cscarlos כתב:
המשתמש עמרי
אני יכול להגיד שאוהדים כמוך מהווים את הסכנה הקיומית של הקבוצה בכך שמגבילים אותה , בהליכת הדווקא בשביל מה שהם מאמינים לנכון ובסלקציות השונות והפרדת האוהדים. אבל אחרי שהייתי אתה למשך שורה וחצי אפסיק להדרדר לרמה שלך.
ולא עברתי בסלקציה שלך חמוד? אני עדיין לא אוהד אמיתי? לא הצטרפתי למועדון הקטן שלך? אני חושש שאצתרך לבכות בצד קצת ולחיות עם זה אבל נראה לי שאהיה בסדר.
אנחנו נשחק בתל אביב כשיהיה אולם ראוי לשחק. עד אז, לא נשארים בתל אביב בכל מחיר.
אתה לוקה קצת בהבנת הנקרא. ואתה יכול להפסיק עם הפוזה הזאת של "ירדתי לרמה שלך כדי להגיב ועכשיו אחזור לפסגת האולימפוס"
כתבתי במפורש ש
ציטוט:
בין כל הוויכוחים על חולון/ת"א/ראשון שהם לגיטימיים לחלוטין
כלומר - תתווכחו כמה שבא לכם בין ת"א לראשון וחולון. במצב הנוכחי זה וויכוח שהוא ברור.
הכעס שלי הוא על המשפט הבא שכתב or eliaz -
ציטוט:
אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין
משפט חמור ומרתיח ברמות שאני לא יכול להסביר בכלל. אתה ציטטת את ההודעה שבה נכתב המשפט הזה והוספת "כל מילה".
בגלל זה ההודעה שלי היתה מיועדת אליו וגם אליך, וגם הבהרתי בהודעה שלי באופן מפורש שזה בגלל המשפט הזה ולא בגלל וויכוח האולם.
אני ממשיך ועומד מאחורי כל מילה שלי בנושא הזה. השם הפועל תל אביב זה גבול אדום ונושא שייהרג ובל יעבור, ולא חילקתי לך ציון על אהדה כמו שאתה חושב אוטומטית בכל פעם שאתה רואה הודעה שלי, אלא אמרתי שגם אם הנושא הזה לא קריטי לך - אתה צריך לכבד אוהדים שהיו עם הקבוצה הזאת הרבה מאוד שנים והנושא הזה חשוב להם. אי אפשר לבוא ולהכריז בזלזול שאפשר שמצדכם לשנות את השם של הקבוצה.
מי אתם בכלל שתבואו ותשנו להם את השם של הקבוצה? שם שעומדת מאחוריו היסטוריה שלמה.
אתם חוצפנים, וצא מהקטע של אוהד אמיתי ותפסיק להסיט לשם את השיחה, לא חילקתי לך שום ציון.
נ.ב
רק עכשיו ראיתי שכתבת את השורה הראשונה. איפה בדיוק אני עושה דווקא? תן לי נושא אחד שבו אני "דווקא". בטח נראה לך שאתה יודע בשבילי במה אני באמת מאמין ומה אני עושה בכוונה כדי להרגיז (רמז - למרות השגעון גדלות שלך, אני לא משנה את הערכים שלי לכבודך).