תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 21:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 13:34 
צור ש. כתב:
הלוואי שצ'וברביץ'.

הדשא של השכן תמיד ירוק יותר.

שניהם משחקים את אותו מספר דקות - 22.
רוברט תורם -10 נק' ו- 7 ריבאונד.
צורוביץ תורם 8.5 נק' ו5.3 ריבאונד.

והוא לא שחקן הגנה טוב, שמחפה על ההבדל בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 17:19 
סמל אישי של המשתמש
רוברט עולה על צוברביץ כמעט בכל אספקט של המשחק.
איפה שחשוב באמת הוא נופל ממנו בגדול. אגרסיביות ותשוקה למשחק. מספרים זה לא הכל, הנזק שרוברט עושה בלונג זה לא משהו שרואים בסטטיסטיקה.

היום יש לו הזדמנות להוכיח מה הוא שווה. לחולון אין כלום ושום דבר מתחת לסל חוץ מרוזפלט. אם גם מול הקו הקדמי הכי עלוב בליגה הוא יכשל אז אנחנו בבעיה. כולי תקווה שהוא יצליח לקבל ביטחון ונרוויח ממנו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 19:45 
ג׳יזס פאק הורג אותנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 19:51 
יותר גרוע ממשחק למשחק

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
הוא אנמי ועדין הגג שהוא קיבל זה 97 אחוז יד 3 אחוז אויר

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 19:55 
סמל אישי של המשתמש
הוא אנמי והגג שהוא אכל היה הכניסה לדאנק הכי רכרוכית בהיסטוריה.
איזה שחקן מעצבן
הוא פשוט נורא היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
נכון זה עדין לא סותר את העובדה שקצה הציפורן של קליבורן היתה נמוכה מהכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 21:08 
סוף סוף קצת אופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 21:57 
סמל אישי של המשתמש
אופי? איום ונורא.
החזיר את חולון לבד מ15 הפרש ברגע שהוא דרך על הפרקט.
הכמה סלים מול שער ריק שהוא עשה לא עושים עליי רושם. כל שחקן של חולון לא ספר אותו בכלל בהגנה ועשה ממנו פורפרה.
שחקן 2.17 שלא יכול לעשות סל אפילו על שלומי הרוש בפוסט זה מביך.
אם אברהמי לא עושה בסוף חילופי הגנה התקפה אנחנו הולכים היום הביתה עצובים.

לסיים את העונה ולהגיד יפה שלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
ביחס לנתונים הפיזיים ותרומה לדעתי זה השחקן הכי גרוע שראיתי בהפועל.

Sent from my D5803 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 22:30 
שחקן שאפשר לנצל אותו פי כמה וכמה ממה שהפועל מנצלת. רבאק, עונה שלמה עברה ועוד לא קלטו שרוברט הוא קודם כל שחקן של פנים לסל, כולל בפיק אנד רול?
היה היום טוב מאוד בדקות האחרונות. אני חושב שעם מאמן ברמה גבוהה אפשר להוציא ממנו הרבה יותר, וגם עם התאמה של פורוורד זר שיעזור לו.
אני לא רואה את הפועל מביאה ישראלי יותר טוב ממנו. ואני חושב שבקיץ לא צריך להיכנס להרפתקאות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 23:06 
מקווה שאף אחד לא חולם על לשחרר אותו. עם מאמן נורמלי הוא שווה כל גרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 18 אפריל 2016, 23:34 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
מקווה שאף אחד לא חולם על לשחרר אותו. עם מאמן נורמלי הוא שווה כל גרוש.

זו צריכה להיות החלטה של מאמן (בתקווה רמי הדר). אם הוא מאמין בו, אם הוא חושב שהוא יודע איך להוציא ממנו את המקסימום ולהחביא אותו בהגנה, אם זה מתאים לקונספט של הקבוצה שהוא רוצה, אם הוא לא מעדיף שחקן אחר על פניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 09:45 
סמל אישי של המשתמש
הכל החלטה של מאמן בהתאם למצב הנתון.

בשורה התחתונה למרות האכזבה ממנו.
סטטיסטית
רוטבארט הוא הישראלי השלישי (ביחד עם רביב ) בנק פר דקה.
הוא מספר אחד בנקודות לדקה.
ורביעי בנקודות מדד לדקה.

מה שכן ביחס של נקודות לפוזשין הוא יחסית חלש (1.1 לזריקה לעומת 1.5 של רוזפלט) שחקן עם ממוצעים יחסית דומים אבל ביותר דקות.

ככה שלהגיד שהוא אכזבה זה נכון אבל ביחס לישראלים האחרים בליגה הוא בהחלט מספק את הסחורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 10:29 
יש לו יסודות הגנתיים כל כך רעים. כבר הפסקתי לספור כמה פעמים במהלך המשחק הוא רק צריך לתפוס מיקום ולעמוד עם הידיים למעלה (מתן עשה על זה קריירה) ובמקום זה הוא שולח ידיים בלי שום צורך. היה משנה כל כך הרבה זריקות אם הוא היה פשוט נעמד כמו שצריך במקום לנסות כל הזמן להגיע לכדור בחסימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2016, 14:16 
הוא שחקן הגנה מזעזע, אבל כשהוא מקבל את הכדור קרוב לטבעת הוא נשק התקפי שיש למעט קבוצות בליגה. אתמול במשחק חלש יחסית, גמר עם 17 נקודות, כולל 2-3 סלים חשובים בדקות האחרונות כשהמשחק צמוד. אפשר להפיק ממנו הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 21:19 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה מעיז להגיד על שחקן 2.17 שקולע 48% מה-2 שהוא נשק התקפי או שקר כלשהו בסגנון.
בלי לבדוק אני חותם שהוא הגבוה הכי חלש בליגה באחוזים חוץ מהביר כצים שמשחקים 3 דקות בממוצע.
כל משחק יש לו החטאות שאני מובך בשבילו.

28 דקות 7נקודות וחוסר יכולת לשמור פיקנרול ברמה הכי בסיסית.
אין לי כוח לחשוב מה יהיה אם ג׳ף בחוץ ליותר ממשחק אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 21:29 
הגזמת, יש לא מעט גבוהים בכירים עם אחוזים פחות טובים (לוויליאמסון וכדיר יש אחוזים מזעזעים העונה, לצוברוביץ סביב 46%).
בכל מקרה אין ספק שהוא שחקן מרגיז ושאי אפשר לצאת איתו למלחמה. הוא כן נשק התקפי אבל עם חסרונות כל כך משמעותיים שלא מצדיקים את השכר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 22:26 
סמל אישי של המשתמש
יודע מה, באמת הגזמתי והלכתי לבדוק קצת.
התותחים הכבדים של הליגה עושים בסביבות ה60 אחוז + (הולמן, גפני, רנדל, אנג'אי,אמינו)
טווח ביניים עושים סביב ה55% (קילינגסוורת, מונרו, תומאס ועוד רבים אחרים)
שחקן שעניין אותי להסתכל עליו היה דיאור פישר. פיק אנד פאפ קלאסי כמו רוברט. 68%.

סה"כ ביחס לשכר מדובר באכזבה ענקית. אם היה לי כוח והייתי מבין כמוך הייתי יורד לרזולוציות יותר פרטניות ומודד אחוזים ביחס לכמות זריקות. מבין כל הגבוהים בליגה הוא מספר 8 בכמות זריקות ל2. כל ה8 שמקדימים אותו קולעים באחוזים יותר גבוהים ממנו בפער(חוץ מליאור אליהו שקולע ב51% וזה עדיין יותר טוב)

יכול להיות שאני מחמיר איתו והוא סביר באספקט הזה של המשחק, אבל אני לא יכול לשמוע משפטים כמו "נשק שאין לכל קבוצה בליגה" ו "להוריד את היד למי שישחרר אותו".
חוץ מחולון הוא הסנטר הכי גרוע בליגה מאלה שפותחים בחמישיה והמחמירים יקחו את רוזפלט לפניו.
ואל תספרו לי סיפורים על חוק רוסי. אלף פעמים אני מרכיב את אורי קוקיה שהוא רגל וחצי בקבר לפני רוברט שהוא בור בלי תחתית בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 22:37 
דאור פישר מרוויח השנה בערך פי ארבע ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 אפריל 2016, 22:46 
סמל אישי של המשתמש
ואיתי שגב מרוויח רבע ממנו ומה ששגב שהוא יליד 95 שכח לעשות בהגנה רוברט עוד לא למד.
את הכסף שהוא לוקח כישראלי אני מעדיף לשים על זר שאשכרה יכול לשדרג אותנו ולא לעשות נזק.
סותמי חורים ישראלים שנותנים קצת גוף יש כמו זבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 02:02 
סמל אישי של המשתמש
נשבר לי ממנו סופית.
אי אפשר ששחקן בכיר שעולה כל כך הרבה כסף, ייבחן בשאלה האם התרומה שלו בצד אחד מצליחה לכפר ולהשתוות בכלל לנזק בצד השני (כשהתשובה ברוב הפעמים היא לא). ומתי ונגד מי אפשר לשחק איתו, כמה דקות, באילו הרכבים. זה לא צריך להיות בכלל השיח אצל שחקן שמרוויח כל כך הרבה, אלה לא שאלות ובעיות שצריכים להתמודד איתן כשאנחנו משלמים לשחקן כל כך הרבה כסף. אין הרבה ישראלים טובים בליגה אבל צריך לנסות למצוא עוד אחד כזה ליד רביב. רצינו בקיץ שעבר ישראלי שני ברמה גבוהה בחמישייה בחמישייה, ובסוף קיבלנו משהו הרבה יותר קרוב לשולדבראנד 2, אמנם פחות גרוע (אבל גם ביותר כסף). עם כל משחק שעובר נראה שאין מנוס מלחפש עוד פעם אחד כזה בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 06:13 
אני מתקשה לראות את הפועל מביאה ישראלי אחר במקומו. אני מנסה לחשוב על אופציות ריאליות, שחקנים שיהיו פנויים ואני לא ממש מצליח. מניח שיבזורי יהיה פנוי, אבל הוא הרבה יותר יקר, וגם ידרוש התאמות מקצועיות שאני לא בטוח שנוכל לעמוד בהן (אם אתה עולה עם קו חוץ של רביב ודגן אתה צריך בעמדה שלוש לטעמי להביא שחקן מאוד מיוחד שיוכל לעשות המון דברים).
ועם ההתנהלות המקצועית שלנו לא בטוח שאני נכנס להרפתקאות האלה בקיץ.
מעדיף שהפועל תתרכז בקיץ ב:
1. החתמת מאמן טוב.
2. הבאה של זרים טובים ומתאימים במקום מה שהולך במועדון הזה בשנתיים האחרונות שזה פשוט לא לעניין. וקודם כל אני הולך על זרים שמשחקים או שיחקו בארץ.
3. אם מתן פורש, אז לקחת את החוזה שלו פלוס של אמיתי ולהביא ישראלי שלישי שיתרום וגם יגרום לנו פחות להיות תלויים ברוברט. אם מתן נשאר אז בכסף של אמיתי הייתי מנסה איכשהו להביא את סטו דגלאס.
אבל המפתח זה זרים ברמה גבוהה. ארבעה זרים ברמה גבוהה והכול ייראה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רוברט רוטברט
הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 06:26 
לוקח את רוזפלט לפניו בשתי ידיים, בכל מצב.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 08:20 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
אני מתקשה לראות את הפועל מביאה ישראלי אחר במקומו. אני מנסה לחשוב על אופציות ריאליות, שחקנים שיהיו פנויים ואני לא ממש מצליח. מניח שיבזורי יהיה פנוי, אבל הוא הרבה יותר יקר, וגם ידרוש התאמות מקצועיות שאני לא בטוח שנוכל לעמוד בהן (אם אתה עולה עם קו חוץ של רביב ודגן אתה צריך בעמדה שלוש לטעמי להביא שחקן מאוד מיוחד שיוכל לעשות המון דברים).
1. החתמת מאמן טוב.
2. הבאה של זרים טובים ומתאימים במקום מה שהולך במועדון הזה בשנתיים האחרונות שזה פשוט לא לעניין. וקודם כל אני הולך על זרים שמשחקים או שיחקו בארץ.
3. אם מתן פורש, אז לקחת את החוזה שלו פלוס של אמיתי ולהביא ישראלי שלישי שיתרום וגם יגרום לנו פחות להיות תלויים ברוברט. אם מתן נשאר אז בכסף של אמיתי הייתי מנסה איכשהו להביא את סטו דגלאס.

קודם כל, לגבי הזרים, אז העונה היה תקציב יפה מאוד לזרים (ואחרי כל ההחלפות, הוא מהגבוהים בליגה). למעשה גם בעונה שעברה, אמנם התחלנו עם תקציב זרים קטן אבל עם התוספות במהלך העונה (אובאנון, קלי וכמובן תומפסון) תקציב הזרים שלנו היה גבוה. הבעיה הייתה לא בתקציב אלא בבחירות לא נכונות. אני מקווה שזה ישתנה בעונה הבאה אבל בין אם כן ובין אם לא, אין לזה קשר לסגל הישראלי.

לגבי ישראלי במקום רוברט, אז קודם כל יבזורי זו בהחלט אופציה. אני לא יודע אם הוא יהיה הרבה יותר יקר, ערך השוק שלו ירד אחרי העונה האחרונה וגם כמות האופציות שלו. בקיץ הקודם התחרינו עליו עם מכבי וירושלים, הקיץ הוא כנראה משוחרר ממכבי ולירושלים הוא לא יגיע, אלה שתי הקבוצות שאנחנו לא יכולים להתחרות איתן. אגב, יש לי רעיון את מי אפשר להביא ליד רביב ויבזורי אבל זה כבר גלישה מהנושא... בכל מקרה, יש גם את נעימי. שניהם עדיפים על רוברט בתור ישראלי בכיר והם לא היחידים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 08:30 
סמל אישי של המשתמש
השאלה היא האם אנחנו לא רוצים ישראלי גבוה.
לירושלים יש את אליהו.
לחיפה את צורצוביץ ובליזר.
לאילת את כדיר.
האם בשביל להיכס ל 4 הראשונות לא צריך ישראלי שיתן דקות כגבוה?

כמובן שניתן להביא 2 זרים לעמדות 4-5 ועוד אחד לעמדה 3 שיתן דקות כ 4 ואז.להסתדר עם איזה נסטרנקו שיתן גוף מידי פעם. אבל זה יכול ליצור קו אחורי בעייתי (למרות שנעימי ולימודנד ביחד עם גארד נוסף זה אחלה קו אחורי), מבחינת החוק הרוסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 09:02 
יובל כתב:
purvis short כתב:
1. החתמת מאמן טוב.

קודם כל, לגבי הזרים, אז העונה היה תקציב יפה מאוד לזרים (ואחרי כל ההחלפות, הוא מהגבוהים בליגה). למעשה גם בעונה שעברה, אמנם התחלנו עם תקציב זרים קטן אבל עם התוספות במהלך העונה (אובאנון, קלי וכמובן תומפסון) תקציב הזרים שלנו היה גבוה. הבעיה הייתה לא בתקציב אלא בבחירות לא נכונות. אני מקווה שזה ישתנה בעונה הבאה אבל בין אם כן ובין אם לא, אין לזה קשר לסגל הישראלי.

לגבי ישראלי במקום רוברט, אז קודם כל יבזורי זו בהחלט אופציה. אני לא יודע אם הוא יהיה הרבה יותר יקר, ערך השוק שלו ירד אחרי העונה האחרונה וגם כמות האופציות שלו. בקיץ הקודם התחרינו עליו עם מכבי וירושלים, הקיץ הוא כנראה משוחרר ממכבי ולירושלים הוא לא יגיע, אלה שתי הקבוצות שאנחנו לא יכולים להתחרות איתן. אגב, יש לי רעיון את מי אפשר להביא ליד רביב ויבזורי אבל זה כבר גלישה מהנושא... בכל מקרה, יש גם את נעימי. שניהם עדיפים על רוברט בתור ישראלי בכיר והם לא היחידים.

לדעתי מבין יבזורי או נעימי - נעימי גם שחקן יותר טוב, גם הרבה יותר מגוון (ועם חכמת משחק ברמה), וגם למרות שהוא שומר חלש - עדיין שומר יותר טוב מיבזורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 09:03 
יובל, לא דיברתי על תקציב הזרים, אלא על בחירת הזרים.
אני לא מביא את נעימי במקום רוברט. ממש לא. תסתכל לאן הגיעו הקבוצות האחרונות של נעימי.
יבזורי זה האופציה היחידה כרגע. ולדעתי הוא עדיין יהיה יקר מרוברט. ובמקרה הזה אתה צריך להביא בעמדה שלוש שחקן שגם יכול לשמור, גם להוביל כדור, וגם עם יכולות אחד על אחד. לא פשוט בכלל.
אני חושב שאם יביאו ארבעה זרים טובים, בעמדות הנכונות, יסתדרו גם עם רוברט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 09:09 
הסיבות שניתנות כאן להשאיר אותו (״מי נביא במקומו״, כאילו צריך למלא מקום של ישראלי אוברפייד שלא מנצח לנו משחקים) הן לא סיבות מספיק טובות. מה זה ״אפשר להסתדר איתו״? אם הוא תורם פחות ממתן נאור בגיל 36 כבר כל כך הרבה משחקים ואיבד לו את המקום בחמישייה, למה שנצטרך ״להסתדר איתו״ בסכומים שהוא מקבל? ביכולת שלו העונה כבר עדיף לך להביא שחקן משלים בחצי מהמחיר (כארם משעור סטייל) גם אם אתה לא מביא במקומו ״ישראלי בכיר״. לא מבין את הלוגיקה, צריך להשאיר אותו בתור ״ישראלי בכיר״ גם אם הוא לא נותן תפוקה של ישראלי בכיר?
ואל תשכחו שהעונה היתה אחת היחידות בקריירה שלו שהוא נשאר בריא. זה שחקן מאוד פציע שמגיע לגיל 30 עכשיו. אם כשהוא בריא כל העונה זו היכולת שלו אז זה מדליק נורה אדומה. ואני אומר את זה בתור מישהו שהיה מאוד בעדו והתלהב מההחתמה שלו, כי הכישרון שלו אדיר. אבל בכדורסל צריך לתת תפוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 אפריל 2016, 09:33 
Fez כתב:
ביכולת שלו העונה כבר עדיף לך להביא שחקן משלים בחצי מהמחיר (כארם משעור סטייל) גם אם אתה לא מביא במקומו ״ישראלי בכיר״. לא מבין את הלוגיקה, צריך להשאיר אותו בתור ״ישראלי בכיר״ גם אם הוא לא נותן תפוקה של ישראלי בכיר?

לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 226 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: