תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 20:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הרשמה לרכישת כרטיסים למשחק בחמישי
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 21:48 
מה שברור הוא שחייבים לאזרח את בנקס או האוול (עדיף בנקס לדעתי, אבל העיקר לאזרח אחד מהם) כדי שנוכל לשחק כמו שצריך מבחינת חמישייה. גם אם לא מביאים שום זר נוסף, עצם השחרור מהחוק הרוסי יתרום לנו לא מעט (כשרביב פצוע זה בכלל צועק לשמים, אבל גם איתו עדיף להיפטר מהמגבלה הזאת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 22:37 
לקבוצה הזו יש בעיות ברורות. והן לא ייפתרו לטעמי באימונים אלא בהחלטות פרסונליות. זה הזוי ולא ברור, אבל שוב נבנתה קבוצה בלי קומבו גארד זר. בנקס שחקן סופר מוכשר. אבל קומבו גארד הוא לא. לא יכול להיות שמביאים זרים מוכחים ואיכותיים, ועדיין 90 אחוז מהזמן הכדור בידיים של תמיר בלאט. לא יכול להיות שאין מוביל כדור זר ברמה בקבוצה. לתמיר יש יתרונות. קליעה. הבנת משחק. אבל הובלת הכדור שלו לא טובה ומזמינה לחץ. היכולת שלו לייצר מכדרו לא מספיק טובה. אין, חייבים זר שיעשה את זה.
בנוסף, אני ממש לא חושב שהאוול הוא השחקן שצריך ליד וויליאמס, שאגב חייב לעלות בחמישייה, צריך פורוורד שיוכל לרווח את המשחק.
הפועל חייבת להביא קומבו גארד זר. בהקדם. זה בכלל לא צריך להיות במחלוקת. אין, זו חובה. וחזרה של רביב תעזור מאוד, אבל עדיין. אסור לחכות עם זר. האופטימלי זה שזה יגיע בנוסף לאזרחות של בנקס. אבל גם אם לא. חובה קומבו גארד זר. אפילו אם זה אומר לוותר על טאקר.
הרע במיעוטו זה להחתים מחר בבוקר גארד ישראלי נוסף. כי עם קו הגארדים שיש כרגע הפועל במצב רע לקראת פתיחת העונה. ואסו לספ לעצמנו סיפורים שזה משחק אימון כי רואים בעיות מהותיות בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 22:50 
ואגב, תירוצים על הרכב חסר. גליל שיחקה עם שלושה זרים בלבד ובלי טל קרפלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 22:51 
כמובן שבגלבוע כבר יוצאים להתקפה על וויליאמס כאילו הוא תקף את גריפין והכל הגנה עצמית.
גם בפרקט כשהיו ביניהם היו חילופי דברים זה נגמר במכה חזקה של גריפין ששלחה את וויליאמס לריצפה (נשרקה בלתי ספורטיבית לגריפין).

מועדון של סמרטוטים, אחר כך הם יבכו בכל מקום על קללות של אוהדי הפועל ת"א במשחקים ביננו.
לפחות ברור לי מי אני רוצה שתרד ליגה השנה.

אה, בעצם זה מועדון שחיסל את גליל עליון ולקח את המקום שלהם בליגת העל בדרך לא ספורטיבית. אז בכלל שירדו ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 23:02 
purvis short כתב:
לקבוצה הזו יש בעיות ברורות. והן לא ייפתרו לטעמי באימונים אלא בהחלטות פרסונליות. זה הזוי ולא ברור, אבל שוב נבנתה קבוצה בלי קומבו גארד זר. בנקס שחקן סופר מוכשר. אבל קומבו גארד הוא לא. לא יכול להיות שמביאים זרים מוכחים ואיכותיים, ועדיין 90 אחוז מהזמן הכדור בידיים של תמיר בלאט. לא יכול להיות שאין מוביל כדור זר ברמה בקבוצה. לתמיר יש יתרונות. קליעה. הבנת משחק. אבל הובלת הכדור שלו לא טובה ומזמינה לחץ. היכולת שלו לייצר מכדרו לא מספיק טובה. אין, חייבים זר שיעשה את זה.
בנוסף, אני ממש לא חושב שהאוול הוא השחקן שצריך ליד וויליאמס, שאגב חייב לעלות בחמישייה, צריך פורוורד שיוכל לרווח את המשחק.
הפועל חייבת להביא קומבו גארד זר. בהקדם. זה בכלל לא צריך להיות במחלוקת. אין, זו חובה. וחזרה של רביב תעזור מאוד, אבל עדיין. אסור לחכות עם זר. האופטימלי זה שזה יגיע בנוסף לאזרחות של בנקס. אבל גם אם לא. חובה קומבו גארד זר. אפילו אם זה אומר לוותר על טאקר.
הרע במיעוטו זה להחתים מחר בבוקר גארד ישראלי נוסף. כי עם קו הגארדים שיש כרגע הפועל במצב רע לקראת פתיחת העונה. ואסו לספ לעצמנו סיפורים שזה משחק אימון כי רואים בעיות מהותיות בקבוצה.

בנקס יכול לשחק 1 אבל לא ליד תמיר.
אם עולה גארד ישראלי כמו לאומי הוא ישחק 2 ובנקס 1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 23:10 
לטעמי בנקס לא יכול לשחק 1. הוא פשוט לא השחקן. וגם אם נניח שכן, אם הוא לא יכול לשחק ליד תמיר אז צריך להביא גארד זר שכן יכול. וזה לא קשור לפציעה של רביב. זה קשור לזה שנבנתה פה קבוצה עם שניים ורבע גארדים. וזו טעות קשה. הקבוצה הזו חייבת עוד גארד. חייבת. ואם מישהו חושב שלאומי הוא פתרון למשהו אז הוא חי באשליות.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 23:37 
אשכרה פאניקה ממשחק אימון שני ועוד בלי רביב...
בלי קשר, אנשים שוכחים שזאת קבוצה שמשום מה החליטו לתת אותה עוד עונה לשרון אברהמי, אז עם כל הסגל שבנו פה, אל תצפו ליותר מידי.. הבנאדם לא קשור לענף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 ספטמבר 2016, 23:46 
שכחת להוסיף כמה מילים על ההנהלה הבזיונית וההתנהלות שלא תאמן, שרק בהפועל תל אביב יכולה לקרות
סך הכל בנו פה סגל עם הישראלי הכי טוב בליגה, סגן מלך הסלים באיטליה, שני שחקנים שנתנו עונה נהדרת בליגה הזו רק בשנה שעברה וזר נוסף שנראה ביינתים הכי טוב בקבוצה, לצד ישראלים מוכשרים מוכחים יותר ופחות.
אבל כצפוי, הפסד אחד נותן את האפשרות להכנס לפאניקה אז למה לא? ואם מצבנו כל כך גרוע מעניין מה מצבה של מכבי חיפה שהובסה היום על ידי הקבוצה שהפסידה לנו רק לפני כמה ימים
הכל מושלם? לא, אבל חודש לפני פתיחת העונה אתה מרשה לעצמך לקטול על ימין ועל שמאל בגלל הפסד אחד אפילו לא בסגל מלא

דרך אגב, בטעות נכנסתי היום לעמוד הראשון של האשכול על שאר הליגה וראיתי איך סיפרת ב2013/14 שכרגע נתניה ואשדוד טובות מהפועל ושאנחנו מועמדים לירידה אם קאונסיל לא יוחלף. עכשיו לך תבדוק איפה הן סיימו את אותה עונה ואיפה הפועל
נבקיצור, אני מאחל לכולם שתמשיך לדבר עכשיו ותעלם בפלייאוף בדיוק כמו בעונה שעברה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הרשמה לרכישת כרטיסים למשחק בחמישי
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 00:23 
Red or Dead כתב:
שכחת להוסיף כמה מילים על ההנהלה הבזיונית וההתנהלות שלא תאמן, שרק בהפועל תל אביב יכולה לקרות
סך הכל בנו פה סגל עם הישראלי הכי טוב בליגה, סגן מלך הסלים באיטליה, שני שחקנים שנתנו עונה נהדרת בליגה הזו רק בשנה שעברה וזר נוסף שנראה ביינתים הכי טוב בקבוצה, לצד ישראלים מוכשרים מוכחים יותר ופחות.
אבל כצפוי, הפסד אחד נותן את האפשרות להכנס לפאניקה אז למה לא? ואם מצבנו כל כך גרוע מעניין מה מצבה של מכבי חיפה שהובסה היום על ידי הקבוצה שהפסידה לנו רק לפני כמה ימים
הכל מושלם? לא, אבל חודש לפני פתיחת העונה אתה מרשה לעצמך לקטול על ימין ועל שמאל בגלל הפסד אחד אפילו לא בסגל מלא

דרך אגב, בטעות נכנסתי היום לעמוד הראשון של האשכול על שאר הליגה וראיתי איך סיפרת ב2013/14 שכרגע נתניה ואשדוד טובות מהפועל ושאנחנו מועמדים לירידה אם קאונסיל לא יוחלף. עכשיו לך תבדוק איפה הן סיימו את אותה עונה ואיפה הפועל
נבקיצור, אני מאחל לכולם שתמשיך לדבר עכשיו ותעלם בפלייאוף בדיוק כמו בעונה שעברה

כל מילה, רק ששכחת שהאשכול שהוא פתח היה בכלל על גלבוע/גליל שגם ירדה ליגה (או בקיצור כמעט כל מי ש״היינו צריכים ללמוד ממנה״ באשכול שם התרסקה, ירדה ליגה או התפרקה).
לא מאמין שיש פה עוד מי שלוקח אותו ברצינות. להחליף את טאקר... פחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 00:48 
purvis short כתב:

הפועל לא במצב רע. הפועל, נכון להיום, אחת הקבוצות הטובות בליגה.
יותר מזה, אני מסכים שיש בעיה של עומק בקו האחורי, אבל צריך לחכות עד שהאוול או בנקס יקבלו אזרחות. להחליף את טאקר זו תהיה התנהלות מביכה ולמזלנו אין סיכוי שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 01:08 
יש שתי בעיות אקוטיות בקבוצה כתוצאה מהפציעה של רביב - הובלת כדור (היום בקושי הצלחנו לעבור את החצי בהרכבים מסוימים) והגנה בקו האחורי. שילוב של שתי הבעיות האלה הוביל את גלבוע לקלוע היום כמעט 100 נק׳.
שיחקנו מול קבוצה בלי גבוהים, שהגבוה היחיד שלה (חוץ מביר כץ) בעצם לא היה היום והם ניצלו את זה לסמול בול של לחץ, ריצה ושלשות שלא הצלחנו להתמודד איתו ומנגד לא הצלחנו לנצל את היתרונות שלנו בפנים (חוץ מוויליאמס כששיחק). גם כי לא הצלחנו להגיע ל-set game שלנו מול הלחץ שלהם ולהביא את הכדורים פנימה למקומות שאנחנו רוצים אותם, וגם כי האוול אמנם עשה את הנקודות שלו אבל שוב בורח יותר מדי החוצה ולא היה מספיק דומיננטי בפנים. בכל מקרה זה גם באופן כללי קשה לנצח משחקים רק בפנים (אפילו אם יש לך יתרון על הנייר) ואנחנו חייבים את קו החוץ דומיננטי, מה שלא היה היום.
פרסונלית הייתי מרוצה רק מוויליאמס וטאקר, כל הישראלים איכזבו (חוץ מלאומי בדקות שלו) ולמרות שמי שניצח אותנו זה קוואלס וסיגרס אנחנו לא קיבלנו מספיק ערך מוסף מהישראלים שלנו לעומת אלו של גלבוע.

שוב, אין מה להתרגש ממשחקי הכנה יותר מדי (בטח לא באולם העלוב הזה שלא ראוי לארח אפילו משחק תיכונים), אבל מעבר לזה שמי שלא משחק תמיד חסר, באמת רואים כמה הדומיננטיות של רביב היא קריטית. מקווה שיהיה איתנו כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 01:26 
סמל אישי של המשתמש
תתפטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 01:43 
סמל אישי של המשתמש
דבר ראשון, ה"טורניר" הזה הוא חתיכת ביזיון וזה מחדל של מי שהסכים מצידנו (כמו שאר הקבוצות) להשתתף בו. מגרש בדיחה של מטר על מטר, המרחק בין קשת השלוש לקו האורך הוא משהו כמו 20 סנטימטר (הרבה פחות מנעל ממוצעת) כך שאי אפשר לשחק בפינות או לזרוק מהן, כל אחד שעושה יותר משני צעדים יוצא מהמגרש, השחקנים והצוות יושבים על ספסל שוודי (במרחק יריקה מהמגרש) כאילו הם בשיעור ספורט, ובנוסף אין מזגנים אלא רק שני מאווררים מסכנים מהתקרה, אז הפרקט רטוב לגמרי וכל שנייה השחקנים מחליקים. אני לא רוצה לחשוב איך המלתחות נראות (אם יש כאלה בכלל). זה אפילו לא תת-תנאים, אין שום ערך מקצועי או ספורטיבי למשחק כזה. ומן הסתם אני אומר את זה בלי קשר להופעה היום או מה שקרה עם וויליאמס. אני לא חושב שצריך לשחק שם בשבת, שישחקו נגד חיפה בכל אולם נורמלי אחר.

לגבי ההופעה של הפועל, מה שהכי מדאיג אותי זו שפת הגוף של בנקס והאוול. עושים מה שבא להם, אדישים, עושים פרצופים. זה נראה רע כששני השחקנים היקרים ואלה שאמורים להיות המובילים מקצועית בקבוצה נראים ככה. אני מקווה שלא מדובר בשחקן שבא להעביר פה עונה וללכת לכסף יותר גדול (האוול) ובשחקן שחושב שיש לו מעמד מיוחד (בנקס), ושזה ייראה אחרת לגמרי מהר מאוד.
טאקר כנראה לא כשיר לגמרי, נחכה לראות אותו בהמשך. היו לו מהלכים טובים ומהלכים פחות טובים.
וויליאמס נראה כמו השחקן הכי טוב בקבוצה, מחכה לראות אותו משחק גם במחצית השנייה...

הישראלים נראים חלש. בלאט היה גרוע היום אחרי שהיה טוב נגד נהריה. הוא לא יכול להיכנס לצבע וכשהקליעה שלו לא נכנסת הוא עול. מתן היה גרוע בשני המשחקים. הוא לא יכול לשחק 3, לא בשלב הזה של הקריירה. הוא לא יכול לשמור על גארדים, לרוץ אחרי חסימות, לבוא לעזרה מקלעים כמו שהוא אוהב, וגם בהתקפה הוא יותר נטל (הוריד כדור לרצפה כמה פעמים וזה היה מביך).
גינת ככה-ככה. מצד אחד לא נראה לא קשור לרמה, מצד שני גם אין לו אימפקט. דווקא איידן נראה הכי טוב. גם ליד וויליאמס והאוול הוא נראה הציוות הכי טוב, יותר מאשר גינת ומתן. אבל במשחק הזה מול הכלום בצבע של גלבוע לא היה לו מצ'אפ. רק מראה איך לא משנה כמה קיצוני הסמול בול, בסוף זה יותר יתרון מחיסרון.
גיא דותן לא קשור לרמות האלה. הוא לא מצליח לעבור את החצי, מילולית. הדקות שלו על המגרש הם בזבוז זמן עבור כל הקבוצה, הוא לא צריך לשחק בכלל, בין אם הוא שחקן אימונים או נבחן. כל הרכב בלעדיו עדיף על הרכב איתו, גם אם משחקים בלי רכז. צוף גם היה חלש. דווקא לאומי נתן כמה דקות טובות.

בסך הכל עם החיסרון של רביב ובהתחשב בכך שמראש הקבוצה נבנתה יותר קצרה בחוץ מאשר בפנים (ובתיאוריה אנחנו נוכל להביא עוד גארד זר עם האזרוח של בנקס/האוול), הקו האחורי שלנו לא טוב כרגע, בשני צידי המגרש. אני מצפה לראות הרבה יותר מבנקס בהמשך. מהתוצאה עצמה אני לא מתרגש, אלה לא תנאים למשחק כדורסל ובנוסף גלבוע באו בגישה אחרת לגמרי למשחק הזה, הם באו כדי לנצח ושיחקו ברמות אינטנסיביות ואגרסיביות הרבה יותר גבוהות. גם הזרים שלהם נראו מצוין (קוואלס הפתיע מאוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 06:17 
אין לי שום טענה להנהלה. הביאו זרים מצויינים. ואני לא קוטל אף אחד. היה אתמול משחק גרוע מאוד שחשף כמה בעיות מבניות רציניות בקבוצה. אני לא חושב שהדבר הנכון הוא לעצום עיניים ולומר לעצמנו שרביב פצוע ואלה רק משחקי אימון. אני לא בעד להחליף אף אחד. אבל הקבוצה לדעתי חייבת עוד גארד דומיננטי. האופטימלי הוא שבנקס יקבל אזרחות. אבל אם לא אז לדעתי צריך להביא שחקן כזה ומן הסתם זה יבוא על חשבונו של מישהו. אני מחזיק מטאקר. ולמעשה חושב שכל הזרים הם שחקנים טובים. אבל ללכת לעונה עם קו החוץ הזה זו לטעמי טעות.
לכל הפחות צריך לוותר בצער על איידן (שהוא אחלה) ובשכר שלו להביא גארד ישראלי, אפילו לחודשיים שלושה

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 07:30 
לגבי הזרים:

וויליאמס נראה מצויין. דומיננטי, עושה נקודות מתחת לסל. חזק מאוד, אבל גם נייד ומאוד רוצה. גם קלע כמה ג'מפים מחצי מרחק, ובכלל מסיים מאוד חזק מתחת לסל.
האוול. מסכים מאוד עם הניתוח של יובל. אדיש מאוד. מעדיף ג'אמפים מחצי מרחק ולא הולך פנימה. החטיא ליי אפים כי הוא הלך פשוט חלש לסל. נראה קצת מדאיג.
בנקס. לדעתי הוא דווקא רצה אתמול. אבל הכול הלך לו הפוך. והוא סבל מזה ש90 אחוז מההתקפות היו בידיים של תמיר. רבאק, כשבנקס על המגרש ההתקפות צריכות ללכת אליו. הוא צריך לעשות את הפיק אנד רולים. הוא צריך לצאת מחסימות. הוא האיש. לא הבאת את בנקס כדי שתמיר ייקח כמעט את כל הכדורים. ועדיין, אני לא חושב שהוא סוג השחקן שהפועל צריכה. הפועל צריכה קומבו גארד אמיתי וסקורר, סטייל דילייני או גארט. כאלה. שחקנים שכשהם משחקים עם תמיר, הם האחדים, הם מובילים את הכדור, הם מנהלים את העסק ותמיר משחק לידם, זורק כשהוא פנוי ופה ושם מקבל החלטות. לא תמיר צריך לנהל את ההתקפות, אלא הגארד הזר.
טאקר. הראה ניצוצות. אבל לא ייצר כלום מכדרור. לי יש תחושה שטאקר הוא שחקן לקבוצות גדולות, וקצת עלול ללכת לאיבוד במקרה של בלגן. הוא גם לא נראה עדיין בכושר. אבל הראה בגרות ורצון והרי אנחנו יודעים שהוא שחקן טוב. לדעתי אם יהיה בקבוצה הזו עוד גארד הוא יחזור להיות השחקן שהיה בקריית גת.

לגבי הישראלים: תמיר לא היה טוב אתמול. וגם זריקות שהוא קולע לא נכנסו לו. אבל הוא סובל מכך שאין לידו מוביל כדור. כי החסרון של תמיר זה הובלת הכדור. ואין מה לעשות, זה יכול להיפתר רק אם יביאו עוד גארד.
גינת. הראה יכולות אתלטיות יפות. אבל קצת לא מצא את עצמו בעמדה שלו, וקצת התקשה לסיים מתחת לסל.
איידן. מסכים עם יובל. נראה בסך הכול דיי טוב.
מתן. ראשית, הוא חייב לעלות בחמישייה. בגילו, להעלות אותו מהספסל זו טעות. גם כי יש את האוול מהספסל מה שאומר שמתן אפילו לא חילוף ראשון, גם כי הוא מתקשה ככה להיכנס למשחק וגם כי בגלל שיש עומק בעמדות האלה כשהוא כבר עולה הוא משחק 3. אין מה לעשות. יש 5 שחקנים בעמדות הפנים ואחד מהם צריך לא לשחק. ולדעתי חייב להיות משוחרר עבור גארד. אין ברירה.
לטעמי הפועל צריכה להביא גארד ישראלי (רוט, ברנדוויין) ולעלות בחמישייה עם הגארד הישראלי, בנקס, טאקר, מתן ודארל וויליאמס. וזו כבר תהיה התחלה יותר טובה ומאוזנת וגם ייאזן קצת את השימוש בספסל. אין מה להמשיך עם גיא דותן. הוא לא מה שהפועל צריכה ולא יתרום כלום במצב הנוכחי. רוט או ברנדוויין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 11:23 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
אשכרה פאניקה ממשחק אימון שני ועוד בלי רביב...
בלי קשר, אנשים שוכחים שזאת קבוצה שמשום מה החליטו לתת אותה עוד עונה לשרון אברהמי, אז עם כל הסגל שבנו פה, אל תצפו ליותר מידי.. הבנאדם לא קשור לענף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 18:48 
לא הייתי שופט את בנקס כל כך מהר. בינתיים הוא פסיבי ולא כל כך בכושר אבל בכל זאת מדובר פה על סופר סקורר "ברמת יורוקאפ" כבר שנים, אין אפילו עונה אחת בקריירה שלו שהוא לא נתן סקורינג ברמה הגבוהה בסופו של דבר (כולל העונה שהוא נחתך מגליל ואז הלך לוארזה ודפק 17 נק' למשחק באחוזים מטורפים בליגה יותר טובה משלנו). בברינדיסי כל משחק ההתקפה עבר דרכו והוא היה סופר דומיננטי, בכלל הדיבור פה היה שלא יהיו מספיק כדורים ושבנקס יקח על עצמו יותר מדי ופתאום יש יותר מדי כדורים ומעט שחקנים יוצרים... מראה כמה כל המסקנות האלה נחפזות ולא שוות יותר מדי. האוול נחת פה לפני שבוע וגם בנהריה לקח לו זמן להתניע בקדם עונה, אלו לא שחקנים שנוחתים פה פעם ראשונה בארץ. אי אפשר להיות כל כך נחפזים ועל הדיבורים לחתוך את טאקר אחרי משחק אחד בכלל אין ממש מה להגיב. אני רק מתאר לעצמי איך היו התגובות על וויליאמס אם הוא לא היה רמה מעל הקבוצה, כששחקנים כמו בנקס/טאקר/האוול שעשו פה משהו בליגה נשפטים על פי משחק אימון אחד...

כאמור יש לנו בעיה די ברורה בקו האחורי כרגע בלי רביב, גם כשבנקס יהיה יותר טוב. חסר לנו מאוד מוביל כדור נוסף וזה בלט במיוחד מול קבוצה שלחצה אותנו על כל המגרש ועוד מגרש כזה קטן. הפתרונות האפשריים לסיפור הזה ברורים ומן הסתם הם לא לחתוך את טאקר ודברים הזויים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 19:45 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה היה התכנון לגבי החמישיה בחוק הרוסי אבל אני מניח שהיא היתה אמורה להיות : בנקס, רביב, טאקר, מתן ודארל וויליאמס.
בלאט, לאומי ובן משה מחליפים לעמדות 1-3, גינת, איידן והאוול מחליפים לעמדות 4-5.
נכון שכרגע יש רשימת גארדים ישראלים חופשיים לא רעים בכלל אבל כנראה שיש כאן רצון של המועדון לתת את הבמה לצעירים ובמיוחד לתמיר בלאט לאור הקמפיין האחרון שלו בנבחרת.
רביב נפצע, קורה. אין מה להיכנס לפאניקה אלא להמשיך לתרגל את כולם בעמדות שלהם עד שהוא יחזור. מה שכן מדאיג זה ההתייחסויות לשפת הגוף של בנקס והאוול,פה דווקא צריך לבוא לידי ביטוי אפי והניסיון שלו עם זרים בעלי מקרי מוח למיניהם. גב חזק שלו לשרון יסדר לכולם את הראש.
אני מאוד אוהב את הבניה של הקבוצה,עדיף לתת לה לרוץ בהרכב מלא לפני שמקבלים החלטות של צירוף או שחרור שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 20:10 
אין למי לתת במה, כי גם אם צוף ולאומי היו ברמה של ליגת העל (והם רחוקים מאד משם) הם פשוט לא סוג השחקן שחסר לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 20:15 
והכי חסרה לי היררכיה. בקבוצה שיש בה הרבה כשרון אצל הזרים וסקוררים ברמה של בנקס ווויליאמס צריכה להיות היררכיה בהתקפה. זו העבודה של שרון. אבל לאור היכולת שהוא הפגין בעונה שעברה בשליטה על הזרים וארגון המשחק, אני לא בונה על זה שהוא יצליח בכך במיוחד. בינתיים נותר לראות מתי רביב יחזור ומה נעשה בלעדיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 20:26 
הפתרון לבעיית הגארדים צריך להיות השאלה בן משה/לאומי והבאה של גארד מחליף ברמה גבוהה (יחסית למחליף). אפילו נרוויח פעמיים, כי מעבר להתחזקות של הסגל גם שחקן צעיר שלנו יקבל דקות בלאומית במקום לחמם את הספסל בליגת העל. וכמובן איזרוח של אחד הזרים. :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 ספטמבר 2016, 22:37 
מה המצב עם נייט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 04:51 
סמל אישי של המשתמש
למה שמתן יהיה בחמישיה?
או שבלאט יקבל הרבה דקות?

לתת פור לליגה?
לעשות את זה יותר מעניין?
לעשות את זה יותר "מרגש"?

זה מגניב והכל,
אבל די,
הפועל זה לא תחביב או סיטקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 10:12 
KingAlpaca כתב:
למה שמתן יהיה בחמישיה?
או שבלאט יקבל הרבה דקות?

לתת פור לליגה?
לעשות את זה יותר מעניין?
לעשות את זה יותר "מרגש"?

זה מגניב והכל,
אבל די,
הפועל זה לא תחביב או סיטקום.

מתן טוב לי בחמישיה כי הוא בקבוצה. ואם הוא בקבוצה ומקבל משכורת הייתי רוצה לנצל אותו בדרך הכי טובה שאפשר. במיוחד כשאני בטוח שאפשר לנצל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 12:47 
מאוד פשוט: החלטת להשאיר את מתן לעוד עונה? אז תוציא ממנו את המקסימום. להתחיל איתו, בגילו, מהספסל, ולתת לו לשחק בעמדה 3 זה פשוט לבזבז אותו. אם זה התכנון אז לא היה צריך להשאיר את מתן. השארת את מתן? תן לו לשחק בעמדה שלו. תן לו לעלות בחמישייה. הוא הראה בסיום העונה שעברה יכולות טובות מאוד.
והפועל גם צריכה לקבל החלטה מאוד ברורה: בעמדות הפנים יש את האוול, וויליאמס, גינת, מתן (שיעיל רק בעמדה 4) ואיידן. אין שום סרט שחמישה שחקנים יוכלו להיות משולבים בעמדות האלה. יש 80 דקות לשחקני הפנים. יש שני זרים שישחקו 25-30 דקות במשחק. זה היה ברור מלכתחילה שאין שום היגיון להחתים גם את איידן וגם את גינת. אני לא מבין למה הלכו למהלך שמראש היה ברור שהוא מיותר. אבל כרגע יש מצב נתון. אני מאוד אוהב את איידן וגם את גינת, והם מראים דברים יפים, אבל יש חוסר איזון בקבוצה. נעשתה טעות וצריך לתקן אותה. אחד מהם צריך לעזוב לדעתי ובמקומו צריך להחתים גארד ישראלי. במהרה. אין מה לעשות, אי אפשר ללכת לעונה עם 5 שחקני פנים ושניים וחצי גארדים. עכשיו זה בדיוק הזמן לתקן את זה. כי אחרת הסיפור הזה עלול לפגוע מקצועית בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 19:46 
אז בלי הזר הכי טוב עד כה הפועל מנצחת דו ספרתי את מכבי חיפה, כשטאקר(לשחרר) קולע 21 ובנקס(נורה אדומה) אחריו עם 16
בכלל מצחיקה אותי ההיסטריה סביב ההחלפות שצריכות להעשות במהרה, כאילו הליגה לא אורכת 5000 מחזורים לפני פלייאוף וכאילו לא רק לפני כמה חודשים הפכנו ממועמדים לירידה לקראת סוף העונה לקבוצה שרחוקה סל ומספר החלטות שיפוט מלהגיע לפיינל פור אחרי סדרת פלייאוף מול אלופת המדינה

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 19:46 
ניצחנו 89-75. זה מסביר את השקט פה בפורום. הפאניקה תאוחסן עד להפסד הבא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 19:47 
סמל אישי של המשתמש
תודה לאל שדמגוגיה לעולם לא מאוחסנת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
KingAlpaca כתב:
תודה לאל שדמגוגיה לעולם לא מאוחסנת.

איך אתה סובל את עצמך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 ספטמבר 2016, 19:57 
שמישהו יתן רשמים מהמשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: