ראצ'ו כתב:
אסור לעלות שלא על המגרש, חד וחלק.
אני אחזור על זה מאה פעם. הפועל תל אביב שלנו היא קבוצה שונה, לפחות בעיניי, מכל מה שהכדורסל
הישראלי מייצג. אנטיתזה לשאול אייזנברג, לקופליות, למסחור, לחוסר ההתחשבות באוהדים, לקומבינות, לתחמנות,
למוסר התשלומים הירוד, לרכבות הזרים שעוברים פה כל שני וחמישי, לחוסר בחיבור לקהילה, לחוסר בשקיפות ולכל שאר הרעות
החולות של הכדורסל בישראל.
עד היום, עשינו את זה בהצלחה רבה, אפילו מדהימה ומגיע על כך צל"ש לכל אחד מאותם אנשים שהשקיע את 4 השנים האחרונות לשם כך.
בעיניי, שמירה על אותם הערכים שווה הרבה יותר מעוד עונה בליגת העל. אם נוכיח שיש לנו את הדרך שלנו ואנחנו מתמידים בה נרוויח המון בטווח הארוך.
הפועל תל אביב זה מועדון ענק, והוא ישרוד עוד עונה בליגה השניה, לא יקרה שום דבר.
מעבר להסתכלות שלנו על עצמנו, יש גם רווחים אחרים שלדעתי לא פחות חשובים. מה יגרום לספונסרים לבוא דווקא אלינו? עם מה הם ירצו להזדהות? עם עוד
קבוצה בליגת העל המגעילה שלנו? או אם משהו שונה, אחר, שמסמל את כל הדברים הטובים שהזכרתי קודם? אם נדע לשווק את זה תקשורתית נכון (ואפשר לעשות את זה)
יהיה לנו רווח גדול מאוד. חוץ מזה ששנה הבאה עדיין נהיה בלי אולם בייתי וזה לא יספיק לליגת העל, נבנה את עצמנו כמו שצריך לשנה נוספת, אנחנו עדיין אגודה
צעירה במתכונת הנוכחית ויש דברים שלוקחים זמן.
חוץ מזה שזו אחלה הזדמנות להתייחס למקורות ולצטט: "עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה, אלא שמח בה, מכיון שדרך ארוכה מובילה ליעד גדול".
מסכים.
בנוסף, אני חושב שהשיווק התקשורתי הוא דבר כל כך חשוב, במיוחד לנו.
לכן, אם נחליט להישאר בליגה אפשר יהיה לשווק את זה שאנחנו אלטרנטיבה לכל הזבל כמו שבוכמן ציין ואני חושב שספונסרים כן ימשכו לזה, ובכל מקרה, מחסור בספונסרים לא צריך לדעתי להיות שיקול בהחלטה אם לעלות או לא.