Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
אתה מחתים זר לפני שאתה יודע מה הסגל הישראלי רק אם מדובר בשחקן טוב מאוד שלא בטוח שתוכל להחתים אחר כך (כמו סקוט).
שחקנים כמו ג'אדג' יש כמו זבל והוא אפילו לא כל כך ממלא את הדברים העיקריים שאתה מצפה משחקן מהטייפ שלו.
לא ברור החיפזון.
בסדר, אולי נפלה הזדמנות להביא שחקן מוכשר עם ניסיון אירופאי יחסית בזול על משבצת של זר רביעי, אולי הסקאוט התלהב ממנו וקיבלו עליו המלצות ממש טובות. לא יודע. אני לא נופל מההחתמה הזאת אבל היא בטח לא הזויה.
לא בטוח שבמחיר שלו יש שחקנים כאלה כמו זבל (אני לא יודע מה בדיוק המחיר). קח בחשבון שיכול להיות שיקח הרבה זמן עד שנדע סופית מה סגל הישראלים (הרי השחקנים שאנחנו כביכול רוצים מחכים למכבי וירושלים), ומבחינתי יש היגיון להתחיל במקביל לחפש זרים.
סקוט זה סיפור אחר כי הדברים ידועים וברורים, וזו החלטה שקשה לי לקבל מבחינה מקצועית ובכלל ברמה הרציונלית. שנה שעברה עברו פה 7 זרים שאף אחד מהם לא התקרב לסקוט בתרומה ובמחויבות (למרות ש-4 מהם הרוויחו יותר ממנו פר חודש), והוא רק היה צפוי להשתפר. הסיכוי להביא שחקן ברמה הזאת הוא נמוך מאוד. לא להחתים שחקן כזה עם אופציה זו בעיני החלטה לא רציונלית.
אני אופתע אם מתוך 4 זרים שנחתים יהיה פה אפילו אחד ברמה של סקוט.
ברור שיש היגיון בלהתחיל להביא זרים, אבל למה להתחיל מהשחקן המשלים?
עכשיו נניח שמכבי מחתימה את פישר, ירושלים את כדיר ורותבארט נשאר פנוי (הלוואי). פתאום ההחתמה של ג'אדג' הופכת להיות סופר מיותרת.
מילא אם הוא היה שחקן יחסית מגוון שמאפשר לך תמרון בהרכבים אבל זה ממש לא המצב. להיפך, עכשיו אתה חייב להביא שחקן שיחפה על החסרונות שלו ובעצם הגבלת את עצמך עם הגבוה העיקרי שלך. לא ברור.
לגבי סקוט אני מסכים כמובן.