למה לדון על זה בפורום פתוח? למה לא?
ראשית, הדיון בפורום העמותה נוגע יותר למצב שהתפתח אמש עם ארז, ונדמה לי שרוב המגיבים פה מסכימים שהתגובה שלו חרגה מהמקובל.
אבל, אכן, כמו שאי אפשר לסתום לנו את הפה אי אפשר לסתום אותו למתנאור (מקרה רגב) או ארז.
ולנושא השני שנידון פה-
אפשר להתבייש גם בפומבי בחלאות שהם חלק מהקהל שלי. שאני מזהה אותם בכל פרובוקציה מתחילת העונה, ולעזאזל כולם מכירים אותם וגם באשכול של אשדוד דיברתי עליהם.
אותם חלאות שמתוכם יצאו משליכי הכיסאות (כן,כן הכל מעדות ראיה) ואותם חלאות שרצים להגן על כל דגל כאילו זה המשלט האחרון בדרך לגוש עציון.
ושוב האידיוט (כן, אותו אחד) מצדיע במועל יד תוך קללות לערוץ הספורט (וכן, עמדתי להצטרף לקללות לפני שהוציאו לי את החשק).
והפוזה המטופשת שנחשפת כאן, ששמה את האוהדים והאהדה מעל למאמן ולשחקנים.
ולקטע שיכל בקלות להיות הקטע ההזוי של השבוע:
ציטוט:
ולגבי השלט, אם אתם כבר פותחים את זה, אז גם כאן יש אחריות להנהלה שלא הכינה את הקהל מספיק טוב לסידורי הישיבה שנתנו לנו.
יש להפועל שלט מקוצר (UH) שמתאים ליציעים קטנים וגם נתלה ברוב משחקי החוץ. אני למשל הייתי בטוח שאנחנו מקבלים את כל היציע. אחרים בכלל חשבו שאנחנו יושבים בצד השני. אם היו יודעים שיש מקום רק לשלט הקטן, היה אפשר לשים אותו.
אם לא הקטע שהדיח אותו מהמקום הראשון:
ציטוט:
גם אם פחות נוח כשיש לך קהל מאחורי הספסל, אז תתמודד, כי הקהל הזה נתן להפועל לא פחות נק' מאדלשטיין העונה ושוב, לא אנחנו בחרנו איפה לשבת וגם ככה כבר קשה להתמודד עם מה שעושים לנו בכל מגרש
כי אולי בכלל לא צריך את ארז והשחקנים (שגם טענו שהתופים הפריעו להם), מספיק שיגיעו UH (או אם יהיה מספיק מקום לכל הדגל אז ULTRAS HAPOEL) ואם לא יהיו שם כל אלו שמפריעים להם - סדרנים, שוטרים,ארז, הנהלה, שחקנים וסתם אוהדים "רגילים" אז כנראה שניקח אליפות!
קרספו, האשכולות שלך וההתנהגות של החברים שלך (כולל השיכור שדחף את הפנים נודפי ריח האלכוהול לפרצוף של הבן הקטן שלי וצרח לו בפרצוף ג'יבריש לא ברור והפחיד אותו טוב טוב, לפני ששוכנע בעדינות לתפוס את מקומו על הברזלים) מיאשים, מאוד. כי אני הייתי בטוח שאני דוחף את השחקנים ומעודד אותם, ופתאום חוזר הבייתה לגלות שבעצם הפרעתי להם ולארז.
אתם לא הדבר הכי חשוב על המגרש, וגם לא ביציע, אתם שווים לכולם. כדאי שתפנימו את זה ותתחברו לקהל, כי נדמה לי שהמוטו שלכם -" nobody love us, we don't care " לא אמור לתפוס מול הקהל של הפועל.
אני מנסה לחבר את הבן שלי לאולטראס ושולח אותו כל פעם עם מטבע לקופה, אולי תעשו אתם גם איזה צעד שניים, גם על חשבון האגו שלכם?