תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אירופה
הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
ברגר כתב:

מכבי לא ממש צריכה את הליגה, בטח כשהרולקסים והפרוות ממש לא מתעניינים בנעשה בליגה. מספר המנויים יירד רק כשמכבי תפסיק להצליח באופן יחסי באירופה...

ידידי,
אני חושב, ובצניעות שאני מכיר את הקהל השבע (שאתה קורא לו רולקסים ופרוות) של המחלה לא פחות טוב ממך.
במידה והמחלה לא תשחק כמה שנים בליגה הישראלית גם אם תשתתף 3 פעמים ברציפות בפיינל פור האירופאי היא תתחיל בתהליך התרסקות מואץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 11:42 
ברגר כתב:
מה יש לכם מהיורוליג? צאו מהסרט, ומהר. באירופה, הפועל תל אביב היא שם לא מוכר. כך שהמפעל היחיד שסביר שנשחק בו בשנים הקרובות הוא היורוקאפ. אם נוסיף לכך את העובדה שיש סיכוי שפריז תקבל בשנים הקרובות רישיון A ובאיירן בטח גם תצטרף לקבוצה הזו אם תמשיך בדרך שלה, אז לנו בטח ובטח ייקח שנים ארוכות עד שנוכל לחשוב בכיוון. כרגע, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית הפועל לא בנויה ליורוקאפ, שה מפעל שטומן בחובו הפסדים כספיים וצורך לבנות סגל רחב שיוכל להתמודד בכבוד עם שני משחקים בשבוע. אז צאו מהסרט, כי בצורה שאנחנו נראים לאחרונה גם את אילת אנחנו לא עוברים.

אדום צורר, המנהלת לא תחייב ולא תוכל לחייב את מכבי לוותר על הרישיון שלה

אתה יודע שאני מעריך את דעתך, אבל אני לא מצליח להבין על מה אתה מבסס את המשפט האחרון. אשמח להסבר. למיטב הבנתי חלק מהשריון של מכבי מבוסס על ההסדר בין המנהלת ליורוליג (ואני לא מתבסס רק על ההסכם הישן שציינתי).

חוץ מזה, אופטימי צודק.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 12:30 
האדום הצורר כתב:
ברגר כתב:
מה יש לכם מהיורוליג? צאו מהסרט, ומהר. באירופה, הפועל תל אביב היא שם לא מוכר. כך שהמפעל היחיד שסביר שנשחק בו בשנים הקרובות הוא היורוקאפ. אם נוסיף לכך את העובדה שיש סיכוי שפריז תקבל בשנים הקרובות רישיון A ובאיירן בטח גם תצטרף לקבוצה הזו אם תמשיך בדרך שלה, אז לנו בטח ובטח ייקח שנים ארוכות עד שנוכל לחשוב בכיוון. כרגע, גם מבחינה מקצועית וגם מבחינה כלכלית הפועל לא בנויה ליורוקאפ, שה מפעל שטומן בחובו הפסדים כספיים וצורך לבנות סגל רחב שיוכל להתמודד בכבוד עם שני משחקים בשבוע. אז צאו מהסרט, כי בצורה שאנחנו נראים לאחרונה גם את אילת אנחנו לא עוברים.

אדום צורר, המנהלת לא תחייב ולא תוכל לחייב את מכבי לוותר על הרישיון שלה

אתה יודע שאני מעריך את דעתך, אבל אני לא מצליח להבין על מה אתה מבסס את המשפט האחרון. אשמח להסבר. למיטב הבנתי חלק מהשריון של מכבי מבוסס על ההסדר בין המנהלת ליורוליג (ואני לא מתבסס רק על ההסכם הישן שציינתי).

חוץ מזה, אופטימי צודק.

זה בדיוק העניין, שאין בדיוק הסדר בין המנהלת ליורוליג. יול"ב רוצה את מכבי בתור רישיון A, היא תקבל אותה בתור רישיון A. אף אחד לא יכול להתערב לה בזה כי מדובר בליגה פרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
ההשתתפות של המחלה ביורוליג אינה קשורה במנהלת. כמו שברגר כתב זה הסכם בין שני גופים פרטיים.
לכאורה גם המחלה תרד ליגה ולא תשתתף באדרייתית יכולות מכבי ומנהלת היורוליג להגיע להסכמה כשני גופים פרטיים שהכל נימשך כרגיל .
בנושא הזה למנהלת הליגה אין סיי בכלל.

המנהלת אם היתה באמת דואגת לאינטרסים של הכדורסל הישראלי היתה יכולה לכפות על המחלה דברים שהיו מאוד מאוד מקשים עליה את המשך הקרקס שמתנהל כיום, ושיש לו בהחלט השפעה על אירופה ( שזה נושא האשכול)

לי מותר לחשוב נניח שהמחלה מיצגת את ישראל ולברגר מותר לחשוב שלא. אנחנו אנשים פרטיים שלכל אחד יש את זכות הדעה שלו.
אבל המנהלת למשל יכולה להבהיר , ובשביל זה צריכה להיות שקיפות ומעט מעט יושרה, שמכבי משחקת בליגה האירופאית לא מתוקף היותה אלופת המדינה (ואם כך היה הדבר אזי בהחלט היא מצייגת את ישראל) אלא מתוקף הסכם פרטי שהשיגה לעצמה ( ויכולים להיות ויכוחים אם בזכות או בחסד) ,
המנהלת בהחלט יכולה להישתמש בדוגמא של ביירן מינכן ( אם היא נכונה) כדי להבהיר את המצב.

המנהלת יכולה להבהיר לכל דיכפין שסף התקציב שניקבע במנהלת הליגה האירופאית להישתתפות במפעל זה נעשת בעידודה ובהסכמתה של מכבי ונועד בין השאר להקשות על אלופות מדינה שלא שיכות למועדון המליונרים להישתתף במפעל המוביל באירופה.

המנהלת צריכה לשקם את בתי הדין שלה ושל ההתאחדות.
למשל הדיין בדיון השבוע לא היה צריך לאפשר בכלל לשימון לשאול את רמי במסגרת דיון משפטי איך היה מרגיש אם היו קוראים לו להתאבד. זה שרמי ענה כמו שצריך לא אומר שהדיין לא היה צריך לסתום לשימון את הפה.

כמו שלכמה בעלי הון יש השפעה מטרידה על השילטון כך למחלה יש השפעה מטרידה והרסנית במנהלת בהתאחדות ובבתי הדין. וזו הבעייה המרכזית שצריכה להיות מטופלת בשלב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 12:55 
המנהלת חברה ביול"ב. כתוצאה מכך, יש לה יכולות השפעה על הקבוצות שחברות ביול"ב דרך המנהלת (גם לגבי השתתפות הקבוצות החברות בה במפעלים של היורוליג).
מעבר לכך:
מהערך של היורוליג בוויקפדיה:

Euroleague Basketball Company suspended the A License of Virtus Roma after the club finished in the bottom half of its domestic league in 2010–11

רשיון A הוא הרשיון שיש כרגע למכבי (תקף לשלוש שנים). ברור לי שוירטוס היא לא מכבי מבחינת הערך שלה ליורוליג, אבל אי אפשר לנתק בין הביצועים של הקבוצה בליגה המקומית לבין ההשתתפות שלה במפעל. מעבר לכך, השריון של מכבי, בהנחה שאכן חודש ב-2012/13, תקף רק עד 2015. כך שיש פה פתח לשינוי. השריון לא חצוב בסלע, לא פוליטית בין מכבי ליורוליג ולא פוליטית בין המנהלת למכבי. זה המפתח לסיכוי הכי קטן לליגת כדורסל נורמלית פה. אנחנו חייבים לשים על זה דגש.

מהאדריאטית עולות שלוש קבוצות ליורוליג - בתלות בביצועים שלהן בתוך הליגה האדריאטית (שלושת המקומות הראשונים). אין שריון מתוך האדריאטית. גם במכבי יודעים את זה.
השריון של מכבי לא מנותק מהליגה המקומית בה היא משחקת, ואני אומר לכם כמעט בוודאות שאם לא הייתה משחקת בליגה המקומית (או בשום ליגה חוץ מהיורוליג, לצורך העניין) היא לא הייתה מקבלת את השריון ליורוליג.
בכל מקרה, אופטימי, מסכים איתך לחלוטין בכל הנוגע לאדישות הנוכחית במנהלת למצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אירופה
הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 13:56 
גם השנה מילאנו תאבד כנראה את הרישיון A שלה. השיריון של מכבי ייגמר בשנת 2015? אחלה, יחדשו אותו. ושוב, אף אחד לא יעיף את מכבי מהליגה. אם מכבי תחליט לפרוש מהליגה, היא תשחק באדריאטית שנחשבת לליגה מקומית לכל דבר, וגם שם מכבי לא תתקשה להשיג כרטיס ליורוליג. אני אחזור ואגיד בפעם המיליון - המנהלת לא יכולה להתערב בהסכם בין היורוליג למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:01 
המנהלת יכולה לדרוש מהיורוליג למנוע ממכבי לקבל/לשלול למכבי רשיון A אם מכבי לא זוכה באליפות. אופוזיציה גדולה מספיק במנהלת נגד מכבי יכולה להזיז דברים. יש כל כך הרבה דברים לעשות, למה לכתוב אחרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:03 
אבל המינהלת יכולה לומר למכבי שאו שהיא מבטלת את השיריון או שהיא עפה מהליגה. נראה את מכבי, שתלך לשחק רק באדריאטיצ ולא בליגה המקומית.
מובן שזה לא יקרה, כי מי בדיוק יעשה את זה, פרנקל? הפועל ירושלים? בני הרצליה? חוץ מהפועל זה לא מזיז לאף אחד. כמו שלא מזיז לאף אחד שהשיריון של מכבי ביורוליג הוכשר בתמורה לפיינל פור. אז השיריון נשאר והפיינל פור בוטל.
שיטת הסלמי תמיד עבדה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:06 
purvis short כתב:
אבל המינהלת יכולה לומר למכבי שאו שהיא מבטלת את השיריון או שהיא עפה מהליגה. נראה את מכבי, שתלך לשחק רק באדריאטיצ ולא בליגה המקומית.
מובן שזה לא יקרה, כי מי בדיוק יעשה את זה, פרנקל? הפועל ירושלים? בני הרצליה? חוץ מהפועל זה לא מזיז לאף אחד. כמו שלא מזיז לאף אחד שהשיריון של מכבי ביורוליג הוכשר בתמורה לפיינל פור. אז השיריון נשאר והפיינל פור בוטל.
שיטת הסלמי תמיד עבדה פה.

אכן. ולכן חשוב שהמנהלת תכיל אנשים שרוצים בשינוי. אני באמת מאמין שזה עומד לקרות, עם הקבוצות שציינתי קודם שעומדות להצטרף לליגת העל, ועם (למרות כל הפיינל פורים למיניהם) החלשות הכוח הציבורי של מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:07 
האדום הצורר כתב:
המנהלת יכולה לדרוש מהיורוליג למנוע ממכבי לקבל/לשלול למכבי רשיון A אם מכבי לא זוכה באליפות. אופוזיציה גדולה מספיק במנהלת נגד מכבי יכולה להזיז דברים. יש כל כך הרבה דברים לעשות, למה לכתוב אחרת...

"המנהלת תדרוש מהיורוליג", אוקיי. למה לעזאזל אתה חושב שישללו למכבי רישיון A אחרי עונה אחת? זה בניגוד לתקנון יול"ב. זה אחרי שאתה יוצא מנקודת הנחה שהיורוליג/יול"ב שמים זין על לא פחות ממנהלת הליגה הישראלית. אתה הולך עם הראש בקיר ומסרב להבין, אני באמת מתחיל להתייאש.

purvis short כתב:
שיטת הסלמי תמיד עבדה פה.

שוב, המנהלת יכולה לעשות את זה. אבל ברור לכולנו שהיא לא תעשה את זה. יש שיריונים גם בספרד, טורקיה, איטליה ויוון. אני לא רואה את המנהלות שם מטיסות קבוצות מהליגה ובטח שזה לא יקרה פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:10 
ברגר כתב:
האדום הצורר כתב:

"המנהלת תדרוש מהיורוליג", אוקיי. למה לעזאזל אתה חושב שישללו למכבי רישיון A אחרי עונה אחת? זה בניגוד לתקנון יול"ב. זה אחרי שאתה יוצא מנקודת הנחה שהיורוליג/יול"ב שמים זין על לא פחות ממנהלת הליגה הישראלית. אתה הולך עם הראש בקיר ומסרב להבין, אני באמת מתחיל להתייאש.

purvis short כתב:
שיטת הסלמי תמיד עבדה פה.

שוב, המנהלת יכולה לעשות את זה. אבל ברור לכולנו שהיא לא תעשה את זה. יש שיריונים גם בספרד, טורקיה, איטליה ויוון. אני לא רואה את המנהלות שם מטיסות קבוצות מהליגה ובטח שזה לא יקרה פה.

גם אין שם חוק רוסי שנולד אחרי מאבק בין השחקנים למנהלת, אז מה?
זה לא טיעון תקף במיוחד.
מאבק פוליטי יכול להביא לתוצאות. השאלה היא אם יש לך עם מי ללכת אליו. חוץ מזה, באף אחד מן המקומות שציינת אין שריון לקבוצה אחת בלבד באופן נצחי, וחוסר שוויון מוחלט כמו פה. אלו לא מקרים ברי השוואה. צריך פה שינוי מהותי, וזה ברור לכולם. שינוי יכול לבוא רק מפתיחת השריון.

נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר בתאריך 26 אפריל 2014, 14:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:12 
המאבק שלך הוא מול יול"ב, לא מול המנהלת. שיהיה בהצלחה עם זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 14:18 
המינהלת לא תעשה את זה, כי ככה היא נראית וככה הכדורסל פה נראה.
אבל זה מה שמינהלת סבירה הייתה צריכה לעשות.
ועוד לפני כן היא הייתה צריכה להשאיר את שיטת הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 אפריל 2014, 18:26 
סמל אישי של המשתמש
אנשים פה חיים בסרט.
גם אם היה פה יור מנהלת שהוא אדום בכל רמת אבריו הכוח ו ההשפעה שלו ביולב תהיה הרבה יותר קטנה מאשר של הדון ולכן גם אם המצב היה אפשרי זה לא מציאותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 08:56 
ידעתם שהמוטציה מהגלבוע הגיעה לגמר גביע האתגר והפסידו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 15:48 
סמל אישי של המשתמש
zink כתב:

ליגה בלקנית, לא יורוצ'אלנג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 15:51 
יובל כתב:
zink כתב:

אה, אז זה אפילו יותר פחות מרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 אפריל 2014, 16:32 
zink כתב:
יובל כתב:
zink כתב:

אה, אז זה אפילו יותר פחות מרגש.

הגמר בין גליל{אלופת השנתיים האחרונות} נגד לבסקי סופיה{הסגנית שלה בשנתיים האחרונות} היה מפוצץ ב300 אוהדים בערך.

מפעל פח :ASS:

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 48 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: