תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 00:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 15:45 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:
Fez כתב:
יובל כתב:

אם אתה אומר שבלאט לא שחקן מביך אז כנראה לא ראינו את אותם משחקים העונה. הוא קלע 2 מ-13 הזריקות שהוא לקח, זה כבר לא קשור למי שמשחק לידו אלא פשוט לעובדה שהוא רחוק שנות מאור מהרמה בליגת העל. אפילו בלאומית הוא קלע ב-34% ל-2. זה עוד לפני שמתייחסים לכך שבדקות שלו על המגרש לא שמרו עליו ולמעשה שיחקנו 4 על 5 בהתקפה, והוא גם לא מסוגל לשמור על אף שחקן בליגת העל ולמעשה שיחקנו 4 על 5 גם בהגנה. כדיר, שולדבראנד, סקוורר, זרים יקרים, זרים זולים, לדעתי כל קונספציה עדיפה על כך ששחקן ברמה של בלאט יהיה חלק מהרוטציה שלנו (וגם גוט, שממנו אני מחזיק ברמת הכישרון, שהיה גרוע בכל הזדמנות שקיבל העונה וגם נתן על פי הסטטיסטיקות עונה גרועה בלאומית).

לגבי בלאט - האמת שיותר חשובים האחוזים שלו מ-3 בלאומית (רוב הזריקות שלו בליגת העל יהיו משם), והוא קלע משם באחוזים גבוהים מאוד באופן מפתיע... מעל 40% כולל הפלייאוף בכמות גדולה מאוד של זריקות (מעל 5 למשחק). ביחד עם הכדרור וראיית המשחק שלו הוא יכול להתפתח לשחקן התקפה סביר עוד כמה שנים (הרבה יותר טוב מסקוורר שהוא פליימייקר חלש). עדיין לא יותר מזה בגלל מגבלות הגובה, המהירות והאתלטיות.
הבעיה הגדולה שלו היא בהגנה. לא רואה איך הוא מצליח לשמור על גארדים בליגת העל עם הנתונים שלו, וזה יקשה עליו מאוד לקבל דקות משמעותיות. הוא גם איטי מדי ברגליים כדי לסגור חדירה, גם נמוך וחלש מדי כדי להתמודד מול גארדים פיזיים שיקחו אותו לפוסט אפ, וגם כל כך לא בשל שהוא נתקע 3 שניות מאחורי כל חסימה של גבוה בפיק אנד רול שנה שעברה. שחקן ספסל חייב להרוויח את הדקות שלו קודם כל בהגנה, ולבלאט זה יהיה בעייתי. הוא עדיין צעיר מאוד אז נראה אילו "מנגנוני פיצוי" הוא יביא לשולחן.

מהבחינה הזאת שווה להצמיד אותו לסקוורר. אם הוא ילמד לשמור אפילו ה60% מהיכולת של סקוורר + ישפר את הקליעה יש פה שחקן ספסל לגיטימי בליגת העל. ובהתחשב בגילו אף אחד מהדברים האלה לא מופרך.
אני אישית לא חשבתי שיש לו אפילו שמץ של סיכוי לזה, אבל המעט שהפגין בעונה הנוכחית גרם לי לחשוב על זה מחדש

אלא אם סקוורר יכול להעביר לבלאט גנים בדיפוזיה, אין לו מה ללמוד מסקוורר. אסה הוא אתלט בכמה רמות מעל בלאט בכל פרמטר (זריזות, מהירות, כוח, ניתור) והיכולת של בלאט להשתפר משמעותית בקטגוריות האלה היא מוגבלת. הוא חייב לעבוד קשה מבחינה פיזית ולהשתפר כמה שהוא יכול, אבל ברור שהתקרה שלו נמוכה (תרתי משמע...).

עם זאת, אני עוקב מספיק שנים אחרי הליגה הזאת כדי להזכר בלא מעט שחקנים שקברו בגלל מגבלות גובה/אתלטיות ובסוף הצליחו - בלאט צעיר מדי כדי לדעת. בשביל ילד שרק מלאו לו 18 לפני חודש, הוא נתן עונה מרשימה מאוד בלאומית. שחקן כמו דראגן בנדר שהוא פחות או יותר בשנתון של בלאט (הבדל של כמה חודשים) ונחשב לאחד המוכשרים באירופה, קלע פחות ממנו. גולן גוט ורום גפן, שמבוגרים ממנו ב-3 שנים, לא התקרבו למספרים או לאימפקט שלו. לא כל שחקן מגיע לדאבל פיגרס בלאומית בגיל 17, והופך לישראלי המוביל של קבוצה (לפני קורי קאר). כנראה שיש בו משהו. הבעיה היא שהכישורים שלו פחות מתאימים לשחקן ספסל, ויהיה לו מאוד קשה לקבל צ'אנס להוביל קבוצה ברמות הגבוהות יותר. יש לא מעט רכזים כאלה שיש להם הרבה כישרון וציפו מהם לגדולות, אבל הם מתאימים להוביל קבוצה בלאומית (טמיר אריאלי, ליאור שגב) ולא לתת דקות מהספסל בליגת העל שזה תפקיד שונה. בלאט יצטרך להוכיח שהוא לא כזה.

ברור שסקוורר בנוי בצורה שלבלאט פשוט אין. אבל הגנה זה לא רק גוף. אם זה היה רק גוף, גייטס היה משחק כבר בנ.ב.א. סקוורר יודע לעשות הרבה דברים בהגנה שהם גם מעבר לגוף. כנ"ל מתן. אם בלאט ישכיל ללמוד משניהם, אני בפירוש רואה אותו הופך לשחקן מחליף לגיטימי בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 16:05 
סמל אישי של המשתמש
חוץ מהמשחקים נגד גלבוע והרצליה שהיו קבוצות לא מתפקדות והכי גרועות בליגה באותה נקודת זמן, כל פעם שקטש העלה את בלאט זה היה נראה כאילו זרקו למגרש ילד שאין לו מושג מה הוא עושה שם. בסיבוב השלישי ביד אליהו זה הרג לנו את המומנטום היחידי כל המשחק (הרכב הזוי עם בלאט וסקוורר שלא היה מסוגל לעשות סל גם עוד אלף התקפות). מחזור אחר כך בבית נגד ירושלים הוא עלה בשיא המומנטום שלנו וחטף גג משפיל מזריקת שלוש מטוני גפני, שהספיק לרוץ רבע מגרש בערך לפני שבלאט שחרר את הזריקה (אני לא חושב שעם שחרור כזה הוא יכול לתת את אותם אחוזים לשלוש בליגת העל כמו בלאומית). ובמשחק האחרון ברבע הגמר השיתוף שלו גמר לנו ב-3 דקות את כל הפער. הוא נראה לגמרי מבוהל ואחד שלא יודע מה לעשות (וגם לא יכול), בקושי הצליח לכדרר.

אם הוא אי פעם יהיה שחקן לגיטימי בליגת העל זו שאלה אחרת, לי אישית קשה לראות את זה קורה אבל אף אחד לא נביא. ואני גם לא מאשים אותו ביכולת שלו, הוא עושה מה שהוא יכול ויודע. הבעיה היא עם השיתוף שלו במשחקים כשברור שהוא לא ברמה הזאת בלי שום סיבה מוצדקת. כרגע אין לו קשר לרמה בליגה הזאת, הוא לא יכול לשחק עם הכדור כי כל קבוצה (אפילו גרועה) תחנוק אותו, הוא לא יכול לשחק בלי הכדור כי הקבוצה השנייה אוטומטית שמה עליו שחקן כמו נעימי או אוחיון שמיד עוזב אותו ושהולך לשמור בצבע, והוא בטח לא מסוגל לשמור על אף שחקן אחר בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 16:41 
זה נכון.
כרגע המחליפים הישראלים הלגיטימיים היחידים שיש לנו הם: מתן/יונתן, וורקמן ואסה. וכולם ראויים אפילו ליותר דקות ממה שהם קיבלו העונה.
בלאט יכול להיכנס לכמה שניות לעשות פאול וכאלה, לא בקטע של הובלת כדור או דקות משמעותיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 16:52 
סמל אישי של המשתמש
זה ברור. בלאט כרגע הוא שחקן 10-11. מדובר על העתיד, ולמיטב הבנתי זאת גם היתה התפיסה של מי שהחתים אותו ל5 שנים - לנסות לבנות אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 17:14 
סקוורר צריך לקבל יותר דקות?
אחת הבעיות הגדולות שלנו העונה זה שקטש נתן הרבה יותר מדי דקות לשחקן טיפש ומוגבל כמו סקוורר.
אני מאוד מעריך אותו ואת התרומה שלו, אבל הוא פשוט שיחק תפקיד גדול יותר ממה שהוא שווה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
נו באמת כמות הדקות של אסא לא הייתה בעייה הבעיה הייתה איכות המשחק של אובנון ותומפסון.

אם נשארים עם הישראלים האלו בשנה הבאה אז צריכים להחליף את סקוט כי חייבים 2 זרים גבוהים רכז וקומבו גארד שמסוגל לייצר הרבה נקודות במעט זמן מכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 19:06 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
זה נכון.
כרגע המחליפים הישראלים הלגיטימיים היחידים שיש לנו הם: מתן/יונתן, וורקמן ואסה. וכולם ראויים אפילו ליותר דקות ממה שהם קיבלו העונה.
בלאט יכול להיכנס לכמה שניות לעשות פאול וכאלה, לא בקטע של הובלת כדור או דקות משמעותיות.

:LOL2:

אסה, מתן וורקמן צריכים לקבל פחות דקות,
יונתן עם איך שהוא נראה, גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2015, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
סקוורר קיבל לדעתי בערך את כמות הדקות שהגיעה לו, בהתחשב בבעיות בבניית הקבוצה ובתרומה שקיבלנו משאר הישראלים. אמנם היו לו משחקים גרועים, אבל כל פעם שאתה מעלה שחקן מהספסל אתה מקווה לקבל תרומה שלפעמים היא מגיעה ולפעמים לא, וגם היה קרדיט מוגזם בכמה משחקים אבל לאורך העונה אני לא חושב שהוא באופן עקבי קיבל יותר ממה שהגיע לו.

מתן קיבל הרבה יותר דקות ממה שהגיעו לו. בשנתיים הראשונות מאז שעלינו הוא הצליח להיות שחקן משלים בכלל לא רע בצד ההתקפי עם 8-10 נקודות למשחק באחוזים נסבלים, אבל העונה בכמעט 20 דקות למשחק הוא קלע 3.6 נקודות ב-31% מהשדה, אין שחקן בליגה שהתקרב למספרים כל כך גרועים והוא כנראה היה שחקן ההתקפה הכי גרוע בליגה שגרם הכי הרבה נזק בהתחשב בכמות הדקות שהוא שיחק. אין שום הצדקה לקרדיט שהוא קיבל לנוכח העול ההתקפי שהוא גרם, על אחת כמה וכמה שהיכולת ההגנתית שלו נפגעה בהתאם.

אצל יהונתן היו מקרים שהוא לא קיבל קרדיט ויובש על הספסל גם בימים שהוא הגיע חד. אבל גם במקרה הוא היה על הספסל בדרך כלל בצדק בגלל ההגנה שלו, שהופכת אותו לשחקן שגורם נזק בכל משחק שהוא לא מתפקד התקפית (ולפעמים גם במשחקים שהוא כן).

בסך הכל ממש אי אפשר להגיד שהישראלים שלנו היו צריכים לקבל יותר, להפך. ביחס לעלות שלהם ולכמות הדקות הם תרמו כנראה הכי מעט בליגה (עלו הרבה יותר מהמקבילים שלהם בשאר הליגה וגם שיחקו קצת יותר אבל התרומה האבסולוטית הייתה כמו בשאר הקבוצות אם לא קצת פחות), אולי חוץ מאלה של אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 15:13 
אוהבים פה להיות קשים מאוד עם הישראלים שלנו, ואני מסכים שהם נתנו עונה רעה. אבל דוקא הפלייאוף הזה הראה שכמעט אף ישראלי לא שווה את מה שהוא מקבל. הישראלי היחיד שבאמת היה טוב והרים את עצמו בפלייאוף זה דאוסן, הישראלים של חיפה היו גם טובים (יבזורי ורוט) אבל זה לא הספיק אפילו לעבור את אילת, השאר פשוט פח. אתה מסתכל על ראשון שכל השנה היללו את הישראלים שלה - חנוכי עם 0 נקודות בשלושת המשחקים מול ירושלים (אפילו מתן לא הגיע לכזה הישג). יאנגר ירד בפלייאוף מ-38% עונתי ל-25% באחוזים לשלוש, והמדד שלו ירד ביותר מחצי. באילת כדיר עם 28% ל-2 ו-3.4 איבודים בפלייאוף, זה ישראלי מוביל של קבוצה שמקבל סכומי עתק ואני לא חושב שהוא נתן משחק אחד טוב כל הפלייאוף. אפיק ניסים בחמשת המשחקים האחרונים עם 5/27 ל-3, ומה שהכי נורא זה שהוא לא מבין את זה (משחקים של 1/7 ו-0/7 לשלוש כאילו כלום). על ניב ברקוביץ' ועמית שמחון שיושבים באילת על חוזים מטורפים והתרומה שלהם לכל אורך העונה אפסית אפילו אין מה לדבר. רוזפלט בחולון שגם כן יושב על וואחד חוזה היה פשוט נון פקטור בפלייאוף, 6.8 נק' בממוצע באחוזים גרועים, והרוש שזה שחקן שרוצה חוזה תלת ספרתי לעונה הבאה עם 25% מהשדה (2/15 לשלוש) וקבלת החלטות שחירבה לקבוצה שלו את הסדרה.

אז נכון, חוץ מרביב הישראלים שלנו לא תורמים, לא שווים את מה שמשלמים להם, מה שתרצו. אבל מי כן תורם? מי כן שווה? מעט מאוד ישראלים הם פקטור אמיתי כשזה מגיע למאני טיים. שוק הישראלים הוא אוברפייד מטבעו - ההיצע נמוך מאוד, הביקוש גדול, והעלות כפולה מזרים בגלל המיסוי. כל הישראלים יושבים פה על חוזים מנופחים וזו תופעה שהחריפה - אם בעבר עוד היו כמה ישראלים ששיחקו בחו"ל, היום זה כבר לא קיים (גם מקל לדעתי יחזור לארץ) כי פה הם פשוט מרוויחים יותר ממה שהם שווים והחוק הרוסי העצים את זה. כמעט כל הישראלים ששיחקו באירופה חזרו, ועל כל מתאזרח שמרוויח באירופה גרוש וחצי קופצים פה עם חוזה כפול. זה השוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 17:09 
נדחוף גם את הצוות המקצועי כאן? חבל על נתי שעוזב, בחור מקסים

http://www.one.co.il/Article/14-15/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 17:45 
מדברים אצלנו על המשכיות אבל לא יכולים לשלם למישהו ברמה שיקדיש את מלוא זמנו לניהול מחלקת הנוער של המועדון אולי כדאי להנמיך קצת את הדרישות והרמה של המועמדים וכך אולי נצליח להשאיר אותם אצלנו יותר מעונה או שתיים. ברור שלא בהכרח צריך מישהו בפול טיים ג'וב למשרה הזו אבל זה מהצד זה קצת נראה שבגלל השאיפות הגבוהות הם עוזבים מהר ונראה לי שככה אי אפשר לבנות ולבצע תכניות לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 19:28 
מדברים על עוזר מאמן ומנהל מחלקת הנוער, אבל למה לא מחפשים מנהל מקצועי במקום שלף ז"ל?
התפקיד הזה הוא קריטי במיוחד לאור ההחלטות של העונה האחרונה שהכניסו מערכת לסחרור אחרי מותו של אורי.

המנהל המקצועי צריך להיות גם זה שיחד עם הנהלת הקבוצה תקבל החלטה על מנהל מקצועי לנוער, ושיתחיל מעכשיו כבר
לחפש זרים לקבוצה.

לגבי מחלקת הנוער חבל שנתי עוזב אחרי שנה אבל אין מה לעשות הוא פשוט עלה עם ק"ג ליגה והיה ברור שהוא יעזוב.
עדיף מישהו במשרה מלאה כמו יורם חרוש שעד היום לא ממש ברור לי למה עזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 20:50 
חבל שנתי עזב אבל ככה צריך להיות
מנהל מחלקת הנוער צריך להיות משרה ל 10-12 שנה ושרק זה יהיה במרכז העניינים שלו, או לפחות בראש סדר העדיפויות
אבל להביא מנהל מקצועי שמאמן במקביל קבוצה בליגה הלאומית זה לא רציני צריך אדם עם חזון ושאיפות אחד שיתרכז יומם וליל במטרה אחת - לייצר שחקנים איכותיים לקבוצה הבוגרת ושיהיו בנבחרות הצעירות
אחד שיהיה בקיא בצורה קפדנית על כל שחקן במחלקה וידע את חומרם

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 21:18 
פחחח, יומם וליל... אפשר לחשוב שצריך לעבוד 24 שעות ביממה כדי לנהל את מחלקת הנוער של הפועל
לדעתי לא צריך להשקיע במשרה הזאת שקל יותר ממה שהושקע עד עכשיו
הדרישות פה לא ריאליות
מנהל לנוער עם חזון ושאיפות במשרה מלאה רוצים, גם מנהל מקצועי רוצים, ועוזר מאמן בכיר רוצים, הכל רוצים
כסף לשחקנים (החבר'ה עם התפקיד הפעוט טו פוט דה בול אין דה בסקט) לא בטוח שישאר מכל זה

גם ככה אנחנו הקבוצה עם ההשקעה הכספית הכי גדולה בצוות מקצועי ביחס לתקציב
בואו נרגע, אחרת שוב נמצא את עצמנו עם תקציב זרים הכי נמוך בליגה ורוקיז ב-50 אלף דולר
ובמצב כזה אני מבטיח שלא יעניין פה אף אחד מי ינהל את מחלקת הנוער שלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
מחלקת נוער זה פשוט לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2015, 22:56 
פז אבל זה בדיוק מה שאני אומר - לא צריך להביא את המאמן הכי טוב בארץ לנהל את מחלקת הנוער. צריך קודם כל מישהו שישאר שם יותר משנה. אחרת מה הטעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 08:20 
החיבור בין שני התפקידים לא כל-כך פשוט אם מצפים לתרומה משמעותית בשניהם. על פי הרזומה אברהמי וודאי מתאים; לשני האחרים יש נסיון מוכח בצד של הנוער? (באמת שואל). חבל מאד על נתי כהן (זה בטוח שהוא עוזב?), שעשה רושם מצוין. אני משוכנע שהכוונה המקורית, בשני הצדדים, היתה שיישאר אצלינו לזמן רב, ושההצלחה של קרית-גת הפתיעה את כולם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 08:45 
קשה לי להאמין שאברהמי יגיע היום. יש לו המון עבודה בעמק. תיכון,אגודת נוער , בית ספר לכדורסל, נראה לי שרק הצעה כספית יפה תביא אותו לכמה שנים,והרי זה הרעיון לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 14:35 
רדנקו כתב:
פז אבל זה בדיוק מה שאני אומר - לא צריך להביא את המאמן הכי טוב בארץ לנהל את מחלקת הנוער. צריך קודם כל מישהו שישאר שם יותר משנה. אחרת מה הטעם?

כשיש מישהו בעל שם (כמו חרוש או נתי כהן) שעומד בראש המערכת, זה דבר שמושך כישרונות וגורם להם להעדיף אותך על מקומות אחרים. שחקנים וההורים שלהם יודעים שהולך ללוות אותם בן אדם שיש לו ניסיון ומוניטין בעבודה עם שחקנים צעירים ועל זה הם מסתכלים. יונתן מור חתם בהפועל ל-5 שנים כי הוא ידע שיורם חרוש עקב אחריו ומכיר אותו וגם יקח חלק בפיתוח שלו כשחקן. זה דבר טבעי, כמו שרוב האנשים יעדיפו ללכת לרופא שיש לו תואר של פרופסור ליד השם וניסיון כמנהל מחלקה, גם אם הוא נותן 5 דקות למטופל ולרופא ליד שרק סיים התמחות יש הרבה יותר זמן ומרץ להשקיע בהם.
גם ברמה השיווקית-כלכלית, כשאתה מפתח מחלקת נוער ומנסה להפוך את כל הנושא לרווחי, הרבה יותר קל למשוך ילדים עוד מהגילאים הצעירים כשעומד בן אדם עם שם בראש המערכת. בנשר אנשים הלכו לבית ספר לכדורגל של אייל ברקוביץ' גם אם ברקוביץ' עצמו לא יאמן אותם אפילו דקה. אלה החיים ואנחנו הרי מכירים את התופעה.

באופן כללי אני חושב שלכל הנושא של הנוער אין שום חשיבות מקצועית גם ככה, וכל החשיבות היא תדמיתית-שיווקית-קהילתית-כלכלית איך שתרצה לקרוא לזה. כך שעדיף איש מקצוע בעל שם לחצי משרה, ואז אתה יכול להביא שם יחסית גדול בלי לבזבז יותר מדי כסף. מה שצריך לתכנן שנים קדימה זה את ניהול המחלקה ברמה האסטרטגית (איך להרחיב ולפתח אותה ברמה השיווקית-כלכלית ולהפוך אותה לרווחית) וזה גם ככה תפקיד שהוא קשור להנהלה והוא לא מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2015, 16:59 
אני מסכים כמעט עם הכל. אבל לדעתי החלפת מנהל למחלקה כל שנה שנתיים בסופו של דבר תגרום לשחקנים ולהורים לאבד אמון במערכת. אם הילד שלך חותם בגלל שמאמן איקס נמצא שם ואחרי שנה הוא הולך וזה קורה שוב ושוב זה לא עושה לך שם טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 19:50 
בוואלה מדווחים שויתרנו על האופציה על סקוט.
החלטה מזעזעת בעיני ואם זה מתוך רצון של ההנהלה לא להתערב לקטש בהחלטות מקצועיות זה יותר גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: סגל לעונה הבאה
הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור, כל הישראלים נשארים (אולי למעט גולן גוט) והשינוי היחיד בסגל יהיה בגזרת הזרים עם ארבעה שחקנים חדשים. יכול להיות שבמקרה כזה רביב ושולדי יהיו הישראלים שיפתחו ואז יביאו שלושה זרים בכירים לעמדות 1,3,5 ועוד זר מחליף לעמדות 4-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 20:06 
מניח שרוצים ללכת על 3 "קלאסי" ולהביא רכז מנהל משחק כשרביב משחק 2.
לא מאוד מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 20:10 
לוותר על אחד השחקנים הטובים בליגה והשחקן הכי טוב בקבוצה שלך בשביל זר חדש שלך תדע מה תהיה רמתו ואיך ישתלב זה לגמרי מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 20:19 
סמל אישי של המשתמש
המשך ישיר להתנהלות ההזויה של קטש בחלק האחרון של העונה.
בדיחה עצובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 20:38 
מקווה שבסוף יפטרו את קטש ולא יוותרו על סקוט למרות שזה לא ראלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
בוואלה מדווחים שויתרנו על האופציה על סקוט.
החלטה מזעזעת בעיני ואם זה מתוך רצון של ההנהלה לא להתערב לקטש בהחלטות מקצועיות זה יותר גרוע.

אם זה נכון, זה הרגע המקצועי (?) הכי מעצבן מאז שהקבוצה קמה.

קשה לתאר כמה אני רותח.

מאחל לקטש הרבה דברים נוראיים.
ומאוד מאוד מאוד מאוכזב מההנהלה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 21:42 
הלוואי שקרלון יחליף אותו בתור 3 ונביא עוד גארד סקורר שיכול להחזיק כדור.
ריאלי בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
הלוואי שקרלון יחליף אותו בתור 3 ונביא עוד גארד סקורר שיכול להחזיק כדור.
ריאלי בכלל?

מה שריאלי זה שיגיע שחקן הרבה פחות טוב מסקוט.
כל הזרים שקטש החתים בשנתיים האחרונות (חוץ מטריקו ווייט שהגיע לפה לשלושה חודשים) לא מתקרבים לרמה שלו. גם אלה שעלו יחסית הרבה.

בלי שום קשר, העמדה הכי טבעית לקרלון היא משבצת הקומבו-גארד, הוא לא 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2015, 22:03 
שערורייה ממדרגה ראשונה
לא יודע איך אפשר לא להשאיר את השחקן הכי טוב שלך ותפור ככה למועדון
בלי התערבות של ההנהלה אני לא רואה איך אנחנו מצליחים להשאיר זר כלשהו לשנתיים, הייתה צריכה להיות פה התערבות
האופציה של סקוט היא 110 אלף דולר כנראה שיש אנשים שחושבים שהוא לא שווה את הכסף, אני בטוח שלא נמצא משהו יותר טוב

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 501 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: