purvis short כתב:
בואו נהיה טיפה ריאלים
1. ירון להט - כמו שהולכת להיות הקבוצה העונה, ולאור זה שהיא ככל הנראה תשחק באירופה - הוא לא יכול להישאר. מה גם שאני חושב שמקצועית אמורים להביא שחקן טוב יותר.
2. אלעד אליהו - מישהו מצטער שהוא עזב?
3 - רוקני. אני מת עליו, אבל לדעתי אפשר להשתדרג בעמדה הזו.
4. ירדן - אני מאוד מאוד אוהב אותו וחושב שהוא יופי של שחקן - אבל שוב - במתכונת הנוכחית של הפועל זה לא אפשרי.
5. הזרים - אסברי - בכל מקרה לא היה נשאר כי יש כוונה (נכונה מאוד, אגב) להביא גארד זר. ויוטר - זה עניין של כסף.
כששישה שחקנים עוזבים או מועזבים - אין ברירה אלא לבנות קבוצה חדשה. ולמעט יוטר וירדן אני לא חושב ששאר העזיבות בעייתיות, ולדעתי אנחנו אמורים להשתדרג בשחקנים שיגיעו במקום אלה שעזבו.
מה שמבאס זה לא אלה שעזבו, אלא שאין מספיק החתמות נכון לרגע זה.
מסכים מאוד עם הניתוח, אלא מה שמבאס מבחינתי היא העובדה שדווקא העונה החליטו על 4 זרים, שאגב החלטה מבורכת בסך הכל ועשויה להיטיב עם הכדורסל הישראלי הגוסס, היות וכך שחקנים עם פוטנציאל להחתמה ושידרוג כמו רוזנפלט, מוצאים עצמם כבר בליגת העל עם במה יותר ראויה ואפשרות קידום מהירה יותר מאשר לשחק עוד עונה בלאומית וכך נוצר מצב, שרק שחקנים שמאוד מאוד רוצים לשחק בהפועל, בין אם זה בגלל ארז ובין אם זה בגלל העובדה שזו קבוצת אוהדים שעושה להם זאת, יסכימו להגיע לכאן. הכסף שהפועל יציעו, אולי יהיה בטוח, אבל לא בהכרח יוכל להתמודד עם הסכומים שישלמו בקבוצות ליגת העל, עד לקריסה הדי צפויה, יש לומר של מספר קבוצות.
כל שנותר הוא להמתין בסבלנות ולקוות שארז יודע מה הוא עושה ויש בידו תוכנית מגירה ובה העדפות של שחקנים, שינחתו בסופו של יום בקבוצה. אני רוצה להניח שבגיזרת הזרים, הוא לא יפול ויצליח לגייס את שאנו זקוקים לו(גארד וסנטר ראוי) ובגיזרת הישראלים הוא יידע להפיק את הטובים ביותר שיוותרו לו, בכדי שיוכל להעפיל לליגה הבכירה.
אגב, שמעתי בדרכי היום ראיון עם ניר ענבר המנכ"ל החדש של הפועל ת"א בכדורגל והוא הזכיר את העובדה שיהיה שת"פ עם מחלקת הכדורסל. הספקנות של כולנו, באשר להבטחתו של טביב למליון ש"ח למחלקת הכדורסל, היא גדולה ואולי בשל הדברים הללו, הספקנות עשויה להתמוסס? הלוואי