צור ש. כתב:
"לא מאמין שרובינסון ימשיך.
יהיה לנו קשה להחזיק בו גם משיקולים מסחריים וכלכליים. אבל אנחנו רוצים שג'ף אלן וטריי סימונס ישארו".
רמי אצל רקאנטי.
לגבי ג'ף? הלוואי. לגבי טרה אני לא סגור על זה. הוא לא ילד (בן 34 ביולי) וה-13.5 נק' למשחק שלו לא מספיקות, הוא צריך לתת יותר.
הוא אמור להיות קלעי 3 טוב והאחוזים שלו העונה הם 38.3%, אפילו לא ב-20 הראשונים בליגה.
נכון שתמיד אפשר להגיד "עם מאמן טוב האחוזים יעלו" אבל זה הימור שאני לא בטוח שהייתי לוקח על שחקן בגילו.
מה שכן, מדובר בשחקן שבהחלט מחובר למועדון ועם אופי מעולה. שאלה טובה.
הבעיה זה לא האחוזים, האחוזים שלו סבבה לגמרי. טרה מקום 3 בליגה בכמות קליעות משלוש, הוא נאלץ לקחת גם זריקות יותר קשות משחקנים אחרים שמסתפקים בפחות זריקות ולכן האחוזים שלו לא הכי גבוהים.
הבעיה היא שחוץ מהקליעה, התרומה שלו למשחק היא לא קרובה אפילו למה שצריך לשאוף אליו מזר בעמדה שלו נותנים, מה שזרים בטופ של הליגה נותנים. מבחינה התקפית הוא מוגבל מאוד לקליעה שלו, למעלה מ-50% מהזריקות שלו הן שלשות וגם חלק גדול מהזריקות שלו בתור הקשת הם ג'אמפרים. אין לו חדירה ואין לו סיומת באיזור הצבע וזה מגביל אותו גם ביכולת ייצור נקודות, גם ביכולת שלו להשפיע על משחק ההתקפה, גם ביכולת ללכת למהלך ספציפי שבו יהיה קשה לעצור אותו. הוא לא מגיע לקו בכלל, שחקן התקפה מרכזי שמשחק 31 דקות למשחק הגיע 24 פעמים לקו ב-19 משחקים, זה משהו שכמעט אי אפשר לחיות איתו. הוא בסדר בריבאונד ובהגנה אבל אין לו שום אימפקט מיוחד בתחומים האלה, כמו שאפשר לצפות מזר ברמה גבוהה. הוא שחקן חכם ושקול אבל זה לא מספיק.
הוא הגיע אלינו לקבוצה נטולת קליעה לחלוטין ובשלב שאסור היה לנו ליפול עם ההחתמה (כמו שחולון נפלו עם כריסמס למשל). כך שלצרכים שלנו באותה נקודת זמן, גארד עם קליעה שהוא מניה בטוחה ושחקן חכם ומנוסה, הוא היה החתמה טובה ומתאימה, והוא עושה בסך הכל עבודה טובה עד עכשיו. אבל כשבונים קבוצה מחדש בקיץ צריך לכוון לשחקן הרבה יותר שלם ודומיננטי. וכמובן אני מקווה שמהבסיס יבנו קבוצת שלא תהיה כל כך מוגבלת מבחינת קליעה (למשל, להביא את יבזורי/נעימי), כך שלא נהיה חייבים להביא גארד זר שהוא כולו קליעה ושום דבר אחר, רק כדי לנסות לכפר על כך. אני מבין מאיפה בא הרצון לשמר את הקיים אחרי שאיבדנו את קרלון ואת דוראנד בגלל גחמות של מאמנים ומנגד חווינו לא מעט נפילות עם זרים, אבל זו לא סיבה לא לכוון מספיק גבוה.