה בהלם.
כמה חבל שזה רק בגדר חלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 10:01 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
מעניין שבמלחמה באוהדים לא מוותרים וממשיכים להילחם על צדקת הדרך ובפני התקשורת מתקפלים כדי לא להיראות בכיינים.
אם אתם מסכימים שיש בעיה בתקשורת, אז צריך למצוא דרכים יצירתיות להילחם בה. נכון שיותר קל להילחם בנו, אבל אני מבטיח לכם שכמה שלא ננסה, תמיד ימצאו איך לעשות עלינו כותרות.
ואני אמרתי שמתן, בלי קשר לאם צדק או לא, לא עשה שירות טוב להפועל ת"א וכן עשה שירות טוב לעצמו (ככה יצא, גם אם לא התכוון). אז אם התקשורת כ"כ פרגנה לו ודיברה על האומץ שלו לצאת נגד התופעה, היא בטח לא תוכל היום לשים אותו במשבצת של הבכיין, אם הוא יעלה את הנושא הזה לסדר היום. להיפך, אולי נוכל למנף את כל הסיפור הזה לטובתנו.

כי מלחמה על ה"זכות לקלל" היא מביכה, היא מלחמה שהפסדת בה מראש. מה בדיוק הטיעון? מה הבקשה?
חבר'ה אנחנו אמנם מקללים, אבל כולם מקללים, תעשו מערוף תתעלמו?
אולי - חבר'ה אנחנו אמנם מגעילים, אבל כ-ו-ל-ם מגעילים?

המלחמה על "זכות הקילול" היא מלחמה שכמה שתילחם בה רק תצא יותר גרוע, יותר קיצוני. לאולטראס זו מטרה ראויה, לקבוצת כדורסל שמבקשת לגיטימיות לא.

אף אחד גם לא מכריז מלחמה על אוהדים, מה עשו בינתיים? שרקו בוז? ביקשו? התחננו?
נכון, הרטוריקה פה מתלהמת, אבל משני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
למעוניינים יש דיון בנושא גם בפורום העמותה, כולל התייחסות מפורטת של יו"ר העמותה לנושא
http://forum.hapoeluta.com/viewtopic.ph ... 1&start=15

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:03 
EISEN כתב:
נבוא לדרבי ומקסימום הקללות שיהיו שם זה "יא בן זונה", "יא מכביסט מסריח", "שמעון מזרחי יא מאפיונר מושחת" וכדומה.

בסדר, ואז שמעון מזרחי ישלח את השוטרים שלו ליציע ובתקשורת יכתבו שאוהדי הפועל התפרעו ותקפו שוטרים.
אין לכם מושג איפה אתם נמצאים. וכנראה שכחתם מה זה יד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:04 
סמל אישי של המשתמש
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:15 
הפועל כתב:
למעוניינים יש דיון בנושא גם בפורום העמותה, כולל התייחסות מפורטת של יו"ר העמותה לנושא

יש שם מישהו שאשכרה מבקש מההנהלה להלחם בקללות לשופטים.
לאן הגענו? איפה הגבול?
אם הייתי אומר לאנשים לפני מס' חודשים שהקהל יפסיק לשיר שירי שואה, אבל יקלל את רגב פנאן במשחקים נגד הגליל, כולם היו לוקחים את זה בשתי ידיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:29 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל כתב:

לאן הגענו? איפה הגבול?
אם הייתי אומר לאנשים לפני מס' חודשים שהקהל יפסיק לשיר שירי שואה, אבל יקלל את רגב פנאן במשחקים נגד הגליל, כולם היו לוקחים את זה בשתי ידיים.

ו? מה זה אומר? שהתרגלנו לחיות עם אלף טון של חרא וכשמציעים לנו לחיות רק עם 100 טון של חרא אנחנו שמחים? זה נראה לך הגיוני?
לא הגיע הזמן כבר שהאוהדים התבגרו ויפסיקו לשחק בלהיות קיצונים יותר מכל העולם? כל מי שקצת במגרש, בפורום או בפייסבוק יודע שהדיון הוא לא על קללה לפנאן או חולצה זו או אחרת היא על אנשים שמזמן איבדו את זה, קוראים אחד לשני "יהודי מסריח" וכל משפט שני נגמר בזיג
חוץ מזה שזה גובל במחלת נפש זה לא היה מפריע לי אם זה לא היה גולש למגרש כל הזמן ומרעיל עוד ילדים מפגרים שגודלים על ברכי האידיוטים המבוגרים יותר
על זה הדיון ולא על שום דבר אחר, לא על כמה קבוצות אחרות גם מקללות, לא על כמה התקשורת דופקת אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
אין ספק, זה חידוש. אוהד שאומר להפסיק לקלל שופטים. חידוש עולמי ממש. ועוד בקרב אוהדי הפועל! הרי זה לא שיש פה אוהד מפורסם שכבר שנים אומר להפסיק לקלל במגרשים. בחיאת בוסטרו, זה כבר נהיה פתטית ההיתפסות הזאת לכל אמירה של מאן דהוא והפיכת עולמות בגללה.

ועוד משהו - אם היית אומר לפני מספר חודשים שהקללות לרגב פנאן במשחקי קבוצתו יפריעו לקבוצה על המגרש, ושהשחקנים מבקשים להפסיק, אז גם אז היו אומרים לך שצריך להפסיק עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:34 
לא, זה אומר שלא ירחק היום שאותם דיונים היום יהיה סביב האיסור לשיר "שמעון מזרחי תתאבד" או "בן זונה".
זה לא נראה לך מוגזם שאוהד מבקש מההנהלה להלחם באוהדים שמקללים שופטים? מה זה החרא הזה.
אצה לא מבין שהתקשורת כותבת עכשיו על קללות לרגב פנאן וחתיכת נייר מסכנה, כי זה מה שיש לה. כשזה יפסק, הם יכתבו על קללות לשמעון מזרחי ולשופטים. העיקר שהקהל של הפועל יהיה בכותרות. ומה תגיד אז? שהתקשורת היא ככה ואין מה לעשות, אז אנחנו צריכים להיות חכמים ולהפסיק לקלל?

אני באמת אשמח אם תגידו עכשיו, מראש, מה הגבול גם שלכם? באיזה שלב תגידו שאתם מוכנים להיכנע לתקשורת?

נערך לאחרונה על ידי villa crespo בתאריך 23 נובמבר 2012, 11:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
מעניין עידן, לא התייחסת אפילו פעם אחת לאותם אנשים שהזכרתי.
אני יודע שחלקם חברים שלך, חלקם פחות אבל הם הנושא פה, אז די להסית את הדיון לתקשורת ולאוהדים של קבוצות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:37 
villa crespo כתב:
לא, זה אומר שלא ירחק היום שאותם דיונים היום יהיה סביב האיסור לשיר "שמעון מזרחי תתאבד" או "בן זונה".
זה לא נראה לך מוגזם שאוהד מבקש מההנהלה להלחם באוהדים שמקללים שופטים? מה זה החרא הזה.
אצה לא מבין שהתקשורת כותבת עכשיו על קללות לרגב פנאן וחתיכת נייר מסכנה, כי זה מה שיש לה. כשזה יפסק, הם יכתבו על קללות לשמעון מזרחי ולשופטים. העיקר שהקהל של הפועל יהיה בכותרות. ומה תגיד אז? שהתקשורת היא ככה ואין מה לעשות, אז אנחנו צריכים להיות חכמים ולהפסיק לקלל?

בואו תנסו. אני אומר לך שאתה טועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
מה שאנחנו צריכים לעשות זה להקשיב לשחקנים שלנו כשהם אומרים שיש משהו שאשכרה משהו כבר מפריע להם במשחקים.
ולחשוב אם המשהו הזה שווה לנו את זה.
ולהסתכל מסביבנו בצורה שאשכרה דורשת קצת בגרות והתפכחות ולהבין שבכדורגל אנחנו אימפריה עם תקציב ענק וקהל גדול שבו תופעות כמו אלו נבלעות לרוב.
אבל שבכדורסל אנחנו עם הרבה פחות קהל ואולמות קטנים שכל תופעה כזאת מועצמת ומורגשת בו פי כמה, ושאנחנו קבוצה עניה שלא יכולה להרשות לעצמה באמצע מאבק קיומי גם לעמוד בראש מסע צלב הזוי נגד התקשורת (כן, זה ילך! נשמע מתכון להצלחה!) עבור זכות הקילול באשר היא ונגד המכביזם על כל ביטוייו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:40 
עומר מ. כתב:
אני יודע שחלקם חברים שלך, חלקם פחות אבל הם הנושא פה, אז די להסית את הדיון לתקשורת ולאוהדים של קבוצות אחרות.

מה יש לי להתייחס לאנשים שדיברת עליהם?
גם אני מתעצבן מהרבה דברים שעושים, אבל את מה שיש לי להגיד, אני אומר להם בפנים. תמיד אמרתי ותמיד אגיד, גם כשהייתי בדעת יחיד.
העניין הוא שאתה חושב שיהיה שקט ברגע שהאוהדים יפסיקו לשיר ולעשות א' וב- ב', ואני משוכנע שכשזה יקרה, אז התקשורת תמצא לכתוב על ג' ו-ד'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:43 
הפועל כתב:
.
אבל שבכדורסל אנחנו עם הרבה פחות קהל ואולמות קטנים שכל תופעה כזאת מועצמת ומורגשת בו פי כמה, ושאנחנו קבוצה עניה שלא יכולה להרשות לעצמה באמצע מאבק קיומי גם לעמוד בראש מסע צלב הזוי נגד התקשורת (כן, זה ילך! נשמע מתכון להצלחה!) עבור זכות הקילול באשר היא ונגד המכביזם על כל ביטוייו.

אתה מבין? אתם גם דמגוגים לא קטנים.
אני לא אמרתי שצריך להלחם בתקשורת בעד הזכות לקלל. אני אמרתי שצריך להלחם בתקשורת על האיפה ואיפה ועל הניסיון שלה לפגוע בהפועל בכל אפשרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:44 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:

גם אני מתעצבן מהרבה דברים שעושים, אבל את מה שיש לי להגיד, אני אומר להם בפנים. תמיד אמרתי ותמיד אגיד, גם כשהייתי בדעת יחיד.
העניין הוא שאתה חושב שיהיה שקט ברגע שהאוהדים יפסיקו לשיר ולעשות א' וב- ב', ואני משוכנע שכשזה יקרה, אז התקשורת תמצא לכתוב על ג' ו-ד'.

אבל כשהיא תתחיל לכתוב על "שמעון מזרחי תתאבד כבר" אתה תקבל גיבוי מכל הקהל כולל אנשים כמו אבא שלי שסולדים מכל קללה אבל מבינים איפה הם חיים
כשאתה מנסה להיות קיצוני ופוגע במישהו שאבא שלו התאבד בפנים אל תצפה לקבל גיבוי מאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:46 
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:

אבל כשהיא תתחיל לכתוב על "שמעון מזרחי תתאבד כבר" אתה תקבל גיבוי מכל הקהל כולל אנשים כמו אבא שלי שסולדים מכל קללה אבל מבינים איפה הם חיים
כשאתה מנסה להיות קיצוני ופוגע במישהו שאבא שלו התאבד בפנים אל תצפה לקבל גיבוי מאף אחד.

אתה בטוח?
אני ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
אני בטוח שהקללות לרגב פנאן לא לגטימיות וגם לא קריאות שואה
יש קללות אחרות שכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:54 
שכל הדמגוגים יכינו טבלה איזה קללות לגיטימיות ומה לא.
אגב, מי קבע שהם אלו שיחליטו?
יש כאלה שגם לא יסכימו לטבלה שלהם.
אגב, אני גם היום שומע הרבה קריאות נגד השיר שימון מזרחי תתאבד כבר.
תפסיקו עם הנאצים, שואה, פנאן וכו', יעברו לשיר הזה גם.
העיקר להכנס באוהדי הפועל השנואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:55 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הפועל כתב:
.

אתה מבין? אתם גם דמגוגים לא קטנים.
אני לא אמרתי שצריך להלחם בתקשורת בעד הזכות לקלל. אני אמרתי שצריך להלחם בתקשורת על האיפה ואיפה ועל הניסיון שלה לפגוע בהפועל בכל אפשרות.

אז תילחם. בהצלחה. ואתה באמת חושב שזה הזמן לעשות את זה? כשאנחנו במצב כ"כ עדין?
ואתה באמת חושב שזה יצליח? ועוד בכדורסל? בהצלחה.
לך לרמי כהן ותסביר לו שזה מה שהוא צריך להתעסק איתו עכשיו. להיכנס ראש בראש בתקשורת שמפלה אותנו ופוגעת בנו. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 11:56 
villa crespo כתב:
הפועל כתב:

לאן הגענו? איפה הגבול?

תרגע אף אחד לא ביקש להפסיק לקלל שופטים
למעשה קיבלת גיבוי מלא להמשיך לקלל כל מי שאתה רוצה בלי הגבלה ( למעט עניני שואה)
כה לחי , עלה והצלח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
עידן הסוהר כתב:
שכל הדמגוגים יכינו טבלה איזה קללות לגיטימיות ומה לא.
אגב, מי קבע שהם אלו שיחליטו?
יש כאלה שגם לא יסכימו לטבלה שלהם.
אגב, אני גם היום שומע הרבה קריאות נגד השיר שימון מזרחי תתאבד כבר.
תפסיקו עם הנאצים, שואה, פנאן וכו', יעברו לשיר הזה גם.
העיקר להכנס באוהדי הפועל השנואים.

יאללה יאללה מי שדמגוג זה אתה,
ברור לכל אדם עם קצת שכל בקודקוד מה לגטימי ומה לא, זה שיש לנו אוהדים שצריך להתייחס אליהם כמו ילדים קטנים שמנסים לבדוק את הגבול כל הזמן זה עצוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
לצערי בוסטרו צודק. לא ברמה האנושית כמובן שהרי מי ששר כאלה דברים הוא חתיכת חרא,אלא ברמה העקרונית.
כשהיו הקללות למצ"מ אהובה תומר ז"ל מצאתי את עצמי מתווכח לא פעם עם אוהדי מכבי וקבוצות אחרות שקבעו שאנחנו חיות. אמרתי להם את מה שכבר כתבתי פעם בפורום השני על "צריבת התודעה של התקשורת".אמנם בהקשרים של שיפוט אבל לא רק. כשמאות אוהדי חיפה שרים על רובי וכולם שומעים ולא כותבים זה כאילו לא היה ורוב אוהדי הכדורגל הפחות אדוקים לא יודעים על זה בכלל.
כשמאות אוהדי מכבי שרו על אביו המנוח של ביבראס ואף אחד לא כתב זה כאילו לא היה
כשאוהד הפועל אחד,אליבא דמשטרת ישראל,שר שיר בגנות נצ"מ תומר כל אתר ספורט כתב על זה ולפיכך "אוהדי הפועל שרו שירים בגנות אהובה תומר" הפך לעובדה
האמת,אני כבר לא שם על מה שהתקשורת כותבת. הם ימשיכו לכתוב כך רק עלינו ואין מה לעשות כל עוד הסטיגמה ההזויה של "התקשורת האדומה" עדיין מחלחלת לכל אוהד וגורמת להם לפרוק את זעמם רק על אוהדי הפועל כדי,כי עלינו מותר. אם יכתבו על אוהדי בית"ר מיד יואשמו כאדומים
לכן צריך לפעול בשני מישורים: האחד,להתחיל להציף את העניין הזה של הסטיגמה הכ"כ לא נכונה כבכל הצמתים החשובים של עיתונות הספורט נמצאים שונאי הפועל לא אובייקטיבים (נוימן,סג"ל,יציע העיתונות,אופירה ,אבי רצון והרשימה עוד ארוכה)
מנגד עלינו להפסיק את הדברים הבאמת קשים: קללות על אנשים שמתו והעיסוק בשואה ולהודיע על כך לתקשורת,קודם כל כי זה פוגע בנו,בספונסרים אפשריים ובאוהדים שסולדים מזה
רק עיסוק בו זמני בשתי החזיתות הללו יכולה לעזור לנו. לשאול את אנשי התקשורת היכן היו כשמכבי או חיפה שרו על אנשים מתים ומצד שני הידברות עם הפלג הקיצוני שיירגע מעט,שיתן מעצמו עוד קצת למעננו
ובעניין שאר השירים (שמעון מזרחי תתאבד,קללות לגיטימיות לשופטים או יריבים) להודיע לכולם שיילכו לשתות מים קרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:29 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
EISEN כתב:

בסדר, ואז שמעון מזרחי ישלח את השוטרים שלו ליציע ובתקשורת יכתבו שאוהדי הפועל התפרעו ותקפו שוטרים.
אין לכם מושג איפה אתם נמצאים. וכנראה שכחתם מה זה יד אליהו.

תקשיב, אין לי ויכוח איתך לגבי התקשורת שמחפשת אותנו על כל פיפס, ועל מי זה שמעון מזרחי. באמת. בקטע הזה דעתי היא כדעתך, אחד לאחד.
אבל - אני חושב שיש בקהל שלנו כאלה שמשחקים לידיים של התקשורת.
נותנים להם את מה שהם מחפשים.
עכשיו - במקרה שאתה מתאר , שבו אנחנו (קרי - אתה (בתקווה שתעלה בהגרלה) , אני (כנ"ל) , וכל אוהדי הפועל שיזכו בכרטיס לדרבי, יקללו קללות שהן, בוא נגיד, בתחום הלגיטימי (סטייל - שופט אתה בזיון, שמעון מזרחי אתה מאפיונר בן זונה, פניני יא מכביסט פרובוקטור מסריח וכיו"ב), ועדין שמעון מזרחי ישלח את השוטרים שלו ליציע וכל ההמשך שאתה מתאר -
זה יהיה שיא הלגיטימיות מצד ההנהלה שלנו להיכנס בתקשורת על מה שהיא עושה.
אבל כל עוד אתם (לא יודע אם אתה ספציפית, אז בוא נגיד החברים שלך) נותנים לתקשורת (שהיא שונאת הפועל - אין לי ויכוח איתך) את מה שהיא רוצה -
בחיים לא נצא מהמעגל הזה.
אין מה לעשות, חייבים לקחת כמה צעדים אחורה ככל שזה נוגע לרדיקליות של הקללות/פרובוקציות, כדי להפסיק להיות אישיו בתקשורת.
כי בינתיים הקהל שלנו (או יותר נכון - חלקים ממנו) פשוט משחקים לידיים של התקשורת וכל שונאי הפועל באשר הם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:41 
סמל אישי של המשתמש
פז חסדאי בעוד טור שכל קשר בינו לבין המקצוע שבחר מקרי לחלוטין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
r200 כתב:
פז חסדאי בעוד טור שכל קשר בינו לבין המקצוע שבחר מקרי לחלוטין

בעמוד הראשי של וואלה,כותרת משנית,אפילו לא בספורט: "אוהדי הפועל איבדו צלם אנוש"
זה הזמן לשאול את התקשורת מה איבדו מאות אוהדי מכבי ששרו על אבא של ביבראס ובעיקר למה זה לא הגיע לאתרים שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:46 
אבל גם לי אין ויכוח שאנחנו נותנים לתקשורת סיבות. כששמים חולצה או פתק זה הדבר הכי מיותר ומרגיז בעולם. גם אבוקות חסרות אפקט במלחה.
אבל כבר אמרתי שאני לא מתעלם ממה שאנחנו עושים ומהעובדה שאנחנו צריכים לרסן את עצמנו, אלא שבמקביל אי אפשר להתעלם מהחלק של התקשורת, כי כמו שאמרתי, הם יחפשו תמיד איך לפגוע בנו, גם כשיהיה מדובר בקללות שהן לגיטימיות עפ"י רוב כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
רגע אם נחליט שלא שרים יותר על אנשים שמתו(כי אנשים חושבים שמוות מבטל את היות האדם חלאה) אז מזרחי מתחייב לגרום לנו להפסיק לשיר עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:51 
יופי
הצלחתם להסיט עוד דיון עקרוני וחשוב למופע הבכיינות הרגיל נגד התקשורת שונאת הפועל
דהיינו לא אוהדי הפועל אשמים בהתנהגות סוציופטית שלא לומר פסיכופטית אלא התקשורת הארורה
שמפרסמת את גילויי הפסיכופטיות האלה היא האשמה האמיתית
הידד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
לא,התקשורת שמפרסמת רק את גילוייי הפסיכופטיות של אוהדי הפועל היא אחת האשמות
אני רוצה שישפטו אותנו באותן אמות מידה ששופטים בהן קבוצות אחרות
במקביל אנחנו צריכים לדרוש מהאנשים שלנו לא להגזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 נובמבר 2012, 13:10 
מזכיר לי את דיוני ה"רק שתפסק הפירוטכניקה ביציע, זה פוגע ומביא אש על הפועל. על שירים אף אחד לא יבוא אלינו בטענות, רק שלא תהיה פירו' והכל יהיה בסדר".

כל מילה של בוסטרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: