תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 20:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז? או מה לעזאזל הוא עושה?:
הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 14:13 
מצ'ו כתב:
KingAlpaca כתב:
הפסד אחד, ואנשים פה איבדו את הראש.

הפסד אחד לנס-ציונה ועוד אחד לרמת-גן והיה גם איזה הפסד ליבנה... וזה קבוצה שנבנתה בכלל לליגת העל לפי ארז...
כבר רשמתי, אחרי ההפסד בסיבוב הראשון לבאר-יעקב היה ברור שהזרים הם לא סחורה וכן ברגע כזה ההנהלה (גם אם היא לא מבינה דבר בכדורסל) יכולה להתערב ולהודיע לאיש שהמציא את הכדורסל שחייבים לעשות שינוי עם הזרים. אבל לא זה ארז והוא יודע הכי טוב.
בקיצור להתחיל להכין את טפסי ההצבעה אם מצטרפים לקופליג על בסיס עסקי (אני נגד) כי ביכולת כזאת של הזרים אנחנו לא עוברים את באר-יעקב (וגם לא בטוח שאת נס ציונה). ומי שחושב שאפשר לעלות ליגה בעזרת היכולת של הישראלים ש"החזיקו" אותנו אתמול במשחק, מטפח אשליות שווא כי ליגה כזאת עולים עם שני זרים תותחים בדיוק מה שיש לבאר-יעקב בתוספת היכולת של הישראלים.

שנספור כמה הפסדים היו לבאר יעקב ?
אם אני לא טועה, המיקום הראשון שלנו לפני הפלייאוף מצביע שבאר יעקב הפסידה יותר משחקים מאיתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 16:46 
איזיביטו כתב:
הוקיץ' כתב:
רדנקו כתב:
אתם חבורת קשקשנים חסרי מושג. זה מה שיש לי לומר.

אשכרה.
אני באמת מנסה להבין אם ההיסטריה והזבל שנשפכים פה מכל אשכול נובעים מאכזבה או מחוסר הבנה בסיסי.

תמיד אתה סותר טענות ענייניות (נכונות,או לא,זה לא חשוב) בצורה כה משכנעת, שימוש בשפה רהוטה, תוכן עמוק.
כיף לקרוא!
:BOW:

כל אחד שבחר לו כינוי של שחקן עבר בכדורסל חושב שהוא מבין וכל השאר חסרי מושג.

ארז לא הפסיד את המשחק היום, אבל הוא הפסיד שני זרים מצויינים שהיו אצלנו- אחד בוודאות רצה להישאר ועושה כיום חיל בליגת העל.
את השני, לא בטוח שהייתי משאיר בעצמי, אבל הייתי לוקח שחקן כמו מילר במקומו.
במקום להביא ילדים מהקולג'ים, צריך היה להביא קבלני עליות שמכירים את הליגה.
בר טימור,ללא ספק, שחקן מצוין עם פוטנציאל עצום. להזכיר את אליהו בנשימה אחת איתו, עוול משווע.

הבעיה היא שארז הביא שני שחקנים שהוא ממעט לתת להם דקות - זליקוביץ (שכמעט כל פעם ששיחק היה מצוין) ויותם שירן (שכמעט ולא שיחק, ובערך כל פעם ששיחק היה נורא, אבל אי אפשר להאשים אותו כבר).
הבעיה של זליקוביץ היא אחת, ונקראת קורי קאר - שחקן שנראה כאילו יש לו סעיף קנס לארז בחוזה באם הוא ישחק פחות מ35 דקות למשחק.
קורי, כשהוא משחק וגם נח, אפילו עושה עבודה טובה. כשהוא לא נח, הוא נהיה אסון.

בנוסף, אין לנו באמת רכז,סטיט חלש מאוד.
אין לנו גם שום "Go to Guy" שיכול לעשות סל בכל מצב נתון, בטח בדקות ההכרעה.
וכמובן שלא פתרנו את עניין הקליעה מבחוץ עוד מהשנה שעברה (אבל בזבזנו שתי העברות של ישראלים על גדעון ריאטי וקלעי אחד בשם עומר זמיר,שהובא כדי שלא יישאר מקום ריק על הספסל.)

בלקנית, צוות מקצועי שלם, צוות רפואי, מחנות אימון, שני אימונים ביום, "טוהר( :HEART2: ) לא יכול לצחצח את הנעליים של..." בלה בלה בלה.

המצב נראה קטסטרופה,גם אם קלי בריא (רפואה שלמה, מת עליך!) - אנחנו פשוט לא טובים.

שנה שעברה הגענו לשיא מוקדם מדי. השנה, אפילו לא היה שיא. אולי שפל במשחק הליגה הביתי נגד מכבי ר"ג.

אתה מוזמן לבדוק, אני מבטיח לך שאין נושא שלא עניתי עליו באופן מקצועי וענייני נטו. הסיבה היחידה שאני מגיב כך עכשיו היא כי אנשים פה איבדו את הראש ומגיבים בלי שום פרופורציות לאירועים.
אבל למה להיות ישר וענייני כשאפשר לנגח ולסלף? כנראה שזו זכות ששמורה לאנשים עם כינוי של שחקן עבר רק עם שגיאת כתיב.

לגבי כל השאר, האמת שכבר די נמאס להתווכח עם מתנגדי ארז שצצים פעם בחודשיים כשמגיע עוד הפסד מקרי.
בעיניי למרות המשחק הרע שלנו בנס ציונה שום דבר לא השתנה ואנחנו עדיין פייבוריטים. כנראה שאת הכסף נספור במדרגות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 17:11 
לי זכור, שפגשתי את ארז עם רמי דווקא במשחק כדורגל מול הקבוצה מלוקסמבורג, אם אינני טועה. שאלתי אותו מה יהיה עם רכש זרים והוא ענה לי, שקודם ישקיע בישראלים. איזה זרים "טובים" יש לנו- מיותר לומר. אני מאחל בריאות מכל ה- :HEART2: , אבל לדעתי אם קלמנטה היה במקומו- מצבינו היה יותר טוב. במקום סטיט, את מילר לא הייתי לוקח, כי הוא חולה צהבת. מי כן? יש אנשים שמבינים יותר ממני.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2012, 19:22 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה המרכזיית היא שלעיתים נראה שחזרנו להיתקע מול אזורית, ואנחנו פשוט בוחרים באופציה הקלה של הפצצה מרחוק.
נכון שלקלי היה קשה, אבל כמעט ולא הפעילו אותו, חוץ מבר אף שחקן לא חדר עם כדור עד הסל, ובכל נראה בחלק מהמשחקים האחרונים
שחזרנו 5 חודשים אחורה.
את היכולת יש לנו, גם מול באר יעקב, אבל מסיבות לא ברורות בשבועיים האחרונים זה נראה תקוע ולא מחובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 34 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: