תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: זרים לעונה החדשה
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 13:23 
dorz כתב:
אני מניח שזה אומר שהגארד הנוסף שנביא חייב להיות שוטר ברמה גבוהה.
אדריאן (למרות היכולות המוכחות) לא בדיוק הראה יציבות העונה, רביב פצוע ופציע. אסור שעוד פעם נהיה מחרידים משלוש.

לא בהכרח שוטר, אלא שחקן שיכול ליצר מכדרור. שיש לו אחד על אחד טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 13:59 
אם רביב בריא, יכולה להיות לנו קבוצת הגנה מצויינת (כמובן תלוי גם הסנטר - מקווה שלצד ה-4 הלבן יגיע סנטר אתלטי שמשחק גם מעל הטבעות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 14:33 
עד היום מהדהדת לי באוזן שאגת הטיי מקי של הכרוז שניה לפני שפסלו לו את הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 15:06 
סמל אישי של המשתמש
האם יש יכולת לשחק עם האוורד וגינת כשחקנים הגבוהים?
האם ציוות כזה יכול לעבוד עם בנקס כ3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 16:25 
יש יוטיוב של האוורד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:18 
el dudernio כתב:

יהיה זר נוסף לעמדות 4-5 ויתכן שגם איידן. כך שהווארד אמור לשחק בעיקר בעמדה 4. מבחינה פיזית לדעתי הוא יכול להתמודד הגנתית בעמדה הזו, אבל זה קצת בעייתי לשחק איתו ועם גינת בקו הקדמי ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:38 
מאנצס כתב:
יש יוטיוב של האוורד?

https://www.youtube.com/watch?v=xaIdP06HVok
זה מבאטלר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:50 
purvis short כתב:
el dudernio כתב:

יהיה זר נוסף לעמדות 4-5 ויתכן שגם איידן. כך שהווארד אמור לשחק בעיקר בעמדה 4. מבחינה פיזית לדעתי הוא יכול להתמודד הגנתית בעמדה הזו, אבל זה קצת בעייתי לשחק איתו ועם גינת בקו הקדמי ביחד.

נראה לי שפרנקו, בהסתמך על הסדרה היוצאת מהכלל תרתי משמע של איידן, מחזיק ממנו קצת יותר ממה שהוא באמת שווה.
מקווה שאני טועה, אבל כמו שזה נראה לי הווארד לא כזה שחקן של 5 וביחד עם תומר זה שילוב בעייתי.
הזר הגבוה השני חייב להיות 5 רציני. ואם אפשר אז עם קליעה מבחוץ כי כרגע אין לנו ממש איום כזה ;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:58 
סמל אישי של המשתמש
מקי החתמה מעולה. רכז אמיתי, סקורר, שומר קרצייתי במיוחד. כל מה שאפשר לבקש.
זה ממש לא נכון שהוא לא סקורר. בכל קבוצה שנתנו לו להוביל הוא דפק מספרים. 18.5 נקודות למשחק בעונה האחרונה בליגה שנייה בטורקיה, 14.5 נקודות למשחק בעונה לפני כן בצרפת וביורוקאפ, 14 נקודות למשחק בזניט ששיחקו ב-VTB וביורוקאפ. אין לי ספק שבתור שחקן מוביל בהפועל הוא ייתן מספרים.

הווארד לעומת זאת החתמה מחרידה. הכי מחרידה שיכולה להיות. אתלט עלוב, לא יכול לקפוץ מעל עיתון. בהגנה הוא עוד מצליח לפצות על זה חלקית דרך מאמץ, ריכוז וחוכמה. ועדיין, הנתונים האתלטיים שלו כל כך גרועים שאין לו שום אימפקט יוצא דופן - לא איום חסימה, לא יכולת לשמור על כמה עמדות, לא ניידות וזריזות. בהתקפה המצב עוד יותר גרוע. מדובר בנגר מוחלט בלי שום יכולת התקפית. לא קליעה, לא פיק-אנד-רול, לא צעד ראשון כמובן או איזושהי יכולת לייצר התקפה, לא מסוגל לסיים מעל הטבעת, לא מגרש פתוח, לא פוסט-אפ, כלום. מלבד זריקות קרש-סל פשוטות (שגם אותן הוא לא מצליח לתרגם באחוזים סבירים מכיוון שהוא לא מסוגל להתרומם מעל הרצפה) וקצת ריבאונד התקפה אין לו כלום. לדעתי גם בתור שחקן מרכזי שיראה הרבה דקות הוא יתקשה להגיע לספרות כפולות. וכמובן אגב שהוא סנטר לכל דבר. אין לו אפילו תכונה אחת של 4.
בסך הכל, חוץ מהגנה סבירה וריבאונד סביר, הוא לא תורם כלום. וגם את זה, צריך לציין, הוא נתן בדקות מוגבלות מאוד. בעונות האחרונות הוא היה שחקן של 17-18 דקות במשחק. זה אפשר לו לפצות על החסרונות האתלטיים שלו ברמת מאמץ והאסל מאוד גבוהה. אני לא יודע אם הוא יוכל לתת אותו דבר באותה רמה למשך 30 דקות במשחק.
ההשוואה לטוני גפני היא מופרכת. גפני אתלט על, יותר אתלט מרוב השחקנים השחורים שמגיעים לפה. זה מאפשר לו לתת אימפקט עצום בהגנה, הוא מסוגל לשמור כמעט על כל שחקן בליגה, לעשות חילופים ולהקשות מאוד על הפיק-אנד-רול, ובנוסף הוא איום חסימה משמעותי (מהחוסמים היותר טובים שהיו פה בשנים האחרונות). בנוסף האתלטיות שלו מאפשרת לו להיות יופי של שחקן משלים בהתקפה שיכול לקבל בפיק-אנד-רול או מחיתוכים ולסיים בדאנק או בליי-אפ באחוזים גבוהים. וגם יש לו קליעה לא רעה. האוורד הוא שחקן בערך ברמה של אלישי כדיר, זה כאילו החתמנו את כדיר בתור זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:58 
קשקשתא כתב:
purvis short כתב:
el dudernio כתב:

נראה לי שפרנקו, בהסתמך על הסדרה היוצאת מהכלל תרתי משמע של איידן, מחזיק ממנו קצת יותר ממה שהוא באמת שווה.
מקווה שאני טועה, אבל כמו שזה נראה לי הווארד לא כזה שחקן של 5 וביחד עם תומר זה שילוב בעייתי.
הזר הגבוה השני חייב להיות 5 רציני. ואם אפשר אז עם קליעה מבחוץ כי כרגע אין לנו ממש איום כזה ;)

הווארד הוא לא סטרץ' פור סטייל פיטרסון או שולדבראנד, אבל לפחות במכללות הוא זרק מהטווח הזה (וגם פה ושם קלע). זה לא שחקן שאין לו את הטווח הזה (אם כי בשטרסבורג העונה לא קלע אפילו שלשה אחת).
לדעתי יגיע 4-5 אתלטי, שיכול לשחק מעל הטבעת ולהיות גם קצת איום חסימה. אם רוצים 4 שקולע אז מנקו יכול לשחק בעמדה הזו (שיחק באילת הרבה בעמדה 4), וגם תומר צריך לתת קצת איום מבחוץ מהעמדה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 17:59 
סמל אישי של המשתמש
קשקשתא כתב:
purvis short כתב:
el dudernio כתב:

הווארד 5 לכל דבר, לא יכול לשחק 4 בחיים. ופרנקו היה מת להיפטר מאיידן ומהחוזה שלו אם הוא היה יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 18:18 
האוורד זה שחקן שברמת המכללות אהבתי מאד מאד מאד. שחקן חכם מאד, שחקן של השקעה בלתי פוסקת, ריבאונד, עזרה וגם קליעה מבחוץ בדקות מכריעות. הוא תמיד מצא דרך לעזור לקבוצה שלו לנצח. באירופה לא יצא לי לראות אותו משחק אז קשה לי להתנבא מה הוא יתן כאן.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 18:22 
יובל כתב:
קשקשתא כתב:
purvis short כתב:
el dudernio כתב:

הווארד 5 לכל דבר, לא יכול לשחק 4 בחיים. ופרנקו היה מת להיפטר מאיידן ומהחוזה שלו אם הוא היה יכול.
איך בדיוק נתקענו עם חוזה של איידן כשהוא לא שיחק אצלנו בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 18:28 
יובל כתב:
מקי החתמה מעולה. רכז אמיתי, סקורר, שומר קרצייתי במיוחד. כל מה שאפשר לבקש.
זה ממש לא נכון שהוא לא סקורר. בכל קבוצה שנתנו לו להוביל הוא דפק מספרים. 18.5 נקודות למשחק בעונה האחרונה בליגה שנייה בטורקיה, 14.5 נקודות למשחק בעונה לפני כן בצרפת וביורוקאפ, 14 נקודות למשחק בזניט ששיחקו ב-VTB וביורוקאפ. אין לי ספק שבתור שחקן מוביל בהפועל הוא ייתן מספרים.

הווארד לעומת זאת החתמה מחרידה. הכי מחרידה שיכולה להיות. אתלט עלוב, לא יכול לקפוץ מעל עיתון. בהגנה הוא עוד מצליח לפצות על זה חלקית דרך מאמץ, ריכוז וחוכמה. ועדיין, הנתונים האתלטיים שלו כל כך גרועים שאין לו שום אימפקט יוצא דופן - לא איום חסימה, לא יכולת לשמור על כמה עמדות, לא ניידות וזריזות. בהתקפה המצב עוד יותר גרוע. מדובר בנגר מוחלט בלי שום יכולת התקפית. לא קליעה, לא פיק-אנד-רול, לא צעד ראשון כמובן או איזושהי יכולת לייצר התקפה, לא מסוגל לסיים מעל הטבעת, לא מגרש פתוח, לא פוסט-אפ, כלום. מלבד זריקות קרש-סל פשוטות (שגם אותן הוא לא מצליח לתרגם באחוזים סבירים מכיוון שהוא לא מסוגל להתרומם מעל הרצפה) וקצת ריבאונד התקפה אין לו כלום. לדעתי גם בתור שחקן מרכזי שיראה הרבה דקות הוא יתקשה להגיע לספרות כפולות. וכמובן אגב שהוא סנטר לכל דבר. אין לו אפילו תכונה אחת של 4.
בסך הכל, חוץ מהגנה סבירה וריבאונד סביר, הוא לא תורם כלום. וגם את זה, צריך לציין, הוא נתן בדקות מוגבלות מאוד. בעונות האחרונות הוא היה שחקן של 17-18 דקות במשחק. זה אפשר לו לפצות על החסרונות האתלטיים שלו ברמת מאמץ והאסל מאוד גבוהה. אני לא יודע אם הוא יוכל לתת אותו דבר באותה רמה למשך 30 דקות במשחק.
ההשוואה לטוני גפני היא מופרכת. גפני אתלט על, יותר אתלט מרוב השחקנים השחורים שמגיעים לפה. זה מאפשר לו לתת אימפקט עצום בהגנה, הוא מסוגל לשמור כמעט על כל שחקן בליגה, לעשות חילופים ולהקשות מאוד על הפיק-אנד-רול, ובנוסף הוא איום חסימה משמעותי (מהחוסמים היותר טובים שהיו פה בשנים האחרונות). בנוסף האתלטיות שלו מאפשרת לו להיות יופי של שחקן משלים בהתקפה שיכול לקבל בפיק-אנד-רול או מחיתוכים ולסיים בדאנק או בליי-אפ באחוזים גבוהים. וגם יש לו קליעה לא רעה. האוורד הוא שחקן בערך ברמה של אלישי כדיר, זה כאילו החתמנו את כדיר בתור זר.

חולק עליך בשני הסעיפים.
טיי מקי שחקן שאני לא סובל. בול הוגר מטורף אבל לא מספיק כישרון כדי להצדיק את זה. שחקן שתמיד הרגיש לי כאילו מחזיק מעצמו יותר מדי.
כן הוא שומר מצוין וגם ווינר לא קטן, אבל סקורר? נו בחייאת. הוא זורק מלא באחוזים זוועתיים ולפעמים מצליח להגיע ל-13 נקודות למשחק. זה סקורר? ממש לא השחקן שהייתי רוצה שיוביל את הקו האחורי שלנו.

מאט הווארד לעומת זאת שחקן שאני מאוד מחבב. היה פרוספקט גדול בקולג'ים ובעונתו האחרונה בבאטלר היה שחקן של 16+8. ציפו ממנו להיות אנ.בי.איי או טופ אירופי אבל זה היה גדול על הנתונים הפיזיים שלו. שחקן חכם, שומר טוב, שחקן שמשדרג את הקבוצות שלו. בעיני אם היה לנו את מאט הווארד במקום האוול העונה היינו מגיעים למקומות אחרים.
בסופו של דבר הוא כבר כמה שנים באירופה ומשחק בקבוצות הרבה יותר טובות מהפועל. הוא נתן שנתיים וחצי טובות בשטרסבורג, גם ביורוליג וגם ביורוקאפ. בעונה האחרונה אפילו נבחר לשחקן השישי בליגה הצרפתית.
האם הוא שחקן טוב? כן. האם זה השחקן שאנחנו רוצים לשים עליו הרבה כסף (והוא מרוויח לא מעט לדעתי)? לא בטוח. אני קצת חושש שזה שחקן שיכול להיות רול פלייר בקבוצות גדולות אבל לא יכול הרבה יותר מזה בקבוצות קטנות. מצד שני, אדלשטיין נניח ידע באופן קונסיסטנטי להוציא הרבה משחקנים כאלה (שחקנים של שיטה). אם יש עוד מאמן בארץ שיכול זה רק פרנקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 18:39 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
האוורד זה שחקן שברמת המכללות אהבתי מאד מאד מאד. שחקן חכם מאד, שחקן של השקעה בלתי פוסקת, ריבאונד, עזרה וגם קליעה מבחוץ בדקות מכריעות. הוא תמיד מצא דרך לעזור לקבוצה שלו לנצח. באירופה לא יצא לי לראות אותו משחק אז קשה לי להתנבא מה הוא יתן כאן.

אני חושב שבאופן כללי, שחקנים שכבר משחקים באירופה כמה שנים, התקופה שלהם במכללות הופכת לפחות ופחות רלוונטית כאינדיקציה וככלי לניבוי היכולת והתפוקה שלהם כשהם באים לליגה, וצריך לשפוט אך ורק לפי התקופה שלהם באירופה. הגוף של שחקנים משתנה עם השנים, לטובה ולרעה, וגם היכולות שלהם, סגנון המשחק שלהם, הדברים שהם מתמקדים בהם והדברים שהם זונחים אותם. וצריך לזכור שגם ככה המשחק במכללות מאוד שונה מאירופה - סגנון משחק יותר איטי (בתקופה שהווארד שיחק במכללות למשל, שעון הזריקות היה 35 שניות, זה לא אותו משחק כדורסל), הגנות שונות, פחות קליעה, רמת כישרון ופיזיות פחות טובה. יכולת של שחקן במכללות רלוונטית יותר כשבאים לבחון רוקיז או שחקנים שהעבירו עונה אחת בדי-ליג/באירופה, שלא מהווה אינדיקציה מספיק חזקה לבדה.

לדוגמה טיילור באטל, שהיה כוכב במכללות וסקורר אדיר שקולע 20 נקודות ו-3 שלשות במשחק, היה במשך כמה שנים שחקן סביר ומטה באירופה וגם הגיע אחרי עונה גרועה. כאלה שהכירו אותו מהמכללות פנטזו על שחזור היכולת שלו מאותם ימים, למרות שבאירופה למעט עונה אחת בבלגיה הוא לא הצליח לשחזר את היכולת הזאת, וכך היה גם בהפועל.

ספיציפית לגבי הווארד, הוא למשל קלע שלשה וחצי למשחק בעונת הסיניור שלו וגם היה שחקן של 80% מהקו (בהרבה זריקות) ובאופן כללי היה סקורר טוב של 17 נקודות למשחק. בשתי העונות האחרונות בצרפת הוא קלע שלשה אחת, בעונה האחרונה קלע 65% מהקו ובאופן כללי שחקן שבקושי תורם משהו למשחק ההתקפה, כשבמשחקים שראיתי אותו אם הוא לא מקבל כדור לליי-אפ הוא בכלל לא מסתכל על הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 18:53 
ממה שאני ראיתי מהאוורד, הוא צריך משחק מסודר כמה שיותר. ממה שיצא לי לראות בליגה הצרפתית בעבר, זו בערך הליגה הכי לא מתאימה לסט הסקילז (לטוב ולרע) של האוורד שאני זוכר. זה שחקן שהיה יכול לפרוח למשל אצל אדלשטיין. אבל השאלה אם נפיק ממנו תועלת או לא תלויה מאד מאד לדעתי בהרכב השחקנים שישחקו איתו. זה בטח לא גו טו גיי מתחת לסל או בכל מקום אחר. לגבי המשמעות של העונות שלו במכללות לגבי היום אני מסכים. אבל העובדות הן שהוא שיחק בקבוצות טובות בהרבה מזו שלנו ושם היו בהחלט מרוצים ממנו. מה זה אומר לגבינו? נצטרך להמתין ולראות מי ישחק לידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 19:02 
רדנקו כתב:
ממה שאני ראיתי מהאוורד, הוא צריך משחק מסודר כמה שיותר. ממה שיצא לי לראות בליגה הצרפתית בעבר, זו בערך הליגה הכי לא מתאימה לסט הסקילז (לטוב ולרע) של האוורד שאני זוכר. זה שחקן שהיה יכול לפרוח למשל אצל אדלשטיין. אבל השאלה אם נפיק ממנו תועלת או לא תלויה מאד מאד לדעתי בהרכב השחקנים שישחקו איתו. זה בטח לא גו טו גיי מתחת לסל או בכל מקום אחר. לגבי המשמעות של העונות שלו במכללות לגבי היום אני מסכים. אבל העובדות הן שהוא שיחק בקבוצות טובות בהרבה מזו שלנו ושם היו בהחלט מרוצים ממנו. מה זה אומר לגבינו? נצטרך להמתין ולראות מי ישחק לידו.

אני מסכים שהאוורד הוא שחקן של שיטה ושלכאורה הליגה הצרפתית זה לא המקום, אבל בפירוש הוא מגיע מתקופה טובה.
שנתיים וחצי, חלקן ביורוליג וחלקן ביורוקאפ, בקבוצה שהגיעה גם לגמר היורוקאפ ב-2016 (10+7 למשחק באותה עונה). זה ממש לא משהו לזלזל בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2017, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה זו תקופה טובה. המספרים שלו בירידה עקבית מעונה לעונה.
בשלוש העונות שלו בשטרסבורג, הוא ירד מ-8.7 נקודות למשחק ל-7.8 והעונה 6.7.
בריבאונדים ירד מ-5.7 ל-5.4 והעונה 4.5.
הוא ירד גם ל-50% מהשדה (לשחקן פנים שזורק רק ליי-אפים זה נמוך מאוד) ואחוזי העונשין מאיזור ה-73% (ואיזור ה-80% בתחילת הקריירה או כשחקן מכללות) ל-65% העונה. זה מצביע על סטגנציה די מדאיגה בצד ההתקפי. הוא הפך משחקן שזורק וקולע שלשות מפעם לפעם, לשחקן שזורק שלשות לעתים רחוקות, לשחקן שלא זורק מרחוק או מאיים על הסל בכלל. זה נראה שהוא ויתר לגמרי על משחק ההתקפה והפך לשחקן די חד-מימדי (בדומה למה שקרה לשחקנים כמו חנוכי/כדיר/מתן), בניגוד מוחלט למה שאנחנו נצטרך ממנו בתור זר בכיר.
הוא ירד גם בכמות האסיסטים, החטיפות, החסימות. בכל המדדים.
בחלק מהמדדים זה מתקזז עם ירידה בדקות המשחק (מה שאומר שהתפקיד שלו הפך לשולי יותר), ובחלק גם המספרים פר דקה ירדו.

שיחק בקבוצה יותר טובה? כן, אבל לא צריך להגזים. לשחק בליגה הצרפתית וביורוקאפ או בליגת האלופות של פיב"א זה לא הבדל כזה גדול. והוא שיחק בתפקיד מאוד מוגבל ושולי. ואני בעיקר לא רואה מה הוא יכול לתת לנו בתפקיד יותר משמעותי. הגנה סבירה (לא ג'ף אלן או טוני גפני ולא קרוב לכך), ריבאונד סביר (לא ג'ף או דארל ולא קרוב לכך), וכלום בצד ההתקפי.

צריך להוסיף לכך שלאור העובדה שלא יהיה לנו 3 זר, על כל המשמעויות והחסרונות בכך, והגבוה הישראלי שלנו הוא תומר שאני מעריך אותו אבל הוא אתלט חלש אפילו ביחס לישראלים, יחד עם הווארד זה יוצר קו קדמי מאוד-מאוד לא אתלטי (בניגוד גמור למגמה היום בכדורסל) שיציב אותנו בנחיתות מול כל קו קדמי אחר בליגה מהבחינה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 02:01 
פיק מדווח בטוויטר שהווארד חתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 02:36 
סמל אישי של המשתמש
זה היה ברור שזה יקרה אחרי ההודעה של יובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 03:35 
סמל אישי של המשתמש
אכן חתם, לצערי. בטח תצא הודעה מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 05:29 
סמל אישי של המשתמש
עוד בעיה שגורמת ההחתמה הזאת זה קו קדמי נטול קליעה. אם צריך לקטלג את תומר כשחקן התקפה/הגנה אז הוא גבוה התקפי, אבל חוץ מ-9 שלשות העונה וכמות קצת יותר גדולה מזה של קליעות מחצי מרחק, את רוב הנקודות שלו הוא עושה בצבע. הווארד אם לא מקבל כדור לליי-אפ לא מסתכל על הסל. מצד אחד צריך גבוה אתלטי ליד שניהם, מצד שני גם צריך קצת ריווח וקליעה. לא בהכרח סטרץ' 4 לכל דבר כמו אריק גריפין/צ'ארלס תומאס/הארפר (ואני מתייחס רק לסגנון), אבל אחד שכן יכול לצאת מדי פעם מחוץ לצבע ולרווח את המשחק. שחקן עם איזשהו משחק פרימטר.
בקיצור אין לנו עדיין גבוה שנותן מימד אתלטי, או קליעה, או יכולת חסימה. והכל בגלל שהחתמנו שחקן שלא נותן שום דבר מזה ובעצם לא נותן שום ערך מוסף בתור זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 06:43 
יובל שטרסבורג ממש לא הייתה עוד קבוצת יורוקאפ. לפני שלוש שנים היא שיחקה ביורוליג ולפני שנתיים היא הגיעה לגמר המפעל. באותה עונה האוורד העמיד ממוצעים של 10+7.לצורך העניין באותה עונה ירושלים הודחה בשלב הבתים השני כשטוני גפני העמיד ממוצעים של 6+3. זה הרבה מעל הרמה של הפועל.
עכשיו נכון, הוא היה שחקן משלים וכתוצאה איים הרבה פחות על הסל והפסיק לזרוק לשלוש לגמרי. זה כנראה הולך להשתנות בהפועל. האם זה יהיה מספיק לצרכים שלנו? נחכה ונראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 08:42 
סמל אישי של המשתמש
א. עושה רושם שיש הסכמה בפורום על מקיי.. יש חדש איתו?
ב. החילוקי דעות לגבי האוורד מוזרות... כאדיוט כדורסל נשמע שהוא שחקן שיכול לתרום לנו הרבה אבל בעייתי מבחינת נסגל שנבנה בעיקר בגלל עמדה 3. אבל זה לא משנה כי האוורד חתם סופית.
ג. עמדה 3, כמו שזה נראה הולכים לבנות על בנקס שיתן שם לפחות 20 דקות מידי ערב, ובכלל בנקס שהוא יותר 2, ומנקו כעמדה 3 זה הימור גדול מידי לדעתי. אבל אם להיות אופטימית ולראות את הצד הטוב שבענין, יש מצב טוב שאנחנו מהקבוצות הבודדות ( ביחד עם הרצליה) שבונים שחקן ישקאלי צעיר להיות שחקן מוביל. אם נצליח עם מנקו זה יהיה אחלה והרבה יותר כיף מכל דבר אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 08:56 
el dudernio כתב:
מתרחק, לפי ברק חקלאי בוויינט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 09:01 
מה שהכי מצער אותי בהחתמה של הווארד, זה שג'ף אלן ג'ף,
השחקן שאני חולם עליו בלילות, כבר לא יגיע, כי הווארד יושב לו בול על העמדה, ולא נחתים שני
נגרים כאלה ביחד. (למרות שאלן כבר הוכיח שהוא לא נגר כמו שחושבים שהוא)
קשה לי להבין איך פרנקו שחיפש שחקן כמו גפני, לא קפץ על ג'ף.
אולי פספסתי ואלן חתם איפשהו, אבל הוא החשקן הכי אנדרייטד שהיה בהפועל ואולי בליגה בכלל.
משאבת ריבאונדים, חוטף מדהים, רץ כמו חיה למתפרצות, ושומר בחסד.
אמנם הד קייס וצובר עבירות, אבל שחקן בתקציבים של הפועל לא יכול להיות עם כל החבילה.
מהתקצירים של הווארד נראה שהוא העתק של מתן נאור, וזה לא מספיק לזר, בטח שלא לזר בכיר.

יכול להיות שמה שלא רואים בתקצירים ובנתונים זה את האופי שלו ואת ההשפעה על הקבוצה,
שזה דבר חשוב, בטח בעונה שבה החליטו לשים דגש על העניין ועל זה שנחזור להיות קבוצה
שכיף לאהוב, ושקל להזדהות איתה.
בכתבה הזאת עליו, אפשר לראות שהוא כנראה באמת חומר אנושי טוב, אבל גם אפשר לראות
שכדורסלן גדול אין פה
https://www.youtube.com/watch?v=Pk23UcjVUt0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 09:14 
el dudernio כתב:
ב. החילוקי דעות לגבי האוורד מוזרות... כאדיוט כדורסל נשמע שהוא שחקן שיכול לתרום לנו הרבה אבל בעייתי מבחינת נסגל שנבנה בעיקר בגלל עמדה 3. אבל זה לא משנה כי האוורד חתם סופית.
ג. עמדה 3, כמו שזה נראה הולכים לבנות על בנקס שיתן שם לפחות 20 דקות מידי ערב, ובכלל בנקס שהוא יותר 2, ומנקו כעמדה 3 זה הימור גדול מידי לדעתי. אבל אם להיות אופטימית ולראות את הצד הטוב שבענין, יש מצב טוב שאנחנו מהקבוצות הבודדות ( ביחד עם הרצליה) שבונים שחקן ישקאלי צעיר להיות שחקן מוביל. אם נצליח עם מנקו זה יהיה אחלה והרבה יותר כיף מכל דבר אחר.

ברור שזה הימור. אבל להביא עוד זר לעמדה 3, כשיש בה כבר את מנקו ובנקס זה משהו שאסור לעשות. זה יותיר את הקבוצה עם קו אחורי שכולל את רביב וגארד זר. וזהו. בערך כמו בפתיחת העונה שעברה.
ברגע שמנקו חתם - נקבע סופית שלא יהיה 3 זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 09:30 
לפי ynet מקי מתרחק.
יופי, לא צריך אותו. שחקן נורא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
itamarrose כתב:
מה שהכי מצער אותי בהחתמה של הווארד, זה שג'ף אלן ג'ף,
השחקן שאני חולם עליו בלילות, כבר לא יגיע, כי הווארד יושב לו בול על העמדה, ולא נחתים שני
נגרים כאלה ביחד. (למרות שאלן כבר הוכיח שהוא לא נגר כמו שחושבים שהוא)
קשה לי להבין איך פרנקו שחיפש שחקן כמו גפני, לא קפץ על ג'ף.
אולי פספסתי ואלן חתם איפשהו, אבל הוא החשקן הכי אנדרייטד שהיה בהפועל ואולי בליגה בכלל.
משאבת ריבאונדים, חוטף מדהים, רץ כמו חיה למתפרצות, ושומר בחסד.
אמנם הד קייס וצובר עבירות, אבל שחקן בתקציבים של הפועל לא יכול להיות עם כל החבילה.
מהתקצירים של הווארד נראה שהוא העתק של מתן נאור, וזה לא מספיק לזר, בטח שלא לזר בכיר.

יכול להיות שמה שלא רואים בתקצירים ובנתונים זה את האופי שלו ואת ההשפעה על הקבוצה,
שזה דבר חשוב, בטח בעונה שבה החליטו לשים דגש על העניין ועל זה שנחזור להיות קבוצה
שכיף לאהוב, ושקל להזדהות איתה.
בכתבה הזאת עליו, אפשר לראות שהוא כנראה באמת חומר אנושי טוב, אבל גם אפשר לראות
שכדורסלן גדול אין פה
https://www.youtube.com/watch?v=Pk23UcjVUt0

געגועים... :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 אוגוסט 2017, 16:39 
לגבי מקי, החתמה גדולה אם וכאשר.
זה שחקן שכל מאמן רוצה על המגרש ולא מוריד אותו בכלל.
שומר, מוסר אסיסטים מחונן, שחקן קבוצתי שמשחק בשביל הקבוצה ועושה את האחרים טובים יותר.
הוא אמנם לא סקורר, אבל הוא לא רחוק משם - הוא קלע 18 נקודות למשחק בליגה הטורקית השנייה (כמו ברייסי רייט ודריל מונרו) והיה שחקן של 15 נקודות ביורוקאפ לפני שנתיים בלה מאן.
כך שהוא לא סקורר, אבל הוא גם לא דרווין קיצ'ן אז בואו נירגע.
יש לנו 4 ישראלים שכל אחד מהם יכול לתת ספרותיו כפולות, את מקי ועוד 2 זרים שקרוב לוודאי יהיה עליהם דגש לגבי סקור.

לגבי הווארד, בתור שחקן משלים יש אצלו פוטנציאל להיות שיחוק.
הוא אמנם אכן כל מה שיובל אמר אבל הוא שחקן משלים בקבוצות אירופאיות טובות (אולם, אולימפיאקוס, ושטרסבורג), היה השחקן השישי של הליגה הצרפתית ב 2016 וגם לקח איתה את הגביע שנה קודם לכן.
לעומת זאת, אם יבנו עליו בתור גבוה בכיר, זו טעות קשה.

בקיצור, איכות ההחתמה של הווארד תימדד קודם כל לפי הבחירה של הגבוה השני

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 277 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: