מסיבת העיתונאים שלי1. אנחנו מאמינים שכל אחד צריך לבדוק קודם את עצמו: מגעילות אותנו הקללות של מספר קטן של אוהדים שקיללו את רגב פנאן.
מעבר לעניין שזה פסול, האוהדים המקללים, וגם אלה ששרים שירי שואה, גורמים נזק קודם כל לקבוצה שהם ואנחנו אוהבים, הפועל תל אביב, ואנחנו קוראים להם בכל הזדמנות ופועלים בכל הדרכים שיש לנו להפסיק את זה.
2. לגבי "שימון מזרחי תתאבד כבר" – זה אחד השירים האהובים עלינו, שרוב שירי היציע הרבה יותר גרועים ופחות מוצלחים ממנו.
3. לשרת הספורט לימור ליבנת אנחנו רוצים להגיד:
אנחנו מבינים שהשבוע שבו הגעת רק למקום ה-17 ברשימת ביברמן היה קשה בשבילך, אפילו מירי רגב הגיעה יותר גבוה, אבל בכל זאת, אם היית קוראת עיתונים (אפילו את ביביתון) היית מגלה שאוהד בית"ר זרק השבוע מצית על קוון, שאוהדי בית"ר עשו השבוע לינץ' באוהד של מכבי חיפה, ככה שהקריאות "שואה למכבי" לא היו הדבר הכי חמור השבוע (מה עוד שלא שמעו אותן עדיין). לפני שבוע אוהדי מכבי חיפה זרקו אבן על אוטובוס, לא שמענו אותך גם בנושא הזה. מה שעוד מסקרן אותנו אם בכל הפעמים שאוהדי בית"ר שרים "מוות לערבים" את לא שומעת, כי לא שמענו אותך מתבטאת בנושא (בעצם, אם היית אומרת משהו זה היה מוריד אותך עוד 20 מקומות לפחות...)
4. לאנשי "הלב הצהבהב", אוהדי מכבי, שמענו שיצאתם בקריאה נגד שירי שואה ונגד אלימות, אבל אנחנו יודעים שהפחד האמיתי שלכם הוא מזה שהרולקס שלכם יישבר.
5. ואחרון אחרון לא חביב לאיש עם הפרצוף החמוץ, דון שימון. האיש שלא ידע מה מוני פנאט עושה למרות שפנאט היה האיש הכי קרוב אליו, האיש שלא שמע אתמול בסוף המשחק הכמעט מרגש של אתמול את מקהלת האוהדים שלו בשיר "טועמה מחבל". אין לנו את הוידאו מאתמול, אבל הנה אחד מלפני כמה חודשים, ממשחק של המחלה בכדורגל: "אני שונא אותך סלים טועמה, אני שונא את כל הערבים":
https://www.youtube.com/watch?v=NwhIzLAnDas