תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סיכום קצר שלי
הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 00:20 
רוצה לדבר על חוסר הבנה בכדורסל?
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שקלי קולע מעט יחסית לזר בלאומית ולשכוח לציין שסגנון וקצב המשחק שלנו שונים משל כל קבוצה אחרת בלאומית.
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שזה קל לשמור כשאתה מקבל עזרה ולשכוח את ההגנה האדירה שקלי נתן על הפיק אנד רול, המלחמה שלו מתחת לסל והעזרה הנהדרת כולל כמה גגות אדירים.
ואני בכלל לא מדבר על כך שאין קבוצה בליגת העל שלא מביאה עזרה על ג'ונס מה שגם לא תמיד עוזר.
אגב, לא אישי, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 00:22 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו, לא הרגשת בעיה עם הרוטציה כי פשוט לא היתה היום כזו, במיוחד במחצית השניה.
יכול להיות שארז הרגיש שהוא לא סומך על אף אחד למעט החמישיה החזקה שלו. לשמחת כולם, ההימור הזה הצליח, ובגדול.
נראה מה יקרה ביום חמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 01:12 
סמל אישי של המשתמש
Keisar88 כתב:
רדנקו כתב:
אני ממש לא יודע באיזה משחק הייתם היום. באמת שלא.

הדבר האחרון שסטיט היה היום זה מפוחד.

הבעיה שלו היתה שהוא היה יותר מדי בטוח בעצמו והוא לא השחקן הכי חכם בעולם אז הוא עשה שטויות ברגעי הלחץ.

קלי היה יוצא מהכלל בהגנה, וגם בהתקפה שיחק חכם מאד.

אז נכון. הוא החטיא המון לייאפים, אבל הוא לא ירד בכלל מהמגרש, והיה צריך לשמור על שחקנים עם מסה רצינית מאד כל המשחק.

היה אפשר לראות שהוא היה עייף מאד, שלא לדבר על זה שזו פעם ראשונה שהוא צריך להתמודד העונה מול שחקנים גבוהים וחזקים ממנו.

אין לי שום טענות אליו. אני הייתי מאד מאד מרוצה ממנו היום.

חייב להסכים עם רדנקו

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 01:13 
הוקיץ' כתב:
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שקלי קולע מעט יחסית לזר בלאומית ולשכוח לציין שסגנון וקצב המשחק שלנו שונים משל כל קבוצה אחרת בלאומית.
חוסר הבנה בכדורסל זה להגיד שזה קל לשמור כשאתה מקבל עזרה ולשכוח את ההגנה האדירה שקלי נתן על הפיק אנד רול, המלחמה שלו מתחת לסל והעזרה הנהדרת כולל כמה גגות אדירים.
ואני בכלל לא מדבר על כך שאין קבוצה בליגת העל שלא מביאה עזרה על ג'ונס מה שגם לא תמיד עוזר.
אגב, לא אישי, כן?

זה ציני או משהו? באמת לא אישי (מן הסתם).
לא נתקע פה על קטנות אבל קלי אפילו לא ב-20 הקלעים המובילים של הליגה, ואני ציינתי את העניין הזה רק משום שאתה ציינת שהוא "הסקורר המוביל שלנו" כאילו זה אומר משהו (וכאילו הנתונים שלו כאלה מרשימים). אז רק הזכרתי לך שהנתונים שלו לא מרשימים בשום קנה מידה (ובלי קשר לזה אני חושב שהוא לא מספיק דומיננטי). אין צורך להוציא דברים מהקשרם.
קלי באמת נותן אחלה הגנה קבוצתית, אבל אישית זוועה. ואישית זה הא"ב של הגנה.

אני פשוט קצת בהלם מזה שאנשים מסוגלים להגיד שלזרים שלנו היה משחק "מצוין" היום, עם 19 נק' משותפות ב-34% מהשדה ו-0 נקודות ברבע האחרון (מצטער שאני חופר עם הנתונים האלה אבל אני מרגיש שהם מדברים בעד עצמם). לא זו התרומה שאתה אמור לקבל מהזרים שלך, ויש לנו אחלה דוגמה משנה שעברה (ולא, יוטר ואסברי זה לא שחקנים של פעם בדור).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 01:21 
מסכים שההבדל בין הצמד יוטר-אוסברי לבין הצמד קלי-סטיט הוא מאוד גדול, אבל לזכות השני אפשר להגיד שהם צעירים ובעצם בשנה הראשונה שלהם מחוץ לקולג'.
אני גם מסכים שהיה צריך להביא את קלמנטה ומילר ולא אותם, אבל תנו להם קרדיט.
רואים אצלם שיפור מתחילת העונה ויש למה לצפות לדעתי.
קצת סבלנות לא תזיק. אל תשכחו שהגביע זה בונוס. חשוב שעד הפלייאוף בלאומית הם יראו שיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 01:40 
סמל אישי של המשתמש
לתלות את הסיבה ליכולת של הזרים בכך שהם צעירים זה בעצםֿֿֿֿ הודאה שארז עשה טעות שהוא הביא אותם.
זרים בליגה השניה צריכים להיות דומיננטים (בלשון המעטה), ולסחוב את כל הקבוצה על הגב. אני מקווה בשביל ארז שהוא לא בונה
על "עונת בנייה" או "עונה של צעירים". הוא היה צריך להנחית בהדר יוסף שני קילרים שסוגרים את הגולל על הסאגה של ליגת המשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 02:51 
אני גם חושב שהיו צריכים להביא זרים מנוסים אבל ברור שאין את היכולות הכספיות כרגע להחליף אותם.
אני רק אומר שלזכות סטיט וקלי ייאמר שהם בתהליך של התפתחות וניתן לצפות שנראה אותם משתפרים ככל שהזמן עובר, כישרון רואים שיש להם.
אם ישחקו עם רמת מחוייבות כמו שהייתה היום גם בפלייאוף, יהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 06:37 
פעם ראשונה העונה שהקהל הביא את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 06:51 
מה שזה שמעלי כתב לגבי הקהל. גם הכניסו טירוף לקבוצה בהגנה, וגם גרמו לאחוזי שלשות מחרידים של
הגליל (היה להם איזה 6 מ 22 אם אני לא טועה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
פז,
הזרים באמת יכלו להיות יותר טובים, בטוח מבחינת סטסטיקה, אבל עדין עדין שופט אותם לחומרה.
בבאר יעקב, הזרים מספקים 48% מהנקודות.
ביבנה הזרים מספקים 41% מהנקות.
אצלינו הם "רק" 40%.
הסקור הנמוך (גם שלנו וגם של היריבות מולינו) הוא תוצר ישיר של קצב המשחק שאנחנו מכתיבים
(וחבל כי יונתן וסטיט טובים במשחק ריצה). לכן ל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 08:18 
סמל אישי של המשתמש
עמי נאווי כתב:
לתלות את הסיבה ליכולת של הזרים בכך שהם צעירים זה בעצםֿֿֿֿ הודאה שארז עשה טעות שהוא הביא אותם.
זרים בליגה השניה צריכים להיות דומיננטים (בלשון המעטה), ולסחוב את כל הקבוצה על הגב. אני מקווה בשביל ארז שהוא לא בונה
על "עונת בנייה" או "עונה של צעירים". הוא היה צריך להנחית בהדר יוסף שני קילרים שסוגרים את הגולל על הסאגה של ליגת המשנה.

הוא בונה גם על עלייה, גם על בניה וגם על צעירים. וזאת לטעמי הייתה ה-טעות שלו בבניית הקבוצה. פשוט עיניים גדולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 08:27 
אז אם מותר, כמה מלות סיכום והתרשמות משלי:

1. אולם מפוצץ באדום, אוירה ספורטיבית מדהימה (כולל שירי הלל ופרחים למאמן הקבוצה היריבה!), קהל מבני שמונה (או פחות) ועד שמונים (לפחות), עידוד בדציבלים אדירים, שידור ישיר בספורט 5, ילדי רוגוזין, וכו' וכו'- והמשחק עוד לא התחיל ! אז נכון שכבר ראינו את זה בשנה שעברה, אבל תרשו לי להתרגש ולהתפעם בכל זאת מכך שכל זה קם יש מאין, ועוד לאחר שהעסק כבר נרמס תחת בולדוזרים וגווע פעם אחת. אז אפשר להתעסק בשאלה האם מספר 3 הוא בעצם מספר 4, אבל אפשר גם להוציא את הראש מה-קולו, לקחת קצת פרספקטיבה ולשפשף את העיניים.

2. ועל המגרש- עוד סוג של "תחיית המתים". זאת הקבוצה המבוהלת וחסרת העצות שחטפה בראש לפני פחות משבוע מפאקינג אליצור יבנה? שולדברנד עושה הגנה, קאר משחק באחריות, קלי עושה גגות, מתן נאור מדייק מהשלוש, ויותם שירן (!) מראה לגליל איך עושים זאת נכון. היינו כחולמים? אולי. ואולי אפשר היה גם לראות את הפוטנציאל הגלום בחבורה הזאת בכמה רבעים ומחציות טובים במשחקים קודמים, ואולי אפשר היה להתייחס בקצת יותר כבוד מקצועי למאמן מנוסה ובעל רקורד שבחר בפינצטה את הסגל, ואז כבר אין כל-כך צורך "לשפשף את העיניים" מול יכולת ליגת-על בריבוע. ההבדל בין הפועל של יבנה והפועל של גליל הוא בבירור בצד המנטלי. יש לנו את זה, וצריך רק לקוות (ולסייע- ראיתם את תפקיד הקהל אתמול) שה"סוויטצ'" שהחבר'ה עשו הוא מתמשך, ושאין ולא תהיה דרך חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 09:00 
סמל אישי של המשתמש
כמה הערות שלי
שולדבראנד אלוהים וMVP
מתן היה מדהים כרגיל
הסבסובים של קלי היום פשוט תענוג
הקבוצה לא יודעת למסור(וסטיס בראשה) ו\או לא יודעת לקבל כדור(וקלי בראשה).
קלי וסטיס אכן קולעים פחות מאשר שאר הזרים בליגה הלאומית ואפילו בצורה משמעותית.
ג'ונס של גליל פשוט שחקן עצום...הלוואי ונוכל להביא אותו מתישהו.

ובוא נשים דברים בפרופרציות
ליאור ליובין יצא טיפש ולא מעט בזכותו ניצחנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
הסבסובים של קלי היו תענוג, אם הוא היה יודע לסיים אותם בסל.

וליובין באמת יצא נעל, לדעתי בייחוד עם הספסול של קורטני פלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 11:59 
לדעתי מול מאמן יותר מנוסה מאשר ליובין היה לנו יותר קשה. אולי באמת הטקס עזר... :D
בכל אופן - יונתן,סטיט,מתן - כל אחד מהם שיחק בערך ב-3 דרגות יותר מאשר מה שהם נותנים בליגה. הכל טוב ויפה,אבל צריך להביא את היכולת הזאת לליגה.
שנה שעברה עשינו חגיגה בהיכל הרשע,אבל אנחנו זוכרים איך נגמרה העונה.
יונתן זה הרבה עבודה על הצד הפסיכולוגי. שהוא בא בטירוף - לא חושב שיש הרבה שמסוגלים לעצור אותו. הבעיה שרוב העונה עד עכשיו הוא ישן.
יותם רק מראה שהוא צריך לקבל הרבה יותר דקות מאשר הממוצע עד כה.
ותן לקורי לשחק פחות. כשהוא עייף הוא מקבל כ"כ הרבה החלטות לא נכונות. בקושי שהוא רענן הוא מצליח לקבל החלטות טובות/לקלוע. חייבים לתת לו עוד כמה דקות מנוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:31 
סמל אישי של המשתמש
סטיט עם דאבל דאבל וכמעט טריפל דאבל
11 נק'
10 ריבאונדים
7 אסיסיטים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:35 
דובראש כתב:
סטיט עם דאבל דאבל וכמעט טריפל דאבל
11 נק'
10 ריבאונדים
7 אסיסיטים

בדוק היה לו טריפל דאבל...עם האיבודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:36 
סמל אישי של המשתמש
7 איבודים. 1 על כל אסיסט. זה דוגמה טובה למחיר שמשלמים כשמשחקים עם ילד מהקולג'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 12:47 
סמל אישי של המשתמש
מעניין אותי לכמה איבודים הוא גרם עם המסירות שלו... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
אגב מכל הדיבורים, ה-נתון של המשחק
7 מ12 לשלוש, 58%.

כמה זה חסר לנו בליגה. לשם השוואה שם אנחנו רק 32%. וזה לא שאנחנו לוקחים שם רק זריקות רעות.
שולדבראנד שאתמול נתן 3 מ4 לשלוש, עומד בכל הסיבוב הראשון בליגה על 5 מ-21!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
קורי קאר ממשיך את המנהג של שלשה אחת ומטה במשחק(למעט המשחקים נגד רמלה,נס ציונה וכפ"ס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 16:39 
לפחות ע"פ התקציר ג'ונס טחן את קלי עם 10 נק' כאשר 8 מהן על הראש שלו בצבע.
גם אם היו לו כמה פעולות הגנתיות מוצלחות אי אפשר לקרוא לזה "הגנה מצויינת" . גם לא טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:25 
זרים חלשים מאוד.
אם היינו עולים ליגה שנה שעברה, היינו משאירים את הזרים שהם סופר לגיטימים לליגת העל.
עם הזרים האלה, אם נעלה ליגה, חייבים לשחרר אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 17:38 
1. ג'ונס טחן שחקנים יותר מאסיביים וטובים מקלי. וזה שהוא עשה עליו 8 נקודות לא אומר שקלי שומר רע, אלא שמה לעשות, קלי לא יכול להתמודד עם שחקן עם מאסה כזאת באחד על אחד בלי עזרה. וכדורסל זה משחק קבוצתי שחלק מהעניין זה למצוא פתרונות למיס מאצ'ים, וזה מה שהפועל עשתה אתמול.
2. בנוגע להתקפה. לא יעזור, סטיט הוא לא סקורר, וזו לדעתי הבעיה שלו (ולא שאין לו אחרות כמו שהוא שחקן קצת מפוזר, שאתה לא מרגיש ביטחון כשהכדור ביד שלו. וכן, אני גם הרגשתי שהוא קצת אבוד בדקות האחרונות, ובעיקר הרגשתי שאין לנו איזה סקורר שאליו הולכים בעתות מצוקה). מה שהוא כן זה ריבאונדר מעולה, ואתמול, בדקות שרצנו, הוא היה בסדר גמור, אפילו טוב. לגבי קלי: לדעתי הוא היה מצוין אתמול בהגנה. והגנה, שוב, זה לא רק אחד על אחד. ההלפ אנד ריקאבר שלו על הפיק אנד רולים היה פשוט פנטסטי ועיכב המון התקפות של גליל וגרם להם להיכנס ללחץ זמן. הוא חסם, ועזר. ויודעים מה? תסתכלו על הסל ששבר את הקרח בסיום - של יונתן עם הפאול - זה סל שכולו המסירה המצוינת של קלי. בסך הכול הוא היה טוב מאוד אתמול. ועדיין - אין לי ספק שלליגה, לעלייה, קלמנטה שכזה היה עדיף לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 18:19 
הכי אדום שיש כתב:
לפחות ע"פ התקציר ג'ונס טחן את קלי עם 10 נק' כאשר 8 מהן על הראש שלו בצבע.
גם אם היו לו כמה פעולות הגנתיות מוצלחות אי אפשר לקרוא לזה "הגנה מצויינת" . גם לא טובה.

אתה באמת מחווה דעה על סמך תקציר? אתה רציני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 22:29 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
אגב, לא אישי, כן?

זה ציני או משהו? באמת לא אישי (מן הסתם).
לא נתקע פה על קטנות אבל קלי אפילו לא ב-20 הקלעים המובילים של הליגה, ואני ציינתי את העניין הזה רק משום שאתה ציינת שהוא "הסקורר המוביל שלנו" כאילו זה אומר משהו (וכאילו הנתונים שלו כאלה מרשימים). אז רק הזכרתי לך שהנתונים שלו לא מרשימים בשום קנה מידה (ובלי קשר לזה אני חושב שהוא לא מספיק דומיננטי). אין צורך להוציא דברים מהקשרם.
קלי באמת נותן אחלה הגנה קבוצתית, אבל אישית זוועה. ואישית זה הא"ב של הגנה.

אני פשוט קצת בהלם מזה שאנשים מסוגלים להגיד שלזרים שלנו היה משחק "מצוין" היום, עם 19 נק' משותפות ב-34% מהשדה ו-0 נקודות ברבע האחרון (מצטער שאני חופר עם הנתונים האלה אבל אני מרגיש שהם מדברים בעד עצמם). לא זו התרומה שאתה אמור לקבל מהזרים שלך, ויש לנו אחלה דוגמה משנה שעברה (ולא, יוטר ואסברי זה לא שחקנים של פעם בדור).

שוב אתה חוזר על כמות הנקודות שקלי קולע בלי לציין שאנחנו כופים קצב משחק איטי מאוד. לצורך העניין, הפועל מקום 12 בליגה בנקודות למשחק, לפי ההיגיון שלך אנחנו מועמדים לרדת ליגה.
קלי קולע 21 אחוז מהנקודות של הקבוצה. קלמנטה שכולם פה מאוננים עליו, קולע 24.5 אחוז (פחות או יותר) מהנקודות של טבעון וזה בקבוצה שמשחקת עליו הרבה יותר. בקיצור, ההבדלים בדומיננטיות (מבחינת סקורינג) הם ממש לא בשמיים.

לגבי אתמול, אני חושב שכל מי שראה משחקים שלנו העונה חוץ מהמשחק אתמול יודע שההחטאות של קלי הן היוצא מן הכלל ולא ההפך.
אני חושב שקלי שיחק אתמול בצורה מאוד חכמה, גם בהגנה וגם בהתקפה. אפילו כשהוא לקח את השומר שלו באחד על אחד הוא עשה את זה מצוין ואלמלא כמה החטאות בלתי נתפסות (ולא אופייניות כמו שציינתי) הוא היה מסיים עם ה-16 נקודות הקבועות שלו.
לגבי ההגנה האישית שלו, אין אף שחקן בארץ שמסוגל לשמור על ג'וזף ג'ונס באחד על אחד וכל קבוצה שמשחקת נגד גליל מביאה עליו עזרה. זו לא בושה וזה בטח לא מעיד על היכולות ההגנתיות של קלי.
לא שאני טוען שקלי הוא שחקן הגנה טוב, אני רק אומר שאתמול הוא נתן משחק הגנתי מצוין.
אתה צריך להבין שהסיבה שאנשים מדברים פה על המשחק המצוין של הזרים זה משום שמה שניצח את המשחק של אתמול זה לאו דווקא יום התקפי גדול (למען האמת, רוב השחקנים היו ביום התקפי די רע אפילו), אלא בדיוק כל הדברים הקטנים שקלי וסטיט עשו מצוין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 22:31 
מסכים עם כל מילה של הוקיץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 22:43 
רדנקו כתב:
מסכים עם כל מילה של הוקיץ'.

אני רק מקווה שאתה תהיה צודק בקשר לזרים שלנו העונה ואני אטעה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ינואר 2012, 23:26 
אגב, קורי קאר תרם אתמול הרבה,
הניסיון שלנו הוא דבר שאין לו תחליף וכל כך חשוב,
עד עכשיו לא התרשמתי ממנו יותר מדי אבל אתמול הוא בהחלט הצדיק את מקומו,
מקוה שימשיך ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ינואר 2012, 00:58 
סמל אישי של המשתמש
מסכים רק לגבי דבר אחד..
ביג מאן מתחת לסל
קלי נראה כמו סטוקטון ליד ג'ונס אתמול..למרות שלאט לאט במהלך המשחק הוא נעשה יותר אגרסיבי איתו.
אבל עדיין..מרגישים בחסרונו של יוטר, והאמת..הוא היחיד שמפחיד אותי בראשון לציון כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: