תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 26 יולי 2012, 15:59 
סמל אישי של המשתמש
דרך אדומה כתב:
דובראש כתב:
הפועל כתב:
דובראש כתב:
הפועל כתב:
עוד תעמולה גזענית מטונפת!

ואני גם שונא שחקנים אשכנזים :D

אז איזה כדורסלנים ישראלים אתה אוהב? זהביאן?!

חג'ג'
ואם לא ידעת טוהר חיימוביץ הוא ברובו טריפוליטאי

גל גר בראש העין.
אמנם הוא תמיד טוען שזו "ראש העין החדשה!",
אבל כל פעם זה מצחיק אותי מחדש.

לגופו של דיון,
מחזק את דעתו של "הפועל".
אנחנו לא מונעים משנאת זרים, אלא מהעדפה להזדהות עם שחקנים שנשארים בקבוצה.
מבחינה סטטיסטית, זרים פחות מתחברים ומחוברים לקהל ולקבוצה, פשוט משום שזו תחנת ביניים עבורם.

מעדיף את אניימה על אסולין ואת יוטר על פני רובן עובד,
אבל שוב, מבחינה סטטיסטית, רב הסיכויים שניפול שוב על אוסברי/ איגבור שרק רואים בנו תחנה לשיפור סטט.

ובישראלים שהם לא יפתח בוכמן, גל איתן ומתן נאור אנחנו לא נהיה תחנת ביניים בדרך לחלום הגדול להגיע למכבי (לא משנה אם יתגשם או לא)?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 יולי 2012, 10:52 
באופן ברור האסטרטגיה של הפועל צריכה להיות להגדיל את מאגר הכדורסלנים הישראלים המוצלחים.

לא נצליח להילחם באש באמצעות אש. למכבי תמיד יהיה יותר כסף מאיתנו.
רק באמצעות לכידות ומשפחתיות יש לנו סיכוי כלשהו.

מתי היינו יותר צמודים למכבי? כשהיו הרבה ישראלים טובים או כשיש מעט ישראלים טובים?

דבר נוסף, מדהים איך תעמולה קפיטליסטית ותיאוריות פוסט-מודרניסטיות מצליחות לבלבל אנשים אינטליגנטים כמו יובל, אינקוגניטו ו-19.
העדפה לוקאלית אינה שנאת זרים. אפשר להילחם באלי ישי ובחבר מרעיו, ועדיין לרצות חברה ישראלית משגשגת, חברות ישראליות מצליחות, וכדורסל ישראלי מצליח.
הומניזם אינו רלטוויזם. זה שכל בני האדם שווים ובעלי זכויות אדם אינו אומר שהכל מותר ושאין מוסר ושאין נכון ולא נכון.
הגישה שאומרת שאין גבולות והכל שטוח ושאסור להעדיף משרתת את הקונצרנים הגלובליים החזקים.

והערה אחרונה, אסור להתבלבל, כיום יש אפליה ברורה בכדורסל - נגד הכדורסלן הישראלי. תקנות המס גורמות לכך שכאשר שני שחקנים הם באותה רמה ומקבלים אותה משכורת, הזר יהיה בהכרח יותר זול מהישראלי. גם אם הזר פחות טוב הוא יהיה זול יותר. רוצים להילחם באפליה? הנה מטרה ראויה. שלא לדבר על זה שלא סתם שמעון מזרחי נלחם לשמר את המצב הזה. ואם שום דבר לא שיכנע אותכם שהגדלת מספר הישראלים המצטיינים הוא אינטרס עליון של הפועל, אולי זה יצליח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 07:07 
danired כתב:
מה זה זרים, תסבירו לי?
ג'ון פנטסיל? אניימה? יוטר?
ישראלים אתם מעדיפים?
יניב גרין, שימון גרשון וליאור אסולין.
סבבה, זורם איתכם, רק אל תספרו לאף אחד שהאג'נדה שלכם היא האג'נדה של הפועל תל אביב.

זר אחד בהפועל תל אביב כדורסל ב15 שנים האחרונות שנשאר כאן יותר משלוש שנים. אחד!
הדוגמאות שלך זה יוטר שברח ברגע שקיבל הצעה מראשון וויני שרק בכה פה שלוש שנים שהוא רוצה לאירופה.
אתה לא תכתוב בישראלים מתן נאור גל איתן ושי אבןטבול. אתה לא תרשום בזרים מרקוס האטן דה סילבה ואיגיבור
כי הכל למען הדמגוגיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 20:13 
נו בחייאת פרלוב. זר אחד בחמש עשרה שנים שברובם לא היינו בליגת העל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 20:20 
סמל אישי של המשתמש
כמה אחורה אתה רוצה ללכת ברגר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 20:22 
אפשר לחשוב שהישראלים לא בורחים לליגות באירופה, בהנחה שמישהו רוצה אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 20:41 
Perlov כתב:
danired כתב:
מה זה זרים, תסבירו לי?
ג'ון פנטסיל? אניימה? יוטר?
ישראלים אתם מעדיפים?
יניב גרין, שימון גרשון וליאור אסולין.
סבבה, זורם איתכם, רק אל תספרו לאף אחד שהאג'נדה שלכם היא האג'נדה של הפועל תל אביב.

זר אחד בהפועל תל אביב כדורסל ב15 שנים האחרונות שנשאר כאן יותר משלוש שנים. אחד!
הדוגמאות שלך זה יוטר שברח ברגע שקיבל הצעה מראשון וויני שרק בכה פה שלוש שנים שהוא רוצה לאירופה.
אתה לא תכתוב בישראלים מתן נאור גל איתן ושי אבןטבול. אתה לא תרשום בזרים מרקוס האטן דה סילבה ואיגיבור
כי הכל למען הדמגוגיה

אתה צודק, אני לא מסתיר את זה, את הנקודה שלי הבהרתי.
הישראלים לא ברחו כי אין להם לאן, תודה לך מר ישראל שיינפלד שהיית איתנו 3 עונות.
אתה מתחבר לישראלים, לי זה פחות משנה, רמת הכדורסלן הישראלי זו בעיה של הנבחרות ושל האיגוד, אני צריך לדאוג שכל שנה הקבוצה שלי תעמיד את הסגל הכי חזק שהיא יכולה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 20:46 
סמל אישי של המשתמש
חלקם בורחים זה ברור. רובם המוחלט נשארים פה, גם זה ברור. אולי כולם עושים זאת כי אין להם ברירה. אני לא חושב כך, אבל אי אפשר לפסול את זה. אבל בשרוה התחתונה - 95% מהם נשארים פה. כמה מהזרים נשארים פה? כמה מהם אנחנו זוכים לראות משחקים אחרי שנתיים שלוש מיום החתימה?
ורובם המוחלט של השחקנים הישראלים הם כאמור "משלנו" - גדלו פה, עם אותה תרבות, לפעמים אפילו גדלו במחלקת הנוער של הקבוצה שלנו. וואלה, איך זה נהיה בושה לאמר שיותר כיף לך לראות שחקן ישראלי מאשר שחקן זר, אבל זה ברור לכולם שזה לא בריא שנהיה תלויים לחלוטין בפועלי בניין ורופאים מחו"ל?
איכשהו זה ברור מאליו בכל מקצוע שעדיף שיהיה רוב למקומיים, שהצפת זרים זה רע.
רק בכדורסל, אפילו שכולנו אוהבים לדבר על כמה כיף זה "שחקני בית" (מושג שלא קיים בכלל מחוץ לספורט), פתאום זה מובן מאליו שהולכים עד הסוף בגלובליזציה - פתאום כולם מריטוקרטיים טהרנים ומי שלא טוב, שלא ישחק. אפילו אם זה אומר שמה שרואים זה חמישיה של זרים מול חמישיה של זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:10 
שמע, מעניין לי את התחת ה"תרבות משלנו" הזאת.
הם נשארים פה כי הם לא מספיק טובים, לא בגלל שום סיבה אחרת.

אני אוהב את הולמאי כמו שאני אוהב את אבוטבול, אוהב את רופניק כמו שאני אוהב את טועמה, ואוהב את סימרוטיץ' כמו שאני אוהב את וואליד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:13 
סמל אישי של המשתמש
אז לך מעניין את התחת.
לי זה לא. ואני לא מתכוון לרגע להתבייש בזה, ולהיות מואשם ב"שנאת זרים" רק בגלל שכמו מרבית האנושות אני יותר נהנה לראות בקבוצה מהעיר שלי שחקני בית ושחקנים מקומיים, ולא ליגיון זרים שרובו מתחלף מדי שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:36 
נשגב מבינתי איך אפשר להיות סוציאליסט, לבקר את המדיניות הכלכלית החזירית של נתניהו, לכתוב הודעות של תמיכה בחלשים. אבל כשזה מגיע לכדורסל אז פתאום שהישראלים ילכו לחפש. למה רק בכדורסל? אז הנה, ממשלת ישראל אומרת שמי שאין לו כסף שילך לחפש. למה זה לא בסדר? אז תשלם עוד כמה שקלים על סיגריות ובירה. מה הבעיה? אז דירת שלושה חדרים בתל אביב תעלה שני מיליון שקל וחצי, מה הבעיה?
וכמובן, הייתי שמח לראות מה כל אלה שמטיפים בעד ריבוי זרים היו אומרים אם במקצוע שלהם היה מותר להביא עובדים זרים בלי הגבלה ובלי פיקוח מינימלי על רמתם המקצועית, ובנוסף העובדים מבחוץ היו משלמים מס מופחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:39 
אבל יש הגבלה.
ונשגב מבינתי איך אפשר לדבר על זה שמשפטים כמו "הם תופסים לנו את מקומות העבודה" הם גועל נפש והם בהרבה מאד מקרים רק תירוץ לגזענות(בכל מקום בעולם שיש בו זרים) אבל אין להם בעייה להשתמש בו כשזה מגיע לכדורסל.

כל אחד ומה שנשגב מבינתו אני מניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:55 
19 כתב:
אבל יש הגבלה.
ונשגב מבינתי איך אפשר לדבר על זה שמשפטים כמו "הם תופסים לנו את מקומות העבודה" הם גועל נפש והם בהרבה מאד מקרים רק תירוץ לגזענות(בכל מקום בעולם שיש בו זרים) אבל אין להם בעייה להשתמש בו כשזה מגיע לכדורסל.

כל אחד ומה שנשגב מבינתו אני מניח.

1. ההגבלה מאפשרת מצב שבו 80 אחוז מהזמן שחקנים לא ישראלים יהיו על המגרש. באופן מעשי המצב הוא שלפחות 50 אחוז מהזמן שחקנים זרים משחקים. זה לא סביר. האם בעבודה שלך 50 אחוז מהעובדים הם לא ישראלים?
מדוע שלא נפתח את שוק רופאי השיניים לעובדים זרים באופן חופשי. בלי פיקוח. מדוע שלא נאפשר יבוא חופשי לישראל של כל מוצר צריכה. בלי שום פיקוח?

2. אני לא אומר ״הם תופסים לנו את מקומות העבודה״. אני אומר שבמדינת ישראל צריכה להיות עדיפות לעובדים מקומיים. בכל תחום. ליגת כדורסל ישראלית היא קודם כל הליגה של הישראלים. אם זה גזענות? אז סבבה. שוב, מדוע שכל המקצועות במשק לא יהיו פתוחים לחלוטין לזרים. ש50 אחוז מרופאי השיניים יהיו זרים. מצדי כאלה שלמדו חודשיים ולוקחים 20 שקל לסתימה. מי שרוצה שיטפל אצלם. וחץ מזה הם יגרמו להוזלת מחירים. שייבאו לפה מוצרים חופשי בלי מכס. למה לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 21:57 
א. בעבודה הנוכחית לא, בעבודה הקודמת דווקא כן, הייתי מהישראלים היחידים. חייתי עם זה יופי.
ב. הם ארבעה מתוך סגל של כמה? 12? זה שליש, זה לא רוב וזה אפילו לא חצי. מה לעשות שהם הרבה יותר טובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:03 
הם ארבעה שמשחקים את רוב הדקות. אתה יכול לגלגל עיניים לשמיים עד מחר. זו עובדה.
ונראה מה היית אומר אם בזמן שניסית להתקבל לאוניברסיטה היית מגלה ש50 אחוז מהסטודנטים הם אזרחים זרים. ובזמן שאתה משלם 12 אלף שקל לשנה הם משלמים 6000 ובגלל זה אין לך מקום באוניבסיטה. נראה לך סביר שאוניברסיטת תל אביב תעניק חצי מהמקומות שלה לאזרחי חוץ והם ישלמו שכר לימוד מופחת? אם כן אז צר לי. הראייה שלך מוטעית מיסודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:04 
אם הם טובים משמעותית ויש להם יתרון מקצועי משמעותי, והם ירצו לבוא לעבוד פה, אז כן, אני אעדיף שרוב הרופאים שיטפלו בי יהיו אמריקאים.
לא מבין למה אתה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:17 
כן כן, אני משוכנע שהיית כותב טורים נלהבים אם היו אומרים לך שאין לך מקום באוניברסיטה כי אלפי אמריקאים היו מתקבלים לפניך והיו משלמים מחצית ממך. אני בטוח שהיית מוריד את הראש בהכנעה ואומר שמגיע להם. אני בטוח שאם חבריך הקרובים היו לומדים שנים באוניברסיטה, ונשארים מובטלים בגלל עובדים מהודו שהיו עושים את אותה עבודה אבל היו עולים למעסיק שלהם חצי בגלל הטבות מס מופלגות היית אומר להם שיש לנו מדינה נפלאה, שנותנת הזדמנות לעובדים מכל העולם. אני בטוח שאם חלילה תהיה מובטל, תנחם את עצמך בזה שהמחליף שלך עושה את העבודה בפחות כסף, שהוא תאילנדי ושמה לעשות, הוא טוב ממך. ותרעב ללחם מאושר מארץ האפשרויות הבלתי מוגבלות שיש פה. אני בטוח.

ושלא יהיה לך ספק. אם המס על שחקני זרים היה זהה לזה של הישראלים לא היו מחתימים ארבעה זרים בקבוצה. הסיבה שבעלי הקבוצות רוצים עוד ועוד זרים היא כי הם יותר זולים. והם יותר זולים אך ורק בגלל הטבת המס השערורייתית שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:20 
מה הקשר בין אוניברסיטה למקום עבודה?
אני רוצה את הרופאים הכי טובים שיש שיטפלו בי, אם הישראלים לא מספיק טובים ויש רופאים אוסטרים יותר טובים מהם שרוצים לעבוד פה? מצויין, שיבואו כמה שיותר.
אם הכבאים פה חלשים, ויש כבאים הולנדים שמעוניינים לעבוד בישראל? תפטרו את כל הישראלים ותביאו לי את ההולנדים.
אם נהגי האוטובוס שלנו נוהגים בפראות, ויש נהגי אוטובוס מקנדה שחלום חייהם לעבוד בישראל, שיחליפו את כל הישראלים מצידי.

להמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:26 
19 כתב:
מה הקשר בין אוניברסיטה למקום עבודה?
אני רוצה את הרופאים הכי טובים שיש שיטפלו בי, אם הישראלים לא מספיק טובים ויש רופאים אוסטרים יותר טובים מהם שרוצים לעבוד פה? מצויין, שיבואו כמה שיותר.
אם הכבאים פה חלשים, ויש כבאים הולנדים שמעוניינים לעבוד בישראל? תפטרו את כל הישראלים ותביאו לי את ההולנדים.
אם נהגי האוטובוס שלנו נוהגים בפראות, ויש נהגי אוטובוס מקנדה שחלום חייהם לעבוד בישראל, שיחליפו את כל הישראלים מצידי.

להמשיך?

היידה ביבי.
בעצם, אפילו עבור ביבי מדובר בקפיטליזם חזירי מדיי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:27 
לתת לאזרח את השירות הכי טוב שאפשר זה לא קפיטליזם ולא ביבי. זו המטרה של המדינה.
אם יש מדינה בלי רופאים טובים, אז עדיף שיביאו רק רופאים מבחוץ, מאשר שימצאו למלא רופאים משלהם מקומות עבודה, ושזה יעלה לאנשים בחיים שלהם. מה זה... ביבי, אחד לאחד.

אבל גם אני יכול, היידה לה פן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:28 
הטעות שלך היא שהם לא יותר טובים.

הם פה כי מדינת ישראל נותנת הטבות מס למי שמביא אותם.

היית רוצה שתא מקום העבודה שלך יתפסו עובדים מחו"ל כי מדינת ישראל משלמת למעסיקים שלהם חלק מהשכר שאחרת היה מגיע אליך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:35 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

היית רוצה שתא מקום העבודה שלך יתפסו עובדים מחו"ל כי מדינת ישראל משלמת למעסיקים שלהם חלק מהשכר שאחרת היה מגיע אליך?

נו בסדר, אז שהעמותה תנסה לקדם חוק להשוואת שיעור המס לישראלים וזרים.
מה הקשר בין זה לרעיונות על הגבלה וולנטרית מצד הפועל לשלושה זרים ולדה-לגיטימציה גזענית שעושים משתמשים כמו הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2012, 22:40 
רדנקו כתב:

אבל הם כן יותר טובים ברובם המוחלט. אחרת גם אם הם היו באים ביותר זול, השחקן הישראלי היה משחק במקומם, אם הוא יותר טוב.

ומה שיובל אמר, מילה במילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
טוב כולנו גזענים מסריחים שאוהבים לראות ישראלים. ואין מקום לשום רגש לאומי כלשהו כי רגש כזה הוא פסול. איזה שטויות!
אין בעיה עם הבאת זרים אבל חובה שיהיה איזון שיאפשר לשחקנים מקומיים להתפתח. הסיפור של שולדי לא הזוי בעיניך?הוא לא מפריע לך טיפה?
שחקנים זרים חשובים מאוד ואהובים מאוד אבל חובה שהליגה הזו תהיה פלטפורמה דווקא לשחקן הישראלי. הלוטו והטוטו שמשקיעים כסף במטרה לחזק את הכדורסל הישראלי וחלק מזה זה גם השחקן הישראלי- שאמור לשחק בנבחרת.כן גם לנבחרת יש חשיבות.
וזה שיש הבדל במס בין ישראלים לזרים זה כמובן ביזיון שאין כדוגמתו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אושרה שיטת המשחקים לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 03:00 
הפועל כתב:
כמה אחורה אתה רוצה ללכת ברגר?

בחייאת. להזכיר לך את החיבור המדהים של ויפי, הוקיץ׳, ננו, רדנקו, יוטר ועוד כמה עם הקהל? גם בארי לייבוביץ׳ לא היה צבר, אבל נחשב לשחקן הגדול בתולדות הפועל סל. לחיבור עם קהל אין קשר לדת או גזע, אלא לבנאדם עצמו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
זה דיון מעניין. רק שהוא לא קשור למה שענית לפרלוב, שהתייחס לזרים שהיו פה יותר משלוש שנים.
ושאלתי כמה אחורה יהיה מספיק טוב לך בנושא הזה, כי הערת ש15 שנה לא מספיק.
כי יש מעט מאד זרים בתולדות הפועל שעומדים בזה. אפילו אם תחזור 20 שנה אחורה. או 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 08:11 
יובל ו-19, לא קיבלת יתגובה לטיעונים שלי. חכמים על חלשים.

הערה אחת על הדברים של 19 -
19 אמר: אני רוצה את הרופאים הכי טובים שיש שיטפלו בי, אם הישראלים לא מספיק טובים ויש רופאים אוסטרים יותר טובים מהם שרוצים לעבוד פה? מצויין, שיבואו כמה שיותר.

הרעיון בבסיסו הוא מעניין ולא בדיוק קפיטליסטי - להסיר את המגבלות על תנועה של עובדים בין מדינות, בדיוק כמו שהון יכול לנוע בחופשיות בין מדינות. במצב כזה מדינות היו מתחרות על עובדים בעלי ערך גבוה ומציעות להם תנאים טובים כדי למשוך חדשנות ואיכות. במציאות, תנועה של עובדים מוגבלת ותנועה של הון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
זה דיון מעניין. רק שהוא לא קשור למה שענית לפרלוב, שהתייחס לזרים שהיו פה יותר משלוש שנים.
כי יש מעט מאד זרים בתולדות הפועל שעומדים בזה. אפילו אם תחזור 20 שנה אחורה. או 25.

כמה ישראלים בשנות ה80, ה90 ודמדומי השאול נשארו בהפועל יותר מ3 שנים ברצף?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 13:29 
סמל אישי של המשתמש
20 כתב:
באופן ברור האסטרטגיה של הפועל צריכה להיות להגדיל את מאגר הכדורסלנים הישראלים המוצלחים.

לא נצליח להילחם באש באמצעות אש. למכבי תמיד יהיה יותר כסף מאיתנו.
רק באמצעות לכידות ומשפחתיות יש לנו סיכוי כלשהו.

מתי היינו יותר צמודים למכבי? כשהיו הרבה ישראלים טובים או כשיש מעט ישראלים טובים?

דבר נוסף, מדהים איך תעמולה קפיטליסטית ותיאוריות פוסט-מודרניסטיות מצליחות לבלבל אנשים אינטליגנטים כמו יובל, אינקוגניטו ו-19.
העדפה לוקאלית אינה שנאת זרים. אפשר להילחם באלי ישי ובחבר מרעיו, ועדיין לרצות חברה ישראלית משגשגת, חברות ישראליות מצליחות, וכדורסל ישראלי מצליח.
הומניזם אינו רלטוויזם. זה שכל בני האדם שווים ובעלי זכויות אדם אינו אומר שהכל מותר ושאין מוסר ושאין נכון ולא נכון.
הגישה שאומרת שאין גבולות והכל שטוח ושאסור להעדיף משרתת את הקונצרנים הגלובליים החזקים.

והערה אחרונה, אסור להתבלבל, כיום יש אפליה ברורה בכדורסל - נגד הכדורסלן הישראלי. תקנות המס גורמות לכך שכאשר שני שחקנים הם באותה רמה ומקבלים אותה משכורת, הזר יהיה בהכרח יותר זול מהישראלי. גם אם הזר פחות טוב הוא יהיה זול יותר. רוצים להילחם באפליה? הנה מטרה ראויה. שלא לדבר על זה שלא סתם שמעון מזרחי נלחם לשמר את המצב הזה. ואם שום דבר לא שיכנע אותכם שהגדלת מספר הישראלים המצטיינים הוא אינטרס עליון של הפועל, אולי זה יצליח

1. לכידות ומשפחתיות לא אומר פחות זרים. בחגיגות העלייה בסוף העונה שעברה קלי וסטיט לא חגגו עם האוהדים יותר מכל השחקנים הישראלים? הם לא היו משפחה? יוטר ואסברי לא היו משפחה?
2. אני מסכים שישראלים יותר טובים ישפר קצת את המצב בהשוואה למכבי (באופן לא גדול). אבל:
א. מספר הזרים לא משפיע על איכות הישראלים. הבעיה היא לא שיש פה כשרונות שלא מקבלים הזדמנויות, אלא שהשחקנים הישראלים פשוט לא מספיק טובים. שיפור איכות הישראלים צריך לבוא דרך עבודה טובה יותר בנוער, פתרונות קסם כמו הקטנת מספר הזרים לא ישפרו כלום.
ב. גם מספר זרים נמוך מטה את הכף לטובת מכבי.
3. נכון, יש אפליה בקטע הזה. מצד שני יש גם אפליה כלפי הזרים - יש עליהם הגבלות כמו ארבעה בקבוצה, או מספר הדקות שהם יכולים לקבל. אז המצב הוא ממש לא חד צדדי. ושוב, אני בעד השוואת שיעור המס בין הישראלים לזרים (אני אפילו לא אתעקש על ביטול שאר האפליות, כמו הגבלה על מספר הזרים). הניחוש שלי הוא שימשיכו להביא את אותה כמות של זרים גם לאחר מכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יולי 2012, 15:18 
ItaiH6 כתב:
הפועל כתב:

כמה ישראלים בשנות ה80, ה90 ודמדומי השאול נשארו בהפועל יותר מ3 שנים ברצף?

גל, מתן, טוהר, שמחוני, גילי (פעמיים), אמסלם, נאווי, פרישמן, שיינפלד, חג'ג' (היה איתנו גם בלאומית, לא?)
בטח יש עוד כמה שלא עולים לי לראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: