תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:29

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 21:52 
סמל אישי של המשתמש
אבל אמיתי היה אמור להיות רכז המחליף.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 29 אפריל 2016, 23:01 
red pepper כתב:
אמרת עליו כאן שהוא: זוועה, נורא ונזק מהלך. אז אולי הוא לא הנושא אבל מה שהוא עשה העונה לא צריך לזכות אותו באף אחד מהתיאורים האלה.
צריכים להיות לפחות 4 ישראלים תורמים לפניו בסגל בזה אין ספק.
השנה היו שלושה כי הרביעי התגלה כאכזבה גדולה. זה כל הסיפור.

ואולי החשיבה צריכה להיות אחרת? אולי מספיקים שלושה ישראלים תורמים לפניו?
אולי כדאי לקחת בקיץ את החוזים של מתן פלוס אמיתי (בהנחה שמתן לא ימשיך) ובכסף הזה להביא עוד ישראלי בכיר (נניח עמית שמחון, סתם זורק שם, יכולים להיות גם שמות אחרים)
ואז לבנות קבוצה עם שלושה ישראלים בכירים שיכולים לשחק בחמישייה, ואחריהם תמיר, איידן ועוד ישראלי צעיר זול על משכורת חייל? במקרה הזה גם התלות ברוטברט תקטן.
עם ארבעה זרים טובים ותורמים (ואני הייתי מנסה קודם כאלה שמשחקים העונה בליגה) לדעתי אפשר לבנות קבוצה טובה ועמוקה יחסית, בוודאי בהתחשב בכך שהפועל לא תשחק באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל נגד מגדל
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 00:30 
סמל אישי של המשתמש
יש שחקנים יותר טובים ממנו, ושחקן יותר טוב ממנו ישפר אותנו.
זו לא השאלה.

העניין הוא האם שווה להשקיע עוד לפחות 30 אלף דולר בשחקן בעמדה הזאת, במקום להשתמש בזה בלהביא שחקנים יותר טובים בעמדות אחרות. אני לא בטוח.
בהתחשב בזה שהתקציב שלנו מאוד מוגבל, אני חושב שעם כל הבעייתיות שלו, הוא מספיק לנו כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 07:06 
purvis short כתב:
red pepper כתב:
אמרת עליו כאן שהוא: זוועה, נורא ונזק מהלך. אז אולי הוא לא הנושא אבל מה שהוא עשה העונה לא צריך לזכות אותו באף אחד מהתיאורים האלה.
צריכים להיות לפחות 4 ישראלים תורמים לפניו בסגל בזה אין ספק.
השנה היו שלושה כי הרביעי התגלה כאכזבה גדולה. זה כל הסיפור.

ואולי החשיבה צריכה להיות אחרת? אולי מספיקים שלושה ישראלים תורמים לפניו?
אולי כדאי לקחת בקיץ את החוזים של מתן פלוס אמיתי (בהנחה שמתן לא ימשיך) ובכסף הזה להביא עוד ישראלי בכיר (נניח עמית שמחון, סתם זורק שם, יכולים להיות גם שמות אחרים)
ואז לבנות קבוצה עם שלושה ישראלים בכירים שיכולים לשחק בחמישייה, ואחריהם תמיר, איידן ועוד ישראלי צעיר זול על משכורת חייל? במקרה הזה גם התלות ברוטברט תקטן.
עם ארבעה זרים טובים ותורמים (ואני הייתי מנסה קודם כאלה שמשחקים העונה בליגה) לדעתי אפשר לבנות קבוצה טובה ועמוקה יחסית, בוודאי בהתחשב בכך שהפועל לא תשחק באירופה.

זה תלוי לא רק אם הזרים שאתה מביא הם טובים, הם גם יצטרכו לדעת לעשות הרבה דברים על המגרש כדי לחפות על החוסרים.
וכמו שאמר פה הוקיץ וצדק, אף קבוצה בליגה לא מצליחה לפגוע בכל הזרים. זה הימור גדול מאוד להתחיל עונה כשתמיר הוא שחקן 8 שלך.
אבל ברור שזה מאוד תלוי במי אפשר להביא מתוך הישראלים, ואם מתן רוצה לשחק עוד עונה. (וכמובן אם רוברט נשאר או לא).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 09:58 
סמל אישי של המשתמש
זרים זה נטו מזל.אין קורלציה מוחלטת בין שכר לבין איכות שחקן.
תשאלו את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 10:05 
כשיש לך מאמן שיודע את העבודה זה לא מזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 13:07 
מי אלה המאמנים שיודעים את העבודה והביאו 4 זרים טובים במשך יותר מעונה אחת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 14:14 
להאמין שזרים זה נטו מזל זו בדיוק הגישה ,תגרום לכך שגם העונה הבאה תהיה כושלת. ואני בטוח במאה אחוז שאף אחד בהנהלה לא חושב ככה.
מזל, כמובן, מעולם לא הזיק. אבל בחירת זרים טובים זה הבנה בכדורסל, הכרת שוק השחקנים, זיהוי הזדמנויות, קבלת החלטות, ועוד המון אלמנטים. ואולי האלמנט הכי חשוב שהכי חסר בהפועל: קבלת החלטות תוך כדי תנועה.
אפשר ליפול עם זרים. כולם נופלים. גדולים וקטנים. אבל מה שקורה בהפועל זה הרבה מעבר לזה. זה שהפועל תל אביב התחילה עונה עם וולי ג׳אדג׳ בסגל זה משהו שאסור שיקרה. זה שחיכו 20 מחזורים כדי להחליף את באטל וגם אז הביאו את קונגר ולא גארד זר זה לא מזל. זו פשוט התנהלות לא לעניין. וכן הלאה וכולי.
אותו כנ״ל לגבי העונה שעברה. זה שהתחילו עונה עם ריון בראון וג׳רון מיימון זה לא מזל. זו התנהלות גרועה שיש לשפר אותה כדי להתקדם.
מבחינתי הקטנת הסיכוי ליפול עם זרים בקיץ יכולה לבוא דרך החתמת שחקנים שמשחקים העונה בליגה. אם טאקר מקריית גת בריא זה שחקן ששווה לבדוק. אני הייתי בודק את אופייבו אפילו. יש מצב שאחרי העונה במכבי הוא יהיה במחיר ריאלי. ויש עוד שחקנים.

נערך לאחרונה על ידי purvis short בתאריך 30 אפריל 2016, 14:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 14:14 
סמל אישי של המשתמש
גף אלן נרשם למשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 14:44 
סמל אישי של המשתמש
אל באנדי כתב:
גף אלן נרשם למשחק?

הוא בארץ בכלל? הוא בריא?
הקטע לא לעדכן זה בשביל לשחק בראש של ירושלים אם להתכונן לג'ף אלן או לדניאל איידן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
בנק יהב.
מגדל זה אנחנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 14:57 
ג׳ף אלן רשום בסגל למשחק (מה זה באמת אומר?), כמו גם שחקני הנוער בן-משה, רבינוביץ׳ ווכנר. בנק יהב רשמו את הזרים דאנקן, גפני, רולנד, סוסה ואולמן (ז״א, דונטה נח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:04 
סמל אישי של המשתמש
אליהו כשיר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:09 
בשבילם זה סוג של משחק אימון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:56 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שגם ירושלים מעדיפים שאנחנו נסיים שביעי ונפגוש את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 15:58 
נראה לי דווקא שהם יעדיפו שנסיים דווקא מקום 8 אחרי ראשל"צ, מכיוון שראשון חזקים יותר מאתנו.
לכן ירושלים יתייחסו ברצינות למשחק, ולא כמשחק אימון

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 16:23 
גם אם ננצח מחר הסיכוי לסיים לפני ראשון די נמוך.
הגיוני שאצל ירושלים ירד הלחץ בכל מקרה כי הבטיחו את המקום הראשון ולא שווה להם לסכן יותר מידי שחקנים מובילים עד סוף העונה.
גם בלי אליהו ודנטה סביר להניח שינצחו מחר. בטח כשאנחנו בלי נייט וג'ף בספק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל נגד מגדל
הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 21:22 
שום עדכון לגבי מצבו של ג׳ף בשלב זה?
אני ממש לא מחבב את חוסר המידע הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 אפריל 2016, 23:54 
מילפורד כתב:

צודק, חשוב מאוד לעדכן אותך ואת הפועל ירושלים שיוכלו להערך כראוי למשחק מחר. שקיפות !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 00:27 
סמל אישי של המשתמש
אם אתה חושב ג׳ף אלן מטריד את פרנקו אתה חי בסרט.
הוא מקבל מחר הפועל בלי נייט, כשהוא במקום ראשון סגור פלומבה, כשיש לו קבוצה עם עומק בלתי נגמר שיותר טובה ב3 דרגות בערך מאיתנו. העיסוק באם אלן משחק או לא, מעניין אותו כמו שאותי מעניין עם מה בר טימור אכל את המופלטה שלו היום, דבש או נוטלה.

אם ננצח זה כי ירושלים החליטו להפסיד. לא כי פרנקו לא נרדם בלילה מהשאלה למי להתכונן לג׳ף או איידן.
אם היינו לפני פלייאוף הסיפור היה שונה, עכשיו זה סתם מעיק, כמו שחודש לא עדכנו מה עם וויליאמסון.

אם בגולדן סטייט מרשים לעצמם להוציא הודעה מה המצב של סטף קרי, גם שרון אברהמי יכול לעדכן מה עם הכוכב שלו.
נראה לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 00:38 
אני כמובן גם לא אוהב את העובדה שלא מעדכנים לגבי הפצועים אבל לא במקרה הזה.
אני גם חושב שזה לא משנה באמת לפרנקו עם ג'ף ישחק או לא כי מדובר במשחק לא הכי חשוב ויש לו סוללת גבוהים אבל מספיק ששרון לקח החלטה לשמור זאת בסוד והוא חושב שזה חשוב - זה מספיק וצריך לכבד את ההחלטה הזו גם אם לא באמת מזיז לפרנקו מי ירשם.

אבל בעניין השאר כמו הפציעות של ג'ון פעמיים העונה וטרה שהיו פציעות ממושכות ולא קריטיות למשחק ספציפי אחד חשוב ואף צריך לעדכן את קהל האוהדים כי זכותם לדעת מה שלום השחקנים של הקבוצה שלהם והפועל צריכה להתחשב בציבור שלה.

עצם השאלה האם ג'ף ישחק או לא מעידה על כך שאם הוא לא ישחק אז הוא ישחק משחק הבא ושהפציעה היא מאוד זעירה ונוגעת למשחק הזה בלבד אבל לפציעות ארוכות יש להודיע לאוהדים ואף רצוי לפי דעתי.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 01:24 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
אם אתה חושב ג׳ף אלן מטריד את פרנקו אתה חי בסרט.
הוא מקבל מחר הפועל בלי נייט, כשהוא במקום ראשון סגור פלומבה, כשיש לו קבוצה עם עומק בלתי נגמר שיותר טובה ב3 דרגות בערך מאיתנו. העיסוק באם אלן משחק או לא, מעניין אותו כמו שאותי מעניין עם מה בר טימור אכל את המופלטה שלו היום, דבש או נוטלה.

אם ננצח זה כי ירושלים החליטו להפסיד. לא כי פרנקו לא נרדם בלילה מהשאלה למי להתכונן לג׳ף או איידן.
אם היינו לפני פלייאוף הסיפור היה שונה, עכשיו זה סתם מעיק, כמו שחודש לא עדכנו מה עם וויליאמסון.

אם בגולדן סטייט מרשים לעצמם להוציא הודעה מה המצב של סטף קרי, גם שרון אברהמי יכול לעדכן מה עם הכוכב שלו.
נראה לי.

ברור שבשבילם זה אמור להיות משחק קל, אבל אם אתה חושב שזה אומר שפרנקו לא מתכונן למשחק הזה ברצינות, לומד אותנו ומכין את הקבוצה שלו אלינו אתה זה שחי בסרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 01:47 
סמל אישי של המשתמש
הוא מתכונן למשחק הזה כמו שהוא התכונן לנהריה שהיה לו באמצע שבוע, לא כמו שהוא מכין את עצמו למכבי לצורך העניין או לפלייאוף או לגביע.
יש לו את אליהו, דאנקן, גפני והולמן. לחשוב שנעשה הפתעה אם ג׳ף יעלה או לא זה מצחיק במקרה הטוב ולחשוב שהשמש זורחת לך מהתחת במקרה הפחות טוב.

באנביאיי מוציאים דוח פציעות יום יום, רק בהפועל זה סוד מדינה. חודש צריך לנחש אם וויליאמסון בחיים.
עזוב בוא לא נתדיין על זה בפורום פתוח, האויב מאזין ויש סיכוי שפרנקו קורא פה ברבע ל3 בלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 03:03 
סמל אישי של המשתמש
נכון, זה רלוונטי גם לגבי נהריה.
גם שם, אם אתה חושב שהוא לא הכין את השחקנים שלו לשחקנים שהם ישחקו מולם אתה חי בסרט.
זה לא ריגול, זה לא לקרוא בפורום ב-3 בלילה, זו עבודה בסיסית של מאמן. אז הוא לא יכין תרגילים מיוחדים למשחק מולנו, זה ברור, אבל תהיה בטוח שהוא יעשה את שיעורי הבית שלו עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 07:35 
ראצ'ו כתב:
מילפורד כתב:

צודק, חשוב מאוד לעדכן אותך ואת הפועל ירושלים שיוכלו להערך כראוי למשחק מחר. שקיפות !

אני לא צריך לחבב את חוסר האינפורמציה למען מלחמה פסיכולוגית כזאת או אחרת מול ירושלים (כאילו שזה מה שיעזור).
כמו שכבר כתבתי פעם , יש מקומות בעולם בהם הקבוצות מחוייבות לשחרר דו״ח פציעות רשמי פעמיים שלוש בשבוע, מנהג שהייתי שמח אם היו מייבאים לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 07:46 
בוריס כתב:
אני כמובן גם לא אוהב את העובדה שלא מעדכנים לגבי הפצועים אבל לא במקרה הזה.
אני גם חושב שזה לא משנה באמת לפרנקו עם ג'ף ישחק או לא כי מדובר במשחק לא הכי חשוב ויש לו סוללת גבוהים אבל מספיק ששרון לקח החלטה לשמור זאת בסוד והוא חושב שזה חשוב - זה מספיק וצריך לכבד את ההחלטה הזו גם אם לא באמת מזיז לפרנקו מי ירשם.

אבל בעניין השאר כמו הפציעות של ג'ון פעמיים העונה וטרה שהיו פציעות ממושכות ולא קריטיות למשחק ספציפי אחד חשוב ואף צריך לעדכן את קהל האוהדים כי זכותם לדעת מה שלום השחקנים של הקבוצה שלהם והפועל צריכה להתחשב בציבור שלה.

עצם השאלה האם ג'ף ישחק או לא מעידה על כך שאם הוא לא ישחק אז הוא ישחק משחק הבא ושהפציעה היא מאוד זעירה ונוגעת למשחק הזה בלבד אבל לפציעות ארוכות יש להודיע לאוהדים ואף רצוי לפי דעתי.

נתת שתי דוגמאות ממהלך העונה איך ״סיבנו״ אותנו עם פציעות קלות , אחת גרמה להעידרות של קרוב לחודש, השנייה בכלל גמרה עונה של שחקן, ואתה עדיין משכנע את עצמך על סמך אפס מידע שהפעם זה יהיה קצר?!?
אם כבר, ולשפוט לפי ההתנהלות שהיתה לנו עד עכשיו העונה אני מקבל את התחושה שאם נראה את ג׳ף משחק העונה זה יהיה אולי בפלייאוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 11:10 
כמה הערות-
דבר ראשון תמיר בלאט יהיה שחקן נבחרת ישראל תוך שלוש שנים היום.

שורה סטטיסטית של רביב מעונתו הראשונה בליגה-

רב רב רב
מש דק נק שדה שלוש עונשין הגנה התקפה סהכ עב של עב על חט אב אס מדד
26 14.1 4.5 51% 39% 81% 0.8 0.2 1.0 1.7 1.0 0.4 1.1 0.4 2.8

שורה סטטיסטית של תמיר בלאט העונה-

מש דק נק שדה שלוש ענשין רב הג רב הת סהכ עב של עב על חט אב
30 13.8 4.6 33.3% 40.0% 81.0% 1.0 0.2 1.2 1.4 0.7 0.6 0.8

אס מדד
1.9 4.1

שורות די שוות, במיוחד לאור העובדה שתמיר נמוך מרביב ב11 ס"מ.
השחיטה שאתם עושים לו פה היא נטו בגלל שרובכם פשוט אוהדי כדורגל שלא יודעים
לעשות הפרדה במוח בין שני הענפים.
השורה ששמתי פה של רביב היא עוד יחסית טובה לעונת "רוקי". אם אני אראה לכם שורות של עוד גארדים בליגה
מהעונות הראשונות (נעימי שנתיים ראשונות בליגה עם מדד שלישי עונתי, יוגב עונה ראשונה ממוצע של 2 נקודות ושורה בושה, וזה בלי להראות לכם שורות סטטיסטיות של כל מיני גוני יזרעלים וניב ברקוביצ'ים שמעיליבים את המושג סטטיסטיקה)

זה לגבי תמיר בלאט.
מעבר לזה, מביך שהפועל תל אביב עולה היום עם סגל כזה. הלקח הראשון לעונה הבאה צריך להיות שלא מגיעים למצב כזה ויהי מה.
לקח שני מכל העונות שלנו בליגה מאז שאני זוכר את עצמי-
להביא זרים מהליגה.
נמאס כבר מההגרלות האלה כל שנה. יש פה תחלופת זרים לא נורמלית עם איזה 60 אמריקאים בליגה בכל זמן נתון וסהכ איזה 100 שונים שמתחלפים פה במהלך העונה. אני מאמין שצריך להביא זרים שמכירים את הליגה ושאנחנו מכירים אותם.
כמובן שזה לא שחור ולבן, ואפשר לשלב, כי חלק מהיופי של כדורסל זה לנחית זרים מרגשים, אבל הפנטזיה הזאת עולה לנו כל שנה בכל מיני יצורים שמגיעים לכאן עושים חירבון גדול על הפרקט, לא מנגבים והנה הם על מטוס לליגה השניה בקוריאה.
כשאני אומר זרים מהליגה, זה יכולים להיות גם זרים מהפועל. כן. יש דבר כזה להשאיר זר ליותר מעונה אחת.
כל שנה פירוק והרכבה, כל שנה לפחות 2 שחקנים שהם פשוט בדיחה. נמאס מזה. מה הבעיה להשאיר שלד קצת? למה השלד חייב להיות של ישראלים ואת הזרים מחליפים כאילו הקבוצה לא תלויה ברובה בהם.
הייתי משאיר באהבה את ג'ף אלן וטרה (במיוחד אם נייט משום מה ירצה מה להשאר איתו פה).
אם נייט נשאר איכשהו אז מדהים, אם לא אז להביא רכז אתלטי שחי את המשחק בשני הצדדים, להביא סמול פורוורד שיכול לעשות הכל (קונדר עונה על ההגדרה הזאת אבל הביטחון שלו הכי מרוסק שראיתי בחיים אצל כדורסלן) והקבוצה הזאת תתחיל לממש את הפוטנציאל שיש לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 12:51 
אם יש פציעה רצינית צריך להוציא הודעה מסודרת, אם שחקן חוזר מחו״ל יומיים לפני משחק עם פציעה לא צריך לעדכן את הקבוצה היריבה (לדעתי). וכן - זה משנה לפרנקו אם יש לנו מחסור חמור בצבע ומה לעשות שכל משחק הוא חשוב והאינטרס של האוהדים הוא קודם כל שהקבוצה תנצח.
לגבי הפציעה של ג׳ון - לפי מה שהבנתי לא היה מה לעדכן כי לא היה ברור עד שעשו את הבירור הסופי (הוא בעצמו טען שהוא יוכל לחזור תוך כמה ימים). גם לגבי טרה לא היה ברור מתי הוא יחזור ובהתחלה קיוו שהוא יחזור עוד קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 12:56 
לפעמים גם קורה שבאמת לא יודעים. ששחקן מגיע למגרש ואז רואים אם הוא יכול לשחק. לפעמים שחקן עושה "מבחן כשירות" ואחריו מחליטים. לא תמיד אפשר לדעת 24 שעות לפני האם השחקן יוכל להשתתף במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2016, 16:12 
hapoel15 כתב:
כמה הערות-
דבר ראשון תמיר בלאט יהיה שחקן נבחרת ישראל תוך שלוש שנים היום.

שורה סטטיסטית של רביב מעונתו הראשונה בליגה-

רב רב רב
מש דק נק שדה שלוש עונשין הגנה התקפה סהכ עב של עב על חט אב אס מדד
26 14.1 4.5 51% 39% 81% 0.8 0.2 1.0 1.7 1.0 0.4 1.1 0.4 2.8

שורה סטטיסטית של תמיר בלאט העונה-

מש דק נק שדה שלוש ענשין רב הג רב הת סהכ עב של עב על חט אב
30 13.8 4.6 33.3% 40.0% 81.0% 1.0 0.2 1.2 1.4 0.7 0.6 0.8

אס מדד
1.9 4.1

שורות די שוות, במיוחד לאור העובדה שתמיר נמוך מרביב ב11 ס"מ.
השחיטה שאתם עושים לו פה היא נטו בגלל שרובכם פשוט אוהדי כדורגל שלא יודעים
לעשות הפרדה במוח בין שני הענפים.
השורה ששמתי פה של רביב היא עוד יחסית טובה לעונת "רוקי". אם אני אראה לכם שורות של עוד גארדים בליגה
מהעונות הראשונות (נעימי שנתיים ראשונות בליגה עם מדד שלישי עונתי, יוגב עונה ראשונה ממוצע של 2 נקודות ושורה בושה, וזה בלי להראות לכם שורות סטטיסטיות של כל מיני גוני יזרעלים וניב ברקוביצ'ים שמעיליבים את המושג סטטיסטיקה)

זה לגבי תמיר בלאט.
מעבר לזה, מביך שהפועל תל אביב עולה היום עם סגל כזה. הלקח הראשון לעונה הבאה צריך להיות שלא מגיעים למצב כזה ויהי מה.
לקח שני מכל העונות שלנו בליגה מאז שאני זוכר את עצמי-
להביא זרים מהליגה.
נמאס כבר מההגרלות האלה כל שנה. יש פה תחלופת זרים לא נורמלית עם איזה 60 אמריקאים בליגה בכל זמן נתון וסהכ איזה 100 שונים שמתחלפים פה במהלך העונה. אני מאמין שצריך להביא זרים שמכירים את הליגה ושאנחנו מכירים אותם.
כמובן שזה לא שחור ולבן, ואפשר לשלב, כי חלק מהיופי של כדורסל זה לנחית זרים מרגשים, אבל הפנטזיה הזאת עולה לנו כל שנה בכל מיני יצורים שמגיעים לכאן עושים חירבון גדול על הפרקט, לא מנגבים והנה הם על מטוס לליגה השניה בקוריאה.
כשאני אומר זרים מהליגה, זה יכולים להיות גם זרים מהפועל. כן. יש דבר כזה להשאיר זר ליותר מעונה אחת.
כל שנה פירוק והרכבה, כל שנה לפחות 2 שחקנים שהם פשוט בדיחה. נמאס מזה. מה הבעיה להשאיר שלד קצת? למה השלד חייב להיות של ישראלים ואת הזרים מחליפים כאילו הקבוצה לא תלויה ברובה בהם.
הייתי משאיר באהבה את ג'ף אלן וטרה (במיוחד אם נייט משום מה ירצה מה להשאר איתו פה).
אם נייט נשאר איכשהו אז מדהים, אם לא אז להביא רכז אתלטי שחי את המשחק בשני הצדדים, להביא סמול פורוורד שיכול לעשות הכל (קונדר עונה על ההגדרה הזאת אבל הביטחון שלו הכי מרוסק שראיתי בחיים אצל כדורסלן) והקבוצה הזאת תתחיל לממש את הפוטנציאל שיש לה.

איזה מזל שיש לנו מבין כמוך בכדורסל שמלמד אותנו מה שאנחנו לא יודעים.
תודה רבה :BOW:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: