cscarlos כתב:
אחרי התלבטות ארוכה קיבלתי והבנתי את היתרונות בסטיט. אם אתה הבנת וקיבלת עכשיו כולנו יכולים להיות רגועים
הוא זר זול מה שיתן לנו כסף ל2 זרים בכירים (הרבה כסף הולך על הסנטר). זר זול? שני זרים בכירים? הבנתי, בגלל שהחתמנו את סטיט עכשיו נוכל להחתים את בריאנט לעונת פרישה שלו, אתה בכלל יודע כמה סטיט מרוויח וכמה "זר בכיר" מרוויח?
סטיט לא במעמד כל כך בכיר וכך יהיה הזדמנות הרבה יותר גדולה לבר וגל לקבל דקות (ארז בונה עליהם). למה שזה יהיה שונה משנה שעברה? אגב, מה זה מעמד לא כל כך בכיר? איך מסווגים בכירות של שחקן?
סטיט הוא שחקן צעיר שהמועדון יכול לפתח למשהו. מי יודע. לפתח שחקנים מראה על איכות של מועדון. אם היה לך את הכרטיס שחקן שלו והוא היה חתום לכמה שנים אולי זה היה שווה משהו, בכל אופן תיהיה בטוח שכל מה שיהיה מסטיט בקריירה שלו, את הקרדיט על ה"פיתוח" קלמזון יקבלו
לסטיט בתור שחקן יש יתרונות של אקסטרה כמו הגנה והשתלבות בקבוצה כך שהוא יכול לתת אקסטרה כשחקן רוטציה פחות בכיר. breaking news שחקן זר בליגת העל בישראל הוא שחקן רוטציה לכל דבר ועיניין, אחרת שישאר בבית, לגבי ה"פחות בכיר" אני לא מגיב יותר
אבל עדיין...לקבוצה במצבה כיום יש הרבה חסרונות שאני מקווה שלפחות חלקם יכוסו. אבל עדיין...לקבוצה במצבה כיום יש הרבה דברים טובים שאם יתמקדו בלחזק אותם הכל יהיה בסדר
אחרי התלבטות ארוכה החלטתי להגיב למה שאתה כותב כאן.
תשמע, אתה כותב שטויות לפעמים, אתה מנסח את זה בשפה יענו מקצועית שיחשבו שאתה מבין גדול, אבל שמפרקים את ההודעה שלך לתוכן שבה, אז לא נשאר הרבה.
אה, ומי שחושב שאנחנו בונים קבוצה לאליפות אני יכול רק להגיד
בוקר טוב!זהו, הוצאתי את כל מה שהיה לי להגיד על הלך הרוח פה בפורום בתקופה האחרונה, שבוע טוב.