תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 21 יוני 2025, 17:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2014 - קול קורא
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:38 
רדנקו, הרבה מהביקורת שאתה מעביר היא לגיטימית והוגנת.
תאוריית הקונספירציה שטוענת כאילו מישהו בכוונה מנסה להשתיק את הבחירות כדי להשפיע על התוצאות ו/או להיבחר מחדש היא קצת הזוייה.
קודם כל, אתה בכלל יודע מי מחברי הועד המנהל הנוכחי מתכוון לרוץ גם הפעם?
דבר שני, אני מאמין שנעשים המאמצים לפרסם את דבר הבחירות, תמיד אפשר יותר, אבל אנחנו מצפים מהאנשים שמנהלים את העמותה (ובפועל גם את הקבוצה) לכל כך הרבה שבטח יש להם זמן גם להתעסק עכשיו במידת הפירסום של הבחירות. אם כבר בכך, מסתובבים ממש כאן בפורום הזה אנשי תקשורת או כאלו שמכירים אנשי תקשורת ועזרה שלהם לפרסם את דבר הבחירות יהיה מאוד מועיל בנושא.
לגבי נושא המיילים/טלפונים של הבוחרים, מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, אני בכלל לא בטוח שזה מה שרוב החברים חושבים וזה נושא מאוד רגיש. אני יכול להעיד שבבחירות למועצה האיזורית שלי בשבוע שעבר, המיילים והסמסים שקיבלתי מאחד המועמדים רק גרם לי לא להצביע לו.
המדיניות בנושא הזה די ברורה והמועמדים צריכים פשוט לקחת את זה בחשבון.

דבר אחרון, לאו דוקא מופנה לרדנקו, להעביר ביקורת נון סטופ מבחוץ זה מאוד קל. לקחת אחריות ולהוות אלטרנטיבה כאופציית בחירה זה כבר הרבה יותר קשה ואני רוצה לראות מכל אותם אנשי "אופוזיציה" מצליחים להעמיד לבחירות האלה לפחות מועמד אחד בלי להתחבא מאחורי טיעונים שהבחירות לא הוגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 29 דצמבר 2013, 10:41 
אין בעיה שתבקר, אין בעיה שתביע דעתך. יש בעיה עם זה שאתה מנסה לצייר תמונה של משטרת מחשבות.
כשהפריע לי נושא מסויים, פתחתי אשכול בפורום העמותה ודרשתי תשובות עד שקיבלתי אותן. אף אחד לא מנע ממני להביע דעתי.
אני יודע לבקר את ההנהלה/המאמן כשצריך אבל אתה ודומיך שמתם לכם למטרה ללכלך ולנסות לסחוף את דעת הקהל לכיוונכם - אצלכם הכל רע ונורא, שום פרגון. שוב, מעניין לאן נעלם משתמש מסויים.
חשוב מאוד שיהיו מועמדים לבחירות ושקול הבוחרים ישמע.
יחד עם זאת, אני, כמו רבים, מרוצה מהועד המנהל של העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 32 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: