תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שופטים
הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 22:50 
כמו הוקיץ׳, אני האחרון לעודד תפיסת קרבן ותסביכי רדיפה אצלנו. אני אפילו משתדל להלחם בזה.
אבל היום, השופטים חד וחלק לקחו לנו את המשחק ועשו את זה במודע וכנראה שגם בכוונה.
שתי העבירות שהדביקו לקלי ברבע הראשון (עבירה שלא היתה ומיד אחריה טכנית שערורייתית על תגובה לגיטימית) שברו לנו את המומנטום ולקלי את ההתחלה המצוינת שלו. היו עוד לפחות 5-6 נקודות קריטיות במשחק בהן השריקות היו בין הזויות לשערוריות ברגעים החשובים ביותר.
אני באמת האחרון להתייחס לשופטים בד״כ אבל מה שהיה היום... פשוט סיכול ממוקד ואין דרך אחרת לפרש את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
כמו הוקיץ׳, אני האחרון לעודד תפיסת קרבן ותסביכי רדיפה אצלנו. אני אפילו משתדל להלחם בזה.
אבל היום, השופטים חד וחלק לקחו לנו את המשחק ועשו את זה במודע וכנראה שגם בכוונה.
שתי העבירות שהדביקו לקלי ברבע הראשון (עבירה שלא היתה ומיד אחריה טכנית שערורייתית על תגובה לגיטימית) שברו לנו את המומנטום ולקלי את ההתחלה המצוינת שלו. היו עוד לפחות 5-6 נקודות קריטיות במשחק בהן השריקות היו בין הזויות לשערוריות ברגעים החשובים ביותר.
אני באמת האחרון להתייחס לשופטים בד״כ אבל מה שהיה היום... פשוט סיכול ממוקד ואין דרך אחרת לפרש את זה

בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:00 
ראיתי לפני כמה זמן בתקנון האיגוד שאפשר לערער על תוצאת משחק במשך 48 שעות שעות מקבלת הדו"ח או משו כזה
שווה לנסות לערער רק בשביל ליצור פחד בעתיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:05 
סמל אישי של המשתמש
Kyahs כתב:
קריאות של "ביזיון", "שופטים של מכבי", ו-"אין יציאה", מהמרחק שבו נמצא הגוש המעודד, לא הזיז ולא יזיז להם את הביצה.
מהשריקה ההזויה השנייה שלהם (מתוך איזה 1000) היו אמורים כבר לעוף עליהם כל יושבי השורות הראשונות, וזה לא קרה. היו צריכים לאכול להם את הראש בקללות ממרחק של מטר. וזה קרה בעצם, אבל מעט מדי ומאוחר מדי.

פשוט כך. אני פשוט מתחרט שלא קניתי כרטיס למטה, כי הייתי מקלל אותם 40 דקות נונסטופ במקום להוציא את הגרון שלי סתם מלמעלה.
ביזיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:08 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
Kyahs כתב:
קריאות של "ביזיון", "שופטים של מכבי", ו-"אין יציאה", מהמרחק שבו נמצא הגוש המעודד, לא הזיז ולא יזיז להם את הביצה.
מהשריקה ההזויה השנייה שלהם (מתוך איזה 1000) היו אמורים כבר לעוף עליהם כל יושבי השורות הראשונות, וזה לא קרה. היו צריכים לאכול להם את הראש בקללות ממרחק של מטר. וזה קרה בעצם, אבל מעט מדי ומאוחר מדי.

פשוט כך. אני פשוט מתחרט שלא קניתי כרטיס למטה, כי הייתי מקלל אותם 40 דקות נונסטופ במקום להוציא את הגרון שלי סתם מלמעלה.
ביזיון

וגם חבל על עוד 10 שקלים שהיית מכניס לקופת העמותה.

לפחות קנית גלויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:12 
סמל אישי של המשתמש
קניתי. לא התקמצנתי על 10 ש"ח. רציתי לשבת עם חברים.
בדיעבד עדיף שהייתי משכנע עוד 3 אנשים לשבת איתי למטה על הקוים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:17 
הפועל כתב:
Kyahs כתב:

ביזיון

אני מבין שקשה להשלים עם זה שההשפעה שלנו מוגבלת, ואנשים מרגישים צורך תמיד להשליך אחריות על הקהל שלא עשה מספיק.
תשלימו עם זה שאנחנו לא שולטים בהכל. גם את הקהלים הכי מטורפים בעולם דופקים לפעמים.

אם היו מקללים פי 10 זה כנראה לא היה עוזר מול שופטים שבאו מראש לזיין אותך ונראה שבעיקר נהנו מתשומת הלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:18 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:
Kyahs כתב:

ביזיון

אני מבין שקשה להשלים עם זה שההשפעה שלנו מוגבלת, ואנשים מרגישים צורך תמיד להשליך אחריות על הקהל שלא עשה מספיק.
תשלימו עם זה שאנחנו לא שולטים בהכל. גם את הקהלים הכי מטורפים בעולם דופקים לפעמים.

אם היו מקללים פי 10 זה כנראה לא היה עוזר מול שופטים שבאו מראש לזיין אותך ונראה שבעיקר נהנו מתשומת הלב.

והם נהנו מזה. אני אומר לכם - הם נהנו מזה. לא פעם ולא פעמיים ראיתי את חיוכי העונג שלהם כלפי קריאות הנאצה שלנו.

עדיין, זה שהם נהנו לא אומר ששופטים אחרים לא יכולים להילחץ ולהיות מושפעים מזה. חייבים להתארגן אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:25 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
הפועל כתב:
Kyahs כתב:

ביזיון

אולי זה לא היה משפיע בכלל. אולי. אני מאמין שכן.
ואתה יודע מה, אפילו אם אתה צודק וזה סיכוי נמוך, בשביל ה10% שזה כן היה משפיע יותר, הייתי עושה את זה כדי שאני אוכל עכשיו לשבת בלי גרון ולדעת שלפחות הם שמעו את זה, ולא סתם צרחתי מעצבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
גם אורי לוי וסהר ציינו במהלך השידור שהשופטים מקפחים אותנו.

מעבר לזה, אורי לוי מוזמן למות יחד עם קבוצת הכדורגל שלו מהסיבות הבאות:
1. שכל המשחק הוא קרא לנו אוסישקין ת"א. בפעמים אחדות הוא קרא לנו הפועל אוסישקין ת"א.
וגם רק אוסישקין.
את צמד המילים הפועל ת"א לא שמעתי ממנו.
2. על הקביעה שעשינו טעות ששיחררנו את יוטר, ושאפשר היה להשאיר אותו בפחות כסף מאשר הוא מקבל בראשון.
3. בגלל שהוא חבר של דני נוימן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:31 
סמל אישי של המשתמש
אנטיגונה כתב:
גם אורי לוי וסהר ציינו במהלך השידור שהשופטים מקפחים אותנו.

מעבר לזה, אורי לוי מוזמן למות יחד עם קבוצת הכדורגל שלו מהסיבות הבאות:
1. שכל המשחק הוא קרא לנו אוסישקין ת"א. בפעמים אחדות הוא קרא לנו הפועל אוסישקין ת"א.
וגם רק אוסישקין.
את צמד המילים הפועל ת"א לא שמעתי ממנו.
2. על הקביעה שעשינו טעות ששיחררנו את יוטר, ושאפשר היה להשאיר אותו בפחות כסף מאשר הוא מקבל בראשון.
3. בגלל שהוא חבר של דני נוימן.

בגלל שהוא היה שותף לשוד הקופה הציבורית ומימון המחלה מכספי הציבור ב25 מליון ש"ח לשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 ינואר 2012, 23:32 
השופטים היו היום זונות ובני זונות...

מצחיק אותי לחשוב שאם מקללים זה עוזר... ועוד חשבתי שאנחנו קהל חכם???

שכול אוהד הפועל יחשוב לרגע שהיום הוא עולה בתור שופט... ומקללים אותו ללא הפסקה... מה עושים???

אני אישית אם הייתי שופט והיו מקללים אותי,הייתי מחייך ונותן עבירות כל שנייה וחצי.

אני לא יודע מאיפוא בא לכם בראש שאם מקללים שופט הוא אומר בלב-"אמא איזה פחד,נעזור בשיפוט להפועל רק שיפסיקו לקלל..."

לסיכום-

השופט גמר לנו את המשחק כי אנחנו גמרנו את השופט.

שב"ש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:06 
ואף מילה בתקשורת.....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
טוב, הנה משהו בתקשורת.

ציטוט:
כשהקהל לא מפסיק לדחוף, המשחק לעולם לא גמור, אבל צריך לגרום ליריב לטעות, ואת עיקר הטעויות עשו דווקא השופטים. מספיק עם הדרמות ונפנופי הידיים עם כל שריקה. אתם בסך הכל דקורציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:19 
יורם כתב:
טוב, הנה משהו בתקשורת.

ציטוט:
כשהקהל לא מפסיק לדחוף, המשחק לעולם לא גמור, אבל צריך לגרום ליריב לטעות, ואת עיקר הטעויות עשו דווקא השופטים. מספיק עם הדרמות ונפנופי הידיים עם כל שריקה. אתם בסך הכל דקורציה.

לא הבנתי אם הוא מדבר על השופטים או על הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 01:29 
סמל אישי של המשתמש
מגיע לנו.

היינו צריכים לרדת מהמגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 09:09 
סמל אישי של המשתמש
ספי שמש, בן כיתתו של נדב הנפלד ברמה"ש, מכביסט ידוע. הרג אותנו עם 2 עברית לקלי (אחת טכנית), שתים לנאור, 3 לבר טימור ושתיים לווינקג. מול זה נדה לראשל"צ. לא היה סכוי.

יאללה להתרכז בלעלות ליגה.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 10:25 
הייתי לפני שבוע במשחק של ראשון נגד חולון וגם אז -השיפוט לטובת ראשון היה הזוי. השופטים כמעט פוצצו את המשחק
בגלל התגובה של אוהדי חולון שגם קראו לשחקנים לרדת מהמגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 10:59 
סמל אישי של המשתמש
מסקנה (מסיפור אוהדי חולון ומהמשחק אתמול): ככל שנהיה ילדים טובים יותר ונשתוק ככה פחות ישפטו נגדנו? ככל שנצא יותר נגד השופטים ככה הם ידפקו אותנו יותר?

זה מה שבעצם אומר גם חבק אותי (וגם קורמן אתמול במשחק). ייתכן שזה נכון. ובכל זאת, ואף על פי כן, אסור לנו לכופף את הראש ולשתוק. גם במחיר של הקצנת ההטייה של השופטים.

הרושם הוא שיש פה חשש (של השופטים) מפני קהלי אוהדים אלטרנטיביים, דומיננטיים, לא שקטים, שלא מפחדים. הם כנראה היו מעדיפים לשפוט בתנאי מעבדה, ללא נוכחות של קהל (או לפחות לא כזה שגם יודע לצעוק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:47 
סמל אישי של המשתמש
יש דבר כזה הימור על מספר עבירות במחצית?
כי אם כן יש מצב שאחד מהקרובים של השופטים הימר על זה.
אין מצב שמספר העבירות שלנו היה כפול משל ראשון במחצית,ואם אני זוכר נכון גם ברבע השלישי המצב נשמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
יש דבר כזה הימור על מספר עבירות במחצית?
כי אם כן יש מצב שאחד מהקרובים של השופטים הימר על זה.
אין מצב שמספר העבירות שלנו היה כפול משל ראשון במחצית,ואם אני זוכר נכון גם ברבע השלישי המצב נשמר.

היה אפילו יותר מכפול. היה רגע (בסוף הרבע הראשון כמדומני) שלראשל"צ היו 5 עברות, ולנו כבר 11. ואז עוד הגיע הרבע השני ששטפו אותנו בעבירות כמו הגשם בת"א הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 11:56 
בסוף המחצית הראשונה הפער של העבירות עמד על 18-10 לראשל"צ לאחר מכן לא בדקתי
אבל אני לא כל כך זוכר שהם הגיעו ל5 עבריות קבוצתיות ברבע, מה שלא הביא אותנו לקו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
דפקו אותנו פעם אחרי פעם והקהל בקושי עשה משהו ..
(ככה זה נראה מהטלוויזיה לפחות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:26 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
בסוף המחצית הראשונה הפער של העבירות עמד על 18-10 לראשל"צ לאחר מכן לא בדקתי
אבל אני לא כל כך זוכר שהם הגיעו ל5 עבריות קבוצתיות ברבע, מה שלא הביא אותנו לקו מספיק.

בסופי המחציות זה היה פער קטן לרעתנו.
העניין הוא מה הלך באמצע.
בתחילת רבע שני היה 8-4 לרעתנו (במחצית "רק" 12-8), בתחילת השלישי 18-11 לרעתנו. הפער רובו משריקות חארטה מוחלטות.
ומה שהכי חשוב זה שהפער הזה נפל על שריקות לשחקנים קריטיים שלנו שירדו לספסל מה שהוביל לבריחה של ראשון ברבע השני, ולחוסר היכולת שלנו לסיים את הקאמבק בשלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 12:30 
סמל אישי של המשתמש
כנראה יותר נוח לכמה אנשים לא לראות אותו בחצי גמר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 13:00 
סמל אישי של המשתמש
שמואלי הזה חתיכת אדיוט.
אגב, היתה שריקה שמואלי סימן לתוקף(נגדינו כמובן) ושמש סימן לעבירה והיה ברור שזה עבירה על בר טימור ונשרק התקפי.
חבורה של פלצנים שבאו להראות שהם מנהלים את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 15:01 
השופטים גם קלעו 1 מ-30 מהשלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 15:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

אני מסכים איתך ב10000% שהשנה אנחנו מסתמכים יותר מידי על השלוש ואין יציבות בגלל זה, אבל השופטים היו באמת שלשול חריף, באמת ובתמים, ואתה לא תשמע אותי אומר את זה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2012, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

השופטים הם אלה שאיפשרו לראשון יד חופשית מהשלוש אחרי שהשאירו אותנו לקראת סוף הרבע הראשון בלי שחקני פנים שיכולים לשמור על דברים שלא היו ולא נבראו בצד ששתילת שחקנים שלנו בפרקט על ידי שחקני ראשון התקבלה כפעולה חוקית, השופטים הם אלה שאחרי כל צעידה (והיו רבות) של שחקן ראשון חיכו שהוא ייכנס בשחקן הפועל ושרקו פאול, השופטים הם אלה שנתנו להם נקודות על זריקות ששעון ה24 נגמר לפני שהזורק תפס את הכדור, השופטים הם אלה שעצרו כל מומנטום שלנו בעבירת תוקף שלא הייתה אחרי שבמקרים זהים בצד השני שרקו דווקא נגד המגן.
השופטים עלו לקבוע את התוצאה ועשו את זה בצורה מרשימה.
הם לא הגורם המרכזי בהפסד, הם הגורם היחיד להפסד ולו רק כי הם לא נתנו צ'אנס לגורמים נוספים לקבוע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: