פרימו לוי כתב:
סומך כתב:
אם את השחרור של האוול יכולתי להבין. ועל השחרור של וויליאמס ממש התבאסתי. לשחרר את בנקס זה כבר יהיה פשע
שחרור של שני שחקנים מובילים בנימוק של "החלטנו ללכת עם המאמן", שעוזב שבוע אחר כך, זה לא פשע?
תראה, אין ספק שההנהלה השנה עשתה מהלכים מחורבנים (ואני כותב מחורבנים כי נראה לי מוזר לחשוב שמדובר בהרס מכוון...)
לגבי האוול, מדובר בשחקן עם אופי מורכב, וכששחקן כזה מחליט שהוא רוצה ללכת (ומהצד זה עדיין נראה לי מה שהיה) אי אפשר להשאיר, במיוחד כשאתה מלכתחילה כנראה לא בונה עליו לעונה הבאה.
לגבי וויליאמס, אין לי הסבר פרט לאג'נדה של ההנהלה 'ללכת עם המאמן בכל מחיר' אג'נדה שאני חושב שהיא גרועה, אלא אם המאמן הוא אובראדוביץ'. ולמרות שזאת פילוסופיה שאני מתנגד לה, לפחות במקרה הזה ההנהלה מראה עקביות לשני הצדדים (ד"ש מקאונסיל) אני חושב שאני מומחה כדורסל קטן. אני מאמין שבהנהלה יש מומחים גדולים ממני ושגם הם ראו שמדובר בשחקן טוב, סולידי שיתן את התפוקות שלו. ולכן אני התבאסתי מאוד מאוד שהוא עזב, היה לי ברור שהוא ישתלב מעולה בקבוצה אחרת ואנחנו נתבאס, אבל כיבדתי את ההנהלה וסיפרתי לעצמי שהם מנסים לשקם את המוניטין של הפועל כמקום רע למאמנים (כאילו נותנים קרדיט אבל מפטרים בשליפה, ואני מכניס לזה גם את קטש כדוגמא לא רק אברהמי, וגם עם אדלשטיין זה לא נגמר יפה)
חשבתי שההליכה עם הדר כנגד כל ההגיון הייתה ניסיון לשקם את התדמית הזאת.
עכשיו עם בנקס אני כבר מתקשה למצוא סיבות.
וכמו שאתה רואה אני לא עצלן בניסיונות להצדיק את ההנהלה...