תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בנקס תושב קבע
הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 20:26 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 20:27 
סמל אישי של המשתמש
אגב, מדברים פה על כמה +/- סטטיסטיקה שקרנית,
אין סטטיסטיקה יותר שקרנית מאסיסטים.
תמיד הייתה ועכשיו אפילו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 21:00 
סמל אישי של המשתמש
גם ריבאונדים סטטיסטיקה די משקרת, במיוחד עבור שחקנים שעושים כל התקפה שלושה פולואים מתחת לסל ומחטיאים את כולם אבל מרויחים כל התקפה 3 ריבאונד התקפה לסטטיסטיקה.
אז בואו נסתכל רק על מדדים סובייקטיביים כי על כל מדד אובייקטיבי נוכל להביא מקרים שמראים שהוא שקרי.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 21:02 
אני חושב ברוב הדברים כמו יובל, אבל אני ממש לא מסכים שהוא זורק זין או משהו כזה.
אני רואה אותו משחק ובעיני הוא נותן מאה אחוז מעצמו. אני לא רואה אותו שם את עצמו לפני הקבוצה ואני לא יודע מאיפה המידע על זה שהוא שלח את המקורבים שלו או משהו כזה.
הבעיה היא שהוא אוברייטד פסיכי וגם כשהוא נותן מאה אחוז מעצמו הוא עדיין אחד משחקני ההגנה החלשים בליגה. אנשים מדברים על האסיסטים שלו ושוכחים שכשהוא על המגרש הוא מחזיק בכדור, מכדרר את עצמו לשעת ומחפש רק את הפיק אנד רול. גארדים לא רואים ממנו כדור גם אם מדובר בשחקני התקפה אדירים כמו רביב, ליונס וטאקר.
בגדול לא הייתה לי בעיה עם זה אם היה מדובר בכישרון גדול, אבל התיקרה שלו סופר נמוכה. הוא לדעתי לעולם לא יהיה יותר מאיזה אבי בן שימול כזה וזה במקרה הכי הכי טוב.
בעיני גם ללאומי וגם לצוף יש פוטנציאל להגיע יותר רחוק והם צריכים להיות אלה שאנחנו משקיעים בהם.
לצערי גם שרון מאוד החזיק ממנו וגם רמי. אני חושב שגם ההנהלה רואה בו משהו שהוא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 21 אפריל 2017, 21:14 
אני חושב שמה שעשה את תמיר לשחקן מאוד מיוחד בנוער ובעתודה זה מה שבעייתי אצלו ברמת הבוגרים. הוא לא שחקן משלים. הוא לא בנוי להיות שחקן משלים. וכשהוא על המגרש המון סובב סביבו בשל כך. גם כשיש לידו שחקנים מוכשרים יותר שצריכים להוביל.
לכן אור לאומי מתאים יותר ליד זרים בקו האחורי ורביב לימונד.
בכל מקרה לדעתי בהנחה שבקו האחורי יהיו כישראלים רביב, בנקס, לאומי ואולי גם צוף. ובנוסף שני זרים אני לא רואה איך לתמיר יהיה מקום.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 07:35 
עוד פן או שניים לדיון-

מכל הגארדים הישראלים, בלאט הוא היחיד שנתפס כ-1 טבעי. בלי להיכנס לדיון על עד כמה הוא מוצלח בתפקיד הזה (אם כי לפטור את מספרי האסיסטים שלו כ״סטטיסטיקה שקרית״ זה לא לענין לדעתי, מי שצופה במשחקים רואה שהוא בעל יכולת יפה בתחום הזה, במיוחד (רק?) עם הגבוהים), זה אומר שהוא נותן ערך מוסף וגמישות מבחינת אופי המשחק. עם זאת, יש להניח שאחד הזרים שיביאו (ליונס? הלוואי) יישב חזק על המשבצת הזו, ובלאט יצטרך להסכים לתפקיד משני, כשבמקומות אחרים הוא עשוי לקבל במה יותר נרחבת.

בלי קשר לבלאט, לאומי ובן-משה ממלאים תפקידים דומים, וזו גם סיבה מרכזית לכך שלאומי הושאל השנה. לא בטוח בכלל שניתן/כדאי להחזיק את שניהם בסגל בו-זמנית.

ולבסוף, כפי שציין פרוויס, הסגל הישראלי די סגור, ואני לא חושב שיש ויכוח שהוא מהאיכותיים שיש. נזכיר רק שאיידן גם אמור לחזור ו-מי יודע- אולי גם נאור בתמונה (כמובן מתוך כוונה שימשיך בתפקיד המשלים שיש לו עכשיו). אז אולי מגיעה כאן מילה טובה להנהלה שה״מקצועיות״ שלה הפכה לאסקופה נדרסת. הסגל הזה לא נחת ממאדים אלא נבנה לאורך זמן ובצורה מושכלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 09:11 
איידן ממש לא אמור לחזור. הוא לא הושאל אלא שוחרר. בגיל שלו אי אפשר להשאיל שחקן

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 09:48 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל. מעניין אם לתמיר בלאט היו קוראים תמיר לוי, או משהו אחר, מישהו בכלל היה יורק בכיוון שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 10:18 
יובל כתב:
היתרון היחיד של בלאט זה שהוא מרוויח משכורת חייל.
שחקן שלא מסוגל לשמור על קונוס. לא שיפור ולא נעליים.
שחקן שבכל משחק נגד קבוצה עם גארדים קצת גדולים שיכולים להוריד את הכדור לרצפה, משחקים עליו גולם במעגל. אחת הסיבות העיקריות להפסדים שלנו למכבי וירושלים (תמיד הכי גרוע במשחקים נגדם).
שחקן שגם לא מסוגל לקלוע סל שהוא לא שלשה פנויה. אגב גם שלשות הוא כבר לא ממש קולע. פחות מ-33% מתחילת הסיבוב השני. 30% משתיים ומגיע לקו פעם בשלושה משחקים.
שחקן שהרבה פחות טוב מהמספרים שלו (שהם לא להיט). מחזיק את הכדור ואז מוסר לשחקן בלי לייצר שום יתרון. השחקן קולע - בלאט מקבל אסיסט. השחקן מחטיא - לא נורא. אסיסטים של טיילור באטל.

והכי גרוע, שחקן שאכפת לו מהזריקות שלו, מהדקות שלו ומהחוזה הבא שלו במקום לעבוד על המשחק שלו. זה שהוא לא יודע לקלוע פלואטרים לא מפריע לו לקחת כאלה כל משחק. זה שהוא נראה כמו תחת כבר שלושה חודשים לא מפריע לו לבכות על הדקות שלו דרך מקורבים. במקום להתחזק בחדר כושר או להתחיל לנסות לשמור.

מי שמתלונן על כמות הנקודות שאנחנו סופגים ועל חוסר המחויבות, שיסתכל קודם כל על תמיר בלאט. שיסתכל איך הוא נראה בהשוואה לרפי מנקו, נאור שרון, יפתח זיו ואור לאומי שטורפים את הפרקט בכל שנייה שהם מקבלים. אבל הכי קל ליפול על הזרים השחורים ולהאשים אותם בחוסר מחויבות. חס וחלילה על הילד של כולנו תמיר בלאט.

לא אזיל חצי דמעה אם הוא לא יהיה פה בעונה הבאה. עם קו אחורי של רביב, בנקס, לאומי ורכז זר (הלוואי ליונס. שחקן ענק), שחקנים עם קצת סייז (וגם מחויבות) שיכולים להזיז רגליים, לשמור פיק-אנד-רול, לשבור חסימות ולהיצמד לקלעים, אולי נוכל לראות קבוצה ששומרת ומורידה יריבות לסקור נורמלי.

שמע זה אחת התגובות המגעילות שקראתי
מצאת על מי ליפול
ממש חכם להשוות ילד בן 18 לשאר הדוגמאות שנתת(למעט אור לאומי)
אחד שנותן את עונתו הראשונה המלאה בליגת העל לזה שכבר שם 3-4 עונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 13:46 
רדנקו כתב:
איידן ממש לא אמור לחזור. הוא לא הושאל אלא שוחרר. בגיל שלו אי אפשר להשאיל שחקן

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
נכון, שוחרר כי אי אפשר היה להשאיל, אבל זה לא אומר שהקשר איתו נותק ושלא היו הבנות לגבי העונה הקרובה. לקרית גת וודאי לא יחזור. במידה ומביאים סנטר זר אחד ולא שניים, כפי שקרה השנה, יש מקום ודקות לשחקן כזה בסגל. אני מבין שהוא נפצע במשך העונה, בוא נקווה בשבילו שיבריא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 15:31 
מיק ג'ונס כתב:
מסכים עם יובל. מעניין אם לתמיר בלאט היו קוראים תמיר לוי, או משהו אחר, מישהו בכלל היה יורק בכיוון שלו.

מה?
שאני אבין, הטיעון שלך זה שאנחנו אוהבים את בלאט רק בגלל הייחוס המשפחתי שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 15:50 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מיק ג'ונס כתב:

מה?

לא אתה ואוהדי הפועל ספציפית. התכוונתי שהוא מקבל הייפ ותשומת לב שיוצאת מפרופורציה בגלל הייחוס המשפחתי שלו. תשים לב פעם כמה פרשנים ושדרנים מברברים עליו ביחס ליכולת שלו. אני חושב שאם היה מדובר במישהו אחר בנתונים והיכולת שלו הוא לא היה מקבל חצי מהיחס הזה, זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 15:59 
מיק ג'ונס כתב:
Noam כתב:
מיק ג'ונס כתב:

מה?

לא אתה ואוהדי הפועל ספציפית. התכוונתי שהוא מקבל הייפ ותשומת לב שיוצאת מפרופורציה בגלל הייחוס המשפחתי שלו. תשים לב פעם כמה פרשנים ושדרנים מברברים עליו ביחס ליכולת שלו. אני חושב שאם היה מדובר במישהו אחר בנתונים והיכולת שלו הוא לא היה מקבל חצי מהיחס הזה, זה הכל.

אני גם חושב שזה קשור לשם המשפחה, אבל יותר לשנאת הזרים הפסיכית שקיימת בכדורסל הישראלי.
לשמוע את השידור כל שבוע של משחקי הכדורסל זה פשוט זוועה. לכלוכים אינסופיים על הזרים ואפס ביקורת כלפי הישראלים.
פשוט דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
מישהו יכול להסביר לי איפה הוא היה ברבע הרביעי? כנראה היה צמוד מדי אז רמי התעקש לאבד את המשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
בלאט היה בשוונג של הרס אז לא היה נעים להפריע.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:01 
אדריאן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 אפריל 2017, 23:55 
חלק מניהול המשחק ההזוי של רמי הדר.
ליונס דופק אותך התקפה אחרי התקפה ומנסה בכוח להוציא לעצמו את החמישית ורמי הדר לא מוציא אותו.
תעיף אותו קיבינימט ותשים את בנקס כשעוד יש סיכוי לחזור ולא כשנשארו שלוש דקות לסוף וכל מה שהקבוצה מסוגלת לתת זה שלשות דוסון מהפינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 06:49 
ליונס זה בכלל תופעה. שחקן עם יכולות אישיות אדירות, אבל לא תורם כמעט למשחק הקבוצתי. והכי מאכזב, שבמצבי לחץ או משבר רואים אותו פשוט מתפורר מול העיניים.
בהפסד לחולון בחוץ, בהפסד בית לאשדוד, בתבוסה לנהריה ועכשיו מול ראשון. פשוט מתרסק ברצף של החטאות, איבודי כדור והחלטות רעות. ועוד מנפנף בידיים לשחקנים האחרים, בזמן שרוב מוחלט של הטעויות הן שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 07:07 
מסכים לגבי ליונס.
יש שחקנים כמו טאקר שברגעים הקשים מתעלה וסוחב את הקבוצה איתו. ליונס לעומת זאת, לא רק שהוא נעלם ברגעים האלה הוא גם מפיל את כל הקבוצה איתו.
ריבים עם השחקנים, עם הקהל, עם השופטים, עם המאמן וכמובן קבלת החלטות מזעזעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 07:14 
ליונס היה חייב לצאת אתמול ואדריאן, שכולם ראו אתמול כמה הוא בעניין ורוצה, היה חייב לשחק יותר.

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2017, 08:02 
באמת הזוי שבלאט נשאר במגרש ובנקס לא נכנס

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 12:57 
דני גולפיטק כתב:
אדריאן :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 13:17 
purvis short כתב:
ליונס זה בכלל תופעה. שחקן עם יכולות אישיות אדירות, אבל לא תורם כמעט למשחק הקבוצתי. והכי מאכזב, שבמצבי לחץ או משבר רואים אותו פשוט מתפורר מול העיניים.
בהפסד לחולון בחוץ, בהפסד בית לאשדוד, בתבוסה לנהריה ועכשיו מול ראשון. פשוט מתרסק ברצף של החטאות, איבודי כדור והחלטות רעות. ועוד מנפנף בידיים לשחקנים האחרים, בזמן שרוב מוחלט של הטעויות הן שלו.

זוכר את המשחק הראשון של נייט בהפועל? ליונס תפר אותנו בחצי הראשון. ברבע האחרון הוא איבד את הראש עם החטאות ואיבודים כשנייט ורביב חוגגים מהצד השני וניצחנו את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:22 
סמל אישי של המשתמש
קיבל אזרחות. יירשם כישראלי נגד אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:31 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/hapoeltlvbc/ph ... =3&theater
ציטוט:
הפועל SP מצרפלס תל אביב שמחה להודיע, כי לאחר מאמצים רבים, אדריאן בנקס קיבל את האישור משלטונות צה''ל. אדריאן ייחשב כישראלי במשחק הליגה הקרוב באילת

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:32 
זה אומר שסוף סוף אפשר להוריד את כמות הדקות של תמיר בלאט ל-0?
נזק טהור בהגנה וילד חוצפן מאוד בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!

סופסוף חדשות טובות (מאוד!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:39 
סמל אישי של המשתמש
זה אומר שעכשיו הזמן להחתים זר מהNBA שיציל לנו את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:41 
סמל אישי של המשתמש
אמרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2017, 16:48 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
זה אומר שעכשיו הזמן להחתים זר מהNBA שיציל לנו את העונה.

לב לב לב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: