Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
רוצה לדבר על חוסר הבנה בכדורסל?
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שקלי קולע מעט יחסית לזר בלאומית ולשכוח לציין שסגנון וקצב המשחק שלנו שונים משל כל קבוצה אחרת בלאומית.
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שזה קל לשמור כשאתה מקבל עזרה ולשכוח את ההגנה האדירה שקלי נתן על הפיק אנד רול, המלחמה שלו מתחת לסל והעזרה הנהדרת כולל כמה גגות אדירים.
ואני בכלל לא מדבר על כך שאין קבוצה בליגת העל שלא מביאה עזרה על ג'ונס מה שגם לא תמיד עוזר.
אגב, לא אישי, כן?
זה ציני או משהו? באמת לא אישי (מן הסתם).
לא נתקע פה על קטנות אבל קלי אפילו לא ב-20 הקלעים המובילים של הליגה, ואני ציינתי את העניין הזה רק משום שאתה ציינת שהוא "הסקורר המוביל שלנו" כאילו זה אומר משהו (וכאילו הנתונים שלו כאלה מרשימים). אז רק הזכרתי לך שהנתונים שלו לא מרשימים בשום קנה מידה (ובלי קשר לזה אני חושב שהוא לא מספיק דומיננטי). אין צורך להוציא דברים מהקשרם.
קלי באמת נותן אחלה הגנה קבוצתית, אבל אישית זוועה. ואישית זה הא"ב של הגנה.
אני פשוט קצת בהלם מזה שאנשים מסוגלים להגיד שלזרים שלנו היה משחק "מצוין" היום, עם 19 נק' משותפות ב-34% מהשדה ו-0 נקודות ברבע האחרון (מצטער שאני חופר עם הנתונים האלה אבל אני מרגיש שהם מדברים בעד עצמם). לא זו התרומה שאתה אמור לקבל מהזרים שלך, ויש לנו אחלה דוגמה משנה שעברה (ולא, יוטר ואסברי זה לא שחקנים של פעם בדור).
שוב אתה חוזר על כמות הנקודות שקלי קולע בלי לציין שאנחנו כופים קצב משחק איטי מאוד. לצורך העניין, הפועל מקום 12 בליגה בנקודות למשחק, לפי ההיגיון שלך אנחנו מועמדים לרדת ליגה.
קלי קולע 21 אחוז מהנקודות של הקבוצה. קלמנטה שכולם פה מאוננים עליו, קולע 24.5 אחוז (פחות או יותר) מהנקודות של טבעון וזה בקבוצה שמשחקת עליו הרבה יותר. בקיצור, ההבדלים בדומיננטיות (מבחינת סקורינג) הם ממש לא בשמיים.
לגבי אתמול, אני חושב שכל מי שראה משחקים שלנו העונה חוץ מהמשחק אתמול יודע שההחטאות של קלי הן היוצא מן הכלל ולא ההפך.
אני חושב שקלי שיחק אתמול בצורה מאוד חכמה, גם בהגנה וגם בהתקפה. אפילו כשהוא לקח את השומר שלו באחד על אחד הוא עשה את זה מצוין ואלמלא כמה החטאות בלתי נתפסות (ולא אופייניות כמו שציינתי) הוא היה מסיים עם ה-16 נקודות הקבועות שלו.
לגבי ההגנה האישית שלו, אין אף שחקן בארץ שמסוגל לשמור על ג'וזף ג'ונס באחד על אחד וכל קבוצה שמשחקת נגד גליל מביאה עליו עזרה. זו לא בושה וזה בטח לא מעיד על היכולות ההגנתיות של קלי.
לא שאני טוען שקלי הוא שחקן הגנה טוב, אני רק אומר שאתמול הוא נתן משחק הגנתי מצוין.
אתה צריך להבין שהסיבה שאנשים מדברים פה על המשחק המצוין של הזרים זה משום שמה שניצח את המשחק של אתמול זה לאו דווקא יום התקפי גדול (למען האמת, רוב השחקנים היו ביום התקפי די רע אפילו), אלא בדיוק כל הדברים הקטנים שקלי וסטיט עשו מצוין.