mkorman1 כתב:
רד טורו
הקנאות שלך ראויה לשבח אבל השאלה העקרונית לא תפתר בקנאות גרידא
לאור ההיצע הדל של שחקנים ישראלים ותחלופת הזרים הגבוהה הרי שאם נאמץ את העיקרון שאתה מציע
נגיע מהר מאד בחזרה לליגה ב׳
אני באמת ובתמים מאמין שהדעה שלי כאן היא המתונה ושלך היא הקיצונית. שחקן שעבר למכבי ופגע בקהל, לא רק שאמור לחסל סופית עתיד כלשהו בהפועל, אלא שגם צריך לשכוח ולמחוק אותו מדפי ההיסטוריה של המועדון. אם שמעון גרשון יוזמן בעוד 16 שנה לחגיגות המאה של הפועל, הקהל של הפועל, שיחיה אז, יצטרך לעמוד על הרגליים האחוריות ולדאוג שהוא לא יהיה שם.
fisher כתב:
red-toro כתב:
אני מעדיף לרדת 3 ליגות ושיניב גרין לא ידרוך בהפועל. את מי זה מעניין בכלל אם הוא שחקן טוב ומה מצב הברכיים שלו?
מתפקידם של ההנהלה והקהל להבהיר לכל שחקן, כבר כשהא מגיע להפועל, שממעבר למכבי אין דרך חזרה.
בכל מקרה, הדיון הזה לא רלוונטי, כי אין שום סיכוי בעולם שההנהלה תעשה מהלך כזה, גם אם תהיה הצבעה ו- 1400 יהיו בעד ו- 100 נגד. אני מכיר חבר הנהלה שבגופו ימנע מהלך כזה...
בלי קשר למה שאני חושב על יניב גרין, אני מקווה מאוד שאתה טועה ושאם תהיה כזאת הצבעה הרוב יהיה זה שקובע
אם תהיה הצבעה כזו והרוב יכריע, יכול להיות שיניב גרין יהיה בהפועל, אבל הנזק שזה יעשה יגרום לכל מי שהיה בעד להצטער על הרגע. וגם מקצועית שחקן לא יכול להצליח, כשיקללו אותו בכל משחק ובכל אימון. ושוב, זה לא רלוונטי, כי זה בחיים לא יקרה. מבחינתי, זה כמו דיון על לשחק בצהוב. דעת הרוב לא מעניינת.
ולגבי גל מקל, הנה , זו למשל דוגמא על מקרה שיכול לעורר מחלוקת (לעומת המקרה של יניב גרין בו אין מחלוקת ואין ספק מבחינתי). גל מקל לא עבר קווים אדומים שאוסרים עליו לשחק בהפועל, אבל הוא כן עשה מעשה שגורם לי ולעוד הרבה לשנוא אותו ואני לא חושב שאני אעודד אותו אי פעם. הוא כלב שפעם חשב שהוא אוהד הפועל ואח"כ מכר את העקרונות שלו כדי לשחק במכבי והכחיש שהוא אוהד הפועל.
העונה ראיתי אותו באחד המשחקים בהדר-יוסף וקיללתי אותו על זה שהוא כלב מכביסט, אז הוא אמר לי "למה אתה מקלל אותי? עוד 3 שנים אני אצלכם". כאילו, קודם תעלו ליגה, אח"כ תשתפרו קצת ואז אני אשקול לעבור אליכם. לך תזדיין ילד מנאייק.