תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ארז אדלשטיין?
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 05:57 
צור ש. כתב:

ובעיקר אני לא חושב שזה צריך להיות שיקול בהחלטה האם להמשיך איתו או לא.

וזה שארז דורש מההנהלה להתאמן פעמיים ביום ולשחק פעמיים בשבוע, כולל משחק אחד באירופה, אבל כשמציעים לו את הנבחרת, הוא פתאום יכול להיעדר יומיים בשבוע, זה כן שיקול?
בוא נגיד את האמת, ארז אדלשטיין לא רוצה לעצבן את שמעון מזרחי. זו האמת היחידה.
הוא יודע טוב מאד למי הוא צריך ללקק כדי שהכסא שלו בנבחרת לא יתנדנד מהרגע הראשון והוא בעיקר יודע מה התפקיד הבא אחרי הנבחרת ושבשבילו הוא מוכן למכור אותנו כבר מהיום.
ארז מאמן גדול ועשה המון בשביל הפועל, אבל עם כל הכבוד, המאבק על קיומנו קצת יותר חשוב מהמאבק על מקום 4 בליגה המתה הזו, ואם הוא לא איתנו, אז שיזדיין.
הכבוד היחיד שמגיע לו הוא שנותנים לו לסיים את העונה ולא מעיפים אותו הבייתה כמו שמגיע לו מהשנייה שהוא מכר את נשמתו למכבי.
מקווה רק שבנבחרת הוא יקבל כל משחק בראש ויתפוצץ עם כל המדינה והענף המושחת הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 07:42 
סמל אישי של המשתמש
ארז לא מתאים לקבוצה שתנחית לו שחקנים על הראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 07:53 
סמל אישי של המשתמש
villa crespo כתב:
הכבוד היחיד שמגיע לו הוא שנותנים לו לסיים את העונה ולא מעיפים אותו הבייתה כמו שמגיע לו מהשנייה שהוא מכר את נשמתו למכבי.
מכר את נשמתו למכבי? זהו? לא פחות?
באמת טוב שאנחנו נותנים לו לסיים את העונה ולא מעיפים אותו לאלף אלפי עזאזלים כבר עכשיו כמו שאתה חושב שמגיע לו.

villa crespo כתב:
ואם הוא לא איתנו, אז שיזדיין.
אתה מכיר מאמן אחר, בארץ או בעולם, שכן יהיה איתנו במאבקנו הפרסונלי נגד שימון מזרחי?

נכון, גם דעתי לא נוחה משתיקת הארז, אבל בחיי, לפעמים הראייה של הדברים שחור או לבן מעבירה כמה אנשים פה על דעתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 08:03 
Frank Serpico כתב:
villa crespo כתב:
מכר את נשמתו למכבי? זהו? לא פחות?
באמת טוב שאנחנו נותנים לו לסיים את העונה ולא מעיפים אותו לאלף אלפי עזאזלים כבר עכשיו כמו שאתה חושב שמגיע לו.

villa crespo כתב:
ואם הוא לא איתנו, אז שיזדיין.
אתה מכיר מאמן אחר, בארץ או בעולם, שכן יהיה איתנו במאבקנו הפרסונלי נגד שימון מזרחי?

נכון, גם דעתי לא נוחה משתיקת הארז, אבל בחיי, לפעמים הראייה של הדברים שחור או לבן מעבירה כמה אנשים פה על דעתם.

ני ממש לא מצפה שהוא יירתם לזכות שלנו לשיר שירים על שמעון מזרחי, ציפיתי מארז להגיד את האמת כשהיה עליהום על הקהל אחרי מקרה סופו.
אפילו לא ציפיתי ממנו להגיד דברים שהוא בעצמו כבר לא אמר בעבר. ציפיתי שיגיד בדיוק את אותם דברים שהוא אמר אחרי משחקים ביד אליהו. שירקו עליו (אבל באמת ירקו עליו, לא כמו על סופו), שזרקו עליו מכל הבא ליד, כולל כוסות, מטבעות, ארגזי קרטון וקונדומים) משער 9.
אז לא היה לו בעיה להגיד את זה, פתאום הוא מעדיף לא לקחת צד ולא להגיד דברים שיעצבנו את שמעון מזרחי.
אז כן, הוא מכר את נשמתו למכבי ורק בגלל התרומה שלו למועדון, אולי מגיע לו להישאר עד סוף העונה. אם היו מעיפים אותו באותו הרגע, לא הייתי בוכה. ורק בשביל שנחזור שוב ליד-אליהו והם יחזרו אלינו, אני כ"כ רוצה לעבור את אילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 08:26 
זה היה ברור כשדרסו את הבן שלו והוא שתק כמו דג. אשכרה פגעו בילד שלו והוא לא אמר מילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 10:12 
פרנק, זה לא שחור ולבן. אני עצמי פה כתבתי לא אחת שאני נגד השיר המדובר. אני חושב שהוא מיותר לגמרי.
מבחינתי זה עניין של נאמנות בסיסית להפועל תל אביב, כשמתלווה לזה האופן שבו ארז הציג את עצמו בשלוש השנים האחרונות. ארז הוא (או "היה") סוג של סמל של הפועל. הפנים של המועדון. יתרה מזאת, מספיק פעמים בעבר הוא התבטא בנוגע למה שהוא עבר בדרבים ביד אליהו, הוא ידע למתוח ביקורת על המנהלת כשהיה צריך, על האיגוד, על הרבה מאוד דברים. גם כשזה היה לא פופולרי.
והנה, מרגע שהוא מאמן נבחרת ישראל מתרחשים שני מקרים: ההשתוללות של סופו, והלינץ' בהפועל תל אביב שגם מביא לעונשים למרות שאין שום הצדקה לכך.
וארז שותק. כמו אחרון הפוליטיקאים - הוא שותק. עושים לינץ' בהפועל תל אביב, הקבוצה שבלעדיה הוא היה חולום בחלומות הלילה על נבחרת ישראל עוברת צונאמי מכוער, והוא שותק. לא אומר מילה. שחקן עולה ליציע כדי להכות אוהדים, ובדרך פוגע בבן של ארז, ומר אדלשטיין ממלמל איזה משהו ומעבר לכך שותק. הוא רואה את רמי כהן עומד בגבורה בלינץ', ולא נותן כתף.
בעיני זו התנהגות לא חברית, לא לויאלית, פוליטית ומכוערת מאוד.
ארז תרם הרבה להפועל תל אביב. הפועל תל אביב תרמה יותר לארז (לא ראיתי שקבוצות קפצו עליו לפני שלוש שנים). ברגע האמת - הוא לא מחזיר לה.
אגב, עדיין לא מאוחר. הוא יכול להתראיין ולדבר. בינתיים הוא מתנהג כמו פוליטיקאי.
מביש. מביש. מביש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 11:03 
הכל נכון, למעט העובדה שהיו לו הצעות. רק לא כאלה שהוא רצה. זכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 11:48 
ושוב אני מסכים עם כל מילה של פרוויס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 13:38 
סמל אישי של המשתמש
ומי שהיה צריך גושפנקא,
גיא גודס,עוזר מאמן מכבי, נבחר להיות עוזר מאמן נבחרת ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 14:11 
גודס לא קשור לעניין. אם ארז חושב שגודס הוא האיש המתאים לתפקיד עוזר המאמן - זכותו ואף חובתו למנות אותו.
זה לא קשור לשתיקה שלו בעת האחרונה בזמן שמתבצע לינץ' בהפועל תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 15:11 
הוא לא חושב כלום, מינו לו עוזר מאמן על הראש.
וזה לא שגודס הוא כלומניק, אבל בכל אופן לי זה נראה כמו מינוי של פעם, אחד של הפועל? אז חייב אחד של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 17:08 
סמל אישי של המשתמש
רגע.. זה אותו גודס שעזר לנו לעלות ליגה לפני עשור?
כן זה הוא.. ואי כמה קיללנו את המכביסט הזה אז. . אהה לא..

אה ועוד דבר. נניח וארז הוא אכזבה ענקית. מי יאמן אותנו שלא יהיה אכזבה?
אנחנו אלופים בלשרוף אנשים. הלואי וארז יצליח להתעלם מהשטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 17:25 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שזה "שורף" את ארז הוא קצת טמבל. ארז גם עשה הרבה דברים עד עכשיו שמאמן רגיל לא היה עושה ודיבר המון בזכות הפרוייקט שלנו, ותרם לו אישית בצורה יוצאת דופן.
לגביי לפחות כל מה שאני אומר שדווקא לאור הנ"ל אני מאוכזב ממנו. אכזבה נובעת מכך שיש ציפיות. ולאור ההתנהלות עד כה ציפיתי מארז שיתנהג אחרת בחודש האחרון. זה לא שורף אותו וזה לא אמור להיות שיקול בהעסקה שלו בכלל.
זה רק מאכזב, וגורם לי להעריך אותו קצת פחות כבנאדם ממה שהערכתי אותו עד כה. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 19:10 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
מי שחושב שזה "שורף" את ארז הוא קצת טמבל. ארז גם עשה הרבה דברים עד עכשיו שמאמן רגיל לא היה עושה ודיבר המון בזכות הפרוייקט שלנו, ותרם לו אישית בצורה יוצאת דופן.
לגביי לפחות כל מה שאני אומר שדווקא לאור הנ"ל אני מאוכזב ממנו. אכזבה נובעת מכך שיש ציפיות. ולאור ההתנהלות עד כה ציפיתי מארז שיתנהג אחרת בחודש האחרון. זה לא שורף אותו וזה לא אמור להיות שיקול בהעסקה שלו בכלל.
זה רק מאכזב, וגורם לי להעריך אותו קצת פחות כבנאדם ממה שהערכתי אותו עד כה. זה הכל.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 19:30 
סמל אישי של המשתמש
דימיטאר ברבא-טוב כתב:
הפועל כתב:

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מאי 2014, 20:02 
סמל אישי של המשתמש
מה ארז עשה עד עכשיו שמאמן רגיל לא היה עושה? דיבר בזכות המועדון שבו הוא עובד? מדהים. פשוט חסר תקדים. כל מאמן היה עושה בדיוק אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז אדלשטיין?
הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 20:27 
הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:34 
סמל אישי של המשתמש
מעבר לנושא ניהול הסגל שנטחן פה כל העונה, מה שעוד יותר מייאש זו ההיחנקות במאני טיים.
הפיתרון שלך להצלת העונה זה קאונסיל? מעלה אותו בחמישייה ואחר כך גם שם לו את הכדור בידיים ברבע האחרון?
אני עוד קיוויתי (אבל לא ציפיתי) שהוא יעזור טיפה אומץ וירשום את מארשל במקומו, ייתן לו עוד הזדמנות (עזבו שהוא היה צריך לקבל 20 דקות כל משחק עד הפלייאוף). איזה אומץ ואיזה נעליים. במקום אומץ קיבלנו רגרסיה, ברגקמפ כתב שהיום השלמנו חזרה אחורה לתחילת העונה, מה הפלא כשארז חוזר לשגיאות ולקבעונות של תחילת העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:35 
אדום תלאביבי כתב:
הביתה.

אין סיכוי לצערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מאי 2014, 21:43 
מעניין אותי כמה זמן ביום משקיע ארז במחשבות והכנות לנבחרת.
והדבר השני זה מארשל. עונה שלמה חיפשו זר,פסלו עשרות שמות
בסוף נוחת פה אחד שלא ראוי להתלבש לפני הזר הרע שכבר היה לנו
עשרות אלפי שקלים זרקנו לפח.
חילצנו אותו מהמלחמה באוקראינה כמחווה הומניטרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 05:03 
סמל אישי של המשתמש
לכל מי ששולח את ארז הביתה.
מה האלטרנטיבות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 07:58 
סמל אישי של המשתמש
אפי (למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 09:14 
דובראש כתב:
מה האלטרנטיבות?

לא משנה. לאלטרנטיבות יהיה תקציב גבוה בהרבה בזכות הפרשי השכר של ארז וקבוצה שתשחק עם ארבעה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 15:32 
סמל אישי של המשתמש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4517895,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 20:37 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
דובראש כתב:
מה האלטרנטיבות?

לא משנה. לאלטרנטיבות יהיה תקציב גבוה בהרבה בזכות הפרשי השכר של ארז וקבוצה שתשחק עם ארבעה זרים.

זה מאוד משנה.
אם האלטרנטיבית זה דרוקר חסין ודומיהם אני מעדיף את ארז.
אין לי רעיונות למאמנים פנויים וסבירים אבל לפני שאומרים להחליף צריך להגיד במה להחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 22:14 
דן שמיר,אפי,ברקוביץ.
אני סומך על ההנהלה שתמצא מאמן.
ארז ישב בבית כמה עונות טובות לפני שבא להפועל ובלי חברים טובים בערוץ של מכבי אף אחד לא היה זוכר אותו.
יש עוד מאמנים טובים חוץ מארז.
ויש גם מאמנים והרבה כאלו שפשוט יביאו שחקנים טובים יותר מאלו שארז הביא בשלוש שנים האחרונות ואז המשקל הסגולי של המאמן ירד.
אגב,שרון אברהמי עשה תוצאות טובות יותר מארז בלאומית ואם יוטר ומתן לא נפצעים הוא גם היה גומר את העונה הזו בליגת העל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ארז אדלשטיין?
הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 22:17 
אפי זאת אפשרות שבאה בחשבון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
לי בשורה התחתונה אין בעיה אם ההנהלה תחליט שארז ימשיך. הרוויח את זה ביושר, וחוץ מאולי דן שמיר ודני פרנקו אני לא רואה מאמן אחר שהייתי מעוניין שיאמן אותנו. ארז אוהב את המועדון ומחובר אליו. הוא מאמן הנבחרת שזה יתרון לשחקנים ישראלים. הוא יודע לקדם שחקנים צעירים, שזה גם יתרון חשוב. וכבונוס מבחינה תקשורתית שם גדול משני הנ"ל שציינתי, שזה גם יתרון חשוב מול ספונסרים ומול הקהל הרחב שפחות מחובר.
הוא מטריף לי את השכל וכל שבועיים בערך בא לי לזרוק עליו כיסא (ולהערכתי אגב ההנהלה מרגישה ככה 3 פעמים ביום), אבל בשורה התחתונה בסיכום 3 שנות חוזה ארז עמד בכל המטרות המקצועיות, והשנה אפילו התעלה מעליהן.

מי שחושב שהוקוס פוקוס ומאמנים אחרים בקלות יעשו עבודה יותר טובה צריך לזכור את הקלישאה, האויב של הטוב הוא היותר טוב. כולנו חכמים, וכולנו נבונים, וכולנו יודעים מה צריך לעשות ואיך המאמן המפגר הזה לא מבין את זה. המציאות הרבה יותר מסובכת, ובשורה התחתונה והמפוכחת ארז עשה עבודה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 23:35 
הפועל כתב:
לי בשורה התחתונה אין בעיה אם ההנהלה תחליט שארז ימשיך. הרוויח את זה ביושר, וחוץ מאולי דן שמיר ודני פרנקו אני לא רואה מאמן אחר שהייתי מעוניין שיאמן אותנו. ארז אוהב את המועדון ומחובר אליו. הוא מאמן הנבחרת שזה יתרון לשחקנים ישראלים. הוא יודע לקדם שחקנים צעירים, שזה גם יתרון חשוב. וכבונוס מבחינה תקשורתית שם גדול משני הנ"ל שציינתי, שזה גם יתרון חשוב מול ספונסרים ומול הקהל הרחב שפחות מחובר.
הוא מטריף לי את השכל וכל שבועיים בערך בא לי לזרוק עליו כיסא (ולהערכתי אגב ההנהלה מרגישה ככה 3 פעמים ביום), אבל בשורה התחתונה בסיכום 3 שנות חוזה ארז עמד בכל המטרות המקצועיות, והשנה אפילו התעלה מעליהן.

מי שחושב שהוקוס פוקוס ומאמנים אחרים בקלות יעשו עבודה יותר טובה צריך לזכור את הקלישאה, האויב של הטוב הוא היותר טוב. כולנו חכמים, וכולנו נבונים, וכולנו יודעים מה צריך לעשות ואיך המאמן המפגר הזה לא מבין את זה. המציאות הרבה יותר מסובכת, ובשורה התחתונה והמפוכחת ארז עשה עבודה טובה.

או, תודה רבה.
:ROSE: :ROSE: :ROSE:

(מינוס דן שמיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מאי 2014, 23:42 
הפועל כתב:

אתה צודק בכל מה שכתבת, וזו בהחלט הודעה מפוכחת. אני מאוד עצבני על ארז ואין דבר יותר מעצבן מאדם מוכשר שיורה לעצמו (ולנו) ברגל פעם אחר פעם, אבל אי אפשר לקחת ממנו את הדברים שהוא עשה בהפועל.
החלטה להמשיך איתו היא כמובן לגיטימית לחלוטין, אבל יש הרבה נושאים שצריך להתייחס אליהם ולשקלל (שכר, סוגיית הנבחרת, מנהל מקצועי וכמובן האלטרנטיבות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 159 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: