תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 18:19 
אל תשכח שאנחנו מדברים על משחק אחד מתחילת העונה, כן?
נכון, היה רצוי להודיע מראש שמצבים כאלה יכולים לקרות, אבל תספור כמה פעמים שיחקנו באמצע שבוע במשחק שנגמר ב22:00 והלאה, ומדובר בקטגוריה הרבה יותר רחבה של אנשים.
חוץ מזה, שהמספרים לא קרובים בכלל לכן אין בכלל מה להשוות בשני הדברים. לא יודע אם אתה זוכר, אבל בסוף העונה שעברה היה משחק (נדמה לי מול אשדוד) ביום שישי בצהריים. למשחק מיותר ונטול חשיבות הגיעו בערך אלף ילדים והאולם היה מלא, מה שדי מלמד על החשיבות של הדבר הזה וההבדלים.
יש לך בקהל דתיים, ילדים, חיילים, סטודנטים, הורים, מוסלמים, וכו'.
לכל אחד יש את המגבלות שלו, ולכן לרוב, אין מה לעשות, יש להתחשב בקבוצות היותר גדולות.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 18:23 
רצון והושטת יד יש ובשמחה. כי בסופו של דבר מה שהכי חשוב זה שיבואו כמה שיותר אנשים למשחקים של הפועל.
אני רק לא מקבל את זה שמשחק בשבת זה יהרג ובל יעבור כי מבחינתי זו מגבלה שיש לאנשים כמו כל המגבלות האחרות שציינתי.
נוחות או אפשרות זה כבר עניין של השקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תאריך ושעה למשחק נגד חיפה?
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 18:31 
נכון זה רק משחק אחד,
נכון זה משחק חסר חשיבות מכיוון שהסדרה מול י-ם נקבעה.
ובכל זאת,לחלקכם זה נראה לא משמעותי אבל פשוט נראה מוזר שהמשחק בשבת,כן הייתי מצפה לתגובה מהעמותה,הייתי מקבל כל הסבר,
אני מבין שהמצב בעייתי גם ברגל וגם בסל ויש כפיפות לגוף השידור.
ויכול להיות שמבחינתך זה לא ייהרג ובל יעבור,לי זה כן אבל לבריאות.
לדחות את המשחק בשעה וחצי,שעתיים לא אסון,מניח בכל מקרה שלא יביאו ילדים קטנים אם המשחק יסתיים באזור 9 ולא יקרה כלום אם ילד בן 6-7 יישאר ער עד 11 בלילה באופן חד-פעמי.
אין לי בעיה עם משחקים בשישי בצהריים,היה כזה מול אשדוד השנה גם כן,בחוץ והיה סולד אאוט מבחינתנו,על הכיפאק.
אם נהיה כנים ויד על הלב אפשר לפתור וזה לא תורה מסיני,השאלה אם מנסים ולכן ברגע שאני לא רואה תגובה מהמועדון(ולעומת זאת לדברים אחרים כן מתייחסים) זה קצת לא נעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 18:42 
אתה לא מצליח להבין.
זה לא עניין של "לפתור" בכלל, כי פתרון שלך הוא בעיה של מישהו אחר. משחק חסר חשיבות כמו המשחק הזה שמתקיים ב9 בערב יגרום לזה שהאולם יהיה חצי ריק. ילדים לא יישארו ערים באופן חד פעמי, כי זה יהיה חד פעמי מספר 10 העונה, לכן הם פשוט יישארו בבית.
ומכיוון שאין דרך לגרום לכך שהכל יתאים לכולם, צריך למצוא דרך לאזן. אם היינו בית"ר, שחצי מהקהל שלה שומר שבת, אז היה היגיון בדרישה לא לשחק בשבת, אבל אנחנו לא בית"ר, ומספר האנשים הרלוונטי הוא לכל היותר 100, וגם זאת הערכה מאוד מאוד נדיבה.
לכן משחק אחד בעונה בשבת לדעתי עונה על ההגדרה "מאוזן".

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
אני יכול לתת דוגמא אישית שלי
אני רוצה לקחת את הילדים למשחק
אם הוא יתחיל בשמונה וצפונה אני לא אוכל להביא אותם.

בכל מקרה, נראה לי שפעם לקחתי אותך טרמפ ממשחק.
אם זה יעזור, אני מתנדב בשמחה להיות נהג/גוי של שבת בשבילך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מאי 2016, 19:08 
אנא להשאיר את הכפייה הדתית ממנה אנחנו סובלים בכל תחום במדינה המזויינת הזאת מחוץ לגבולות הפועל תל אביב.

תודה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 15:25 
האדום הצורר כתב:
אנא להשאיר את הכפייה הדתית ממנה אנחנו סובלים בכל תחום במדינה המזויינת הזאת מחוץ לגבולות הפועל תל אביב.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 17:11 
אז תמיד עדיף לבוא על חשבון הציבור הדתי?כי הם מיעוט?
אני לא מקבל את הטענה בגלל שזה מיעוט אפשר לדפוק אותם,חלילה אפשר היה להגיד שאפשר להמשיך עם היחס המזלזל לערבים,הרי הם בכל זאת מיעוט?
בשביל להיות בית"ר מבחינת קהל שומר שבת אתה צריך ליצור מצב נוח שבו הקהל הזה יוכל להשתתף בפעילויות ויגיע למשחקים.
הדיון הזה אמנם לא ישנה בכלום אבל אני שמח שהוא כן מתקיים כי הבעיה היא לא רק המשחק הזה.
והמספר הוא ממש לא 100 אלא הרבה יותר אם כבר ממספרים ומכמתים.
למה שישנה לאנשים 7 או 9? מלבד ילדים קטנים
זה כבר עניין של נוחות,אמנם אדם דתי בחר להיות דתי ולשמור שבת,אבל לצורך הדוגמא חולה כרון שלא יכול לשתות אלכוהול ואדם רגיל שיש לו בחירה בין סוגי המשקאות,אולי דוגמא רעה,אבל בכל מקרה נסו להבין את קו המחשבה באופן כללי.
אני הייתי משאיר את הילד אבל יכול להיות שאני המשוגע היחידי (מניח שהתגובות יהיו "אני הייתי לא שומר שבת בשביל לראות הפועל בדיוק באותו קטע או שזה יותר מדי חודר לפרטיות)
אבל היום גם טענה של חיילים שצריכים לחזור מוקדם,מה קורה אם רוצים לצאת לבילוי במועדון? בוחרים לוותר על יציאה או ללכת לבלות,זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי.
סומך-אם הילדים ישנו צהריים,זה לא יוכל לעוזר? (אני לא מבין בשעות שינה לילדים,אלא באמת מנסה לחשוב על פתרון)
ייתכן,לצערי אין לי רישיון תודה על הטרמפ ועל ההצעה,אבל זה לא תופפס,אני לא אעבוד על עצמי
לגבי התלונות על תח"צ בשבת אני מבין אתכם ואפילו מסכים,עוול גדול.
אני לא חושב שאפשר להגיד שאני מחברת הכופים הדתיים,אולי מחבורת הקופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:15 
הציבור היהודי דתי במדינת ישראל הוא הכי רחוק ממיעוט שאפשר להיות. לא רק שזו קבוצה פריווילגית, זו גם קבוצה שכופה את הערכים שלה על קבוצות אחרות למרות שמספרית הן גדולות ממנה בהרבה. אז עד שיש מקום שפוי אחד ממנו אפשר לברוח מהדבר הזה, הייתי מעדיף שהוא יישאר חופשי.

תודה שוב.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:22 
סמל אישי של המשתמש
יאללה הפועל מלחמה כתב:
אז תמיד עדיף לבוא על חשבון הציבור הדתי?כי הם מיעוט?
אני לא מקבל את הטענה בגלל שזה מיעוט אפשר לדפוק אותם,חלילה אפשר היה להגיד שאפשר להמשיך עם היחס המזלזל לערבים,הרי הם בכל זאת מיעוט?
בשביל להיות בית"ר מבחינת קהל שומר שבת אתה צריך ליצור מצב נוח שבו הקהל הזה יוכל להשתתף בפעילויות ויגיע למשחקים.
הדיון הזה אמנם לא ישנה בכלום אבל אני שמח שהוא כן מתקיים כי הבעיה היא לא רק המשחק הזה.
והמספר הוא ממש לא 100 אלא הרבה יותר אם כבר ממספרים ומכמתים.
למה שישנה לאנשים 7 או 9? מלבד ילדים קטנים
זה כבר עניין של נוחות,אמנם אדם דתי בחר להיות דתי ולשמור שבת,אבל לצורך הדוגמא חולה כרון שלא יכול לשתות אלכוהול ואדם רגיל שיש לו בחירה בין סוגי המשקאות,אולי דוגמא רעה,אבל בכל מקרה נסו להבין את קו המחשבה באופן כללי.
אני הייתי משאיר את הילד אבל יכול להיות שאני המשוגע היחידי (מניח שהתגובות יהיו "אני הייתי לא שומר שבת בשביל לראות הפועל בדיוק באותו קטע או שזה יותר מדי חודר לפרטיות)
אבל היום גם טענה של חיילים שצריכים לחזור מוקדם,מה קורה אם רוצים לצאת לבילוי במועדון? בוחרים לוותר על יציאה או ללכת לבלות,זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי.
סומך-אם הילדים ישנו צהריים,זה לא יוכל לעוזר? (אני לא מבין בשעות שינה לילדים,אלא באמת מנסה לחשוב על פתרון)
ייתכן,לצערי אין לי רישיון תודה על הטרמפ ועל ההצעה,אבל זה לא תופפס,אני לא אעבוד על עצמי
לגבי התלונות על תח"צ בשבת אני מבין אתכם ואפילו מסכים,עוול גדול.
אני לא חושב שאפשר להגיד שאני מחברת הכופים הדתיים,אולי מחבורת הקופים.

שינת צהריים לא עוזרת כי למחרת יש בית ספר.
תרגיש חופשי לבקש טרמפ מתי שתצטרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 21:53 
שפוי הוא לא,תהיה בטוח.
והאמת שלא כ"כ הבנתי,אבל הנה השארתי אחלה נושא שיחה לטרמפ הבא(באופן כללי יש טרמפ קבוע ואני מסודר),תודה רבה אני מאוד מעריך את העזרה :ROSE: :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 22:08 
אני באמת חושב שעדיף שלא לקחת את זה למקומות של דיונים על כפייה דתית, וזאת גם ממש לא הייתה הכוונה שלי בהתנגדות להזזת המשחק.
בניגוד לסוגיות שנוגעות לענייני המדינה והחברה, אנחנו במסגרת של פנים הפועל ורצוי לנסות לבוא אחד לקראת השני ולא להתנגש אחד עם השני.
מה שטענתי בעניין המספרי (ולדעתי לא הובנתי נכון) הוא לא שאסור להתחשב בדתיים כי הם הקבוצה הכי קטנה, אלא שצריך למצוא דרך הגיונית כדי לנסות לאזן כמה שאפשר. מכיוון ששעה אחת לא תתאים לילדים, אחרת לא תתאים לדתיים והשלישית לא תתאים לחיילים, צריך לנסות למצוא את שביל הזהב בהסתכלות על כלל העונה ולא על משחק אחד.
לכן, אם כל המשחקים היו בשבת והייתה קמה דרישה להעביר חלק מהמשחקים למוצ"ש או לאמצע שבוע, הייתי תומך ב100 אחוז. אבל זה לא המצב, ומהסיטואציה שנוצרה העונה לדעתי אלו שהכי נדפקו לדעתי הם הורים לילדים וחיילים שמשרתים מחוץ לבית, שלרוב הגדול של המשחקי אמצע שבוע הייתה להם בעיה רצינית להגיע.
ובסופו של דבר זה גם מוביל למצבים כמו התקופות שהיו בסוף העונה שעברה ובחלק מזאת (אם ננתק את ההייפ סביב הקבוצה מאז שנייט הגיע) שהיו דופקים אותנו עם משחקים בשעות מאוחרות ברצף והקבוצה הייתה במומנטום שלילי, אז היו יציעים חצי ריקים וגם די אווירת נכאים. זה גם פוגע בקבוצה וגם פספוס מבחינת האוהדים שלא יכולים לבוא.
בכל מקרה, אני מסכים שהייתה נדרשת הודעה מראש או לפחות התייחסות של הקבוצה לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מאי 2016, 22:17 
גם בכדורגל יש מנויים דתיים, בני, ואתה טועה!
שיחקנו בשבת ב-16:00 בהדר יוסף נגד נס-ציונה בלאומית ב', ואחר-כך נסענו לבלומפילד נגד הפועל פ"ת בשנת 2011.
זוכר את זה אוטומטית לטענה כמו שלך

Sent from my MX4 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 01:47 
אני מסכים איתך,אגב נעם/נועם?
אין עניין של כפייה דתייה ובאמת באים ממקום טוב,כולנו רוצים לראות את הפועל שלנו ועם קהל מגוון שזה מה שמיוחד אצלנו ואני מאוד אוהב את זה.

אורביט אני בעצמי מנוי (גם) לכדורגל,אני חושב שהכוונה של בני זה שכמו שיש אמרה "כדורגל משחקים משבת לשבת"(ומצד אחד טענות שזה סטטוס קוו ומנגד על דברים אחרים יוצאים נגד הסטטוס קוו ואומרים שזה "פרמיטיביות" כך שזה צבוע קצת בעיניי)
כך בשנים האחרונות לא היו משחקים בשבת,אני חושב עד לפני 3-4 שנים לא היו משחקים במוצ"ש וזה קרה בגלל הזכיין (תקנו אותי אם אני טועה)
כמובן שיש אוהדים דתיים מנויים גם בכדורגל
מסכים בהחלט שהשנה הדתיים יכלו להגיע להרבה יותר משחקים בהשוואה לקטגוריות האחרות שנלקחות בחשבון(סוף סוף יכולתי להגיע למשחק מול עכו,ק"ש,רעננה שאלו המשחקים שבקלות משבצים לשבת בצהריים,השלמתי עם העובדה שאת הריגוש
שיש במשחק מול סכנין לא אחווה לעולם כנראה),אני חושב שיש פתרון מתאים שלפחות בשעון חורף אפשר לשחק לאחר צאת שבת וכולם יכולים להגיע כששבת יוצאת מוקדם.
הסתכלתי בלוח השידורים של ערוץ הספורט וזה מה שמופיע:
16:00 - שידור חי! שבת במגרש
18:45 - ישיר! הפועל ת''א - מכבי חיפה
20:55 - שידור חי! שער השבת
כלומר אנחנו כרגיל,עושים רצוניהם של גוף השידור בכלל ושל ערוץ הספורט הנבלות בפרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 03:59 
אורביט כתב:
גם בכדורגל יש מנויים דתיים, בני, ואתה טועה!
שיחקנו בשבת ב-16:00 בהדר יוסף נגד נס-ציונה בלאומית ב', ואחר-כך נסענו לבלומפילד נגד הפועל פ"ת בשנת 2011.
זוכר את זה אוטומטית לטענה כמו שלך

Sent from my MX4 using Tapatalk

תקרא מה שכתבתי, לא שיחקנו בשבת בליגת העל.

דרך אגב, בהפועל יש שחקן שומר שבת - רוברט רוטבארט שכופים עליו לשחק בשבת. זה נוגד בין השאר את דיני בעבודה בישראל.

קיים סטטוס קוו בישראל בנושא הספורט. כדורגל משחקים בשבת, ואילו כדורסל בליגת העל משחקים ביום חול. ואין כל סיבה לפגוע בהסדר זה באופן סתמי.

וגם אני הייתי מצפה להתייחסות לכך מהנהלת הקבוצה, שמרחיקה אוהדים שומרי שבת בהחלטה סתמית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 05:32 
סמל אישי של המשתמש
אני שמח להגיע היום עם11 אנשי משפחתי המורחבת למגרש.אם זה היה בשעה מאוחרת יותר היינו מגיעים 4.
לגבי הדתיים תתמודדו ,כמו שנאמר כל פעם מישהו אחר נדפק.
אני גר בפריפרייה משחק באמצע שבוע שמתחיל ב2100 אומר שאני חוזר הבייתה ב2400.בוא נגיד שהיו יותר משחקים באמצע שבוע שהתחילו ב2100 מאר כאלה שששוחקו בשבת.שבו בשקט והצטרפו יחד איתי אל מעגל הלא מרוצים ממנהלת הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 11:13 
לצערי נבצר ממני להגיע לאסיפה,פעם ראשונה שאני מפספס העונה לפחות,אשמח אם הנושא מועלה שתכתבו ותשתפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 14:19 
רותברט ביקש לא לשחק בשבת, הפועל הסכימה. ייעדר מהמפגש עם חיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 14:35 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:

זה בסדר עד כה הוא נעדר בלי לבקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 15:02 
שופטים: עומר אסתרון, גיא שמואלי, ניר קרן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 15:18 
פישונט כתב:

חוסר מקצועיות פרופר. שחקן שמקבל סכומי עתק ומבקש לא לעלות לשחק כדורסל במשחק רשמי.
מעניין אם באולימפיה לובליאנה כשרותבארט שיחק שם הוא ביקש מהם לא לשחק בשבת. לובליאנה שיחקה בשלוש מסגרות והיו לה לא מעט משחקים בשבת, במיוחד באדריאטית.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 13 מאי 2016, 16:17, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 16:08 
הודעה שיצאה לתקשורת:
"הפועל SP מצרפלס ת"א נענתה לבקשתו של שחקן הקבוצה רוברט רוטברט, שלא לקחת חלק מחר במשחק הקבוצה מול מכבי חיפה בשל היותו שומר שבת. המשחק הוקדם לשבת בשל רצון להימנע מחפיפת שעות בין הכדורגל לכדורסל. במועדון קיבלו החלטה שלא לכפות על אדם להתנהג בניגוד לאמונתו הדתית תוך כבוד והערכה לרצונו של רוברט.
כמו כן, אנו מתנצלים בפני אוהדי הקבוצה שומרי השבת שלא יוכלו להגיע מחר לאולמנו הביתי ולצפות במשחק."
אני לא חושב שזה צביעות וסוף דבר אני מקבל את ההודעה בהבנה מלאה
אזכה לצפה במחצית השני כנראה דרך הטלויזיה,מחזיק אצבעות ויאללה הפועל! :hapoel:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 16:22 
אם כבר סגרנו את הנושא, אז אני באמת לא מבין איך למישהו יש כוח למשחק המיותר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 16:24 
Fez כתב:
פישונט כתב:

חוסר מקצועיות פרופר. שחקן שמקבל סכומי עתק ומבקש לא לעלות לשחק כדורסל במשחק רשמי.
מעניין אם באולימפיה לובליאנה כשרותבארט שיחק שם הוא ביקש מהם לא לשחק בשבת. לובליאנה שיחקה בשלוש מסגרות והיו לה לא מעט משחקים בשבת, במיוחד באדריאטית.

מניח שאם המשחק היה קובע למשהו הוא לא היה מבקש והקבוצה בכל אופן לא היתה מסכימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מאי 2016, 17:55 
דובראש כתב:
אני שמח להגיע היום עם11 אנשי משפחתי המורחבת למגרש.אם זה היה בשעה מאוחרת יותר היינו מגיעים 4.
לגבי הדתיים תתמודדו ,כמו שנאמר כל פעם מישהו אחר נדפק.
אני גר בפריפרייה משחק באמצע שבוע שמתחיל ב2100 אומר שאני חוזר הבייתה ב2400.בוא נגיד שהיו יותר משחקים באמצע שבוע שהתחילו ב2100 מאר כאלה שששוחקו בשבת.שבו בשקט והצטרפו יחד איתי אל מעגל הלא מרוצים ממנהלת הליגה

בקיץ השבת יוצאת מאוד מאוחר

במקרה הזה האחריות באמת נופלת על מנהלת הליגה - לשמור מצד אחד על שעות נורמליות ולא לפגוע בשומרי השבת
לפחות 2-3 חודשי שעון קיץ לא לשבץ משחקים במוצ"ש ובטח שלא בשבת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 12:46 
סמל אישי של המשתמש
בקיצור רוטברט הביתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 12:54 
בקיצור ,אני משאיר את ההחלטה המקצועית לגבי רותבראט למאמן שיגיע .לגבי ההחלטה לגבי המשחק היום אני מגבה ותומך בהחלטת ההנהלה.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
למשחק הזה יש איזה שהיא חשיבות?
אפילו תיאורטית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
אין משמעות אנחנו נשאר באותו מקום ללא קשר לתוצאה וגם חיפה.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מאי 2016, 13:34 
KingAlpaca כתב:
למשחק הזה יש איזה שהיא חשיבות?
אפילו תיאורטית?

אף פעם לא הבנתי מה הטעם בלחפש משמעות במשחקים של הפועל
תמיד אנחנו בעד לנצח
זה תמיד חסר משמעות וסופר משמעותי באותה מידה לדעתי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: