אינקוגניטו כתב:
הוקיץ' נכבד,
אין לי מושג מי אתה ואני לא יודע אם התייחסת אלי.
אני מדבר עניינית ועל עובדות - לא על דעות ועל תאוריות. אם משהו לא מסתדר לך עם העובדות שכתבתי, לך תבדוק אותן.
למה בדיוק זה יהיה דבר אידיוטי לפטר את אדלשטיין? הוא הביא לנו הישגים גדולים השנה? הוא בנה סגל טוב יותר משאר הקבוצות? ניהול המשחק שלו היה מרשים? הוא פגע בזרים ( לא במובן של לצעוק עליהם כמו על טיילור באשקלון ) ?
למה אדלשטיין יותר טוב מדני פרנקו או עופר ברקוביץ או אפי בירנבאום או כל אחד אחר? במה בדיוק?
התייחסתי, בין היתר, גם אליך.
זה יפה שאתה טוען שהדברים שאתה אומר הם עובדות, אני איכשהו עדיין לא השתכנעתי שטיילור עזב כי ארז צעק עליו (אגב ארז צדק לחלוטין, טיילור השתולל לגמרי).
למה זה יהיה אידיוטי? כי ארז המאמן הטוב בליגה וכי העבודה שהוא עושה כבר שנתיים הביאה אותנו למצב שבו למרות התקציב הנמוך בליגה (וכן, גם למרות ניהול סגל רע) אנחנו עדיין נמצאים במקום השישי בליגת העל.
באמת שאני יכול לתת רשימה בלתי נגמרת של דברים מצוינים שקרו בקבוצה הזאת בזכות ארז. אין אף מאמן בליגה שיכול להוציא מהפועל יותר מאשר ארז.
יש לי לא מעט ביקורת כלפי ארז וכלפי ההנהלה, אבל אני סומך על האנשים שנמצאים שם שידעו לתקן את הליקויים ולקבל החלטות טובות יותר בעתיד (גם אם זה אומר להציב לארז גבולות מסוימים).
מה שאותי מגעיל זה הדרך בה אנשים מחכים בפינה ומשתלחים באנשים נהדרים שעשו כל כך הרבה בשביל המועדון הזה.