purvis short כתב:
אני מתקשה לראות את הפועל מביאה ישראלי אחר במקומו. אני מנסה לחשוב על אופציות ריאליות, שחקנים שיהיו פנויים ואני לא ממש מצליח. מניח שיבזורי יהיה פנוי, אבל הוא הרבה יותר יקר, וגם ידרוש התאמות מקצועיות שאני לא בטוח שנוכל לעמוד בהן (אם אתה עולה עם קו חוץ של רביב ודגן אתה צריך בעמדה שלוש לטעמי להביא שחקן מאוד מיוחד שיוכל לעשות המון דברים).
ועם ההתנהלות המקצועית שלנו לא בטוח שאני נכנס להרפתקאות האלה בקיץ.
מעדיף שהפועל תתרכז בקיץ ב:
1. החתמת מאמן טוב.
2. הבאה של זרים טובים ומתאימים במקום מה שהולך במועדון הזה בשנתיים האחרונות שזה פשוט לא לעניין. וקודם כל אני הולך על זרים שמשחקים או שיחקו בארץ.
3. אם מתן פורש, אז לקחת את החוזה שלו פלוס של אמיתי ולהביא ישראלי שלישי שיתרום וגם יגרום לנו פחות להיות תלויים ברוברט. אם מתן נשאר אז בכסף של אמיתי הייתי מנסה איכשהו להביא את סטו דגלאס.
אבל המפתח זה זרים ברמה גבוהה. ארבעה זרים ברמה גבוהה והכול ייראה אחרת.
קודם כל, לגבי הזרים, אז העונה היה תקציב יפה מאוד לזרים (ואחרי כל ההחלפות, הוא מהגבוהים בליגה). למעשה גם בעונה שעברה, אמנם התחלנו עם תקציב זרים קטן אבל עם התוספות במהלך העונה (אובאנון, קלי וכמובן תומפסון) תקציב הזרים שלנו היה גבוה. הבעיה הייתה לא בתקציב אלא בבחירות לא נכונות. אני מקווה שזה ישתנה בעונה הבאה אבל בין אם כן ובין אם לא, אין לזה קשר לסגל הישראלי.
לגבי ישראלי במקום רוברט, אז קודם כל יבזורי זו בהחלט אופציה. אני לא יודע אם הוא יהיה הרבה יותר יקר, ערך השוק שלו ירד אחרי העונה האחרונה וגם כמות האופציות שלו. בקיץ הקודם התחרינו עליו עם מכבי וירושלים, הקיץ הוא כנראה משוחרר ממכבי ולירושלים הוא לא יגיע, אלה שתי הקבוצות שאנחנו לא יכולים להתחרות איתן. אגב, יש לי רעיון את מי אפשר להביא ליד רביב ויבזורי אבל זה כבר גלישה מהנושא... בכל מקרה, יש גם את נעימי. שניהם עדיפים על רוברט בתור ישראלי בכיר והם לא היחידים.