20 כתב:
באופן ברור האסטרטגיה של הפועל צריכה להיות להגדיל את מאגר הכדורסלנים הישראלים המוצלחים.
לא נצליח להילחם באש באמצעות אש. למכבי תמיד יהיה יותר כסף מאיתנו.
רק באמצעות לכידות ומשפחתיות יש לנו סיכוי כלשהו.
מתי היינו יותר צמודים למכבי? כשהיו הרבה ישראלים טובים או כשיש מעט ישראלים טובים?
דבר נוסף, מדהים איך תעמולה קפיטליסטית ותיאוריות פוסט-מודרניסטיות מצליחות לבלבל אנשים אינטליגנטים כמו יובל, אינקוגניטו ו-19.
העדפה לוקאלית אינה שנאת זרים. אפשר להילחם באלי ישי ובחבר מרעיו, ועדיין לרצות חברה ישראלית משגשגת, חברות ישראליות מצליחות, וכדורסל ישראלי מצליח.
הומניזם אינו רלטוויזם. זה שכל בני האדם שווים ובעלי זכויות אדם אינו אומר שהכל מותר ושאין מוסר ושאין נכון ולא נכון.
הגישה שאומרת שאין גבולות והכל שטוח ושאסור להעדיף משרתת את הקונצרנים הגלובליים החזקים.
והערה אחרונה, אסור להתבלבל, כיום יש אפליה ברורה בכדורסל - נגד הכדורסלן הישראלי. תקנות המס גורמות לכך שכאשר שני שחקנים הם באותה רמה ומקבלים אותה משכורת, הזר יהיה בהכרח יותר זול מהישראלי. גם אם הזר פחות טוב הוא יהיה זול יותר. רוצים להילחם באפליה? הנה מטרה ראויה. שלא לדבר על זה שלא סתם שמעון מזרחי נלחם לשמר את המצב הזה. ואם שום דבר לא שיכנע אותכם שהגדלת מספר הישראלים המצטיינים הוא אינטרס עליון של הפועל, אולי זה יצליח
1. לכידות ומשפחתיות לא אומר פחות זרים. בחגיגות העלייה בסוף העונה שעברה קלי וסטיט לא חגגו עם האוהדים יותר מכל השחקנים הישראלים? הם לא היו משפחה? יוטר ואסברי לא היו משפחה?
2. אני מסכים שישראלים יותר טובים ישפר קצת את המצב בהשוואה למכבי (באופן לא גדול). אבל:
א. מספר הזרים לא משפיע על איכות הישראלים. הבעיה היא לא שיש פה כשרונות שלא מקבלים הזדמנויות, אלא שהשחקנים הישראלים פשוט לא מספיק טובים. שיפור איכות הישראלים צריך לבוא דרך עבודה טובה יותר בנוער, פתרונות קסם כמו הקטנת מספר הזרים לא ישפרו כלום.
ב.
גם מספר זרים נמוך מטה את הכף לטובת מכבי.
3. נכון, יש אפליה בקטע הזה. מצד שני יש גם אפליה כלפי הזרים - יש עליהם הגבלות כמו ארבעה בקבוצה, או מספר הדקות שהם יכולים לקבל. אז המצב הוא ממש לא חד צדדי. ושוב, אני בעד השוואת שיעור המס בין הישראלים לזרים (אני אפילו לא אתעקש על ביטול שאר האפליות, כמו הגבלה על מספר הזרים). הניחוש שלי הוא שימשיכו להביא את אותה כמות של זרים גם לאחר מכן.