נשיקה צרפתית כתב:
אף פעם לא פתחתי אשכול כזה, אבל היום, כשראיתי את החולצה הקשורה בצורת חבל תלייה, והשיר "אבא מת", פשוט הרגשתי בושה. אני חושב שעל הרבה דברים שנעשו אצלינו, הבלגתי כביכול וניסיתי להסביר לעצמי למה זה לא כלכך נורא.
היום רציתי להקיא. רגב פנאן לא עשה לנו כלום, וכל מה שהיה היום זה לא טמטום, זה הרבה מעבר. זה אנשים חולי נפש. זה הרבה יותר גרוע מכל "שתהייה שואה למכבי" או "מכבי נאצים". לשיר לבנאדם שלא חטא ולא עשה לנו כלום על אבא שלו שהתאבד, זה פשוט גועל נפש.

חבל שפתחת אשכול כזה.
אני חושב שזה לגיטימי מאוד לשיר לרגב על אבא שלו.
אבא שלו כידוע היה ונשאר שנוא מאוד על אוהדי הפועל,הבן רגב גם שנוא ועכשיו אני הולך לזעזע אותך... גם לירון השמנה גם היא שנואה על אוהדי הפועל.
זה בדיוק הדבר שכבר כמה אנשים כבר כתבו והתריעו עליו-היום זה "שואה" מחר זה "אבא מת" מחרתיים זה יהיה "השופט בן זונה".
חלאס אם השטויות האלה... במקום שמר אלוהים או הבן של אלוהים או אחד הכינויים שהדביקו לו יתרכז בכדורסל הוא מתעסק בקהל...
אם מר מתן נאור רוצה להתרכז בקהל,שיפרוש מכדורסל שיעלה ליציא אני גם מוכן לקנות לו תוף...
בקיצור-
לפי דעתי וזו דעתי האישית.
קריאות שואה באמת אין מקום ביציא-6 מיליון נרצחו שם,יש אוהדים שיש להם קשר לשואה זה פוגע וכולי וכולי אני מבין את הבעיה.
אבל-לשיר על מוני ורגב זה ליגטימי זה מובן,גם הקהל של חיפה שר דקות ארוכות על רגב כשבכלל המשחק היה נגד הפועל תל אביב ואף אחד לא פצה פה.
לא בהתאחדות לא בהנהלה לא השחקנים לא מתן נאור לא קורקי ולא שום דבר.
ולגבי נשיקה צרפתית לשיר על השואה זה הרבה יותר גרוע מלשיר על רגב פאנן,אין לי מושג מאיפה הבאת את השטות הזאת,אולי זה מפאת גילך הצעיר.
שב"ש