תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 20:38

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 18:56 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
ואם נישאר בת״א אתה חושב שהם יבנו לנו? וחות מזה, למה שאסבול ולא אגדל כקבוצה ולא ארחיב את מעגל המנויים והאוהדים ולא אתן ליותר אנשים להנות מהפועל כדורסל בשביל רצון הזוי ולא ברור להישאר בת״א בכל מחיר? אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין. תבין, אין שום דבר יותר חשוב מטובת הקבוצה , ולהישאר בת״א זה לרעת הקבוצה

הקבוצה שאת טובתה אתה שוחר היא הפועל תל אביב.
לשיטתך, יכול להיות ש"טובת הקבוצה" תחייב אותה לעבור לשחק באריאל, נניח?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:01 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
OrEliaz כתב:
ואם נישאר בת״א אתה חושב שהם יבנו לנו? וחות מזה, למה שאסבול ולא אגדל כקבוצה ולא ארחיב את מעגל המנויים והאוהדים ולא אתן ליותר אנשים להנות מהפועל כדורסל בשביל רצון הזוי ולא ברור להישאר בת״א בכל מחיר? אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין. תבין, אין שום דבר יותר חשוב מטובת הקבוצה , ולהישאר בת״א זה לרעת הקבוצה

הקבוצה שאת טובתה אתה שוחר היא הפועל תל אביב .

לא. כי אריאל רחוקה מדי מתל אביב, שהיא בכל אופן מרכז ליבה ואהדתה של הקבוצה. אבל לעומת זאת, יחסית קרוב לתל אביב ובנגישות מלאה ממנה ואליה ניתן למצוא שני אולמות מצוינים שיכולים לשמש בית זמני להפועל. למה להיכנע לדרישותיו של האדם שהרס את הפועל בגלגולה הקודם ולתת לו את התענוג? למה לא להשתמש באקט המחאה הכי טוב שיש לנו, ושאוהדי הפועל יודעים לבצע אותו הלכה למעשה - לעשות, לא רק לדבר, ולצאת מתל אביב ולו רק לשם המחאה? טובת הקבוצה בעיני כל אדם המבין את הנעשה היא לכיוון אחד - והוא החוצה מתל אביב, עם כל הצער והכאב שבדבר. אני לא שמח לומר את המלים הללו, אם מישהו חשב אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:25 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
teknoboy כתב:
OrEliaz כתב:

הקבוצה שאת טובתה אתה שוחר היא הפועל תל אביב .

לא. כי אריאל רחוקה מדי מתל אביב, שהיא בכל אופן מרכז ליבה ואהדתה של הקבוצה. אבל לעומת זאת, יחסית קרוב לתל אביב ובנגישות מלאה ממנה ואליה ניתן למצוא שני אולמות מצוינים שיכולים לשמש בית זמני להפועל. למה להיכנע לדרישותיו של האדם שהרס את הפועל בגלגולה הקודם ולתת לו את התענוג? למה לא להשתמש באקט המחאה הכי טוב שיש לנו, ושאוהדי הפועל יודעים לבצע אותו הלכה למעשה - לעשות, לא רק לדבר, ולצאת מתל אביב ולו רק לשם המחאה? טובת הקבוצה בעיני כל אדם המבין את הנעשה היא לכיוון אחד - והוא החוצה מתל אביב, עם כל הצער והכאב שבדבר. אני לא שמח לומר את המלים הללו, אם מישהו חשב אחרת

זה תירוץ עלוב לומר שת"א קרובה לחולון ולראשל"צ ולאריאל לא.
הפועל ת"א צריכה לשחק בת"א גם אם זה אומר שאנשים ישארו בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:26 
סמל אישי של המשתמש
אור אליעז, כולם יודעים למה אתה רוצה שנארח בחולון.
:DEVIL4:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:41 
לי אישית קשה לנתח ,מה יביא לנו יותר מהר אולם אם בכלל-ההישארות בהדר יוסף או נדידה לאולם מחוץ לת"א?
ההסתכלות שלי היא מנקודת מבט אחרת
אם רוצים קבוצה עם בסיס גדול יותר ,אזיי אנו זקוקים לכמה שיותר חברי עמותה,
כדי שיהיו כמה שיותר חברי עמותה ,אנו זקוקים לתת להם אופציה לעשות מנוי למשחקים ,
כדי שיוכלו לעשות מנוי למשחקים נדרש אולם גדול יותר
"יד ושם" להערכתי לא יהיה אופציה, בגלל זהותו והוא מקום שלא יזכה להערכתי לתמיכה של ההנהלה/האוהדים/חברי עמותה
ולכן נשארת האופציה הפחות אולי אידיאלית ,יחד עם זאת הטובה ביותר במצב הנוכחי והוא אולם מחוץ לת"א
את שמותיהם כבר הזכרתם,
אני אישית יעדיף את אולם הפחים.
בסופו של דבר הקבוצה עם יותר חברי עמותה,יותר מינויים וליותר קהל לקנות כרטיסים ולראות את הקבוצה תאפשר לנו תקציב יותר גדול והסיכויים להתבסס בליגת העל לאורך זמן הרבה יותר גבוהים משמעותית
:hapoel: :COMMY:

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:45 
בולשיט בולשיט שוב פעם בולשיט ועוד אלף פעם בולשיט.
אוי ואבוי...הרי הפועל תל אביב חייבת לשחק בתל אביב. וגם ההשוואה ללעבור לאריאל ממש היה במקום. גם ממש קשור.

הפועל תל אביב לא תשחק בתל אביב בכל מחיר.
תתחילו להפעיל שכל ותחשבו מה טוב לקבוצה כיאה לבעלים שלה.
הדר יוסף לא יאושר בחיים למשחקים גדולים מה שמסתכן בפסילה אוטומטית אם נתעקש או מעבר לאולם אחר.
מנויים כבר נמכרו והרבה אנשים ישארו בחוץ וזה כבר ידוע.
הקבוצה מוגבלת ברמות מטורפות לאולם שבבירור קטן עליה מה שאני כבר הזהרתי מזמן וכבר אי אפשר להתעלם.
למרות כמה שכולם היו ספקנים.אולם של 2500 יאפשר המשך של מכירה של מנויים וגם באקסטרה מקום שישאר יאפשר מכירת כרטיסים ואתה לא צריך להיות אופטימי כדי להאמין בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 19:53 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
אור אליעז, כולם יודעים למה אתה רוצה שנארח בחולון.
:DEVIL4:

אם לשם אתה חותר אז סבבה. אני גר קרוב לאולם הפחים, זה נכון, אבל גם אם האולם היה נוח לכולם והיה רחוק ממני אישית 100 ק"מ לא הייתי מתנגד. זה לא אישיו בכלל וחבל שאתה מזכיר את זה.

cscarlos כתב:
בולשיט בולשיט שוב פעם בולשיט ועוד אלף פעם בולשיט.
אוי ואבוי...הרי הפועל תל אביב חייבת לשחק בתל אביב. וגם ההשוואה ללעבור לאריאל ממש היה במקום. גם ממש קשור.

הפועל תל אביב לא תשחק בתל אביב בכל מחיר.
תתחילו להפעיל שכל ותחשבו מה טוב לקבוצה כיאה לבעלים שלה.
הדר יוסף לא יאושר בחיים למשחקים גדולים מה שמסתכן בפסילה אוטומטית אם נתעקש או מעבר לאולם אחר.
מנויים כבר נמכרו והרבה אנשים ישארו בחוץ וזה כבר ידוע.
הקבוצה מוגבלת ברמות מטורפות לאולם ש בבירור קטן עליה מה שאני כבר הזהרתי מזמן וכבר אי אפשר להתעלם.
למרות כמה שכולם היו ספקנים.אולם של 2500 יאפשר המשך של מכירה של מנויים וגם באקסטרה מקום שישאר יאפשר מכירת כרטיסים ואתה לא צריך להיות אופטימי כדי להאמין בזה.

:ROSE: הכל אמת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:21 
אולי נשחק בכחול? זה מוכר יותר מאדום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
ואם נישאר בת״א אתה חושב שהם יבנו לנו? וחות מזה, למה שאסבול ולא אגדל כקבוצה ולא ארחיב את מעגל המנויים והאוהדים ולא אתן ליותר אנשים להנות מהפועל כדורסל בשביל רצון הזוי ולא ברור להישאר בת״א בכל מחיר? אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין. תבין, אין שום דבר יותר חשוב מטובת הקבוצה, ולהישאר בת״א זה לרעת הקבוצה

אוי ואבוי
אוי ואבוי
אוי ואבוי

בין כל הוויכוחים על חולון/ת"א/ראשון שהם לגיטימיים לחלוטין

מה שנכתב פה זה הדבר הכי חמור שראיתי בתקופה האחרונה בפורום.

דוגמה לאוהד שהתאהב בפרוייקט ושכח את המטרה העיקרית שלו, להחזיר את הפועל תל אביב לחיים.
אוי ואבוי לנו על אוהדים כאלה שרוצים להעלים את הקבוצה שנקראת הפועל ת"א מהמפה ולהתחיל למצוא לה תחליפים "מרגשים".
אתה וקרלוס למיניהם זה אנשים שמסכנים את הקיום של הפועל תל אביב

לא מבין איך ההודעה החמורה הזאת עברה בכזה שקט.

כל קשקושי הביצים על 3,000 אוהדים בכל משחק ליגה (תרשה לי - פחחחחחחחחח) מתגמדים לעומת השורה התחתונה של הדברים שלך

דעות כמו שלך סותרות באופן מהותי את העקרון שלשמו הוקמה הקבוצה הזאת.

אם לך ולמשתמש קרלוס לא טוב עם הפועל תל אביב אתם מוזמנים להקים קבוצה אחרת. אני ורוב חברי העמותה אוהדים את הפועל תל אביב כבר הרבה שנים, וככה זה יישאר לתמיד. אז אל תתעסקו לנו עם השם של הקבוצה, חוצפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
ואם נישאר בת״א אתה חושב שהם יבנו לנו? וחות מזה, למה שאסבול ולא אגדל כקבוצה ולא ארחיב את מעגל המנויים והאוהדים ולא אתן ליותר אנשים להנות מהפועל כדורסל בשביל רצון הזוי ולא ברור להישאר בת״א בכל מחיר? אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין. תבין, אין שום דבר יותר חשוב מטובת הקבוצה, ולהישאר בת״א זה לרעת הקבוצה

OrEliaz כתב:
אני ואתה וכולנו פה נכווינו אלפי פעמים מעיריית תל אביב. עד שלא יתחלפו האנשים בעירייה ו\או עד שייבנה ואראה בעיניים אולם, אסור לנו לחזור לעיר הזאת. לא מגיע לה מפעל יפה כמו הפועל להתהדר בו. שתישאר עם הגועל נפש, הסיאוב והזוהמה של מכבי כדורסל, אני מעניק לה את זה

:bang:

אין די מילים לומר כמה אתה אידיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
זה כמו שירושלים תשחק בירדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:05 
המשתמש עמרי
אני יכול להגיד שאוהדים כמוך מהווים את הסכנה הקיומית של הקבוצה בכך שמגבילים אותה , בהליכת הדווקא בשביל מה שהם מאמינים לנכון ובסלקציות השונות והפרדת האוהדים. אבל אחרי שהייתי אתה למשך שורה וחצי אפסיק להדרדר לרמה שלך.

ולא עברתי בסלקציה שלך חמוד? אני עדיין לא אוהד אמיתי? לא הצטרפתי למועדון הקטן שלך? אני חושש שאצתרך לבכות בצד קצת ולחיות עם זה אבל נראה לי שאהיה בסדר.

אנחנו נשחק בתל אביב כשיהיה אולם ראוי לשחק. עד אז, לא נשארים בתל אביב בכל מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
הפועל תל אביב צריכה לשחק בתל אביב בכל מחיר.
זה עצוב בכלל שמתווכחים על דבר כזה.
לשאול ידעתם לבוא בטענות שהוא משחק באריאל אבל כשאתם רוצים להעביר לראשל"צ(זה יותר קרוב!!!!1) אז זה לגיטימי.
כששאול החליט לשחק ביד אליהו אז שרתם לא באים ליד אליהו אבל עכשיו כשאתם שוקלים לשחק שם זה בסדר.
כששיחקו ברמת השרון אמרתם למה לא משחקים בת"א ועכשיו כשמשחקים בהדר יוסף אז זה מגרש אימונים של מכבי וזה קטן
אין לכם מושג על מה אתם מדברים
אתם מזיינים את המוח על ערכים ועל המפעל המדהים הזה
אתם אוהבים את המפעל או את הפועל ת"א?
בבקשה, עכשיו הקימו הפועל ר"ג והפועל חיפה. מה זה משנה איזה הפועל? העיקר שהמפעל יפה ומרגש.
אתם יודעים לצחוק על ליגת לוזון ש2 קבוצות לא מאותה עיר בכלל מארחות באותו מגרש(נניח וינטר) ושזה בדיחה, אבל כשזה מגיע אליכם זה בסדר?

:hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 22:40 
סמל אישי של המשתמש
cscarlos כתב:
המשתמש עמרי
אני יכול להגיד שאוהדים כמוך מהווים את הסכנה הקיומית של הקבוצה בכך שמגבילים אותה , בהליכת הדווקא בשביל מה שהם מאמינים לנכון ובסלקציות השונות והפרדת האוהדים. אבל אחרי שהייתי אתה למשך שורה וחצי אפסיק להדרדר לרמה שלך.

ולא עברתי בסלקציה שלך חמוד? אני עדיין לא אוהד אמיתי? לא הצטרפתי למועדון הקטן שלך? אני חושש שאצתרך לבכות בצד קצת ולחיות עם זה אבל נראה לי שאהיה בסדר.

אנחנו נשחק בתל אביב כשיהיה אולם ראוי לשחק. עד אז, לא נשארים בתל אביב בכל מחיר.

אתה לוקה קצת בהבנת הנקרא. ואתה יכול להפסיק עם הפוזה הזאת של "ירדתי לרמה שלך כדי להגיב ועכשיו אחזור לפסגת האולימפוס"

כתבתי במפורש ש

ציטוט:
בין כל הוויכוחים על חולון/ת"א/ראשון שהם לגיטימיים לחלוטין

כלומר - תתווכחו כמה שבא לכם בין ת"א לראשון וחולון. במצב הנוכחי זה וויכוח שהוא ברור.

הכעס שלי הוא על המשפט הבא שכתב or eliaz -
ציטוט:
אין לי שום בעיה להעיף את השם ת״א מהקבוצה ולחזור להיות הפועל אוסישקין

משפט חמור ומרתיח ברמות שאני לא יכול להסביר בכלל. אתה ציטטת את ההודעה שבה נכתב המשפט הזה והוספת "כל מילה".
בגלל זה ההודעה שלי היתה מיועדת אליו וגם אליך, וגם הבהרתי בהודעה שלי באופן מפורש שזה בגלל המשפט הזה ולא בגלל וויכוח האולם.

אני ממשיך ועומד מאחורי כל מילה שלי בנושא הזה. השם הפועל תל אביב זה גבול אדום ונושא שייהרג ובל יעבור, ולא חילקתי לך ציון על אהדה כמו שאתה חושב אוטומטית בכל פעם שאתה רואה הודעה שלי, אלא אמרתי שגם אם הנושא הזה לא קריטי לך - אתה צריך לכבד אוהדים שהיו עם הקבוצה הזאת הרבה מאוד שנים והנושא הזה חשוב להם. אי אפשר לבוא ולהכריז בזלזול שאפשר שמצדכם לשנות את השם של הקבוצה.

מי אתם בכלל שתבואו ותשנו להם את השם של הקבוצה? שם שעומדת מאחוריו היסטוריה שלמה.

אתם חוצפנים, וצא מהקטע של אוהד אמיתי ותפסיק להסיט לשם את השיחה, לא חילקתי לך שום ציון.

נ.ב
רק עכשיו ראיתי שכתבת את השורה הראשונה. איפה בדיוק אני עושה דווקא? תן לי נושא אחד שבו אני "דווקא". בטח נראה לך שאתה יודע בשבילי במה אני באמת מאמין ומה אני עושה בכוונה כדי להרגיז (רמז - למרות השגעון גדלות שלך, אני לא משנה את הערכים שלי לכבודך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
אולי אמרתי את זה קצת בקיצוניות אבל זה היה בשביל להדגים פואנטה, שמה שחשוב כאן הוא הקבוצה ומה שבנינו בעמל ידינו במשך כחצי עשור ולא ההידבקות לנושא כזה או אחר. אם הקבוצה סובלת מזה שנשארים במקום מסוים כשלא רוצים אותנו - אני מאמין שלא צריך להישאר. אין שום סיבה מוצדקת כיום להישאר בתל אביב. אולי בגלל השם, נכון, אבל חוץ מזה- עיריית תל אביב הרסה אותנו, רמסה ורומסת אותנו, למה שנשחק בגבולותיה? אתם מזוכיסטים, אוהבים שמשפילים אתכם? אין בעיה, כשתישארו מחוץ להדר יוסף בדרבי אתם תדברו אחרת. הדר יוסף לא מתאים להפועל, אין אופציה אחרת בתל אביב כרגע, אני לא רואה כאן אף אפשרות מלבד עזיבה. לא אכפת לי לאן. הפרוייקט שלנו חי ונושם בזכותינו ואנחנו צריכים לחשוב על טובתו בעדיפות הראשונה. אני אוהב מאוד את מה שנעשה בקבוצת האוהדים, מעריך את מי שעובד ימים ולילות על הפרוייקט הזה וגם אני בעצמי נתתי פה ושם יד. והדבר הכי עצוב לי בעולם לראות זה אם החוויה שלנו כאוהדים תיפגם. בהדר יוסף זה יקרה, בראשון או בחולון פחות. אז תפסיקו להינעל על שטויות, אף אחד לא קרא להתנתק מתל אביב, בסך הכל רוצים את טובתכם האישית. חוץ מזה מה זה כל ההאשמות האלה, איך אתם מדברים זה פשוט גועל נפש, במקום להיכנס להסברים אתם רק יוצאים בקללות כמו סרפיקו וחבריו, תבואו ותסבירו אני לא יצאתי פה אישית נגד אף אחד מכם, תתביישו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 23:23 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו עוד צריכים להתבייש?

ותבדיל בין עיריית תל אביב או העומד בראשה לבין העיר תל אביב. הפועל תל אביב היא חלק בלתי נפרד מהעיר תל אביב, והעיר תל אביב זה חלק בלתי נפרד מהזהות של הפועל תל אביב.

הנה הסברתי (את מה שבכלל לא צריך להסביר).

"מה שחשוב כאן הוא הקבוצה ומה שבנינו בעמל ידינו במשך כחצי עשור ולא ההידבקות לנושא כזה או אחר (העיר תל אביב). אם הקבוצה סובלת מזה שנשארים במקום מסוים כשלא רוצים אותנו - אני מאמין שלא צריך להישאר. אין שום סיבה מוצדקת כיום להישאר בתל אביב." :bang: רק מוכיח שוב שאתה בכלל לא מבין מה זה הפועל תל אביב. פשוט התאהבת ב"פרויקט".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 23:28 
סמל אישי של המשתמש
התתביישו היא בעיקר לדרך הארץ שלך, שהיא קלוקלת מאוד.
ושוב אני אומר - אם רע לנו בתל אביב ושנה שנתיים שלוש נשחק במקום אחר לא יקרה כלום. גם יפו היא חלק מהזהות של מכבי יפו והם משחקים בחולון.
ושוב- מה רע בלאהוב את הפרוייקט? מי שלא אוהב את הפרוייקט לא יכול להיות אוהד הפועל, כי הפועל זה הפרוייקט..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 23:32 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:

אוי, לקחתי לתשומת ליבי.

ומעניין איך פתאום, תוך שתי תגובות, נסוגת מהמניפסט שלך להתנתק מהעיר תל אביב ואפילו להשמיט את שמה משם המועדון, ל"אז נשחק שנתיים-שלוש במקום אחר". זה אפילו לא נסיגה אלגנטית, זה אחושרמוטה אידיוטי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 יולי 2012, 23:52 
סמל אישי של המשתמש
את כל מתנגדי המעבר אני חייב להפנות לאתר העמותה.
בעדכון חברי העמותה לאחר מכירת המנויים היו 1441 חברים.
היום יש 1441 חברים.
במצב הנוכחי התחזית של 2000 חברים היא סופר אופטימית כי מסתבר שלהשאיר את הקבוצה בחיים זאת לא סיבה מספיק חשובה בשביל אוהדי הפועל לעשות חברות בעמותה, בניגוד להילה המפוארת שפרשתם על ראשיהם.

אני לא בטוח שמעבר ישפר, אני יודע שהישארות לא תשפר, ואם בעונת החזרה לליגת העל לא יהיו 2000 חברי עמותה אפשר לסגור את הבסטה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:09 
סמל אישי של המשתמש
זה די ברור שאי אפשר לשפוט את זה בנקודת הזמן הנוכחית.
אנחנו בקושי 3 שבועות לאחר מכירת המנויים, ולמעלה מ3 חודשים לפני המשחק הראשון. אין שום הייפ ושום באזז סביב הקבוצה כרגע.
רק לקראת תחילת העונה אפשר להתחיל (וגם אז רק להתחיל) להסיק מסקנות לגבי התחזיות והתקוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 00:13 
ItaiH6 כתב:
היום יש 1441 חברים.
במצב הנוכחי התחזית של 2000 חברים היא סופר אופטימית כי מסתבר שלהשאיר את הקבוצה בחיים זאת לא סיבה מספיק חשובה בשביל אוהדי הפועל לעשות חברות בעמותה, בניגוד להילה המפוארת שפרשתם על ראשיהם.

אני לא בטוח שמעבר ישפר, אני יודע שהישארות לא תשפר, ואם בעונת החזרה לליגת העל לא יהיו 2000 חברי עמותה אפשר לסגור את הבסטה.

אולי אני טועה, אבל לדעתי יש סיכוי טוב שזה לא מעודכן בכלל.
עד עכשיו עדכנו פעם בשבועיים בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אולם לעונה הקרובה
הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
Frank Serpico כתב:
OrEliaz כתב:

אוי, לקחתי לתשומת ליבי.

ומעניין איך פתאום, תוך שתי תגובות, נסוגת מהמניפסט שלך להתנתק מהעיר תל אביב ואפילו להשמיט את שמה משם המועדון, ל"אז נשחק שנתיים-שלוש במקום אחר". זה אפילו לא נסיגה אלגנטית, זה אחושרמוטה אידיוטי.

אוי הוא עוד פעם קרא לי אידיוט, נעלבתי!!
תתבגר כבר
הקבוצה יותר חשובה מהכל ואם היא סובלת אין טעם שנסבול
תל אביב כרגע זה סבל ואתה יודע את זה, צא מהזחיחות ומהיוהרה שאתה נמצא בה ותפקח את העיניים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 07:50 
אם כל ההודעה שלך זה על כעס על השורה שלו על כך שצריך להחליף את השם לאוסישקין אז אין פה בכלל ויכוח אני לא מזדהה עם השורה הזאת למעשה פסחתי עליה אחרי שקראתי את הטענות שהיו לו בנוגע למעבר מהעיר.

ההודעה שלך באמת לא הובנה כהלכה כי חשבתי שאתה מתנגד עקרונית למעבר.

אבל הנה עוד משהו שאתה עושה באופן דחוף. אתה מציג באופן שלילי את אספקט ההתאהבות בפרוייקט וגורם לכך שזה נראה שמי שאוהב את הפרוייקט כנראה אוהב רק את הפרוייקט ולא אוהד לגמרי את הקבוצה הפועל תל אביב.
אז נכון שאני אתהבתי דרך הפרוייקט אבל אני עדיין אוהד את הפועל תל אביב. בכלל זה נשמע לי כל כך מעוות להציג באופן שלילי דבר כזה יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 08:29 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
ItaiH6 כתב:
היום יש 1441 חברים.

אולי אני טועה, אבל לדעתי יש סיכוי טוב שזה לא מעודכן בכלל.
עד עכשיו עדכנו פעם בשבועיים בערך.

עידכנו כל יום עד שניגמרו המנויים, מאותו רגע יש סטגנציה מוחלטת.
איתי העלה כאן נקודה חשובה מאוד -
לפי מה שרמי אמר, התקציב הצפוי מתבסס על 1900 חברי עמותה - מה שאומר שבהנחה שלא יתווספו בדרך פלא כלשהי 500 חברים חדשים (להזכירכם, אנשים שברובם מעולם לא היו חברי עמותה , לא נחשפו אליה וכנראה שהיא לא מעניינת אותם מספיק בשביל לתרום לה 300 ש"ח בשביל לא לקבל אפילו עדיפות בקניית כרטיסים), הגרעון הולך לגדול משמעותית אפילו עם התקציב הנמוך גם ככה.
השארות בהדר יוסף היא לא סתם לא רווחית לטווח הקצר ונוראית לטווח הארוך - היא לא פחות ממסכנת את קיום הקבוצה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 08:54 
בוודאות אתה טועה.
לא עידכנו כל יום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 09:32 
סמל אישי של המשתמש
OrEliaz כתב:
Frank Serpico כתב:
OrEliaz כתב:

אוי, לקחתי לתשומת ליבי.

אוי הוא עוד פעם קרא לי אידיוט, נעלבתי!!
תתבגר כבר
הקבוצה יותר חשובה מהכל ואם היא סובלת אין טעם שנסבול
תל אביב כרגע זה סבל ואתה יודע את זה, צא מהזחיחות ומהיוהרה שאתה נמצא בה ותפקח את העיניים

אז בואו נתנתק מהעיר תל אביב, נשכח את הזיקה של הפועל לעיר תל אביב, כמועדון ששייך קודם כל לעיר תל אביב (בחולון יש הפועל, גם בראשל"צ יש הפועל) נפשוט את הזהות של הפועל כמועדון תל אביבי, נמחק את השם המיותר "תל אביב" משם הקבוצה, זה הרי מביא לנו רק נזק, חולדאי, לא מגיע לעיר הזאת וכל זה, אין שום סיבה מוצדקת וזה, נחליף לשם "הפועל אוסישקין" ונשאר רק "מפעל יפה", "פרויקט".

אז נוכל גם לעבור בכלל לעיר הבירה. שם יש אחלה אולם. ועוד מתכננים להם שם ארנה. נוכל גם להתאחד עם האדומים של הבירה. יהיה לנו אחלה קהל. עצום. הכל לטובת הפרויקט הנפלא הזה "שבנינו בעמל ידינו במשך כחצי עשור". בכך נשלים מהלך התנתקות מהעיר הרעה הזאת, תל אביב.

(ואם נדמה לך שהגזמתי קצת, זה הכל ציטוטים מתוך המניפסטים שאתה פירסמת פה. וכן, אולי זה לא נעים לשמוע, אבל זה מעמיד אותך באור של אידיוט גמור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 09:40 
הישארות בהדר יוסף היא מתכון בדוק לאסון כלכלי ולא רק מבחינת מספר חברי העמותה
בנוסף הדר יוסף הוא מפגע בטיחותי
מאידך גיסא זה אכן מגוחך שהפועל תל אביב תשחק בחולון או בראשון
אם נוסיף למשוואה את התמיכה המאד נחוצה של עת"א ואת התחזית המעורפלת מאד ביחס לבניית אולם חדש
הרי שאין מנוס ממעבר ליד אליהו
אין כאן שום שמחה אלא רק הכרח בל יגונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
שלא יובן לא נכון - אני לא פוסל מעבר של שנה אחת אל אולם גדול יותר מחוץ לתל אביב - אבל רק ככורח, כאילוץ, כפיתרון הכי פחות גרוע מבין שלל פתרונות שכולם גרועים. אבל לא כמהלך של התנתקות מהעיר תל אביב, בוודאי לא עם נימה של "דווקא" ("לא מגיע לעיר הזאת מפעל יפה כזה", "שתישאר עם הגועל נפש, הסיאוב והזוהמה", "אין שום סיבה מוצדקת", "אסור לחזור לעיר הזאת", "רמסה ורומסת אותנו" וכן הלאה) - רק מסיבה פרקטית ורק לפרק זמן מוגבל וידוע מראש. (הבעיה היא שקשה להגדיר פרק זמן מוגבל מראש, כשלא יודעים מה צפוי בעתיד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
בוודאות אתה טועה.
לא עידכנו כל יום.

viewtopic.php?f=8&t=82067

3/6 - 680 חברים
4/6 - 746 חברים
5/6 - 786 חברים
7/6 - 842 חברים
10/6 - 911 חברים
ב11/6 התחילה מכירת המנויים ולכן לא עידכנו
ב18/6 עידכנו את מספר החברים ל1441 ומאז שבועיים וחצי של שממה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 יולי 2012, 11:31 
לא הבנתי מה הקשר בין מכירת המנויים לאי עדכון מספר חברי העמותה. רק הראית שבאמת לא עדכנו כל יום.
בכל מקרה, יכול להיות שבאמת לא הצטרף אף אחד בזמן הזה אני לא באמת יודע, אני רק אומר שיכול להיות שכן ואנחנו פשוט לא יודעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 235 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: