הוקיץ' כתב:
el dudernio כתב:
כל הקיץ טענתם פה שבנו קבוצת הגנה לוחמת...
אני לץחייב הסבר מהמלומדים למה אנחנו קבוצת ההגנה הגרועה בליגה.
יש הרבה סיבות, אבל הבעיה העיקרית בעיני היא שפרנקו משחק הגנה עם מיליון ואחד עזרות ורוטציות ולצד זה בנה את הקבוצה הכי לא אתלטית בליגה.
ומבלי לראות את המשחק אני יודע שפרנקו מנהל את המשחק מזעזע.
מנקו האתרוג לא ירד לשניה מהפרקט ומחזיר עם 1 מ-6 מהשדה. שולמן משחק 9 דקות ומחזיר עם 0 נקודות, 0 אסיסטים ו-2 איבודים.
כמה חסר מושג אפשר להיות?
אני אקח את הצד הפחות פופולרי ואני חושב שצריך לתת לפרנקו קצת זמן, אחרי הכל הוא מאמן טוב ומוכח (אני חושב שאין ספק בנושא הזה) ולצערי אין ברירה לשחק כרגע עם שולמן (רביב פצוע ואתה לא יכול להשאיר את מקי ומקניל 40 דק על הפרקט ובטח שלא עם החוק הרוסי).
לגביי מנקו הוא שחקן טוב סך הכל אני דווקא חושב שנראה ממנו דברים טובים בהמשך (היום קצת קשה לי להעריך אותו כי השרמוטות הראו אותנו דקה וחצי על המחצית) וביחס לישראלי הוא שחקן טוב, לפעמים צריך ללכת עם שחקן גם כשלא הכי הולך אם אתה מאמין בו והוא ישראלי לגיטימי לליגה (הוכיח את זה שנה שעברה) בטח כשאתה פצוע ובעייתי קצת בגבוהים (גינת משחק גבוה ואז אתה קצר בעמדה 3).
שורה תחתונה ברור שאני לא אוהב את מה שקורה בקבוצה ב-2-3 משחקים אחרונים אבל זה לא סוף העולם, יש גם דברים חיוביים לא צריך לתלות מאמן כל כך מהר בואו ניקח הכל בפרופורציה סך הכל השלד של הקבוצה נראה לא רע ועושה רושם שכשזה ייתחבר (רביב והיווארד יחזרו) יהיה בסדר.
אחרי הכל אל תשכחו שזה כדורסל והמיקום לא כזה קריטי בסוף העונה הרגילה בדרך כלל (אלא אם כן שוב נסיים 7-8 ואז נקבל את מכבי\ירושלים ואז זה באמת בעיה אבל כרגע כל הליגה כמעט באמצע ככה שאפשר לתת קצת אוויר)