תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 12 אוגוסט 2025, 15:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול הזרים השנתי 2015-2016
הודעהפורסם: 06 יוני 2015, 20:05 
הפועל כתב:
אני דורש למחוק את אשכול הטיזינג המייאש הזה. לפשוטי העם זה סתם נראה כמו רשימה של 20 שחקנים שהיינו רוצים שיבואו, ובסוף אנחנו מתחילים את השנה עם ריון בראון, קאונסיל, ויינסי גייטס :CRY2:

ואני זוכר את ג'סטין הארפר מגיע מהרשימה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 00:15 
נכון, אבל האמת מי שהיו מדורגים הרבה יותר גבוה מהארפר ברשימה ההיא זה שחקנים כמו ג'וש סלבי וג'קי קרמייקל (וגם ג'וליאן רייט אבל זה לא חכמה) שהם אחלה זרים בליגה, את שניהם הייתי לוקח לשנה הבאה בלי לחשוב פעמיים אם זה אפשרי (למרות שקרמייקל ירד מאוד ברמה בפלייאוף). בכל מקרה הסיבה שאני מפרסם את זה, חוץ מהדיון וההצעה, היא שמעניין אותי לעקוב אחרי השחקנים האלה אם הם מגיעים לארץ וללמוד מזה. יש דברים שאני חושב שבאמת אי אפשר לצפות (כמו דיז'ון תומפסון שהוא הרי כבר שחקן שהצליח בארץ) ויש דברים שהם תלויי סיטואציה (קייל וויבר למשל, אני בטוח שהיה מצליח הרבה יותר אם היה מתחיל עונה בקבוצה מתפקדת ולא מגיע באמצע עונה להושיע את הרצליה השבורה) אבל לזהות "יהלומים" במיוחד בין שחקני שנה שניה-שלישית אחרי קולג' זה אתגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 07:21 
סמל אישי של המשתמש
מה הסיכוי שמישהו יגשים לי את החתימה ויגיע לפה רכז יגוסלבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 07:57 
Fez הכוונה שלי הייתה לתקדים שהגיע שחקן מהרשימות המצויינות שלך.
אגב הוא נתן עונה טובה באבלינו עם 12.4 נק', 37.5% מהשלוש ו-5 ריב' למשחק.
הייתי מחזיר אותו כזר מהספסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 09:14 
פישונט כתב:
Fez הכוונה שלי הייתה לתקדים שהגיע שחקן מהרשימות המצויינות שלך.
אגב הוא נתן עונה טובה באבלינו עם 12.4 נק', 37.5% מהשלוש ו-5 ריב' למשחק.
הייתי מחזיר אותו כזר מהספסל...

איזה שטויות ג'סטין הגיע אלינו בתור הזר הכי יקר שנה שעברה, ועוד אחרי שנה באיטליה הערך שלו עלה למה שנביא שחקן שעולה הרבה לספסל כשחקן משלים.
וחוץ מזה, מכל השחקנים בעולם דווקא את השחקן הרי מרגיז בתבל בחרת להחזיר?
שים לב שאת הנקודות שלו הוא עם 51% מה 2 שזה נמוך לשחקן גבוה
ונדבר על ה'תרומה' שלו בריבאונד, 2.9 רב הגנה ב 27 דקות, לעומת יינסי שלוקח 3.9 רב הגנה ב 31 דק, בחישוב מהיר יינסי לוקח יותר ממנו פר דקה ריבאונד הגנה
אגב, איזה מזל שהגנה לא בסטטיסטיקה

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 10:23 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
דבר ראשון, אני מצפה לקרדיט בנושא ג'אבון מקריי וריצ'ארד האוול שחפרתי עליהם שנה שעברה :)

עזוב את זה, אם כבר מגיע לך קרדיט על דלאוודובה שאני זוכר שחפרת עליו עוד כשיצא מהקולג' ואף אחד לא ירק לכיוון שלו :SMOKE:
גם על ג'רל בנימון, שהיה כוכב ענק בדי ליג השנה (אם הוא איכשהו ריאלי אז הוא חזק בטופ הרשימה).

מסתבר שלא הייתי כזה רחוק.
http://nba.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.403.191254.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 11:49 
הוקיץ׳ - חזק :SMOKE:
פישונט - אני לא מתרשם מהעונה של הארפר, ובעיני הוא דוקא כישלון שאפשר למנוע בעתיד. בשנתיים האחרונות אני לא מכניס לרשימה סטרץ׳ 4 לא פיזיים ולא אגרסיביים. התכונות הכי חשובות לגבוהים בארץ בעיני זה אגרסיביות ואתלטיות, עם עדיפות לשתיהן (כשהכישרון פחות חשוב - ראית את זה עם אוונס שעם עשירית מהכישרון של הארפר הצליח הרבה יותר, וגם באיטליה מצליח יותר). כישרון עוזר אם הוא בא בנוסף לתכונות האלה (דוגמה טובה זה אופוייבו, שקודם כל מתמודד מתחת לסל ברמה הפיזית ועל זה יש לו גם כישרון אדיר וקליעה). בארה״ב מאוד מתלהבים משחקנים מעל 2.05 עם קליעה מבחוץ ועושים מהם הו-הא גדול. יחד עם ארז שהביא את הארפר, קטש הביא לארץ רוקי בשם כריסטיאן ווטפורד על אותו תקן של סטרץ׳ 4 גבוה, וגם הוא היה אכזבה גדולה למרות שנחשב לרוקי בפרופיל גבוה וקיבל לא מעט כסף לרוקי (זה היה כישלון קונספטואלי כפול - גם להביא רוקי וגם סטרץ׳ 4). באותה עונה גם באו לפה עוד כל מיני שחקנים כאלה כמו אר.טי גווין באשדוד (עוד 2.08 שהמשחק שלו מתבסס על יידוי שלשות, והאמת באחוזים הרבה יותר גבוהים מהארפר) אבל זה פשוט לא עבד. העונה די ירדו מהקונספט הזה, למעט גליל שהביאה שחקן כזה שנחתך כצפוי (ג׳רמיה ווילסון), גם אשדוד הביאו אחד כזה לאיזה שבוע (איזה רייס אחד שהלך הביתה מהר מאוד). זה פשוט לא עובד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 12:23 
ועוד איך מסכים
בליגה כזאת אתה מצפה מגבוה להיות אתלט ופיזי, שישמור שירביץ ושירוץ את המגרש
נכון היו כמה מקרים שסטרץ' פור התגלה כיעיל מאוד כמו וויליאמסון או ג'וש דאנקן עוד שהיה באשדוד
אבל בדרך כלל מדובר בנפילות, בשחקנים רכים שחודלים לשמור, ג'סטין, טזמין מיטשל, ג'רמייה ווילסון וכו

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 12:42 
דאנקן שחקן מאוד חזק ופיזי, עם משחק פנים מצוין. לרמות הגבוהות הוא סטרץ׳ 4 אבל בליגה הוא היה בעיקר 5 (די דומה לאופייבו). הקליעה מבחוץ זה בונוס אצלו. וויליאמסון הוא שחקן פנים עם חתיכת גוף ויש לו גם קליעה נקייה מחצי מרחק, הוא פחות סטרץ׳ (אזור המחייה שלו בצבע, לא לוקח הרבה זריקות מבחוץ). לנהריה היו שני סטרצ׳ים אחרים (מבונגה ואחריו לאוסן) שהם היו די כישלון, אבל רועי חגאי חשב שליד רותבארט ו-וויליאמסון הוא חייב 4 שירווח כנראה (אני חושב שאם היה מביא שחקן פנים טוב במקומם הם היו מגיעים לפלייאוף).

בכדורסל האמריקאי יש הרבה יותר מקום לקלעים חד מימדיים (גם גארדים וגם גבוהים) מאשר בליגה שלנו. בארץ זר חייב קודם כל להתמודד ברמה הפיזית (בעיקר גבוהים אבל זה נכון גם לסווינגמנים וגארדים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 יוני 2015, 19:43 
סמל אישי של המשתמש
להביא את כולם וגם יוגוסלבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 21:31 
נייט לינהרט. אם הסכומים שמדברים בנוגע אליו נכונים, זה שחקן שבהחלט הייתי בודק. יהיה חביב הקהל במהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יוני 2015, 21:55 
אפילו לא בצחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 יוני 2015, 20:33 
שחקן ראשון יוצא מהרשימה. קם בירץ' חותם בקבוצת תחתית מהליגה הטורקית. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
שחקן ראשון יוצא מהרשימה. קם בירץ' חותם בקבוצת תחתית מהליגה הטורקית. חבל.

למה חבל? אנחנו ממש לא צריכים עוד סנטר מוגבל התקפית ליד ג'אדג'.

לפי משתמש בפורום סלניוז אוהד חולון אנחנו במו"מ עם סקוטי ריינולדס.
חלום, אם כי נשמע לי מוזר שאנחנו אפילו קרובים לרמת השכר שלו (עם כל הדיבורים על השקעה בזרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:48 
חבל כי זה שחקן הרבה יותר טוב ומתאים מג'אדג' שזו החתמה סופר מוזרה.
בכל מקרה האוהד שכתב בסלניוז לרוב יודע על מה הוא מדבר.
אין ספק שמדובר בחלום, בערך השחקן הכי מתאים שאפשר להביא ליד רביב ובכלל לקטש.
ווינר אדיר, שחקן פיק אנד רול מצוין, קלעי גדול, אבל אחד שיודע גם לזוז הצידה כשצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:52 
סמל אישי של המשתמש
פורסם גם בוואלה: http://sports.walla.co.il/item/2868982

ציטוט:
הפועל תל אביב: סקוטי ריינולדס מועמד להצטרף לקראת העונה הבאה

הפועל תל אביב ממשיכה לעבוד ולנסות להתחזק לקראת העונה הבאה, ולוואלה ספורט נודע היום (רביעי) כי הגארד האמריקאי סקוטי ריינולדס, ששיחק בעבר בהפועל חולון, מועמד להצטרף לאדומים. בריינולדס, שסיים את העונה שעברה בבשיקטש, מעוניינות עוד מספר קבוצות מהליגה הטורקית, ועל פי מספר גורמים בטורקיה הגארד לא פסל חזרה לישראל. ריינולדס נחשב לזר יקר יחסית, וגם בשל עלותו לא הצליחה חולון להחזירו לשחק בשורותיה בשנתיים האחרונות.

ריינולדס (27, 1.85 מ') הוא בוגר מכללת וילאנובה משנת 2010, שהפך לאול אמריקן הראשון משנת 1976 שלא נבחר בדראפט. בשנת 2010 חתם במדי קבוצת פרימה ורולי מהליגה האיטלקית השנייה. אך עזב ללא לשחק בקבוצה וחזר לליגת הפיתוח ואת העונה סיים בליגה הפיליפינית. אחרי תקופה קצרה באנטליה הטורקית הגיע בתחילת עונת 2012/13 לברינדיזי, ואת העונה סיים בצורה נהדרת. בעונה שלאחר מכן עבר לנימרוק הצ'כית, אך במהלך העונה עבר להפועל חולון ורשם ב-22 משחקים 14.1 נקודות ו-5.5 אסיסטים. ההצלחה בחולון סידרה לו חוזה בקריליה הרוסית בה שיחה במשך עונה וחצי, כשבמהלך העונה הנוכחית עבר לבשיקטש, בה רשם 9.6 נקודות ו-4.7 אסיסטים בממוצע למשחק.

הפועל תל אביב החתימה השבוע את הפורוורד-סנטר האמריקאי וולי ג'אדג', ששיחק בעונה שעברה באיטליה, ובקבוצה מעוניינים לצרף עוד שני גארדים והעמדה המדויקת של הזר הרביעי תגיע לאחר החתמת ישראלי נוסף. בקבוצה מעוניינים מאוד בדגן יבזורי ואלישי כדיר, אך יודעים שמתחרים על השניים עם הפועל ירושלים, ורק מי שמביניהם לא יסיים במדי האלופה, יגיע לדרייב אין. מי שממשיכים בקבוצה הם יהונתן שולדבראנד, תמיר בלאט, ווילי וורקמן ורביב לימונד. מתן נאור יחתום בתקופה הקרובה על חוזה חדש. הנהלת הפועל תפגש בשבוע הבא עם נציגי פיב"א אירופה על מנת לבחון את האפשרות להצטרף למפעל השני של פיב"א כבר בעונה הקרובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:53 
דוראנד קרוב לחתום בברינדיסי. איזה טימטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:55 
הוקיץ' כתב:
דוראנד קרוב לחתום בברינדיסי. איזה טימטום.

יכול לשחק כקוטונו וזה מאוד משמעותי שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:57 
אין שום סיכוי שריינולדס יגיע להפועל. שום סיכוי. שחקן של סביב 200 אלף דולר בעונה הבאה.
עצוב מאוד על סקוט, טעות אדירה אבל כבר ידענו את זה. זה היה ברור שהוא לא נשאר כשלא מימשנו את האופציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 19:57 
טוב לדעת שווילי ממשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:06 
סמל אישי של המשתמש
היה ברור שהעונה האדירה של סקוט לא תעבור מעל הראש של קבוצות אחרות והוא יחתום בקבוצה יותר טובה וביותר כסף מהאופציה שהייתה לנו עליו.
כל ההסברים למיניהם על זה שאולי יחתימו אותו בעתיד, ואולי בחוזה יותר נמוך, וליגת קיץ, וסגל ישראלי היו קשקושים. פשוט טמטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:07 
סמל אישי של המשתמש
אני פשוט לא יכול לקבל את זה.
זה הורג אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:11 
תמיד יש חצי כוס מלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:31 
יובל כתב:
היה ברור שהעונה האדירה של סקוט לא תעבור מעל הראש של קבוצות אחרות והוא יחתום בקבוצה יותר טובה וביותר כסף מהאופציה שהייתה לנו עליו.
כל ההסברים למיניהם על זה שאולי יחתימו אותו בעתיד, ואולי בחוזה יותר נמוך, וליגת קיץ, וסגל ישראלי היו קשקושים. פשוט טמטום.

תכלס זה נכון. אם רצו אותו היה צריך לממש את האופציה. אף אחד לא יושב ומחכה לנו.
גם עכשיו החתימו שחקן זר כשלא ברור הסגל הישראלי (וזה בסדר מבחינתי).

השורה התחתונה היא שלא רצו את סקוט. וזאת טעות גדולה לדעתי.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:39 
אתה מחתים זר לפני שאתה יודע מה הסגל הישראלי רק אם מדובר בשחקן טוב מאוד שלא בטוח שתוכל להחתים אחר כך (כמו סקוט).
שחקנים כמו ג'אדג' יש כמו זבל והוא אפילו לא כל כך ממלא את הדברים העיקריים שאתה מצפה משחקן מהטייפ שלו.
לא ברור החיפזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:56 
הוקיץ' כתב:
אתה מחתים זר לפני שאתה יודע מה הסגל הישראלי רק אם מדובר בשחקן טוב מאוד שלא בטוח שתוכל להחתים אחר כך (כמו סקוט).
שחקנים כמו ג'אדג' יש כמו זבל והוא אפילו לא כל כך ממלא את הדברים העיקריים שאתה מצפה משחקן מהטייפ שלו.
לא ברור החיפזון.

בסדר, אולי נפלה הזדמנות להביא שחקן מוכשר עם ניסיון אירופאי יחסית בזול על משבצת של זר רביעי, אולי הסקאוט התלהב ממנו וקיבלו עליו המלצות ממש טובות. לא יודע. אני לא נופל מההחתמה הזאת אבל היא בטח לא הזויה.
לא בטוח שבמחיר שלו יש שחקנים כאלה כמו זבל (אני לא יודע מה בדיוק המחיר). קח בחשבון שיכול להיות שיקח הרבה זמן עד שנדע סופית מה סגל הישראלים (הרי השחקנים שאנחנו כביכול רוצים מחכים למכבי וירושלים), ומבחינתי יש היגיון להתחיל במקביל לחפש זרים.

סקוט זה סיפור אחר כי הדברים ידועים וברורים, וזו החלטה שקשה לי לקבל מבחינה מקצועית ובכלל ברמה הרציונלית. שנה שעברה עברו פה 7 זרים שאף אחד מהם לא התקרב לסקוט בתרומה ובמחויבות (למרות ש-4 מהם הרוויחו יותר ממנו פר חודש), והוא רק היה צפוי להשתפר. הסיכוי להביא שחקן ברמה הזאת הוא נמוך מאוד. לא להחתים שחקן כזה עם אופציה זו בעיני החלטה לא רציונלית.
אני אופתע אם מתוך 4 זרים שנחתים יהיה פה אפילו אחד ברמה של סקוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:58 
סמל אישי של המשתמש
ראצ'ו לא פה בשביל להרגיע וזה מדאיג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 20:59 
סמל אישי של המשתמש
מסכים. כמה אפשר כל שנה לקוות שיהיו נסים ב70 אלף דולר.
זה שחקן טוב, מכיר כבר את המועדון והליגה. הוא בבירור שווה יותר ממה שקיבל השנה. הוא מאד מחויב.
היה צריך לממש את האופציה לטעמי, למרות הקשיים עם רביב וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 21:09 
Fez כתב:
הוקיץ' כתב:
לא ברור החיפזון.

בסדר, אולי נפלה הזדמנות להביא שחקן מוכשר עם ניסיון אירופאי יחסית בזול על משבצת של זר רביעי, אולי הסקאוט התלהב ממנו וקיבלו עליו המלצות ממש טובות. לא יודע. אני לא נופל מההחתמה הזאת אבל היא בטח לא הזויה.
לא בטוח שבמחיר שלו יש שחקנים כאלה כמו זבל (אני לא יודע מה בדיוק המחיר). קח בחשבון שיכול להיות שיקח הרבה זמן עד שנדע סופית מה סגל הישראלים (הרי השחקנים שאנחנו כביכול רוצים מחכים למכבי וירושלים), ומבחינתי יש היגיון להתחיל במקביל לחפש זרים.

סקוט זה סיפור אחר כי הדברים ידועים וברורים, וזו החלטה שקשה לי לקבל מבחינה מקצועית ובכלל ברמה הרציונלית. שנה שעברה עברו פה 7 זרים שאף אחד מהם לא התקרב לסקוט בתרומה ובמחויבות (למרות ש-4 מהם הרוויחו יותר ממנו פר חודש), והוא רק היה צפוי להשתפר. הסיכוי להביא שחקן ברמה הזאת הוא נמוך מאוד. לא להחתים שחקן כזה עם אופציה זו בעיני החלטה לא רציונלית.
אני אופתע אם מתוך 4 זרים שנחתים יהיה פה אפילו אחד ברמה של סקוט.

ברור שיש היגיון בלהתחיל להביא זרים, אבל למה להתחיל מהשחקן המשלים?
עכשיו נניח שמכבי מחתימה את פישר, ירושלים את כדיר ורותבארט נשאר פנוי (הלוואי). פתאום ההחתמה של ג'אדג' הופכת להיות סופר מיותרת.
מילא אם הוא היה שחקן יחסית מגוון שמאפשר לך תמרון בהרכבים אבל זה ממש לא המצב. להיפך, עכשיו אתה חייב להביא שחקן שיחפה על החסרונות שלו ובעצם הגבלת את עצמך עם הגבוה העיקרי שלך. לא ברור.

לגבי סקוט אני מסכים כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 יולי 2015, 21:22 
הוקיץ', למה ההחתמה של ג'אדג' תהפוך למיותרת? הוא אמור להיות גבוה מחליף מהספסל. מה זה משנה אם של רותבארט וזר, כדיר וזר, שולדבראנד וזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: