תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 13:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין
הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:05 
Fez כתב:
purvis short כתב:
צריך לומר את האמת. במתכונת הנוכחית העונה הזאת גמורה. יתרון הביתיות ככל הנראה הלך היום. ומי שחושב שעם הסגל הזה ורמת הלחץ שמשדר המאמן משהו ישתנה. הוא טועה. אם כבר אז רק יהיה יותר גרוע. לקבוצה הזו אין היררכיה, אין רוטציה נורמלית, אין שני זרים ברמה גבוהה, ואין שום משחק התקפה. התקפת התנועה שלנו היא בדיחה. לא תנועה ולא כלום. מול איזורית אנחנו קופאים וזורקים שלשות בלי הכרה. אין לנו שום משחק פנים. כלום. ובנוסף השחקנים מבוהלים לגמרי, אז גם את המעט שצריך הם מתקשים לעשות.
הבעיה היא שצריך, כמו שפז כתב, שינוי רדיקלי. זה אומר להביא שני זרים חדשים, וזה אומר שינוי בתפיסה של המאמן. לא נראה לי שיש לנו כסף להחליף זרים, ולא הייתי בונה על שינוי תפיסה אצל המאמן. אשמח מאוד לטעות. לדעתי העונה הזאת גמורה. והאמת? אני מודה שאחרי התצוגה המבישה היום יצא לי קצת החשק לראות כדורסל. פשוט כך. אם היה בעוד יומיים משחק לא נראה לי שהייתי אפילו טורח להגיע.

לא צריך לגמור את העונה וגם לא את החשק מכדורסל.
אנחנו יכולים וצריכים להתאושש מזה ולהמשיך הלאה.

במצב הנוכחי ההלאה זה הפסד במחזור הבא לעפולה. הקבוצה הזאת נראית כל כך כבויה ומדוכאת שלא נראה לי שיש איזה הלאה לצפות לו. משהו צריך להשתנות. זה לא יכול להימשך ככה. זה לא שיטת משחק שדורשת זמן, וזה לא שחקנים שצריכים ללמוד את הליגה. הקבוצה הזאת צריכה לעשות ריסט, לבנות שיטת משחק חדשה לחלוטין, לעשות שינוי פרסונלי ואז יהיה סיכוי להתקדם.
ועוד משהו. העובדה שהלכנו להרפתקאות במקום להחתים את קלמנטה ומיתר זו שערוריה. שערוריה ענקית. ובמצב של הפועל זו טעות מקצועית כמעט בלתי נסלחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:06 
הוקיץ' כתב:
היציאה פה מפרופורציות היא מטורפת.
הפועל נראו קסטרופה לאורך כל המשחק ואין ספק שזה היה מביך לראות, אבל אנשים כאן מאבדים את הראש.
נגמרה העונה? הלך יתרון הביתיות? הקבוצה נראית זוועה כל העונה?
אם לא הייתי יודע אחרת הייתי חושב שאנחנו מקום אחרון ולא קבוצה שניצחה כמעט את כל המשחקים שלה באזור העשרים הפרש.
ושוב, אני לא ממעיט בערך של המשחק הזה או בכמה שהפועל היו גרועים בו, אבל אפשר גם להגיד שהיינו זוועה בלי לאבד את השפיות.

אין סיבה שבאר יעקב תאבד אפילו עוד משחק אחד העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:06 
purvis short כתב:
צריך לומר את האמת. במתכונת הנוכחית העונה הזאת גמורה. יתרון הביתיות ככל הנראה הלך היום. ומי שחושב שעם הסגל הזה ורמת הלחץ שמשדר המאמן משהו ישתנה. הוא טועה. אם כבר אז רק יהיה יותר גרוע. לקבוצה הזו אין היררכיה, אין רוטציה נורמלית, אין שני זרים ברמה גבוהה, ואין שום משחק התקפה. התקפת התנועה שלנו היא בדיחה. לא תנועה ולא כלום. מול איזורית אנחנו קופאים וזורקים שלשות בלי הכרה. אין לנו שום משחק פנים. כלום. ובנוסף השחקנים מבוהלים לגמרי, אז גם את המעט שצריך הם מתקשים לעשות.
הבעיה היא שצריך, כמו שפז כתב, שינוי רדיקלי. זה אומר להביא שני זרים חדשים, וזה אומר שינוי בתפיסה של המאמן. לא נראה לי שיש לנו כסף להחליף זרים, ולא הייתי בונה על שינוי תפיסה אצל המאמן. אשמח מאוד לטעות. לדעתי העונה הזאת גמורה. והאמת? אני מודה שאחרי התצוגה המבישה היום יצא לי קצת החשק לראות כדורסל. פשוט כך. אם היה בעוד יומיים משחק לא נראה לי שהייתי אפילו טורח להגיע.

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני מסכים עם כל מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:08 
purvis short כתב:
Fez כתב:
purvis short כתב:

לא צריך לגמור את העונה וגם לא את החשק מכדורסל.
אנחנו יכולים וצריכים להתאושש מזה ולהמשיך הלאה.

במצב הנוכחי ההלאה זה הפסד במחזור הבא לעפולה. הקבוצה הזאת נראית כל כך כבויה ומדוכאת שלא נראה לי שיש איזה הלאה לצפות לו. משהו צריך להשתנות. זה לא יכול להימשך ככה. זה לא שיטת משחק שדורשת זמן, וזה לא שחקנים שצריכים ללמוד את הליגה. הקבוצה הזאת צריכה לעשות ריסט, לבנות שיטת משחק חדשה לחלוטין, לעשות שינוי פרסונלי ואז יהיה סיכוי להתקדם.
ועוד משהו. העובדה שהלכנו להרפתקאות במקום להחתים את קלמנטה ומיתר זו שערוריה. שערוריה ענקית. ובמצב של הפועל זו טעות מקצועית כמעט בלתי נסלחת.

מסכים לגבי 2 השורות האחרונות. אם היה אפשר להביא את קלמנטה ומילר או אפילו רק אחד מהם בלי להתפרע מבחינת התקציב ובחרו מבחינה מקצועית לא לעשות את זה, מדובר במחדל עצום, בלי קשר למה שנראה בהמשך מסטיט וקלי.
עדיין, לא נגמרה היום העונה. אכזבה בעיקר מאיכות המשחק כאשר באר יעקב בסגל מאוד חסר, אבל נלך קדימה ויהיה בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:09 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
purvis short כתב:

אני לא מאמין שאני אומר את זה, אבל אני מסכים עם כל מילה.

באר יעקב עוד תפסיד והמשחק שם לדעתי יקבע את הביתיות
כמובן שלגבי השאר אתם צודקים וולא שינוי בסגל ויותר חשוב מכך שינוי בראש של ארז אין לנו מה למכור בפליאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:10 
Kyahs כתב:
הוקיץ' כתב:
הפועל נראו קסטרופה לאורך כל המשחק ואין ספק שזה היה מביך לראות, אבל אנשים כאן מאבדים את הראש.
אם לא הייתי יודע אחרת הייתי חושב שאנחנו מקום אחרון ולא קבוצה שניצחה כמעט את כל המשחקים שלה באזור העשרים הפרש.
ושוב, אני לא ממעיט בערך של המשחק הזה או בכמה שהפועל היו גרועים בו, אבל אפשר גם להגיד שהיינו זוועה בלי לאבד את השפיות.

אין סיבה? היא כבר איבדה משחק והיא עוד לא שיחקה נגד טבעון למיטב זכרוני. וגם אם היא כן שיחקה נגדם, עדיין יש לה עוד משחק נגד טבעון ועוד משחק נגדנו.
יש עוד מספיק זמן לעשות את השינויים הנדרשים ועם כל העליהום פה על ארז אני לא חושב שיש פה אחד שחולק על כך שלארז יש ראש כדורסל אדיר ואת הדברים שאנחנו רואים גם הוא רואה.
בקיצור, לצאת מהפאניקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:11 
הוקיץ' כתב:

עברו כמה? עשרה משחקים מתחילת העונה, אולי יותר? הפועל לא נתנה משחק אחד טוב. אחד. טוב. ולא רק, אלא שממשחק למשחק נראה שזה הולך ומתדרדר. וצריך להסתכל למציאות בעיניים. והמציאות היא ששיחקת מחצית שלמה עם חמישה שחקנים, בלי חילופים, ששיחקת מול קבוצה בלי גבוהים והזר הגבוה שלך נראה מולה אומלל, שהשחקנים הצעירים חסרי ביטחון לחלוטין, ומיובשים. ששחקן כמו זליקוביץ משחק טוב ביום חמישי ומיובש היום. ששולדברנד משחק חמש דקות טובות היום ומיובש עד סיום המשחק. אני לא רואה שום דרך ושום התקדמות. להפך, אני רואה הידרדרות, ואני רואה חבורה של צעירים מפוחדים. וזה לא הולך להשתפר בקרוב. מי שחושב שזה עין של זמן וילמדו את השיטה. ובכן, השיטה גרועה. לא צריך ללמוד אותה, אלא להחליף אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:12 
Kyahs כתב:
הוקיץ' כתב:

פה אני לא מסכים, ברור שבאר יעקב יאבדו קצת משחקים. בכל זאת הם כבר הפסידו פעם אחת(לנס ציונה בחוץ) והיו קרובים גם במחזור הקודם להפסיד לקריית אתא. יש גם ימים שפחות הולך, פציעות, או ירידת מתח/יום משוגע מהקבוצה השנייה.
מה שכן, לא נראה שאנחנו נפסיד פחות מהם. זה מדאיג, אבל גם מהמקום ה-2 אפשר לעלות ליגה. השאלה היא רק באיזו יכולת וכשירות גופנית ומנטלית יגיעו הקבוצות לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:13 
הוקיץ' כתב:
Kyahs כתב:
הוקיץ' כתב:

אין סיבה? היא כבר איבדה משחק והיא עוד לא שיחקה נגד טבעון למיטב זכרוני. וגם אם היא כן שיחקה נגדם, עדיין יש לה עוד משחק נגד טבעון ועוד משחק נגדנו.
יש עוד מספיק זמן לעשות את השינויים הנדרשים ועם כל העליהום פה על ארז אני לא חושב שיש פה אחד שחולק על כך שלארז יש ראש כדורסל אדיר ואת הדברים שאנחנו רואים גם הוא רואה.
בקיצור, לצאת מהפאניקה.

הפסידה כשהייתה בלי ג'רמיין הול ובלי בוכמן.
תראה באיזה הפרשים שאר הנצחונות שלהם.
ותוסיף לזה את ווטסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:15 
הוקיץ' כתב:
Kyahs כתב:
הוקיץ' כתב:

בקיצור, לצאת מהפאניקה.

אתה לא לוקח בחשבון את כמות המשחקים שהפועל תפסיד. והיא תהיה גדולה. ולדעתי זה ימשיך בעפולה. סיכוי סביר שתחטוף ברש. שוב, ראיתי מספיק כדורסל בחיים שלי. לי יש תחושה שהקבוצה הזאת, במתכונת הנוכחית, עםצשיטת המשחק הנוכחית, עם הצעקות של המאמן על כל שחקן שלא הולך בתלם, ובכן הקבו ה הזאת גמורה. אלא אם יהיה שינוי רדיקלי. ואני מתקשה להאמין שיהיה שינוי כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:15 
אתם מדברים כאילו אנחנו ננצח את כל המשחקים.

בהסתכלות אופטימית אני לא רואה אותנו מסיימים את הסיבוב עם פחות משלושה הפסדים.

נתחיל מזה שאני בספק רב אם באר יעקב יפסידו יותר משלושה משחקים עד סוף העונה.

כרגע הם הקבוצה הכי טובה בליגה BY FAR.

אם לא יהיו שינויים משמעותיים מאד בקבוצות אחרות או פציעות משמעותיות אצלם, אז ההפסדים היחידים שלהם יכולים להגיע מול טבעון או קרית אתא וזהו.

כרגע אנחנו פגיעים בהרבה והמשחק היום יתן לקבוצות ששיחקו מולנו הרבה חומר לעבוד איתו.

אפשר רק לקוות שהקשיים הכספיים של באר יעקב יאלצו אותם לעשות שינוי, למרות שכנראה שהם הסתדרו אם החתימו את ווטסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:16 
המצב לא טוב אבל העונה עוד לא גמורה.

צריך לעשות שינוי מהותי, הבעיה היא שאני לא רואה מה אפשרי כל כך לעשות במגבלות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:17 
purvis short כתב:
הוקיץ' כתב:

עברו כמה? עשרה משחקים מתחילת העונה, אולי יותר? הפועל לא נתנה משחק אחד טוב. אחד. טוב. ולא רק, אלא שממשחק למשחק נראה שזה הולך ומתדרדר. וצריך להסתכל למציאות בעיניים. והמציאות היא ששיחקת מחצית שלמה עם חמישה שחקנים, בלי חילופים, ששיחקת מול קבוצה בלי גבוהים והזר הגבוה שלך נראה מולה אומלל, שהשחקנים הצעירים חסרי ביטחון לחלוטין, ומיובשים. ששחקן כמו זליקוביץ משחק טוב ביום חמישי ומיובש היום. ששולדברנד משחק חמש דקות טובות היום ומיובש עד סיום המשחק. אני לא רואה שום דרך ושום התקדמות. להפך, אני רואה הידרדרות, ואני רואה חבורה של צעירים מפוחדים. וזה לא הולך להשתפר בקרוב. מי שחושב שזה עין של זמן וילמדו את השיטה. ובכן, השיטה גרועה. לא צריך ללמוד אותה, אלא להחליף אותה.

וואו איזה הגזמה פראית.
רוב המשחקים שלנו עד עכשיו הגיעו לגארבג' טיים בסוף רבע ראשון. לפי מה שאתה אומר היינו צריכים להיות גג מקום שביעי.
לטעמי גם הבעיה היא לא הסגל (חסר לנו גארד אחד). כמו שרדנקו אמר, הסגל הזה היה צריך לתת לבאר יעקב 20 הפרש בראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:21 
גארבג׳? בוא נשחזר. נגד רמלה כמעט הפסדת. גם נגד קריית אתא. נגד כפר סבא נראית רע, והיא עוד שיחקה עם זר אחד. גם נגד נס ציונה נראית רע, והיא גם שיחקה עם זר אחד. וזר חלש מאוד. בבלקנית לא היה משחק אחד טוב. אחד. ניצחונות הבית היו אחרי יכול רעה ומשעממת. ניצחון החוץ היה אחרי משחק סביר. לא יותר. בקיצור, שום משחק טוב. שום שיפור. קבוצה מסורסת ומפוחדת, שלא מסוגלת לייצר כמעט נקודות. כדורסל שבלוני איטי ומבוהל, בלי משחק ריצה, בלי משחק פנים. גרוע מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:35 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להסביר למה לא הביאו אף שחקן שהוא "פיור שוטר"?
זה משהו שתמיד אבל תמיד היה חסר לנו, הקלעי האמיתי האחרון ששיחק בהפועל זה ארז זייצ'יק.
במיוחד זה בלט היום על רקע זה שסימין תפר אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:42 
הביאו, הוא נפצע.

וסימין הוא ממש לא פיור שוטר, הוא פשוט תפס את המשחק של החיים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 נובמבר 2011, 23:43 
הבאת שחקן כזה, אבל הוא נפצע (ניר מטלון).

אין לך בעית קליעה מבחוץ. דמונטז סטיט קולע באחוזים מצויינים וגם גל איתן וזליקוביץ קולעים טוב. גם קאר קולע טוב כשהוא מקבל את הכדור ויש לו זמן לעלות יציב וישר. מתן כמוהו.

הבעיה היא שלרוב השחקנים שלנו רועדות הברכיים לפני כל זריקה, במיוחד כשהזריקות האלה מגיעות בד"כ בשניות האחרונות של ההתקפה בלחץ גדול.

כששחקנים לא מפחדים לקחת זריקות, וכשהזריקות מגיעות ברובן כשהם מיושרים לסל ובמצבים שהם רגילים לזרוק מהם, האחוזים בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 00:13 
אני לא מבין איך אנשים כל הזמן אומרים שחומר השחקנים טוב מספיק.
אין מה לעשות, בכדורסל בישראל לזרים יש חלק משמעותי בהצלחה של קבוצה, ובטח בליגה הלאומית. בבאר יעקב זה מילר, בטבעון זה קלמנטה.. ועם כל אחד מהם יש עוד זר מרכזי.
כרגע קלי וסטיט לא מספקים את מה שהזרים מספקים בבאר יעקב ובטבעון, וזו אחת הסיבות המרכזיות לעובדה שאנחנו לא מצליחים להתמודד עם הקבוצות האלה.
כמו שאני רואה את זה כרגע, סטיט יוכל לתרום לנו עוד הרבה, אבל קלי זה פשוט לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 00:17 
סמל אישי של המשתמש
להפיל את זה על הזרים זה באמת לא רציני.
הם אולי לא מה שקיוינו, למרות שבאמת אנחנו בסיטואציה על הפנים שקשה לשפוט אותם לגמרי.
אבל הבעיה היא הרבה מעבר לזרים, הקבוצה מסביב פשוט לא מתפקדת מבחינה מקצועית.
חוץ ממתן וקורי הותיקים, כל שאר השחקנים בלחץ אטומי/דיכאון/פאניקה, וזה לא קשור ליכולתם המקצועית נטו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 00:18 
הפועל כתב:
להפיל את זה על הזרים זה באמת לא רציני.
הם אולי לא מה שקיוינו, למרות שבאמת אנחנו בסיטואציה על הפנים שקשה לשפוט אותם לגמרי.
אבל הבעיה היא הרבה מעבר לזרים, הקבוצה מסביב פשוט לא מתפקדת מבחינה מקצועית.
חוץ ממתן וקורי הותיקים, כל שאר השחקנים בלחץ אטומי/דיכאון/פאניקה, וזה לא קשור ליכולתם המקצועית נטו

השאלה היא מה ארז ציפה מבר טימור, זליקוביץ' ויותם שירן כשהוא החתים אותם. הוא ציפה מהם להוביל? למלא חורים? לי זה ממש לא ברור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
הקטע עם זליק פשוט מטריף אותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 00:44 
להזכירכם, בשנה שעברה ניצחנו 50 משחקים רצוף, נראינו מדהים, ובסוף הפסדנו 3-0 בגמר.

היום איבדנו את יתרון הביתיות?
אתם בסרט קשה.
לא איבדנו שום דבר, ויתרון הביתיות לא כזה קריטי, כמו שלמדנו בשנה שעברה.
צריך להגיע בכושר שיא ועם הקבוצה הנכונה לפלייאוף. כל השאר זה הכנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 01:07 
סמל אישי של המשתמש
במקום משחקי אימון יש משחקי ליגה. אני ממש לא מרגיש שארז דוחף את השחקנים לניצחון.
אין ריצה אין התלהבות, הקבוצה משחקת בסגנון משעמם אך הבעיה הכי גדולה היא שלא כל השחקנים רואים מגרש. בחיאת כל שחקן בסגל שווה 15 נקודות ממוצע לעונה.
אני מאוד מקווה שארז יתחיל לאפס את הקבוצה ולהראות משהו שאנחנו מחכים לו מרגע שהחתימו אותו- כדורסל.שיגרום לשחקנים להתלהב ולהנות מהמשחק ומהקהל.
לא בשביל זה מעיפים את טוהר חיימוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 03:17 
לא ראיתי את המשחק היום אבל אני לא יכול להגיד שמפתיע אותי
הקבוצה בהתחלה נראתה רק לא מחוברת אז הייתי רגוע, אבל משבוע לשבוע זה מדאיג יותר ויותר
אם את ההפסד בטבעון יכלנו לתרץ בקורי קאר, אז היום מול חצי באר יעקב להפסיד בבית?
קלי ביזיון אם במשחק כזה בלי הול הוא לא מנצח לבד, את סטיט אני רואה שחותכים פה אז כנראה שהוא באמת היה חלש(עד היום החזקתי ממנו)
עצוב לשמוע שאבירם שוב חוזר לספסל, ויותם שירן לא שחקן לצערי. איפה הוא ואיפה שוורצמן.
אם הוא לא יתחיל לשחק כדורסל של פיק אנד רול ויפסיק עם ההתחכמויות אנחנו לא נעלה ליגה וזה יהיה רק באשמתו
יש סגל מספיק טוב בשביל לעלות, פשוט לא מנצלים אותו נכון(למרות שלא הייתי מתנגד לעוד גבוה במידה ורוקני סיים)

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 07:01 
יותם שירן שחקן טוב מאוד. הוא כבר הוכיח את זה בליגה הלאומית. אבל בסיטואציה הנוכחית ועם הלחץ שארז משדר מהספסל, והצעקות אחרי כל טעות קטנה, שחקן צעיר מסוגו של שירן לא יכול לתפקד כמו שצריך. ולא רק הוא גם גל איתן נראה מבוהל וגם בר טימור, וגם שני הזרים. רק שהם נמצאים 38 דקות על המגרש, אז למרות הבהלה הם קולעים 15 נקודות. במצב הנוכחי השחקן היחיד שאיכשהו מתפקד זה קורי קאר, שהוא מסוג השחקנים שכבר כבר הכול. במצב שלנו היינו צריכים שחקן כמו נייט מילר, שהיה שם פס על הצעקות מהצד ועושה מה שצריך. ואם לא יבוא שינוי, בסגל השחקנים ובהתנהלות של ארז זה רק יחמיר. מי שחושב שאחרי הייבוש אתמול של חצי סגל, ייבוש מופגן, אפשר לבוא בשבוע הבא ולשחק כרגיל - טועה.
ועוד משהו. אין בכדורסל של היום שחקנים שמשחקים 20 דקות רצוף. וזה שזה קרה אתמול בהפועל זו בושה גדולה ואוגדן דרך טוטאלי. אתה מגיע למשחק נגד קבוצה של חמישה שחקנים, ובמקום שהם ייפלו מהרגליים אתה נופל מהרגליים בגלל ניהול משחק ביזיוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 07:16 
חזק וברוך
ומעבר לכך
איפה ההנהלה בכל הסיפור הזה?
נתנו את המפתחות לארז והלכו לישון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 08:23 
סמל אישי של המשתמש
כאשר בחודש האחרון אמרתי שצריך לתת יותר דקות לזליקוביץ, שירן יונתן צעקתם עלי שהם לא מספיק טובים.
צרחתי שהרוטציה תהרוג אותנו, וזה מה שקרה היום.
לא יכול להיות שבר טימור ש 3 רבעים מיובש על הספסל מקבל "בלית ברירה" להוביל את ההתקפה החשובה ביותר במשחק,
כי סטייט ואיתן יצאו ב 5 עבירות. לא יכול להיות שחוץ מגל איתן ב מהלך הרבע השלישי אף שחקן אצלינו לא הצליח לשמור על
הגארדים שלהם, והם עשו מה שהם רוצים מתי שהם רוצים.
מתן היה ביום קטסטרופלי, וזליקוביץ' בקצת דקות הראה אגרסיביות בהתקפה וגם עשה כמה פעולות לא רעות בהגנה אבל המשיך ליבש את הספסל.
קורי קאר וסטייט נראו כמו שהשחקנים הטיפשים בעולם בחלק גדול של המשחק.
קלי דווקא היה יחסית סביר ולמרות החורים בידים, כאשר הוא קיבל כדורים בפנים הוא עשה מהלכים לא רעים, רק שהקבוצה לא הצליחה
לספק לו כדורים, בכל מקרה הוא יותר 4 מ 5.

לגבי ההמשך, נראה, שנכון לכרגע לבאר יעקוב יש סגל של 8 שחקנים (מספיק רחב) שלא נופלים בכלום מהסגל שלנו ואף עולים עליו.
מול חמישיה של יועד בית יוסף, אהוזמן, מילר, ווטסון והול אין לנו מה למכור בשום מקום במגרש.

לדעתי כרגע הם יותר טובים מהבקעה של שנה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 30 נובמבר 2011, 09:58, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 09:56 
סמל אישי של המשתמש
השריף כתב:
להזכירכם, בשנה שעברה ניצחנו 50 משחקים רצוף, נראינו מדהים, ובסוף הפסדנו 3-0 בגמר.

היום איבדנו את יתרון הביתיות?
אתם בסרט קשה.
לא איבדנו שום דבר, ויתרון הביתיות לא כזה קריטי, כמו שלמדנו בשנה שעברה.
צריך להגיע בכושר שיא ועם הקבוצה הנכונה לפלייאוף. כל השאר זה הכנה.

מה שקרה שנה שעברה היה צירוף מקרים נדיר של פציעת שני שחקני חמישייה ברגע הכי גרוע. זה קורה, וזה יכול לקרות לבאר יעקב.
אבל זה עדיין צירוף מקרים, ואפילו די נדיר. אי אפשר לסמוך על זה.
מקצועית באר יעקב אפילו בלי שני שחקני חמישייה ניצחו אותנו בבית, ואנחנו נראים רע ולא רק שלא במגמת שיפור אלא להפך.
יש בעיה, אי אפשר לטמון את הראש בחול ולקוות לנס שפתאום הכל יתחבר משום מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
אני לא רואה איזה שינוי אפשר יהיה לעשות,
צריך רק לקוות שהזרים ייתחברו והצעירים ייתעשתו,
אני לא רואה איזה שינוי של הסגל אפשר לעשות עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 נובמבר 2011, 14:16 
el dudernio כתב:
כאשר בחודש האחרון אמרתי שצריך לתת יותר דקות לזליקוביץ, שירן יונתן צעקתם עלי שהם לא מספיק טובים.
צרחתי שהרוטציה תהרוג אותנו, וזה מה שקרה היום.
לא יכול להיות שבר טימור ש 3 רבעים מיובש על הספסל מקבל "בלית ברירה" להוביל את ההתקפה החשובה ביותר במשחק,
כי סטייט ואיתן יצאו ב 5 עבירות. לא יכול להיות שחוץ מגל איתן ב מהלך הרבע השלישי אף שחקן אצלינו לא הצליח לשמור על
הגארדים שלהם, והם עשו מה שהם רוצים מתי שהם רוצים.
מתן היה ביום קטסטרופלי, וזליקוביץ' בקצת דקות הראה אגרסיביות בהתקפה וגם עשה כמה פעולות לא רעות בהגנה אבל המשיך ליבש את הספסל.
קורי קאר וסטייט נראו כמו שהשחקנים הטיפשים בעולם בחלק גדול של המשחק.
קלי דווקא היה יחסית סביר ולמרות החורים בידים, כאשר הוא קיבל כדורים בפנים הוא עשה מהלכים לא רעים, רק שהקבוצה לא הצליחה
לספק לו כדורים, בכל מקרה הוא יותר 4 מ 5.

לגבי ההמשך, נראה, שנכון לכרגע לבאר יעקוב יש סגל של 8 שחקנים (מספיק רחב) שלא נופלים בכלום מהסגל שלנו ואף עולים עליו.
מול חמישיה של יועד בית יוסף, אהוזמן, מילר, ווטסון והול אין לנו מה למכור בשום מקום במגרש.

לדעתי כרגע הם יותר טובים מהבקעה של שנה שעברה.

הם לא מתקרבים לרמה של הבקעה בשנה שעברה. הקבוצה שלנו בשנה שעברה היתה מנצחת אותם בהליכה.

אבל הם בהחלט הרבה יותר טובים מאתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: