תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:10

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אור לאומי ממשיך בבני הרצליה
הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 18:18 
וזה מהודעה של המנהלת בעצמה בשנה שעברה:
ציטוט:
הגארד, ששימש הקיץ כקפטן נבחרת העתודה, חתם בפגרה בהפועל ת"א, אולם הושאל ממנה לפני פתיחת העונה לטובת הרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
ריצ׳ארד האוול היה ועודנו שחקן הפועל תל אביב, ויעזור לקבוצה לממש את היעדים אליהם היא שואפת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 20:15 
התנהלותנו המשפטית בעייתית ביותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 20:58 
קאונסיל כתב:
מאימייל השאלה שלו:
"הפועל ת"א ובני הרצליה סיכמו בשבוע האחרון על השאלתו של אור לאומי, שחקן נבחרת העתודה, שחתם בקיץ האחרון על חוזה לשלוש שנים במדי הקבוצה.
לאומי הושאל להרצליה לעונה אחת, מתוך רצון שיזכה בדקות משחק רבות ככל האפשר ויחזור בעונה הבאה לסגל הקבוצה. "

מהאימייל חתימה, מה ששרון אמר:" שרון אברהמי: "ההחתמה של אור לאומי מבורכת, ואנחנו ממשיכים במגמה להחתים את הצעירים הישראלים הטובים ביותר. לאומי שחקן מוכשר ואנחנו בונים עליו לשנים הבאות"."

לא ברור איך פתאום הוא טוען והרצליה טוענים שאין חוזה. מה זה החרטוט הזה? הם מאמינים לעצמם? פתאום נזכרו? איזה קשקוש. מקווה שיקברו אותו עמוק בדיונים ובתי משפט ושלא יראה דקת פרקט.

כן. הם מחרטטים סתם וממציאים דברים. בטוח. זה הרי לא אנחנו אלה שמוציאים הודעות לעיתונות ואחר כך מוצאים את עצמנו בלי שחקן.
משום מה, אם יוסי גאייר מטפל בשחקן יש לי הרגשה שזה יסתיים בהודעה שלנו על זה ששחקן שלא רוצה לשחק בפועל לא ישחק בה וזה גם יקרה בלי שנקבל עליו אגורה.
העיקר שאנחנו מעבירים דאחקות ומתקשרים בטוויטר ובפייסבוק כמו קבוצה מקצוענית רצינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
נחיה ונראה

@טקנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 21:09 
סומך כתב:
נחיה ונראה

תשמע גזען לא כולם מבינים את פירוש הביטוי "נחיה ונראה". כשמישהו אומר "נחיה ונראה" הוא לא אומר "אתם תראו שאני צודק ומה שיקרה זה XXX" אלא בעצם הוא אומר "אף אחד לא יודע את העתיד, נצטרך לחכות ולראות מה יקרה" (עם או בלי לצרף "תחזית", שבכל מקרה הדובר מבין שצריך לאשש אותה כנגד המציאות).
הבנת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 21:10 
רדנקו כתב:
קאונסיל כתב:
מאימייל השאלה שלו:
"הפועל ת"א ובני הרצליה סיכמו בשבוע האחרון על השאלתו של אור לאומי, שחקן נבחרת העתודה, שחתם בקיץ האחרון על חוזה לשלוש שנים במדי הקבוצה.
לאומי הושאל להרצליה לעונה אחת, מתוך רצון שיזכה בדקות משחק רבות ככל האפשר ויחזור בעונה הבאה לסגל הקבוצה. "

מהאימייל חתימה, מה ששרון אמר:" שרון אברהמי: "ההחתמה של אור לאומי מבורכת, ואנחנו ממשיכים במגמה להחתים את הצעירים הישראלים הטובים ביותר. לאומי שחקן מוכשר ואנחנו בונים עליו לשנים הבאות"."

לא ברור איך פתאום הוא טוען והרצליה טוענים שאין חוזה. מה זה החרטוט הזה? הם מאמינים לעצמם? פתאום נזכרו? איזה קשקוש. מקווה שיקברו אותו עמוק בדיונים ובתי משפט ושלא יראה דקת פרקט.

כן. הם מחרטטים סתם וממציאים דברים. בטוח. זה הרי לא אנחנו אלה שמוציאים הודעות לעיתונות ואחר כך מוצאים את עצמנו בלי שחקן.
משום מה, אם יוסי גאייר מטפל בשחקן יש לי הרגשה שזה יסתיים בהודעה שלנו על זה ששחקן שלא רוצה לשחק בפועל לא ישחק בה וזה גם יקרה בלי שנקבל עליו אגורה.
העיקר שאנחנו מעבירים דאחקות ומתקשרים בטוויטר ובפייסבוק כמו קבוצה מקצוענית רצינית.

בסופו של דבר הוא ישחק איפה שהוא רוצה. אם יש חוזה אולי נזכה בפיצוי, אבל בגלל בגובה השכר כנראה נמוך גם הפיצוי יהיה בהתאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 21:12 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
סומך כתב:
נחיה ונראה

תשמע גזען לא כולם מבינים את פירוש הביטוי "נחיה ונראה". כשמישהו אומר "נחיה ונראה" הוא לא אומר "אתם תראו שאני צודק ומה שיקרה זה XXX" אלא בעצם הוא אומר "אף אחד לא יודע את העתיד, נצטרך לחכות ולראות מה יקרה" (עם או בלי לצרף "תחזית", שבכל מקרה הדובר מבין שצריך לאשש אותה כנגד המציאות).
הבנת?

נוווווווו

בגלל זה ריפררתי לטכנו (איך לעזאזל כותבים את זה עם ק' או כ'?)
התכוונתי לפרשנות השנייה.

עכשיו גרמת לי להסביר :-/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2017, 21:13 
אתם בכל מקרה בסוף תראו שאני צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 07:20 
אני רואה כמה אופציות:
1. ללאומי יש סעיף יציאה חד צדדי מהחוזה (פחות סביר לדעתי), במקרה כזה, הוא יכול ללכת על דעת עצמו.
2. ללאומי יש סעיף יציאה דו צדדי בחוזה (יותר סביר), מה שהופך את ההחתמה שלו ללא חוקית.
3. סעיף לא ברור בחוזה ההשאלה שלו שיכול להתפרש לכך שהוא יכול להאריך את ההשאלה שלו לשנתיים נוספות (מאוד סביר), דבק שיגרור אותנו לפלפולים משפטיים, התנגחויות, ויצור נזק לכולם,ובמיוחד לשחקן עצמו.

אגב, מה הסיכוי שהדובר של המנהלת פשוט לא בדק את מה שעומד מאחורי ההודעה של הרצליה, וישר פרסם אחרי שהם הודיעו שהחתימו אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
יש אופציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אור לאומי ממשיך בבני הרצליה
הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 07:50 
ההשוואה להוואל די מתאימה פה.
שורה תחתונה השחקן הזה לא יישחק בהפועל (אולי הפעם זה כי הוא לא רוצה בהשוואה להוואל שמשום מה המאמן לא רצה אותו).
עכשיו צריך לנסות למקסם את הכמה גרושים שאפשר להרוויח מהסיטואציה.
להבנתי, יש לו חוזה בהפועל לשנה הבאה אבל נראה לו שבהרצליה יקבל יותר דקות , אז הוא עושה מה שב#%* שלו , מקסימום אבא ישלם (וככל הנראה לאבא אין בעיה לשלם...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 08:11 
מילפורד כתב:
שורה תחתונה השחקן הזה לא יישחק בהפועל (אולי הפעם זה כי הוא לא רוצה בהשוואה להוואל שמשום מה המאמן לא רצה אותו).
להבנתי, יש לו חוזה בהפועל לשנה הבאה אבל נראה לו שבהרצליה יקבל יותר דקות , אז הוא עושה מה שב#%* שלו , מקסימום אבא ישלם (וככל הנראה לאבא אין בעיה לשלם...)

מי זה אבא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אור לאומי ממשיך בבני הרצליה
הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 08:24 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
מילפורד כתב:

מי זה אבא?

בנק לאומי?

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 08:54 
רדנקו כתב:
קאונסיל כתב:
מאימייל השאלה שלו:

מזתאומרת? ברור שכן.
הם רוצים את השחקן, הוא רוצה לשחק אצלם ומתחרט שחתם אצלנו (רואה את הסיטואציה בעמדה 2 עם בנקס ומבין שהוא לא הולך לשחק כמעט) ואז הם יודעים שהדרך הכי טובה לצאת מזה היא לפוצץ את החוזה.
הפועל ירחמו עליו (ירצו שישחק כדי שלא יתפסו כמי שמנעו מ"כשרון כמוהו" להתקדם), הוא יעשה כמה ראיונות נעלבים ומסכנים אצל כתבי הבית של הרצליה (מכבי) והנה תמורת סכום אפסי הוא יעבור לשם.
איזו דרך אחרת הייתה להם?
ורק מהשם יוסי גאייר וזה שכבר יש לו עורך דין אפשר להבין שמשהו פה מסריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 09:04 
סמל אישי של המשתמש
, הבעיה החלה בהתנהלות שקדמה לחתימה על חוזה.
או שלא הצלחנו לגייס אותו אלינו או שהרצליה עשו עבודה הרבה יותר טובה.
יש פה בעיה ברמה האנושית ולא ברמה החוזית/משפטית/תקשורתית ובזה לא יעזור שום עורך דין תותח ככל שיהיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 09:06 
ההצלחות של חיפה (פשוט תענוג לצפות בה), ראשון בשנה שעברה וגם של אילת וחולון השנה, רק מדגישות וצובעות את חוסר האונים, הכשלון המקצועי והניהולי ואת העליבות שלנו בצבעים הרבה יותר כהים.. והיום אנחנו נלחמים על מי? על שחקן שבכלל לא שמעו עליו עד שהוא חתם אצלנו בעונה שעברה, גם להשאיל שחקן לקבוצה אחרת אנחנו לא יודעים? מה יהיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 11:35 
דובראש כתב:
, הבעיה החלה בהתנהלות שקדמה לחתימה על חוזה.
או שלא הצלחנו לגייס אותו אלינו או שהרצליה עשו עבודה הרבה יותר טובה.
יש פה בעיה ברמה האנושית ולא ברמה החוזית/משפטית/תקשורתית ובזה לא יעזור שום עורך דין תותח ככל שיהיה

זה גם נכון מאד.
העונה של הרצליה נגמרה כבר.
למה חיכינו? למה לא נפגשנו איתו וסגרנו איתו שהוא משחק אצלנו בשנה הבאה?
מה חשבנו? שהוא יגיע כמו ילד טוב לתחילת האימונים כי יש לו חוזה? נפגשים איתו, מבהירים לו שהוא בתכניות שלנו ובונים עליו וגורמים לו לרצות לחזור ולהשאר.
לא משאירים את זה ככה בגלל שיש חוזה וזהו.
אותו דבר בדיוק קרה לנו עם וורקמן שהלך לקבוצה אחרת (בלי שום קשר לשאלה אם יש חוזה או לא) אחרי ששיחק אצלנו כמעט בחינם ואותו דבר עם גולן גוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 12:16 
להבנתי, שמרו איתו על קשר רציף במהלך העונה,
יש גם דיבור שפרנקו דיבר איתו, אמר לו שהוא בתוכניות וזימן אותו לשיחה - לאומי סירב לבוא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 15:25 
צור ש. כתב:
יש גם דיבור שפרנקו דיבר איתו, אמר לו שהוא בתוכניות וזימן אותו לשיחה - לאומי סירב לבוא...

רק מחזק את התיאוריה שלי שהוא הבין את הסיטואציה שהוא הולך להיות בה והחליט שזה לא מתאים לו.
הדרך שלו לחתוך את זה הייתה פשוט להפר את החוזה וללכת לבית הדין. יודע שאנחנו נתקפל והוא יוכל לצאת במחיר נמוך אם בכלל יהיה פיצוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 15:44 
להבנתי הוא ביטל את הפגישה שלו עם פרנקו (שזומן אליה כמו כל השחקנים שיש להם חוזה לשנה הבאה) בכל מיני תירוצים, ולמחרת הגיעה ההודעה שהוא "נשאר" בהרצליה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 16:03 
קאונסיל כתב:
צור ש. כתב:

רק מחזק את התיאוריה שלי שהוא הבין את הסיטואציה שהוא הולך להיות בה והחליט שזה לא מתאים לו.
הדרך שלו לחתוך את זה הייתה פשוט להפר את החוזה וללכת לבית הדין. יודע שאנחנו נתקפל והוא יוכל לצאת במחיר נמוך אם בכלל יהיה פיצוי.

למה שנתקפל? מנחש שזה יגיע לבוררות, הוא יידרש לשלם כסף.
כבר נאמר פה שאבא שלו איש עמיד, אבא שלו ישלם ולאומי ישוחרר.

מצד שני, זה נותן פה חתיכת פתח.
מחר קבוצה לא תרצה שחקן X עם חוזה ל-3 שנים, תלך לבוררות ותיפרד ממנו.
למה צריך חוזים אם אפשר להתנהל ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 16:31 
אני רק מקווה שהפעם לא מתנהלים בsms וישר הולכים לעו"ד על מנת לנסות להחזיר את השחקן אלינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 16:41 
מה זה לשלם כסף? באיזו זכות בדיוק? ואם לא היה לו אבא עשיר אבל הייתה מגיעה מכבי ומשלמת את פסק הבוררות?
הוא חתם על חוזה, שיקיים את החוזה.
כלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 16:52 
נועם מסכים לחלוטין עם מה שכתבת, פרט להשוואה לכלב

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 18:50 
סמל אישי של המשתמש
מה זה אומר "שיקיים את החוזה"? הוא לא רוצה לשחק אצלנו. ברור שצריך לעשות לו את המוות. אבל זאת סיטואציה בעייתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 18:55 
מה אכפת לי שהוא לא רוצה לשחק אצלנו? יש לו חוזה. מחר מכבי מציעה לגינת 300 אלף דולר לעונה (וכולנו יודעים שהיא מסוגלת לעשות את זה), ואז גם הוא לא ירצה לשחק אצלנו. מי שלא רוצה לשחק בקבוצה שלא יחתום איתה על חוזה ל3 שנים.
מילא הייתה לו סיבה, כמו שהייתה לרייכרט בזמנו, והוא היה הולך נגדנו לבוררות כי אנחנו לא מוכנים לשחרר אותו. אבל אין לו סיבה, הוא סתם רוצה לשחק בהרצליה. אז שיזדיין אצלנו ביציע, וטיפש מי שייתן למהלך העיוועים הזה לקרות בשביל עוד רבע גרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 19:11 
הפועל כתב:
מה זה אומר "שיקיים את החוזה"? הוא לא רוצה לשחק אצלנו. ברור שצריך לעשות לו את המוות. אבל זאת סיטואציה בעייתית

זה תיקון חדש לחוק החוזים ?
תקיים את החוזה כל עוד הוא מתאים לך ?
אפשר שהפועל תחליט שהשכר של לאומי הוא שקל אחד בשנה ?

שיישב ביציע. נראה איזה קבוצה תרצה אותו עוד שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 19:17 
סמל אישי של המשתמש
זה לא תיקון, זאת אבחנה פשוטה שכשמישהו לא רוצה לעבוד, קשה לכפות עליו באמת לעבוד. זה הכל. זה נכון לגבי כל אחד מאיתנו. הסיכויים שבתום הפרשה הזאת אור לאומי ישחק (אשכרה ישחק, לא פורמלית) בהפועל נמוכים מאד לדעתי.

ואני בטוח שיהיו קבוצות שירצו אותו, לא משנה איך תסתיים הפרשה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2017, 19:34 
קאונסיל כתב:
צור ש. כתב:

איך זה בדיוק מחזק משהו? ומי אמר שזה באמת המצב? בגלל שכל מיני "יודעי דבר" זורקים פה דברים? אם היינו עובדים כמו קבוצה מקצוענית ולא חובבנית הוא לא היה יכול להביא כרטיס ממכבי כמו שנאמר פה שקרה. ולא היה לו שום קייס שבעולם לחתום עם הרצליה.
ואם הוא והרצליה באמת מספרים סיפורים (ויפתיע אותי מאד לגלות שזה המצב, למרות שאני מאד מקווה שכן) אז אני מצפה מההנהלה לעמוד פה על הרגליים האחוריות ולא לתת לו ללכת ולא משנה איזה פיצוי יציע. אחרת אנחנו נוכל לשכוח משחקנים שיישארו אצלנו. אם פעם אחר פעם שחקנים שמים זין על החוזה שלהם אצלנו ואנחנו מוותרים תמורת פיצוי אז לכולם יהיה ברור שחוזה אתנו לא שווה את הנייר שהוא כתוב עליו ואפשר להתייחס אליו כהמלצה בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: