תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 01:19

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: א. אדלשטיין
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:47 
סמל אישי של המשתמש
הישגים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:49 
כן, יותר מעופר ברקוביץ׳. אלא אם תגלה לי מה היו ההישגים של ברקוביץ׳. ואיזה שחקנים הוא עשה.
אם האיגוד המכביסטי המושחת מינה אותו לנבחרת, כנראה שאפילו הם מודים שאף אחד לא היה מוציא יותר טוב
מהקבוצה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:51 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
יובל כתב:
ranjef כתב:
תן לי בן אדם אחד שראוי מבחינה מקצועית להיות מנהל מקצועי מעליו.
(וזה עוד בלי קשר שהפורמט הזה לא הצליח בארץ, ואת זה שאין כסף לזה).

עופר ברקוביץ', שעונה אחרי עונה מביא לפה תותחים באחוזי הצלחה שארז יכול רק לחלום עליהם (ועדיין לו למשל אין בושה גם להחתים זרים שכבר שיחקו בארץ). וזה בקבוצות עם תקציב לא יותר גבוה ממה שהיה להפועל בשתי העונות האחרונות.

נס ציונה אחלה קבוצה, אבל:
א. העונה של הפועל יותר מוצלחת משלה. בבירור.
ב. ההשוואה בידע, בהישגים, בתחרותיות ובמקצועיות בין ארז לעופר ברקוביץ׳ היא הזויה.

איך השטויות האלה רלוונטיות? עופר ברקוביץ', באותם תקציבים, מביא זרים פי אלף יותר טובים מארז. אז למה אי אפשר להביא אותו שיהיה אחראי על ניהול הסגל במקום ארז?

והישגים, בסדר. ברקוביץ' כבר הביא למשל את אשדוד לגמר פלייאוף עם קבוצה יותר קטנה מהפועל. אבל לארז סוגדים על הגעה לרבע גמר. אני לא רוצה לחשוב מה היה הולך פה אם ארז היה מביא אותנו לגמר פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:52 
החדשות הטובות הן שיש כוונה בעתיד למנות מנהל מקצועי וזה צעד הכרחי. רק שמר כדורסל כנראה באמת לא יסכים עם האגו שלו לעבוד תחת אחד כזה אז נצטרך להמשיך לסמוך על קבלת ההחלטות העקומה שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
כן, יותר מעופר ברקוביץ׳. אלא אם תגלה לי מה היו ההישגים של ברקוביץ׳. ואיזה שחקנים הוא עשה.
אם האיגוד המכביסטי המושחת מינה אותו לנבחרת, כנראה שאפילו הם מודים שאף אחד לא היה מוציא יותר טוב
מהקבוצה הזאת.

אני די בטוח שלארז יש 0 תארים.
0 עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:55 
גם אני הייתי רוצה את פיל ג׳קסון מנהל מקצועי מעל ארז. אבל זה לא יקרה.
ובבחירה בין צוות כמו נדב זילברשטיין-עופר ברקוביץ׳, לבין ארז, אני מעדיף את ארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:56 
KingAlpaca כתב:
ranjef כתב:
מהקבוצה הזאת.

0 עגול.

הישגים זה לאו דווקא תארים. בטח לא בכדורסל בארץ.
ולעופר ברקוביץ׳ כמה תארים יש? אולי פיספסתי משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:57 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
מהקבוצה הזאת.

להגיע לגמר פלייאוף עם קבוצה בגודל של אשדוד, זה משהו שארז הצליח לעשות?

להביא עונה אחרי עונה זרים כמו האניקט, סימפסון, מארדי קולינס, ג'וש דאנקן, אלכס טיוס, ג'וש קרטר, ראמל בראדלי (וגם אין לו שום בעיה לפגוע בול עם זרים שכבר שיחקו בארץ כמו סימפסון, וואט, גודס, אוסטין פרימן), זה משהו שארז יודע לעשות?

אז כן, ארז יודע לאמן. זה חסר משמעות אם הוא לא מצליח לבנות סגל נורמלי שאפשר לאמן אותו להישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 22:58 
סמל אישי של המשתמש
ranjef כתב:
KingAlpaca כתב:
ranjef כתב:
מהקבוצה הזאת.

0 עגול.

הישגים זה לאו דווקא תארים. בטח לא בכדורסל בארץ.
ולעופר ברקוביץ׳ כמה תארים יש? אולי פיספסתי משהו.

אז מה זה הישג?
אני לא טוען שעופר מאמן יותר טוב מארז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:06 
סמל אישי של המשתמש
ארז אדלשטיין הביא את מכבי ר"ג לגמר פלייאוף.
וגם הוא לאורך הקריירה הביא לא מעט זרים טובים מאד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:08 
וצריך להגיד את האמת, ארז אולי הוציא מהסגל הזה את המקסימום (דרך ניצול עד תום של קרלון ורביב), אבל הוא לא הוציא מהשחקנים האחרים את המקסימום.
הארפר נתן את העונה הכי חלשה בקריירה שלו (עזבו את זה שהוא שחקן רך שהיה צריך להעיף). מארשל הגיע אחרי 17 נק' למשחק בקבוצה שהיתה בצמרת הליגה באוקראינה ואיכשהו בהפועל פתאום היה יותר חלש מקאונסיל. יותם שירן וטמיר אריאלי עשו העונה אפס התקדמות ורק ממשיכים ללכת אחורה לכיוון הלאומית (שם מקומם). מתן ושולדי בעונה מאוד לא יציבה. אוונס לא שיא הכישרון אבל גם הוא לא לגמרי מנוצל בהפועל.

ארז מאמן כדורסל טוב מאוד, אבל להפוך אותו לקוסם שעושה קסמים זה עוול גדול. הוא לא קוסם והוא לא כל יכול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:09 
bergkamp כתב:
החדשות הטובות הן שיש כוונה בעתיד למנות מנהל מקצועי וזה צעד הכרחי. רק שמר כדורסל כנראה באמת לא יסכים עם האגו שלו לעבוד תחת אחד כזה אז נצטרך להמשיך לסמוך על קבלת ההחלטות העקומה שלו

איפה בדיוק ראית את החדשות האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: א. אדלשטיין
הודעהפורסם: 01 מאי 2014, 23:21 
בשביל זה עבדנו כל השנה? בשביל להיראות ככה במשחק הראשון בסדרה, בבית?
ככה השחקנים האלה אמורים לשחק בתחילת מאי?
פאדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 02:29 
הקבוצה הגיעה למשחק כשהיא לא מוכנה מנטלית למשחק פלייאוף ולא מוכנה טקטית למשחק מול אילת, והגורם לכך הוא מטבע הדברים הוא המאמן.

את ההצלחות הוא ניכס לעצמו דרך חבריו בתקשרות הספורט ( פיני גרשון ושאר חבריו בערוץ 5 מתקופת עבודתו בערוץ ועוד). אבל הכישלון שייך לאחרים, "אילת קבוצה טובה יותר", "שחקנים צריכים להופיע בסדרת פלייאוף ולדעת להתמודד בציפיות".

אם אילת טובה יותר צריך למצא פתרונות טקטים להקטין את היתרון, אם השחקנים לא הפנימו את המעמד אז לא היתה הכנה מנטלית מתאימה (סיפטומים דומים היו בחצי גמר הגביע נגד אותה קבוצה). וכל זאת אחרי כמעט חודש שידוע שהפועל אילת היא היריבה בפלייאוף.

וכדי לזרות עוד מעט מלח על הפצעים, טריקו וייט הזר החדש של אילת עם 22 נק' ו-7 ריבאונד. במקביל ואותה תקופה, המאמן לאחר בחינת עשרות שחקנים ומאות שעות צפיה בהם, סוף סוף בחר שחקן זר - מארשל, שחקן שהגיע לאחר פציעה, ללא כושר מתאים ומליגה שפתאום מתגלת כחלשה ואפילו לא ראוי להחליף את קאונסיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 09:43 
סמל אישי של המשתמש
ארז מאמן טוב מאוד אבל הוא אוטומטית פחות טוב כשהוא מאמן שתי קבוצות במקביל.
אמרתי לפני המינוי שלו לנבחרת שאין לי בעיה שיהיה בהפועל או בנבחרת, אבל לא בשתיהן במקביל.
חוץ מזה שהוא איבד הרבה מהצביון שלו להפועל, עם ה"אין תגובה" בעניין סופו (שזה עניין שלגיטימי לגמרי לגנות בלי קשר לכלום) או הדיבורים על גודס כעוזר. כקבוצה ששוחה נגד הזרם בליגה הזאת ומשתדלת לעשות דברים אחרת אנחנו לא יכולים להסכים למאמן שלא מרשה לעצמו להתבטא בכל נושא מעורר מחלוקת כדי לשמור על הג'וב הנוסף שלו.
ועוד משהו תמוה זה למה הפועל כל כך חלשה תמיד ברבע השלישי. כאילו מה, שיחה עם המאמן שלנו פוגעת בקבוצה בעוד היריבות יוצאות למחצית השנייה הרבה יותר מוכנות ומכוונות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:24 
סמל אישי של המשתמש
מאמן ענק. היחיד שהייתי רוצה לראות על הקווים באולם החדש בעונה הבאה. בלי שום מנהל מקצועי ובלי שום שטויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 11:48 
מאמן טוב שלא יודע ולא צריך לנהל קבוצה.
יותר מדי סמכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 13:02 
שבתאי יחבס כתב:
מאמן ענק. היחיד שהייתי רוצה לראות על הקווים באולם החדש בעונה הבאה. בלי שום מנהל מקצועי ובלי שום שטויות.

תגיד, ההבנה שלך בכדורגל תואמת את חוסר ההבנה שלך בכדורסל? אתה כותב את השטות הזו שוב ושוב. לא רק שהמועדון חייב מנהל מקצועי, ההנהלה גם רוצה אחד כזה. ארז אדלשטיין מאמן אימונים מצוין שלא זכה ולא יזכה בתואר כל עוד יהיה מישהו שידאג שהוא ישחק עם הסגל החזק ביותר שניתן להעמיד. ואם ארז לא מסוגל להתמודד עם מנהל מקצועי, הוא מוזמן ללכת על לאינספור ההצעות שהוא יקבל בליגה ( רמז:לא יהיו כאלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 13:47 
אני לא רואה איך הסיפור עם המנהל המקצועי יעבוד. הרי הוא עדיין יתייעץ עם ארז, וארז עדיין יתווכח ויתעקש ויטיל וטו על כל מי שלא נראה לו, ולא יתן שיביאו לו שחקנים שהוא לא סגור עליהם במאה אחוז. אם ארז לא החתים את אנתוני גודס אחרי הלחץ המאסיבי שהיה עליו מכל גורם אפשרי בהנהלה ובקהל וגם בצוות המקצועי, אני לא רואה איך עוד מישהו שיעשה לו "נו נו נו ארז" יפתור את הבעיה (ואם אתם חושבים שתהיה לו סמכות והוא פשוט יחתים אותו לארז על הראש, אני ממש רואה איך מערכת היחסים הזאת תעבוד... פיצוץ תוך חודשיים גג)

זה פשוט לא ילך. מאמן דומיננטי כמו ארז לא יתן למישהו אחר לבנות לו את הקבוצה. יש מאמנים שלא אוהבים את ההתעסקות הזאת עם הסגל והזרים גם ככה ולהם אין בעיה לעבוד עם מנהל מקצועי, ארז זה הלחם והחמאה שלו לראות מיליון קלטות מהקולג' ולדבר עם כל הגננות, הוא לא אחד שישב בצד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
בערך חודש ארז יודע שהולכים לפגוש את אילת ושום הפתעה קטנה ככל שתהיה הוא לא הכין להם- מה עם איזה לחץ על כל המגרש , קצת טרפים משהו שיוציא אותם מתכנית המשחק שלהם? הרי יש להם יותרכשרון וסייז .... העיקר השחקנים לא היו מוכנים לפלייאוף, אבל זו אחריותו להכין אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 מאי 2014, 21:03 
סמל אישי של המשתמש
bergkamp כתב:
שבתאי יחבס כתב:

תגיד, ההבנה שלך בכדורגל תואמת את חוסר ההבנה שלך בכדורסל? אתה כותב את השטות הזו שוב ושוב. לא רק שהמועדון חייב מנהל מקצועי, ההנהלה גם רוצה אחד כזה. ארז אדלשטיין מאמן אימונים מצוין שלא זכה ולא יזכה בתואר כל עוד יהיה מישהו שידאג שהוא ישחק עם הסגל החזק ביותר שניתן להעמיד. ואם ארז לא מסוגל להתמודד עם מנהל מקצועי, הוא מוזמן ללכת על לאינספור ההצעות שהוא יקבל בליגה ( רמז:לא יהיו כאלה)

חההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: