תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 19:55

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: סתם תהיה... (יניב גרין)
הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
כשתמצו את הדיון על יניב גרין,
אתם מוזמנים לעבור לדיון על גל מקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 15:55 
סמל אישי של המשתמש
פשוט לא נכון.
בשביל להישאר בליגה לא צריך את יניב גרין. יש במקרה הטוב 2-3 ישראלים גבוהים טובים בליגה, ואחד מהם נמצא בכלל באחת המועמדות הראשיות כרגע לרדת ליגה. ופעם אחרונה שבדקתי אין 8 יורדות בכל מקרה. רוב הקבוצות מסתדרות יפה מאד בלי גבוה ישראלי דומיננטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 15:57 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
אנחנו צריכים גבוה נוסף,

אתה צודק..באמת צריך שחקן גבוה נוסף.
יניב גרין חדל אישים והוא לא ראוי להיקרא שחקן אלה חלאה...
אתה רוצה חלאה במועדון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 15:58 
סמל אישי של המשתמש
צריך איזה עופר פליישר ( :HEART2: ) ואנחנו מסודרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 16:03 
כאחד שראה את עופר פליישר משחק לא נותר לי אלא :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 16:05 
אנטיגונה כתב:

לא רואה את הדמיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 16:38 
אני אשמח לראות את מקל בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 16:51 
סמל אישי של המשתמש
בואו נעלה ליגה ואז יהיה לנו קיץ שלם לבנות את ספר השחקנים שאנחנו מוכנים לקבל ובאיזה תנאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 17:21 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
אנטיגונה כתב:

לא רואה את הדמיון.

נכון, יניב גרין מעולם לא היה אוהד הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 17:23 
הפועל כתב:
בואו נעלה ליגה ואז יהיה לנו קיץ שלם לבנות את ספר השחקנים שאנחנו מוכנים לקבל ובאיזה תנאי

איזו אופטימיות
אולי קודם כל נבנה תקציב ומשם נמשיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 17:23 
סמל אישי של המשתמש
אין מניעה ששחקנים ששיחקו במחלה ישחקו אצלנו, (ליאור לובין לדוגמא).
אפילו עומר זמיר שנה שעברה, גדול במכבי.
יש מניעה מבוגדים שמכרו אותנו בעונה הכי גדולה שלנו לשחק אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 17:30 
סמל אישי של המשתמש
Guri כתב:
אין מניעה ששחקנים ששיחקו במחלה ישחקו אצלנו, (ליאור לובין לדוגמא).
אפילו עומר זמיר שנה שעברה, גדול במכבי.
יש מניעה מבוגדים שמכרו אותנו בעונה הכי גדולה שלנו לשחק אצלנו.

!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 17:41 
red-toro כתב:
אני מעדיף לרדת 3 ליגות ושיניב גרין לא ידרוך בהפועל. את מי זה מעניין בכלל אם הוא שחקן טוב ומה מצב הברכיים שלו?
מתפקידם של ההנהלה והקהל להבהיר לכל שחקן, כבר כשהא מגיע להפועל, שממעבר למכבי אין דרך חזרה.
בכל מקרה, הדיון הזה לא רלוונטי, כי אין שום סיכוי בעולם שההנהלה תעשה מהלך כזה, גם אם תהיה הצבעה ו- 1400 יהיו בעד ו- 100 נגד. אני מכיר חבר הנהלה שבגופו ימנע מהלך כזה...

בלי קשר למה שאני חושב על יניב גרין, אני מקווה מאוד שאתה טועה ושאם תהיה כזאת הצבעה הרוב יהיה זה שקובע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 18:19 
mkorman1 כתב:
רד טורו
הקנאות שלך ראויה לשבח אבל השאלה העקרונית לא תפתר בקנאות גרידא
לאור ההיצע הדל של שחקנים ישראלים ותחלופת הזרים הגבוהה הרי שאם נאמץ את העיקרון שאתה מציע
נגיע מהר מאד בחזרה לליגה ב׳

אני באמת ובתמים מאמין שהדעה שלי כאן היא המתונה ושלך היא הקיצונית. שחקן שעבר למכבי ופגע בקהל, לא רק שאמור לחסל סופית עתיד כלשהו בהפועל, אלא שגם צריך לשכוח ולמחוק אותו מדפי ההיסטוריה של המועדון. אם שמעון גרשון יוזמן בעוד 16 שנה לחגיגות המאה של הפועל, הקהל של הפועל, שיחיה אז, יצטרך לעמוד על הרגליים האחוריות ולדאוג שהוא לא יהיה שם.

fisher כתב:
red-toro כתב:
אני מעדיף לרדת 3 ליגות ושיניב גרין לא ידרוך בהפועל. את מי זה מעניין בכלל אם הוא שחקן טוב ומה מצב הברכיים שלו?
מתפקידם של ההנהלה והקהל להבהיר לכל שחקן, כבר כשהא מגיע להפועל, שממעבר למכבי אין דרך חזרה.
בכל מקרה, הדיון הזה לא רלוונטי, כי אין שום סיכוי בעולם שההנהלה תעשה מהלך כזה, גם אם תהיה הצבעה ו- 1400 יהיו בעד ו- 100 נגד. אני מכיר חבר הנהלה שבגופו ימנע מהלך כזה...

בלי קשר למה שאני חושב על יניב גרין, אני מקווה מאוד שאתה טועה ושאם תהיה כזאת הצבעה הרוב יהיה זה שקובע

אם תהיה הצבעה כזו והרוב יכריע, יכול להיות שיניב גרין יהיה בהפועל, אבל הנזק שזה יעשה יגרום לכל מי שהיה בעד להצטער על הרגע. וגם מקצועית שחקן לא יכול להצליח, כשיקללו אותו בכל משחק ובכל אימון. ושוב, זה לא רלוונטי, כי זה בחיים לא יקרה. מבחינתי, זה כמו דיון על לשחק בצהוב. דעת הרוב לא מעניינת.

ולגבי גל מקל, הנה , זו למשל דוגמא על מקרה שיכול לעורר מחלוקת (לעומת המקרה של יניב גרין בו אין מחלוקת ואין ספק מבחינתי). גל מקל לא עבר קווים אדומים שאוסרים עליו לשחק בהפועל, אבל הוא כן עשה מעשה שגורם לי ולעוד הרבה לשנוא אותו ואני לא חושב שאני אעודד אותו אי פעם. הוא כלב שפעם חשב שהוא אוהד הפועל ואח"כ מכר את העקרונות שלו כדי לשחק במכבי והכחיש שהוא אוהד הפועל.
העונה ראיתי אותו באחד המשחקים בהדר-יוסף וקיללתי אותו על זה שהוא כלב מכביסט, אז הוא אמר לי "למה אתה מקלל אותי? עוד 3 שנים אני אצלכם". כאילו, קודם תעלו ליגה, אח"כ תשתפרו קצת ואז אני אשקול לעבור אליכם. לך תזדיין ילד מנאייק.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 18:21 
סמל אישי של המשתמש
mkorman1 כתב:
הפועל כתב:

איזו אופטימיות
אולי קודם כל נבנה תקציב ומשם נמשיך?

התקציב המינימלי (והסביר בהחלט) שנוכל להשיג כבר די ידוע, וחזרו עליו כמה פעמים באסיפה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 18:30 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
mkorman1 כתב:
רד טורו
לאור ההיצע הדל של שחקנים ישראלים ותחלופת הזרים הגבוהה הרי שאם נאמץ את העיקרון שאתה מציע

אני באמת ובתמים מאמין שהדעה שלי כאן היא המתונה ושלך היא הקיצונית. שחקן שעבר למכבי ופגע בקהל, לא רק שאמור לחסל סופית עתיד כלשהו בהפועל, אלא שגם צריך לשכוח ולמחוק אותו מדפי ההיסטוריה של המועדון. אם שמעון גרשון יוזמן בעוד 16 שנה לחגיגות המאה של הפועל, הקהל של הפועל, שיחיה אז, יצטרך לעמוד על הרגליים האחוריות ולדאוג שהוא לא יהיה שם.

fisher כתב:
red-toro כתב:

אם תהיה הצבעה כזו והרוב יכריע, יכול להיות שיניב גרין יהיה בהפועל, אבל הנזק שזה יעשה יגרום לכל מי שהיה בעד להצטער על הרגע. וגם מקצועית שחקן לא יכול להצליח, כשיקללו אותו בכל משחק ובכל אימון. ושוב, זה לא רלוונטי, כי זה בחיים לא יקרה. מבחינתי, זה כמו דיון על לשחק בצהוב. דעת הרוב לא מעניינת.

ולגבי גל מקל, הנה , זו למשל דוגמא על מקרה שיכול לעורר מחלוקת (לעומת המקרה של יניב גרין בו אין מחלוקת ואין ספק מבחינתי). גל מקל לא עבר קווים אדומים שאוסרים עליו לשחק בהפועל, אבל הוא כן עשה מעשה שגורם לי ולעוד הרבה לשנוא אותו ואני לא חושב שאני אעודד אותו אי פעם. הוא כלב שפעם חשב שהוא אוהד הפועל ואח"כ מכר את העקרונות שלו כדי לשחק במכבי והכחיש שהוא אוהד הפועל.
העונה ראיתי אותו באחד המשחקים בהדר-יוסף וקיללתי אותו על זה שהוא כלב מכביסט, אז הוא אמר לי "למה אתה מקלל אותי? עוד 3 שנים אני אצלכם". כאילו, קודם תעלו ליגה, אח"כ תשתפרו קצת ואז אני אשקול לעבור אליכם. לך תזדיין ילד מנאייק.

אני לא יודע בן כמה אתה אבל אתה צריך להבין(במקרה של מקל) שזו העבודה שלו וזו הקריירה שלו.
כמו שעל כרמל בוכמן לא צריך להשתולל בגלל שהוא עבר למחלקת נוער של המחלה כי שאול סגר לו את מחלקת הנוער.
כך גם לא צריך להטפל לגל מקל כי הוא לא הסכים לרדת ליגה בשבילנו.
מתן נאור הוא אדם מדהים ומיוחד ולכן הוא עשה את זה ועל כך מגיע לו מקום בזכרון אוהדי הפועל לנצח נצחים.
אבל הוא השונה ,רוב השחקנים לא היו עושים זאת וזה בסדר גמור.
גם טפירו רצה לשחק במחלה אבל הם לא רצו אותו.גוני יזרעאלי ואבישי גורדון התחננו בפני המחלה שיקחו אותם בשידור חי בטלוויזיה.
בקצב הזה נתבסס רק על שחקנים זרים.
בקיצור הגיע הזמן שננסה לעשות הפרדה בין מי שיצא נגדנו ופגע בקבוצה לבין כאלה שרוצים להתפרנס ולהתקדם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 18:35 
מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי ומה הקשר לגיל שלי? אם אתה חייב לדעת, זה יותר ממה שאתה חושב.
אמרתי שאין בעיה שגל מקל ישחק בהפועל, כי הוא לא חצה את הכביש. ברמה האישית הוא נראה לי ילד מנאייק ולא אהבתי את הדרך שבה הוא הכחיש את הנוכחות של באוסישקין בעברו (לא זוכר את הציטוטים במדויקים, אבל זוכר שזה עיצבן אותי).
כרמל בוכמן לפחות מוריד את הראש.
אגב, מה שמשותף לשניהם, זה ששניהם חושבים אולי שהם אוהדי הפועל, אבל הם לא.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 18:47 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
מה הקשר בין מה שכתבת לבין מה שאני כתבתי ומה הקשר לגיל שלי? אם אתה חייב לדעת, זה יותר ממה שאתה חושב.
אמרתי שאין בעיה שגל מקל ישחק בהפועל, כי הוא לא חצה את הכביש. ברמה האישית הוא נראה לי ילד מנאייק ולא אהבתי את הדרך שבה הוא הכחיש את הנוכחות של באוסישקין בעברו (לא זוכר את הציטוטים במדויקים, אבל זוכר שזה עיצבן אותי).

הקשר שאדם שמפרנס את עצמו עושה שיקולים אחרים לבין אדם שחי עם ההורים וכו'.
יתרה מכך אל תקח מונופול על ההחלטה מי אוהד ומי לא.
ומי אמר שהשחקנים שלנו צריכים להיות אוהדי הפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 21:45 
סמל אישי של המשתמש
יניב גרין לא גדל בהפועל.
יניב גרין הגיע להפועל כי קיבל בה את ההצעה הטובה ביותר שהונחה על שולחנו באותה תקופה.
טבעי ששחקן רוצה להתקדם ומבחינתי כלכלית זו בהחלט היתקדמות.
בהפועל משחק שחקן מאוד אהוב שמאוד אהב להיות ה"כרוז" של יאללה הפועל בעונת גושינסקי אבל גם הוא כשראה שיוכל להרוויח יותר במקום אחר לא ראה את הפועל ממטר ועזב. לטעמי בצדק רב.

כל ההבדל הוא שיניב עבר לשחק במחלה ו"מנצח המקהלה " לא.

שוחחתי על הנושא עם יניב גרין לפני כמה שבועות ותשובתו היתה "כל אחד מאלה שמנגחים אותי בין אהדי הפועל היה נוהג בדיוק כמוני. ואני ענתי לו שאני לא בטוח שכולם אבל הרוב המכריע בהחלט כן.

ד"א ביקשתי ממנו חתימה עבור בני והוא שאל אותי האם באמת בני ירצה אותה , וענתי לו שחלק מהחינוך אצלינו הוא לכבד ולהעריך יריבים גם אם הם צהובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 21:53 
סמל אישי של המשתמש
מה היכולת שלו בכלל?
הוא לא משחק כבר כמה שנים, הוא פאקינג טאול בויי, באיזה מצב הוא נמצא?
כמובן שהאינסטינקט אומר שאמא שלו זונה, וכיף לראות אותו נרקב (ומרוויח מליונים מן הסתם) על הספסל עם מבט ריקני מחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 22:53 
דובראש כתב:
red-toro כתב:

ושוב, אני לא מבין מה הקשר בין מה שאני כותב למה שאני עונה ומאיפה אתה ממציא את העובדות.
אם ממש מעניין אותך, אני יותר קרוב לגיל שלך מלגיל של גל מקל. שיעשה את השיקולים שלו. מה איכפת לי בכלל? אוהד הפועל הוא לא.
ואיפה ראית שכתבתי ששחקן צריך להיות אוהד הפועל? מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?
אמרתי שיניב גרין לא יכול להיות בהפועל.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
red-toro כתב:
דובראש כתב:
red-toro כתב:

ושוב, אני לא מבין מה הקשר בין מה שאני כותב למה שאני עונה ומאיפה אתה ממציא את העובדות.
אם ממש מעניין אותך, אני יותר קרוב לגיל שלך מלגיל של גל מקל. שיעשה את השיקולים שלו. מה איכפת לי בכלל? אוהד הפועל הוא לא.
ואיפה ראית שכתבתי ששחקן צריך להיות אוהד הפועל? מאיפה אתה מוציא את השטויות האלה?
אמרתי שיניב גרין לא יכול להיות בהפועל.

ציטוט:
אבל הוא כן עשה מעשה שגורם לי ולעוד הרבה לשנוא אותו ו אני לא חושב שאני אעודד אותו אי פעם . הוא כלב שפעם חשב שהוא אוהד הפועל ואח"כ מכר את העקרונות שלו כדי לשחק במכבי והכחיש שהוא אוהד הפועל.

מבחינתי כל שחקן בהפועל יקבל את התמיכה שלי.כי הוא חשוב לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2011, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
יניב גרין הוא לא לבן מרסר, הוא שיחק שתי עונות בהפועל, ועבר למכבי במהלך עלוב כחלק מהשיטה המכביסטית הדורסנית. לצערנו כל שחקן בליגה שמקבל הצעה ממכבי עובר לשם גם אם זה בשלבים לא לגיטימיים של העונה. הוא אף פעם לא היה סמל. לצערנו, מעבר למכבי בליגה שלנו זה לא משהו שצריך לשרוף שחקן (הלצערנו זה כי היום כל שחקן שתהיה לו הצעה ממכבי יעבור לשם גם אם זה יתקע לו את הקריירה, מעטים מבינים את הטעות שלהם בזמן), מצד שני זה באמת היה עלוב מצידו כל המהלך
האם יניב גרין טוב מספיק זאת שאלה אחרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 08:26 
מעבר למכבי לא צריך לשרוף שחקן, מעבר מהפועל למכבי כן. נקודה. אפשר לחשוב כמה כאלה כבר יש שבגלל זה נשאר בלי שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 09:58 
אנטיגונה כתב:
נועם שחם כתב:
אנטיגונה כתב:

לא רואה את הדמיון.

נכון, יניב גרין מעולם לא היה אוהד הפועל.

אני אומר לך מה ההבדל המהותי בעיני - גרין היה שחקן מפתח בהפועל ת"א, והיה חלק מהותי בקבוצה שהצליחה לתת למכבי פייט. העזיבה שלו את הקבוצה סימלה בעיני את הויתור וההתרפסות כלפי מכבי (שהיא חלק אינטגרלי מהכדורסל בארץ), אבל כשהיא באה משחקן מםתח בהפועל ת"א, הרבה יותר קשה לקבל אותה.

לא שאהבתי את ההצטרפות של מקל למכבי, אבל זו סיטואציה שונה לגמרי (ולזכותו ייאמר שהוא גם עזב ברגע שהבין שלא יוכל לשחק שם כפי שציפה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
בכיר במע"צ התאבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 12:16 
red-toro כתב:
mkorman1 כתב:
רד טורו

אתה חושב שזה גם יהיה היחס לפליקס חלפון בחגיגות ה-100 ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 12:24 
בני12 כתב:
red-toro כתב:
mkorman1 כתב:
רד טורו

אתה חושב שזה גם יהיה היחס לפליקס חלפון בחגיגות ה-100 ?

בני, אתה יודע טוב מאד שאני לא עושה הנחה לאף אחד, לא בקהל ולא בקבוצה, בגלל זה אני לא אוהב אוהדים שמתערבבים עם אנשים בתוך הקבוצה, בעיקר על גורמים בעלי השפעה בהנהלה (אבל זה דיון אחר), דווקא בגלל מקרים כאלה. פליקס חלפון זה לא המקרה. אני לא יכול להתייחס לשחקן שהפועל העיפה והלך למכבי, כמו לשחקן שעבר מרצונו, אבל אני גם לא הייתי מחשיב אותו כאוהד הפועל, בזמן שהוא שיחק במכבי.
לי אין ספק בכלל שאם הפועל הייתה רוצה את פליקס חלפון, הוא היה נשאר אצלנו. לא ככה הדברים לגבי שמעון גרשון ויניב גרין.

את היסודי לא תסיימו..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
הגישה הסלחנית המוצעת פה כלפי יניב גרין היא בדיוק הסיבה שבמשך עשרות שנים שחקנים מבטיחים חותמים במכבי.

צריך להיות ברור לשחקנים שבעצם המעבר למכבי סידרתם לעצמכם חוזה גדול בתמורה לנשמתכם. ששחקן ידע שאחרי שמכבי ישתמשו בו ויזרקו אותו לפח חסר כישורים לאחר ישיבה ממושכת על הספסל, אין קבוצה שתיקח אותו.
אולי אז כבר תהייה פה תרבות ספורט.
אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2011, 16:34 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
הגישה הסלחנית המוצעת פה כלפי יניב גרין היא בדיוק הסיבה שבמשך עשרות שנים שחקנים מבטיחים חותמים במכבי.

צריך להיות ברור לשחקנים שבעצם המעבר למכבי סידרתם לעצמכם חוזה גדול בתמורה לנשמתכם. ששחקן ידע שאחרי שמכבי ישתמשו בו ויזרקו אותו לפח חסר כישורים לאחר ישיבה ממושכת על הספסל, אין קבוצה שתיקח אותו.
אולי אז כבר תהייה פה תרבות ספורט.
אולי.

תשאל את ברט פארב(אני בטוח שיש מקרים כאלה גם בארצות אחרות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: