תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:28

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ג׳ף אלן
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
.

נערך לאחרונה על ידי dr.avi בתאריך 28 מאי 2016, 17:17, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 14:11 
כרגע אנחנו תלויים בו יותר מדי בלי איידן ובלי וויליאמסון (ועם היכולת החלשה של רוברט) וג׳ף שחקן שאסור להיות תלויים בו, מה גם שהוא באמת סוחב פציעה.
אבל בתור שחקן בתפקיד מוגדר ומוגבל יותר, יש בכלל ספק בנוגע לתרומה של ג׳ף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 14:41 
סמל אישי של המשתמש
קצת כבוד כשאתם מדברים על שחקן העונה שלנו. (בפער)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:21 
לא חושב שהוא טופ 5 בליגה, אבל בהחלט גבוה דומיננטי וטוב שחייב להישאר.
אם הוא היה יותר אינטליגנטי אז הוא לגמרי היה טופ 5 אפילו בלי יכולות מלוטשות מי יודע כמה.
בכלל כל הקטע הזה של ליפול על שחקן אחרי משחק לא טוב שלו זה דוחה ברמות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:33 
חייב להישאר בתור הזר שעולה מהספסל. זה התפקיד האולטימטיבי שלו, ככה הוא גם יכול ללכת עם הסגנון משחק שלו עד הסוף ולא צריך להיכנס לחישובי עבירות שמוציאים ממנו את העוקץ.

גם אם הדרישות שכר שלו יעלו (והן יעלו מן הסתם, הוא נותן עונה טובה מאוד ביחס למה שהוא מקבל), אפשר להתפשר על תקציב הישראלים ולשלם קצת יותר לזר הרביעי שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 15:36 
ג'ף הכי טוב מבין כל הגבוהים ששיחקו אצלנו מאז שעלינו ליגה.
גייטס וקלי היו אולי יותר מוכשרים ממנו התקפית אבל בהגנה ובריבאונד הם היו קטסטרופה (על הארפר הפלופ אין מה לדבר אפילו). ג'וש אוונס היה קרוב לרמה שלו בהגנה ובריבאונד (קצת פחות טוב) אבל פחות דומיננטי ופחות טוב התקפית. בראיין רנדל שיחק אצלנו תקופה קצרה מדי ולא ממש הספיק להשאיר אימפקט.
יש לג'ף את הבעיות שלו, גם מחוץ למגרש, אבל הסיכוי להביא שני זרים גבוהים שיתרמו יותר ממנו במחיר שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 17:13 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
ג'ף הכי טוב מבין כל הגבוהים ששיחקו אצלנו מאז שעלינו ליגה.
גייטס וקלי היו אולי יותר מוכשרים ממנו התקפית אבל בהגנה ובריבאונד הם היו קטסטרופה (על הארפר הפלופ אין מה לדבר אפילו). ג'וש אוונס היה קרוב לרמה שלו בהגנה ובריבאונד (קצת פחות טוב) אבל פחות דומיננטי ופחות טוב התקפית. בראיין רנדל שיחק אצלנו תקופה קצרה מדי ולא ממש הספיק להשאיר אימפקט.
יש לג'ף את הבעיות שלו, גם מחוץ למגרש, אבל הסיכוי להביא שני זרים גבוהים שיתרמו יותר ממנו במחיר שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
קלי?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 18:33 
כל מי שחושב שלא צריך להשאיר את ג'ף יוצא מנקודת הנחה ששנה הבאה יהיו לנו 2 גבוהים מדהימים ביולי וזו הטעות הכי גדולה, אין מה לעשות תמיד להפועל (ולרוב קבוצות הליגה) יש זר אחד (בד"כ גבוה) שהוא לא פגיעה בלשון המעטה ואם אני אספור את ג'אדג', מימון, ג'וש (שאמנם התגלה כשחקן טוב אבל בתחילת דרכו הוא היה הבדיחה כאן בפורום) אני גם אגלה שזה נכון.

צריך להבין שבכל קבוצת כדורסל שיש בה 2 גבוהים - יש היררכיה ברורה מועמדות, אין מה לעשות
ג'ף אלן לא מספיק טוב כדי להיות גבוה ראשון, ואצלנו ג'ון לא נתן רושם של אחד כזה והיה פצוע חלק מהזמן ונתלנו את ג'ף יותר מדי והוא נתן לנו מעל המצופה ברוב המקרים.
אבל כשיש לך סנטר שהוא העוגן שלך, והוא מספק תפוקה ראוייה לאחד כזה- ג'ף בתור גבוה שני זה שיחוק על.
בואנה ראיתם איזה גבוהים שניים היו פה בליגה בשנים האחרונות? ג'רמיס סמית', גלאדנס, באקנר, סמואלס- באמת ג'ף הוא אחד המדדיסטים הטובים בליגה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 19:54 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה היא שגף לא יכול להיות שחקן חמישיה. ואם הוא מחליף צריכים אז גבוה ישראלי לחמישיה

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 20:44 
מה הבעיה לפתוח עם גינת או איידן לדקות הראשונות עד שתתחיל רוטציה.
ברור שזו לא הכי אידיאלי אבל אם זה יכול למנוע מג'ף לצבור עבירות בשלב מוקדם זה ברכה, וחוץ מזה בכדורסל המודרני וגם כאן בארץ אנחנו רואים המון מקרים שההרכב הפותח הוא לאו דווקא ההרכב החזק וזה נובע מהמון שיקולים חלקם זה החוק הרוסי גם.

גם אם יהיה לך ישראלי נוסף ברוטציה כמו שמחון, והוא יפתח על הספסל בגלל הסידור הזה זה עדיין יהיה לגיטימי בעיני.
שיש לך סנטר שהוא מעורב ומשפיע, הרבה יותר קל '' להתפשר '' על סוג השחקן שיפתח יחד איתו, ויחביא את חסרונות הסמול בול,זו דעתי לפחות.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 22:07 
אני מקווה שאתה לא מציע פה לבנות קבוצה שתומר גינת הוא הישראלי השני הבכיר בה אחרי רביב לימונד (או דניאל איידן). כי אם זו הכוונה אפשר לזרוק מעכשיו את העונה הבאה לפח, ולהגיד שבמקום להפיק לקחים הפועל רק הולכת אחורה.
הפועל צריכה ישראלי בכיר נוסף במקום רוטברט. והיא צריכה אותו כשחקן חמישייה. סביר להניח שזה יהיה שחקן חוץ, מה שאומר שאת קו הפנים יצטרכו להוביל שני זרים. אם לא מאמינים שאלן יכול לתת באופן עקבי 30 דקות למשחק - אז לא צריך להשאיר אותו.
בהנחה שאלן יישאר - הדבר המרכזי הוא להביא שחקן לעמדה 4-5 שהוא קודם כל עוגן התקפי. סקורר. שחקן שאפשר לתת לו את הכדור והוא ייצר מתחת לסל. חלילה לא איזה 3-4 שמשחק עם הפנים לסל. אלא שחקן סטייל צ'ארלס תומאס. שחקן שאפשר לבנות סביבו משחק התקפה מתחת לסל.
אני מציע מעכשיו להפסיק עם הדיבורים על סנטר וסנטר. בסכומים שהפועל משלמת הסיכוי למצוא סנטר הוא נמוך. ובכלל, הגדרת התפקיד לא חשובה, אלא הסקילס של השחקן. חשוב שהוא ידע לעשות נקודות מתחת לסל. יהיה פיק אנד רולר (כי הבסיס בקבוצה שמשחקת פיק אנד רול זה שהגבוה יהיה שחקן פיק אנד רול טוב. אלן ממש לא כזה), וכשהוא מקבל כדור מתחת לסל הוא יהיה שחקן שאם לא מביאים עליו עזרה - הוא מסוגל לייצר נקודות.
זה הבסיס. להשאיר את אלן ולא להביא לידו גבוה סקורר ברמה גבוהה זה מתכון לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 מאי 2016, 23:21 
סמל אישי של המשתמש
מה זה בהנחה ואלן נשאר?
אלן הוא טוב אבל המגרעות שלו לא מאפשרות לו להיות שחקן חמישיה או כזה שבונים עליו ל 30 דקות. אפשר להשאיר אותו רק אם כמו שאתה אומר מביאים גבוהה נוסף עם סקילס מטורפים כמו תומאס, ובנוסף אליו זר נוסף שישחק 3-4 (בנוסף לגינת / איידן) ואז אתה ממש לא תלוי בדקות של אלן כי יש לך 2 זרים שיכולים לשחק בצבע בנוסף ל2 ישראלים ואולי מתן. רק שזה מסתמן כסגל מאוד יקר, ומאוד תלוי ב גארד הזר שתביא. ובעיקר מסתמן כביזבוז זר כי מראש אתה אומק יש לי זר בעייתי אז אני אביא מישהו שיחפה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 01:09 
פרוויס אני מסכים איתך ואני משער שלא קראת מה שכתבתי עד הסוף.
הפועל חייבת ישראלי בכיר נוסף שישפיע, מאחר ואין גבוהים זה צריך להיות בעמדות 3-1.
אבל אם לצורך העניין, ממש סתם עמית שמחון יהיה זה שיגיע, ושיתוף שלו בחמישייה יכפה גם את ג'ף לחמישייה, אז אפשר לפתוח עם הישראלי הבכיר השני שלך מהספסל, זה לא ימנע ממנו לשחק אותו מספר דקות, זה גם ימנע מג'ף עבירות, וגם ישמש ככה כנשק מהספסל.
זה תופעה שאנחנו רואים אותה לא מעט השנה גם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 01:20 
פרביס, איזה "ישראלי בכיר" היית מחתים בהנחה (הסבירה ביותר) שדגן יבזורי לא ריאלי, ובטח לא נוכח ההתקדמות הגדולה שלו בתקופה האחרונה?
בינתיים שמעתי כאן בעיקר את מי לא להביא ומה לא לעשות.
בכלל, ההגדרה הזאת של "ישראלי בכיר" נהיית מצחיקה מעונה לעונה. יש היום שני ישראלים בליגה מחוץ למכבי וירושלים שנותנים תפוקה של "ישראלי בכיר" וזה לימונד ודאוסן. כל השאר זה פשוט שודדים בטרנינג שמרוויחים פי 3-4 ממה שהם שווים. את הסבירים יותר (רוזפלט, זליקוביץ', בלייזר, כדיר) אי אפשר להביא כי הם כבר חתומים/סגורים בקבוצות שלהם, אולי אולי את שמחון למרות שאני בספק גדול נוכח העליה של אילת לפיינל פור והרצון שלהם להשתתף באירופה עונה הבאה. שוק הישראלים זה פשוט שוק כל כך גרוע שבסופו של דבר הצ'אנס הכי טוב שלך הוא לנסות למקסם כל מיני איידנים וגינתים, או לקחת הימור על שחקן סטייל נעימי (מה שזכה פה להתנגדות יוצאת דופן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 01:57 
סמל אישי של המשתמש
עמית שמחון זה חלום. חוזה ל3 שנים שעולה בהדרגה(יתפנה כסף כשמתן יפרוש) ואני מאמין שהוא חותם תוך דקה וחצי.

עוד ישראלי שהייתי שם עליו עין זה ג'ייק כהן. אני לא זוכר אותו כל כך לטובה, אבל אם הוא עשה עונה טובה ביוון וירושלים מוכנים לקחת חלק במשכורת שלו, וולקאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 09:11 
אולי ההגדרה "ישראלי בכיר" קצת לא מדוייקת. אתה צריך ישראלי שאתה יכול לסמוך על התפוקה שלו, פחות או יותר. ללכת לעונה עם סגל ישראלי של רביב, מתן, תמיר, איידן וגינת - בעיני זה רע מאוד. ולאור מה שקורה בקבוצה עם הזרים מאז שהיא עלתה לליגת העל - זה עוד יותר רע. מדברים פה על זרים. בינתיים בשנים של הפועל בליגת העל ההתנהלות שלה בסוגיית הזרים היא, ואני עדין, מהחלשות בליגה.
בכל מקרה, אם אלן נשאר צריך לידו זר מאוד מוכשר התקפית. כי אלן לא מוכשר התקפית. ואם לידו לא יהיה זר שהא עוגן התקפי הקבוצה תהיה חלשה התקפית. אם משאירים את אלן צריך להביא מישהו לידו שמחפה על החסרונות שלו.
בנוגע לישראלי: בסופו של דבר יש רצוי ויש מצוי. ויש את העניין הכלכלי.יכול להיות שבסופו של דבר יצטרכו לשקול גם את נעימי. אני פשוט חושב שחייבים עוד מישהו תורם בנוסף לרביב (שבעונות האחרונות גם מחסיר משחקים בשל פציעות). זה חובה. שוב, בהתאם למה שיש בשוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 12:37 
פז צודק. כל הסיפור הזה של ישראלי בכיר זו מסחטת כספים משוגעת על אפס תרומה.
בסוף אתה מוציא את כל התקציב שלך על "ישראלי בכיר" רק כדי לגלות שבאינטנסיביות של הפלייאוף דניאל איידן עדיף בשלוש רמות.
אם אני מסתכל על איזה ישראלים פותחים פה בחמישיה בקבוצות פלייאוף אז יש לך את ערן אסנטי, ניצן חנוכי, אלכס צ'וברוביץ' ויפתח זיו. אלה שחקנים שהפעם האחרונה שהם נתנו תפוקה התקפית יציבה היתה בנוער כנראה.
כל הליגה מזילה ריר על שחקנים כמו כארם משעור ועמית שמחון שהם האמא של השחקנים המשלימים וגם רחוקים מלהיות יציבים בנוסף לכל.
בכלל בכלל לא בטוח ששחקנים כאלה עדיפים משמעותית על איידן וגינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 13:32 
פרביס, השוק הוא פחות או יותר ידוע ולכן אני שואל מה האופציות. הן לא נראות לי כל כך רבות ומבטיחות.
אני בכוונה מתעכב על ההגדרה של "ישראלי בכיר". הכי גרוע זה לשלם סכומי עתק ולשעבד את עצמך בחוזים ארוכי טווח ל-"ישראלים בכירים" כמו שולדבראנד ורותבארט שבסופו של דבר לא נותנים לך ערך מוסף, רק כדי לסגור איזושהי פינה של ישראלי בכיר לחמישייה. זה לא הוכיח את עצמו. ואני הייתי מאוד בעד רותבארט, והאמנתי בו בתחילת הדרך, אבל אם דיברנו פה על הפקת לקחים אז צריך להתייחס לנקודה הזאת.

מה שצריך לזכור בעיני זה שישראלים בליגה הם בעיקר רול פליירס, והם קודם כל צריכים להשלים את הזרים בצורה טובה. שולדבראנד ורותבארט הם שחקנים מאוד מוכשרים, אבל רול פליירס מזעזעים. גם נעימי, אגב (שעדיין בסכומים מסוימים הייתי לוקח עליו סיכון - אבל רק בשכר שהולם את התפוקה שלו). אתה לא חייב להביא ישראלי שהוא סקורר עם יכולת אישית ("ישראלי בכיר"?) כדי שיתן תפוקה יציבה, אתה צריך שחקן שבנוי לשחק ברול מסוים בצורה יעילה. זה יכול להיות גם שחקן כמו סטו דאגלס.
מצד שני, יש בעיה נוספת של שחקנים שהם רול פליירס נטו שמקבלים שכר מנופח של "ישראלים בכירים". לראות קבוצה כמו ראשון לציון מהבחינה הזאת זה כואב בעיניים. שלושה שחקנים כמו חנוכי, בן שימול ויאנגר שמקבלים סכומים של סביב 100 אלף דולר לעונה והתפוקה שלהם היא כמעט של שחקני נוער. הם שחקנים שפשוט לא שווים את הסכומים האלה. וכמו שהוקיץ' ציין, אני בטוח שהרבה מהשחקנים שמפנטזים עליהם היום הולכים להיות בערך ככה.

הנקודה היא שצריך לחשוב 10 פעמים לפני שמוציאים את הסכומים האלה על שחקן ישראלי כדי להגיד שהחתמנו שחקן בכיר. ברור שאנחנו צריכים עוד שחקן לקו האחורי בנוסף לשחקנים שציינת (2-3 כזה), אבל השאלה היא מה האופציות ואילו סכומים אנחנו רוצים להוציא עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 13:37 
הוקיץ' כתב:
פז צודק. כל הסיפור הזה של ישראלי בכיר זו מסחטת כספים משוגעת על אפס תרומה.
בסוף אתה מוציא את כל התקציב שלך על "ישראלי בכיר" רק כדי לגלות שבאינטנסיביות של הפלייאוף דניאל איידן עדיף בשלוש רמות.
אם אני מסתכל על איזה ישראלים פותחים פה בחמישיה בקבוצות פלייאוף אז יש לך את ערן אסנטי, ניצן חנוכי, אלכס צ'וברוביץ' ויפתח זיו. אלה שחקנים שהפעם האחרונה שהם נתנו תפוקה התקפית יציבה היתה בנוער כנראה.
כל הליגה מזילה ריר על שחקנים כמו כארם משעור ועמית שמחון שהם האמא של השחקנים המשלימים וגם רחוקים מלהיות יציבים בנוסף לכל.
בכלל בכלל לא בטוח ששחקנים כאלה עדיפים משמעותית על איידן וגינת.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 14:29 
מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 16:15 
סמל אישי של המשתמש
תנו דוגמאות לישראלים בכירים פנויים ובמחיר ששווה את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 16:20 
זאת הנקודה - הישראלים ה"בכירים" לא שווים את הכסף שהם מקבלים.
אם אין כזה הבדל בין רותבארט לאיידן, לא עדיף לשלם לאיידן שכר נמוך מאשר את השכר הגבוה של רותבארט?
אנחנו כל עונה בוכים בדיעבד שלא הבאנו איזה קארים משעור או עוז בלייזר בזמן שהם היו זולים, ובמקום זה יש לנו את שולדבראנד או רותבארט. אין מה לעשות, צריך לקחת כאן הימור מסוים.

זה נכון לדעתי בעיקר לגבי גבוהים ישראלים, בגלל שזה שילוב של שני שווקים שיש בהם מחסור. שם התמורה ביחס למחיר היא הנמוכה ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 16:36 
סמל אישי של המשתמש
א.ב אתה צודק. לכן אם מביאים את תומר גינת ואיידן ומשלמים להם כמו לרוטבארט 1 זה 100 אחוז מוצדק וזה מהלך שצריך לעשות ללא מחלוקת.
הבעיה היא ששניהם שני גבוהים מחליפים ואני לא בטוח שהייתי רוצה לפתוח עונה כאשר אחד מהם שחקן חמישיה. לכן אם משאירים את אלן זה אומר שהוא שחקן חמישיה ואת הבעיה של זה כבר אמרו כאן לא פעם. זה יכול להצליח ולהיות טוב אם אתה פוגע בכל הזרים האחרים.
גבוה שהוא סקורר.
גארד יוצר שישלים את הקו האחורי של רביב + ישראלי נוסף. וזר רביעי שיהיה 3-4.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 16:37 
לא שראיתי את הסכומים, אבל יש לי תחושה שאיידן וגינת ביחד מקבלים אולי חצי מרותבארט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 17:28 
לדעתי לא מגיעים אפילו לחצי. ולדעתי אין ישראלים בכירים שאפשר להביא. ככל הנראה כבר נזרק כסף מיותר על גינת. כמו שאני מכיר את החוזים שלנו, הוא בטח יקבל 60 אלף בעונה הקרובה ושמונים בזו שאחריה שאז נצטרך על הרגע שהחתמנו אותו על סכומים כאלה. הלואי שאתבדה.
מה שהיה צריך לנסות להביא (ואני לא בטוח שאפשר) לחוק זה שחקנים כמו יפתח זיו או גארד דומה. זה בדיוק סוג השחקן המשלים שעליו פז מדבר לדעתי והיה מתאים לנו מאד. שחקנים שיכולים לתת דקות משמעותיות גם אם לא יעשו נקודות. ולקדם צריך להביא 4 זרים טובים שיכולים לשים נקודות על הלוח. לא 2 ועוד אחד סביר או בינוני כמו אלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 17:50 
תראה לי קבוצה אחת עם 4 זרים טובים מאלן. עזוב, 3 זרים טובים מאלן.
לא רק העונה, קח אפילו 3 שנים אחורה. לא קיים.

ולגבי יפתח זיו, נו בחייאת. שחקן חביב והכל אבל אנחנו מדברים על גארד שקולע 27 אחוז מחוץ לקשת. זה השחקן שאנחנו רוצים לראות ליד רביב?
אם להרצליה היה רכז טוב במקומו הם כנראה היו עושים משהו קצת יותר מעניין העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 17:52 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו.
אם אתה נשאר עם אידן וגינת בשכר של כ 60 אלף זה שני מחליפים לגבוהים, השנה זה אולי יהיה עם מתן אבל שנה אחרי זה בלי ואז מתפנה לך השכר שלו.
אני מסכים על אלן, אבל אין לזה קשר לאיידן וגינת.
רביב, בלאט, גארד ישראלי, גארד זר, 3 (שיכול לשחק 4) זר, שני גבוהים זרים, ביחד עם גינת, איידן מתן, בן משה וכנר זה לגיטימי. כמו במקרה רוטבארט גם אם כאן ההבדל בין יפתח זיו שכזה לנעימי ודומיו מבחנת משכורת הוא משמעותי אין ספק שעדיף ללעת על הראשון ולהביא זרים טובים יותר.

הוקיץ הבעיה של אלן היא שקשה להסתמך עליו כשחקן חמישיה. ואם הוא שחקן ספסל אתה חייב גבוה ישראלי לחמישיה וכזה אין בנמצא.

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 28 מאי 2016, 18:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 18:05 
הוקיץ' כתב:
תראה לי קבוצה אחת עם 4 זרים טובים מאלן. עזוב, 3 זרים טובים מאלן.
לא רק העונה, קח אפילו 3 שנים אחורה. לא קיים.

ולגבי יפתח זיו, נו בחייאת. שחקן חביב והכל אבל אנחנו מדברים על גארד שקולע 27 אחוז מחוץ לקשת. זה השחקן שאנחנו רוצים לראות ליד רביב?
אם להרצליה היה רכז טוב במקומו הם כנראה היו עושים משהו קצת יותר מעניין העונה.

הבעיה היא שבהפועל תל אביב מדיי עונה יש שלושה זרים פחות טובים מאלן. ואיכשהו העונות בליגת העל לא משרות עליי ביטחון שבעונה הבאה יהיה אחרת. כי אני לא ממש רואה שיפור בסוגייה. אם כבר אז נסיגה.
בנוגע לישראלים: עם כל הביקורת על רוטברט - ואני לא הייתי משאיר אותו בעונה הבאה כי הוא מאכזב ולא שווה את הכסף - להגיע למסקנה שאיידן טוב ממנו או יהיה תורם יותר ממנו לאורך עונה שלמה, בעקבות כמה משחקים מעוררי הערכה - זו גישה שתוביל את הפועל לעוד עונה כושלת. אתם באמת הייתם בונים קבוצה עם איידן כישראלי השני בחמישייה?
רוטברט גם בעונה חלשה ומאכזבת עדיין תרם 10-11 נקודות ו6 ריבאונדים ב-22 דקות, והוא עדיין שחקן נבחרת (ושוב, לא הייתי משאיר אותו. אבל הגישה של "רוטברט אכזב, אז בואו נבנה על מישהו שעד כה מעולם לא נתן עונה מלאה סבירה בליגת העל" היא לא רצינית בעיני. ולאור ההתנהלות של הקבוצה בסוגיית הזרים היא עלולה להיגמר בכישלון גדול. צריך עוד ישראלי. סטו דגלאס זה רעיון לא רע. אבל בכל מקרה גם צריך לראות מה קורה עם מתן.

בנוגע לזרים: איך פוגעים? ראשית - מנסים להביא זרים ששיחקו העונה בארץ. ושנית מחליפים כשצריך ולא נותנים למאמן להתחיל עונה עם וולי ג'אדג' ומתברברים עם החלפות של שחקנים חלשים כמו טיילור באטל 20 מחזורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מאי 2016, 18:15 
לפי דעתי אם יש לנו 2 גבוהים בעמדות הפנים ואת איידן וגינת אנחנו חייבים ללכת על 2 גארדים זרים, על אחת כמה וכמה אם גם מתן יישאר.
כלומר שה 3 יהיה יותר 2 מ 4, או במילים אחרות שיהיה גארד שיוכל להוביל גם כדור ולייצר לעצמו (קרופורד,טאקר).
הוכחנו כבר שקו קדמי לא צריך להיות מעובה כל כך, בטח ובטח שאתה חייב קליעה מבחוץ מאחר והישראלים שלך צריכים תגבורת בתחום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 231 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: