תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:31

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יותם שירן חתם
הודעהפורסם: 03 אוגוסט 2011, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
Perlov כתב:
באיזה עמדה הוא משחק?

באופן רשמי הוא משחק 4 אבל לדעתי הוא גם יכול להיות 3
כמובן שיש בעיה עם הגיל הממוצע הנמוך העונה בניגדו לגיל הממוצע הגבוה שהיה בשנה שעברה

בעונה שעברה הוא שיחק למיטב זכרוני יותר שלוש (בבארי) וקצת יותר 4 בטבעון. לדעתי הוא צריך לשחק כמה שיותר בתור שלוש ולעבוד חזק על הקליעה.

שחקן של פחות מ2 מטרים משחק 4?
זה פחות או יותר מראה כמה הכדורסל הישראלי מביך, לא?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 00:50 
SHIMON כתב:
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
Perlov כתב:
באיזה עמדה הוא משחק?

כמובן שיש בעיה עם הגיל הממוצע הנמוך העונה בניגדו לגיל הממוצע הגבוה שהיה בשנה שעברה

בעונה שעברה הוא שיחק למיטב זכרוני יותר שלוש (בבארי) וקצת יותר 4 בטבעון. לדעתי הוא צריך לשחק כמה שיותר בתור שלוש ולעבוד חזק על הקליעה.

זו בדיוק ההחתמה הפחות חשובה ואם כן, אז הייתי הולך על עמית שמחון שיותר מוכח וגם צעיר מאוד. חשבתי לתומי, שהסברו של פרוויס בנוגע לעמית במשבצת של נאור, הוא אכן ההגיון שעומד מאחורי אי הרדיפה אחר עמית שמחון ונדמה לי שעל פי דבריך, ארז רצה את העמדה והעדיף את שירן.

אם זר הוא הרכז(כך מסתמן מההחתמות עד כה) אזי חסרים לנו לא רק שני גבוהים ישראלים, אף כי יהיה לנו זר בעמדה 5 , אלא גם מס' 2 שהוא קלע טהור שמכל מי שיש בסגל אינו בנמצא כזה ואני מאוד מסכים לדעתו של פרוויס בנדון. אגב, דווידי הוא 2 אם אני זוכר נכון הלא כן?

פגשתי את עמית היום במכון הכושר
הדבר האחרון שהוא רוצה כרגע זה לחזור ללאומית...\
הוא מעדיף להלחם על המקום שלו בנתניה

בקיצור לא יקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 04:52 
אתה אולי מתכוון שהוא ילחם על המקום שלו באשקלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:04 
SHIMON כתב:
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
Perlov כתב:
באיזה עמדה הוא משחק?

זו בדיוק ההחתמה הפחות חשובה ואם כן, אז הייתי הולך על עמית שמחון שיותר מוכח וגם צעיר מאוד. חשבתי לתומי, שהסברו של פרוויס בנוגע לעמית במשבצת של נאור, הוא אכן ההגיון שעומד מאחורי אי הרדיפה אחר עמית שמחון ונדמה לי שעל פי דבריך, ארז רצה את העמדה והעדיף את שירן.

אם זר הוא הרכז(כך מסתמן מההחתמות עד כה) אזי חסרים לנו לא רק שני גבוהים ישראלים, אף כי יהיה לנו זר בעמדה 5 , אלא גם מס' 2 שהוא קלע טהור שמכל מי שיש בסגל אינו בנמצא כזה ואני מאוד מסכים לדעתו של פרוויס בנדון. אגב, דווידי הוא 2 אם אני זוכר נכון הלא כן?

קודם של שירן צעיר משמחון בשנה.

חוץ מזה - עמית שמחון ממש לא יותר מוכח משירן. אם כבר אז שירן נתן שתי עונות טובות בלאומית ושמחון נתן עונה טובה אחת שבעקבותיה עלה לליגת העל ולא עשה שם כלום.

ממה שאני יודע יש כוונה להביא עוד גארד ישראלי ברמה גבוהה.

דוידי הוא 1/2. אוהב לשחק עם הכדור ביד.

שמחון לא באמת היה אופציה כי הוא גם יקר מאד וגם רצה להשאר בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 10:42 
מי שרוצה להשאר בליגת העל כשחקן ספסל במקום לבוא להפועל שישאר שם לעד
וימשיך לשחק בקבוצות בלי קהל ובלי עתיד!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:00 
סמל אישי של המשתמש
יששש! :hapoel:
שיהיה בהצלחה :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 12:45 
רדנקו כתב:
ואם כבר מדברים על מי שנותר פנוי - אז יש את דוידי, את נועם מטלון, את איתי לב, את שולדברנד, את מרקוביץ, כריס ווטסון, ליאור שגב, בוכמן, יקוסי, ליוטרין, רוזנפלט ובטח עוד מליון שחקנים שלא חשבתי עליהם.

איתי לב ממשיך בבקעה. מרקוביץ' נראה כמו שחקן עבר. שגב וליוטרין לא ישראלים בכירים אפילו בלאומית (צ'וברביץ' ששכחת, אולי כן). יקוסי אם יבוא בא כמחליף לרוקני. כלומר, מתחילים להיגמר הישראלים שיכולים לשמש כישראלים בכירים בלאומית ושחקני רוטציה בליגת העל.
לגבי ההחתמה, אם הוא בא במקום שוורצמן זה תחליף טוב. אם במהלך העונה הוא יעבור הסבה מלאה לפורוורד שבהרכבים גבוהים גם משחק 2 אז בכלל "יוצא מן הכלל טוב". אם בנוסף לירדן אז אומר שאחד מהשניים שנחוצים לספסל-פאוורד מחליף וגארד\ פורוורד מחליף-לא יבואו, וזה לא טוב בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:12 
לא בנוסף לירדן כי ירדן לא ישאר.

מאיתי לב הבקעה מנסים להפטר.

מרקוביץ בשביל ליגה לאומית הוא שחקן מצוין.

כרגע אנחנו צריכים עוד שני גבוהים (אחד "בכיר" ואחד מחליף) עוד 2 "בכיר ועוד מחליפים.

אם תסתכל על החמישיה, ותחשוב שהיא תורכב מרכז זר, 2 ישראלי "בכיר" שעוד יוחתם, מתן נאור (או יותם או זליקוביץ) גבוה ישראלי בכיר ועוד זר זה אומר שיהיו לך על הספסל בר טימור, גל איתן, זליקוביץ, שירן ואולי עוד שחקן.

נראית לי קבוצה עם פוטנציאל אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
פטר נאומוסקי כתב:
רדנקו כתב:
ואם כבר מדברים על מי שנותר פנוי - אז יש את דוידי, את נועם מטלון, את איתי לב, את שולדברנד, את מרקוביץ, כריס ווטסון , ליאור שגב, בוכמן, יקוסי, ליוטרין, רוזנפלט ובטח עוד מליון שחקנים שלא חשבתי עליהם.

ווטסון חתם לעוד שנה בנתניה

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:

כרגע אנחנו צריכים עוד שני גבוהים (אחד "בכיר" ואחד מחליף) עוד 2 "בכיר ועוד מחליפים.

אם תסתכל על החמישיה, ותחשוב שהיא תורכב מרכז זר, 2 ישראלי "בכיר" שעוד יוחתם, מתן נאור (או יותם או זליקוביץ) גבוה ישראלי בכיר ועוד זר זה אומר שיהיו לך על הספסל בר טימור, גל איתן, זליקוביץ, שירן ואולי עוד שחקן.

בסגל שבנית יש לך עומס על עמדה 3, ומחסור רציני בגבוהים, אלא אם אתה בונה על מתן עוד פעם כ 4 מוביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:24 
בסגל הזה יש כרגע 2 שחקנים ישראלים בעמדה 3/4 ועוד אחד שהוא 2/3.

וכן - אני חושב שמתן ישחק הרבה בעמדה 4 (המחליף המוביל לעמדה).

פשוט אין ברירה אחרת. קודם כל - כי אני לא חושב שמתן יכול לשחק 3 בליגה הזו. הוא לא מספיק מהיר בהגנה לשמור על גארדים (ומה לעשות - אין הרבה 3 אמיתיים בליגה הזו) ואין לו יכולת לעבור שחקן שישמור עליו בכדרור (הוא בקושי עשה את זה מול שחקנים בעמדה 4 ששמרו עליו השנה) גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת המהירות.

אני יודע שארז אמר שהוא חושב שמתן חייב לשחק 3 והוא לא אוהב את זה שהוא משחק 4, אבל אני לא חושב שתהיה לו ברירה.

חוץ מזה - איפה יש שחקנים בעמדה 4 שאתה יכול להחתים ומתאימים לרמה שלנו? לי לא עולים בראש כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:30 
למה אי אפשר פשוט להחתים שני זרים גבוהים ולתת לישראלים לעשות את מה שהם טובים בו?
גבוהים זה דבר שחסר. גארדים ישראלים יש כמו זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:51 
חייבים גארד זר (ולא בגובה 1.80, כי יש לנו את גל ובר) ולו רק בשביל שיהיה מאץ' אפ בהגנה
על גארדים זרים. אין מה לעשות. ככה בנויה רוב הליגה הזאת.
מספיק שיבוא בקבוצה היריבה גארד עם נתונים כמו אוסברי או טימברלייק או דילייני, ובלי גארד זר אין לנו מי שישמור עליו,אפילו
לא קרוב ללשמור עליו.
חובה גארד זר ועוד גבוה זר. בדיוק כמו שהיו אוסברי ויוטר. לפחות כמה שיותר קרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 14:59 
ranjef כתב:
חייבים גארד זר (ולא בגובה 1.80, כי יש לנו את גל ובר) ולו רק בשביל שיהיה מאץ' אפ בהגנה
על גארדים זרים. אין מה לעשות. ככה בנויה רוב הליגה הזאת.
מספיק שיבוא בקבוצה היריבה גארד עם נתונים כמו אוסברי או טימברלייק או דילייני, ובלי גארד זר אין לנו מי שישמור עליו,אפילו
לא קרוב ללשמור עליו.
חובה גארד זר ועוד גבוה זר. בדיוק כמו שהיו אוסברי ויוטר. לפחות כמה שיותר קרוב לזה.

אין במה שאתה אומר הגיון.
למה, לגבוהים ישראלים יש מצ׳אפ עם גבוהים זרים?
ההפך, גבוהים אין הרבה ובליגה הזו בפרט וגם הגבוהים הם לא גבוהים,ההפרש בין הגבוה הזר לישראלי עצום.
לעומת זאת גארדים ישראלים יש הרבה,כל כך הרבה שאפשר למצוא שחקנים ברמה הרבה יותר סבירה לסינריה שאתה הצאת,מבחינתי גל איתן יכול לשמור את דלייני בשמחה.

נערך לאחרונה על ידי cscarlos בתאריך 04 אוגוסט 2011, 15:01, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:01 
cscarlos כתב:
למה אי אפשר פשוט להחתים שני זרים גבוהים ולתת לישראלים לעשות את מה שהם טובים בו?
גבוהים זה דבר שחסר. גארדים ישראלים יש כמו זבל.

יש המון גארדים ישראלים. אין כמעט גארדים שמסוגלים לייצר מצבי קליעה ולשבור הגנות, בטח ובטח אם יצטרכו לשחק מול גארדים זרים.

גארדים זרים מנצחים משחקים. לא גבוהים. ראינו את זה בפעם האלף בעונה שעברה כשחווינו את זה על בשרנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:03 
ממש לא. ריבאוננד ופגיעה בנקודה החלשה שהיא משחק הפנים,זה מה שגרם לנו להפסיד.
דרך אגב אסברי ידע מצוין לשבור הגנות ולייצר מצבים למרות שהוא סמול פורוורד,המצב לא השתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:06 
יש לך כנראה זכרון קצר מאד.

תסתכל כמה פעמים אסברי שבר הגנות כששמר עליו איתי לב.

וזה נכון שריבאונד ההגנה והגבוהים הרגו אותנו.

אתה יודע למה? כי הגארדים של הבקעה הרגו אותנו בחדירות שגרמו לנו לחילופים ומיסמצ'ים והרחיקו את הגבוהים שלנו מהריבאונד.

כשהצלחנו בשלבים מסויימים לעצור את דילייני - המשחק עבר לצד שלנו. הבעיה שזה כמעט לא קרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:14 
תראה,אני יודע דבר אחד על השחקן הישראלי, קלעים תמיד יהיו.
באותו מידה אפשר להשתמש בשני גבוהים ואז כשהיריבה תצופף את הצבע להמטיר עליהם שלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:21 
איזה קלעים? איזה גארד ישראלי לדעתך אפשר להביא שיהיה מספיק טוב כדי לעשות לנו עשרים ומשהו נקודות כל משחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
בסגל הזה יש כרגע 2 שחקנים ישראלים בעמדה 3/4 ועוד אחד שהוא 2/3.

וכן - אני חושב שמתן ישחק הרבה בעמדה 4 (המחליף המוביל לעמדה).

פשוט אין ברירה אחרת. קודם כל - כי אני לא חושב שמתן יכול לשחק 3 בליגה הזו. הוא לא מספיק מהיר בהגנה לשמור על גארדים (ומה לעשות - אין הרבה 3 אמיתיים בליגה הזו) ואין לו יכולת לעבור שחקן שישמור עליו בכדרור (הוא בקושי עשה את זה מול שחקנים בעמדה 4 ששמרו עליו השנה) גם מבחינת הטכניקה וגם מבחינת המהירות.

אני יודע שארז אמר שהוא חושב שמתן חייב לשחק 3 והוא לא אוהב את זה שהוא משחק 4, אבל אני לא חושב שתהיה לו ברירה.

חוץ מזה - איפה יש שחקנים בעמדה 4 שאתה יכול להחתים ומתאימים לרמה שלנו? לי לא עולים בראש כאלה.

לפי התיאוריה הזו 2 הזרים שלנו יהיו 4-5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 15:35 
רדנקו כתב:

מרקוביץ' טוב אולי כסנטר מחליף. את טימור אני רואה בחמישיה, אחרת בשביל מה הביאו אותו, להיות אלרואי כהן של הכדורסל?
ואני מסכים עם דוד, בוודאי שהגארדים יקבעו את הטון בליגה הזו (כמו כמעט בכל ליגה) אבל אין טעם להחזיק יותר מדי מהם שבמצב הזה אחד מהרכזים הישראלים מיובש (ואם חיימוביץ' נשאר הוא בכלל יהפוך לנער פוסטר במשרה מלאה) ומצד שני להישאר עם שלושה גבוהים בלבד-כמו בעונה שעברה.

cscarlos, נדמה לי שכתבתי כבר שהצורך בגארד (לא רכז) זר הובהר אחרי סדרת הגמר. שחקן כזה הרבה יותר קשה לישראלים של הליגה לעצור מאשר פורוורד או שחקן פנים (גם כאן, אתה מוזמן לצפות שוב במשחקי סדרת הגמר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 16:42 
פטר נאומוסקי כתב:
רדנקו כתב:

מרקוביץ' טוב אולי כסנטר מחליף. את טימור אני רואה בחמישיה, אחרת בשביל מה הביאו אותו, להיות אלרואי כהן של הכדורסל?
ואני מסכים עם דוד, בוודאי שהגארדים יקבעו את הטון בליגה הזו (כמו כמעט בכל ליגה) אבל אין טעם להחזיק יותר מדי מהם שבמצב הזה אחד מהרכזים הישראלים מיובש (ואם חיימוביץ' נשאר הוא בכלל יהפוך לנער פוסטר במשרה מלאה) ומצד שני להישאר עם שלושה גבוהים בלבד-כמו בעונה שעברה.

cscarlos, נדמה לי שכתבתי כבר שהצורך בגארד (לא רכז) זר הובהר אחרי סדרת הגמר. שחקן כזה הרבה יותר קשה לישראלים של הליגה לעצור מאשר פורוורד או שחקן פנים (גם כאן, אתה מוזמן לצפות שוב במשחקי סדרת הגמר).

מרקוביץ' טוב כסנטר מחליף? תראה לי סנטר ישראלי אחד טוב ממנו בליגה הזו.

בר טימור לא יהיה בחמישיה אלא יעלה מהספסל. הוא עדין לא בשל להוביל קבוצה לעליה. ואני מסכים אתך שאם חיימוביץ נשאר הוא יהפוך לנער פוסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 17:20 
איך שהוא נראה בעונה באחרונה? כל המועמדים שהוזכרו לחמישיה. אני מעריך שגם כולם זולים יותר, מלבד זה שהם עולים בקנה אחד עם הפילוסופיה הכללית על קבוצה צעירה ודינמית והוא לא.
אם טימור בא לספסל אז מה שוות התלונות של פרשן ערוץ הספורט בעונה החולפת על קבוצה לא מאוזנת? כרגע יש שני שחקני פנים (אחד ישראלי שעדיין לא בא) ושני פורוורדים. אם לא באים שחקן פנים מחליף ועוד שני פורוורדים (אחד לכל עמדה) חוסר האיזון הזה ישמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 21:39 
אני מעריך שארז יביא מס' 5 כזר ואז הוא יכול להביא מחליף כמו יקוסי או מרקוביץ כמחליפים לעמדה כשאני אעדיף אחד כמו מרקוביץ. באשר לרכז, אני תומך בעמדה של נאומובסקי. אם טימור לא מגיע להוביל את הקבוצה, אז מדוע הוא נלחם עליו כל כך. אין לי מקורות כמו לרדנקו, אבל ההערכה שלי שמס' 2 יהיה זר. הוא לא יהיה רכז טהור, כי אין בנמצא תותח בעמדה מס' 2 ולעמדה הזו צריך תותח. בעמדה מס'4 יככבו ישראלים. אם רונפלט פנוי ורדנקו טוען שאפשר להביא את איתי לב ואני מניח שהוא בקיא ויודע על מה הוא מדבר, אז זה יהיה הכיוון לטעמי . ארז לא יחזור על הטעות להביא שני זרים בעמדות 4-5 .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 21:47 
SHIMON כתב:
אני מעריך שארז יביא מס' 5 כזר ואז הוא יכול להביא מחליף כמו יקוסי או מרקוביץ כמחליפים לעמדה כשאני אעדיף אחד כמו מרקוביץ. באשר לרכז, אני תומך בעמדה של נאומובסקי. אם טימור לא מגיע להוביל את הקבוצה, אז מדוע הוא נלחם עליו כל כך. אין לי מקורות כמו לרדנקו, אבל ההערכה שלי שמס' 2 יהיה זר. הוא לא יהיה רכז טהור, כי אין בנמצא תותח בעמדה מס' 2 ולעמדה הזו צריך תותח. בעמדה מס'4 יככבו ישראלים. אם רונפלט פנוי ורדנקו טוען שאפשר להביא את איתי לב ואני מניח שהוא בקיא ויודע על מה הוא מדבר, אז זה יהיה הכיוון לטעמי . ארז לא יחזור על הטעות להביא שני זרים בעמדות 4-5 .

אין לי מקורות בענין הזה. כל מי שראה את טימור מבין שהוא לא יכול להיות רכז ראשון לקבוצה כמו הפועל וזה ברור לגמרי שהוא לא יהיה כזה. יביאו זר לתפקיד הזה (אני חושב שהוא צריך להיות רכז אבל יכול להיות גם קומבו. לא עד כדי כך משנה) ומכיוון שטימור הוא לגמרי לא 2, הוא יצטרך לעלות מהספסל.

איתי לב עד כמה שאני מבין היה מאד יקר בעונה שעברה, כך שאני בספק אם נוכל להביא אותו. אני רק יודע שהבקעה מעדיפים לא להשאיר אותו. הייתי מאד שמח לראות אותו אצלנו, ואני חושב שהוא ה-4 הכי טוב ששיחק בליגה בשנה שעברה, אבל אני בספק רב אם זה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 21:53 
ארז מאוד אוהב קומבו ויש הגיון שאולי הזר יהיה כזה. אני זוכר בקדנציה הקודנמת שלו, כמה הוא רוצה קומבו ולא קל להשיג אחד כזה, עד שמצא את אייברי.

אני מסכים שאיתי לב הוא מס' 4 הכי טוב בליגה הלאומית, אבל אם הוא כל כך יקר, אז אין מניעה מבחינתי שרוזנפלט יהיה אצלנו. האמת חשבתי לתומי, שהוא יהיה אחת ההחתמות הראשונות שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:13 
רוזנפלט עוד יותר יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
פטר,
לשיטה של רדנקו יש לך 3 גבועים שאחד מהם זה מתן.
שנה שעברה אוסברי שיחק 4 ולכן היו לך 4 גבוהים יחד עם מתן, ועדין נפלת הרבה פעמים במשחק הפנים.

רדנקו,
רק באשכולות כאן הועלו 4-5 גבוהים ישרלאים.
לדעתי הזר שיגיע יצטרך להיות המשלים לישראלי, אם יוכלו להביא את איתי לב אז להיא 5, אם יוכלו להביא
את מרקוביץ אז 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:17 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
פטר נאומוסקי כתב:
רדנקו כתב:

מרקוביץ' טוב כסנטר מחליף? תראה לי סנטר ישראלי אחד טוב ממנו בליגה הזו.

בר טימור לא יהיה בחמישיה אלא יעלה מהספסל. הוא עדין לא בשל להוביל קבוצה לעליה. ואני מסכים אתך שאם חיימוביץ נשאר הוא יהפוך לנער פוסטר.

מרקוביץ' הבן אלף זונות הזה עשה לנו סימון של 0 בכל משחק בפלייאוף יחד עם ברדפורד שישרף. אם את השחקן הזה אתם רוצים בהפועל אז דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 אוגוסט 2011, 22:18 
התבלבלת בין מרקוביץ למוסקוביץ חבר :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 75 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: