תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 22:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקללות לרגב
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 09:51 
חוץ מזה, רגב אשם. היה צריך לדעת שלא כדאי לו להגיע למשחק טעון שכזה.[/quote]

ברור שהוא אשם, אחרי כל השנים האלה, למה הוא ציפה לזר פרחים? זה כמו מקרה של שחקן שעבר קבוצה בצורה מגעילה יגיע למשחק ביתי ויצפה לקבל זר פרחים ובמקום זה יקבל אשכול בננות, אם הוא היה חכם הוא לא היה מגיע למשחק כזה טעון...

הקריאות האלה יפרקו אותנו, אבל כנראה שאת המיעוט זה בכלל לא מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:07 
נשיקה צרפתית כתב:
אף פעם לא פתחתי אשכול כזה, אבל היום, כשראיתי את החולצה הקשורה בצורת חבל תלייה, והשיר "אבא מת", פשוט הרגשתי בושה. אני חושב שעל הרבה דברים שנעשו אצלינו, הבלגתי כביכול וניסיתי להסביר לעצמי למה זה לא כלכך נורא.

היום רציתי להקיא. רגב פנאן לא עשה לנו כלום, וכל מה שהיה היום זה לא טמטום, זה הרבה מעבר. זה אנשים חולי נפש. זה הרבה יותר גרוע מכל "שתהייה שואה למכבי" או "מכבי נאצים". לשיר לבנאדם שלא חטא ולא עשה לנו כלום על אבא שלו שהתאבד, זה פשוט גועל נפש.
:PUKE:

חבל שפתחת אשכול כזה.
אני חושב שזה לגיטימי מאוד לשיר לרגב על אבא שלו.
אבא שלו כידוע היה ונשאר שנוא מאוד על אוהדי הפועל,הבן רגב גם שנוא ועכשיו אני הולך לזעזע אותך... גם לירון השמנה גם היא שנואה על אוהדי הפועל.
זה בדיוק הדבר שכבר כמה אנשים כבר כתבו והתריעו עליו-היום זה "שואה" מחר זה "אבא מת" מחרתיים זה יהיה "השופט בן זונה".
חלאס אם השטויות האלה... במקום שמר אלוהים או הבן של אלוהים או אחד הכינויים שהדביקו לו יתרכז בכדורסל הוא מתעסק בקהל...
אם מר מתן נאור רוצה להתרכז בקהל,שיפרוש מכדורסל שיעלה ליציא אני גם מוכן לקנות לו תוף...
בקיצור-
לפי דעתי וזו דעתי האישית.
קריאות שואה באמת אין מקום ביציא-6 מיליון נרצחו שם,יש אוהדים שיש להם קשר לשואה זה פוגע וכולי וכולי אני מבין את הבעיה.
אבל-לשיר על מוני ורגב זה ליגטימי זה מובן,גם הקהל של חיפה שר דקות ארוכות על רגב כשבכלל המשחק היה נגד הפועל תל אביב ואף אחד לא פצה פה.
לא בהתאחדות לא בהנהלה לא השחקנים לא מתן נאור לא קורקי ולא שום דבר.

ולגבי נשיקה צרפתית לשיר על השואה זה הרבה יותר גרוע מלשיר על רגב פאנן,אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הזאת,אולי זה מפאת גילך הצעיר.

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:08 
1. בן אדם מגיע למקום ציבורי עם חולצה "שתהיה שואה למכבי". הוא בגיר. הוא צולם. אני הייתי מפרסם את התמונה בלי טשטוש. אם היה נאמר לי שיש סכנה לפגיעה פיזית - הייתי נוהג אחרת. (אם כי דווקא יכול היה להית אירוני שאותו בחור היה שוכר מכספו הפרטי מאבטחים שישמרו עליו. עונש ראוי. אבל זה בהומור). מי שמתנהג בצורה כזאת, במקום ציבורי - שייקח אחריות. אתה חושב שזה נורמטיבי? בוא תתייצב ותאמר שזה אתה. אל תתחבא. קח אחריות, תיאבק על עמדתך. תהיה מוכן לשלם מחיר (בעבודה, חברה, במשפחה). אל תסתתר מאחורי הטשטוש, כשמי שישלם את המחיר זו הפועל תל אביב בכדורסל.
2. בוא נניח שאדם בגיר ונורמטיבי יגיע להופעה של משינה. הוא יתפשט, ינופף באיבר מינו ויצעק "מוות לערבים". האם העובדה שאחשוף במי מדובר היא זו שתפגע בו? או שאולי ההתנהגות הבזויה שלו היא זו שגורמת לפגיעה בו. הגיע הזמן שאנשים יבינו שמגרשי הספורט אינם ישות אקס טריטוריאלית שבה ניתן להתנהג איך שרוצים ולהסתתר מאחורי איזו אנונימיות. באת עם חולצה כזאת? ששמך ייחשף. שרת שירים מכוערים ולא נורמטיבים? שיידעו מי אתה. הרי אם השירים האלה לא בעייתיים, וההתנהגות הזו לא בעייתית אז מה הבעיה לחשוף אותה?
3. הגיע הזמן שתשנו את קוד החשיבה שלכם. מי שמתנהג בצורה לא ראויה - הוא הבעיה. לא מי שחושף את ההתנהגות הזו. ומי שמתנהג בצורה לא ראויה וייחשף - שלא יבכה אחרי זה שזה יפגע בעבודתו. או שזה יגרום למשפחה שלו בושות. זה נקרא לקחת אחריות על המעשים שלך. ולא להסתתר מאחורי הטשטוש או האי חשיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:11 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
חלאס אם השטויות האלה... במקום שמר אלוהים או הבן של אלוהים או אחד הכינויים שהדביקו לו יתרכז בכדורסל הוא מתעסק בקהל...

אבל זה בדיוק מה שהוא רוצה - להתרכז בכדורסל.
אתה לא מבין שהקריאות האלה מפריעות לו ?
מה אתה רוצה, שהוא ישחק עם אטמי אוזניים ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
לשחק עם אטמים זה התנהגות של יען.

אני מעריך את מתן שהעז לפתוח את זה לדיון ציבורי. נקווה שעוד שחקנים יגדלו ביצים.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:16 
dr.avi כתב:
ציטוט:

כן שחקן ברמה שלו צריך להתעסק במשחק... את טוטו קיללו אישית שעה שלמה וגם זרקו בננות,בכול זאת הוא שם גול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:19 
גיא ברזל כתב:
לשחק עם אטמים זה התנהגות של יען.

אני מעריך את מתן שהעז לפתוח את זה לדיון ציבורי. נקווה שעוד שחקנים יגדלו ביצים.

אני לא חושב שזה עיניין של ביציים,זה פרופר עניין של טיפשות,אם למתן עלה השתן לראש והוא חושב שהוא יצליח לחנך את הקהל של הפועל הוא טועה טעות מרה.

אני מקווה מאוד בשביל מתן שיירגע מתפקיד המחנך ויתרכז בתפקיד הקפטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:22 
חבק אותי... כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

כן שחקן ברמה שלו צריך להתעסק במשחק... את טוטו קיללו אישית שעה שלמה וגם זרקו בננות,בכול זאת הוא שם גול.

מתן שיחק, ומצוין אתמול.
כמו טוטו שנמאס לו ודיבר, גם למתן נמאס והוא דיבר.

הקללות האלה פשוט מיותרות. מה זה נותן למקלל? מצד שני, מחוץ לעולמו של המקלל, זה פוגע בקבוצה. גם בתוכה וגם בחוץ. אז למה לעזאזל להמשיך עם זה?

תפקיד הקפטן הוא גם זה - לעזור לשחקנים בקבוצה. השירים האלה מפריעים לשחקנים בקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

טוב, כנראה שלא נגיע להסכמה.

מה שכן, אהבתי את מה שכתבת פה.
ציטוט:
קריאות שואה באמת אין מקום ביציא-6 מיליון נרצחו שם,יש אוהדים שיש להם קשר לשואה זה פוגע וכולי וכולי אני מבין את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:23 
לא רק למתן זה מפריע אלא לכל השחקנים ולצוות המקצועי
אבל למי זה חשוב מה השחקנים חושבים ומה המאמן?
הרי אנשים לא באים בשביל הכדורסל וזה בכלל לא מעניין אותם
העיקר שהעידוד הוא נהדר והתפאורות מושקעות וכולם משבחים ומקלסים
את הקהל הכי נפלא בארץ וגם האחים מאירופה מבסוטים כי לא שוכחים לרגע
לנפנף בדגליהם וללקלק להם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:25 
purvis short כתב:
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.
:CHE: מתן נאור :CHE:
זה סמל אמיתי

לא, בגלל אנשים כמוך תהיה הפועל. זבלים שיעלמו ברגע שהפועל לא תצליח ואז יחזרו ויזיינו לנו את השכל על מי זאת הפועל.
אם הפועל תמחק, זה ממש לא יהיה בגלל אוהדים כאלה או אחרים. זה יהיה בגלל שיש כאן קבוצה אחת ששולטת לא רק בענף, אלא בכל המדינה. הקבוצה הזאת קיבלה במשך עשרות שנים כל מה שהיא רצתה מכל מי שקשור לענף הזה ומעבר לכך. חלק מהם היו אנשי כדורסל ושופטים שהשקיעו את כל כספם אצל מנהל מכבי ת"א ואז באו לשפוט אותו במשחקים. אם זה לא שוחד, אני לא יודע מה זה שוחד.
וגם כשהפרשה מתפוצצת, דואגים להשתיק ולקבור את הפרשה יחד עם מוני פנאן. העיקר לא לגעת במכבי.
אנשים פגעו בדרך הכי לא מוצדקת וחוקית בדבר שהכי חשוב לנו בחיים. ואנחנו חסרי אונים. כל מה שנשאר לנו זה לזעוק וגם לקלל בקול ענות חלושה את הצדק שלנו. וכן, לפגוע ברגב פנאן בכל צורה אפשרית וחוקית. גם אם לא נעים לכם באוזן.
ובתור אחד שהפסיק לשיר שואה בימי חול, אני בחיים לא אפסיק לקלל את מוני פנאן. עד יומי האחרון. אתה יכול לעשות עם זה מה שאתה רוצה ולנסות להעיף את מי שאתה רוצה מהעמותה, אבל בעניין של מוני פנאן אף אחד לא ישתיק אותנו. היחידים שבושה וחרפה, ועם זיכרון קצר, אלה אתם.

שואה (V)
נאצים (V)
לא מייצגים את ישראל (V)
מוני פנאן (V)
בן זונה ( )
עידוד ( )
עמידה ( )

לפחות תרשמו את בנק המטרות שלכם מראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:32 
purvis short כתב:
1. באת עם חולצה כזאת? ששמך ייחשף. שרת שירים מכוערים ולא נורמטיבים? שיידעו מי אתה. הרי אם השירים האלה לא בעייתיים, וההתנהגות הזו לא בעייתית אז מה הבעיה לחשוף אותה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:34 
אתה צודק בדבר אחד בסוף באמת ימאס לנו ונלך
ויחד איתנו ילכו רב רובם של חברי העמותה ובודאי שכל הספונסרים
שלא לדבר על זה שאף שחקן או מאמן לא ירצו לבוא
ואז תשאר עם 300 ספרטנים שישבעו אמונים אחד לשני וינדרו נדר לא להפסיק לעודד את עצמם
ולמצוץ לעצמם , בלי כסף , בלי קבוצה ובלי כלום
אני מציע שתפגשו פעם בשבוע באוסישקין תשירו שירי שנאה תקשקשו כתובות נאצה ותתפזרו
מדי פעם אפשר לארגן ערב של מכות עם חוליגנים מזדמנים
מה רע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:39 
סמל אישי של המשתמש
חבק אותי... כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

שמע, אחת ההשוואות, אם לא ה..
אתה משווה שחקן שירד שתי ליגות וויתר על כסף בשביל הקבוצה לשכיר חרב שבשנה הבאה לא פה ושקל ברצינות לעבור למכבי בקיץ האחרון?
ההזדהות והזיהוי של מתן עם הפועל הם ברמה שאין כמוה (אולי במקבי) בשום מקום אחר. בחגיגות העליה לעל אמא שלו תפסה אותי ביד וסיפרה לי על המחויבות המטורפת שלו עם דמעות בעיניים.
דווקא מהמקום הזה הוא בא ומסביר מה מפריע לו (הוא כתב - לא תובע ולא דורש) ואת הזכות לעשות את זה הוא הרוויח.
זכותך, אגב, לא לקבל את זה. כמו שכתבתי, אני לא מבין את הצעקה העצומה, אבל בהחלט אפסיק לשיר לרגב אם זה מפריע למתן ולשחקנים אחרים. אני אמצא מטרות אחרות למות עבורן.
ולגבי ה"צריך להתעסק במשחק", מה הוא רובוט? אתה מעדיף רובוט? אני מעדיף את מתן כמו שהוא, מונע מאמוציות מטורפות, מבין מה זה דרבי וכשהוא עושה את הסמל של הפועל ברור לך שהוא באותו רגע מרגיש בדיוק כמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:43 
אוהד לא קובע את החמישייה (אם כי מותר לו להביע את דעתו), ושחקן לא קובע מה שרים ביציע (אם כי מותר לו להביע את דעתו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:45 
mkorman1 כתב:
ואז תשאר עם 300 ספרטנים שישבעו אמונים אחד לשני וינדרו נדר לא להפסיק לעודד את עצמם
מה רע?

ואם לנו ימאס ונלך, תסתדרו לבד?
כמדומני שחלק לא מבוטל מהאנשים שהיו אתמול קיללו את רגב פנאן. ממש לא בודדים. את כולם אתם רוצים להעיף.
אתה חושב שהפועל תסתדר בלעדינו?
אתם לא יותר טובים מאף אחד. צאו מהסרט.
אני למשל חושב שכל אוהד הפועל חשוב ולא נסתדר בלי אף אחד, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להתקפל בפני האיומים שלכם, בנושא כ"כ חד משמעי ומוצדק כמו קללות למוני פנאן. אני באמת חושב שאתם אנשים הזויים אם אתם חושבים שאת השונא הפועל הזה אסור לקלל. לא אנחנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:49 
רק בעוד כמה שנים, כשמתן יפרוש, הרבה אנשים (גם אוהדי הפועל) יבינו איזה אדם הוא, איזה מחויבות יש לו למועדון, ואיזה ערכים הוא רוצה בהפועל (וכמובן צודק ב-100%).
לצערי עכשיו הרבה אנשים מתעסקים ב- "שלא יחנך, שיתעסק במשחק!!!" במקום לנסות להבין את המשמעות והעומק של הדברים.
טוב שלא אמרו "הכל עובר עליך וקקא בידיך".

אחרי הכל כולם בני אדם ויש גבולות, ואני אחד ששונא את מכבי מגיל אפס.
כל אלה ששרו בכיף אתמול, אם היו שרים להם רבע מזה על קרוב משפחה שלהם שנפטר (ולכל אחד יש כזה) הם היו בוכים כמו ילדה בת 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:52 
deep red כתב:

דווקא מהמקום הזה הוא בא ומסביר מה מפריע לו (הוא כתב - לא תובע ולא דורש) ואת הזכות לעשות את זה הוא הרוויח.
זכותך, אגב, לא לקבל את זה. כמו שכתבתי, אני לא מבין את הצעקה העצומה, אבל בהחלט אפסיק לשיר לרגב אם זה מפריע למתן ולשחקנים אחרים. אני אמצא מטרות אחרות למות עבורן.
ולגבי ה"צריך להתעסק במשחק", מה הוא רובוט? אתה מעדיף רובוט? אני מעדיף את מתן כמו שהוא, מונע מאמוציות מטורפות, מבין מה זה דרבי וכשהוא עושה את הסמל של הפועל ברור לך שהוא באותו רגע מרגיש בדיוק כמוך.

אני אגיד לך בדיוק מה הבעיה שלי.
הוא חכם על אוהדי הפועל. נראה אותו גבר גם יוצא על הצד השני (או שאתם חושבים שמוני פנאן הוא טלית שכולה תכלת) ומבקש לכל הפחות לפתוח מחדש ולחקור את פרשת בנק פנאן ואת כל המעורבים בכך.
נראה אותו יוצא נגד שלטון האימים של מכבי ושמעון מזרחי ולא רק נגד אוהדי הפועל.
ואל תגידו לי שהוא מתעסק בבעיות אצלנו ולא אצל אחרים. הוא יודע טוב מאד שלא קמנו בבוקר והחלטנו לשנוא את מוני פנאן. אם הוא בחר לפתוח את הנושא, אז עד הסוף.
נגד אוהדי הפועל הרבה יוצאים. זו ממש לא חכמה ולא הופך אותו לגיבור גדול. עוד דעה פופוליסטית. נראה אותו יוצא נגד מכבי בתקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:52 
לטעמי יש הבדל מאוד גדול לבין לקלל את מוני פנאן (שעל כך לא תהיה לי שום חרטה) לבין להקניט את הבן שלו שמעולם לא עשה לנו כלום.
מעבר לעובדה שזה מעשה שנע בין רוע לב לטמטום, אני באמת לא מבין מה יוצא לנו מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:54 
אני מחשיב את עצמי לחלק מ"הקומץ" (נגיד) ששר הכל,
בין אם זה שירים למוני או לאובראוב.

אבל אתמול, כשרגב היה מול הפנים שלנו, והוא באמת לא עשה לנו כלום, זה היה מוגזם.
יש הבדל בין לעשות קצת הומור שחור בגארבג' טיים כשאף אחד לא שומע, לבין לבוא לבן אדם ולצחוק לו בפנים על זה שאבא שלו מת.

גועל נפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:59 
יאללה, יאללה.
רוב הקללות היו נגד מוני פנאן והמעשים שלו.
אם זה היה מסתכם בזה, התגובות היו אותן תגובות. אל תזיינו את השכל.
לראיה, כשתלו שלט "סוף גנב לתלייה" בעילוט, גם יצאו נגד אוהדי הפועל.
לפחות תהיו אמיתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:03 
deep red כתב:
חבק אותי... כתב:
dr.avi כתב:
ציטוט:

שמע, אחת ההשוואות, אם לא ה..
אתה משווה שחקן שירד שתי ליגות וויתר על כסף בשביל הקבוצה לשכיר חרב שבשנה הבאה לא פה ושקל ברצינות לעבור למכבי בקיץ האחרון?
ההזדהות והזיהוי של מתן עם הפועל הם ברמה שאין כמוה (אולי במקבי) בשום מקום אחר. בחגיגות העליה לעל אמא שלו תפסה אותי ביד וסיפרה לי על המחויבות המטורפת שלו עם דמעות בעיניים.

לא עשיתי השוואות בין השחקנים ברמה האישית,ואתה לא צריך לנתח לי את המצב אני יודע בדיוק כמוך ואפילו יותר טוב מימך...
נתתי דוגמה למקצוענות של שחקן,חוץ מיזה שרשמתי שהקהל של חיפה צעק קריאות זהות על רגב פאנן ואף אחד לא פצה פה... מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:09 
קרספו. אני חושב שאנשים יוצאים ל"מאבק" כי זה פוגע בקבוצה, לא משום סיבה אחרת. אני חושב שיש מקום לקלל את מוני, כל עוד זה לא פוגע בקבוצה מבחינה תדמיתית/כלכלית.

לעניין בנק המטרות שלך: הייתי מציע לך לא להכליל. אני חושב שרוב הקהל נגד שירי שואה ונאצים, אבל בעד "לא מייצגים את ישראל" וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:14 
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
מה רע?

כמדומני שחלק לא מבוטל מהאנשים שהיו אתמול קיללו את רגב פנאן. ממש לא בודדים. את כולם אתם רוצים להעיף.
אני למשל חושב שכל אוהד הפועל חשוב ולא נסתדר בלי אף אחד, אבל זה לא אומר שאנחנו צריכים להתקפל בפני האיומים שלכם, בנושא כ"כ חד משמעי ומוצדק כמו קללות למוני פנאן. אני באמת חושב שאתם אנשים הזויים אם אתם חושבים שאת השונא הפועל הזה אסור לקלל. לא אנחנו.

יש לי חדשות בשבילך
נסתדר מצויין בלעדיכם , הרבה יותר טוב מאשר איתכם
עכשיו תיקח נשימה עמוקה ותקרא לאט את מה שכתבת
אם אחר כך תחשוב עדיין שזה סביר אז גש לקבל טיפול מאימא של מתן
כי מצבך לא משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:19 
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
מה רע?

יש לי חדשות בשבילך
כי מצבך לא משהו

אז למה אתה מחכה?
חברי ההנהלה מכירים טוב מאד את השמות. עם חלקם אני מדבר ברגעים אלו ממש.
אפילו לא מכחישים. קיללנו ונמשיך לקלל את מוני פנאן כל עוד יישארו לנו מיתרי קול.
אם אתם רוב כ"כ גדול ותסתדרו בלעדינו, אז מה כ"כ קשה להעיף אותנו מהיציעים? למה כל דיבורי הסרק האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:20 
מה אתה מתווכח איתם בכלל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:25 
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
villa crespo כתב:
mkorman1 כתב:
מה רע?

יש לי חדשות בשבילך
כי מצבך לא משהו

אז למה אתה מחכה?
חברי ההנהלה מכירים טוב מאד את השמות. עם חלקם אני מדבר ברגעים אלו ממש.
אפילו לא מכחישים. קיללנו ונמשיך לקלל את מוני פנאן כל עוד יישארו לנו מיתרי קול.
אם אתם רוב כ"כ גדול ותסתדרו בלעדינו, אז מה כ"כ קשה להעיף אותנו מהיציעים? למה כל דיבורי הסרק האלה?

מי אמר שאני מחכה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:27 
villa crespo כתב:
יאללה, יאללה.
רוב הקללות היו נגד מוני פנאן והמעשים שלו.
אם זה היה מסתכם בזה, התגובות היו אותן תגובות. אל תזיינו את השכל.
לראיה, כשתלו שלט "סוף גנב לתלייה" בעילוט, גם יצאו נגד אוהדי הפועל.
לפחות תהיו אמיתיים.

מי שמיתמם פה זה אתה, הרי באף משחק אחר לא מקללים כל כך הרבה את מוני פנאן (שכמו שאמרתי אין לי בעיה עם הקללות נגדו) אבל כשהבן שלו שם זה פתאום דחוף להזכיר לו שאבא שלו התאבד?
אותי אישית זה מגעיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:31 
לסיכום-
אני נהנה לקלל את מוני פאנן ,שמעון מזרחי ,דויד בלאט ,דויד פדרמן ,רגב פאנן לירון פאנן ועוד רבים וטובים.

אם בהנהלת הפועל או בקהל חושבים שאני לא ראוי אין לי בעיה לשבת בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:34 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
ושוב, חבל שלא הראו צילומי תקריב של מי שעושה את זה. שהמשפחה שלו תראה, שבעבודה שלו ייראו, שהחברים יראו. שכולם ייראו. ושיתבייש להסתובב ברחוב. מי שעושכ את הדברים האלה הם שונאי הפועל. אנשחם שהורסים את המועדון, ושלא אכפת להם ממנו. וצריך להרחיק אותפ. כי אחרת לא יישאר לנו מועדון.
מצטער, אני לא מוכן שבגלל פסיביות ניהולית כלפי שונאי הפועל לא תישאר לנו קבוצת כדורסל. ושמח לשמוע את תגובת ההנהלה בנושא.
:CHE: מתן נאור :CHE:
זה סמל אמיתי

זה מה שיגרום לאנשים כמוני שחברים בעמותה כבר 3 שנים לעזוב אותה ולהשאיר אותה לקיצונים.
אני מצפה מההנהלה לצאת נגד זה בקול ברור, האנשים האלה צריכים להיות מורחקים ממשחקים לכמה שנים.

זה לא "שמעון מזרחי תתאבד כבר" שכולנו אוהבים לשיר. זה מישהו אמיתי שלא עשה לנו רע ואבא שלו באמת התאבד. לאן הגענו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 383 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: