תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 21:27

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תמיר "הגבר" בלאט
הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 17:22 
לא צריך להגזים, המגבלות שלו עדיין קיימות וברורות. אני בהחלט מחבב אותו (באמת מעדיף אותו על באטל שזה שחקן שהעין לא מסוגלת לסבול) אבל אסור לשכוח שרק משחק קודם מול חולון המגבלות שלו בהגנה מול פיק אנד רול (יחד עם חוסר היכולת שלנו להגיב בזמן) הרגו אותנו ובעצם הפסידו לנו את המשחק ברבע הרביעי.
מה שכן, ההגנה האישית שלו השתפרה והוא גם שיפר את השחרור בזריקה, יותר מהיר ויעיל. כבר לא קולע רק את הזריקות שהוא פנוי לחלוטין עם חצי שעה מול הסל אלא גם catch and shoot יחסית עם שמירה (לא צמודה אבל שמירה), מדי פעם גם משחרר זריקות יפות אוף דה דריבל. והוא מוסר כדורים מצוינים לגבוהים (בעיקר לג'ף) בכל משחק.
עושה עונה גדולה עם התקדמות אדירה וצריך בהחלט לקבל את הקרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 17:51 
לא אמרתי שאין לו מגבלות
אבל תעבור על התגובות פה באשכול
דברים כמו "אם ייצא ממנו גל איתן זה יהיה טוב" או "אם ימקסם את מלוא הפוטנציאל שלו הוא יהיה כמו סקוורר".
מדובר בילד בן 18(!!!) שממשחק למשחק משתפר, ועברו אצלנו שחקנים גדולים ממנו בהרבה, גם בגיל, גם בניסיון וגם בנתונים הפיזיים, שנראו לא קשורים לענף כאשר קיבלו הזדמנות.
ב15 הדקות שהוא שיחק אתמול הוא תרם בשני צידי המגרש והיה גורם משמעותי בניצחון,
אז באמת מגיע לו לקבל קצת קרדיט, גם אם לא מסתדר לפרופסורים של פורום שדים ששחקן בגובה 1.80 עם רגליים איטיות יכול להיות שחקן כדורסל מוצלח

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 17:51 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
לא צריך להגזים, המגבלות שלו עדיין קיימות וברורות. אני בהחלט מחבב אותו (באמת מעדיף אותו על באטל שזה שחקן שהעין לא מסוגלת לסבול) אבל אסור לשכוח שרק משחק קודם מול חולון המגבלות שלו בהגנה מול פיק אנד רול (יחד עם חוסר היכולת שלנו להגיב בזמן) הרגו אותנו ובעצם הפסידו לנו את המשחק ברבע הרביעי.
מה שכן, ההגנה האישית שלו השתפרה והוא גם שיפר את השחרור בזריקה, יותר מהיר ויעיל. כבר לא קולע רק את הזריקות שהוא פנוי לחלוטין עם חצי שעה מול הסל אלא גם catch and shoot יחסית עם שמירה (לא צמודה אבל שמירה), מדי פעם גם משחרר זריקות יפות אוף דה דריבל. והוא מוסר כדורים מצוינים לגבוהים (בעיקר לג'ף) בכל משחק.
עושה עונה גדולה עם התקדמות אדירה וצריך בהחלט לקבל את הקרדיט.

וקרדיט לאברהמי ועופר רון על ההתקדמות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 18:48 
אני מצטער אבל למרות האופוריה מאתמול צריך להגיד את האמת. עם כל ההתקדמות הבן אדם הוא נזק כל פעם שהוא עולה על הפרקט.
ההגנה שלו מזעזעת. רק שבוע שעבר הפסדנו בגללו לחולון כשפאקינג גוני יזרעאלי עושה לו בית ספר. גם אתמול רוצ'סטי קלע את כל הנקודות שלו עליו והבן אדם נראה כמו צל של שחקן כדורסל.
גם בהתקפה הוא רחוק מלהיות טוב. הוא לא מסוגל להוביל כדור תחת לחץ (אתמול איבד ככה פעמיים), לא מסוגל לחדור בכלל ולמרות שהשיחרור שלו השתפר זה עדיין לא מספיק בשביל להיות איום רציני מבחוץ.
לזכותו יאמר שכשהוא פנוי הוא קולע מספיק טוב ויש לו ביצים בשביל להרוויח כמה דקות בזכות הקליעה שלו, אבל לתת לו לשחק 25 דקות במשחק זה בדיחה.
אתמול גיל אמיתי היה הרבה יותר אפקטיבי ממנו ולדעתי הוא צריך לקבל יותר דקות.
הקטע המתסכל הוא ששניהם רמה מתחת למה שסקוורר נתן בעונה שעברה וגם הוא היה די בינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 19:42 
בסדר, הוא חלש מאוד הגנתית והתקפית וצריך לתת לגיל אמיתי לשחק על חשבונו(להזכירך, תמיר בלאט מקבל הרבה דקות כי גיל אמיתי נותן עונה מביכה) ועדיין עולה בגיל 18 לדרבי חוץ, משחק ברגעים המכריעים ומהווה פקטור רציני בניצחון של הקבוצה
מי אמר שהוא צריך לקבל 25 דקות? זה ברור שחסר לקבוצה גארד זר, אבל כרכז מחליף? אני מסתכל על מה שאני רואה ממנו במגרש ועל ההתקדמות שהוא עושה ואני גם זוכר איך נראו כל מיני טמיר אריאלים שעברו פה בשנים עברו
יש לו הרבה פוטנציאל, ואם הוא היה כזה חלש כמו שאתה מתאר אותו כנראה שהוא לא היה משחק כל כך הרבה ביחס למה שהיה אמור בתחילת העונה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 19:56 
סמל אישי של המשתמש
Red or Dead כתב:
בסדר, הוא חלש מאוד הגנתית והתקפית וצריך לתת לגיל אמיתי לשחק על חשבונו(להזכירך, תמיר בלאט מקבל הרבה דקות כי גיל אמיתי נותן עונה מביכה) ועדיין עולה בגיל 18 לדרבי חוץ, משחק ברגעים המכריעים ומהווה פקטור רציני בניצחון של הקבוצה
מי אמר שהוא צריך לקבל 25 דקות? זה ברור שחסר לקבוצה גארד זר, אבל כרכז מחליף? אני מסתכל על מה שאני רואה ממנו במגרש ועל ההתקדמות שהוא עושה ואני גם זוכר איך נראו כל מיני טמיר אריאלים שעברו פה בשנים עברו
יש לו הרבה פוטנציאל, ואם הוא היה כזה חלש כמו שאתה מתאר אותו כנראה שהוא לא היה משחק כל כך הרבה ביחס למה שהיה אמור בתחילת העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 20:11 
אתה באמת נותן את העובדה שהוא משחק כראיה לכך שהוא טוב? להזכירך איפה נמצאת הקבוצה שלך העונה?
בוא נדבר על מי גארד מחליף בליגה הזאת. בן שימול, קולמן, ברנדוויין, מעיין, סקוורר, טישמן, הרוש, אורלנד. כולם טובים (רובם משמעותית) מבלאט. אני בכלל לא מדבר על זה שלחלק הקבוצות יש גם שני גארדים זרים בנוסף לגארד ישראלי בכיר.
זה שהוא בן 18 זה חביב אם היינו מדברים על שחקן שנותנים לו דקות כדי שיתפתח. כשמדברים על קבוצה שנלחמת נגד הירידה הגיל לא מעניין בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 20:29 
סמל אישי של המשתמש
איזה שיח חרשים יא אללה
על מה אתה מדבר ועל מה הוא מדבר?

אתה טוען שהוא לא מספיק טוב כדי להיות רכז מחליף בקבוצה בליגת העל.
והוא טוען שבתור שחקן צעיר בן 18, הוא מעל ומעבר למצופה ממנו ועם פוטציאל התקדמות.

איך זה סותר אחד את השני?!
את הטענות לזה שהוא הגארד המחליף שלך, תפנה להנהלה (נניח)
אבל איך זה קשור לעובדה שהוא בינתיים מספק את מה שמצופה ממנו (ויותר מכך) ומהווה פוטציאל להיות שחקן משלים לא רע בכלל עם יתרונות בולטים במאצ'ים מסויימים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2016, 20:32 
Red or Dead כתב:
הבנאדם בן 18 והוא יותר טוב מכל רכז מחליף שהיה לנו מאז שהגענו לליגת העל חוץ מבר טימור.

לא, האמת שלא, רכז מחליף כזה כבר היה. אפילו הוזכר באשכול הזה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 19:27 
סמל אישי של המשתמש
יש לו מסירות מדהימות
ראיית משחק גדולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 19:32 
סמל אישי של המשתמש
הוא מחריד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
חייב להפסיק עם הפלוטרים המוזרים האלה. חייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
מה אתה רוצה שהוא יעשה?
הוא גמד ולא שחקן כדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
אפשר להיות גם וגם. יש לנו בסלטיקס את אייזיה תומאס

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 20:08 
סמל אישי של המשתמש
1. אל תשווה בכלל.
2. אייזאה לא בסלטיקס המיותרים, הוא בפנטזי שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 21:58 
השחקן היחיד עם אינטליגנציית משחק, נותן מקסימום ביחס למגבלות הפיזיות והאתלטיות שלו, אחד היחידים שבא למשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 מרץ 2016, 22:59 
beny כתב:
השחקן היחיד עם אינטליגנציית משחק, נותן מקסימום ביחס למגבלות הפיזיות והאתלטיות שלו, אחד היחידים שבא למשחק היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 11:13 
שוב מוכיח שהוא ליגה אחרת ממתן ואמיתי. לא שזה היה יום גדול שלו, עשה כמה שטויות שעלו לנו בנקודות קלות בצד השני אבל הוא לפחות משחק את המשחק.
אם יפתח עוד קצת את ה-pull up jumper מחצי מרחק (שאתמול עשה יפה) ואת הפלוטרים (שאתמול היו די מזעזעים) כך שיוכל לייצר איזשהו איום חדירה מהפיק אנד רול, יש לו סיכוי להפוך לשחקן אפקטיבי למרות כל המגבלות שלו.

נערך לאחרונה על ידי Fez בתאריך 13 מרץ 2016, 13:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 13:26 
נכון שהפלוטרים היו רעים אתמול אבל אני לוקח מהם בעיקר את הביצים של הילד לנסות ולחדור ככה לסל. לגבי הסיומת? אני חושב שאפשר לעבוד על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 מרץ 2016, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
למה לא להשליך על הקרש מטווחים כאלה?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:05 
:HEART2: :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:12 
סמל אישי של המשתמש
היא לו איזה floater היום כמדומני לא? היה שווה להתאמן על זה מול הרצליה :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:14 
סמל אישי של המשתמש
היה.
5 דקות לסוף בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:19 
סלים אדירים קלע היום ובדיוק כשהיינו צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:21 
אחד הגברים. נתן סלי ענק ברבע הרביעי.
כל כך חבל שהוא כזה נמוך ויהיה מאוד קשה לתת לו לשחק דקות משמעותיות עם רובינסון, עם כל הכבוד לכל האיזוריות המחרידות האלה. אולי יהיו כמה קבוצות שנוכל לשחק מולן עם שניהם באישית (חולון עם גוני והרוש, חיפה עם ורגאס ודיברתלומיאו) אבל באופן כללי זו הולכת להיות בעיה, ומתן הולך לשחק כמות עצומה של דקות כמו שזה נראה (גם כמחליף לגבוהים וגם כמחליף לקו האחורי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:40 
נתן דקות גדולות היום ברבע הרביעי אבל ההגנה שלו פשוט הורגת אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2016, 00:43 
סמל אישי של המשתמש
לא רק ההגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 04:11 
אני כמובן לא מאשים אותו כשכל השמות הגדולים לידו עם כל הניסיון עושים במכנסיים, אבל מסתבר שהביצים שלו לא באמת עשויות מברזל. שתי הזדמנויות אדירות לקנות את עולמו עם זריקות מאוד נוחות בסוף, שאפילו לא הלכו בכיוון (הראשונה היתה ממש איירבול מביך). חוץ מזה זה גם באופן כללי היה המשחק הכי חלש שלו העונה ביי פאר, לא עשה אפילו פעולה חיובית אחת. חבל שזה קרה לכל כך הרבה שחקנים ביחד באותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 04:18 
סמל אישי של המשתמש
זה היה משחק ממוצע שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תמיר "הגבר" בלאט
הודעהפורסם: 30 מרץ 2016, 06:51 
אסור שבמשחק כזה, עם הנסיון שאין לו, ובעיקר כשהוא עלה קרח מהספסל, דווקא הוא ייקח שתי זריקות כאלה. בכל קבוצה נורמלית הולכים לאיש החם באותו משחק, או לשחקן הכי טוב שלך. אצלנו במשחק של שתי הארכות, מי שזורק את שתי הזריקות מאני טיים האחרונות זה ילד בן 18 שעלה 2 דקות לפני כן. היתה לי את כל הדרך מנהריה לנסות לשער מה הוא פאקינג אמר להם בפסק זמן שככה אנחנו נראים בהתקפה אחרונה. אם רביב היה לוקח ומחטיא, או אפילו רוברט - קורה, הגיוני. אבל שאתה יודע שיכולת לקחת זריקה עם שחקן חם ויותר מנוסה - זה עצבים ברמה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: