תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:11

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמי כהן
הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 20:51 
קאונסיל כתב:
אין יותר טוב מרמי מבחינת ניהול של הקבוצה.
מבחינה מקצועית יש לו בעיה קשה אבל. הביא את אפי, שינהל, אז או שאפי מנהל והאחריות עליו והוא חייב להתפטר אחרי הביזיון העונה או שהוא נתן לו לנהל ואז למה אתה מחזיק אותו בכלל?
רמי חייב לשחרר לדעתי מהניהול המקצועי. להביא מישהו מבחוץ, לתת לו את כל הסמכויות ולהפסיק להתערב.
הניהול של המשבר האחרון היה צריך להמנע אם אפי היה שם גבולות גם לזרים וגם לרמי הדר. השאלה היא אם הייתה לו את הסמכות לזה.

אפשר (ואף רצוי לדעתי) ללכת יותר בשיטה של הנ.ב.א.
המנהל המקצועי קובע מי יהיו השחקנים וכו', והמאמן מעביר אימונים ומשחקים.
למכבי רגל זה הביא 3 אליפויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 20:52 
למכבי סל זה גם עובד אחלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 21:02 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אם הכסף שלך קנה לך שתי זכויות הצבעה אז אתה לא סתם סמרטוט שזורק מילים לאוויר ("הנהלה של מחבלים") אלא גם אפס מאופס, והחברויות של האפסים ששיתפו איתך פעולה צריכות להישלל.

:LAGUH!:
בחרתי במי שלדעתי יכול לשנות את התנהלות המחבלים.

ושוב :LAGUH!:
כמה שקלים גורמים לי לקבל החלטות בעמותה שאתה קשור אליה ואני לא :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 21:06 
אני חייב רגע להבין.
אתה כבר הודעה שנייה ברצף שם לי סמיילים מלגלגים. כאילו, אתה חושב שאני נעלב? שאני עצוב? שזה פוגע בי שאתה מצביע בבחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 21:21 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
אני חייב רגע להבין.
אתה כבר הודעה שנייה ברצף שם לי סמיילים מלגלגים. כאילו, אתה חושב שאני נעלב? שאני עצוב? שזה פוגע בי שאתה מצביע בבחירות?

אני חושב שזה בהחלט מזיז לך שאדם שלא קשור לעמותה לפי דבריך משפיע עליה ולו במעט.

ולסיכום, אני מקווה שעד הבחירות הבאות יהיה בעלים פרטי למועדון ולא נצטרך להתמודד עם ביבי כהן עוד קדנציה.
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 21:34 
הבנתי.
אז אני שמח שהצלחתי קצת להוציא אותך מהכלים וקצת לחשוף בפני המשתמשים האחרים כאן בפורום את האופי היפה שלך.
מאותן מגבלות שאתה מתאר כאן הלכה למעשה העמותה שלנו צריכה להתמודד עם כמה סוסים טרויאנים, כי הרי אין מבחנים בכניסה, אבל ב10 שנים שהעמותה קיימת ראינו שאף עיתונאי סוג ז' ואפס שמנסה להסתנן, לחבל ולהרוס את העמותה לא יצליחו בניסיונות שלהם.
אתם מעטים. על כל סמרטוט אחד כמוך יש 10 אוהדים שמתנדבים ונותנים את הנשמה והחיים שלהם למען הקבוצה.
אז תמשיך לנסות (אולי במכבי, שם תוכל לקנות עוד ועוד מניות לאט לאט) ולקוות, נפגש עוד כמה שנים ונראה אם הצלחת.
בינתיים תשים עוד כמה סמיילים מלגלגים, אתה די משעשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:02 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
הבנתי.
אז אני שמח שהצלחתי קצת להוציא אותך מהכלים וקצת לחשוף בפני המשתמשים האחרים כאן בפורום את האופי היפה שלך.
מאותן מגבלות שאתה מתאר כאן הלכה למעשה העמותה שלנו צריכה להתמודד עם כמה סוסים טרויאנים, כי הרי אין מבחנים בכניסה, אבל ב10 שנים שהעמותה קיימת ראינו שאף עיתונאי סוג ז' ואפס שמנסה להסתנן, לחבל ולהרוס את העמותה לא יצליחו בניסיונות שלהם.
אתם מעטים. על כל סמרטוט אחד כמוך יש 10 אוהדים שמתנדבים ונותנים את הנשמה והחיים שלהם למען הקבוצה.
אז תמשיך לנסות (אולי במכבי, שם תוכל לקנות עוד ועוד מניות לאט לאט) ולקוות, נפגש עוד כמה שנים ונראה אם הצלחת.
בינתיים תשים עוד כמה סמיילים מלגלגים, אתה די משעשע.

אם היחס היה הפוך והיו 10 סמרטוטים כמוני על כל מתנדב יכול להיות שהמצב היה יותר טוב.
ראיתי מה המתנדבים שלך שווים בתוך dj's.

יכול להיות שהיו משקיעים יותר בצד המקצועי של הקבוצה ולא בפליטים מסודן.
רק הקהל של הפועל כדורסל חושב שקבוצה עם אחד התקציבים הגבוהים בליגה עם 2000+ מינויים תלוי בכמה מתנדבים שעומדים במחצית בחנות אוהדים וחוסכים שקל עשרים למועדון.(ועל הדרך מקבלים כרטיסים חופשי על הפאדי לכל משחק חוץ מבלי להרשם להגרלות, אבל העיקר שהם מתנדבים ללא תמורה)
אתה רק מחזק את הטענה שלי שבלי ניהול מקצועי אנחנו קבוצת מתנ"ס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:04 
טוב אחי.
אתה תמיד מוזמן לעבור למכבי אם אנחנו לא מספיק מוצלחים בשבילך. אני מבטיח שנסתדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:10 
סמל אישי של המשתמש
מתנדבים כן נרשמים להגרלות כאחד האדם. והמועדון שלנו מתופעל כיום ע"י כמות עובדים בשכר נמוכה ברמה מגוחכת ותמורת שכר נמוך הרבה בזכות עשרות מתנדבים שמבצעים עבודה של כמה וכמה אנשים מקצועיים בשכר מלא.
למי שחושב שאפשר בלי מתנדבים, אני מציע לחשב כמה עולה
- די ג'י כל משחק
- מפעילי חנות מוצרים (במשחק ובין משחקים)
- מעצבים גרפיים בזמינות מיידית לכל צורך
- צלמי סטילס ווידאו
- עורכי קליפים כמעט מדי שבוע
- טלפני שיחות טלפוניות
- סקאוט במשרה חלקית
- אחראי קבוצות נוער וקשר לקהילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:12 
הפועל כתב:
מתנדבים כן נרשמים להגרלות כאחד האדם. והמועדון שלנו מתופעל כיום ע"י כמות עובדים בשכר נמוכה ברמה מגוחכת ותמורת שכר נמוך הרבה בזכות עשרות מתנדבים שמבצעים עבודה של כמה וכמה אנשים מקצועיים בשכר מלא.
- די ג'י כל משחק
- צלמי סטילס ווידאו
- טלפני שיחות טלפוניות
- סקאוט במשרה חלקית

אתה מדבר עם אדם שקרא לך מחבל. אתה באמת חושב שצריך להתייחס אליו ברצינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:22 
סמל אישי של המשתמש
במועדון גדול כמו שלנו לא כולם מכירים ויודעים מה קורה מאחורי הקלעים. ואנשים ניזונים משמועות שווא, במיוחד בימים של חוסר הצלחה מקצועית. לכן חשוב להבהיר שמתנדבי המועדון, חבורה של אנשים יקרים שבלעדיהם אין מועדון נכון להיום, הם לא מיותרים ופועלם מוערך מאד ובעל ערך למועדון, ושהם אינם נצלנים עושים זאת בשביל כרטיסים חינם למשחקי חוץ כמו שנרמז.

אה כמעט שכחתי - גם חלוקת הכרטיסים במשחקי חוץ, גם היא, מבוצעת ע"י מתנדבת. תחי האירוניה. וסליחתי עם כל המתנדבים ששכחתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:23 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
- די ג'י כל משחק
- צלמי סטילס ווידאו
- טלפני שיחות טלפוניות
- סקאוט במשרה חלקית

ראשון לקחה אליפות עם 8.5 מילון שקל תקציב. בלי מתנדבים ובלי עמייאת.
אותו דבר אילת, הישגים בלתי רגילים בזכות ניהול מקצועי.

יאללה לכו תספרו למישהו אחר כמה קשים החיים בליגת העל בלי מעצב גרפי.

תקראו לי כשמישהו שיודע לנהל קבוצת ספורט יגיע, עד אז נמשיך לשחק בקקה ולמכור אשליות לאוהדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:27 
הפועל כתב:
במועדון גדול כמו שלנו לא כולם מכירים ויודעים מה קורה מאחורי הקלעים. ואנשים ניזונים משמועות שווא, במיוחד בימים של חוסר הצלחה מקצועית. לכן חשוב להבהיר שמתנדבי המועדון, חבורה של אנשים יקרים שבלעדיהם אין מועדון נכון להיום, הם לא מיותרים ופועלם מוערך מאד ובעל ערך למועדון, ושהם אינם נצלנים עושים זאת בשביל כרטיסים חינם למשחקי חוץ כמו שנרמז.

אה כמעט שכחתי - גם חלוקת הכרטיסים במשחקי חוץ, גם היא, מבוצעת ע"י מתנדבת. תחי האירוניה. וסליחתי עם כל המתנדבים ששכחתי.

טוב, אתה צודק :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:32 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
חבורה של אנשים יקרים שבלעדיהם אין מועדון נכון להיום.

מה???!!!!
למה???!!!

זה נשמע כמו אחד הדברים הכי מגוחכים אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 אפריל 2017, 22:34 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
הפועל כתב:
חבורה של אנשים יקרים שבלעדיהם אין מועדון נכון להיום.

מה???!!!!
למה???!!!

זה נשמע כמו אחד הדברים הכי מגוחכים אי פעם.

בלי מעצב גרפי בהתנדבות אין זכות קיום למועדון של למעלה מ2000 מנויים.
מה לא מובן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 00:15 
מציע שניכנס לפרופורציות, בעיקר במספרים הלא מדויקים (אנדרסטייטמנט) והשקרים לגבי מתנדבי המועדון, שנרשמים להגרלות ורוכשים כרטיסים למשחקי חוץ. וכן, גם אם יש להם עדיפות ברכישת (!!!) כרטיסים בחלק מהפעמים - זה הגיוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 01:55 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:
מציע שניכנס לפרופורציות, בעיקר במספרים הלא מדויקים (אנדרסטייטמנט) והשקרים לגבי מתנדבי המועדון, שנרשמים להגרלות ורוכשים כרטיסים למשחקי חוץ. וכן, גם אם יש להם עדיפות ברכישת (!!!) כרטיסים בחלק מהפעמים - זה הגיוני

דובר יקר, תודה שאישרת את מה שרשמתי.
לא קיים דבר כזה מתנדב/מקורב/חבר של מקורב שאין לו אופציה להביא כרטיס(כן, בכסף) גם אם ההקצאה קטנה והמון אוהדים שנרשמו ימצאו את עצמם בחוץ.
כמו שרשמתי למשתמש הפועל בפרטי, גם אני נהנתי מכרטיסים בעוונתה.
אז לכו תמרחו מישהו אחר.
כשאתה רושם ״בחלק מהפעמים״ אתה מתכוון שאם יש 1000 כרטיסים לדרבי ונרשמו 900 אז לא מפעילים את ״נוהל מקורב״

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 05:53 
בואו נרד מהעץ כולם....
1. במועדון שהוא בבעלות קהל צריך הרבה בעלי תפקידים שלא צריך כשזה כסף פרטי/ציבורי שלא צריך לתת תשובות
לכמות כזו של בעלי עניין. הרי זו המטרה שלשמה הוקמה העמותה. (לקבוצה יש מטרות נוספות).
2. הרי עיקר הטענות עלו ועולות בגלל הניהול המקצועי של המועדון ולא על העיצוב הגרפי של דף הפייסבוק, אז בואו
נהייה עניינים, למרות שזה קשה.
3. מה חשבתם שהכל יהיה כמו השיוט מליגה ב'? הרי היה ברור שבדרך יהיו עליות ומורדות. עוד בליגה ב' היו דיבורים
על הניהול המקצועי שלא היה מזהיר ומהולל, שחקן כזה ושחקן אחר, משחק של גבוהים, משחק של גארדים.
הגענו כנראה לעוד מדרגה שעליה צריך להתגבר. שוב זו מדרגה מקצועית, קצת מטריד(?) שאלו המגבלות שבהן אנו
נפגשים שוב ושוב, המודלים של התאומות מת"א וירושליים מחד ואלו של קבוצות כמו אילת/ראשון ועוד מאידך לא בהכרח
מתאימים לנו...אז מה כן?
4. פה אני מגיע למדרגת ההתבגרות של חברי העמותה ונבחריה. כנראה שלבחירות צריך להיות קצת יותר עומק ולדור
שהקים (ואני ממש לא מזלזל או לוקח לו זכויות) שנבחר על בסיס הכרות מן היציע צריכים להתווסף רבדים של ניהול
כלכלי למועדון מחד וניהול מקצועי מאידך. כן, מצע אמיתי ומנומק ולא רק "...בא ממשפחת אוהדי הפועל, קבוע בשער 5
...".
5. זילות הדיון והדבקת "שמות גנאי" לאנשים לא נותנים משקל לדברים, רק מרדדים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 07:39 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
ברגר כתב:

לא קיים דבר כזה מתנדב/מקורב/חבר של מקורב שאין לו אופציה להביא כרטיס(כן, בכסף) גם אם ההקצאה קטנה והמון אוהדים שנרשמו ימצאו את עצמם בחוץ.

אני אגיד רק שני דברים אחרונים על זה, כי הויכוח הזה בעיניי פשוט לא מכובד
1. המשפט הזה לא נכון. עובדתית, מידיעה, בוודאות.
2. אם מישהו חושב שהמתנדבים של הקבוצה הם חבורת אופרטוניסטים שמקדישים חלק ניכר מזמנם הפנוי בשביל לקבל כרטיסים למשחקי חוץ להם ולמקורביהם הוא קצת חי בסרט. מעבר לכך שרובם בכלל לא מגיע למשחקי חוץ, רק בשביל לתת פרופורציות, בכל השנה הנוכחית התקיימו 6 הגרלות - משחק אימון בכפר תבור, משחק גביע מול הפועל ר"ג, משחק באילת, 2 משחקים בהרצליה ודרבי אחד. והשנה לא היתה מאד יוצאת דופן. אם בשביל זה בנאדם נותן כל שבוע 1/2 עד יום התנדבות למועדון, אז לפחות בסולם שלי, הוא עשה עסקה גרועה לאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 09:07 
סמל אישי של המשתמש
מר קיפוד, אני לא מבין מה התלונה שלך בעצם. אתה חושב שהעמותה היא אסון ובעלים פרטי זה לוטו? קודם כל עובדתית ראינו שזה לא תמיד נכון (באנדרסטייטמנט)
שנית, זאת לא הייתה החלטה שנתקבלה, זה קורח המציאות. בלי העמותה ובלי האנשים שאתה מטנף עליהם כאן, לא הייתה קבוצה.
אז מה אתה רוצה בעצם חוץ מלשפוך רעל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 09:40 
סמל אישי של המשתמש
מי שהוריד את הדיון הזה לרמה האישית זה חבר של אהרל׳ה.

כל מה שרשמתי זה שרמי כהן מאז שעלינו ליגה נכשל פעם אחר פעם. ובלי להיות גאון גדול הוא יבחר בבחירות הבאות על סמך כלום ובקלות רבה מאוד.
כולי תקווה שאדם שיודע לנהל קבוצת כדורסל גם מקצועית ולא רק מהלב יקח אותנו.
זה הפתרון היחידי לדעתי, בינתיים כל מי שהציע את עצמו בבחירות זה אנשים שאין להם מושג גם כן.

אם היה אדם במועדון שיודע לנהל משבר, היום היינו מתעסקים באת מי כדאי לקבל בפלייאוף.
אולי אריק שור יביא שינוי, זאת התקווה לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 09:50 
אבקש לחדד.
אני לא הורדתי את הדיון לרמה האישית, אני העלתי אותו לרמה האישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:

כל מה שרשמתי זה שרמי כהן מאז שעלינו ליגה נכשל פעם אחר פעם. ובלי להיות גאון גדול הוא יבחר בבחירות הבאות על סמך כלום ובקלות רבה מאוד.
זה הפתרון היחידי לדעתי, בינתיים כל מי שהציע את עצמו בבחירות זה אנשים שאין להם מושג גם כן.

אם היה אדם במועדון שיודע לנהל משבר, היום היינו מתעסקים באת מי כדאי לקבל בפלייאוף.

אתה יודע שבנוסף לרמי כהן, שברור לכל בר דעת שאם יציג מועמדות אין סיכוי שהוא יקבל פחות מ90% מהקולות (ובצדק, כי הוא מנהל טוב בכל מה שלא קשור בחלק המקצועי, וכי הוא כנראה היחיד שמוכן להקדיש את הזמן הזה לקבוצה), יש עוד ארבעה חברי ועד נבחרים ועוד חבר הנהלה מבחוץ בעקבות שימת כסף, ככה שאני ממש לא מבין למה את כל האשמה אתה מתעקש להפיל רק עליו. איפה כל האחרים שירסנו אותו אם הוא מקבל החלטות כל כך הרסניות? איך זה ש(לשיטתכם, אתה והמסכימים אתך, כמובן )איש אחד שולט ביד רמה בקבוצה כמו בעלים פרטי כשאמורים להיות עוד ארבעה נבחרים ואחד כלכלי שמאזנים אותו?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 15:03 
למה הוא צריך לדעת דברים במקום לשפוך רעל ולסמן מטרות? זה הרבה פחות מרגש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 15:50 
Noam כתב:
אבקש לחדד.
אני לא הורדתי את הדיון לרמה האישית, אני העלתי אותו לרמה האישית.

:D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 18:16 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
שמוליקיפוד כתב:

אתה יודע שבנוסף לרמי כהן, שברור לכל בר דעת שאם יציג מועמדות אין סיכוי שהוא יקבל פחות מ90% מהקולות (ובצדק, כי הוא מנהל טוב בכל מה שלא קשור בחלק המקצועי, וכי הוא כנראה היחיד שמוכן להקדיש את הזמן הזה לקבוצה), יש עוד ארבעה חברי ועד נבחרים ועוד חבר הנהלה מבחוץ בעקבות שימת כסף, ככה שאני ממש לא מבין למה את כל האשמה אתה מתעקש להפיל רק עליו. איפה כל האחרים שירסנו אותו אם הוא מקבל החלטות כל כך הרסניות? איך זה ש(לשיטתכם, אתה והמסכימים אתך, כמובן )איש אחד שולט ביד רמה בקבוצה כמו בעלים פרטי כשאמורים להיות עוד ארבעה נבחרים ואחד כלכלי שמאזנים אותו?

בשביל שה צריכים להתייחס ךחלוקת התפקידים בוועד המנהל.
לדעתי היחידי מבין החמישה שהיו שהתעסק בזה הוא רמי. ולכן רק הגיוני שהוא יקבל את הביקורת על ההתנהלות המקצועית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 18:20 
רמי כהן כישלון!!
געגועים לאורי.

"ראיתי שגם הוא בטירוף ושהוא מנסה לחגוג איתי, הוא קפץ עליי אז כמובן שהרמתי אותו וחגגתי איתו, הוא ילד צעיר שבטח חולם להיות שחקן כדורגל בהפועל ורציתי להראות לו שאנחנו השחקנים והקהל כולנו אותו דבר, כולנו הפועל" ניקוליץ' על חגיגת השער עם מביא הכדורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 18:24 
שמוליקיפוד כתב:

למה זה כזה חשוב לך שאני חבר שלו? אתה גם רוצה להיות חבר שלי? לא ממליץ לך, אני חלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2017, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
אני מציע שכולם ירגעו ומהר.
רמי עובד נהדר ועל אף עונת הכשלון הזו והטעויות שהוא עשה הוא. זה שבנה את הקבוצה הזו מהיום שהקבוצה הזו קמה מחדש.הוא הצליח להעמיד תקציב שלא חלמנו עליו!!!
אז מי שלא עושה לא טועה.
אל תשכחו איפה היינו!!!
יש פה כמה אנשים ששכחו איפה היינו לפני 15שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 אפריל 2017, 00:49 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ItaiH6 כתב:
שמוליקיפוד כתב:

בשביל שה צריכים להתייחס ךחלוקת התפקידים בוועד המנהל.
לדעתי היחידי מבין החמישה שהיו שהתעסק בזה הוא רמי. ולכן רק הגיוני שהוא יקבל את הביקורת על ההתנהלות המקצועית.

זאת בדיוק הבעיה.
חברי הועד המנהל נבחרו בשביל לנהל. אם רק אחד עושה את זה אז הטענות אמורות להיות מופנות לארבעת האחרים, לא אליו.
עד השנה שעברה החנות התנהלה גם בלי שיהיה חבר ועד מנהל שהאחריות שלו היא החנות.
החל מהשנה האיש שמינה הועד המנהל לטפל בקשר עם הקהל/מתנדבים/חברים הוא מישהו שלא נבחר לועד המנהל מה שאומר שלא צריך חבר ועד מנהל שזה תחום האחריות שלו.
כנ"ל מנכ"ל. מנכ"ל צריך להיות בשכר ויש לנו כזה אז למה צריך גם חבר ועד מנהל שהתפקיד שלו הוא לעשות עבודת מנכ"לות בהתנדבות בנוסף למנכ"ל בשכר?
בקיצור חברי ועד מנהל צריכים בראש ובראשונה להיות אלה שקובעים איך הקבוצה מתנהלת, רק אחר כך כל השאר. מי שרוצה להתנדב לעשות רק אחד מהשאר בשמחה - לא בועד המנהל.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 92 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: