תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 20 יוני 2025, 23:47

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אור סולומון
הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 20:35 
מהפכה כתב:
purvis short כתב:
זה אולי בדיחה. אבל להביא לקבוצה שבחמישייה שלה יהיו את לימונד פלוס גארד זר את נעימי מהספסל זה מתכון לבלגן ואני לא בטוח שהייתי עושה את זה. לתפקיד הזה הייתי מעדיף את ניב ברקוביץ'.

למה נעימי לספסל? אני הייתי הולך על נעימי לימונד ושלושה זרים.

אני ממש לא. מתכון בטוח לבלגן, קבוצה מפוזרת וכישלון. ליד לימונד צריך להביא קומבו גארד סטייל קרלון, או רכז (אבל שמסוגל לעשות נקודות ולקלוע מבחוץ)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אור סולומון
הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 20:53 
Value for money
ברקוביץ׳ עדיף על נעימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 22:59 
indiferent כתב:
בוריס כתב:
קודם כל תמצאו מס' 4 ישראלי נורמלי כמו רוזפלט או בלייזר במקופ הוויקינג

אם ליד הויקינג היה 5 אמיתי ולא 4 שמתחפש היית רואה כמה יונתן משפיע בהתקפה.
ההגנה שלו העונה מול כל מי שזרקו מולו היתה טובה מאוד במיוחד שהוא תמיד היה בנחיתות

תגיד אתה אמיתי?
ג'וש מצויין ומי ייתן שישאר אצלנו גם לשנה הבאה
הוויקינג לא יודע לשמור נקודה
תראה כמה מספרי 4/גבוהים עשו עלינו הצגות רק בגללו (סימס,רוזפלט,סימפסון,ראשן פרימן,כדיר)

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 מאי 2014, 23:04 
purvis short כתב:
לא רואה שום סיטואציה שבה נעימי יהיה במחיר סביר עבור הפועל. גם בעונה הבאה הוא יהיה יקר מאוד. למרות העונה הגרועה שלו.
להשוות את סולומון לגולן גוט זו טעות. כרגע גוט לא באזור חיוג של סולומון. .

מה אתה מבלבל תשכל
גולן מצויין אחוזים מצויינים מבחוץ עוד מהעתודה,אחלה ידית,אתלט שיכול לשמור על זרים ובכלל אחלה שומר,אסיסטר לא רע בכלל ואם הוא יקבל הזמנות תראה עוד שנתיים איפה הוא ואיפה סולומון,הוא עוד ילד רבאק

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
מה עם טפירו? יש לו חוזה לעונה הבאה בנס ציונה?
הוא שחקן מעולה בתור ישראלי רביעי ל15 דקות, ואני בטוח שהוא לא יקר, וגם הוא רוצה מאוד להיות אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 09:32 
טפריו לא היה ולעולם לא יהיה שחקן שעולה ל-15 דקות. בטח לא בהפועל. תשכחו מזה.
טפירו זה שחקן שאו שאתה מביא אותו ל30 דקות על הפרקט או שאתה לא מביא אותו בכלל.
ולגבי או סולומון וגולן גוט. בוריס היקר, זה מאוד משעשע אותי שאתה מתייחס לגולן בתור ילד צעיר שעלה מהנוער לעומת אור סולומון שהוא איזה ותיק שכבר הוכח ככישלון.
השורה התחתונה היא שסולומון מבוגר מגולן גוט בסך הכול בשנה אחת. הוא השחקן השני הכי טוב בנבחרת העתודה שלו (אחרי שון דאוסן), שגוט היה בה, אם אינני טועה, שחקן מאוד שולי.
זה לא אומר כלום, כמובן, אבל להסיק שגוט יהיה איזה שחקן על? אל תיסחף. בהחלט מגיעה לו ההזדמנות, אבל אני לוקח את סולומון לפניו בלי לחשוב בכלל.
גם מקצועית: גולן הוכיח העונה שהוא אחלה גבר, עם אומץ ובלי פחד. אבל הוא כרגע לא שומר טוב בכלל (יש לו אתלטיות, אבל הוא מאבד את השחקן שלו באופן כמעט קבוע).
הייתי שמח אם גם גוט וגם סולומון יהיו בעונה הבאה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 09:33 
סמל אישי של המשתמש
הסבתא של הפועל כתב:
מה עם טפירו? יש לו חוזה לעונה הבאה בנס ציונה?
הוא שחקן מעולה בתור ישראלי רביעי ל15 דקות, ואני בטוח שהוא לא יקר, וגם הוא רוצה מאוד להיות אצלנו.

הוא שחקן נוראי ל-15 דקות. שחקן שאין לו אף אחת מהתכונות של שחקן משלים, הוא חייב שהקבוצה תיבנה סביבו. כשניסו את זה בעונה שעברה במגדל זה נכשל בגדול. והוא גם יקר.

לגבי נעימי\ברקוביץ'. אין מה להשוות ביניהם מבחינה מקצועית. הרכב של נעימי ולימונד עם שלושה זרים גבוהים תחת החוק הרוסי זה הרכב עם תקרה מאוד גבוהה. פרוויס, אתה אומר שליד לימונד צריך רכז שמסוגל לעשות נקודות ולקלוע מבחוץ? זה בדיוק הטיקט של נעימי.
לימונד ונעימי זה מתכון לבלגאן? לפני שנה אמרו שלימונד לבד זה מתכון לבלגאן. אז אמרו. זה פקטור מנופח שמושפע מהמעטפת במועדון (איכשהו תמיד במגדל כל שחקן הוא סרטן), ממומנטום של עונה, ממוניטין שיוצא לשחקנים שלא תמיד בצדק. הסיכויים להביא אותו זו כבר שאלה אחרת. במכבי ומגדל אין לו מקום, לחיפה יש את רוט, באילת אם קטש יישאר אז גם שם לא, באירופה אני לא חושב שיקפצו עליו אחרי עונה כזאת. עם השאר, חולון וכו' (אגב בחולון שונאים אותו) אנחנו צריכים להתמודד. ויכול להיות שדווקא אחרי עונה שבה הוא הלך רק אחרי הכסף ונכשל הוא יעשה בחירה מקצועית כמו לימונד (גם יכול להיות שלא).
ברקוביץ' זו גם אופציה טובה (הרבה פחות), אבל עם שחקן כל כך מוגבל לשלוש אנחנו נשבור שיאים שליליים מחוץ לקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 09:48 
יובל, אני אומר לך שלימונד ליד נעימי זה מתכון להתרסקות. זו דעתי.
ולמרות שנעימי שחקן יותר טוב מברקוביץ', אני לוקח לעמדה הזו של ישראלי מחליף מהספסל את ברקוביץ' לפניו (וגם זה תוך כדי היסוס ורק בתנאי ששני הגארדים הזרים שתביא יהיו קלעי חוץ טובים מאוד. כי ניב ברקוביץ קלעי מבחוץ רע מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 11:08 
סמל אישי של המשתמש
מסכים עם יובל ומהפכה.
א. אם נעימי הוא אופציה בכלל (אני לא חושב) חייבים להביא אותו. את ההוא לא מה שאנחנו צריכים שמענו מספיק השנה מארז, נעימי שחקן הרבה יותר טוב מברקוביץ ואין שום הגיון ללכת על שחקן פחות טוב במודע.
ב. כמו שאמרו כאן, אם אתה מביא את נעימי אתה חייב לשחק איתו ועם לימונד בחמישיה, במצב הזה אתה יכול להתחיל לתת למתן יותר דק' מנוחה ואפילו להתחיל איתו
על הספסל. תוסיף 4 ו 3 זרים לאוונס ויש לך חמישיה מעולה.
אם אתה מביא את נעימי אני גם הייתי שוקל ללכת בהתחלה על קונספט של 3 זרים כאשר גוט, מתן ושולדי הם המחליפים, ואם מביאים את סולמון שעל שמו הדיון אז בכלל
יש לך סגל רחב עם אופציה של זר נוסף, הבעיה היחידה היא גבוה רביעי, אבל אולי מתן יוכל להיות 4 באימונים., הגנה טובה יותר משולדי אין לי ספק שהוא יעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 11:18 
נעימי ולימונד ביחד זה באמת מתכון לבלאגן
עדיף מישהו כמו טישמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אני ממש לא חושב שנעימי הוא בסדר גודל כלכלי שאנחנו בכלל יכולים להביא, אבל אם כן אז הייתי לוקח אותו ב2 ידיים.
נעימי שחקן ענק עם בחירת החלטות קרירה גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 11:41 
אוונס לדעתי הוא אופציה טובה לזר שעולה מהספסל. בתור אחד משלושת הזרים המרכזים שאמורים להוביל את הקבוצה הוא לא מספיק טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 13:14 
סמל אישי של המשתמש
מהפכה גם לדעתי הוא לא מספיק טוב והנוכחות שלו בצבע היא לא משהו לספר להורים.
אבל בהנחה שבנוסף לרביב ונעימי יש לך 4 נורמאלי ו3 זר אתה אמור להיות מסוגל להסתדר איתו, ושודרגת מהשנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 13:27 
עמית שמחון לא עדיף על אור סולומון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 13:36 
ברור שאני לוקח את עמית שמחון לפני סולומון. הלוואי.
וקחו כהנחה שהחמישייה בעונה הבאה תהיה: לימונד, מתן ושלושה זרים.
מפה צריך להתקדם.
עכשיו יצטרכו גארד זר לחמישייה, שני גבוהים לחמישייה. גבוה ישראלי לספסל (בתקווה שיהונתן יישאר זה יהיה הוא), ואז צריך שניים:
1. גארד זר לספסל שיכול לשחק בכמה עמדות, רגע, בכיתי, התעצבנתי, הטחתי את הראש בקיר. אנתוני גודס.
2. ישראל נוסף שיוכל לתת דקות. הרצוי זה דווקא מישהו שיכול לשחק בכמה עמדות החוץ. אבל לדעתי עמית שמחון יכול להיות מעולה (למרות שהוא בעיקר על העמדה של מתן). השאלה איך מתן יקבל את זה, כי שחקן כמו שמחון (סתם דוגמא) לא מגיע ל10 דקות במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 13:42 
el dudernio כתב:
מהפכה גם לדעתי הוא לא מספיק טוב והנוכחות שלו בצבע היא לא משהו לספר להורים.
אבל בהנחה שבנוסף לרביב ונעימי יש לך 4 נורמאלי ו3 זר אתה אמור להיות מסוגל להסתדר איתו, ושודרגת מהשנה.

אז למה שלא יהיה לי 3 טוב ו4 טוב 5 טוב ורצוי שלפחות אחד מהם יוכל לשחק ביותר מתפקיד אחד?
את וואט של נס ציונה הייתי לוקח לפני אוונס. גם את גקסון של הגלבוע וגם את האסל למרות העונה הלא טובה שלו השנה.
אני חושב שגם בתקציב שלנו העונה היה אפשר להביא זרים טובים יותר מאוונס קאוניסל והארפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 14:25 
סמל אישי של המשתמש
כי אני מסתפק במועט =)

סולומון לא נכנס לחוק הצעירים+ כי עמית שמחון אני די בטוח שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 16:46 
מה שלום בר טימור?
אני יודע שלא שיחק כמעט וגמר את העונה אבל הוא מתכוון להשאר בגרמניה?

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 16:55 
סמל אישי של המשתמש
הפועל צריכה לשאוף לעוד ישראלי בכיר בחמישייה. אי אפשר לרצות להתקדם מצד אחד ולהישאר עם מתן כשחקן כל כך משמעותי מצד שני. אם הפועל הייתה קבוצה עשירה עם כישרון וישראלים וזרים ברמה גבוהה שצריכה שחקן סולידי מהספסל, אני יכול להבין למה ברקוביץ' יכול להיות עדיף על נעימי אבל זה לא המצב. אם אנחנו רוצים להיאבק עם קבוצות עשירות יותר אנחנו זקוקים לכל טיפת כישרון וגם להימורים (כמו עם לימונד שזה היה הימור שהצליח). ברקוביץ' זה לא מתכון לכישלון והתרסקות אבל גם לא מתכון להצלחה, זה בעיקר מתכון לבינוניות.

ואוונס עם כל החיבה האישית וההערכה על העבודה הסבירה ומעלה שהוא עשה העונה, אין שום סיבה מקצועית שהוא ימשיך לעונה הבאה. הוא ברמה של שחקן משלים אבל התפקיד שלו הוא תפקיד מפתח כי בעמדה שלו אין בכלל ישראלי ולכן בעמדה הזאת צריך זר של 30 דקות ומעלה. הפועל לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך מוגבל התקפית. כבר עכשיו זה פוגע בנו, רוצים לנחש מה יקרה כששני הגארדים שלנו לא קולעים 40 נקודות למשחק? גם בקבוצות קטנות בליגה מסתובבים גבוהים יותר טובים. אפילו מרכוס דאב למשל שירד ליגה פעמיים הרבה יותר דומיננטי, שלא לדבר על סימפסון הנפלא. התקציב של הפועל אמור לגדול בלפחות שני מיליון שקל ואין סיבה שלא נביא ארבעה זרים תותחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 17:51 
מהפכה כתב:
אוונס לדעתי הוא אופציה טובה לזר שעולה מהספסל. בתור אחד משלושת הזרים המרכזים שאמורים להוביל את הקבוצה הוא לא מספיק טוב

שסנטר זר יעלה מהספסל,לא שמעתי על דבר כזה
ג'וש מצויין תפסיקו כבר,מתאים לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 17:53 
יובל כתב:
הפועל צריכה לשאוף לעוד ישראלי בכיר בחמישייה. אי אפשר לרצות להתקדם מצד אחד ולהישאר עם מתן כשחקן כל כך משמעותי מצד שני. אם הפועל הייתה קבוצה עשירה עם כישרון וישראלים וזרים ברמה גבוהה שצריכה שחקן סולידי מהספסל, אני יכול להבין למה ברקוביץ' יכול להיות עדיף על נעימי אבל זה לא המצב. אם אנחנו רוצים להיאבק עם קבוצות עשירות יותר אנחנו זקוקים לכל טיפת כישרון וגם להימורים (כמו עם לימונד שזה היה הימור שהצליח). ברקוביץ' זה לא מתכון לכישלון והתרסקות אבל גם לא מתכון להצלחה, זה בעיקר מתכון לבינוניות.

ואוונס עם כל החיבה האישית וההערכה על העבודה הסבירה ומעלה שהוא עשה העונה, אין שום סיבה מקצועית שהוא ימשיך לעונה הבאה. הוא ברמה של שחקן משלים אבל התפקיד שלו הוא תפקיד מפתח כי בעמדה שלו אין בכלל ישראלי ולכן בעמדה הזאת צריך זר של 30 דקות ומעלה. הפועל לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך מוגבל התקפית. כבר עכשיו זה פוגע בנו, רוצים לנחש מה יקרה כששני הגארדים שלנו לא קולעים 40 נקודות למשחק? גם בקבוצות קטנות בליגה מסתובבים גבוהים יותר טובים. אפילו מרכוס דאב למשל שירד ליגה פעמיים הרבה יותר דומיננטי, שלא לדבר על סימפסון הנפלא. התקציב של הפועל אמור לגדול בלפחות שני מיליון שקל ואין סיבה שלא נביא ארבעה זרים תותחים.

א.בכל הליגה אין סנטר ישראלי נורמאלי מלבד בודדים
ב.דאב לא מגיע לקרסוליים של ג'וש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 17:55 
bergkamp כתב:
עמית שמחון לא עדיף על אור סולומון?

אכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 18:57 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
יובל כתב:

איפה כתבתי שיש סנטר ישראלי נורמלי? בגלל זה צריך זר תותח קודם כל בעמדה הזאת.
אבל טישמן עדיף על נעימי ואוונס לא מגיע לקרסוליים של מרכוס דאב, בסדר. הלוואי שאוונס היה מגיע לתפוקה של דאב. מצטער אבל כל מילה שאתה כותב פה זה שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:

אם זה באמת נכון, מיליון מזה צריך להשקיע בלהשאיר את קרלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 21:32 
יובל כתב:
בוריס כתב:
יובל כתב:

אבל טישמן עדיף על נעימי ואוונס לא מגיע לקרסוליים של מרכוס דאב, בסדר. הלוואי שאוונס היה מגיע לתפוקה של דאב. מצטער אבל כל מילה שאתה כותב פה זה שטויות.

אוקיי שטויות,ראינו לאן דאב הוביל תקבוצות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 22:10 
התקציב של הפועל ממש לא הולך לגדול בעוד שני מיליון כרגע, יש גם גרעון שזו אחת המטרות החשובות ביותר שצריך לטפל בה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מאי 2014, 23:13 
בוריס כתב:
יובל כתב:
בוריס כתב:
יובל כתב:

אוקיי שטויות,ראינו לאן דאב הוביל תקבוצות שלו

לא שמתי לב שאתה מפגין ידע עד כה, תסתכל על עצמך לפני שאתה נכנס פה באנשים שמבינים קצת יותר ממך בכדורסל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 01:32 
אם תקציב השחקנים יגדל בחצי ממה שמדברים פה זה יהיה נפלא. יודעים מה? אם תקציב השחקנים יגדל אפילו ב-150 אלף דולר בעונה הבאה זה יהיה אחלה ויעשה הבדל משמעותי מאוד (לבחור זרים בתקציב של 450 אלף דולר לארבעה זרים, לעומת 300 שהיה בתחילת העונה הנוכחית זה הבדל מהותי מאוד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 07:35 
סמל אישי של המשתמש
לחלוטין. קודם כל להקטין גרעון. מה שנשאר לקחת לזרים. אם זה יהיה אפילו 100 אלף דולר זה כבר שדרוג משמעותי.
במקום להתעסק עם קאונסילים ולחפש מציאות ב70 אלף דולר, אפשר לחפש ב100 אלף דולר. הסיכויים למצוא שחקן טוב ברמות מחיר האלה הם לא וודאיים, אבל כבר משמעותית משתפרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מאי 2014, 10:04 
הקבוצה מן הסתם תיבנה בעונה הבא. במתכונת של חמישייה: רביב, מתן ושלושה זרים. לעשות ספקולציות בנוגע לחמישיות אחרות נראה לי קצת מנותק.
מלבד זרים צריך ישראלי גבוה לספסל (נקווה שיהונתן יישאר) ושני ישראלים לספסל.
סולומון אם הוא לא יקר יכול להיות אחלה אופציה. לדעתי גם ניב ברקוביץ יהיה יקר עבורנו.
אני הייתי מנסה, תתפלאו, לבדוק את דרור חג׳ג׳. נכון, נתן עונה מזעזעת, נכון, יש שיטענו שהוא גמר את הסוס. אני נזכר שעונה לפני הוא היה מעולה באשדוד, ושהפועל זה לא רישון. הוא יכול להיות אחלה גארד מחליף מהספסל. מנוסה, בלי אגו.
תנו לי ספסל של דרור, גארד זר טוב, יהונתן ועוד פורוורד צעיר סטייל סולומון ואני מאוד מאוד מרוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 241 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: