יאללה הפועל מלחמה כתב:
אז תמיד עדיף לבוא על חשבון הציבור הדתי?כי הם מיעוט?
אני לא מקבל את הטענה בגלל שזה מיעוט אפשר לדפוק אותם,חלילה אפשר היה להגיד שאפשר להמשיך עם היחס המזלזל לערבים,הרי הם בכל זאת מיעוט?
בשביל להיות בית"ר מבחינת קהל שומר שבת אתה צריך ליצור מצב נוח שבו הקהל הזה יוכל להשתתף בפעילויות ויגיע למשחקים.
הדיון הזה אמנם לא ישנה בכלום אבל אני שמח שהוא כן מתקיים כי הבעיה היא לא רק המשחק הזה.
והמספר הוא ממש לא 100 אלא הרבה יותר אם כבר ממספרים ומכמתים.
למה שישנה לאנשים 7 או 9? מלבד ילדים קטנים
זה כבר עניין של נוחות,אמנם אדם דתי בחר להיות דתי ולשמור שבת,אבל לצורך הדוגמא חולה כרון שלא יכול לשתות אלכוהול ואדם רגיל שיש לו בחירה בין סוגי המשקאות,אולי דוגמא רעה,אבל בכל מקרה נסו להבין את קו המחשבה באופן כללי.
אני הייתי משאיר את הילד אבל יכול להיות שאני המשוגע היחידי (מניח שהתגובות יהיו "אני הייתי לא שומר שבת בשביל לראות הפועל בדיוק באותו קטע או שזה יותר מדי חודר לפרטיות)
אבל היום גם טענה של חיילים שצריכים לחזור מוקדם,מה קורה אם רוצים לצאת לבילוי במועדון? בוחרים לוותר על יציאה או ללכת לבלות,זה לא דבר שהוא בלתי אפשרי.
סומך-אם הילדים ישנו צהריים,זה לא יוכל לעוזר? (אני לא מבין בשעות שינה לילדים,אלא באמת מנסה לחשוב על פתרון)
ייתכן,לצערי אין לי רישיון תודה על הטרמפ ועל ההצעה,אבל זה לא תופפס,אני לא אעבוד על עצמי
לגבי התלונות על תח"צ בשבת אני מבין אתכם ואפילו מסכים,עוול גדול.
אני לא חושב שאפשר להגיד שאני מחברת הכופים הדתיים,אולי מחבורת הקופים.
שינת צהריים לא עוזרת כי למחרת יש בית ספר.
תרגיש חופשי לבקש טרמפ מתי שתצטרך