תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים ומנויים עונת 2011/12
הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 10:32 
הפועל כתב:
דני ואינקוגניטו. נתעלם לשנייה מדיונים ערכיים על ניהול קבוצות ספורט וכדורסל בפרט, ומהעובדה שאם היינו ממשיכים לקבל את המוסכמות לגבי ניהול מועדוני ספורט בישראל ולא לבחון אותן מחדש היינו עדיין כולנו מחכים שהקבוצה תצא מטלפיו של שאול (ומשתעממים מהודעות של בוסטרו).

בבלומפילד יש 15,000 מקומות, 6 יציעי ענק ו-9,000 צופים למשחק.
בהדר יוסף יש 1,000 מקומות, שני יציעים בלחץ, ו200-300 צופים למשחק.
בבלומפילד תשלום נוסף לא מקנה זוית צפייה טובה יותר (שער 5 עולה כמו 7 ו-8), אלא מקום מסומן ומקום מתחת לגג.
בהדר יוסף אין גג, ובשביל מקומות מסומנים לא צריך הפרדה מוחלטת.

וזה עוד בהיבט הטכני הישיר ביותר. ורק אזכיר שוב בחטף שהרווח הכספי מההחלטה הזאת מוטל בספק מאד.
ההיבט החשוב יותר הוא העקרוני -
הפועל אוסישקין פועלת על סולידריות. הדלק שלה והכח המניע מאחוריה שהוביל אותה בסערה מליגה ב' לסף עליה לליגת העל עם 5,000 אוהדים ביד אליהו הוא לא טובות וכיבודים של בעלי הון אלא אך ורק תחושת שותפות הגורל של החברים והאוהדים.
כשאנחנו במשבר כספי ההנהלה לא פונה לבעלי מנויי הזהב ומבקשת מהם עזרה אלא אלינו האוהדים הקטנים. כשצריך ערבויות, אנחנו נותנים אותם כמיטב יכולתנו. איך אפשר ליצור מעמדות ביציע, לשבור את השפעת הקהל על המשחק, ולהפריד בין האוהדים על בסיס יכולתם הכספית ואחר כך לפנות ושוב לבקש סולידריות ותמיכה במועדון?
לצורך העניין מדוע שאני אתן ערבות למועדון? אם רוצים ערבויות, שיפנו לאותם אלו שבעלי יכולת כספית גדולה בהרבה משלי, שמרגישים את הצורך בהפרדה משאר הקהל בתמורה לעזרתם, ויבקשו מהם.
5,000 הש"ח שאני נותן הם הרבה מאד כסף בשבילי, וגרושים עבורם. אז מן הראוי שהם יתנו אותם. מי שרוצה כבוד והפרדה משאר האוהדים - וולקאם. שירוויח אותו.

ההחלטה הזאת היא פגיעה ישירה בתחושת שותפות הגורל הכ"כ קריטית, בסולידריות שביציע, שגולשת ממנו גם אל הקהל. וחייבים לבטל אותה לאלתר.

נראה לי שאתה קצת מגזים בתיאור שלך ל"מינויי כסף" מדובר באנשים עד היום קנו את אותו המינוי כמוך, רק שילמו עליו פי 3 ויותר מזה, רק מתוך רצון לתת עוד כסף לעמותה, אלה אנשים שתורמים כסף בנוסף לעמותה (ולאו דוקא בצורת ערבות) ואני בטוח שחלק גדול מאותם מנויים גם נתנו צ'ק ערבות, ובנוסף לכל זה, תהיה בטוח שאלו הם האנשים שמקבלים ראשונים פנייה לתרום עוד ברגע שצריך, ולרוב הם גם יהיו הראשונים שיתנו עוד.
בקיצור, כבודם במקומם מונח, אל תזלזל בהם.

לנושא ההפרדה, בתור אחד שכן רוצה שיהיה לו מקום משלו ביציע התחתון (ואתם יודעים טוב מאוד שלהגיד שזה המקום הקבוע שלי ולקוות שיפנו לי אותו לא יעבוד) אני חושב שצריכה להיות אפשרות למכור מקומות מסומנים ביציע התחתון למי שירצה, שישלם על זה.
אבל, אני לא חושב שצריכה להיות הפרדה בין היציעים, בהנחה שלא כל המקומות ביציע התחתון ימכרו, צריך לאפשר מכירת כרטיסים במחיר רגיל ליציע התחתון, כמו כן לאפשר למי שקנה מינוי רגיל שיוכל לקבל בקופה אישור לרדת למטה בהתאם למקומות פנויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 10:36 
בשביל לא להגיע לליגה ב בלי אולם לא היית צריך סתם "בעל יכולת" אלא "בעל הון". בקיצר, מולטי מיליונר שהיה מוציא את הקבוצה משאול (כמו התורם האלמוני היקר שאכן עשה את זה בסופו של דבר. רואה? הנה דוגמא ל"בעל הון" שלא מבקש תמורה או הפרדה למה הוא נותן. לא צריך להיות כ"כ ציני ביחס לאנשים שיש להם). אני ואתה מדברים כאן לא על אנשים בסדרי גודל האלה, אלא על כל מיני מנויי שער 1 או 2 לבלומפילד שיכולים לתת קצת יותר. גם בבלומפילד, הם לא מבקשים להיות מופרדים משאר הקהל, האמן לי. הם אוהבים אותך ומוקירים אותך כאוהד הקבוצה. מציעים להם את המנוי הזה והם לוקחים אותו. אף אחד מהם לא מתנשא מעל יושבי 5 ו7, אף אחד מהם לא התעצבן כשמול כפ"ס בשיא המבול פתחו את הדלת בין 5 ל2 ויושבי שער 2 נאלצו להטופף יותר ממה שהם רגילים. לא כולם שם אנשים כאלה נוראיים שדורשים להיות מופרדים ונעלים משאר הקהל.
ועל אותה מידה, אני בטוח שבמשחקים קטנים, בלי הרבה קהל, אף אחד לא יקפיד על ההפרדה הזאת. והאמן לי? אף אחד מרוכשי המנויים ליציע התחתון לא יתעצבן מזה שיושבים לידו אנשים שלא רכשו מנוי באותו מחיר כמוהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 10:43 
מחירי הכרטיסים והמנויים בלי קשר נראים גבוהים מדי.
קודם זה דגדג את הקצה של הגבול של הסביר עבור ליגה שניה ועכשיו חצינו את הגבול.
אני יודע ש-5 ש"ח לא נשמע משמעותי למשל, אבל זה בדיוק מה שיגרום לאנשים לחשוב פעמיים על להגיע להדר יוסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
אם הם לא מבקשים ולא צריכים, אז אין צורך בהפרדה בהדר יוסף.
נא לבטל לאלתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 11:06 
הפועל כתב:
אם הם לא מבקשים ולא צריכים, אז אין צורך בהפרדה בהדר יוסף.
נא לבטל לאלתר

קל להסביר ולזרוק דברים באוויר, כשכנראה מעולם לא היית בסיטואציה בה אותם אוהדים נמצאים.
ביום שתהיה שם, ואני מאוד מאחל לך, להיות שם, אתה תדבר אחרת.
אני אפילו לא נכנס להסברים, מאחר וסביר מאוד להניח, שהסיכוי לשכנע אותך שואף לאפס.
מבחינת אותם אוהדים האקסטרה זו שליחות.
מבחינת הקבוצה זו דרך להגיד תודה.
הכסף שלך והכסף שלהם מריח אותו דבר, אבל תסכים איתי, שהאקסטרה שלהם מאפשר קצת יותר לפעילות הפיננסית של הפועל ?

עצם הדיון הוא מעליב!

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
אני לא חושב שהעלבתי פה אף אחד.
אם אוהד אמיד נעלב בגלל שאני מציע שהיציע שבו הוא יושב לא יהיה מופרד משאר האוהדים, הבעיה אינה אצלי אלא אצלו.

ועם כל הכבוד בלומי, החוויות שלי עם האוהדים האמידים של הפועל הן רבות יותר משל מרבית האוהדים, ויתכן בהחלט שגם משלך. אני מעט מכליל אבל ההתרשמות שלי מתחושת השליחות והרצון שלהם לתרום היא קטנה מאד, בלשון המעטה, ושום דבר ממה שקרה בשנים האחרונות לא הוכיח לי שחל שינוי מהותי בנושא הזה.

ואמנם אומרים שאין הנחתום מעיד על עיסתו, אבל מאחר שגלשנו מעט לפסים אישיים אני מרשה לעצמי לאמר שהתרומה שלי לעמותה (גם כספית) גדולה משל מרבית האוהדים, ועשיתי זאת מתוך אהבה ותחושת שליחות שאינה נופלת משל אף אוהד.
ומעולם לא הרגשתי עקב כך צורך להיות מופרד משאר האוהדים. להיפך, עשיתי זאת כאמור מתוך תחושת סולידריות ושותפות גורל עם שאר האוהדים ועם הפרוייקט המופלא של כולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 11:42 
1) אתה כ"כ מתנגד לגזענות, אבל מכליל (ואפילו מודה) את כל "אוהדי הפועל העשירים". חבל.
2) אם יש אוהדים עשירים קמצנים (אתה מכליל את כל העשירים כ"קמצנים שלא רוצים לתת לקבוצה"), אני בהחלט חושב שצריך לתת להם גירויים שיגרמו להם להוציא יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 11:52 
סמל אישי של המשתמש
1) לפעמים הכללות הן מוצדקות. ובמקרה הזה מה לעשות, למדתי על בשרי שההכללה נכונה לגבי 95% ומעלה מהאוכלוסייה המדוברת.
אם ההכללה היא שמפריעה לך מעכשיו אכתוב "רובם המוחלט של אוהדי פועל האמידים" במקום סתם "אוהדי הפועל האמידים" , ותנוח דעתך.
2) אני מסכים. אבל אם ה"גירוי" הזה מעליב (וכן - אוהד שמבקש להפריד בינו לשאר האוהדים כי הוא משלם יותר זה מעליב) ובא בצורה כ"כ מובהקת על חשבון האוהדים האחרים ופגיעה מהותית באופי העמותה והמועדון - אז צריך למצוא גירוי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 11:59 
אני מוכרח להבין מאיפה ההכללות האלה שלך, אפילו לגבי 95 אחוז, מגיעות.
האם פתחו בפניך אי פעם את סעיף ה"תרומות" בתקציב וראית שמות? האם בדקת כמה מ1700 החברים הם בעלי אמצעים שיכולים לתת יותר וכמה מהם באמת נותנים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 12:06 
סמל אישי של המשתמש
מאזני המועדון סגורים בפני, כמו כולם.
ההתרשמות שלי נובעת מהעובדה שאני ריכזתי את נושא גיוס הכספים והייתי אחראי במטה המאבק על אוסישקין להרים טלפונים לאוהדים אמידים (אתה יכול לנחש מה הייתה ההיענות)
מהעובדה שדיברתי עם אנשים שהיו מעורים במתרחש במועדון בתקופת גוסינסקי
וגם משיחות שלי עם אנשים מהמועדון בהווה שהביעו רושם דומה לשלי לגבי הנכונות של אוהדים אמידים לתרום

ואני רק אוסיף שגם אם הרושם שלי מוטעה לחלוטין והדיעה שלי היא שטות מוחלטת -
עדיין אין שום סיבה להפרדה בין היציע העליון לתחתון, גם אם ביציע התחתון ישבו אוהדיה האמידים המסורים ביותר של הפועל

נערך לאחרונה על ידי הפועל בתאריך 12 יולי 2011, 12:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 12:07 
הפועל!

אם אני מבין אותך נכון, אז באולם האוטופי שלך אין יציע עליון ויציע תחתון ?
אין תאי צפייה ?
אין חדרי אירוח ?

או שבעצם כל מה שמרכיב את האולם המודרני של היום, יהיה גם להפועל, אבל בסגנון של כל הקודם זוכה ?
מבחינתך שכולם ישלמו מחיר אחיד על המנוי\כרטיס, בלי לקבל שריון מקומות, ומי שבא ראשון ייתפוס ?

אני פשוט חושב שאתה לא מציאותי.
אולי לא הבנתי אותך, ואז אתה מוזמן להסביר לי איך אתה היית מוכר כרטיסים ?
ומעניין אותי לדעת איך האולם הבא של הפועל ייבנה ?

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
אני חי בשלום עם שריון מקומות בהדר יוסף. אני מבין לצערי שזה כורח המציאות, לספונסרים, ולאוהדים מבוגרים ובעלי ילדים, ואני לא רואה בעיה בשריון חלק נוסף מהיציע התחתון למקומות מסומנים (בנוסף לאלו שמשוריינים כבר כיום לספונסרים).

מצג השווא כאילו שריון מקומות הנוסף לחלק קטן מהאוהדים מחייב הפרדה בין היציע התחתון לעליון ודיפרנציאציית מחירים גם עבור אלו שקונים מנוי למקום לא מסומן ביציע התחתון - הוא שמפריע לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 12:36 
הפועל כתב:
דני ואינקוגניטו. נתעלם לשנייה מדיונים ערכיים על ניהול קבוצות ספורט וכדורסל בפרט, ומהעובדה שאם היינו ממשיכים לקבל את המוסכמות לגבי ניהול מועדוני ספורט בישראל ולא לבחון אותן מחדש היינו עדיין כולנו מחכים שהקבוצה תצא מטלפיו של שאול (ומשתעממים מהודעות של בוסטרו).

בבלומפילד יש 15,000 מקומות, 6 יציעי ענק ו-9,000 צופים למשחק.
בהדר יוסף יש 1,000 מקומות, שני יציעים בלחץ, ו200-300 צופים למשחק.
בבלומפילד תשלום נוסף לא מקנה זוית צפייה טובה יותר (שער 5 עולה כמו 7 ו-8), אלא מקום מסומן ומקום מתחת לגג.
בהדר יוסף אין גג, ובשביל מקומות מסומנים לא צריך הפרדה מוחלטת.

וזה עוד בהיבט הטכני הישיר ביותר. ורק אזכיר שוב בחטף שהרווח הכספי מההחלטה הזאת מוטל בספק מאד.
ההיבט החשוב יותר הוא העקרוני -
הפועל אוסישקין פועלת על סולידריות. הדלק שלה והכח המניע מאחוריה שהוביל אותה בסערה מליגה ב' לסף עליה לליגת העל עם 5,000 אוהדים ביד אליהו הוא לא טובות וכיבודים של בעלי הון אלא אך ורק תחושת שותפות הגורל של החברים והאוהדים.
כשאנחנו במשבר כספי ההנהלה לא פונה לבעלי מנויי הזהב ומבקשת מהם עזרה אלא אלינו האוהדים הקטנים. כשצריך ערבויות, אנחנו נותנים אותם כמיטב יכולתנו. איך אפשר ליצור מעמדות ביציע, לשבור את השפעת הקהל על המשחק, ולהפריד בין האוהדים על בסיס יכולתם הכספית ואחר כך לפנות ושוב לבקש סולידריות ותמיכה במועדון?
לצורך העניין מדוע שאני אתן ערבות למועדון? אם רוצים ערבויות, שיפנו לאותם אלו שבעלי יכולת כספית גדולה בהרבה משלי, שמרגישים את הצורך בהפרדה משאר הקהל בתמורה לעזרתם, ויבקשו מהם.
5,000 הש"ח שאני נותן הם הרבה מאד כסף בשבילי, וגרושים עבורם. אז מן הראוי שהם יתנו אותם. מי שרוצה כבוד והפרדה משאר האוהדים - וולקאם. שירוויח אותו.

ההחלטה הזאת היא פגיעה ישירה בתחושת שותפות הגורל הכ"כ קריטית, בסולידריות שביציע, שגולשת ממנו גם אל הקהל. וחייבים לבטל אותה לאלתר.

בהיבט הטכני, יש הבדל בין שני היציעים - הם מאפשרים צפיה במשחק מזווית שונה וממרחק שונה, ובד"כ ביציע התחתון תוכל לראות את המשחק בישיבה, בעוד שביציע העליון חלק לא קטן מהמשחק עומדים.

עוד בהיבט כביכול טכני, אבל משמעותי - אולי אצלך הפועל אוסישקין פועלת על סולידריות. אני מזמן כבר חבר עמותה בהפועל תל אביב בכדורסל.

לגבי התאוריה שלך על הדלק הסילוני שהוביל את המועדון שלנו לליגה השניה - אני חושב שלא פחות מאשר תחושת השותפות העמוקה שאתה מדבר עליה, מה שהוביל אותה בסערה במעלה הליגות היה בעיקר סגל שחקנים עדיף בהרבה על היריבות שלה - בהתחלה טוהר חיימוביץ' ויואב בר, ואח"כ אלעד ענבר, מתן נאור, גל איתן, ירון להט וכו' (סליחה מעומק הלב אם שכחתי מישהו). הסגל הזה לא היה אצלנו רק בגלל שאצלנו כל השחקנים והקהל מחזיקים ידיים ושרים ביחד קומבאיה , אלא הוא בא בין היתר בגלל שהוא קיבל משכורות (וכן, הוא גם ראה בכך אתגר מסוים, לפני שתהפוך את זה ללב הדיון).
בסופו של דבר, אם אנחנו רוצים להתנהל כמו מועדון כדורסל מקצועני, אז מחירי הכרטיסים בכל מועדון ספורט שמכבד את עצמו, מחולקים לכמה רמות, והן מהוות חלק מההכנסות שמאפשרות לו לרכוש שחקנים טובים יותר. אם אנחנו רוצים להיות קבוצה "בשביל הכיף" , אז אין צורך בשחקנים טובים ובתקציב גבוה, ובואו נשחק בספורטק.

המשך ה"סולידריות", כפי שאתה מכנה אותה , מתבטא בכך שכל חברי העמותה שווים בזכות הצבעתם.

למה אתה לא רוצה לראות סולידריות בקרב שחקני הקבוצה ? מדוע אדריאן יוטר הרוויח בשנה שעברה יותר מאלון חמזני? סולידריות ושוויון הן מילים יפות , ולפעמים גם מתאימות , רק צריך לדעת מתי להשתמש בהן.

בנוסף, לא ברורה לי בדיוק ההערה שלך על נושא ה 5,000 ש"ח שאתה מדבר עליהם - אם תרמת 5,000 ש"ח , כל הכבוד לך.
אם חתמת על ערבות, הרי שמכיוון שהערבויות לא מומשו , לא נמשכה ולו אגורה מחשבון הבנק שלך , ולכן לא "נתת" שום דבר - לומר ש"נתת" משהו שקול לזה ש"הפסדתי 20 מיליון ש"ח בלוטו" רק בגלל שהיתה הגרלה שהשתתפת בה ולא זכית בפרס הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
המשכורות של השחקנים הללו הגיעו מכסף שאני אתה ושאר חברי העמותה, והספוסנרים שהעמותה הזאת גייסה הביאו, ובין השאר גם משחקנים שהיו מעוניינים לשחק אצלנו במועדון ואפילו היו מוכנים לרדת מעט בשכר, בין השאר בגלל אותם אוהדים ואותו אופי.
כך לאמר שאין קשר בין אופי והתנהלות המועדון להשגת הכסף הזה, זו קצת היתממות.
ולאמר ש5,000 הש"ח שנתתי הם חסרי משמעות זו גם היתממות. לקחתי סיכון, ולא סיכון אפסי. אם לא הייתה לסיכון הזה שום משמעות, לא היו פונים אלינו בכלל ומבקשים זאת ובכלל אני וגם שאר נותני הערבות היינו שמים חצי מיליון ולא 5,000. די ברור מדוע לא עשינו זאת.

לשחקנים אין סולידריות ואין שום רצון בשיוויון ביניהם, וההשפעה שלנו כמועדון על הנושא הזה היא אפסית ולא קיימת.
ההשוואה בין זה ליכולת ההשפעה שלנו על קיום הפרדה בין היציע התחתון לעליון במשחקים, היא מוטעית (בלשון המעטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 13:22 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אני חי בשלום עם שריון מקומות בהדר יוסף. אני מבין לצערי שזה כורח המציאות, לספונסרים, ולאוהדים מבוגרים ובעלי ילדים, ואני לא רואה בעיה בשריון חלק נוסף מהיציע התחתון למקומות מסומנים (בנוסף לאלו שמשוריינים כבר כיום לספונסרים).

מצג השווא כאילו שריון מקומות הנוסף לחלק קטן מהאוהדים מחייב הפרדה בין היציע התחתון לעליון ודיפרנציאציית מחירים גם עבור אלו שקונים מנוי למקום לא מסומן ביציע התחתון - הוא שמפריע לי.

מסכים ומחזק.
יש אנשים שאוהבים את היציע התחתון, יש אחרים שנהנים הרבה יותר בעליון. יש כאלה שנהנים לנוע בין השניים...
אני אישית מעדיף את התחתון, הבן שלי תמיד נוטש אותי ועולה לעליון, להחזיק איזה דגל.
איזה מנוי אני צריך לקנות? אב ובן סורר?
בקיצור, מי שרוצה מקומות מסומנים - שישלם. כל השאר, עליונים ותחתונים, אותו מחיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 13:41 
yos כתב:
הפועל כתב:

מסכים ומחזק.
יש אנשים שאוהבים את היציע התחתון, יש אחרים שנהנים הרבה יותר בעליון. יש כאלה שנהנים לנוע בין השניים...
אני אישית מעדיף את התחתון, הבן שלי תמיד נוטש אותי ועולה לעליון, להחזיק איזה דגל.
איזה מנוי אני צריך לקנות? אב ובן סורר?
בקיצור, מי שרוצה מקומות מסומנים - שישלם. כל השאר, עליונים ותחתונים, אותו מחיר.

מסכים במאה אחוז. ולא רק זה. אני שואל - מה השתנה בין העונה שעברה לעונה הנוכחית שצריך לעשות את ההפרדה הזו?

אני מצטער, אבל לי זה נראה כמו נסיון להגדיל את ההכנסות לאור החשש מהירידה בכמות המנויים שיגיעו.

לטעמי זו טעות גדולה וזה יפגע בנו מהבחינה הזו. תמיד אמרתי ואני עדין מאמין בכך (נסיונות בכדורגל גם הוכיחו את זה) שעדיף למכור 1000 מנויים במחיר של 100 ש"ח על פני 500 מנויים במחיר של 200 ש"ח.

אני מאמין באמונה שלמה שייקור מחיר המנויים לא יביא לעליה בהכנסות אלא להיפך הגמור.

וזה :

mkorman1 כתב:
2 חברי עמותה ופועל צעיר
700 שח
מנויים ליציע תחתון 900שח
מתחיל להיות יקר העסק

בדיוק הענין.

נערך לאחרונה על ידי רדנקו בתאריך 12 יולי 2011, 14:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
אם אני טורח לבוא שעה קודם ולתפוס מקום למטה שמשם אני נהנה יותר לראות את המשחק וחושב שמשם העידוד משפיע יותר לא הגיוני שמישהו אמיד יותר יזכה לשבת שם רק כי..

ולכל הנותנים דוגמאות מבלומפילד וכו' שיהיה לנו אולם נורמלי תשמרו אחד מהיציעים למי שמשלם יותר עד אז ההפרדה שגויה בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 13:57 
הפועל כתב:
המשכורות של השחקנים הללו הגיעו מכסף שאני אתה ושאר חברי העמותה, והספוסנרים שהעמותה הזאת גייסה הביאו, ובין השאר גם משחקנים שהיו מעוניינים לשחק אצלנו במועדון ואפילו היו מוכנים לרדת מעט בשכר, בין השאר בגלל אותם אוהדים ואותו אופי.
כך לאמר שאין קשר בין אופי והתנהלות המועדון להשגת הכסף הזה, זו קצת היתממות.
ולאמר ש5,000 הש"ח שנתתי הם חסרי משמעות זו גם היתממות. לקחתי סיכון, ולא סיכון אפסי. אם לא הייתה לסיכון הזה שום משמעות, לא היו פונים אלינו בכלל ומבקשים זאת ובכלל אני וגם שאר נותני הערבות היינו שמים חצי מיליון ולא 5,000. די ברור מדוע לא עשינו זאת.

לשחקנים אין סולידריות ואין שום רצון בשיוויון ביניהם, וההשפעה שלנו כמועדון על הנושא הזה היא אפסית ולא קיימת.
ההשוואה בין זה ליכולת ההשפעה שלנו על קיום הפרדה בין היציע התחתון לעליון במשחקים, היא מוטעית (בלשון המעטה).

אל תסלף את הדברים שלי - לא אמרתי שאין קשר ושאין לזה השפעה, אמרתי שזה לא הגורם המכריע.

לא אמרתי שה 5,000 שקל הם חסרי משמעות, אבל בוודאי לא "נתת" אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול להגיד שכמה אוהדים התקשרו אליי היום ואמרו שהם לא מתכוונים לעשות מנוי וכנראה שיבטלו את החברות בעמותה.
הם טוענים שההפרדה בין היציעים יוצרת מעמדות בתוך אוהדי הקבוצה.
למעשה יש כיום הפרדה דה פקטו בין היציעים(רוב היותר מבוגרים בדר"כ יושבים למטה).
אבל אסור שזה יהיה כלי לגיוס כספים.
אפשר לעשות מחיר אחיד של 450 ש"ח לכולם ולהשאיר את ההפרדה ביציעים רק למשחקים חשובים/פופלארים(ולמנויים יהיה מעבר פתוח)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:36 
סמל אישי של המשתמש
תגובה זריזה ולא הכי מפורטת, תבוא עוד אחת בהמשך:

איך הגעתם לעזאזל לדיון הזה?!?!? מי מדבר פה על כסף בכלל?!?!
100 שקל זה הבדל מעמד!??!?! אתם בסדר?!?!?
מילא היה מחירים 400 ו-800, הייתי מבין את הדיון... 100 שקל!!!
ו-100 שקל האלו לא באים במטרה כלכלית בכלל!

אותו הפרדה מיועדת לאוהדים שאינם רוצים להגיע ב19:25 ולהתחיל להזדחל בין אנשים לחפש מקום.
לדוגמא: אבא שלי - בחור מבוגר, לא עשיר במיוחד, בעל עסק - מה שגורם לו לפעמים להגיע למשחקים ממש עם הגאמפ'
במשחקים שהוא מגיע ומתחיל "לחפש" מקום למטה, כי הלמטה דיי מלא, זה מבאס לו את כל חווית המשחק
לא כי הוא שילם יותר ומגיע לו משהו... אלא כי הוא לא רואה טוב כ"כ, ושדגל מתנופף לו מול הפנים זה מפריע לו.
הוא כעת יוכל לרכוש מנוי, בהבדל מינימלי של 100 ש"ח, שיבטיח לו שיהיה לו מקום ביציע התחתון.

איך הגעתם להבדל מעמד?! איך הגעתם לשיקולים כלכליים??!

אני אפרט בהמשך עוד טענות
אני יכול להגיד שהרבה תגובות מאוד מאוד איכזבו אותי
המשך יום טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:38 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
אני יכול להגיד שכמה אוהדים התקשרו אליי היום ואמרו שהם לא מתכוונים לעשות מנוי וכנראה שיבטלו את החברות בעמותה.
אפשר לעשות מחיר אחיד של 450 ש"ח לכולם ולהשאיר את ההפרדה ביציעים רק למשחקים חשובים/פופלארים(ולמנויים יהיה מעבר פתוח)

ואני יכול להגיד שהיום 3 אנשים התקשרו אליי , חברי עמותה, שלא היו מנויים בעונה שעברה
שאמרו שירכשו מנוי רק בגלל השינוי. שאלתי למה?
אז אחד הסביר לי "הייתי ב-3 משחקים השנה - 2 מהם ישבתי למעלה כי לא היה מקום, 1 ישבתי למטה כי הגעתי שעה לפני המשחק. עולם אחר מבחינתי - שווה לי להשקיע את הכסף במנוי כדי לשבת למטה ולהנות מהמשחק כמו שאני רוצה"
אגב.. עשירים הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
ועוד נ.ב. קטן לפני שאני עף:

מישהו רשם פה "900 שקל מנוי - נהיה יקר"

חברים אתם מבינים מה נאמר פה?!?!
פחות מ-20 ש"ח למשחק לאדם (זה מנוי ל-3 אנשים).... יקר?!?!?!?
20 שקל לכרטיס!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
מאור,
אם המטרה היא מקום מסומן עבור אוכלוסיות מסויימות (עם תשלום נוסף או בלעדיו), נראה על פניו שניתן לעשות זאת בקלות בלי הפרדת יציעים.
ואם הבדל ה-100 ש"ח אינו כלכלי, אז אפשר לוותר עליו (לפחות למקומות הלא מסומנים למטה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 14:47 
אם ההנהלה תשנה את החלטתה על מחירי הכרטיסים והמינויים, אני לא מחדש את חברותי בעמותה, אשר תוכננה לתחילת החודש הבא.
ההודעה מאתמול מקובלת עלי, ואיני רואה בכך יצירת מעמדות, אלא מתן אפשרות להנהלה להעמיד קבוצה תחרותית ותקציב ראוי.
שינוי ההחלטה מאתמול, תפגע בסיכויי ההצלחה של הקבוצה העונה (לדעתי), ומעכבת את עצמאותה הכלכלית בעתיד.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים, שקט ומלא סוציאליסטיות אוטופית א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:06 
אתה יכול לא לחדש כבר מעכשיו. לך תן לטביב את הכסף במקום כדי שיעזור לממש את הקרדיט שאתה נותן לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:10 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
אם ההנהלה תשנה את החלטתה על מחירי הכרטיסים והמינויים, אני לא מחדש את חברותי בעמותה, אשר תוכננה לתחילת החודש הבא.
ציטוט:
ההודעה מאתמול מקובלת עלי, ואיני רואה בכך יצירת מעמדות, אלא מתן אפשרות להנהלה להעמיד קבוצה תחרותית ותקציב ראוי.
שינוי ההחלטה מאתמול, תפגע בסיכויי ההצלחה של הקבוצה העונה (לדעתי), ומעכבת את עצמאותה הכלכלית בעתיד.

שיהיה לכולם יום אדום נפלא, נעים, שקט ומלא סוציאליסטיות אוטופית א.ב. :SMOKE:

כל ויכוח חוזר לאותה נקודה,מה יותר חשוב היותנו מועדון חברתי עם אידיאולוגיות או מועדון עם שאיפות ספורטיביות.
בהכרעה על עליית ליגה הכריע השיקול הראשון
עכשיו השיקול הראשון הוא החשוב מבחינת התומכים בהפרדת היציעים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:16 
איפה אוהדי היריבות ישבו בעקבות השינוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
מאור הראל כתב:
דובראש כתב:

ואני יכול להגיד שהיום 3 אנשים התקשרו אליי , חברי עמותה, שלא היו מנויים בעונה שעברה
אז אחד הסביר לי "הייתי ב-3 משחקים השנה - 2 מהם ישבתי למעלה כי לא היה מקום, 1 ישבתי למטה כי הגעתי שעה לפני המשחק. עולם אחר מבחינתי - שווה לי להשקיע את הכסף במנוי כדי לשבת למטה ולהנות מהמשחק כמו שאני רוצה"
אגב.. עשירים הם לא.

מה מבטיח לנו שבעונה הבאה הפער לא יהיה מידתי?החשש הכי גדול שלי שהפערים ילכו ויתעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:45 
רדנקו כתב:
אתה יכול לא לחדש כבר מעכשיו. לך תן לטביב את הכסף במקום כדי שיעזור לממש את הקרדיט שאתה נותן לו.

אפילו ציניות את לא מבינה.
אבל אם כבר הטרחת את עצמך להביא לי מאחורי הגב, אז את תקבלי תשובה.
תשובה באותה רמה.
אתה האחרון שאני אקבל את עצתו בנושא טביב.
אתה האחרון שייתן לי עצה מה לעשות עם הכסף הפרטי שלי.
בדיוק כמו שלאחרים מותר לאיים, אז גם לי מותר לשחרר נפיחות לאוויר הוירטואלי.
לכי לשתות כוס מיים ותעזבי אותי במנוחה.

ואתה יודע מה, אם אתה מוותר עלי כל כך בקלות, אז באמת שלא ייפנו אלי יותר בנושא.
להיות חבר בעמותה אחת עם אדם כמוך, זה באמת לא לכבודי.

תחנך אנשים אחרים, לחנך אותי בגיל 42 זה כבר אבוד.

שיהיה לכולם ערב אדום נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יולי 2011, 15:48 
דובראש כתב:
מאור הראל כתב:
דובראש כתב:

אגב.. עשירים הם לא.

מה מבטיח לנו שבעונה הבאה הפער לא יהיה מידתי?החשש הכי גדול שלי שהפערים ילכו ויתעצמו.

והתקווה שלי היא שיהייה לנו אולם שנוכל למכור בו כרטיסים מאוד יקרים ליציעים המרכזיים וכרטיסים מאוד זולים ליציעים המעודדים.
סתם משהו כזה שקורה בכל קבוצת ספורט בעולם, לא יותר מדי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 122 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: