תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 13 אוגוסט 2025, 17:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ת"א - הפועל ירושלים (ראשון, 21:05)
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 21:15 
סמל אישי של המשתמש
תוריד כבר את סקוט!!!!!!!!!!!!!!!!! :bang: :bang: :bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 21:54 
סמל אישי של המשתמש
המשחק של הפועל מסתכם ב:
1.פיק אנד רול
2. משחק כדורסל צפוי, מאד
3. תן לרביב\סקוט את הכדור שיעשו איתו משהו
וזה לא מהיום.
בגלל זה לא הבנתי מאיפה הבאתם את ההתלהבות לפני מכבי בנוקיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הפועל ת"א - הפועל ירושלים (ראשון, 21:05)
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:00 
לא מסוגלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
משחק כ"כ מתסכל, אלוהים אדירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
סמל אישי של המשתמש
אז מה המאזן שלנו העונה במשחקים צמודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:13 
נפלנו חזק עם המאמן לצערי. מאמן שעד עכשיו לא הבין מי השחקן הכי טוב בקבוצה שלו כנראה כבר לא יבין.
ותומפסון? חמישה משחקים, מחצית אחת של כדורסל עד עכשיו. פשוט אכזבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
לא יכול להיות שהשחקן הכי חם על הפרקט לא רואה כדור מ8:00 עד 0:08.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:23 
אני חושב שקטש היה בסדר היום. אם מי שמנצח אותך בירושלים זה טוני גפני אז הקבוצה באה מוכנה. גם האנרגיות היו טובות. בניהול הסגל הוא השתדל למצוא את השילובים אבל מה לעשות שחוץ מגייטס כולם היו ביום רע. בעיקר ניסה למצוא ישראלי שיתן תרומה חוץ מרביב ולא הצליח. קטש לא הפסיד לנו את המשחק היום, זה סתם ריפלקס לפעמים להאשים את המאמן בכל הפסד. ההתקפה היום לא היתה תקועה והגענו למצבי קליעה טובים מתחת לסל, אבל שילוב של סיומת רעה מתחת לסל ושופטים שלא שרקו את המגע הביאו לאחוזים נמוכים. גם מבחוץ לא פגענו למרות מצבי קליעה טובים אז זה מה יש. בהגנה עצרנו את כל הכוכבים שלהם הרבה בזכות מאצ׳אפים טובים של קטש. לא מסכים עם הביקורת על עודד היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:39 
הקבוצה צריכה פסיכולוג בעיקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:40 
הביקורת היחידה שיש לי על קטש זה ההתעקשות שלו להעלות את בלאט ואסה ביחד. זה לא הולך, זה חסרון גובה רציני,
והם לא מאיימים על הסל. אחרי שארז היה משתף 5 וחצי שחקנים, אני אוהב את השימוש בסגל של עודד. מאוד. אבל בלאט ואסה ביחד על המגרש זה לא מתאים.
מעבר לזה יום באמת גדול של גייטס שניצל את זה שאין מי שישמור אותו. סה״כ פספוס ביום לא טוב של דונטה, אליהו, רייט והלפרין. למעשה מי שניצח עבורם זה בעיקר גפני ומקי בסוף.
אבל אצלנו אובאנון נעלם ליותר מדי זמן (כרגיל), תומפסון חושך, יונתן לא חזר מאז האסון, ומתן כבר לא פונקציה בהתקפה.
בהגנה הוא כרגיל רוב הזמן מלך.
באסה כי זה משחק שיכולנו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:48 
סמל אישי של המשתמש
Fez כתב:
אני חושב שקטש היה בסדר היום. אם מי שמנצח אותך בירושלים זה טוני גפני אז הקבוצה באה מוכנה. גם האנרגיות היו טובות. בניהול הסגל הוא השתדל למצוא את השילובים אבל מה לעשות שחוץ מגייטס כולם היו ביום רע. בעיקר ניסה למצוא ישראלי שיתן תרומה חוץ מרביב ולא הצליח. קטש לא הפסיד לנו את המשחק היום, זה סתם ריפלקס לפעמים להאשים את המאמן בכל הפסד. ההתקפה היום לא היתה תקועה והגענו למצבי קליעה טובים מתחת לסל, אבל שילוב של סיומת רעה מתחת לסל ושופטים שלא שרקו את המגע הביאו לאחוזים נמוכים. גם מבחוץ לא פגענו למרות מצבי קליעה טובים אז זה מה יש. בהגנה עצרנו את כל הכוכבים שלהם הרבה בזכות מאצ׳אפים טובים של קטש. לא מסכים עם הביקורת על עודד היום.

ועדיין יש כל כך הרבה דברים תמוהים שאי אפשר להסביר אותם בשום צורה. להעלות את בלאט לפוזשן התקפי בסוף רבע זה הכי הזוי שיש. אחר כך ברבע השלישי הוא מחזיר אותו לעוד 3 דקות (ועוד שם אותו יחד עם סקוורר בציוות מזעזע). שחקן שאין לו קשר לרמות האלה.
להגיד "קח פסק זמן" זה הרבה פעמים קלישאה שלא קשורה למציאות, אבל יש מקרים שבהם היא נכונה ואצל קטש זו מחלה. היום בתחילת הרבע השני ירושלים רצו, לא הייתה בעיה ספציפית של מצ'אפ או שינוי טקטי שצריך לעשות אלא כל הקבוצה הייתה כבויה ומבולבלת ובמקביל המומנטום היה אצל ירושלים, אלה בדיוק המקרים שצריך לקחת פסק זמן וקטש נרדם (בדיוק אותו דבר היה ברבע הרביעי בדרבי שהקבוצה הייתה שבורה, לקחו זריקות מפגרות אחרי 6-7 שניות ונתנו למכבי לרוץ והוא לא לקח פסק זמן כאילו המשחק כבר לא מעניין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 22:51 
סופר הפסד של קטש. רכבת חילופים בלתי פוסקת במקום לעצור ולקחת טיים אאוט ולנסות לסדר את ההתפרעות חסרת הרסן שהתרחשה על הפרקט. שכח את סקוט על הספסל. לא הצליח לייצר מצבים שגייטס יקבל כדור בהתקפה במחצית השנייה. פשוט פאניקה ואלתורים בלי שום קשר למה שקורה על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:00 
זה אני או שהשופטים דופקים אותנו משחק אחרי משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:02 
רדנקו כתב:
סופר הפסד של קטש. רכבת חילופים בלתי פוסקת במקום לעצור ולקחת טיים אאוט ולנסות לסדר את ההתפרעות חסרת הרסן שהתרחשה על הפרקט. שכח את סקוט על הספסל. לא הצליח לייצר מצבים שגייטס יקבל כדור בהתקפה במחצית השנייה. פשוט פאניקה ואלתורים בלי שום קשר למה שקורה על המגרש.

כל מילה.
יותר מזה, כל מיני הרכבים מוזרים עם סקוורר ובלאט ביחד או וורקמן וסקוורר ביחד עלו לנו בריצות של ירושלים. שולדבראנד קולע שלשה על הבאזר במחצית ולא משחק שנייה אחת כל המחצית השנייה. סקוט, שלא רק שהוא השחקן הכי טוב שלנו בשני צידי המגרש הוא גם בין היחידים שהופיעו היום, הוא הזר שמשחק הכי מעט דקות ואפילו לא נמצא על המגרש במאני טיים. סקוורר, שחקן שקלע נקודה כל המשחק, איכשהו מגיע למצב שהוא זורק שלשה של משחק.
אני מסכים איתך פז שההכנה למשחק הייתה טובה, אבל ניהול המשחק? כרגיל, מתחת לכל ביקורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:08 
מסכים לגבי השיתוף של בלאט שהוא מוזר ולא קשור לכלום. גם אני לא מבין את זה. אבל סה"כ אני בכלל לא חושב שזה היה הפסד של קטש. תמיד היה אפשר לעשות דברים טוב יותר אבל אני חושב שהוא ניהל את המשחק בסדר בהתחשב בנסיבות.
לבוא אליו בטענות שהוא לא עצר את הבלאגן ולבוא אליו בטענת שהוא סיפסל את סקוט זה טענות מתנגשות. מה לעשות שסקוט זה הרבה בלאגן, במיוחד היום שהיה המשחק הכי מבולגן שלו עד כה בקבוצה.

יותר מאשר קטש אני מאוכזב משחקנים מסוימים וזה קודם כל אובנון ותומפסון שהיו מאוד פסיביים. לתומפסון עוד יש קצת נסיבות מקלות (בינתיים) אבל אובנון בשלב כזה של העונה צריך להיות בעל בית ולהתעלות הרבה יותר. סה"כ היו לו שני משחקים טובים מתוך תשעת המשחקים האחרונים ובשאר הוא נראה די קטסטרופה, זה לא מספיק טוב לזר וזה מבאס כי אני אוהב אותו. כרגע הוא מופיע למשחקים בתדירות אפילו נמוכה יותר מגייטס.

והישראלים שלנו חוץ מרביב - 55 דקות, 4 נק'. אבוי לנו. סקוורר יצא מקצב הקליעה הטוב שהיה לו והוא עם 0/5 מחוץ לקשת בשני המשחקים האחרונים. יהונתן פשוט לא יכול לשחק (וכאן אני מצדיק את קטש) כי ההגנה שלו מתחת לכל ביקורת, זה משהו לא הגיוני כמה פעמים הוא מאבד את האיש שלו בהגנה. משחק כמו שיכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
לצערי עם כמה שאני תופס מדיז'ון, אי אפשר לשחק איתו במתכונת של 4 זרים. אין לנו לוקסוס לוותר על מיימון.
ולא שמיימון הוא עילוי, ולא שירושלים אנסו אותנו בצבע.פשוט חסר אגרסיביות ובשר על המגרש וזה מאוד מורגש כשדיז'ון משחק על קשת השלוש במקום לנצל את האורך שלו.

היום התפוצץ הבלון שניפחתי לעצמי בראש, אנחנו סתם עוד קבוצה בליגה. ואנחנו לא פייבוריטים מול אף אחת בפלייאוף.
אולי עם קצת מזל זאת תהיה עונה שיהיה אפשר להגדיר אותה טובה, אבל מה שבטוח אנחנו לא הקבוצה השלישית בליגה אחרי ירושלים ומכבי כמו שניסיתי למכור לעצמי כל העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:13 
סמל אישי של המשתמש
תומפסון אכזבה עד עכשיו. כישורים של שחקן זה דבר אחד והיכולת שלו לתרום לקבוצה זה דבר שונה לגמרי, ועד עכשיו הוא מאכזב מאוד ביכולת שלו לשפר אותנו משמעותית, במיוחד בשני המשחקים האחרונים נגד מכבי וירושלים שהיו מבחן גדול מאוד (הרי בוא נגיד את האמת, לא הביאו שחקן כזה בסכום כזה בשביל שנעבור את חולון ולא את ראשון). רכות בלתי נסבלת. וכמה שהוא רך בהגנה, הוא פי כמה רך בהתקפה. לא יכול להיות ששחקן עם הנתונים והיכולות שלו לא לוקח כדור לסל. עוד משחק שבו הוא זורק שבע זריקות מהשדה שכולן ג'אמפרים כולל 0/4 משלוש. מישהו צריך לנער אותו ולהגיד לו שלא שברו את הקופה והביאו אותו בשביל שיטייל, יקלע פה סל, ייקח שם ריבאונד וילך הביתה. הוא נותן מעצמו 20-30%.

ובעיה עוד יותר גדולה זה הסגל הישראלי שלנו. בראייה רחבה אפשר להגיד שההשקעה בסגל הישראלי לא הוכיח את עצמו. היחיד שמשחק ברמה גבוהה זה רביב שגם ממנו קטש לא מצליח להפיק מספיק אבל זו בעיה אחרת. סקורר נותן משחק טוב ושניים רעים אבל אני לא מצפה ממנו ליותר. מתן הפך לנטל עצום בהתקפה וגם ההגנה כבר לא מה שהייתה פעם. אם שמים על כף אחת את התרומה שלו בהגנה ועל הכף השנייה אז הנזק שלו בהתקפה אז לראשונה המאזניים נוטים לצד של הנזק.
יהונתן זו הבעיה הכי גדולה, אצלו זה כמו מתן רק הפוך, התרומה ההתקפית שלו לא משתווה לנזק ההגנתי. בהתקפה פעם סל פעם לא ובהגנה כל פעם סל. אבל אם את המצב עם מתן אפשר להבין כי הוא בסוף הקריירה, אז על יהונתן בנו העונה וגם נתנו לו חוזה גדול וארוך טווח. בשבועות האחרונים הוא כבר לא מסוגל לשמור על קונוס, כל פוזשן שלו בהגנה זה סל עליו. גם כשהוא רוצה ומנסה כבר אין לו רגליים (זה ממש החמיר בתקופה האחרונה, הוא לא מצליח להזיז את הרגליים הצידה וצריך להסתובב ולרוץ וככה לא שומרים) וגם אין לו את החוכמה והמודעות ההגנתית, לא מוצא את הידיים והרגליים בהגנה (ופה גם צריך לציין שאדלשטיין ידע להחביא אותו הרבה יותר טוב בהגנה מאשר קטש). כשבקיץ החתימו אותו לשלוש שנים חשבתי שזה היה מהלך נכון ועכשיו זו נראית כמו טעות נוראית שגם הולכת להעיק עלינו מאוד אם לא יטפלו בה. אני מקווה שיצליחו להיפטר מהחוזה שלו איכשהו, להעביר אותו לקבוצה אחרת ושבקיץ כדיר יחבור לקטש פעם נוספת.

ושוב מסתכלים על הטבלה וכל הקבוצות נצמדות אלינו (או יותר גרוע בורחות). ראשון מובילה עלינו במשחק, נס ציונה יכולה להשתוות אלינו מחר, אילת במרחק משחק, חיפה כנ"ל אם תנצח מחר. יש לנו עכשיו ארבעה משחקים קריטיים - חולון בחוץ, ראשון ואילת בבית, נס ציונה בחוץ. הבעיה שכל פעם העונה שנתנו משחק טוב (או לכאורה טוב) הגענו אחר כך למשחק נגד קבוצה נחותה על הנייר בגישה שהניצחון מגיע לנו ושיחקנו בצורה מבישה והפסדנו. עכשיו אין דרך חזרה (לפחות לגבי המיקום בליגה הסדירה), אם אנחנו מפסידים לחולון או לראשון אפשר להגיד שלום למקום השלישי. קצת יותר מאיזה ואפשר להתדרדר אפילו עד מקום שביעי.

נערך לאחרונה על ידי יובל בתאריך 12 אפריל 2015, 23:14, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:14 
הבעיה עם תומפסון שהוא פרווה, אבל לצערנו מיימון גרוע יותר ומגוון הרבה פחות.
השיפוט כ״כ חלש. ציוות כזה גרוע למשחק כזה, עוד לפני הפתיחה ידעתי שהם יאבדו את זה והם איבדו.
היו צריכות להישרק שם איזה 3-4 טכניות לפחות.
מרוב טעויות שיפוט אני לא יודע את מי הם דפקו יותר, אותנו או את ירושלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:15 
הכשל של קטש זה עוד לפני ניהול המשחק בכלל. זו שיטת המשחק שמתבססת על אותו פיק אנד רול כל הזמן. רבאק, ירושלים פותחת על דונטה סמית על רביב כדי שהיא תוכל לעשות חילוף אוטומטי והפועל ממשיכה לשחק כאילו הלםרין שומר על רביב. וכשסקוורר על המגרש משחקים כאילו רביב על המגרש. וכמעט ואין חסימה מדורגת לאובאנון.
ושוב, אובאנון על המגרש וסקוט על המגרש, ועדיין 90 אחוז מהכדורים ילכו לרביב.
בנוגע לניהול המשחק, כל כך הרבה טעויות. שרף של גייטס כל המחצית השניה עד שבחמש הדקות האחרונות הוא היה בלי אוויר. ההשארה של סקוט על הספסל. לא לקח טיים אאוט במחצית הראשונה ובמקום הזה עשה רכבת חילופים.
אבל גם לשחקנים יש פה אחריות. במחצית הראשונה היה מופע של אגואיזם שאסור לעבור עליו לסדר היום. רביב לבד מול הסל וגייטס לא מוסר לו ומכדרר. סקוט הולך ראש בקיר למרות שיש שחקנין פנויים. ועוד ועוד.
ובנוסף, יהונתן, שמה שקורה איתו רק הולך ומחמיר, והיום הגיע לשיא.
בתכל׳ס? חוץ מרביב וקצת סקוורר אין להפועל ישראלים. מתן לא תורם בהתקפה. יהונתן אאוט. וזהו.
לגבי תומפסון. לא יעזור כלום. הוא שחקן טוב, אבל זה שלא הביאו את רייט זו החלטה שגמרה את העונה הזאת. חד וחלק. הביאו שחקן סופר איכותי, אבל כזה שבסגנון שלו יש להםועל שחקנים, וויתרו על שחקן שגם היה נותן אתלטיות וריבאונד וגם היה נותן מנוחה לגייטס. החלטה נוראית שגמרה את העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:19 
שמוליקיפוד כתב:
לצערי עם כמה שאני תופס מדיז'ון, אי אפשר לשחק איתו במתכונת של 4 זרים. אין לנו לוקסוס לוותר על מיימון.
ולא שמיימון הוא עילוי, ולא שירושלים אנסו אותנו בצבע.פשוט חסר אגרסיביות ובשר על המגרש וזה מאוד מורגש כשדיז'ון משחק על קשת השלוש במקום לנצל את האורך שלו.

היום התפוצץ הבלון שניפחתי לעצמי בראש, אנחנו סתם עוד קבוצה בליגה. ואנחנו לא פייבוריטים מול אף אחת בפלייאוף.
אולי עם קצת מזל זאת תהיה עונה שיהיה אפשר להגדיר אותה טובה, אבל מה שבטוח אנחנו לא הקבוצה השלישית בליגה אחרי ירושלים ומכבי כמו שניסיתי למכור לעצמי כל העונה.

מיימון חלש מאוד ולא היה עוזר לנו היום בכלל. מה גם שהיום התמודדנו טוב מתחת לסל וגם באגרסיביות ובאנרגיות. יש לנו בעיה קשה של סיומת מתחת לסל (זה זעק היום שחוץ מגייטס אף אחד לא יכול לסיים שם מול קו קדמי של גפני ואליהו) אבל בזה מיימון הכי חלש בקבוצה ורק היה עושה את המצב יותר גרוע. חסר לנו גבוה אתלטי ואגרסיבי אבל לא מיימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
הייתי מתלונן על השיפוט אם לא היה לנו קהל כזה מסריח שנותן לשופטים לזיין אותנו ב"בית" (עאלק בית). 26-17 בעבירות. כל חדירה שלנו הם מפוצצים והמשרוקית נודמת. ברייסי רייט עובר שופט-שופט וצועק לו קללות באוזן בלי טכנית. אבל העיקר שממשיכים לשיר את השירים הלא-קשורים על מזרחי בפסקי זמן במקום לקלל את השופטים אחרי כמה שריקות רצופות נגדנו. קהל מפגר, איי קיו שלילי. אפילו קטש והשחקנים צועקים יותר על השופטים מאשר הקהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

סמל אישי של המשתמש
50 שניות המשחק עוד איכשהו במרחק נגיעה עם איזה סטופ או שלשה .. והוא מעלה לי את וורקמן ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
זה לשחק 4 נגד 5 בהתקפה שברור שהוא לא יזרוק ואם יזרוק רוב הסיכויים שיחטיא .אז יש דאבל על כל שחקן . וככה מפסידים .
עוד כמה דברים הזויים במשחק :
סקוט התקפה שלמה מחפש על מי הוא שומר .
דני פרנקו רושם חטיפה ראשונה למאמן בהיסטוריה .ואחר כך מתחרמן עם השופט איזה דקה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:22 
האולם הזה הוא גן עדן לשופטים ויריבים לעומת הדר יוסף.
אמרתי את זה מההתחלה. צריך לחשוב מה עושים נגד זה. כי זה משהו שנותן 5-10 נקודות במשחק.
יש לנו אפילו כבר רולקסים שיוצאים החוצה לפני הסיום ב-4 הפרש. אז מה יש לצפות לצעקות על שופטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:26 
יובל כתב:
הייתי מתלונן על השיפוט אם לא היה לנו קהל כזה מסריח שנותן לשופטים לזיין אותנו ב"בית" (עאלק בית). 26-17 בעבירות. כל חדירה שלנו הם מפוצצים והמשרוקית נודמת. ברייסי רייט עובר שופט-שופט וצועק לו קללות באוזן בלי טכנית. אבל העיקר שממשיכים לשיר את השירים הלא-קשורים על מזרחי בפסקי זמן במקום לקלל את השופטים אחרי כמה שריקות רצופות נגדנו. קהל מפגר, איי קיו שלילי. אפילו קטש והשחקנים צועקים יותר על השופטים מאשר הקהל.

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:33 
דיז'ון מאכזב מאוד. זה די מדאיג.

הפסד מתסכל מאוד אבל המשחק בחולון חשוב יותר. הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:36 
היה משחק לא רע שלנו
היו רגעי מומנטום יפים אבל כמו שאמרו פה כבר לא סיימנו מתחת לסלים והשופטים לא הביאו כלום
אבל יש 2 נקודות מאוד מציקות לי
אחת זה הרגעים האלה שסוגרים פער מסויים ומגיעים למצב של שוויון /נקודה לפה או לשם אז אנחנו משתתקים, תמיד 'יש משחק צמוד אנחנו עושים במכנסיים כמו לוזרים ולא מסוגלים לעלות ליתרון ולתת פייט מה גם שהסף שבירה שלנו נמוך אין מצב שאנחנו בפיגור של למעלה מ7 אנחנו מאבדים את זה לחלוטין
שתיים זה המחסור המטורף הזה באתלטיות שפוגע בנו בכל כך הרבה מקומות, אחרי ריבאונד התקפה אנחנו צריכים להוציא שוב את הכדור החוצה לפיקנרול וזה 14 שניות וזה סופר קשה במקום נקודות קלות, הצבע רך אין שחקן שמשחק מעל הטבעת איזה קילר שיפקח על הצבע ובעיקר משחק הריצה שלנו לא קיים ירושלים עשו היום 20 נקודות מריבאונד /חטיפה + 1-3 מסירות ונקודות קלות (מכבי עשו לנו בדיוק בדרבי בית הקודם) ובמקום קרלון שיעוף ב 2-3 צעדים את כל המגרש אז הכדור עומד ומגיע לרביב ועד שמתחילים את ההתקפה נשאר 17 שניות
לא יודע למה שולדבראנד לא שיחק ווורקמן כן, שולדי שניים - שלושה המשחקים האחרונים עשה מבין שביתת זריקות והחליט שהוא נכנס פנימה וזה הניב לא מעט פעמים דברים יפים אבל הוא כל כך היה נחוץ לנו היום היה יכול עם כמה שלשות קצת להשתלט חבל שהוא לא שיחק
תומפסון אכזבה גדולה מאז הגיע נראה כבוי, סקוורר גם היום בהתקפה יכל להכריע ולא עשה ושאתה משותף גם את וורקמן ובלאט שלא מאיימים על הסל אז יותר קל להם לשמור
הפנים לחולון

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:37 
סמל אישי של המשתמש
ירושלים לקחו את המחצית הראשונה נטו על משחק ריצה, ולנו פשוט אין משחק ריצה. זה לא רק מחסור באתלטיות, זה גם מחסור בתרגילים ובביטחון. נקודה שחייבים חייבים חייבים לשפר אם רוצים להגיע למשהו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:38 
יש לדיז'ון כמה משחקים להתאפס, אבל הוא לא פקטור בהתקפה.
תוסיפו לזה יום זוועתי של הישראלים שלנו, אפס משחק ריצה כרגיל, הליכה לזריקות קשות בסוף במקום לשחק חכם וכמובן המומחיות הבלעדית של הקבוצה הזו - הריסת כל טיפת מומנטום, ותקבלו עוד הפסד במשחק צמוד, בפעם המי יודע כמה העונה.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
האולם הזה הוא גן עדן לשופטים ויריבים לעומת הדר יוסף.
אמרתי את זה מההתחלה. צריך לחשוב מה עושים נגד זה. כי זה משהו שנותן 5-10 נקודות במשחק.
יש לנו אפילו כבר רולקסים שיוצאים החוצה לפני הסיום ב-4 הפרש. אז מה יש לצפות לצעקות על שופטים.

חלק מזה זה פשוט קהל עלוב, אבל גם ההנהלה עשתה המון שגיאות (לא רק בהקשר של לחץ על השופטים אלא בכלל להפוך את האולם לביתי).
צריך החל מהעונה הבאה לקנוס מנויים שלא מגיעים. מה זה שווה שהאולם סולד-אאוט, אם גם יש אנשים שעשו סתם מנויים ולא מגיעים, גם אוהדים שרוצים להגיע לא יכולים וגם אנחנו מפסידים כסף על כרטיסים שיכלו למכור במחירים גבוהים יותר מאשר מחיר של מנוי.
צריך לאכוף את הכניסה לכל יציע לפי המנויים. לדעתי יש הרבה אוהדים שנכנסים לשער 2 עם כרטיסים ומנויים של שערים אחרים, זה גם לא הוגן כלפי אלה שרכשו מנוי לשער 2 וגם יוצר מחזה של מקומות ריקים בשערים אחרים.
הגוש המעודד היה חייב להיות לאורך המגרש וזה היה ברור מראש אבל אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות בנידון. זה אלף-בית שגוש מעודד לא יושב בכדוסל מאחורי הסל. גם לחמישה-עשרה צדיקים שמקללים את השופטים אין שום השפעה משם.
יציע היהלום (שתי השורות הראשונות ביציע 2) זה לדעתי האסון הכי גדול. לא יודע כמה הוא שווה כלכלית (במכירת המנויים האינטרנטית היו הרבה מקומות לא תפוסים), לא רוצה להיכנס לזה, אבל מבחינת קרבה של הקהל למגרש הוא מכת מוות. שתי שורות של כסאות ריקים או אוהדים ששותקים (לא מאשים אותם כמובן) וזה הרחיק את יציע 2 כולו, היציע היחיד שהייתה יכולה להיות לו איזושהי השפעה על המשחק, עוד חמישה מטר מהפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 אפריל 2015, 23:44 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:
יובל כתב:

:ROSE:

לא אוהב לרוב התעסוקיויותר בקהל, אבל הפעם כל מילה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 133 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: