תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 22 יוני 2025, 22:09

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:17 
tadmored כתב:
קרספו -בכנות אני שואל ?
מה הייתה הבעייה לשים את התופים בשורה 2,3 ?

הבעיה היא שעדיין לא למדנו איך לתלות תופים באוויר.
ולגבי השלט, אם אתם כבר פותחים את זה, אז גם כאן יש אחריות להנהלה שלא הכינה את הקהל מספיק טוב לסידורי הישיבה שנתנו לנו.
יש להפועל שלט מקוצר (UH) שמתאים ליציעים קטנים וגם נתלה ברוב משחקי החוץ. אני למשל הייתי בטוח שאנחנו מקבלים את כל היציע. אחרים בכלל חשבו שאנחנו יושבים בצד השני. אם היו יודעים שיש מקום רק לשלט הקטן, היה אפשר לשים אותו.

וכל זה לא קשור בכלל לכך שארז אדלשטיין לא הולך מאבטחים ומבקש מהם להוריד ציוד עידוד וארז אדלשטיין לא הולך להגן על ערוץ שמנסה לחסל אותנו, גם אם הוא שילם לו משכורת עד לא מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:20 
19 כתב:
red pepper כתב:
19 כתב:
אתה מציג כאילו שמו על מישהו זין בלי לציין שאחרי כמה דקות עשו מה שהוא ביקש, ועוד קורא למישהו אחר שקרן?

כן. כי אם יו"ר העמותה צריך לבקש ולהתחנן כל כך הרבה פעמים (ולא בפעם הראשונה) בשביל משהו כזה זניח, אז שמו עליו זין.

אז היה ראוי לציין שכן עשו מה שהוא ביקש.
כי בטעות נשמט לך הקטע הזה, בדיוק לפני שקראת לאחרים שקרנים.
זה פרט די חשוב בסיפור.

גם זה שהשלט היה תלוי כולו במשך 10-15 דקות (לא יודע להעריך בדיוק) ובמשך הזמן הזה דוחפים אנשים ויו"ר העמותה מבקש ומתחנן להזיז אותו זה פרט די חשוב בסיפור.
אני לא הראשון שהשתמש בדיון הזה במילה שקרן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:22 
סמל אישי של המשתמש
ויכוח ילדותי. אם התופים מפריעים במצב כזה אז יש מקום למחשבה נקודתית באותו רגע מה לעשות. אבל האחרון שצריך לדבר עם הקהל זה ארז.

שיתרכז בלאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:23 
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:
עומר מ. כתב:
villa crespo כתב:
כמובן שהפכתם את זה לסיפור בו הקהל חושב שהוא מעל הקבוצה והוא פוגע בה.
וגם אם ארז היה מבקש אתמול להזיז את התופים, זה לא היה קורה.
לא בגלל שלא מתחשבים בו, אלא בגלל שהפועל הייתה נפגעת הרבה יותר אם לא היו שם התופים, מאשר אם אדלשטיין היה צריך לצעוק חזק יותר בפסקי הזמן.
לצערי, עדיין לא הבנתם שהקהל שלנו לא מסוגל לתפקד בלי תופים (ולמעלה לא היה איפה לשים תופים).
אתמול, למזלנו, לא היו שוטרים ביציע (חוץ מאחד שהגיע ברבע הרביעי). אם זה היה נגמר במורחקים או עצורים (ובכלל לא משנה שזה כבר לא היה קשור ישירות לאדלשטיין), אז לבן-אדם לא היה יותר רגע אחד של שקט.
לא מבין למה אתם חושבים שזה לגיטימי ללכת למאבטחים ולהגיד להם להוריד לנו ציוד עידוד.

אם לא היה מקום אחר בלי תופים אז לא היתה ברירה. הסבירו את זה לארז והוא לא הבין? קשה לי להאמין.

אם קשה לך להאמין, אז אני חוזר בי.
בגלבוע הכינו לנו עמדה לתופים באמצע היציע, אבל אנחנו התעקשנו לשים את זה לארז אדלשטיין על הראש.

חבל על הציניות, אני באמת מנסה להבין.

מה אתה מנסה להבין?
אני רושם לך מה היה ואתה רושם שאתה מתקשה להאמין לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:23 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
tadmored כתב:
קרספו -בכנות אני שואל ?

ולגבי השלט, אם אתם כבר פותחים את זה, אז גם כאן יש אחריות להנהלה שלא הכינה את הקהל מספיק טוב לסידורי הישיבה שנתנו לנו.
יש להפועל שלט מקוצר (UH) שמתאים ליציעים קטנים וגם נתלה ברוב משחקי החוץ. אני למשל הייתי בטוח שאנחנו מקבלים את כל היציע. אחרים בכלל חשבו שאנחנו יושבים בצד השני. אם היו יודעים שיש מקום רק לשלט הקטן, היה אפשר לשים אותו.

וכל זה לא קשור בכלל לכך שארז אדלשטיין לא הולך מאבטחים ומבקש מהם להוריד ציוד עידוד וארז אדלשטיין לא הולך להגן על ערוץ שמנסה לחסל אותנו, גם אם הוא שילם לו משכורת עד לא מזמן.

אי אפשר היה לקשור את התופים למעקים של המדרגות או קצת יותר שמאלה לכיוון המזכירות? (אני שואל ברצינות, בכל זאת כנראה שנבקר באולם הזה עוד כמה פעמים בעתיד ואם כבר הנושא עלה אז כדאי לפתור את הבעיה)
גם זכור לי שהיה מתופף אחד שקשר את התוף למכנסיים סטייל חבקותי בתחילת המשחק, אבל אחרי כמה דקות ראיתי את התוף למטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:29 
red pepper כתב:
19 כתב:
red pepper כתב:
19 כתב:
אתה מציג כאילו שמו על מישהו זין בלי לציין שאחרי כמה דקות עשו מה שהוא ביקש, ועוד קורא למישהו אחר שקרן?

כן. כי אם יו"ר העמותה צריך לבקש ולהתחנן כל כך הרבה פעמים (ולא בפעם הראשונה) בשביל משהו כזה זניח, אז שמו עליו זין.

זה פרט די חשוב בסיפור.

גם זה שהשלט היה תלוי כולו במשך 10-15 דקות (לא יודע להעריך בדיוק) ובמשך הזמן הזה דוחפים אנשים ויו"ר העמותה מבקש ומתחנן להזיז אותו זה פרט די חשוב בסיפור.

אז תשאל את רמי כהן אם הוא חושב ששמים עליו זין.
לא חושב שרמי כהן צריך את עזרתך והוא יודע בדיוק למי לפנות ועם מי לדבר וכשהוא עושה את זה, אף אחד לא שם עליו זין.
זה שיש ילדים שהם יס-מנים (מה לעשות) ואמרו להם לתלות שלט, אז הם תולים וכשמישהו בא להוריד להם את השלט בכח, אז הם לא נתונים לו (ולא תוקפים אותו כמו בשקר הזה שתואר), לא אומר ששמים זין על רמי כהן.
לא חושב שהיה אי פעם בעל תפקיד בהפועל שכיבדו אותו יותר מאת רמי כהן, ודי בצדק, אז אל תמציאו לנו מלחמות שלא היו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:31 
villa crespo כתב:
tadmored כתב:
קרספו -בכנות אני שואל ?

.

אתה קצת מכיר אותי ומעט אני מקווה שאתה יודע שיש לי קצת שכל בקודקוד,ואני מקווה גם שאתה יודע מה דעתי בהקשר לעידוד וחשיבותו ,ולכן הציניות מיותרת,
למשל קח את ברקו -הוא גם תופף במשחק ממש לידי בשורה 3 ולאחר מכן במעבר "והתופים לא היו תלויים באויר".
שלא יובן לא נכון -אני חושב שאארז לא היה צריך לפנות למאבטחים.זה טעות מצדו ולא במקום.
יחד עם זאת עם הבקשה באה או תבוא בעתיד בהקשר אחר ,אני חושב כקהל עלינו להתחשב .
אולי לא תמיד נסכים לבקשה.
במקרה הזה לדעתי ניתן היה להתחשב ,ולא לראות את הכל כשחור/לבן.

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 14:38 
אז ניסו כמה פעמים, בלית ברירה, לתופף כשמישהו מחזיק את התוף עם רצועה, וזה לא עובד.
כבר נכנסנו לרוזולציה גבוהה בנושא עידוד, אבל לתיפוף בארגנטינה זה אולי מתאים, לשלנו, לצערי הרב, פחות.
וזה עדייין עדיף על כלום וכשאין ברירה עושים את זה, אבל כאן כן הייתה ברירה.
אז חוזרים לנושא מה עדיף, קצת רעש לספסל ועידוד חזק יותר או קצת פחות רעש לספסל (זה לא שהתופים היו זזים לשורה האחרונה) ועידוד חזק יותר.
אז בשורה התחתונה, אני מציע שאדלשטיין יתעסק בתפקיד שלו וינסה לעשות אותו על הצד הטוב ביותר ואנחנו נתעסק בתפקיד שלנו ננסה לעשות אותו על הצד הטוב ביותר.
וכמחווה לאאז אדלשטיין, אם הוא רוצה, הוא מוזמן להגיד שבגלל הקהל והתופים הפסדנו אתמול את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 16:07 
בהחלת סוגיה קשה... התופים מעל לכל וגם המאמן חשוב מאוד.
אני חושב שבמשחק הבא נהיה חכמים יותר מצודקים ונדאג.

א.לשלט קטן יותר אות לתלות את הגדול במקום אחר.
ב.לבקש לשבת ביציא ממול שזה יציא א'.
ג.לתלות את התופים מאחורי הקבוצה של גליל.

אני מאמין שאם היינו תולים שם את התופים היינו גם מנצחים ארז היה שומע יותר טוב ורמי היה יכול לשבת בכיסא רגוע ולא לרוץ ממקום למקום כמו גננת.

בכול מיקרה מי שלא הקשיב לרמי ולא כיבד אותו זה ממש לא במקום וזה לא בגלל שהוא היו"ר זה בגלל שהוא קודם כל בן אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 16:21 
שארז יתרכז בלאמן.לא תפקידו להתעסק עם הקהל
סתם ייצר שם בלאגן מיותר.
ואפשר לעשות ראיון גם בחדר ההלבשה או בצד השני של המגרש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 16:37 
חבק אותי... כתב:
בהחלת סוגיה קשה... התופים מעל לכל וגם המאמן חשוב מאוד.
אני חושב שבמשחק הבא נהיה חכמים יותר מצודקים ונדאג.

א.לשלט קטן יותר אות לתלות את הגדול במקום אחר.
ב.לבקש לשבת ביציא ממול שזה יציא א'.
ג.לתלות את התופים מאחורי הקבוצה של גליל.

אני מאמין שאם היינו תולים שם את התופים היינו גם מנצחים ארז היה שומע יותר טוב ורמי היה יכול לשבת בכיסא רגוע ולא לרוץ ממקום למקום כמו גננת.

בכול מיקרה מי שלא הקשיב לרמי ולא כיבד אותו זה ממש לא במקום וזה לא בגלל שהוא היו"ר זה בגלל שהוא קודם כל בן אדם.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 17:32 
בלי קשר לתופים
ההתנהגות אתמול של ארז בסוף המשחק היתה מבישה.

הקללות לערוץ הספורט לא היו בזמן המשחק ולא פגעו בהפועל.
הם עצבנו אישית את ארז (שעבד פעם בערוץ ובכלל מאד אוהב להתראיין) שבחוסר סטייל מוחלט
ניסה לטפס על הגדר וצרח כמו משוגע על האוהדים.

ארז צריך לזכור שהוא המאמן של הפועל תל אביב.
הוא לא היו"ר, לא הנשיא, לא המייסד, וגם לא מאמן בהתנדבות.
דעתו בנושא ערוץ הספורט ורקנטי
אינה רלוונטית.

לא קיללנו שואה, לא את רגב פנאן, לא את אובארוב, ואפילו לא בנאדם.
קיללנו ערוץ טלוויזיה בניסיון להילחם בבעלות הצולבת ובהשפעותיה על הכדורסל הישראלי.

לא ייתכן שגורמים רשמיים מהקבוצה מנסים למנוע מהאוהדים להביע דעתם בנושא פוליטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
לא לעניין באמת. צריך להעמיד אותו במקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 21:33 
חבק אותי... כתב:
...ורמי היה יכול לשבת בכיסא רגוע ולא לרוץ ממקום למקום כמו גננת.

להתנהג לרמי כמו מה שעשו לו אתמול, זו כפיות טובה במובנה הבוטה והרע ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 22:42 
villa crespo כתב:
red pepper כתב:
19 כתב:
red pepper כתב:
19 כתב:

זה פרט די חשוב בסיפור.

אז תשאל את רמי כהן אם הוא חושב ששמים עליו זין.
לא חושב שרמי כהן צריך את עזרתך והוא יודע בדיוק למי לפנות ועם מי לדבר וכשהוא עושה את זה, אף אחד לא שם עליו זין.
זה שיש ילדים שהם יס-מנים (מה לעשות) ואמרו להם לתלות שלט, אז הם תולים וכשמישהו בא להוריד להם את השלט בכח, אז הם לא נתונים לו (ולא תוקפים אותו כמו בשקר הזה שתואר), לא אומר ששמים זין על רמי כהן.
לא חושב שהיה אי פעם בעל תפקיד בהפועל שכיבדו אותו יותר מאת רמי כהן, ודי בצדק, אז אל תמציאו לנו מלחמות שלא היו.

קובסטר אתה צודק. נערך.

נערך לאחרונה על ידי red pepper בתאריך 26 אפריל 2013, 23:06, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מבין למה הנושא הזה נידון בפורום פתוח. זה נראה רע מבחוץ, רע מאוד אפילו.
יש על זה דיון בפורום העמותה עם תגובות של ההנהלה, עדיף לקחת את זה לשם.

חבק אותי, הבנתי כבר שאתה לא יכול להתחבר. חבל שאתה לא מדבר עם מישהו שיסדר לך את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 23:14 
כל כך לא נח לקרוא בפורום העמותה...
מבאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2013, 23:38 
סמל אישי של המשתמש
פחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 08:27 
kobster כתב:
אני לא מבין למה הנושא הזה נידון בפורום פתוח. זה נראה רע מבחוץ, רע מאוד אפילו.
יש על זה דיון בפורום העמותה עם תגובות של ההנהלה, עדיף לקחת את זה לשם.

חבק אותי, הבנתי כבר שאתה לא יכול להתחבר. חבל שאתה לא מדבר עם מישהו שיסדר לך את זה.

אה???
מה נפלת עלי התגובה שלי בכלל הגיעה אחרי 40 תגובות אחרות ודווקא אני מנסה להרגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 10:18 
סמל אישי של המשתמש
למה לדון על זה בפורום פתוח? למה לא?
ראשית, הדיון בפורום העמותה נוגע יותר למצב שהתפתח אמש עם ארז, ונדמה לי שרוב המגיבים פה מסכימים שהתגובה שלו חרגה מהמקובל.
אבל, אכן, כמו שאי אפשר לסתום לנו את הפה אי אפשר לסתום אותו למתנאור (מקרה רגב) או ארז.
ולנושא השני שנידון פה-
אפשר להתבייש גם בפומבי בחלאות שהם חלק מהקהל שלי. שאני מזהה אותם בכל פרובוקציה מתחילת העונה, ולעזאזל כולם מכירים אותם וגם באשכול של אשדוד דיברתי עליהם.
אותם חלאות שמתוכם יצאו משליכי הכיסאות (כן,כן הכל מעדות ראיה) ואותם חלאות שרצים להגן על כל דגל כאילו זה המשלט האחרון בדרך לגוש עציון.
ושוב האידיוט (כן, אותו אחד) מצדיע במועל יד תוך קללות לערוץ הספורט (וכן, עמדתי להצטרף לקללות לפני שהוציאו לי את החשק).
והפוזה המטופשת שנחשפת כאן, ששמה את האוהדים והאהדה מעל למאמן ולשחקנים.
ולקטע שיכל בקלות להיות הקטע ההזוי של השבוע:
ציטוט:

אם לא הקטע שהדיח אותו מהמקום הראשון:
ציטוט:
גם אם פחות נוח כשיש לך קהל מאחורי הספסל, אז תתמודד, כי הקהל הזה נתן להפועל לא פחות נק' מאדלשטיין העונה ושוב, לא אנחנו בחרנו איפה לשבת וגם ככה כבר קשה להתמודד עם מה שעושים לנו בכל מגרש

כי אולי בכלל לא צריך את ארז והשחקנים (שגם טענו שהתופים הפריעו להם), מספיק שיגיעו UH (או אם יהיה מספיק מקום לכל הדגל אז ULTRAS HAPOEL) ואם לא יהיו שם כל אלו שמפריעים להם - סדרנים, שוטרים,ארז, הנהלה, שחקנים וסתם אוהדים "רגילים" אז כנראה שניקח אליפות!

קרספו, האשכולות שלך וההתנהגות של החברים שלך (כולל השיכור שדחף את הפנים נודפי ריח האלכוהול לפרצוף של הבן הקטן שלי וצרח לו בפרצוף ג'יבריש לא ברור והפחיד אותו טוב טוב, לפני ששוכנע בעדינות לתפוס את מקומו על הברזלים) מיאשים, מאוד. כי אני הייתי בטוח שאני דוחף את השחקנים ומעודד אותם, ופתאום חוזר הבייתה לגלות שבעצם הפרעתי להם ולארז.
אתם לא הדבר הכי חשוב על המגרש, וגם לא ביציע, אתם שווים לכולם. כדאי שתפנימו את זה ותתחברו לקהל, כי נדמה לי שהמוטו שלכם -" nobody love us, we don't care " לא אמור לתפוס מול הקהל של הפועל.
אני מנסה לחבר את הבן שלי לאולטראס ושולח אותו כל פעם עם מטבע לקופה, אולי תעשו אתם גם איזה צעד שניים, גם על חשבון האגו שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:27 
וואלה, אני קורא את ההודעה שלך ויש הרבה דברים שאני מסכים איתך שחייבים טיפול.
אני, להבדיל מרוב האנשים כאן, גם רבתי אישית עם אותם אנשים על הדברים האלה. אולי היה קל לי יותר, כי חלקם חברים שלי וחלקם מקשיבים לי, אבל עדיין עשיתי.
רק מה? אתה כבר החלטת שכולנו אותו דבר. אתה החלטת שאננחנו הזויים ושמים את עצמנו מעל הקבוצה.
אז לך תזדיין. אתה באמת רוצה שיענו לך אח"כ?
אם אתה חושב שארז אדלשטיין כ"כ צודק ואנחנו כ"כ טועים ומזיקים. אז לך ותשאיר את מי שצריך ותעיף את מי שצריך.
אני חושב שהקהל (והקהל זה כולם. לא אנחנו ולא אתה, כי להבדיל ממך, אני לא חושב שיש לנו את הפריבילגיה לוותר על חלק מסוים בקהל) הרבה יותר חשוב מארז אדלשטיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:28 
deep red כתב:
למה לדון על זה בפורום פתוח? למה לא?
ראשית, הדיון בפורום העמותה נוגע יותר למצב שהתפתח אמש עם ארז, ונדמה לי שרוב המגיבים פה מסכימים שהתגובה שלו חרגה מהמקובל.
אבל, אכן, כמו שאי אפשר לסתום לנו את הפה אי אפשר לסתום אותו למתנאור (מקרה רגב) או ארז.
ולנושא השני שנידון פה-
אפשר להתבייש גם בפומבי בחלאות שהם חלק מהקהל שלי. שאני מזהה אותם בכל פרובוקציה מתחילת העונה, ולעזאזל כולם מכירים אותם וגם באשכול של אשדוד דיברתי עליהם.
אותם חלאות שמתוכם יצאו משליכי הכיסאות (כן,כן הכל מעדות ראיה) ואותם חלאות שרצים להגן על כל דגל כאילו זה המשלט האחרון בדרך לגוש עציון.
ושוב האידיוט (כן, אותו אחד) מצדיע במועל יד תוך קללות לערוץ הספורט (וכן, עמדתי להצטרף לקללות לפני שהוציאו לי את החשק).
והפוזה המטופשת שנחשפת כאן, ששמה את האוהדים והאהדה מעל למאמן ולשחקנים.
ולקטע שיכל בקלות להיות הקטע ההזוי של השבוע:
ציטוט:

אם לא הקטע שהדיח אותו מהמקום הראשון:
ציטוט:
גם אם פחות נוח כשיש לך קהל מאחורי הספסל, אז תתמודד, כי הקהל הזה נתן להפועל לא פחות נק' מאדלשטיין העונה ושוב, לא אנחנו בחרנו איפה לשבת וגם ככה כבר קשה להתמודד עם מה שעושים לנו בכל מגרש

כי אולי בכלל לא צריך את ארז והשחקנים (שגם טענו שהתופים הפריעו להם), מספיק שיגיעו UH (או אם יהיה מספיק מקום לכל הדגל אז ULTRAS HAPOEL) ואם לא יהיו שם כל אלו שמפריעים להם - סדרנים, שוטרים,ארז, הנהלה, שחקנים וסתם אוהדים "רגילים" אז כנראה שניקח אליפות!

קרספו, האשכולות שלך וההתנהגות של החברים שלך (כולל השיכור שדחף את הפנים נודפי ריח האלכוהול לפרצוף של הבן הקטן שלי וצרח לו בפרצוף ג'יבריש לא ברור והפחיד אותו טוב טוב, לפני ששוכנע בעדינות לתפוס את מקומו על הברזלים) מיאשים, מאוד. כי אני הייתי בטוח שאני דוחף את השחקנים ומעודד אותם, ופתאום חוזר הבייתה לגלות שבעצם הפרעתי להם ולארז.
אתם לא הדבר הכי חשוב על המגרש, וגם לא ביציע, אתם שווים לכולם. כדאי שתפנימו את זה ותתחברו לקהל, כי נדמה לי שהמוטו שלכם -" nobody love us, we don't care " לא אמור לתפוס מול הקהל של הפועל.
אני מנסה לחבר את הבן שלי לאולטראס ושולח אותו כל פעם עם מטבע לקופה, אולי תעשו אתם גם איזה צעד שניים, גם על חשבון האגו שלכם?

:BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:30 
סמל אישי של המשתמש
כל המושגים של "יותר חשוב" או "פחות חשוב" הם מגוחכים מלכתחילה.
לקהל יש מקום של כבוד ואף אחד לא מנסה לקחת את זה.
ועדיין, אם המאמן צריך שמשהו יקרה כדי שהוא יוכל לתפקד, אנחנו מחוייבים לתת לו. בשורה התחתונה, אנחנו שם בשבילו ובשביל השחקנים.
וגם אם ארז לא פנה בצורה מנומסת ונימק את בקשותיו, סו וואט? זה מה שחשוב לך עכשיו? האגו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:36 
הבעיה המרכזית זה האולם עצמו... אני אישית מבטיח שאם נגיע לשם שוב אני יעשה הכול לא לשבת עם התופים על הראש של ארז.

בואו נסיים בנימה חיובית ונקווה לניצחון במשחק בית הבא.

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:37 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
הבעיה המרכזית זה האולם עצמו... אני אישית מבטיח שאם נגיע לשם שוב אני יעשה הכול לא לשבת עם התופים על הראש של ארז.

מתי הפכת להיות שוויץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 11:48 
אדום נחמד כתב:
כל המושגים של "יותר חשוב" או "פחות חשוב" הם מגוחכים מלכתחילה.
לקהל יש מקום של כבוד ואף אחד לא מנסה לקחת את זה.
ועדיין, אם המאמן צריך שמשהו יקרה כדי שהוא יוכל לתפקד, אנחנו מחוייבים לתת לו. בשורה התחתונה, אנחנו שם בשבילו ובשביל השחקנים.
וגם אם ארז לא פנה בצורה מנומסת ונימק את בקשותיו, סו וואט? זה מה שחשוב לך עכשיו? האגו?

מי אמר משהו על לפנות בנימוס?
הבעיה היא שהוא פנה למאבטחים ודרש מהם להוריד ציוד עידוד. לך זה נראה לגיטימי, לי פחות.
אני חושב שלקהל יש חלק חשוב מאד, בטח במשחק כדורסל. בלי תופים הקהל הזה הוא בית קברות. גורנישט. נאדה.
אגב, אני גם ממש לא מתבייש להגיד שאם הבאנו 500 איש לגלבוע, אז חשוב לי מאד גם איך הקהל יראה. מעולם לא הסתרתי את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא לא בארז אדלשטיין אלא באוהדים שלנו(או לפחות בחלק מסויים בו), ההתנהגות שלו זו תוצאה של מגלומניה שרק הקהל שלנו אחראי לו,
נעשה מאדלשטיין סוג של אלוהים שסוגדים לו ומשתחווים לו, אז הוא הרשה לעצמו, עכשיו במקרה של ערוץ הספורט.
אותו סיפור קרה עם אדון מתן נאור בעניין של רגב פנאן, שאם לא היו מהללים אותו אז גם הוא היה סותם את הפה באותו מקרה.
טוב שיש לנו לפחות חלק בקהל שדואג שלא נהפוך לצד השני של הכביש, שם השחקן/היושב ראש/או יום אחד המאמן הם מעל הקבוצה.
שייתנו לקהל לעשות את העבודה שלו, ושהם יתעסקו בעבודה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:08 
סמל אישי של המשתמש
אתה באמת חושב שהסוגיה פה זה ארז? גם אם זה היה אריאל בית הלחמי או אושרי ואנונו ממחלקת הנוער או לחילופין זליקו אובראדוביץ' שם זה בכלל לא משנה.
זה ברור לכל בנאדם עם שכל שתופים חזקים מאחורי הראש של המאמן והשחקנים מפריעים להם. זה שארז לא מכיר את שרשרת הפיקוד ביציע ולא מומחה ביחסי קהל ואיך צריך לפנות בצורה מנומסת לאולטראס לא הופך את זה לפחות נכון. בטח לאור העובדה שאפילו על רמי כהן, האיש הכי מומחה ונכון בזה, די שמים זין לפי מה שמתואר פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 12:12 
סמל אישי של המשתמש
לא הייתי שם ולכן אני ניזון ממה שכתוב כאן.
ארז לא היה צריך לפנות למאבטחים. מכסימום למנהל הקבוצה שלו כדי שיטפל במה שנידרש.
בזמן שארז נמצא על הפרקט הוא לא צריך להגן על הקולגות מערוץ 5.
כשהוא לא על הפרקט מותר לו בהחלט כמו שמצא לנכון מתן נאור בנושא פאנן.

ולחשוב שהקהל מסור ככל שיהיה הביא יותר נקודות מארז או שחקן כזה או אחר, גם אם זה נכון וטעמי אי אפשר לדעת אם זה נכון , זו מגלומניה אופיינית.

פעם היו מזלזלים אצלינו באמירות שכאלה כשהן היו מופיעות בפורום השחקן ה-12. גם זיזלו בשם שבחרו להם הצהובים "השחקן ה-12". ל"מה מי הם שיכתירו את עצמם לשחקן ה-12 " ? נכתב לא אחת על ידי אוהדים אדומים, ובצדק,. כיום יש אצלינו כאלה שהם חושבים שהם "השחקן השישי" ומביאים יותר נקודות מהמאמן.
סבבה.
דעה לגיטימית שאני לא מסכים איתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2013, 13:44 
r200 כתב:
חבק אותי... כתב:

מתי הפכת להיות שוויץ?

:LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: