תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:36

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מלפפונים והחתמות לעונת 2016/17
הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 17:26 
אם פרנקו מפסיד היום הוא עוד יכול לסיים אצלנו.
או דן שמיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 17:33 
קאונסיל כתב:
או דן שמיר.

למרות שלטעמי פרנקו מאמן טוב, אני לא הייתי מחתים אותו בנקודת הזמן הזו. אחרי קדנציה בהפועל ירושלים.
מעדיף מאמן שהפועל עבורו היא לא סוג של נסיגה בקריירה (ומה לעשות, מקצועית, מהתקציבים של ירושלים לאלה של הפועל מדובר בנסיגה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 17:37 
purvis short כתב:
קאונסיל כתב:
או דן שמיר.

למרות שלטעמי פרנקו מאמן טוב, אני לא הייתי מחתים אותו בנקודת הזמן הזו. אחרי קדנציה בהפועל ירושלים.
מעדיף מאמן שהפועל עבורו היא לא סוג של נסיגה בקריירה (ומה לעשות, מקצועית, מהתקציבים של ירושלים לאלה של הפועל מדובר בנסיגה)

מעדיף להמשיך עם שרון? אני מעדיף מאמן טוב בסיטואציה קצת בעייתית, מאשר מאמן פחות טוב בסיטואציה טובה.
לדעתי הוא פשוט יהיה יקר מידי אחרי ירושלים.
דן שמיר בעיניי האופציה המועדפת אם לא רמי הדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 17:47 
אם זה פרנקו או אברהמי - גם בהתחשב בעלויות. הייתי הולך על אברהמי.
ולא כי אני חושב שפרנקו מאמן פחות טוב. ממש לא. אלא בגלל הסיטואציה. לדעתי זו לא הסיטואציה המתאימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
ואם זה דנשה או שרון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 18:37 
עם מאמן כמו שרון אתה הולך לעוד עונה של להעביר את הזמן ולקוות לכמה משחקים טובים, מקום 6-8 ופלייאוף שבו בנס נעבור סיבוב.
עם מאמן עם קבלות ויכולת אימון מוכחת אתה יכול לכוון (וכמובן לא בהכרח להצליח, אבל כרגע מדובר ברמת בניית הקבוצה) יותר גבוה את הקבוצה שאתה בונה.
לא רואה אותנו מגיעים רחוק עם אברהמי לצערי. מקווה להתבדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:01 
לדעתי הכל יקום ויפול על הבניה של הקבוצה. אם הקבוצה תיבנה נכון וטוב, עם דגש על הזרים, זה הרבה יותר משמעותי מאשר אם יעמוד על הקווים X או Y. אם נלך לעוד עונה שבה נרדוף אחרי הזנב עונה שלמה במטרה לתקן את הליקויים שנעשו בקיץ (ובעונה הנוכחית כל ארבעת הזרים שהוחתמו בקיץ + שני הישראלים הבכירים שהוחתמו בקיץ היו בדיעבד ליקויים שהיינו צריכים לתקן תוך כדי העונה, חלק באשמתם וחלק לא באשמתם, ואף אחד מהם לא היה פקטור בקבוצה של סוף העונה) אז אנחנו נהיה בבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:10 
ולכן, למי היית נותן לבנות את הקבוצה, לפרנקו/שמיר או לאברהמי?
אני בוחר באחד מהשניים הראשונים בלי לחשוב פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:13 
סמל אישי של המשתמש
למאמן שבנה קבוצה בלאומית עם זרים כמו יוטר ואסברי אני לא חושב שיש מניעה לבחור זרים בקיץ.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:19 
דן שמיר בנה קבוצה טובה בשנים האחרונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:25 
אברהמי בקדנציה הקודמת שלו בהפועל בנה קבוצה מצוינת עם יוטר ואסברי (ששיחקו אצלנו בלאומית אבל היו יותר טובים מ-90% מהזרים ששיחקו אצלנו בליגת העל, עד כמה שזה עצוב). זו היתה קבוצה סופר מוכשרת בסטנדרטים של הלאומית, למרות שלא עלינו ליגה באותה עונה בגלל פציעות. הסיבה לכך שהוא בנה אז סגל מצוין היא שאין לו אגו כמו של ארז וקטש שמנסים כל הזמן לגלות כישרונות ולהמציא את הגלגל - גם יוטר וגם אסברי זה שני זרים ששיחקו בארץ והגיעו אלינו מהלאומית. אדלשטיין שבא לאחר מכן כמובן היה חייב להחתים כל מיני רוקיז מהמכללות ולגלות את אמריקה, בהתחלה הביא איזה שמן אחד טרייסי סמית' ששוחרר תוך שבוע ואז היו קלי וסטיט בעונת רוקי בינונית שלא היו זרים בטופ של הליגה. גם קטש היה חייב ללכת ולהחתים שני רוקיז כמו ריון בראון מהסאמר ליג וג'רון מיימון למרות שהיה לנו תקציב זרים סביר לחלוטין והמטרה היתה ללמוד מטעויות ולא להחתים יותר מרוקי אחד. אלו דברים שנובעים במידה רבה משחצנות ואגו.
כמובן שליגת העל זה עולם אחר אבל אין ממש חוקים ברורים בעניין הזה. מה שבטוח זה שאדלשטיין וקטש לא עשו עבודה טובה בתחום הזה אצלנו, לא בבניית ולא בניהול הסגל.

לגבי פרנקו ושמיר, הם לא ריאליים כרגע וגם אם היו אז הם סופר יקרים. שמיר ספציפית ממה שאני מבין ממשיך בחולון, לגבי פרנקו נראה אחרי היום...
אגב, שמיר עשה עבודת די מזעזעת באילת מבחינת בניית וניהול סגל (החליף שני זרים תוך חודש, אחר כך הביא איזה זר וחתך אותו תוך שבוע אחרי שכבר נרשם ושיחק, בלאגן אחד גדול). גם בחולון עבודה די מזוויעה עם הזרים. אני מחזיק משמיר אבל בתחום הזה של בניית סגל הוא לא הוכיח את עצמו בכלל וגם נכוונו לא מעט מהמאמנים היקרים האלה עם הסמכות האבסולוטית וקבלת ההחלטות שלהם בפגרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:34 
בסדר, ועדיין עניין הניסיון וההכירות עם הצרכים בליגת העל משמעותי פה.
כולם מדברים פה על יוטר ואסברי מלפני 5 שנים. זאת בדיוק הבעיה. זה היה לפני 5 שנים ובלאומית. הוא עדיין לא בנה קבוצה לליגת העל.
למה שניתן למאמן שבלי ספק נכשל פה במהלך העונה (ונכון, עשה 4 משחקים יפים בפלייאוף) להמשיך איתנו עונה נוספת? על איזה קרדיט?
אם התשובה היא שאין מישהו פנוי בשוק שהוא יותר טוב אני מקבל (בהנחה וזה באמת ככה). אבל כל עוד יש מאמנים יותר טובים בשוק, אני חושב שאנחנו צריכים לפנות לשם.
המטרה שצריכה להיות בעיניי הוא לכוון הכי גבוה שאפשר ועם אברהמי כמאמן ראשי (לא ראיתי עדיין שום פרסומים על מנהל מקצועי רציני) לדעתי אנחנו לא מכוונים לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:35 
צריך לזכור שיהיה לידו מנהל מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
אני מקווה שבנושא המנהל המקצועי הכוונה היא לא לטפירו או משהו מסוגו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 20:16 
סמל אישי של המשתמש
א. כרגע אין בשוק מאמן סביר בעלות נורמרלית.
ב. גם השנה הזרים שאברהמי הביא היו טובים מאלו שקטש הביא.
ג. אברהמי השתפר במהלך העונה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 22:17 
Fez כתב:
אברהמי בקדנציה הקודמת שלו בהפועל בנה קבוצה מצוינת עם יוטר ואסברי (ששיחקו אצלנו בלאומית אבל היו יותר טובים מ-90% מהזרים ששיחקו אצלנו בליגת העל, עד כמה שזה עצוב). זו היתה קבוצה סופר מוכשרת בסטנדרטים של הלאומית, למרות שלא עלינו ליגה באותה עונה בגלל פציעות. הסיבה לכך שהוא בנה אז סגל מצוין היא שאין לו אגו כמו של ארז וקטש שמנסים כל הזמן לגלות כישרונות ולהמציא את הגלגל - גם יוטר וגם אסברי זה שני זרים ששיחקו בארץ והגיעו אלינו מהלאומית. אדלשטיין שבא לאחר מכן כמובן היה חייב להחתים כל מיני רוקיז מהמכללות ולגלות את אמריקה, בהתחלה הביא איזה שמן אחד טרייסי סמית' ששוחרר תוך שבוע ואז היו קלי וסטיט בעונת רוקי בינונית שלא היו זרים בטופ של הליגה. גם קטש היה חייב ללכת ולהחתים שני רוקיז כמו ריון בראון מהסאמר ליג וג'רון מיימון למרות שהיה לנו תקציב זרים סביר לחלוטין והמטרה היתה ללמוד מטעויות ולא להחתים יותר מרוקי אחד. אלו דברים שנובעים במידה רבה משחצנות ואגו.
כמובן שליגת העל זה עולם אחר אבל אין ממש חוקים ברורים בעניין הזה. מה שבטוח זה שאדלשטיין וקטש לא עשו עבודה טובה בתחום הזה אצלנו, לא בבניית ולא בניהול הסגל.

לגבי פרנקו ושמיר, הם לא ריאליים כרגע וגם אם היו אז הם סופר יקרים. שמיר ספציפית ממה שאני מבין ממשיך בחולון, לגבי פרנקו נראה אחרי היום...
אגב, שמיר עשה עבודת די מזעזעת באילת מבחינת בניית וניהול סגל (החליף שני זרים תוך חודש, אחר כך הביא איזה זר וחתך אותו תוך שבוע אחרי שכבר נרשם ושיחק, בלאגן אחד גדול). גם בחולון עבודה די מזוויעה עם הזרים. אני מחזיק משמיר אבל בתחום הזה של בניית סגל הוא לא הוכיח את עצמו בכלל וגם נכוונו לא מעט מהמאמנים היקרים האלה עם הסמכות האבסולוטית וקבלת ההחלטות שלהם בפגרה.

את אסברי די כפו עליו. רק שתדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 22:20 
רדנקו כתב:
Fez כתב:

את אסברי די כפו עליו. רק שתדע.

יש מצב. ועדיין, אתה יכול לדמיין את המשפט הזה נאמר על אדלשטיין? :SMOKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 22:23 
פרנקו פוטר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יוני 2016, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 11:36 
http://sports.walla.co.il/item/2969603

עמית שמחון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 11:59 
לא רואה שום דרך שהפועל יכולים, כלכלית או מקצועית, להשאיר את מתן וגם להביא את שמחון. נשמע לי מאוד לא סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 12:07 
אם כן זה רק במקום. וגם אז זה קלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 12:12 
Fez כתב:
לא רואה שום דרך שהפועל יכולים, כלכלית או מקצועית, להשאיר את מתן וגם להביא את שמחון. נשמע לי מאוד לא סביר.

מסכים. מניח שזה גם חלק מהמשא ומתן עם מתן וגם חלק מבדיקת האופציות וההבנה שייתכן ומתן לא יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 12:18 
יכול להיות שיש ספונסר שלא נחשפנו אליו, אל תבטלו את האפשרות ששמחון יצורף ומתן יישאר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 12:58 
צור ש. כתב:
Fez כתב:

מסכים. מניח שזה גם חלק מהמשא ומתן עם מתן וגם חלק מבדיקת האופציות וההבנה שייתכן ומתן לא יישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
הלוואי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 13:48 
הוא יכול לשחק בעוד עמדות חוץ מ3?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 15:25 
2-3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2016, 21:23 
סמל אישי של המשתמש
לפי ONE:מכבי חיפה החליטה לממש את האופציה על הגארד המתאזרח ג'ון דיברתולומאו.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 155 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: