תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 23:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקהל והאולם
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
ואני שומע מלא מעט מנויים ליציעים הצדדיים ב-4 אכזבה רבה מהמיקום.
אנשים לא הבינו שכמעט כל היציעים האלה הם מחוץ למגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:42 
סמל אישי של המשתמש
לא רציתי לפתוח אשכול אלא פשוט לדבר על זה פה
למה אתמול שלחו לבן של פאנן תמונה עם חבל תלייה זה פשוט לא לעניין ולא מכבד את הקהל ,רשום בוואן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 09:58 
Kyahs כתב:
אני אכתוב את זה כאן כי זה לא שווה אשכול חדש, אבל זה מעצבן אותי מאתמול.
אז אחרי שבמשחק מול ירושלים הסדרן בכניסה אסר עליי להכניס סנדוויץ' ובדק לי את התיק בכזו קפדנות שהוא כמעט הדליק את הלפטופ כדי לחפש וירוסים, אתמול היה לי בתיק דאודורנט שהסדרנית התעקשה שאסור להכניס.
בהתחלה היא אמרה שזו הוראה מהמשטרה, אבל כששאלנו את השוטר שהיה לידה, הוא אמר לה שאין בעיה שזה ייכנס.
אז היא עברה להגיד שהם קיבלו הוראות מהאחראים, ולדברי השוטר, "אם הם קיבלו הוראות אז אין מה לעשות".

רק לאחרונה התחלתי להגיע למשחקים עם יותר "ציוד" מאשר בדרך כלל, אבל מי שרגיל - ככה זה תמיד?
זה אשמתי והייתי צריך לצפות את זה, או שאני מתעצבן בצדק?

כמה פעמים שיצא לי להביא דאורדורנט גם לרגל וגם לסל(אם זה בית או חוץ) והסדרנים אמרו שאסור,בדכ התייאשתי מראש אבל בחיפה שאלתי והם אמרו הוראות משטרה ובאמת שאלו את השוטר שאמר שאי אפשר להכניס.
כבר נעלתי את הנושא באחד האשכולות לגבי "חוק הפופקורן" שנכנס לתוקף וצריך לבדוק לעומק מה המשמעות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 14:13 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:
אנטיגונה כתב:
צריך לשבור את הידיים לאדריכל של האולם הזה.

אמרתי את זה מהשניה הראשונה, ולאורך כל הדרך התבאסתי כאן על האולם, גם אם היה צריך להגיד תודה שבכלל בונים לנו משהו. את אותו אסון הם בונים עכשיו בבאר שבע אגב, צריך לאסור על האנשים האלה לתכנן אצטדיונים.

לגבי הקהל, מעבר לקוטרים הקבועים, יש באמת בעיות אבל לא כאלה ששינוי מקום יפתרו לדעתי. יציע 4 שקט מדי, אפשר לחשוב שביציע 2 בבלומפילד לא קמים, צועקים ושרים כשצריך. ביציע הזה יושבים וזהו, רק ברגעי המומנטום מתעוררים. עם כל הכבוד ליציע 1, הוא זה שנגרר אחרי 2, סוף סוף, לשרוק בוז כי אם זה תלוי בהם הם ישירו וישירו וישירו כרגיל כאילו זה אירוויזיון ולא משחק תחרותי. בזה יציע 2 היה אפקטיבי אתמול וזה חשוב, לא יודע להגיד מה קורה בכל היציע אבל מצד שלנו שקרוב ל3 ולכיוון המרכז הצטרפו גם לשירים, מה שהורג בעיקר זה תכנון האולם המטומטם כי היה צריך לבנות אולם מעוגל. לכן גם אם יציע 1 יועתק לפינת 2 כמו בהדר יוסף זה לא ממש יעזור וגם יפחית מכמות האנשים שירצו לעשות מנויים ליציע שעזבו כי הוא לא יציע מזהיר בלשון המעטה.
יצא לי גם לעמוד אתמול ליד הקופות משך זמן רב וכמות ההזמנות והקומבינות האין סופית גרמה לי לבחילה קלה, ולמחשבות שמעבר לאולם גדול מעקר גם את ההרגשה של קבוצת האוהדים, יותר כמו מועדון חברים כמו הכדורגל.

באמת יציע 1 נתקע המון על לשיר במקום לשרוק בוז. מחלה שחשבתי שכבר נפתרנו ממנה בכדורסל. אבל זה בעיה משנית.
יציע 4 אבוד. צריך איכשהו לחשוב איך בכ"ז להפוך את 2 למשהו יותר עקבי ורועש. לתקוע גוש מעודד בפינה זה לא פתרון לדעתי. צריך איכשוה לדאוג שיהיה גוש מעודד עקבי וחזק ב2 באמצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 14:43 
סמל אישי של המשתמש
גיא ברזל כתב:
yos כתב:
red_o כתב:
אגב
חייב לציין שהעניין הזה של החניה עם התשלום מראש גאוני
עשה את החיים הרבה יותר קלים בסוף
רק חבל שבכניסה היה רק "קופה" וכניסה אחת(אבל באתי ממש מוקדם אולי אחר כך פתחו עוד כניסה)

סוד קטן, ואל תגלה לאף אחד:
במרחק של 5 דקות הליכה מהאולם יש מגרש חנייה גדול, חינמי, עם יציאה נוחה ובלי בעיות.
ברח' בכור שלום שיטרית (הרח' של איצטדיון הדר יוסף), פינת רוקח/בני אפרים, יש חניון של הטניס.
יש שער בכניסה שכביכול אמור להינעל, בפועל נשאר תמיד פתוח.
לא צריך לשלם, ואחרי המשחק יוצאים מהר וחלק החוצה, בלי שום עיכובים. תענוג.

תמות! שלא ישאר לך חנייה לעולם....מה אתה מגלה סודות...

הוא לא מתכוון למה שאתה מתכוון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 14:45 
סמל אישי של המשתמש
יש תלונות על הצטרפות לשירה של 2 ואולי בצדק, אבל כשיותר ממחצית שער 1 לא מעודדים קצת קשה לבוא בטענות לשאר היציעים.
כבר אמרו את זה המון לפני אבל הקהל של הפועל לא חי משחק כדורסל, הולך לפי התכנית האישית שלו ומה שקורה על הפרקט לרוב לא זוכה ליחס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 18:51 
סמל אישי של המשתמש
שוב, אולם מדהים, קהל מדהים, כנסו לפרופורציות.
מה שכן מעצבן רצח שבמשחקים גדולים עושה רושם שהאוהדים האורחים מקבלים יותר מ10% תפוסה, אולי אני טועה אבל כך זה נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 18:56 
אתה טועה. אבל מה חדש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 18:59 
גביזון כתב:
אולם מדהים, קהל מדהים, כנסו לפרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הקהל והאולם
הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 19:35 
גביזון כתב:
שוב, אולם מדהים, קהל מדהים, כנסו לפרופורציות.
מה שכן מעצבן רצח שבמשחקים גדולים עושה רושם שהאוהדים האורחים מקבלים יותר מ10% תפוסה, אולי אני טועה אבל כך זה נראה.

מעבר לכל יציע 3 שהיה שלהם (כולל למטה על הפרקט), ישבו ביציע 4 בשורה הראשונה כמה אוהדים שלהם שעוד מוחאים כפיים אחרי סל מכבי ומעודדים. אני רק מדמיין מה היה קורה אם זה היה הפוך. (כנראה שלא היה קורה לעולם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2015, 21:34 
כשהחליטו מי ישב איפה, הגוש המעודד החליט לשבת מאחורי הסל.
לא רק שזאת טעות לדעתי כיוון שהם יושבים לא מספיק קרוב בשביל ללחוץ על היריבה הם מפריעים בזמן העונשין לשחקנים שלנו יותר
מאשר עשו נזק לשחקני היריבה בעונשין שלהם (לא יזיק הרבה מאוד בלונים או אמצעי עידוד שיציק בעין לשחקן שזורק).
מה עוד שהיציע קטן בהרבה מהיציע המרכזי שהיה יכול להיות גוש עידוד גדול יותר לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 00:08 
חייבים להעביר את עמדת השידור צד. אני חושב שזאת הסיבה שהגוש מאחורי הסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 12:24 
סמל אישי של המשתמש
א.ב כתב:
חייבים להעביר את עמדת השידור צד. אני חושב שזאת הסיבה שהגוש מאחורי הסל.

!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 12:35 
סמל אישי של המשתמש
יש בכלל אפשרות טכנית כזאת בלי לבטל מקומות של מנויים ב-4 באלפי שקלים (שלא לדבר על עוגמת הנפש למנויים)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
אני בספק אם יש הרבה מה לעשות השנה בלי ליצור בלאגן שיביא יותר נזק מתועלת. בשנה הבאה כדאי לחשוב מחדש על המיקומים (ואולי גם האוהדים יידעו בעצמם יותר לאן ללכת).
חבלי לידה. ככה זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:02 
טעות נוראית סדר הישיבה הזה (והתכנון של היציעים) מעניין אם בהנהלה מודעים בכלל לזה.
להעביר את עמדות הצילום ל4 זה אפשרי אני משער(ואז להעביר את האולטרס ל2 כמו שצריך להיות) אבל את הספסלים (נראה לי שחייבים את הספסלים מול העמדות צילום) קצת יותר בעייתי.

נערך לאחרונה על ידי L-B בתאריך 28 ינואר 2015, 13:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:03 
סמל אישי של המשתמש
הסבירו בפירוש בזמנו שהמשטרה לא היתה מוכנה שהגוש המעודד יהיה בשער 2, כדי למנוע חיכוכים אפשריים עם יציע האורחים.
זה לא ישתנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:06 
מה זה השכונה הזאת "לא מוכנה" ביד אליהו היא כן מוכנה בחולון הכל סבבה? בשביל זה צריך להילחם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
הם יאשרו לך בתנאי שתשאיר גוש שלם ביציע 2 לחציצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:25 
סמל אישי של המשתמש
L-B כתב:
מה זה השכונה הזאת "לא מוכנה" ביד אליהו היא כן מוכנה בחולון הכל סבבה? בשביל זה צריך להילחם.

ביד אליהו יש כבר הפרדה של 3 שורות אם לא שמת לב, הגענו לכזה אבסורד כבר כי חייבים הפרדה. עם חולון אין עד כדי כך בלגנים כמו עם מכבי, אבל אני די בטוח שתהיה הפרדה נאה באולם החדש.

בלכ מקרה זה המצב. אפשר היה להילחם ולעשות בלגן ואנערף, לדעתי זה היה חסר סיכוי כי כנראה באמת היו דורשים הפרדה ביציע 2 והיינו צריכים לוותר על הכנסה של מאות מנויים. בקיצור זה מה שנבחר, וזה מה יש. בכל מקרה עכשיו להתחיל להזיז חצי מהמנויים זה כבר בלתי אפשרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:33 
אי אפשר לאסור על קבוצה של אנשים לקנות מנוי או כרטיס ליציע מסויים רק בגלל שהם מעודדים.
מכירת המנויים ביציע 2 הייתה לאוהדי הפועל, ומן הסתם שאם האולטראס היו רוצים הם היו יכולים לקנות לשם.
הם בשער 1 מבחירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 13:38 
הפועל אני מדבר על שנה הבאה כמובן עכשיו אין ספק שאין מצב להזיז משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אי אפשר לאסור על קבוצה של אנשים לקנות מנוי או כרטיס ליציע מסויים רק בגלל שהם מעודדים.
מכירת המנויים ביציע 2 הייתה לאוהדי הפועל, ומן הסתם שאם האולטראס היו רוצים הם היו יכולים לקנות לשם.
הם בשער 1 מבחירה.

הם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 16:30 
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
הם בשער 1 מבחירה.

הם לא.

הם כן, אני לא זוכר שכשקניתי מנוי ליציע 2 שאלו אותי אם אני שייך לאולטראס או לא ולפי זה החליטו אם למכור לי.
אתה טוען שבידי ההנהלה רשימת שמות של כל יושבי שער 1 ובמידה ואותם אנשים ינסו בעתיד לקנות מנוי לשער 2 זה לא יתאפשר להם? לדעתך ההנהלה יכולה לסנן מיציע מסויים אוהדים רק כי הם שייכים לארגון כלשהו?
ככל הנראה הם הגיעו לסיכום עם ההנהלה בגלל שרצו להמנע מעונשים, רצו להמנע מהפרדה במשחקים גדולים, רצו למלאות את יציע 1 שבמידה והאולטראס לא היו יושבים שם הוא כנראה לא היה מתמלא.
זה שיקול בעיקר כלכלי, מוריד מרמת הביתית של האולם אך מעלה את ההכנסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
הם בשער 1 מבחירה.

הם לא.

הם כן, אני לא זוכר שכשקניתי מנוי ליציע 2 שאלו אותי אם אני שייך לאולטראס או לא ולפי זה החליטו אם למכור לי.
אתה טוען שבידי ההנהלה רשימת שמות של כל יושבי שער 1 ובמידה ואותם אנשים ינסו בעתיד לקנות מנוי לשער 2 זה לא יתאפשר להם? לדעתך ההנהלה יכולה לסנן מיציע מסויים אוהדים רק כי הם שייכים לארגון כלשהו?
ככל הנראה הם הגיעו לסיכום עם ההנהלה בגלל שרצו להמנע מעונשים, רצו להמנע מהפרדה במשחקים גדולים, רצו למלאות את יציע 1 שבמידה והאולטראס לא היו יושבים שם הוא כנראה לא היה מתמלא.

שוב אתה טועה.
האולטראס רצו לשבת ב2. וגם ההנהלה ידעה שזה אידיאלי.
האולטראס וההנהלה פעלו בתיאום.
אבל בגלל הסיבה המרכזית לזה שזה לא הסתדר זה עמדת הצילום שנמצאת מעל יציע 2 ולא כמו בכל מגרש נורמלי מעל יציע המכובדים.
עמדת הצילום גורמת לזה שאם האולטראס ישבו ב2 זה אומר שעל כל דגל , תפאורה קונפטי, שמפריעים לצילום המשחק הקבוצה נקנסת.
עם כל השאר אפשר להסתדר.
ויציע 1 היה מתמלא הכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 19:45 
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
הם בשער 1 מבחירה.

הם לא.

שוב אתה טועה.
אבל בגלל הסיבה המרכזית לזה שזה לא הסתדר זה עמדת הצילום שנמצאת מעל יציע 2 ולא כמו בכל מגרש נורמלי מעל יציע המכובדים.
עמדת הצילום גורמת לזה שאם האולטראס ישבו ב2 זה אומר שעל כל דגל , תפאורה קונפטי, שמפריעים לצילום המשחק הקבוצה נקנסת.
עם כל השאר אפשר להסתדר.

יציע 1 לא היה מתמלא אם האולטראס לא יושב שם אבל נשים את זה בצד.
מה הסיבה שלא מעבירים את עמדת השידור\ מעבירים את יציע הכבוד לאיפה שיציע 2 עכשיו? גם לזה תמצא סיבה?
פעם רושמים משטרה, אחרי זה עמדות שידור, לא בושה לרשום שבמקרה הזה העדיפו הכנסה על אולם ביתי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 20:25 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:
הם בשער 1 מבחירה.

הם לא.

שוב אתה טועה.
עם כל השאר אפשר להסתדר.

יציע 1 לא היה מתמלא אם האולטראס לא יושב שם אבל נשים את זה בצד.
מה הסיבה שלא מעבירים את עמדת השידור\ מעבירים את יציע הכבוד לאיפה שיציע 2 עכשיו? גם לזה תמצא סיבה?
פעם רושמים משטרה, אחרי זה עמדות שידור, לא בושה לרשום שבמקרה הזה העדיפו הכנסה על אולם ביתי יותר.

אבל זה פשוט לא נכון.
זה לא כזה פשוט להעביר עמדת שידור בשנייה ורבע.
זה משהו שהיה צריך להתכונן אליו במהלך הקיץ ואז לא ידעו שזה מה שיהיה.
ולראיה שבהתחלה במייל הראשון שפרסמו את המנויים רשמו שמנויי היציע העליון עוברים ליציע לאורך המגרש.
בפועל זה לא הסתדר בגלל העמדת צילום. אני מניח שגם המשטרה עם הדרישות הרגילות הביזיוניות לא עזרה אבל את זה אני מאמין שהיינו פותרים.
מקווה שלקראת העונה הבאה יהיה אפשר לשנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 20:52 
ולמה היציע כבוד לא יכל להיות ביציע 2?
זה נשמע לי כמו תירוצים עלובים, יש כל כך הרבה אופציות להתמודד עם זה, נראה כאילו העדיפו את זה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 21:41 
סמל אישי של המשתמש
ofir כתב:
זה נשמע לי כמו תירוצים עלובים, יש כל כך הרבה אופציות להתמודד עם זה, נראה כאילו העדיפו את זה ככה.

כי יציע אולטראס מאחורי הספסלים / מזכירות זה (לצערי) לא בא בחשבון. וואלה? בוא תציע פתרון. ההנהלה בכדורסל זה לא ההנהלה בכדורגל. הם מודעים למצב ועושים כל שביכולתם להפיק את הטוב ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 ינואר 2015, 22:11 
אדום שרוף100 כתב:
ofir כתב:

כי יציע אולטראס מאחורי הספסלים / מזכירות זה (לצערי) לא בא בחשבון. וואלה? בוא תציע פתרון. ההנהלה בכדורסל זה לא ההנהלה בכדורגל. הם מודעים למצב ועושים כל שביכולתם להפיק את הטוב ביותר.

שאלת תם: אי אפשר להעביר את המזכירות\ספסלים לצד השני ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 65 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: